Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Ma kivetett az ágy - pedig háromszor keltem éjjel. De legalább már tudtam aludni! Lolo nem tudja eldönteni, hogy akar-e még aludni, vagy sem, most a kiságyában dumál az oroszlánjával! :) Tegnap reggel 7-10-ig ezt csinálta, hol csendben eljátszadozott magában, hol meg elszunyókált!

Tüccs: gratula a forgáshoz! :) Nagyon nagy dolog, és a java még csak ezután jön!!!! :D

Linda: nekem is a védőnő szorgalmazta annakidején, hogy tegyem minél többet hasra a kisasszonyt, akkor is, ha nem szereti! Minden nap egy picit többet volt hason, és tényleg, egy idő után megtanulta kinyomni magát, aztán megfordult - most meg már nem én szabályozom, akkor fordul hasra, amikor ő akar! :)

Szegény csajszikám taknyos még, köhög is, lehet, hogy holnap sem megyünk úszni! :(
Vendég

Natikának boldog hófordulót!!!

Kép
Kép
nircee

Boldog hófordulót Natinak! Gratula a vizsgához!
Flórának jobbulást kívánunk!
Vendég

Linda!
Natinak boldog hófordulót!!!

Tüccs!
Gratula Dórinak a forgáshoz!!!
Lili a mai napig nem tud hasról hátra fordulni. Hátról hasra megy neki, de vissza nem igazán akar. Bár már nagyon tekergeti a kis fenekét, de a keze mindig oldalt marad, így nem tud megfordulni. Sebaj, ami késik nem múlik. :D

Köszi a dícsérő és irigykedő szavakat. Jól esik! :wink:

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!

Tüccs! Gratula Dórinak, nagyon ügyes!

Linda! Boldog hófordulót Natinak!!! :D
Ha jól emléxem te kérdezted... kisfiú és Tibi lesz a neve, mint az Apjának :D

Én annyira reménykedtem benne hogy május végén már babázni fogok, de már június van és még mindig semmi jele hogy ki akarna bújni. Pedig nagyon nem szeretném túlhordani... :shock:

Bekukkantottam én is a blogokba, de sajnos annyi időm sincs hogy végigolvassam, nemhogy még én is írjak ilyet. Ugyhogy irigykedem ám azokra akiknek ennyi mindent sikerül csinálni gyerek mellett. :)Főleg aki vizsgákra készül... :shock:

Na megyek főzök valamit...

Egy friss kép Vikiről:
Kép

Anita
Kép
Kép
wikyanya

Sziasztok!

Szantre!
Márknak utólag BOLDOG HÓFORDULÓT KÍVÁNOK!
Kép

Linda!
NATIKÁNAK IS BOLDÓG HÓFORDULÓT KÍVÁNOK!
Kép

Köszönöm én is mindenkinek a dicséretet,meglepődtem nagyon,és jó érzés vólt ,köszönöm!!!! :wink: :P
Időm nekem sincsen sok,de azért szakítunk rá ,mert megbolondúlnék egész nap csak a három gyerkőccel foglalkozni!Na most ne értsétek félre,de egy kis szabad idő nekem is kijár!!!Álltalában akkor írok amikor Zsani alszik,vagy éppen egy kicsit elvan magának és szépen játszik!Olyankor beszélgetünk,sosincs az,hogy egy percre is levenném a szemem rólla!Két mondat között mindég beszélünk,és látom mindég,hogy hól van,de álltalában mindég a gép közelében található meg!a nyomtató a kedvence! :wink: :lol: :lol: Anett meg a Rolival van úgyhogy ők már szépen játszanak együtt!Tanulást meg mególdjuk mindég szépen!Na ennyit erről!Kell mindenkinek egy kis szabad idő! :roll:

Verna!
Flórának mihamarabbi gyógyulást!

Most megyek is,szép délutánt mindenkinek!
Pocakosok kitartás!Sziasztok! :wink:

Kép
Kép
Kép
tiop

Wikyanya!
Nagyon szép lányod van!Az én férjem is Tibor! :wink: :D

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Linda: Boldog hófordulót Natinak!

Tüccs: gratula Dórinak!

hát Lilinek még nem nagyon megy a forgás, én is próbálom hasra fektetni, de rövid idő után igen hangosan fejezi ki nemtetszését. szoktam vele olyan játszani, h az egyik kezénél fogva ide-oda görgetem, azt szereti.

hm, mennem kell, megint sokat tudtam írni-olvasni :?

murphyke

Kép
murphyke

Pilla!
Neharagudj,véletlenűl neked kűldtem el egy privit!Bocsánat! :? :oops: :oops: :roll: :(

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok,

mi csak egy kép erejéig jövünk most.

Kicsit sok dolgom akadt, meg megyünk lovagolni is.
Csak ez olyan édes, igaz nem a kedvenc színem a rózsaszín,
de ebben olyan cuki.

Üdv

pimpoka

Kép

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Most csak átfutnom sikerült a mai termést, Márk megint egész nap sírt, most itt alszik a karomban, nem merem letenni, mert akkor tuti, hogy felébred.. :(

Tiop, köszönjük a köszöntést!

Boldog hófordulót Natinak!

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Ja, Pimpoka, Lelle gyönyörű szép!! :shock: Csak ámulok! :lol: :lol:

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Pimpoka, ilyen szerelésünk nekünk is van nagyobb méretben :wink:
Én imádom a rózsaszínt. Nekem is sok olyan cuccom van, meg Szonja ruhatára is szinte csak rózsaszín :oops: :D

Tüccs, gratula a forgáshoz. Nekem Szonja 7 hónaposan kezdett el forogni. Onnantól meg ment. :? :( :?

thenus

Hol vagytok?? :shock: Hogy hogy nem volt ma senki?? :shock:

Tüccs, gratulálok Dóri forgásához! Nagyon ügyes leányzó, hogy ilyen hamar megfordult.

Natinak és Márknak utólag is boldog hófordulót!

Szantre, hogy sikerült a vizsgád? Én ma voltam, írásbeli volt, háát, lehetett volna jobb is, még nem tudom az eredményt. Még kedden lesz egy szigorlat, és befejeztem. Már nagyon unom a tanulást...

Anita? Hogy vagy? Még egyben??

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Sziasztok!

Katica,
Szorítunk Neked Levivel még mindíg... :lol:

Heni,
Ne haragudj,hogy nem válaszoltam,de amikor elvolvastam,akkor még nem tudtam írni,mert Levi sírt,azóta meg nem tudok belépni a gmail fiókomba :twisted: :twisted: :twisted:
Holnap nem leszek itthon,de este felé írok,remélem be tudok lépni! :roll: :evil:

Tiop,
Köszi,hogy próbálsz segíteni+köszi a férjednek is,de nem tudok menni Msn-re,kb. még 5 percem van itt a gép előtt,aztán megyek filmet nézni,mert Tomi már várja,hogy elindíthassa... :wink:

Anita,
szép nagy már a pocakod,láttam az iwiwen! :lol:
Türelem,babát terem! :lol:

Jó éjszakát Mindenkinek!
Kati és Levi

Kép
mano83

Mutatok néhány képet:

Kép Hinta-palinta

Kép Ördögfióka

Kép Huncut Panna

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Katica, nagyon édes Sára!
Egy csomószor megnéztem a képeket, nagyon tetszik :lol: :lol:
Gratulálok a vizsgához, de leginkább ahhoz, hogy van erőd tanulni egy ilyen kis örökmozgó mellett.

Mano, gondoltam, hogy oka van amiért nem írsz. No gáz, majd jelentkezel, ha lesz időd :wink: :D

Nálunk ma akkora zuhi volt, csak lestem. :shock:
De hétfőtől megint 30 fok lesz, viszont sok eső. Tiszta monszun. :roll:

thenus

Ichtus!
Olyan gyönyörű Sára! Nekem a legjobban a hintás kép tetszik, igazi kis nő! És szerintem tök jó lett Sárika frufruja! Nagyon ügyi vagy!
Mi tegnap vágtuk le Lili maradék babahaját a feje tetejéről. Mivel neki is hullik, így már csak ott maradt néhány hajszál, és el akartam tenni neki emlékbe. Természetesen nem én vágtam le neki, nem mernék hajhoz nyúlni ollóval... :lol:

Tegnap nagyon jó kis napunk volt ám. Lili délelőtt visszafordult a hátára hasról. VÉGRE! :D Természetesen utána nem ment egyből minden alkalommal, de legalább már nagyjából rájött a taktikájára.
Aztán 1 órakor volt apának versenye Gyömrőn. Azt természetesen mi is megnéztük, és természetesen Lili a legnagyobb, leghangosabban szurkoló tömegben simán elaludt (minden versenyt eddig átaludt :lol: ). Hála a jó égnek apóca megúszta esés nélkül, de azért nem hiszem hogy ecsetelnem kell, hogy mit éreztem amikor mellőlünk elindult a mentő szirénázva, és még a hangosbemondós pasas is bemondta, hogy 2 kerékpáros esett el, és értük megy a mentő. :shock:
Szerencsére nem ő volt az, viszont egy csapattársa belekerült ebbe a bukásba, de neki sem lett komolyabb baja. :roll:
Aztán amikor hazajöttünk Lili még 1-2szer megmutatta, hogy vissza tud ám fordulni már hasról. Úgy örültem neki! Nagyon büszke voltam rá!!! :lol:

Szép napot Mindenkinek!

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!

Sára mekkora nagy már!! És csuda sok haja is van! :D

Mi túl vagyunk életünk első babaúszásán. Dóri fél óráig bírta a vízben egy pisszenés nélkül. Még nem igazán mozgott a vízben de elsőre ez is nagy dolog szerintem, hogy nem ijedt meg. Csináltam is pár képet, később felrakom. :D Amúgy vannak figyelgettem a többi babót és oltári ügyesek is vannak közöttük. Simán úsznak egy kis hungarocellel a vízben. Nagyon aranyosak!! :D

Most sietek, mert közben sül a krumplis pogi após szülinapjára. 8)

KépKép
tüccs

Sziasztok!

Sára változatlan szépséges! És az az ördögfiókás kép... Fantasztikus! :lol: Az anyukájának pedig megy a drukk!!!
Wikyanya, utólag kívánok BOLDOG SZÜLINAPOT! A kislányod csudaszép. Tibike házikója tényleg szépen ki van már kerekedve. Holnap? :lol:
Pimpoka, Lellének nagyon jól áll a rózsaszín cucc. Tündéri!
Nálunk a helyzet változatlan. Laura négykézlábazik, Sárának fáj a füle, én végre kilábaltam a náthából, apa pedig fájlalja a torkát... Röviden ennyi. :shock:
Szép vasárnapot!
Vendég

Sziasztok!

Pimpoka!
Nagyon szép a rózsaszinben a kislánykád!!! :wink: :D

Katica!
Nagyon édes a huncut pici lányod!Tüneményes!! :wink: :D Legjobban az ördögfiókás kép tetszik!!! :lol: :lol:

Giga,Tüccs!
Gratula a gyerkőcöknek a forgáshoz!!Ügyesek vagytok nagyon babók!! :P :wink:

Katica sok szerencsét még a keddi naphoz!!!
Kép

Zsani egyre többet áll egyedűl,kapaszkodás nélkűl!! :D
Ma egy fél lépést már tett is előre!!!! :) :wink: Mostanában nagyon szeret hintalovazni!!!!Amikor hintázni szeretne mindég mondja,hogy Hainta-hainta és mutat a hintára!Nagyon édes egyre többet beszél és próbálkozik már nagyon a járással!Pár hét és szaladni fog!!!!! :wink: :lol: :lol:
Szép napot mindenkinek!Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
tiop

Mutatok én is pár képet!
Alvós baba!Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok,

csajok, meddig bandzsítanak a kicsik? Ahogy nézem a képeket, Lelle bal szeme folyton bandzsa. Szerintetek elvigyem szemészhez?
Vagy ez csak 6 hónapos kora után kezd megszűnni? Parázok, nehogy valami legyen a kis szemével.

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Csak gyorsan:

Pimpoka: dehogy vidd, kb. 6 hónapos korig a babák így "fókuszálnak", nem tudnak másképp! Ha közelről néz tárgyakat - márpedig meg kell nézni közelről, ugye :) - akkor bandzsítanak, ez természetes. Nem lesz tőle semmi bajuk! :)
Vendég

Sziasztok!

Kicsit megkésve de azért köszönjük, a köszöntéseket!

És így utólag kívánok Márknak boldog Hófordulot!!

Kérdésem:
nektek nem csinált olyat a babótok, hogy kajálás után (nálam főleg az éjszakai etetés után) : csukott szemmel, hangosan (mint egy öregasszony :lol: :lol: ) nyöszörög, erőlködik, a lábát emelgeti a kezével kalimpál!
Az itthoniak azt mondták nincs semmi baja, mert én arra gondoltam, hogy nem tud pukizni, de azt mondták akkor hangosan sírna, ha valami ilyen baja lenne. Biztosan álmodik, vagy ő így gagyog magában.
Ja és feküdjek le, hagyam békén ne piszkáljam...

Szerintettek, ez normális?? Mondjuk kb. 1óráig csinálja ezt, aztán abbamarad.
Hát nem tudom, félek, hogy szenved.. :( :(

Tiop!

Zsani nagyon édi a macival... :lol:

Wikyanya, hol vagy?? Csak nem??? :P

Pusza

Na pusza

Kép

Üdv Mindenkinek
Linda+Nati
linda25

Linda!

Dóri nálunk is ilyeneket csinál. Kapálózik, tornázik éjjel szerintem így "ringatja" el magát. Kb. fél9-kor teszem le aludni és sokszor még 9 után is hallom, hogy izeg-mozog. Én sem szoktam bemenni hozzá csak ha felsír. Szerintem ne aggódj miatta!

KépKép
tüccs

Jó reggelt!

Mondjuk nekünk eddig nem annyira jó... Most jöttünk a dokinénitől, Sárának gyulladt a füle. Stegénykép már úgy várta a pénteki osztálykirándulást (kecskeméti csúszdapark) és most lemarad róla.
Tiop, Zsani nagyon cuki! :)
A kérdésekhez nem tudok hozzászólni, mert Laura nem bandzsított és nem is kalimpált. :shock:
Ma még előttünk áll egy nagy bevásárlás, úgyhogy rákészülök lelkileg és elindulunk. De utálom...
Vendég

Sziasztok!

Linda, anno Bogi is mindig "tornázott" állandóan az égben voltak a lábai, sőt, sokszor most is, ha fekszik. És tényleg nyög, mint egy vénasszony! Aztán jókat vigyorog rajta... én se értem, de ha nem sír, akkor nincs gondja! :D

Tiop, ez a kiscsaj nem semmi!!! :D :D :D

Pilla, sajnálom a nagylányodat, nekem a tesóm volt fülfájós, rengeteg programról lemaradt miatta kistini korában. Mesélj el nekem valamit lécci: hogy tudja egy nő utálni a bevásárlást? :roll: Tökre nem értem! Én nagyon sajnálom, hogy a nagybevásárlásokról le kellett mondanom, de már nem bírom a kocsit az Auchanban. Így a férjem megy bevásárolni (na ő aztán tiszta szívből gyűlöli a dolgot) pontos listával - még képen is megmutatom neki, hogy mire gondolok. Csak ezzel az a baj, hogyha valami lemaradt a listáról, ő aztán véletlenül se veszi meg, akkor sem, ha saját magától eszébe jut. Nincs a listán, nem kell... Persze így max 1 óra alatt végez, nekem legalább 2,5 óra a bevásárlás. Mindegy, majd pár hónap múlva újra én mehetek cipekedni. :wink:

Anita, mi a helyzet?

Húha, mennem kell, Bogi kivégzett egy papírzsepit a nappaliban, és szanaszét szórta. :evil: Eszméletlen, amikor rájön a tombolda!!!

Üdv: Andi

Kép

Kép
andibab

Sziasztok!

Köszi az érdeklődést, de még mindig itthon, egyben. Tegnap voltam nst-n és semmi jele sincs hogy ki akarna bújni. Hát elvileg ma van a "nagy nap", estére még beindulhat a dolog. Ha nem akkor holnap megyek adokihoz és megbeszéljük mi lesz.

Szép napot mindenkinek!

Anita
Kép
Kép
wikyanya

Andibab, a bevásárlást nem szeretem, de vásárolgatni, nézelődni igen. Ezek az Auchan-os bevásárlások Laurával abból állnak, hogy rohanunk, mert kajaidő van, unatkozik, melege van, stb. stb. Ráadásul a sok vacak zacskót mire felcipelem az emeletre, többször fordulok, lépcső lépcső hátán, Laura vinnyog, a kutyák ugrálnak, a macska kiszökik. UTÁLOM!
Vendég

Segítsetek. Nem tudom mit csináljak Dóri nyakával. Szegény annyira hurkás ott is, hogy nem levegőzik neki egyáltalán. Így nagyon piros és mostmár váladékozik is. Félek, hogy be fog repedni neki és az nagyon fog fájni is. Hintőporozni egyszerűen lehetetlen még apával se tudjuk ketten megoldani. Mit kenjek rá? Van itthon neogranormon meg sudocrem is, de lehet hogy az a legjobb ha nem is kenem ?
Próbálom minél többet hasra tenni, úgy kiemeli a buksiját és kinyílik a nyaka is, de azt sem szereti csak percekig.
Csütörtökön oltás, így a dokival mindenképp találkozunk de addig se szeretném, hogy rosszabb legyen neki.
Mondjatok valami okosságot. :?: :?:

Közben rakok fel képet a hétvégi úszásról is. (Lehet az se tett jót a nyakának... )

Kép úszós

KépKép
tüccs

Amíg Laura ilyen hurkás volt, fürdetés után hátrafeszítettem a buksiját (üvöltött, mint a sakáll) apa pedig behintőporozta. Kipróbálhatod még a Betadine krémet is, ha már váladékozik. A sudocrem is jó rá. Vagy esetleg mutasd meg a dokinak és ő majd javasol valamit.
Vendég

tüccs, ez nálunk is így volt, van. Az összes hajlatban. A doki írt rá hydrocortyson krémet, nekünk nagyon jó, fürdés után szoktam neki bekenni. De nagyon fontos, hogy szárazra töröld, még ha kicsit sír is.

Verna, köszi, én is így gondoltam, de már megijesztettek vele, hogy hát kancsal lesz... okosok.

Wikyanya, szorítunk neked! Én 8 nappal hordtam túl, de szerencsére spontán beindult.

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Sári még mindig gyönyörű! Már kész kis hölgy lett belőle!

Lányok!
Olyan kérdésem lenne, hogy Alexának szeretnék olyan játékot venni, ami a mozgásában segíti. A szőnyegen eljátszik, de nem igazán tud mibe belekapaszkodni, hogy felálljon. Én meg kevés vagyok hozzá. :shock: Nagyon erős, szerintem az összes járássegítőt feldöntené. A bébikompot szoktam megfogni neki, azon erőlködik, hogy felálljon. Más már nem nagyon köti le.

Kép
klmaria

Sziasztok!

Nyaktisztítási procedúra ismerős :wink: Mostmár viszont van nyaka Szonjának, de a hajlatok a nagy melegekben még mindig gondot okoznak. :roll:

Képzeljétek Szonjának az éjszaka is és ma délután is hőemelkedése volt. Semmi egyéb baja. :roll: Nem köhög, nem folyik az orra. Eddig nyűgös sem volt, csak ma este.Azt mondta a dokinéni, hogy lehet lesznek rajta pöttyök, amik majd elmúlnak maguktól, és magas láza is lehet, nemcsak hőem. :roll: De még az is lehet, hogy a foga miatt van. Na majd meglássuk.

Mivel még eddig csak egyszer mértem neki a lázát, amikor még picike volt, most nagyon nehezen viselte a hőmérőzést, a kúpról, meg ne is beszéljünk.... :? :(

thenus

Sziasztok!
Büszkélkedek egy picit! Végre sikerült lefényképeznem Laura "négykézlábazását".

Kép
Vendég

Pilla!
Laura nagyon aranyos! Nagyon mosolygós a képen!!

Hool vannak a többiek??

KépKép
tüccs

Sziasztok!

Köszönjük a dícsérő szavakat!!!

Tüccs!
Dóri nagyon édes a vízben,látszik,hogy nagyon élvezte!!! :D

Klmaria!
Nekem zsani mindenhól felhúzza magát-kanapé,székek,a fal,ajtók,stb.............!Még a lábam szárába is szokott kapaszkodni!!!Bébikompot mi már kidobtuk!! :? :oops:
Vannak pl:Fisher -Price-nak olyan járás segítő játéka ami késöbb asztallá alakítható(aszem)!A kicsi kapaszkodik,benne és tólja,így megtanúl szépen járni! :wink: :)

Heni!
Zsani is meleg vólt az éjszaka,neki étvágya sincsen,most viszem dokihoz!még jó,hogy apa ithon maradt nem bírt elmenni dolgozni,mire meg elállt úgy az esső,hogy kilehessen menni addigra meg már betelefonált,hogy ne várják!Nem is baj,úgy is kell egy kis pihenő neki is,mert már 2. hétvégét dolgozza végig! :? :( Roli is ithon maradt,őt én nem engedtem ell,mert olyan vihar vólt! :? :roll:

Pilla!
Ügyes a kicsilányod nagyon!Gratula! :wink: :D
Csupa szály!!!!!!!!! :lol:

sziasztok!Szép napot mindenkinek!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Tüccs!
Én sem látom Lili nyakát, csak fényévente. :D
Nálunk az vált be, hogy minden fürdetés előtt beolajozom neki napraforgó olajjal (igen, ez nálunk is úgy néz ki, hogy hátra kell feszíteni a kobakot, de Lili nem sír miatta, tudja, hogy csak pár pillanat az egész). Persze nem csak a nyakát, hanem az összes hajlatát (még a csuklóján is van neki :lol: ). Ezt is kipróbálhatod.
Remélem nem fog neki kirepedni!!!
Egyébként nagyon édes apucival a vízben! Élvezte a dolgot?

Klmaria!
Sajna én nem tudok ilyen játékot. Nincs Alexának járókája?
A keresztlányom mindig annak a rácsaiban kapaszkodott fel, és járta körbe.

Henus!
Remélem semmi komoly baj nincs Szonjával! Majd ha kiderült, hogy mi okozza nála a hőemelkedést, szólj!

Pilla!
Laura nem semmi! :wink: :lol:
Nagyon ügyes! Mikor állt először négykézlábbra? Ilyen idős korukban már ezt tudják, vagy Laura ennyivel megelőzi a kortársait? :D

Szép napot!

Kép
Kép
giga1

Laura kicsit több, mint egy hete állt négykézlábra. Egy másik fórumon az ilyen idős babák már mind ezt csinálják, úgyhogy gondolom ez természetes.
Vendég

Sziasztok!

Gyönyörűek a babák, mint mindig!!!

Pilla,
Laura nagyon ügyes!!! És milyen édesen mosolyog!!!

Hajlatok,
szerencsére nálunk nem piros sehol, így nem is kell kennem. Én már 1 hetes korától hasra fektettem 1-1 alvás erejéig napközben (a védőnőnk javasolta), így sosem volt gond a hasonfekvéssel. És így annyit mindig tudott szellőzni a nyaka, hogy ne legyen piros.

Tüccs,
Dóri olyan édesen "úszik" a papájával! :lol:

Fülfájás,
én sajnos fülfájós voltam, 2 éves koromban meg is kellett műteni, számtalanszor szúrták fel mindkét fülem, úgyhogy együttérzek, tudom, milyen rémes dolog. És én is kimaradtam kiskoromban minden jóból, oviba is alig jártam, többet voltam beteg, mint nem. :cry: :cry: :cry: Úszni is csak 9 évesen tanultammeg, mert addig víz közelébe sem mehettem, egy csepp sem érhette a fülem. Hát, iszonyatos egy időszak volt, de szerencsére kinőttem. :cry:

Szerintetek nem gáz, hogy Marci a héten lesz 6 hónapos, de még csak hátról hasra fordul? És a különböző játékokkal is csak egyféleképpen játszik: harapdálja őket. A csörgőket sosem rázta, a nyomkodósakat is csak megharapdálja. :roll: A zenélő forgót is csak nemrégiben szerette meg, addig sírógörcsöt kapott tőle, most meg nézegeti és dumál neki. :? Nincs egy kicsit lemaradva? Amiket viszont imád: a könyvek. Minden könyvet "el kell olvasnia", meg kell nézegetni, és természetesen meg kell kóstolnia. Már néhány újságot is "kiolvasott", imádja, ha darabokra tépheti a lapjait! :roll: Ülni sem igazán akar, néha próbálom, hogy csak a karjait fogom, de dűlögél jobbra-balra, érzem, hgy egyáltalán nem tartja magát, így persze nem erőltetem. Hallottam, hogy nem egyformán fejlődnek a babák, de akkor is, nem kéne már kicsit előbb tartania? Erőltetni nem fogom, hagyom, hogy a saját ütemében fejlődjön, nem is várok el tőle semmit, csak persze mint állandóan aggódó anya kérdezem ezt tőletek. :oops:

A kis betegeknek jobbulást!!!!!

A pocakosoknak meg drukkolok!!!

Kép
Kép
nircee

Szerintem semmi baj Marcival, csak a fiúk lustábbak. Meg amúgy sem fejlődik minden baba egyformán. Laura is sokáig csak hátról hasra tudott fordulni és ráadásul utált a hasán lenni, úgyhogy fordíthattuk vissza. Aztán egyik napról a másikra megtanulta a visszafordulást is. Azóta imád hason lenni. :lol:
Vendég

nircee
Szerintem tényleg semmi gond Marcival, a fiúk mindig is lustábbak voltak és a fejlődés üteme is mindegyik gyereknél változó.
Nagyon nem szeretem, amikor a rokonok összehasonlítgatják, hogy ezmegez eztmegezt tudta már, amikor ennyi idős volt! :evil:
Alexa van amiben fejlettebb a koránál, de biztos van olyan is amiben ő az elmaradottabb. :wink:

Köszönöm a tanácsokat! :D
Szerintem is ficher price járássegítő lesz belőle, mert járóka az nincs és nem is tervezzük, hogy veszünk neki. :)

Kép
klmaria

Tényleg!
Nem innen ajánlotta valaki az arzuhanas.com oldalt? 8)

Kép
klmaria

Lellének és Levinek Boldog Hófordulót!
Vendég

Sziasztok!

Ma voltam szülésfelkészítőn a kórházban. Megint szimpik voltak, nem is gondoltam volna, hogy ennyire jó dolgokat hallok (pl. nem tömik a gyereket teával és tápszerrel), tényleg úgy vajúdsz és szülsz ahogy akarsz... hát szuper!!!

Tényleg, egy dolgo van még. Nekem még nincs választott szülésznőm, azt hogy kell csinálni? Van akit ajánlotok, és vele mikor, hogy lehet egyeztetni?

Tudom-tudom mindig jövök a "kezdő" kérdéseimmel... :oops:
Ez van, az első gyereknek is meg kell születnie!

Jutta

KépKép
jutta

Jutta!
Szerintem felesleges szülésznőt választanod, mert mindegyik nagyon kedves! :lol:
Én az enyémet azért ajánlom: Tasnádiné Erzsike! Csúcsszuper!
Még a páromat is rávette, hogy legyen bent velem, pedig nem akart apás szülést! Kellemesen masszírozta a hátam és a legvégén is sokat segített, amikor már feladni készültem :wink:

Kép
klmaria

Azt hiszem a 32. hétig választhatsz szülésznőt talán, neked kell megkeresned őket vagy a dokival konzultálni, hogy ő kit ajánl. :roll:

Kép
klmaria

Sziasztok!

Mostanában elég kevés időm van... Márknak lehet hogy elkezdődött vmi a fogacskáival mert állandóan folyik a nyála és sokat sír (fájdalmasan) :cry: :( (A dokinéni szerint i is lehet, hogy már azt érzi.) Képzeljétek 6400 gramm és 62 cm a "picúr" :shock: :shock:

Jutta! Mi a dokinkat kérdeztük meg, hogy ő kit ajánl szülésznőnek, akivel ő is jól együtt tud dolgozni. A szülésznő be is vált (Sárközi Anikó volt), de ahogy hallom a szülésznőket is dícsérik. Az ügyeletes szülésznő is nagyon aranyos volt :)

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Sziasztok!

Kicsit ismét eltűntünk,de sajnos mostanában tényleg nincs időm írni!:(

Tegnap voltunk védőnőnél,Levi 8310 grammm,szóval csak 120 grammot hízott 3 hét alatt.
De állítólag ez is nagyon jó.
Amúgy telhesen kiakadtam a védőnőn; azt mondta,hogy ne adjank Levinek teát,se ürítőt.
Ha szomjas,igyon vízet,ne szokjon hozzá az édeshez,a cukorhoz.
Komolyan mondom,ezek úgy csinálnak,mintha úgy nőttek volna föl,hogy soha semmi édességet nem kaptak.
Persze,nem szabad túlzásba vinni,de szerintem egy kis tea,üdítő nem árt. :twisted:

Na mindegy,nem is mérgelődök tovább,bele kell törődni,hogy nekik ez a dolguk.

Levi amúgy nagyon jól van,most megtanult integetni,és mondja hozzá,hogy "pá-pá"! :lol:
Annyira édes,most mindenkinek integet. :lol:
Ja,és persze harap,verekszik.
A legújabb az,hogy összekulcsolja a két kezét és ornyergen vág,ha nem vagyok elég gyors,hogy elhúzzam a fejem! :wink:

Szép napot mindenkinek!
Kati és Levi

Kép
mano83

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?