Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!
Húha, alig bírtalak visszaolvasni benneteket...

Gil!
A doki témára visszatérve egy kicsit. Én úgy kerültem a BMC-be, hogy elmondtam a nőgyogyimnak, hogy úgy tűnik a kispapánál gondok vannak, erre ő kapásból írta is a beutalót W dokihoz a BMC-be. W doki pedig mikor meglátta a nőgyogyim beutalóját rögtön mondta, hogy igen ismeri és, hogy milyen lelkiismeretes meg stb. Hogy honnan nem tudom, de ismerik egymást.
Amúgy ma újból szurkálgat a hasam. Ettől kicsit most be vagyok parázva, mert tegnap éjjel eléggé felhúztuk magunkat, én személy szerint nagyon ideges voltam, ugyanis a "kedves" szomszédaink üvölttették a tévéjüket és egyszerűen nem lehetett aludni tőlük. Szólni pedig nem tudtunk nekik, mert másik lépcsőházban laknak, csak a falunk közös - sajnos. Ez a hangos tévézés egész héten tart, de a tegnap éjjel túltett az eddigieken... Szóval kicsit félek, nehogy a babáknak bajuk legyen - pláne ilyen bolondok miatt...

Az utróval egyetértek. Tőlem is sokszor elgurul, úgy kell összeszedegetnem. Lehet, hogy tényleg férfiak tervezték?

Jövő héten Ti is elutaztok valahova? Jól teszitek! Egy kis kikapcsolódás sosem árt, főleg hogy a munkahelyeden ilyen stresszes időszakotok van.

Süni!
Ne aggódj, ha egy kicsit szurkálgat, vagy görcsöl a hasad. Az jót is jelenthet. Én azt figyeltem meg magamon, hogy amíg a progiszuri 2 ampullával ment, jobban görcsölgettem, aztán mikor már csa 1 kellett, lassan elmúlt. Egész máig nem volt semmi, gond csak a tegnap esti őrület... :evil:

Baby!
Elhiszem, hogy fáj, amikor arra gondolsz, hogy Sünivel és Lexivel együtt pihengethetnétek, ha nem jött volna közbe semmi. DE bízz benne, hogy 1 hónap csúszás nem olyan hosszú idő és nemsokára nálad is ott lesznek a picik! Mi finomat főztél ma? Valami túrós desszert is jutott az asztalra?

Lexi!
Az a wc-s babaelvesztés horror lehetett. Bízom benne, hogy ilyet soha többé nem kell átélned és egyikőnknek sem lesz ilyen borzalmas élményben része!
Fagyibabánál kell progiszurit adnod? Lehet, hogy azért nem érzel semmit, mert most nem voltál úgy feltöltve hormonokkal, mint a stimu idején.
Az ikres osztálytársnőd sorsát pedig egyszerűen nem értem, hogy érdemelhet egy ilyen nő még egyszer kisbabát? És neki miért jött össze ilyen simán? Hát igen, az élet nem egyszerű, de biztos megvan mindennek az oka, csak kár, hogy nem tudjuk mi az...

Kriszti!
Hát nem irigylem az uradat. Ez az örökös készenlét, ami mostanában van... Hát nem egy leányálom... REmélem nem lesz semmi gáz és nem kell mennie Bp-re.

Málna!
Én a 12 napos időszakot pihenéssel töltöttem. Nem fekvés, csak éppen nem jártam dolgozni, hanem itthon tettem vettem, ha kedvem volt lefeküdtem, ha kedvem volt sétáltam egy kicsit. Szóval kellemesen töltöttem az időmet... :)

Gica
gica1

Gica
Nekem most nem kell szuri, csak Utro. Tüszőrepesztőt kaptam, de azt se nagyon értettem. Remélem azért nem szurkálok, mert most nem két lábon járó progeszteron-bomba vagyok. De valahogy nincsenek meg azok a pozitív megérzések, ami a múltkor megvolt. Bízni és hinni akarok, de nem tudom magam becsapni. Párom is annyira bizakodik, olyan aranyos. Nekem mindkétszer pillanatok alatt megnőtt a cickóm. Egyfolytában ellenőrzést tart... :oops:
Vendég

Sziasztok!
Én picit megkésve , de szeretnék pár saját gondolatot hozzátenni a házon kívül adásához, amit én személy szerint láttam és ugyan nem vagyok közvetlenül érintett a témában, de mélységesen felháborított. Anya vagyok, nehezen jött össze a kisbaba, de végül a rendkívül rossz előzmények után nem kellett lombikprogramban részt venni. Megjegyzem nagyon sokszor orvosi mulasztások sorozata is vezethet szerintem meddőséghez, mert szegény egészségügyben arra sincs pénz (nálam majdnem így intézte el egy doki, hogy nem lehetett babus). Ismeretségi körben van olyan akinek így van esélye babára, ezért tudom mivel jár, együtt érzek minden párral akinek csak ilyen módon lehet gyermeke. Szerintem mind lelkileg, mind anyagliag rendkívüli terheket ró egy házaspárra egy ilyen beavatkozás. Minden tiszteletem azoké akik ezt a nemes cél érdekében felvállalják. Az egészségügyi államtitkár arcán meg jó vastag lehet a bőr. Sajnálom, hogy fiatal ember létére minden reggel tud tülörbe nézni a nyilatkozatai után, annélkül, hogy - bocsánat és ezért most lehet kimoderálnak innen, de ezt nem tudom már máshogy kifejezni-, hogy szembeköpné magát. Szégyenletes. Azt gondolom, hogy mindannyiunkat tollas hátú madárnak néznek 10-es IQval. A találkozó okán kívül leginkább az háborított fel amilyen pl-t fel mert hozni, hogy rákos gyerekekre, meg betegekre hivatkozik. Próbált meggyőző lenni, hiszen nyílván egy nőnek aki gyerekre vágyik egy beteg gyermek látványa tudata szívfacsaró. Megjegyzem azon a területen is nagyon sok mindent nem csinálnak, attól függetlenül, hogy oda csoportosítják át állítólagosan a pénzt.Az utóbbi 3 évben 3 családtag halt meg a környezetemben rákban, annélkül, hogy bármilyen kezelést kaptak volna. Húzták húzták az időt, még ezt csináljuk azt csináljuk, aztán egyszer csak jaj már végstádiumban voltak, sajnos nem tudunk semmilyen segítséget adni, csak fájdalom csillapítás. Egyrészt. Másrészt erről nem a fiatal szülők tehetnek, és a gyerekszülés és a rák teljesen két külön téma. Azt gondolom nem két külön területre kéne mutogatni és összeuszítani a gyermekre vágyókat , illetve a rákos kisgyerekek szüleit, hogy vitassák meg melyik területnek van nagyobb szüksége pénzre. Azt nem értem ha erre sincs pénz meg arra sincs hova teszik azt amit beszednek tőlünk havonta tb-re. Magamról tudom, hogy mennyire nehezen megy el az ember orvoshoz és átlagba egy évben max kétszer vagyunk betegek nátha , ilyesmi, amire csupa nem vény köteles orvosságot írnak fel, és nagyon nem írják ki a betegeket, csak ha kéri az ember. Persze szerintem átlagba mivel a munkahely nem nézi jó szemmel, inkább az ember bejár. Szerintem ha nem is az autópályákon, de akár nem kell ilyen messzire tekinteni, akár új támogatott járda építésen is spórolhatnának. Gondolom mindenki látott olyat, hogy készül egy díszkövezés, aztán utánna, jaj nincs csatornázva az utca végigtúrják, újra díszkő, jaj sajnos ki kéne építeni a kábeltv-t újratúrják...oppá eltünt egy két négyzetméter a felbontott díszkőből kapunként, hát sebaj pótoljuk..konkrét példát tudok erre Bp-n..stb. Vajon ilyen mulasztásokon hány milliárd megy el?
Sajnálom, ha sikerül véghez vinni a tervüket, de fura módon mindent átvisznek. Mintha nem is demokráciában élnénk. Csak ennyit akartam hozzáfűzni. Sziasztok! Mák

KépKép
makviraga

Sziasztok Lányok!
Annyit írtatok, alíg győzöm visszaolvasni! Nagyon beindult a topik, aminek én csak örülök!!

Teszek fel egy táblácskát, hogy tudjatok gyönyörködni, és erőt meríteni!!!
Kép
Kép
Kép

További szép napot nektek!
Vendég

Sziasztok!

Valami volt az oldallal? Órákig nem tudtam bejutni...

Gica!

Tudom, könnyű mondani, de ne hagyd, hogy ilyen hülyeség felidegesítsen. Eszméletlenek tudnak lenni az emberek!!! Ma azért átszólhatnátok nekik.
Ne izgulj a szúrkálás miatt, biztos csak új pozíciót vettek fel a babók!! Pici a hely kettőjüknek, pláne nálad, aki olyan vékony :lol: .
Nagyon jó érzés lehet, megnyugtató, ha egy másik doki is ilyen jó véleménnyel van a nőgyógyidról. Meddig fogsz dolgozni? Nem írathatja ki magát az ember, mondván, ha ilyen nehezen jött össze, akkor jobban kéne vigyázni? Vagy nem megterhelő a munkád?
Jó hétvégét!
Puszi!
Gil
gil

Gil
bizony volt valami,nekem is egyfolytában errort irt ki :( :(

Mákviraga
köszia hozzászólást,aranyos vagy hogy leirtad a véleményed,amivel teljesen egyet is értek.sajna ilyen világot élünk :cry: :cry: :cry:

Gica
nem csodálom hogy ideges lettél,amig panelben laktunk sokszor agyvérzést kaptam hogy még éjfélkor is hallgatom hogy mit néz a szomszéd :( de neked most nyugalom kell,probáld meg ilyenkor elterelni a gondolataid,persze tudom ez nem könnyü :cry: de gondolj a babókra :D :D

bibar

sziasztok!! az mit jelent, hogy fagyibaba??
köszi
kokor

Kokor
a fagyibaba fagyasztott embriót jelent,akinek sok petesejtet tudnak leszivni és abból sok meg is termékenyült,abból csak 2 vagy 3 at ültetnek vissza,a többit pedig lefagyasztják.ha esetleg nem sikerül,azt felengedik és öket ültetik vissza :D :D pl nekem most van 6 fagyibabám,abbol 3-at ültetnek vissza most nekem :D :D

bibar

Sziasztok!!!
Éjszaka arra ébredtem, hogy kapar a torkom, fáj a mellkasom és picit köhögök :( Mit csináljak?
Itt nyomatom magamba a mézet, frissen csavart narancs-, mandarin-, grapefruit levet iszom, kiwit kanalazok, teát iszom, szedem az 500-as C vitamint... Nagyon megijedtem. Férjemnek meg se merem mondani. MÉg szerencse, hogy lázam nincs. Anyu szerint pénteken amikor hazajöttem a BMC-ből - és ugye egész nap nem ittam sokat - itthon bepótoltam és hideg lehetett a víz. Hogy lehetek ekkora marha???????? Azon görcsölök, hogy el ne kapjam az influenzát, erre én gondoskodom a saját bajomról :(

Ti hogy vagytok? Vicuska? Lexi?
süni76

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek:)
nem régen kelltem fel, a férjem reggelit készített, hát nem aranyos:) De az:)

Naposoldal,
nagyon izgatott vagy már, gondolom!? Nagyon szorítok neked keddre:) De még addig leírom egy párszor:) Holnap megyek dolgozni, jó sok munkám lesz, úgyhogy telik majd az idő!
Már számolom visszafele a napokat, csak mindig előjönnek rossz gondolatok, hogy nehogy megint kudarc érjen, úgy hogy most nem fogok semmit előkészíteni. Úgy értem, hogy pl. nem beszélem meg senkivel, hogy ki maradjon velem itthon, ki hozzon kaját az első napokban a beültetés után....ja meg majd direkt a kocsiba hagyom a cumómat (köntös, hálóing stb..), Pedig nem vagyok babonás:) Mi lenne, ha az lennék,mi:)
Te egyébként jól vagy???? Hasikád?

Judit,
holnap leszívás, ugye? De izgi, ügyes leszel és minden ok lesz!!!

Süni,
köszi, hogy gondolsz rám, én is rád. Biztos van oka, hogy ez így történt velem. Majd eltelik ez az idő, csak mostmár utánna ne legyen semmi gond:) Férjed? Haza ment már? Szurkál még a pocid? Amikor neked lesz az eredményhírdetés, nekem kb akkor jön meg, de most ennek örülni kell:) Hát igen fura, ki gondolta még ezt kb két hete?! Mármint, hogy ennek fogok örülni.
Vigyázz magatokra nagyon, pihengess, igyál, egyél, meg minden:)

Bibar,
mikor is derül ki, hogy mikor kapod vissza őket, holnap? Szorítok:)

Gica,
ne engedd, hogy felidegesítsenek!!!!! A szomszédotok süket, vagy mi? Kössenek a tv-ra fülhallgatót:) Miért hallgatják olyan hangosan a tv-ét? Azért én ma csak átmennék, és elmondanám, hogy neked most nyugalom kell és ha miattuk..... Inkább ne is te menj át, hanem a párod, mert te ne idegesítsd fel magad.
Ja, tegnap olyan főztem, ill. sütöttem, hogy csak na... Fincsi nagyon.
leírjam? Ha szereted az ananászt, akkor finike:)
Csirkemellből készült, kell hozzá ananász (karika) konzerv, sajt, reszelnivaló, mondjuk trapista, meg lapkasajt is, ja meg sonka.
A húst szeletelni kell, sózni, borsozni, kicsit kikloffolni, ezután lisztel mighintjük (én szitával csináltam), mindkét oldalát. Az ananászt lecsepegtetni, letörölni szárazra, ezután hevített vajon megpirítani mindkét oldalát. Ebbe a zsíradékba teszünk még egy kis olajat és megpirítjuk a husikat, ha kész, akkor kifóliázott tepsibe rakjuk a húst, rá egy lapka sajtot, rá a sonkát, ami felvan csíkozva, erre az ananászt és ezután a reszelt sajtot. És be a sütőbe, míg rápirul a sajt. Hozzá burgonyapüré illik:)
Próbáljátok ki, akinek tetszik!!
baby.81

Süni, ne csináld már:( Hát ha elmúlik magától:)
Amit írtál, azt folytasd tovább, teázás, mézzel, vitamin (gyümölcsök), gőzölj kamillával.
Kuráld ki magad!!!! Nem tudom ilyenkor nem lehet semmilyen gyogyit,ugye? Jól takard be magad:)
baby.81

Sziasztok Lányok!
Tegnap ledőlt a babanet rendszere, én sem tudtam benézni és már tisztára elvonási tüneteim voltak... :)
A szomszédok tegnap este is tévéztek. A kispapa átballagott a szomszéd lépcsőházhoz, viszont nem tudott bejutni. Képzeljétek, egy nőci valamit csinált a lépcsőházban, a kispapa szólt neki, hogy engedje már be, mert szeretne a falszomszédunknak szólni, hogy túl hangosan hallgatja a tévét, de nem merte a nő beengedni, mert megijedt tőle :lol: (A kispapa egy nagydarab tüsihajú ember - Gil, Gabi és Naposoldal tanusíthatja... :wink: ) Viszont rendes volt a nőci mert megígérte, hogy inkább ő szól neki. És láss csodát, szólt is.

Gil!
Úgy tervezem, hogy addig dolgozom, amíg jól vagyok és nem stresszelek a munkám miatt. De majd meglátjuk mit mond a doki. Lehet, hogy ebben az infuenzás időben mégsem lenne célszerű az dolgozni, mert még összeszedek valami vírust... Majd meglátjuk. HOlnap mindenesetre már megpróbálok hozzá eljutni és majd megbeszélem vele.

Bibar!
Ugye Ti mostanában költöztetek kertesházba? Hát igen, össze sem lehet hasonlítani egy lakótelepivel... Mikor lesz a transzfer? Szerdán ugye? VAgy rosszul emlékszem? Szorítok majd nagyon!

Süni!
CSak egyed bőszen a vitaminokat! Ne aggódj, én is a transzfer utáni napokban valami apróbb nyavaját összeszedtem. Hőemelkedésem volt és a torkom is kapart. Én is jó sok C vitamint ettem, meg mézes kamillateát iszogattam. Pihenj, próbáld kialudni. Nem lesz semmi gond.

Baby!
Nyam-nyam. Nagyon fincsi amit készítettél. Ki fogom próbálni. :)

Mákvirága!
Köszi a támogató sorokat. Jó érzés, hogy a sorstársakon kívül mások is átérzik a problémáinkat.

Gica
gica1

Baby
istenien hangzik amit sütöttél,én is imádom az ilyen husi sajt gyümis kajákat.
igen,holnap megyek ujra kukkolásra és remélem már eltünt a petesejtem mert akkor már lesz időpontom :D :D

Gica
igen,2 hete lakunk itt,hát nem lehet összehasonlitani,csend és nyugalom,csak néha kutyaugatás,nincsenek undok szomszédok :D :D imádom,már alig várom a jó idöt hogy kinnt ücsörögjek a kertben :D :D
köszi a szoritást,majd holnap derül ki a transzfer idöpontja :D :D örülök hogy a kispapa el tudta intézni a dolgot,nincs most szükséged idegeskedésre :D vigyázz magatokra

Süni
csak semmi pánik,jó hogy mézezel,teázol,sok vitamin,gyümi,nem lesz semmi probléma :D :D

bibar

Köszi lányok.

Szóval mézes kamillatea??? Már főzöm is.

Közben Bach-ot hallgatok. Állítólag a babák szeretik a komolyzenét :) És legalább engem is megnyugtat.
süni76

Sziasztok

Kriszti
Köszi a táblát, csak annyit, hogy már sajna beléptem a 33-ba!

Juci
Gratula és kicsit irigyellek! Sok a tüsződ és reméljük minél több petikét leszívnak és megtermékenyítenek belőle!

Süni
Vigyázz magadr és pihengess és ahogy Zsókuci mondaná, csak pozitívan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
babatapik mennek++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
És minden leendő kismaminak is!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
manda

Sziasztok

Kriszti
Köszi a táblát, csak annyit, hogy már sajna beléptem a 33-ba!

Juci
Gratula és kicsit irigyellek! Sok a tüsződ és reméljük minél több petikét leszívnak és megtermékenyítenek belőle!

Süni
Vigyázz magadr és pihengess és ahogy Zsókuci mondaná, csak pozitívan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
babatapik mennek++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
És minden leendő kismaminak is!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
manda

Sziasztok Lányok!

Nyugi Süni, minden lehetőt megtettél, amit ebben a helyzetben lehet, biztos visszavonul a nátha, ha rájön milyen elszánt nőszeméllyel találkozott! :wink:

Vicuska, mi újság veletek?

Lexi, hogy vagytok?

Aranyos vagy Baby, hogy gondolsz rám, bizony a hasfájás nem adja föl, nagyon meg tud ijeszteni.
Azt hittem, ez a két hét azért már egy fokkal könnyebb lesz, mint az eredményhírdetés előtti, de nem.
Ráadásul olyan gyengének érzem magam, remélem nem az influenza kerülget engem is!
Kitartás, már csak néhány nap, és tiéd a pálya!
Igen, fura dolog, amikor az ember ebben a helyzetben a mensit várja, dehát ez van.
Meglátod, holnaptól már még gyorsabban telnek a napok a munka miatt.
Képzeld, nálunk is hasonló husika készül ma, csak sonka nélkül, és nem én csinálom, hanem anyósom :D
Kényeztetnek :wink:

Bibar, de jó, holnap már okosabb leszel, hamarosan veled lesznek a lurkók!
naposoldal

Hogy kell feltenni a vonalzót?
Valaki tudna segíteni?
Köszi előre is.
manda

Süni
Az 500-as C-t sem szabad túlzásba vinni,mert káros lehet.Egy nap csak 1-et!Jobbulást neked!Jól burkold be magad forró,citromos tea és izzadás,ez a legjobb amit tehetsz.

Naposoldal
Ne izgulj a görcsök miatt,uncsitesóm a 3.hónap végéig görcsölgetet és néha barnázott is,most pedi 2 hete van a szülésig :) Tudod nem szabad a rosszra gondolni,mert az fog bekövetkezni!

BABY ez neked is szól :!: :!: :!: CSak pozitívan!!!!!Ez a fontos!!!nem szabad elkeseredni,rázd meg magad és hidd el sikerülni fog!!!
Látod én minden második hónapot parkoló pályán töltök,én is dühös vagyok.De ott van a következő lehetőség elöttem és ez erőt ad!Sikerülni fog csak el kell hinned!!!!!

Manda
Sajnos nem tudok ebben segíteni,de engem is érdekelne!
gabicsibe

Naposoldal,
az szerintem jó jel, hogy gyengének érzed magad, mert a kismamáknek a vérnyomása alacsony szokott lenni és emiatt gyengék, fáradtak:) Minden ok lesz, tudod, mint az eredményhírdetésnél:)
Gabicsibe,
köszönöm, bíztató szavaidat, próbálok pozitívan hozzá állni:) Tudom, mindennek megvan az oka:) Anyukám azt szokta mondtani, hogy majd akkor jön a baba, ha jönnie kell:)Jó mi?
Süni,
jobban vagy már?
baby.81

Sziasztok! Hát sajnos tegnap este már nem tudtam visszajönni, ma meg már annyira le voltam maradva, hogy kb. egy órája olvasom vissza a péntek du.-tól írtakat:)

Baby! Nem szabad így felfogni a dolgokat! Én is nagyon sajnáltam, hogy egy hónapot csúszik a program, mert már én is elterveztem mindent előre. Szabik, pihenés stb. Aztán mostanra átgondoltam, hogy miket fogok ebben az egy hónapban csinálni, amíg gyógyulgat a férjem és beáll a prolaktin szintem. Szóval: először is elmegyek fogorvoshoz és betömetem az egyik fogam. Aztán elmegyek az éves nőgyógyászati rákszűrésre, mert febr.16-tól azért is fizetni kell majd, meg márciustól már nem fogok merni ilyen beavatkozásokat csinálni, hátha sikerül elsőre. Aztán ugyanezen okok miatt megcsinálom az éves tüdőszűrést is. És a többi nap pihenek, kikapcsolódom. Aztán meg hamar itt lesz a március, és akkor talán már én is kezdhetem....) Nekünk a február meddő hónap lesz, mert most a rossz oldali petefészkem fog dolgozni, úgyhogy bébi biztosan nem lesz.

A Babavilágot aki nem látta, vagy nem szokta nézni, annak javaslom, hogy szokjon rá:) Nekem tetszik. A múltkor pl. arról volt szó, hogy a szülés előtt állók milyen praktikus kütyüket szerezzenek be, aztán meg a hidegpárásítókat tesztelték. Szóval jók a témák, nekem összességében tetszik a műsor.

Süni! Azért nem aggódj, lehet, hogy tényleg csak meghűlés, és folytasd a ház kúrálást, ennél többet úgysem tehetsz :? Ja és én is azt hallottam, hogy a túl sok C-vitamin tényleg káros lehet, úgyhogy óvatosan. (mindjárt kikeresem a könyvemből és leírom, hogy miért káros)
nellike

Végül is csak azt írja a könyv, hogy napi 1000 mg-nál nem javasolt többet fogyasztani, de hogy miért, azt nem találtam meg... :?

Meg még azt is írja, hogy a beülti utáni napokban előforduló enyhe nyilalló fájdalom, és puffadás valamint az érzékeny mell mind azt jelzi, hogy a dolgok rendben haladnak a maguk útján. Szóval aki ezek miatt a tünetek miatt aggódik, az azonnal hagyja abba az aggódást! :wink:
nellike

Sziasztok!

Kicsit izgulok a holnap miatt, már összepakoltam, beadtam az utolsó szurit...

Süni! Remélem jobban vagy és nem lett nagyobb baj.

Puszi Mindenkinek!

Judit
jucicuki

Szép napot! :)

Gica! Kicsit megkésve bár, de Nagy-Nagy gratula a 2 kis babszemedhez! Vigyázz magatokra nagyon, pihenj amennyit csak tudsz, és ne húzd fel magad a hülye szomszéd miatt:( Mi is panelban lakunk, így tudom, hogy miről is beszélsz! De ne menj már most agyára a babáidnak az idegeskedéseddel, ráérsz akkor, mikor már kibújnak :lol: :lol: :oops: :wink:

Nellike! Nincs mit! Ahogy meghallottam, hogy milyen levelet diktál Irénke rögtön az jutott eszembe, hogy ezt megírom ide, mert vki (csak nem jutott eszembe, hogy ki) pont erről érdeklődött. Csak hinni kell!

Kriszti! Köszönöm a levelet, már megvolt ez nekem, de nagyon szíven ütött most is,ahogy végignéztem!
AIDS szűréshez még annyit, hogy most parázok a holnaptól, sikeres hipohonder vagyok...Már nem merek utána olvasni semminek a neten, mert bármi bajom van, mindig a legrosszabb lehetőséget beszélem be magamnak! :?

Jucicuki földim! Nagyon szorítok holnap, hogy minden rendben menjen!!! Ne izgulj, nem lesz semmi baj!

Süni! Megy a babaragacs energiám!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++. Ez tuti elég lesz! Pihenj sokat, kúráld magad, és meglátod nem lesz baj!!!!!!!

Manda! Látom Te is Szfvár, még egy földim...Vonalzó ügyben sajna Én sem tudok segíteni, de nekem is jól jönne egy!

Egy kérdés mindenkinek:
Honnan tudjátok, hogy milyen lett a labor eredményetek? Azon kívül, hogy jó vagy rossz..
Nekem csak annyit mondott most Konc doki, hogy ez jó lett, de értékeket egyáltalán nem közölt. Rá kellett volna kérdeznem? Vagy elkérni, hogy megnézhessem? De, ha oda is adják, hogy tudjátok megjegyezni mi mennyi lett? Hülye kérdés? Tudom! :D :D

Húúúú, de hosszú lettem! Bocsi lányok!

Mindenkinek nagy ölelés akit kifelejtettem, sokat olvastam vissza, és szelektív a memóriám:) Sorry! De rendelkezzen mindenki az energiáimmal még pár napig!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
timy28

Timy
Hát igen én is fehérvári vagyok.
Mióta jártok a BMC-be vagy csak most kezdtétek?
Bocsi, de le vagyok maradva egy kicsit.
És melyik városrészben laksz? Persze, ha nem titok. Én palotavárosi vagyok.
manda

Taptau, drusszám!
Ha erre jársz, hogyan tetted fel a vonalzót.
Én is megcsináltam, épp ott ahol te, de nem tudom, hogy lehet megjeleníteni.
Köszi!
manda

manda:) Dehogy titok! Víziváros (Sarló). BMC-be most kezdtünk nemrég újra. De már régi motorosok vagyunk:( 5 éve járunk oda, egy nagyobb megszakítással.

Puszi!
timy28

Timy
És még nem hoztak össze egy babót nektek?
Mi már áprilisban lesz 2 éve, hogy oda járunk, csak most febr. óta szünetelünk. Kicsit megviselt a 3-ik sikertelen beültetés és kellett egy kis pihenő.
manda

Hol jobban, hol rosszabbul. :( Délután megközelítette a hőmérsékletem a 38 fokot. Felhívtam a János kh. nőgyógyászatát. Mondták, hogy nyugi, sok folyadék, ha nagyon felmenne a lázam, menjek be. De akár egy Rubophent is be lehet venni. Hát nem vettem be, inkább priznic a csuklóra és pik-pak lement.
Napi 500 mg C vitamint szedek, nem viszem túlzásba. A teától viszont már hányingerem van :)
Has enyhén szurkál, cickó érzékeny. Ha meg köhögök, szólok a babóknak, hogy kapaszkodjanak.

Remélem, holnapra már jobb lesz! Lezuhanyozom langyos vízzel, és nyakig betakarózok. Ja, és meg is gőzöltem magam.
Olvastam valami olyasmit is, hogy a kamillatea vérbőséget okozhat, ha isszuk és az akár vetéléshez is vezethet. Igaz ez?

Juci, minden rendben lesz holnap. Szorítok nagyon!

Vigyázzatok magatokra! Majd még benézek később.
süni76

Süni!

Először is jobbulást szeretnék kívánni neked! Már nagyon sok jó tanácsot kaptál, többet én sem tudok, de a C-vitaminról tudok pár dolgot "mesélni", ha érdekel.
A vitamin attól vitamin, hogy a test nem képes előállítani és ezért csak a táplálékkal tudjuk bevinni a szervezetbe. Szent-Györgyi Albert, Nobel-díjas kutató szerint legalább napi 1000 mg fogyasztása ajánlott. Vízben oldódó vitaminról van szó, tehát a felesleget a szervezet kiüríti, nem halmozódik fel. Na ebból a sok okosságból annyi a lényeg, hogy az 500 mg nem sok, szerintem nyugodtan beszedheted. Ez egy nagyon érdekes és hosszú téma, de vannak kutatók, akik szerint ennél még több bevitele ajánlott. Soha egy kutatás nem támasztotta még alá, hogy a nagyobb mennyiség ártalmas lenne, viszont a hiánya skorbutot okoz.
Bocsi, ha túlszakmáztam a dolgot, néha előjön régi munkám.
A lényeg, hogy gyógyulj meg !!!
sharon

Süni
Szerintem az eddigi módszered a legtöbb, amit tehetsz és nagyon szorítok Neked, hogy ne legyen lázad, ne legyen rosszabb a helyzet. Amúgy én ha terhes vagyok, akkor a testhőmérsékletem 37,5 körül van. A tipikus tünetek, amiket tapasztalsz mindenesetre biztatóak. Volt egy lány, akivel együtt voltam az első lombikon, vele történt meg, hogy iszonyú láza volt, vesegörcsei stb. Mentővel vitték fel Fehérvárról a János Kórházba, mert Fehérváron tanácstalanok voltak. (gondolom a lombik miatt) Később kiderült, egyedül neki sikerült a szobából a beültetés. Szóval továbbra is beszéld meg a babákkal, hogy erősen kapaszkodjanak. Remélem Neked szót is fogadnak. Én is mondogatom, dehát........

Naposoldal
Valóban előfordulhat, hogy az első 3 hónapban görcsölgetsz, sőt anyukám végig görcsölgetett, de az öcsém (4,10-el született )kis vasgyúró lett. Legalább érzed, hogy ott vannak.:) (persze ezt csak azért írtam, hogy a dolgok pozitív oldalát fogjam meg. Biztos nem kellemes) Vigyázz magatokra és várom a híreket, vagy az uh fotót.
A gyengeség miatt ne aggódj, hiszen a természet nagyon okos. Azt szeretné, ha most sokat pihennél, hogy a picurká(i)d nyugodtan növögethessen.:) Ne aggódj, pihenj.

Baby
nagyon jól hangzik a husika, el is fogom készíteni aznap, mikor a párom hazajön. Imádja az ilyen kajákat. Ne várd ennyire a télapót (tudom hülye kérés) mert én úgy jártam, hogy két hetet késett, pedig soha nem szokott. Csinálj úgy, mintha nem érdekelne, csapd be a természetet.:) Vagy ez hülyeség???

Sajnos én túl jól vagyok. Ezt most mindketten feladtuk. Semmi szokásos tünet, és az ösztöneim is azt súgják, hogy ezt most bebuktuk. Tudom, hogy hinni kell meg blabla.... de ez van. Egyetlen szúrás, aluszékonyság, szédülés, mellfeszülés semmi. Bőgni tudnék, de lehet, hogy elfogytak a könnyeim, mert még azt se tudok. Honnan van ennyi erőtök és hitetek????

Timi
a leleteken található adatok csak teljesen illegális módszerekkel kukkanthatók meg:)
:lol: :oops:

Gica
Pihengettek?? Minden rendben van? Babókák nyugisak? Mekkora pocid lesz nemsokára.....de jó!!

Estrella
A héten nem mész Pestre???Minden oké??

ja, képzeljétek el, hogy péntek óta híztam 1kg 10 dekát!!!!! A Norbi csávó nem azt mondta, hogy a fehérje nem hízlal??? Én meg elhittem :lol: :lol:
Vendég

Juci
Holnap izgi nap lesz. Majd írjál, hogy mi volt. Gondolok Rád!
Vendég

Lexi!
Még csak pár nap telt el, szerinted ilyen korán már kellene érezned valamit? Még ne mondj le semmiről, kitartás!!! Majd fogod még szidni a szurkálást meg a mellfeszülést... remélem!
sharon

Lexi!
A Norbi csávó sokmindent mondott már ami nem volt teljesen igaz :) Egyébként pedig úgy tudom, hogy a szurkálás, mellfeszülés, stb. nem szükségszerű tünet, úgyhogy ne tessék feladni! A kínaiak hisznek abban, hogyha egy testrészre, szervre koncentrálnak, akkor odaáramlik a csí. (na ebben kell hinni :) Mindenesetre pozitívabb hozzáállást várunk, és szerintem ezt nyugodtan mondhatom a többiek nevében is!

Jucicuki! Szorítok holnapra!!! Jó hírekkel várunk :)

Süni! Azt olvastam, hogy láz, fájdalom esetén a paracetamol tartalmú készítmények biztonsággal alkalmazhatók. (IVF után is) Azaz a Rubophen, Panadol stb. ha nagyon szükséges bevehető. Ugyanez igaz a férfiaknak is, akik mintavétel előtt állnak, ha muszáj , akkor azt állítólag lehet szedni, nem befolyásolja a spermák minőségét. Persze egyik gyógyszer sem jó, de ha nagyon felmegy a lázad és a priznic se ér semmi , érdemes elgondolkodni rajta.

Ma sütöttem először muffint (Stahl recept alapján) és nagyon fincsi lett. Meggyes-mákos :) Hmmmm. Aki kér, küldök :) :)
nellike

Nekem nagyon pozitív a hozzáállásom, higgyétek el nagyon akarom. Sokat összpontosítok arra, hogy kapaszkodjanak és maradjanak velünk, elmesélem mennyire jó lesz nekik velünk. Csak eddig mindig megvoltak a tünetek, szurkálás, mellfeszülés, aludtam egész nap, most meg még éjjel se nagyon tudok. Sőt, azt is mondogatom magamnak, hogy eddig megvoltak a tünetek, most meg majd meglesz a baba, vagy a babák. Szóval agyilag már terhes vagyok (vagy 7 éve)

Nellike, úgy látszik Te nagyon tuti szakácsnő vagy. Nekem jöhet a muffinból. A múltkor én is készítettem, de kb úgy jártam vele, mint Cameron Diaz a Charlie angyalaiban....pedig az csak sima csokis volt. Mentségemre legyen mondva, hogy utólag kiderült, hogy a barátnőm nem jól írta le a receptet.
Vendég

Lexi, nagyon megértelek,nehéz már olyankor hinni, mikor belül valami azt súgja: ez nincs meg.
De hidd el,még ebből is van forduló.
Én is lemondtam róla, hogy tovább reménykedjek, most a legutóbb.
Nem fájt a cicim, pedig pár napjamég igen,és semmi szurkálás.
Aztán mégis :)
És lett cicifájás, és szurkálás is.
Szóval a biztos az, amikor azorvos mondja.
És van neked is hited, erőd, hisz itt vagy és csinálod.
Mások is elkeserednek néha ( vagy gyakran), aztán mindenki tovább megy,mert annyira szeretnénk azt a babát.
Úgyhogy bízz a saját hitedben, erődben!
És nagyon szorítok!
naposoldal

Naposoldal
nagyon köszi a bíztató szavakat és köszi, hogy megértesz. Én még azután is hittem, mikor a doki kijelentette, hogy már nincs meg a baba, (8. héten) mert azon a héten az előző uh után már nem véreztem. Aztán rá kellett jönnöm, hogy a dokinak volt igaza, sajnos. Persze a remény hal meg utoljára, de már néha hülyének érzem magam a sok reménykedés miatt. Most elterelő hadműveletként nekiállok dolgozni. Ja és közben eszem, eszem és eszem. Elevit, ugye??
Vendég

Sziasztok Lányok!

Megjöttem én is. Vendégségben voltunk az anyósoméknál, úgyhogy egész délután evészet volt... :)

Lexi!
Figyelj, én teljesen biztos vagyok benne, hogy az eddigi beültetések alkalmával tapasztalt tünetek a progi szuriktól voltak. Gondold el, akkor fel voltál pumpálva olyan hormonokkal, amik a terhesség létrejöttét segítik, így természetes, hogy olyasmi tüneteket éreztél. Most, hogy ilyen hormon nincs, vagyis kevesebb,mert csak az utrot kapod, nincsenek is tünetek. Sose felejtem el, néhány évvel ezelőtt az egyik nőgyogyi clostylbegitet írt fel, mert egyszer amikor elmentem hozzá, éppen nem volt peteérésem. No mondta sebaj, ezen könnyen lehet segíteni,felírta a clostyt, ami teljesen olyan tüneteket produkált, mint amit most a beült után éreztem... :? Szóval az, hogy nem érzel semmit, nem azt jelenti, hogy nincsenek ott a bébik. Igenis ott vannak! Muszály hinni benne - persze bevallom volt, hogy én is elsirattam őket, de a babák mégsem adták fel! Szóval kitartás! Mikor is kell menni vérvételre? Szerdához egy hétre ugye? HÁt, addig még hosszú az idő, de addig ne add fel!

Süni!
Jobbulást kívánok! Ne aggódj nemsokára túlmegy rajtad ez a nátha. Sok-sok vitamin!

Gil!
Kipihented magad a hétvégén? Remélem igen és újult erővel veted bele magad a munkálkodásba! A rosszindulatú beszólásokkal pedig próbálj ne foglalkozni. Nézd levegőnek őket valahogy! Holnap már én is megyek dolgozni, meg megpróbálom becserkészni a dokit és egy kis pihenőt kérni még erre az influenzás időszakra... Ha kiír, elmondom bennt, hogy mi a helyzet, ha nem még várok vele egy kicsit...

Timi!
Igazad van, nem húzom már föl most a babákat! :)
A leletekből én sem kaptam soha. Néha megkuksiztam, amikor én vittem fel a kartonomat a dokihoz. Most, hogy kirakta a szűröm a doki a BMC-ből, adott kiadott néhány leletet. Mit is? MIndjárt megnézem. - szóval vérkép és vizelet leletet, a vírus szerológia leletet, meg a vércsoportomról szóló leletet. Lehet, hogyha menet közben kértem volna, adtak volna ki, nem tudom.

Judit!
Szorítok holnapra! Ne aggódj, minden rendben lesz!

Gica
gica1

Gica!

Köszi, kipihentem magam, nagyon jót kirándultunk ma Nagymaroson, gyönyörű volt az idő, meg a kilátás! Remélem, kiír téged a doki, ha van egy kis esze!

Judit!

Szorítunk neked holnap, biztos minden rendben lesz!!!! Ahogy hazaérsz, jelentkezz, hogy mi volt!!!

Süni!

Vigyázz magadra, jobbulást!! Tetszett ahogy írtad, köhögés előtt figyelmezteted a babókat! :lol: Férjed meggyógyult már?

Naposoldal!

Már csak kettőt kell aludni, nem? Nagyon izgi!! :D

Jó éjt mindenkinek, és szép hetet!!!!!!!!!!
gil

Mennek a drukkok a holnapi "versenyzőknek"! :D

Lexi:
Nem megyek most a héten Pestre.

Mindenkinek további szép estét!
Kép
Vendég

Sikerült a vonalzó.

Köszi Zsókuci a segítséget. :lol:

manda

Nelli :)

Nekem is elküldenéd a receptet.
mpontandakukacfreemailponthu

Köszi előre is!

manda

Sziasztok Lányok és Fiúk!
Mindenkinek küldenék egy kis gólyát kabalába! Nálunk is nagy becsben van ez a kis állatka:). Lehet gyerekes, de én a lányomra tekintve azt kell hogy mondjam hiszek benne. Talán másoknak is segít:). További jó beszélgetést!Sziasztok! Mák

KépKép
makviraga

Sziasztok!

Manda,bocsi csak most olvastam mit kértél!De látom Zsókuci segített,én is neki köszönhetem a vonalzót!

Puszi

Akinek kell+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
taptau

Sziasztok!

Juci, megy a drukk ezerrel!!!!!

Lexi, mi ez a hozzáállás???? Nem korai még ez a lemondás???? Tessék magácskának összeszedni magát!!!!! Én is megpróbálom magamat...

Picit jobban vagyok. Láz nincs, enni is tudok (bár a túrónak már a gondolatától is rosszul vagyok). Most igazi citromból készült limonádét iszom, mézzel.
Leginkább a tüsszögés és a köhögés miatt aggódom, de ezek csak nem gátolják annyira a megtapadásukat. Ugye????

Pihizzetek, ha a munkahelyeteken vagytok ne dolgozzatok sokat!!
süni76

Sziasztok!

Mindenkit visszajelöltem az iwiwen! Képzeljétek, rengeteg levelet kaptam, hogy láttak és nagyon szorítanak. Nagyon szuper érzés!

Én ma már melózom, egyszerűen nem bírtam már otthon dekkolni. Ülő munkám van, így legalább gyorsabban telik az idő. Hasgörcs teljesen elmúlt, egyátalán semmit sem érzek. Nagyon vegyesek az érzéseim, általában hajnalban fel szoktam riadni és elfog a "most sem sikerült" érzés. Ja, és iszonyúan izzadok. Arra kelek mindíg, hogy tiszta víz hátul a tarkóm.
Na, de majd meglátjuk.
Gica, szívből gratulálok az ikrekhez! És persze drukkolok Mindenkinek!!
vicuska1977

S.O.S. lányok!!!!

Szeretném felhívni a BMC-t, de már 2 órája nem veszik fel a telót:(
Nem tudja valaki véltelen, hogy csak egy számuk van? Így végzedőik: 579.
Légyszi-légyszi! Fontos lenne!
timy28

Sziasztok!

Kicsit le vagyok maradva,mert egy hétig külföldön voltam,nincs most időm visszaolvasni,csak pár szót szeretnék írni!!

Bibar volt ma a dokinál,minden szuper,szerdán kapja vissza a fagyikat.Viszont már el kellene kezdenie a progiszurit meg egy hüvelyzselét,amit Ő az utró helyett szed,mert azt nem bírja.Megrendelte őket,de csak csütörtökre jön meg.Szurija még van,ami a lényeg:
NINCS VKINEK HÜVELYZSELÉJE maradék,amit oda tudna adni?Kifizetné és természetesen elmenne érte.Nagyon-nagy segítség lenne!!!!!!!!!
lukrécia

Timi
1-2 között próbáld,elötte úgy sem veszik fel a telefont!Akkor foglalt lesz folyamatosan,de kitartás!!!
gabicsibe

Sziasztok Drágáim!!! (ismerősök és ismeretlenek)

Szeretnék Mindenkinek sok-sok sikert kívánni!!!! 2006. február 2-án voltunk az első megbeszélésen W dokinál!!!

És most:

4 hetesek vagyunk!!!

Kép
mot

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?