Sziasztok Lányok!
Hát megjöttünk végre és jó hírekkel szolgálhatok!
Két baba figyel odabenn. Mindketten 2 mm-esek és láttam, hogy pulzál a kis szivecskéjük kezdeménye. Nagyon szépek voltak...
Sajnos a harmadik babának viszont hűlt helye volt
, úgy tűnik az ő sorsa az volt, hogy feláldozta magát a többiekért...
De képzeljétek W. doki már ki is tette a szűrömet...
Mondta, hogy nyugodtan menjek vissza a nőgyogyimhoz, akit mint kiderült személyesen is jól ismer, hiszen már terhes vagyok. Adott egy adag leletet egy pár sort írt a dokimnak és ideadta a kisbabák uh. képét és utamra bocsátott... Hát erre még nem számítottam, de gondolom azért szabadult meg ilyen hamar tőlem, mert nagyon sokan vagyunk és aki már elindult a 9 hónap felé vezető úton az ne foglalja, ha nincs semmi probléma a többiek elől a helyet.
Lányok! Szívből kívánom mindannyiótoknak, hogy minél hamarabb átéljétek ezt az örömet! Annyira boldogok vagyunk! És nagyon-nagyon szorítok Nektek! Persze azért még nálunk is bármi lehet, de ez már olyan W. doki szerint, mint a természetes terhesség az azzal járó esetleges kockázatokkal...
Süni!
Mi újság? Remélem minden rendben volt! Sikerült lefényképezned a kicsiket? Most aztán itt a pihenés ideje! Meglátod minden rendben lesz!
Naposoldal!
Szorítok, hogy kedden Te is hasonló jó hírekkel érkezzél!
Lexi!
Hogy megy a pihizés? Van még türelmed feküdni?
Baby!
Hogy vagy? A munkahelyen hidd el,gyorsan el fog repülni az idő és nemsokára a Te pocakodban is ott lesznek a kicsik.
Gil!
Sajnálom, hogy a munkahelyed elég stresszes, de próbálj ne foglalkozni velük, koncentálj inkább a babókra. Meg végre itt a hétvége, úgyhogy nehogy dolgozz! Tessék kikapcsolódni!!
Gabi!
Mikor utaztok? Már ma esetleg, vagy holnap? Jó pihenést, és idd a cickafarkat én is úgy hallottam, hogy jó a női bajokra...
Timi!
Meglátod, minden rendben lesz! És tessék jönni olvasgatni, írogatni a fórumba. Itt mindenkinek helye van!
Kriszti!
Úgy tűnik munkát adok neked. Még egy kis szivet be kellene passzíroznod a táblicskuba...
Manda!
Üdv. régi újként közöttünk! Remélem hasonlóan jó csapatot alkotunk mi újak, mint korábbi lányok...
Húha, úgy látom kisregényt írtam...