Köszi csajok, tök jó olvasni, hogy nem csak én küzdök ezzel a problémával, hogy közületek is volt, aki többször átesett ezen a gyulladáson. Jó, ez titeket nem vigasztal, engem viszont igen, mermár mindenféle szörnyűséget bebeszéltem itten magamnak... Rékababa, lázam nincs, nem is szokott lenni, 37,4 volt most, a múltkor 37,8, de ez is elég sz.r közérzetet okozott, és iszonyúan fájnak az ízületeim.
Nah, de talán alakulok, mint púpos gyerek a prés alatt
, a tegnap esti/éjjelihez hasonló fájdalmam azé már nincs.Csomók,
Dadomi?
Tök egybefüggő göb az egész, mint egy kisebb krumpli, vagy nagyobb kavics. Tiszta kemény volt tegnap az egész, de ma már nem, csak ne érjen hozzá az ember, és piros a bőr felette. Gondoltam, ha nem leszek jobban, ma este megcélzom dokibánk maszekját, de szerencsére nem került rá sor.
Moni, hajráááá! Jó a kép, nagyon tetszik! Nagy munkába vágtatok, az biztos...
Timesz, nem új a házatok? Pedig annak látszik teljesen, megsasoltam az iwiwen a fotókat, nagyon-nagyon klassz kis kecó!
MIénk 13 évig épült, Petrocelli-háznak hívom, emberem meg Luca-székének.
Igennagy derültséget keltettünk itten a falubeliekben, aszondták, nem vagyunk normálisak, hogy még mindig építjük, nade ember a saját kezével építette, meg apósom, meg nagyapósom, és az égvilágon semmi baj vele, és nincs rajta nagy kölcsön sem - ezt is épp elég fizetni...
Nem biztos, hogy újra belevágna. Jah, és még nincs is kész, messze van a készenléttől, talán nem lesz készen sose...
Yuyu, az a 14 kiló, az mind a hasad.
Tök jó alakod van, hallod, jó magas is vagy, én sztem pont a derekadig érek
, van hova eloszoljon az a 80 kiló. Szülés után pillanatok alatt visszanyered a régi alakod, majd meglátod. És tényleg hatalmas a hasaad!
Én hasam sose szállt le, egyiknél se. MOndjuk nehéz is volt elférniük bennem, Hanna kivételével verték a 3,5 kilót, én meg kis stöpszli vagyok, nyomták a gyomromat, tüdőmet, bordáimat...
De azé így visszatekintve, jó volt terhesnek lenni.
Cseriani, Binyek, hol vagytok?
Timesz, vérvétel megvolt?