Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket.

Boldog hófordulót Sárának!

Gyors helyzetjelentés:
Daninak van már két foga. Mindent püföl, ami a kezébe kerül. Felhúzza a lábait a hasa alá és kilövi magát, ebből néha van sírás-rívás, mert maga is meglepődik az „eredményen”. A felnőttektől nem fél, de a gyerekektől frászt kap. Úgyhogy sürgősen kell találnom haverokat neki. Laurát próbáltuk behálózni, de az udvarlás még nem nagyon megy.

Egyelőre ennyit.

Ichtus! Megosztanád velem, hogy mikor tanulsz Sára mellett? Hogy néz ki egy napotok? Nekem diplomamunkát kéne írnom, de nem nagyon tudom beosztani az időmet.

Jó éjszakát mindenkinek!

Mali

Mali
Kép
Kép
mali

Sziasztok,

Köszönjük mindenkinek a névnapi üdvözléseket! :D

Mi is boldog névnapot kívánunk Hibó Zsófinak, és Becskereki Szonjának! :lol: :D :lol:

Sárikának, boldog hófordulót!

Szonja azzal ünnepelte névnapját, hogy kihagyta a délelőtti alvást :? ezért a délutáni előbbre tolódott, aminek az lett az eredménye, hogy fél 8-ra kidőlt. Aminek nem nagyon szoktunk örülni, mert akkor éjszaka már nem alszik olyan mélyen, és van, hogy felébred, amit egyébként nem szokott. :? Na majd meglássuk. :roll:

Murphyke, te nagyon későn kapod a TGYÁS-t!!! :roll: :shock: Én kb 3 héttel szülés után már meg is kaptam. Magadnak intézed, vagy a munkahelyed? Szerintem ennyi idő után minimum reklamálj!

thenus

Tényleg! Dani! Boldog fél éves szülinapot! :D

thenus

Sziasztok!

Csak egy kép erejéig jövök,mert ma zsúfolt napunk volt,vettünk Levinek egy bébi kompot és azóta meg sem állt,szóval képzelhetitek...fogytam vagy 2 kilót az utána rohangálásban... :lol:

Jó éjszakát
Kati és Levi
Kép

Kép
mano83

Köszi a tippeket lányok!
Meleg ruhát, meg a lázcsillapítót felírtam már.
Nircee! Nem semmi listát írtál nekem. Nagyon szépen köszönöm!
Mi is bérelünk egy tetőboxot, mert különben nem férnénk el, pedig nincs kicsi autónk... :o

Ichtus!
Sárának gratula a 2. fogacskához. :lol:

Verna!
Flórának meg a hasraforduláshoz gratula! :lol:
Én is megnéztem a blogotokat! Tényleg tök jó az a napozóágy! Lehet, hogy ha marad mi is beújítunk egyet. :lol:
Hát én akkorát nevettem a cumis képen! Nagyon jól lekaptad!
De az a kép is nagyon tetszik, amikor a kiságyából kandikál ki a fejvédője mellöl. Azon olyan kis huncut a csaj! Nagyon jó képek!!!

Szép napot!

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!

Katica,
BOLDOG HÓFORDULÓT SÁRIKÁNAK,ÍGY MEGKÉSVE!
Valamint gratulálok a második fogacskához! :lol:

Levinek is nemsokára kint lesz a második foga :lol:

Elég sűrű volt a tegnapi napunk,Levi délelőtt csak úgy maradt meg,hogy fogtam a kezét és sétálni kellett vele ide-oda.
Annyira édesen totyogott,csak a derekam nem bírta,így telefonáltam anyuéknak,hogy hazafelé hozzanak egy kompot Levinek.
Annyira örült neki,most meg már mindent elér,arra kell figyelni,hogy ne pakoljon... :wink:
Igazából zenélős,fogantyús kompot szerettem volna,de csak jövő héten lesz,szóval olyat majd akkor kap,ez meg jó lesz kintre.

Ma délután megyünk az Auchanba vizividámparkot venni Levinek.
Tök jó,a medencével együtt a csúszdát is fel lehet fújin,nekem nagyon tetszik,remélem Levinek is fog! :lol:

És így utólag BOLODOG FÉL ÉVES SZÜLINAPOT LAURÁNAK ÉS DANINAK,VALAMINT BOLDOG NÉVNAPOT SZONJÁNAK ÉS ZSÓFINAK!!!

Szép napot mindenkinek!
Kati és Levi

Kép
mano83

Tiop,
Mi van veletek?
Jól vagytok?
Megnéztem a venégkönyvemet,tök aranyos amit írtál bele!Köszi! :lol:
Megkaptátok a kalapokat?

Kép
mano83

Sziasztok!

Nem tudom, mi van ma velem, Marci 6-tól fent van, egyfolytában ordít, hiába etetem, utána 10 perccel már rá is zendít, aludni nem akar. És én meg olyan ideg vagyok ettől, már sírni tudnék, pedig nem szoktam így kiborulni. Apa persze pont ma nincs itthon délelőtt. :? Most azért tudok írni, mert éppen evett, de nem tart sokáig ez a csönd. Már ott tartottam, hogy hagytam sírni, és elmentem jó messzire a ház másik sarkába, de ekkor meg lelkiismeret furdalásom volt. Viszont úgy éreztem, ha ezt nem teszem meg, még valami szörnyűt teszek... :oops: Valahogy hirtelen agresszivitást váltott ki belőlem ez az órákig tartó sírás. Na, már most is kezdi. Mi a francot csináljak? Hogy nyugodjak meg? Ti hogy tudtok állandóan nyugodtak maradni??? A ház úszik a mocsokban, a vasalnivaló hegyekben, a kert csupa gaz, de semmit nem tudok csinálni Marcitól. A gép előtt még úgy-ahogy tudok ülni, mert illyenkor ringatom a pihenőszékét, de elmenni egy percre sem tudok mellőle, mert már ordít... És még én akarok második gyereket???? :?
Bocs, hogy így kiborultam, de úgy éreztem, ki kell írni magamból, mert csak gyúlt a feszültség odabent....
Magamtól is megijedtem,mert eddig soha nem borultam ki, pedig nemegyszer voltam már így egyedül, és akkor is sírt Marci.
Félek, hogy 2 gyerekkel állandó lenne az idegbaj, nem tudom, hogy fogom bírni, ha már Marcit sem tudom kezelni!
Rossz anya vagyok... :(

Kép
Kép
nircee

Nircee, nem vagy rossz anya! Vagy, ha az vagy akkor Én is az vagyok, mert engem is ki tudott borítani Laura az ilyen "sírok egész nap" dolgával. Amikor éjszaka csinálta ezt, akkor én is inkább kivonultam és a páromra hagytam a dolgot, mert eszméletlenül ki tudtam tőle borulni. Szerencsére ahogy "öregszik" egyre kevesebbszer fordul elő vele ilyesmi. Éjszaka pedig már elég régóta szunyál, bőgés helyett... De néha még most is kikészít egy nagyobb hisztivel! :lol: :oops:
Vendég

Nircee!
Ez a legnagyobb butaság, hogy rossz anya vagy!
Ilyen nem létezik! Nyugi, nem vagy egyedül ezzel a kiborulással, és agresszióval. Előfordul az ilyen, hiszen emberek vagyunk! Sehol nincs az leírva, hogy nem lehetsz mérges, vagy elkeseredett a gyerekeddel kapcsolatban. Ő is ki tud váltani ilyen érzelmeket a szülőkből.
Lehet, hogy a hirtelen időváltozás miatt lett ilyen. Nagyon sokat hűlt a levegő nagyon rövid idő alatt.
Ne légy elkeseredve!
És nem vagy rossz anya!!!

Kép
Kép
giga1

Nircee!

Gigának igaza van, a piciket baromira ki tudja készíteni az időjárás-változás! Nálam Bogi teljesen meg van veszve, tör-zúz, rombol, kiabál és csapkod, pedig eleget aludt, evett, stb. A picur a pocakomban meg hajnal óta egyfolytában mókuskerekezik, és átrendezi a belső szerveimet :lol: én meg mindjárt kinyúlok! De egyszer ennek a napnak is vége lesz... Meglásd, ha alszik egy nagyot Marci, akkor majd mosolygósabb lesz (lehet, hogy csak holnapra...). Ja, és senki sem mondta gondolom, hogy az egész világ habostorta, ha egyszer anya leszel. Vannak ilyen időszakok is... csak ezeket hamar elfelejtjük... Kitartás!

Üdv: Andi
andibab

Nircee: nyugi, nyugi, vannak ilyen periódusok, még nálunk is, pedig tudod, milyen nyugis gyerekem van!!! Olyankor én is ki tudok akadni, volt már, hogy rákiabáltam szegénykére!
Most meg tuti, front van! Az nagyon meg tudja viselni a babókat! Vagy jön a foga Marcinak! :)

Mano: a vízividámparkokat mi is nézegettük, de nekünk az csak kb. jövőre lesz aktuális! :) Egyelőre tanuljon meg ülni a csajszi és akkor felfújjuk neki a kis medencéjét... meg már alig várom, hogy menjünk úszni, szerintem holnap megnézzük az uszodát... mert csak halogatjuk, halogatjuk - persze az apja miatt, mert ő is akar jönni! :)

Ja, azt nem is mondtam, tegnap vettem a csajszinak fürdőbugyikát! Az apja teljesen el volt ájulva tőle, nagyon örült, mert ő szerintem előző életében delfin lehetett, vagy valami hasonló, vízimádó - ezért a lányát is ilyen vizes csajszinak akarja nevelni! :)

Más: bejelentkeztem csípő-kontrollra, meg UH-kontrollra, sajnos nem tudjuk egy nap lebonyolítani, UH-ra csak 2 hét múlvára van időpont. :( Na mindegy, essünk túl rajta, aztán vissza a Heim Pálba a neurológus doktor nénihez, aztán egy évig nem akarok orvost látni! :)
Vendég

Nircee, nem gondoltátok meg magatokat babaúszás ügyben?! Ha már tesó-ügyben igen... ;)
(Megjegyzem, egy kicsit én is aggódom, hogy bírom majd kettővel, de nők milliói túl szokták élni... ;) ).

Pilla, nem is meséltél, ti végül is akkor nem mentetek babaúszni?!

Csak azért kérdem, mert mi holnap MEGYÜNK!!!! Valószínűleg családilag, Apával!
Vendég

Mi nem mentünk, mert nekünk egyik időpont sem volt jó... Vagy pont akkor van evésidő, vagy közbeesik a kaja. Ráadásul etetés után 1 órával lehet uszizni, úgyhogy ezt sehogy sem tudtuk megoldani. Egy másik fórumon kb. 5 anyuka volt úsziban a babájával, ebből 2-nek középfül gyulladása lett, 3 pedig megfázott. Így mi ezt kihagyjuk inkább...
Vendég

Nircee: ha te rossz anya vagy, akkor én is :oops: nekem hétfőn volt ilyen, h egész nap üvöltött Lili, ha nem vettem föl. viszont be van csípődve a derekam és menni alig bírok nemhogy fölvenni. hétfőn már majdnem bőgtem én is és teljesen kiborultam. Rákiabáltam Lilire, h értse meg de nem bírom fölemelni :oops: persze nem értette meg (nem is tudom miért :roll: ) szóval tényleg nem vagy egyedül ezzel. sztem ha már nagyon ideges vagy tényleg jobb hagyni egy kicsit sírni és odébb vonulni. eddig nem mertem leírni mert nagyon szégyeltem magam, h nálunk is nagyon nagy kosz van, a kertbe semmit nem tudok csinálni, teljesen a férjemre marad. ha van egy kis időm próbálok enni meg mosni, a saját ruháinkat nem is nagyon vasalom :oops: van mikor a mosogatás is a férjemre marad. én egyszerűen nem tudom, hogy csinálják a többgyermekes anyukák.
Szóval én is csak azt tudom mondani, kitartás! és tartsuk egymásban a lelket!

képzeljétek, nem az anyaságit nem kaptam meg, hanem a januári táppénzemet. hát mire kiderítettem...

na ennyi időm volt, még visszaolvasni se tudtam rendesen :(

pedig még képet is akartam fölrakni, na mindegy.

szép napot

Kata

Kép
murphyke

Egyszer én is rákiabáltam Laurára, erre olyan jót kacagott! Persze utána folytatta a hisztit... :shock:
Egyszer pedig megfenyegettem, hogy kirakom a tetőablakon, legurul a tetőn, landol az ereszben és ott aztán nyafoghat. Kilátásba helyeztem már azt is, hogy kirakom a kutyák mellé, akik majd felnevelik és nem fog tudni beszélni, csak ugatni! :lol: :lol: :lol:
Persze egyiket sem gondoltam komolyan... De amikor ezeket így elmondom neki, olyan kis meghatóan tud nézni rám a nagy szemecskéivel. :oops: Nem lehet rájuk haragudni, az biztos.
Vendég

Sziasztok!
Csak gyórsan,mert Megyek Aniért!

Nircee!
Akkor én vagyok a következő a sorban!!!!!!!Nem vagy rossz anya,ellenkezőleg,éppenséggel te vagy a jó anya,hiszen aggódsz ,hogy mi a fene lehet már megint!Az meg teljesen normális,hogy kiakadsz!Én is kiszoktam akadni!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Szerintem olyan ember nincsen aki ne húzná fel magát néha!Tiszta idegesítő az,hogy nem tudod miért sír a gyerek csak sír-sír és sír!Tegnap Zsani egész nap hisztizett!tuti,hogy az esső vólt a hibás!

Késöbb jövök,köszöntök mindenkit,de most rohannom kell Aniért az oviba!Majd írok mindenkinek,de nagyon elvagyok maradva,sokat kellett visszaólvasnom!

Nircee!NYUGI,EZ IS ELMÚLIK,DE LESSZ OLYAN,HOGY SOKKAL IDEGESEBB IS LESZEL!EZ VAN,EGY GYEREK NAGYON SOK GONDDAL JÁR ,DE MEGÉRI! :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
tiop

Pilla: én végigolvastam a neten gyerekorvosok véleményét, meg beszéltem a dokinkkal is és mindeneki azt mondja, hogy annyi többletet ad az úszás a babáknak, hogy még pár (esetleges) fertőzést is megér a dolog! (De nem is biztos, hogy ettől lesznek betegek, Lolo is volt már náthás, pedig nem is voltunk még úszni...)
De megértem a Ti álláspontotokat is! :)
Nekünk szerencsére jók az időpontok, most elsőre a csüt. estit néztem ki, aztán majd ha a férjemnek eljön a nyári szünet (pár hét), akkor a délelőtti is jó lesz! :)
Nem kizárt, hogy ő fogja hordani a csajszit! :)
Vendég

Sziasztok csajok!

Köszi szépen mindenkitől a bíztatást, kicsit megnyugodtam, hogy nem vagyok egyedül... :oops:
Igazatok van, az idő lehet a hibás. Miután írtam, láttam, hogy kezd pilledni, de még nem tudott elaludni, ezért magam mellé vettem a nagyágyba, amikor még mindig sírt, de odaadtam a cicit, szopizott párat, és elaludt. Én is aludtam egy jót, ami nagyon kellett már. És Marci még mindig alszik! Remélem, mire felébred, sokkal mosolygósabb lesz.
Nagyon elkeseredtem magamon, mert tényleg furdalt a lelkiismeret, hogy szegénykének szüksége lenne rám, én meg elfordulok tőle, remélem, meg fogja nekem bocsátani. Majd kiengesztelem egy jó nagy játszással! :wink:

Még egyszer köszi mindenkinek, tényleg sokat segítettetek megnyugodni!!! Külön jól esik, hogy nem ítéltek el! Imádom a fiamat, ezért is érintett rosszul a dolog.

Pillának meg igaza van: ahogy kapunk egy mosolyt, minden mérgünk elszáll!

Verna,
sajna oda mi nem megyünk, mert mikor beszéltem a védőnővel (nem a mienkkel, hanem a másikkal), akkor azt mondta, hogy bár jót tesz a babáknak, de ő személy szerint sosem vinné a gyerekét ilyen úszásra (a többi kismama miatt), ráadásul ahol a családban volt már középfül-gyulladás, ott nagy a valószínűsége, hogy a babának is lesz! Sajna nekem volt kiskoromban, annyira, hogy 7x, ill. 9x szúrták fel a füleimet, majd egy felülfertőződés következtében meg is kellett műteni 2 éves majd 5 éves koromban!!! Azóta is rögtön begyullad, ha nem vigyázok. Úgyhogy ennek nem szeretném kitenni Marcit, pedig nagyon tetszik a dolog! A férjem és az anyósom azonban nem engedni, és én is beláttam, hogy nekünk jobb, ha kimarad. Pedig nagyon sajnálom...

További szép napot!

Kép
Kép
nircee

Örülök, hogy megnyugodtál Nircee. :)
Vendég

Nircee: Jó, hogy megnyugodtál!

Lili is alszik még, úgyhogy gyors fölrakok egy-két képet :wink:

Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Kép

így iszunk cumisüvegből, persze még nem teljesen tudatos :lol:
Kép

na föl is ébredt a szentem, kajaidő van :lol:

üdv

murphyke

Kép
murphyke

Sziasztok!

Helyzetjelentés: Most jöttem vissza az NST-ről, ami már elég erős és rendszeres fájásokat mutat. Fájni még nem fáj, csak bekeményedik. Este még vissza kell mennem, megint megnézik. Ugyhogy ha már nem jelentkeznék... Drukkoljatok! :oops:

Kép

Na megyek kitakarítok még gyorsan. :lol:

Anita
Kép
Kép
wikyanya

Sziasztok!

Nagyon köszönjük a névnapi köszöntéseket!!! :D

Én is szeretettel gratulálok (utólag is) Elizának, Laurának, Sárikának, és Daninak!

És Boldog névnapot a Szonjáknak!

Látom, megint jó témát feszegettek! Szerintem nincs is olyan any/apa aki még nem borult ki a gyere miatt. Főleg a folyamatos sírás tud engem is kiakasztani.

Most már sokkal nugodtabb vagyok, mióta min. 6 órát tudunk éjszaka aludni. Régebben viszont, mikor 2-3 óránként kelni kellett irtó nyűgös tudtam lenni. Aztán mikor Zsófi rázendített és azt se tudtam mi baja és hogy segítsek rajta, én is tudtam ám szépeket mondani.
Én is megfenyegettem, hogy kiteszem az udvarra a kutya mellé, vagy hogy kirakom az utcára, aztán valaki majd elviszi. :oops:
Na persze soha nem gondoltam én sem komolyan és másnap már baromira szégyelltem magam amiatt, hogy ilyeneket mondtam neki. Reggel, mikor már mindketten nyugodtak voltunk, mindíg megölelgettem és bocsánatot kértem tőle. Mondtam neki, hogy nagyon szeretem és természetesen nem gondoltam komolyan amit mondtam.
Volt olyan is, hogy együtt sírtam a gyerekkel és vagy a párom, vagy anyu próbálta Zsófit megnyugtatni.

Ilyenkor egyébként mindíg eszembe jut, amit a kórházban mondott a védőnő a babamasszázs tanfolyamon. Azt mondta, hogy ha mérgesek vagyunk a gyerekre azt ugyanúgy meg kell neki mondani, még ha nem is érti. Én meg is szoktam beszélni, Zsófival, ha haragszom rá. Nem mintha értené, de legalább kibeszélem magamból! :)

Na megyek mert felébredt a kiscsaj.

Szép napot!
Márti
Vendég

Nircee!
Örülök, hogy megnyugodtál!
Tök jó, hogy még szunyáltatok is egyet. Ez nagyon sokat segít mind a kettőtöknek, megnyugszotok tőle. Gondolom most te is jobban érzed magad valamivel.
Simán el tudom még azt is képzelni amit Verna írt, hogy jön a foga Marcinak.
Megnéztem az oldalatokat egyébként. Nagyon jók a képek! Meg úgy általánosságban az egész oldal. Én is megpróbálkozom most egy bloggal Lilinek. Hátha... :)

Kép
Kép
giga1

Igazad van Tusi! Nem csak a szeretet érzése létezik a világon, még a gyerekeddel szemben sem. Van még harag, düh, elkeseredettség, büszkeség, öröm... és még folytathatnánk. Az anyaság nem csak abból áll, hogy minden hepi és rózsaszín. Vannak jobb és rosszabb napok is. Tök jó, hogy leírtad, hogy mit mondott a védőnő :!: :!: :!:

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!

Nircee: nem vagy egyedül Nati nekem is reggel 5.45-től folyamatosan nyügös, hisztizik. Óránként eszik egy kicsit, bealszik a büfi alatt, majd mikor beteszem a kiságyba visit és kezdődik minden előlről..
És pont most volt itt anyukám is..... szegény inkább haza ment, én tiszta ideg voltam szerintem látta rajtam.
Probált vigasztalni, mindenfélével de látta, hogy jobb lesz ha inkább lelép..
És miután elment én is ráraktam Natit a cicire és 5perc után elaludt... remélem most alszik 1-2órát.., mert tényleg elég gáz volt ez reggeltől :?
És nekem is voltak gondolataim, de mihelyst beléptem a szobájába elmúltak....és szerintem ettől nem vagyunk rossz anyukák.. :P
Na pusza

Kép

Üdv Mindenkinek
Linda+Nati
linda25

Na sziasztok!

Nircee!
Látod ide bármikor írhatsz mi megnyugtatunk és máris másképpen fogod látni az egész dolgot!!!!!!!!! :D Örülök,hogy megnyugodtál,és ne ess kétségbe,mindég lebegjen a szemed előtt,hogy JÓ ANYA VAGY,DE TE SEM VAGY FÁBÓL!!!!!!Írj bátran ha valami gondod adódik! :P :wink:

Pilla!
Az a tetőtéri fenyegetés és a kutyához kirakás,nagyon ismerős!Én ponosan ezeket szoktam mondani,ha már nagyon kiakadok!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :oops: :oops:

Mano!
Köszi szépen a kalapokat megkaptuk!Hólnap utalom a pénzt! :D :wink: Jó mind a két lányra! :D :wink: Olyan bébikompom vólt nekem is kiskoromban ,mint Levinek! :D Nagyon ari a képen!!!!!Annyira szép ek a szemei!!!!!! :wink:

Murphyke!
Édes nagyon Lilike!Nagyon ügyesen fogja a cumisüveget,na ée az a kalap!!!! :D :wink:

Giga!
Jó pihenést kívánok nektek! :D aztán készítsetek ám képeket!!!!!!!Látni szeretnénk mi is ugye csajok!!!!!!!! :D Jó utat és vigyázzatok magatokra,na és a kis Lilire!!!!! :P :wink:

Tusi,Heni!
BOLDOG NÉVNAPOT ZSÓFINAK,ÉS SZONJÁNAK!!!!
Kép

Mali,Katica!
BOLDOG HÓFORDULÓT DANIKÁNAK,ÉS SÁRIKÁNAK!
Kép
Remélem senkit nem hagytam ki,de majd mindjárt utánna nézek!

Kép
Kép
Kép
tiop

tudtam,hogy kihagyok valakit! :oops: :?
Becsi!
SZONJÁNAK IS BOLDOG NÉVNAPOT!
Kép

Anita!
Hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D Kép Kép

Tusi!
Teljesen igazad van,én is mindég megbeszélem a gyerekekkel,hogy nem azért szidtam meg őket mert nem szeretem,hanem azért,hogy megtanúlják mit szabad és mit nem! :wink: :)

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
tiop

sziasztok

Köszönjük a köszöntést!

olvasni , írni most sajna nincs időm...

csak látom Anita szülni készül....már azon is kiakadtam, hogy itt tartunk...úgy hogy DRUKK!!!!

szép napot!
becsi
Iklad

Kép

Boldog névnapokat, hófordulókat, szülinapokat és mindent amivel lemaradtam!!!!! :oops:
becsi
Iklad

Csajok, én amikor ki vagyok akadva, mindig eszembe jut az, amit olvastam valahol, és ez szerintem egy nagyon jó gondolat: azt kell tudatosítani magunkban is és a babában is, hogy nem haragszunk, hanem az adott helyzetre, pl. hogy éjjel fel kell kelni, hogy front van és ezért hisztis, meg ilyenek...
Én mindig azt mondom Lolonak: nem szeretem, amikor ilyen vagy... nem azt, hogy őt nem szeretem, vagy Rá haragszom, hanem hogy ebben az adott helyzetben érzem rosszul magam...
Mondom, nem én találtam ki, de nekem tetszik ez a hozzáállás és próbálom tudatosan ezt erősíteni magamban. Most még lehet, hogy nem érti a lányom, de később szerintem igenis számítani fog, hogy azt mondom neki, hogy rossz vagy, vagy pedig azt, hogy rossz az, amikor ilyen vagy... mert én hiszek abban, hogy az agyunk olyan, mint egy számítógép, amit beleprogramozunk, azt fogja visszaadni, tehát ha azt mondom a gyerekemnek, hogy ő rossz, akkor tényleg az is lesz... ezért naponta százszor elmondom neki, hogy ő szép, okos, ügyes... és hogy mennyire szeretem!
Ha igaz az elméletem, akkor önbizalma az lesz, az biztos! :)

Mondjuk én is mondtam már neki olyat, hogy ha 2 óránként felébreszt, elcserélem egy olyan gyerekre, aki végigalussza az éjszakát! ;)
Vendég

Verna!
Igen igazad van!!!Mindég így kell kezelni a helyzetet!Én is mindég azt mondom,hogy nagyon nemszeretem amikor így viselkedik-de mindég hozzá teszem,hogy "nagyon szeretlek anyukám de ezt fejezzük be stb........"!A nagyobbakkal pedig mindég megbeszélem a dolgokat már! :D A dícséret pedig tényleg jót tesz az önbizalmuknak!Tapasztaltam már !Rolival is ugyan így viselkedtem mint most a Zsanival!!!!!!!rolinak pedig nagy az önbizalma!!!!!Elmerem őt mindenhova engedni,mert tudom,hogy bízik önmagában és akkor baj nem lehet!!!!!!Nyáron megy 1 hétre táborba,oda is ő akart menni!Úgyhogy nincsen elveszve a lelkem!Na mindegy,én mindég elkalandozok!

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
tiop

Csajok!
Légyszike szavazzatok Zsanira!!!!!!!!!!! :D
Előre is köszi! Kép
PINCURKA 1880 SMS: 06-91-222-111
http://www.babamamatudakozo.hu/szepsegverseny/?kat=p
OVIS 1883 SMS: 06-91-222-111
http://www.babamamatudakozo.hu/szepsegverseny/?kat=o

Kép
Kép
Kép
tiop

Csak elköszönni jödtem !Szép állmokat mindenkinek!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Köszi Bence "királylány" nevében is a dícséreteket :lol:

Nircee,
ne is gondolj ilyenekre, hogy nem vagy jó anya, ez hülyeség. Látod mindenkinél előfordul, hogy kibukik néha napján, emberek vagyunk mi is. Nálunk most esténként megy a hiszti és már két napja együtt alszunk, hogy a többiek is tudjanak pihenni.

Mindenkinek akinek név és szülinapja volt ill hófordolós volt nagy gratula és pusszancs.

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Tudtam, hogy akartam még valamit :)
Anita,
megy a nagy drukk, lehet, hogy pár nap és babázól :wink:

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Sziasztok!

Anita!
Nincsen helyzetjelentés! :?
Sokat gondolok rátok,ügyesek legyetek ha itt az idő!Drukkolok nagyon!!!!!Jelentkezz mihamarabb!!!!Puszillak!! :D

Timi!
Kép
Én is ilyen Anyák napi képet kaptam! :D

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek!

Timi!
BERNADETTNEK BOLDOG HÓFORDULÓT KÍVÁNOK!

Kép

Ma megint vinnem kell rolit a börgyógyászatra,mert vissza jött neki az a fránya szemőlcs az ujára!!!! :( Szorítsatok neki csajok!!!!! :( :roll:

Ancsa!
Nagyon szép nagyfiad van ,igazi kis uraság!!!! :D

Én is kaptam anyáknapi képeket!Mondjuk anettéknál még csak most szombaton lessz anyáknapja,de a fényképész ilyen képet készített!Kicsit morci rajta a kiscsaj! :oops: :? :(
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Ancsa,
lehet, hogy egy fényképész jár a környéken :roll: :wink:

Tiop,
remélem nem lesz komolyabb baj azzal a fránya szemölccsel és egy krémmel elmúlik. Kiscsaj tényleg kicsit morci, lehet, hogy nem volt szimpi neki a fényképész :wink: :)
Bernus nevében köszi a köszöntést.

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Tiop,
a fiad már kész legény, nagyon hasonlítanak rád.

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Czakocza!
Boldog hófordulót Bernadettnek!

Tiop!
Aranyosak az ajándékok!
Mi is fent vagyunk a babamama tudakozón. 1606 a mi számunk. Meg a kis Levi is. :-)
De azt tudod, hogy ez emelt díjas sms? Én ezért nem kértem senkit, hogy szavazzon Lilire.

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!

Hát Nati ma is nagyon nyügös és nem tudom, hogy mit csináljak????
Már nem bírom néha...... elfuttnék messzire!!

Most is sír, pedig egy órája evett, büfizet, sétáltam már vele 15percet, mit csináljak még??

Tegnap is 4-kor ájult be elöszőr (reggel 6-tól fent volt) és este 9-kor már úgy kellett felkelteni fürdetésre, de szerintem még bírt volna aludni.
Na megyek megnézem.......lehet, hogy már el is kénysztettem???

Hm.. :cry: :cry:

Kép

Üdv Mindenkinek
Linda+Nati
linda25

Szisztok!

Először is: nagyon szépek az anyáknapi képek! :lol:

Anita,
Szorítok nektek! :lol:

Tiop,
Tényleg ilyen kompod volt?! :shock: :lol:
Tök jó!:)
Ez csak átmeneti,ilyet kaptak anyuék a nagykerbe,2200.- volt... :wink:
De jövő héten lesz szuper zenélős! :lol:

Tegnap megvettük Levinek a vizividámparkot,már alig várom,hogy ki lehessen próbálni! :lol:

Linda,
Ezek a kezdeti nehézségek engem is kiborítottak,kellet vagy 2 hónap,mire átálltam Levi napirendjére,addig nagyon nehéz volt!
Kitartás!!!!

Maszatka:
Kép
Kép

Kép
mano83

Sziasztok!

Linda,
tudom mit élsz át, én ezt végigcsináltam anno a Bencével :cry: igaz nekünk a hasa fájt éjjel-nappal 3 hónapon keresztül bármit próbáltam nem segített szegénykémnek, ki voltam én is mint a liba, volt, hogy már sírva vittem az apjának, hogy csináljon vele valamit mert már nem bírom :oops: :( a legrosszabb a tehetetlenség, hogy nem tudja az ember mi baja a gyereknek és bróbél rajta segíteni, de semmi nem segít. Két hetesek vagytok már próbáld meg kitenni a levegőre a babakocsiban, nálunk az az egy mindig bejött, hátha :roll:
A házimunkával meg ne törődj, ha valakinek nem tetszik csinálja meg helyetted, te foglalkozz a babóval és magaddal, nálunk még a mai napoig előfordul, hogy fut a lakás, de senki nem csinálja meg helyettem, ha Huginak olyan napja van pont nem érdekel semmi és senki, de aztán mindig utólérem magam :) :wink: azzal meg kényezteted el ha megöleled, mert éppen téged akar, végül is te vagy vele24 órát, jó, hogy téged akar.
Remélem tudtam segíteni.

Giga,
köszönjük a köszöntést :D

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Linda

Érdemes lenne konzultálnod védőnővel, esetleg gyerekorvossal, olyannal aki tapasztaltabb, mert lehet hogy te már annyira kivagy, hogy nem látod a fától az erdőt és nincs is olyan nagy baj, csak egy jó ötletre lenne szükség....a babák azt is megérzik ha Te nyugtalan vagy és ez egy idő után ördögikör lesz...lehet hogy elég lenne egy kicsit a Te lelkeddel foglalkozni...de bátorítás, biztatás biztos jót tenne!

KITARTÁS!!!
becsi
Iklad

Köszi csajok a biztatást!!
Anyukám, a Párom, Anyósomék is azt mondják csak türelem, nem aludhat mindig az a gyerek, meg ,hogy te is eszel egyik nap kevesebbet, másnap meg sokat...
Szóval a biztatás az meg van, csak a türelem ..
De mikor már meghallom sírni, feláll a szőr a hátamon...
Egyébként most beraktam babakocsiba, nekem is az az utolsó tartalékom, most el van nézelődik... hallgatja a TV-t!!

Na mindegy.. tényleg köszi mindenkinek!!!
Remélem napról napra jobban fogok csinálni mindent..

Pusza

Kép

Üdv Mindenkinek
Linda+Nati
linda25

sziasztok!

Timi: Boldog hófordulót a kis-nagylánynak! Halljátok ezek a gyerkőcök nőnek mint a gomba.
Linda is még csak most volt besózva, hogy mikor babázhat és már ők is kéthetesek.
Linda: kitartás, tényleg nagyon nehéz, de olyan gyorsan elröpül ez az idő, hogy el sem hiszed (anno én is azt hittem, hogy ez már így marad 8) ). sztem sírd ki magad nyugodtan ha úgy érzed, hogy nagyon kész vagy. nekem volt olyan, hogy együtt sírtam Lilivel. szép páros lehettünk :lol: az hogy összevissza alszik, meg majd szép lassan be fog állni. sztem is próbáld levegőztetni én kivittem a kezemben Lilit kéthetesen és kint voltunk 20-30 percet. na olyan gyönyörűen elvolt, hogy nem is igaz.
Nati ugye kap pótlást? mert akkor nem az a baj, h éhes marad. csak mert nálunk az első egy hónapban nem kapott pótlást és azért üvöltött szegénykém, mert éhes volt.
elkényeztetni meg nem tudod, ha csak a kezedben nyugszik meg, az azt jelenti, hogy szüksége van rád, érezni akar, hisz 9 hónapon keresztül csak téged érzett. szóval föl a fejjel!

Anita: megy a drukk ezerrel!

Mano: asszem szerelmes vagyok Levibe :oops:

Tiop: édi a morci kiscsaj :D
Reméljük Rolinak rendbejön a keze mihamarabb.

ja Timinek még akartam írni, h elájultam Bence királylánytól :lol: nagyon cuki a szerelésben.

még kiboruláshoz akartam írni, hogy én is többször "megfenyegettem" Lilit, pl, hogy odaadom a szomszéd nagykutyának, meg mikor vihar volt, h kirakom az esőre, igaz hozzá kell tennem, h a nagy szélben kint kellett állni vele az ajtóban és nézni, hogy fújja a fákat a szél, mert az irtóra izgalmas.

na megyek mert csinálnom kéne egy-két dolgot míg alszik. igazság szerint nekem is feküdnöm kellene, mert sose fog helyrejönni a derekam, dehát ez van. :(

szép napot

murphyke

Kép
murphyke

Sziasztok!

Köszi a drukkot, de sajnos még mindig egyben... :(

Este visszamentünk a kórházba, de addigra már teljesen elmúltak a keményedések. A méhszáj ugyanugy csak 1 ujjnyira van nyitva. Ugyhogy csak ilyeszgetett a kis drága... Pedig jobban örültem volna gyorsan túl lenni rajta.
Most van egy kis rózsaszínű folyásom, de az csak valószínűleg a vizsgálat miatt.

Ancsa! Nagyon szép az anyáknapi kép!!! :D

Anita
Kép
Kép
wikyanya

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés!
Régebben volt szó a fórumon egy erőszakos fényképészről, akit alig lehet lerázni. Hát, nálunk is megjelentek az előbb.
Sajnos éppen szoptattam, így anyu ment ki. Ő még csak egyszer látta a védőnőt és azt hitte, hogy ő az, így szegény beengedte a két nőcit.
Én meg csak lestem mikor nyomultak befelé. Bemutatkoztak, de nem is mondták, hogy kik ők, csak azt, hogy a babákat látogatják. Én is azt hittem valami dokik, vagy ilyesmi.
Aztán elkezdték lökni a szöveget, nyomták a kezünkbe a referenciaképeket és már vette is elő a nő a megrendelőlapot, mielőtt bármit is mondtunk volna.
Még szerencse, hogy a párom itthon volt és nagy nehezen lerázta őket. De irtó nyomulósak voltak.
Szóval vigyázzatok! Szerintem be se engedjétek őket, főleg aki egyedül van otthon.
Ha én vagy a párom nyitunk ajtót ide se jöhettek volna be, de szegény anyukámat húzták csőbe.

Na hirtelen ennyi!
Szép napot!
Márti
Vendég

Sziasztok!

Linda,
látod, tegnap meg én borultam ki, pedig Marci már 5 hónapos... :? Vannak ilyen időszakok, de látod, a többiek biztatására, no meg egy jó alvás következtében hamar megnyugodtam. Úgyhogy kitartás, ma Neked! 8)

Nagyon tetszenek a különböző fenyegetések, gondolom, erre jól beijednek a babák! :lol:

Tusi,
szegény mamád! Kösz, hogy szóltál, mert már el is felejtettem. Szerencsére hozzánk nem jött senki, és szerintem már nem is fog, de ha jön, akkor is elküldöm a fenébe! 8)

Anita,
megy a drukk! Jönnek-mennek a frontok, előbb-utóbb lesz valami!!!

Nagyon cukik az Anyák-napi képek! Jaj,majd mikor én is kapni fogok! Tuti elbőgöm magam! :lol:

Mano,
Levike nagyon édes, azok a szemek!!!!

Tiop,
remélem nem lesz gond a szemölccsel! Drukkolok!

Giga,
ha addig elfelejteném, jó utat! Érezzétek jól magatokat, és majd kérjük a képeket!!!

Csajok, lenne egy kérdésem attól, akinek katolikus keresztelője volt:
mi a helyzet a kisinggel?
Tudniillik Anyu vett Marcinak egy fehér kersztelőruhát (nadrág meg fölső), de anyóson köti az ebet a karóhoz, hogy kell egy külön kising is, amit a pap megszentel (mert a Claudia gyerekének a keresztelőjén ezt látta :? :roll: ), és amit nem kell a babára adni, csak ráteríteni. :?: :?: :?: Én nem hallottam erről, szerintem a gyereken is meg lehet szentelni, nem??? Légyszi segítsetek, mert a férjem ezen vitatkozik az anyjával már tegnap óta. Köszi előre is!
Most vasárnap lesz a keresztelő, és ha tényleg kell egy kising, akkor azt még venni kell. :roll:

Kép
Kép
nircee

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?