sziasztok!
Timi: Boldog hófordulót a kis-nagylánynak! Halljátok ezek a gyerkőcök nőnek mint a gomba.
Linda is még csak most volt besózva, hogy mikor babázhat és már ők is kéthetesek.
Linda: kitartás, tényleg nagyon nehéz, de olyan gyorsan elröpül ez az idő, hogy el sem hiszed (anno én is azt hittem, hogy ez már így marad
). sztem sírd ki magad nyugodtan ha úgy érzed, hogy nagyon kész vagy. nekem volt olyan, hogy együtt sírtam Lilivel. szép páros lehettünk
az hogy összevissza alszik, meg majd szép lassan be fog állni. sztem is próbáld levegőztetni én kivittem a kezemben Lilit kéthetesen és kint voltunk 20-30 percet. na olyan gyönyörűen elvolt, hogy nem is igaz.
Nati ugye kap pótlást? mert akkor nem az a baj, h éhes marad. csak mert nálunk az első egy hónapban nem kapott pótlást és azért üvöltött szegénykém, mert éhes volt.
elkényeztetni meg nem tudod, ha csak a kezedben nyugszik meg, az azt jelenti, hogy szüksége van rád, érezni akar, hisz 9 hónapon keresztül csak téged érzett. szóval föl a fejjel!
Anita: megy a drukk ezerrel!
Mano: asszem szerelmes vagyok Levibe
Tiop: édi a morci kiscsaj
Reméljük Rolinak rendbejön a keze mihamarabb.
ja Timinek még akartam írni, h elájultam Bence királylánytól
nagyon cuki a szerelésben.
még kiboruláshoz akartam írni, hogy én is többször "megfenyegettem" Lilit, pl, hogy odaadom a szomszéd nagykutyának, meg mikor vihar volt, h kirakom az esőre, igaz hozzá kell tennem, h a nagy szélben kint kellett állni vele az ajtóban és nézni, hogy fújja a fákat a szél, mert az irtóra izgalmas.
na megyek mert csinálnom kéne egy-két dolgot míg alszik. igazság szerint nekem is feküdnöm kellene, mert sose fog helyrejönni a derekam, dehát ez van.
szép napot
murphyke