Sziasztok kismamak, anyucik, pocaklakok es babucik
mindenkinek egy csodaszep napot kivanok
nekem ma reggel minden bal-ul kezdödött...egesz 7vegen uton voltunk, nem volt idö otthon semmire, nem szaradtak meg a kismamanacijaim ma reggelre..es fel kellett venem reggel egy kosztüm nacit, amit mar alig birok összeszerkeszteni magamon, es a buszon meg a metroban komolyan mondom, majdnem elpityeredtem, hogy ma mindenki azt fogja gondolni rolam, hogy ´de jol lakott´...
, mert ugye nincs kiirva a homlokomra, hogy babat varok..engem ez megvisel lelkileg lanyok, nem hisztizek, csak elmeselem nektek..ti is ateltetek ezt vagy csak en tulzom el?
mert en nagyon büszke kismama vagyok, csak ez a hizas dolog...alig varom, hogy oriasi pocim legyen, mert ugyebar akkor mutogatni is lehet
... ma kicsit labilis vagyok, de majd helyrerazodom..igerem
egyebkent a fajfajasom-mivel kerdeztetek is
-javuloban van, lekopogom, hogy azota migrenszerü fejfajasom nem volt, ma reggel szedültem picit, de mar el is mult!
kicsit nehezen viselem a meleget, allandoan valami vizparton üldögelnek
nagyon szepek az uj kepek, mindenki nagyon aranyos, csinos es szimpi
holnaputan afp vizsgalat es ultrahang, vegre lathatom a minikemet, alig varom mar
na kezdek melozni, de benezek meg biztos, vigyazzatok magatokra!ja, kepzeljetek a baratom a minikenkkel almodott tegnap, hogy bepelenkazta stb. es ö is kislanynak almodta meg...varazslatos erzes volt hallani, ahogy elmeselte ezt..olyan jo, hogy mellettem all
pusszancs