Új privát üzeneted érkezett!

julcsi: kicsit piros, de más tünet nemigen volt. holnap reggel megyünk a saját dokinkhoz. majd ő megmondja whatsup.

kovács doki szakállas (nem kör hanem kecske), fiatal, nagyon nagyon nagyon jó fej!!
kerekpocak

Sziasztok!

Zsófi, teszek fel majd Samu-Farkas képeket pár napon belül, de nekem sincs nagyon időm :arrow: pakolok már a költözéshez.

Lola, én is akkor nyomultam a szülészetes topikon amikor Julcsi, és tegnap azon gondolkoztam, hogy ki lehetsz. Egy tippem van: te voltál aki a "corvin mozi miatt" került kórházba? Ha igen, tudod miről beszélek, ha nem akkor sajna nincs tippem.
Három hónap kórház! Nagyon kemény lehetett!
Tényleg tegyél fel a kislányodról képet! :)

Edus, én is nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk beszélgetni. Néha hallottam a hangod, itt-ott, de mindig máshova kellett figyelnem. Imivel viszont tényleg beszélgettünk! :) Amit még sajnálok, hogy nem hallottam Zsigu hangját, mert Zsófi írta még régen, milyen édes hangja van, és kíváncsi lettem volna rá, de csak egy csíkot láttam belőle időnként. :)

Marcsi, sajnálom, hogy dolgoznod kell. Kicsit tartok én is vmi ilyesmitől, mert a főnököm bejelentkezett, hogy kijön hozzánk látogatóba, lehet, hogy ő is vmi ajánlattal áll elő. Bár az is lehet, hogy tényleg csak kíváncsi ránk. :roll:
Laura nagyon édes a szoknyácskában na meg a cipőben! :) Nem idegen neki? Szereti?

Sajna mennem kell, igyekszem jönni majd még.

Akinek nem írtam bocs, de elfogyott a kifli :lol: , viszketős, piros szemecskékre sok puszi!

Nóri

Kép
nóri8

KICSI ÁKOST ISTEN ÉLTESSE ELSŐ HÓFORDULÓJÁN!!!!!!

Kép
nóri8

ja, még azt akartam, hogy olyan jó, hogy ti ismertek egy csomó orvost a jánosból, én csak enyém nevét tudom. Az ügyeletesekét nem tudtam, meg aki a szülésnél volt ügy. azt se ( mondjuk arra nem is vagyok kíváncsi).Tényleg ti honnan tudjátok?

Kép
nóri8

Hát lányok, nem fogjátok elhinni mi történt velünk: délelőtt lementünk a dokibácsinkhoz receptért, mert Marcinak esedékessé vált a 2. pneumós oltás, és ha már ott voltunk, megmutattam neki marci szemét (reggelre megint nagyon csúnya lett), és teljesen ellentétes véleményt mondott,mint a szemész :shock: .Azt mondta,hogy ez egy bakteriális kötőhártyagyuszi, ami az ilyen korú gyerekeknél nagyon gyakori, mert mászásnál összeszednek minden trutyit a kezükkel, aztán beledörzsölik a szemükbe. Köze nincs az alergiához :roll: . Kaptunk antibiotikumos szemcseppet, meg kenőcsöt. Na most akkor..... :roll: :shock: :roll: .
Mondjuk én ennek a változatnak jobban örülnék. Ha ezektől a szerektől meggyógyul m.szeme, akkor a mi dokinknak volt igaza.
Zsófi, nektek mit mondtak?
A mi környékünkön két szupi játszótér is van, mindkettő aránylag közel van hozzánk (Fenyves úti, Torockó téri). Az,hogy melyikre megyünk, mindig attól függ, hogy Bori is jön, vagy csak marci. A torockós inkább kisebbeknek jó, tele babáknak való játékokkal, viszont nincs fű,nem lehet mászni. A másik nsgyobbaknak való, de szépen felújították, befüvesítették, így le tudom tenni marcipánt, és egy darabig elbogarászik a fűben. De itt nincs babahinta (csak az ölemben tudunk palintázni) és homokozó sincs. De borinak nagyon jó készségfejlesztő játékok vannak.

puszi :D

KépKép
logi

Nóri, én sem ismerek sok orvost, összesen kettőt az enyémen kívül. Az egyik ultrahangozott egyszer és mély nyomot hagyott bennem :? , a másik pedig ügyeletes volt,amikor bent feküdtem, és megnéztem a táblicskut a köpenyén,kíváncsi voltam, ki ez a helyes aranyos szuperdoki :wink:.

KépKép
logi

Laura valami csudagyönyörű!!!!!Nagyon jól áll a lábán a kiscipike.
Marci is sokszor ül így, de engem már nem érdekel.
Ja, Zsófi, én beszéltem egy dévényes gyógytornásszal Marci lazasága miatt, ő azt mondta, hogy ártani nem árt a torna, sőt, de ha mászik, az nagyon-nagyon jó, mert erősíti a csípő,térd...stb izületeit. Ha 15 hós koráig nem indulna el, akkor kéne egyértelműen vinni. Szóval mi még várunk picit, mert azért látom, hogy próbálkozik marci..még hagyom a saját tempójában fejlődni.
Egy nem dévényes gyógytornász szerint meg optimális marci mozgásfejlődése. :shock:
logi

Sziasztok Lejányok!!!

Nóri,
milyen jó a memóriád ilyen nagy messzeségből. Igen, valóban én vagyok, aki a Corvin moziban jártam pórul... Nekem is rémlett a neved, de inkább megvártam, míg bizonyosságot szerzek. :D

Panni,
sajna tuti, hogy annak idején elkerültük egymást, mert engem már 17-én hazaengedtek - sajna elég korán, mert ráadásul Linus besárgult és otthon rághattam a körmömet, hogy mi lesz vele.

Alon,
napernyőnél a babakocsis változatot kérdezted? Nekünk van, de én utáltam. Sajna nem átfordítható a babakocsink karja, és összecsukott állapotban zavaró volt az ernyő, nyitottként meg ahányszor kanyarodtunk, fordultunk, annyiszor kellett állítgatni. Valami napraforgó-napernyőt kéne már kitalálni. VÉgül vettem egy kalapkát a lánynak, jó széles karimával.

KÉRDÉS: Ki tud olyan helyet, ahol NORMÁLIS kisvillát lehet kapni? Ez botrányos, hogy mindenhol csak műanyag kanál kapható és valami torz, kanálhoz hasonlító, de villás végű műanyag, villának nevezett borzadvány. Azzal a gyerek soha nem tanul meg villával enni. Van itthon egy 30 éves gyerek fém tompavégű, sütisvillánk, Csizmás Kandúrral a túlvégén. Na azt használjuk. De csak egy db van belőle, így az értéke minden egyes étkezéskor hirtelen megugrik, ha leejtésre kerül. Néztem Kátayban, Ikeában, sehol semmi.

Mi jól vagyunk, Linus most épp a nemevős korszakában van. Egy hete alig eszik valamit. Szombaton eljátszotta, hogy délután 2-kor evett főzeléket husival és két óra játszóterezés után, 5-kor kínáltam gyümölccsel, semmi. ESte a tápszertől (4 hónapos kora óta tápot eszik, mert a szüléstől pajzsmirigy-gyulladásom lett és erős szteroidokat kaptam) megrázkódott, az sem kellett neki. Bekészítettem a tápot éjjelre, hogy majd biztos hajnali 2-kor rájön az éhhalál, de nem. Reggel 7-kor normális időben ébredt és még akkor sem sürgette a reggelit. Én meg az őrület határán táncoltam. És ez van már egy hete. BÁr lehet, hogy jön a hátsó rágófoga. Veletek is volt ilyen? Mit tettetek?

Amúgy két lábon futkosunk és (egyelőre) 8 fogunk van.

Jövök még, csak most a leányzó valami ügyfélszolgálatot hívott fel és megyek megmagyarázom neki, hogy ő fizeti ki a telefonszámlát.

Mindenkinek szép napot kívánok!
Lola

Kép
lolita

sziasztok! :D

Csak pár reag:
-Zsófi, annyira kedves, és aranyos vagy! Olyan jól esik, h ilyeneket írsz! :D :D
-Lola, üdv a csapatban! Gyere, amikor tudsz! Ez a "corvin mozi" elég titokzatosan hangzik, amit Nóri írt! 8) :wink:
-Nóri! Ari vagy! :D Én is csak akkor rohantam a pasik után, amikor gáz volt, így pl, amikor kukáztak..., :evil: :evil: kicsizs azzal indított, h megfogta homlokkal a földet, és lenyalta a permetezett borkot... :oops: :roll: :? NagyZs-t meg Szilvi kapta rajta, amint eltünt a bokrok között. :evil: :evil: Szintén csak egy csíkot látott, és kiderült, h az én fiam krosszozik??!!! :oops: :? 8) Hát ne tudd meg, h nézett ki. :oops: :oops: Ez látható a képeken is, h az én fiaim voltak a legkoszosabbak! :( :?
-Csajok sütik nagyon finomak voltak, ill nekem még Marcsi által készített kiflikarikák jöttek be! :D
-Kötőhártya gy., sajna akkor szembesültem ezzel, amikor nagyZs bölibe került.Sajna volt egy kiscsajt, akit soha nem kuráltak ki rendesen, és mindig odavitték betegen. Persze Zsig mindig hazahozta.- Azt mondta dokinénik, aki eccer megkapta, az sajnos hajlamos lesz rá-. Bölis korszakunkban elég gyakori volt ez a szemcsepp :evil: :evil: :( . Ja és még egy dolog. Nagyon jó rá a kamilla, csak arra kell figyelni, h teljesen hűljön ki a viz, mert a meleg felülfertözi a gyulladást. Én ha már láttam a jelét, akkor kamilláztam, így viszonylag kordában lehetett tartani.
-jánosos dokik: eddig ügyelet, uh által találkoztam velük - a sajátomon kívül - , és eddig akikkel találkoztam nagyon kedvesek, aranyosak voltak. Csak jót tudok róluk mondnai. De olyan sokan vannak, h én is csak párat ismerek, és ezek szerint szerencsés vagyok, mert mindegyikről pozitiv benyomás alakult ki. :)

NA megyek, mert vár a mosás, meg lázadnak a fiúk! :oops: 8)

ja még:
-ÁKOSNAK BOLDOG 1. HÓFORDULÓT!
-Sniki sajnálom, h nem tudtatok jönni - uram olvasott titeket este, és mondta - . Jobbulást Ákosnak! és vigyázzatok nagyon Magatokra! :) :)

Mindenkinek pusszok! :D
-Ja Julcsi, nem én vezettem. én még mindig fáradt vagyok! :oops:
-Gyógypusszok Lizunak! :D

És mindenkinek pusszok, akinek nem írtam külön! :D

Mircike, Mirkó már bent bölibe? Milyen volt újra egy kicsit elkezdeni??!!! :)
Ja Marcsi, nagyon sajnálom a munkát, de igaz, h így legalább tudod, h szeretnek, várnak vissza, ill nem egyből a bölibe megy a kistündér, hanem anyud+apája fog rá vigyázni, amig Te nem vagy! Sztem menni fog! Ügyi Laura! Sztem inkább Neked lesz nehezebb - legalábbis magamból kiindulva..-:) :oops: 8)

na most már tényleg tűztem! 8) :wink:
mazsolák

sziasztok lányok!

most bogarat ültettetek a fülembe ezzel a szem dologgal, mert azt vettem észre, hogy Bende 3 napja dörzsöli a szemét, de nem piros, én arra fogtam, hogy álmos, mert ugye alíg alszik, de most akkor nem tudom... milyen más tünete van a kötőhártyagyuszinak?????

Marcsi, én pillanatnyilag étlapot fordítok, de én oroszra. Nagyon édes picilányod cipőcskéje, de Laura maga egy királykisasszony!!!

Lolita!!! szia!!! tegyél fel képet kérlek!!!

Szilvi, nagyon sajnálom a kutyust.....
hogy vagytok? mizu veletek? akartam Neked írni,hogy olyan édes család vagytok!

Kata! nagyon tündér pici Lizu!!

Zsófi gratulálok Samu tudományához!!
puszi Samu és Marcipán szemecskéjére!!

Panni, jaj de szuper, hogy beállt az alvás....én csak reménykedek, hogy hamarosan nálunk is
:lol: :lol:

Edus, jó újra "látni" pihengessél ha tudsz!
mangó

na még gyorsan, csak kicsizs itt ül az ölemben. Marcsi, nekem eszembe sem jutott a napernyő.., én is sapit adtam a tökikre, de ahogy Lola írta, ezek szerint a gyakorlatban sem a legjobb...
na mentem, mert így nem lehet gépelni. :roll: :oops: :) :wink:
pusszok!
mazsolák

Anzsi, Marci is dörzsöli a szemét, de a fő tünet az erős csipásodás. Alvás után annyira beragad a szeme, hogy nem bírja kinyitni. Pirosnak viszont nem piros így ránézésre, de amikor a doki lehúzta az alsó szemhéját, ott eléggé vörös volt.

Edu, szia!! Visszaálltatok a "rendes"kerékvágásba? Zsigu már oviban van?
Na akkor nektek nem újdonság a kötőhártyagyuszi. Én nem is tudtam,hogy van vírusos meg bakteriális eredetű is. Honnan tudják, hogy melyik van??? Nekünk a bacisat mondta a doki :roll: ,azt mondta az nem fertőző.

Lola, hát tényleg borzalmasabbnál borzalmasabb evőeszközöket lehet kapni babáknak. Mi kaptunk belőlük néhány készletet ajándékba, mint a szekrényben hever bontatlanul. Én sem vagyok híve ezeknek a ferdített-döntött stb... kanalaknak,villáknak, mert ahoz szokik hozzá a gyerek. Nekünk van egy sima fém gyerek (azért gyerek, mert kisebb, különben u.olyan,mint a nagyoké) készletünk, még Borcsinak vettem egy vas-edény boltban(van még ilyen?).

Marcsi, nekünk soha nem volt napernyőnk, ha nagyon sütött a nap, kiskendőt vagy kalapkát tettem Borcsi fejére.

S-Niki SZIA!!! Az előbb nem is üdvözöltelek. De jó, hogy átköltöztél és hogy minden okés a fiúkkal!! :wink: Ákosról friss fotó?? És Szabiról??? Mindig eltervezem, hogy írok privit, olyan aranyos vagy,hogy írtál, de valami állandóan közbejön :oops: . De ami késik,nem múlik. Ákos túl van a lázas betegségen?

Julcsi
, de, Kovács doki olyan " egészen fiataloska"! :D :wink:

KépKép
logi

A "titokzatos Corvin mozis story" csak annyi, hogy 7 hónapos terhesen a Corvinba mentünk megnézni a King Kongot, ami ugye 3 órás film. Előtte bölcsen elmentem wc-re. Nem kellett volna. Nem ültem rá, de így is elkaptam valami bacit (Streptococcus), ami miatt rá két napra (azaz dec. 29-én) a Jánosban kötöttem ki. A Szilveszterem marha jó volt... :cry: Meg a rá következő 2,5 hónap is... Végig benn voltam. Akkor ismertem meg az összes dokit.

Lola
lolita

Zsóka, nálunk nincs csipa és nem is piros..... :? :shock:

Lola, nem semmi!!!! :shock: :shock:

S-Niki!! jó, hogy itt vagy!!!

na dolgozom...
mangó

Köszi logi!

Megnézem a vasedényt. (Szerintem még van ilyen.) Mi is kaptunk vagy 10 féle rondaságot. Nem is értem, ki veszi ezeket. Ilyet szerintem csak ajándékba szoktak venni, mert egy kicsit is értő ember belátja, hogy alkalmatlanok az evésre. Bár homokozásnál még elég jól jöhet, na meg ugye a macikat is evvel lehet igazán jól etetni... :lol:

Lola
lolita

A kalap témához egy fotó: Borcsa 10 hónapos :D

Kép

KépKép
logi

Tennék én fel képet, de olyan marha nagyok. Ezen a gépen meg nincs Photoshop, csak a másikon. Nem tudom máshogy lekicsinyíteni. Béndzsa vagyok.

Lola
lolita

Hi-hi!
Kalán néninek volt utoljára ilyen sapija. Kis káposzta. Édes.

Lola
lolita

Lola, küldd át priviben a képet és megpróbálom kicsinyíteni, úgy küldöm vissza. balogi.zsoka@chello.hu

KépKép
logi

Marci másfél órája alszik a teraszon. Rég volt ilyen :roll: :wink: .
Én meg itt ülök a gép előtt,nemhogy kihasználnám az alkalmat,annyi mindent kéne csinálnom :roll: .
Na húzok is....
logi

logi,
átküldtem.
lolita

sziasztok,

Lola ez a kórházas mizéria őrület lehetett....de gondolom mára azért valamelyest elfelejtetted, főleg ha Linára nézel :wink: :wink: :lol: :lol:
várjuk a képet! :wink:

Zsóka sőt ha egy harmadik dokihoz vinnéd, 80% h az is mást mondana.. :? :? :? drukkolok h "csak" kötőhártya legyen és hasson a szemcsepp :?

Anzsi, ha nem csipás meg könnyes akkor dontworry akkor csak álmosságból dörgöli.
Lizus mindig dörgöli az orrát/szemét ha már fárad. annyira cukor, nagyon jól észre lehet venni rajta ha aludni vágyik :lol:

ma fél 10-kor ébredt reggel !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock:
éjjel is csak 1* kelt és alig evett.... kis mormota, mert fél órája megint elaludt :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hű Marcsi akkor te is még kevesebbet leszel? :cry: :wink: de hát cserébe új élmények, stb....
ezt a heti 2* 4 óra melót én is szívesen csinálnám, úgy egy életre!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
persze egyelőre szó sem lehet semmiről, Lizussal kell törődnöm szinte egész nap.... (félre ne értsetek nyílván mindenki törődik a saját gyerekével, csak nálunk az ismert okok miatt ez extrán él..)
épp most alakult ki a Hétfő-torna, kedd-fejlesztő, szerda-torna, csütörtök-torna, péntek-egyelőre semmi napirend, illetve plusz itthon is minden nap aktív fejlesztős játszás... :wink: :lol:
szal munkáról ne is álmodozzak! (nem is akarok még..)

Zsóka, ha a dévényes így látja akkor bizti minden rendben is!!!
hol voltatok????

Zsófi jajjjjjj de éééééééééééédes lehetett samu ahogy hangosan rötyög!!!!! most hogy élőben is láttam az orrfelhúzós kacajt, hááááááááát annyira cukkancs !!! :lol: :lol: :lol:

Liza is rengeteget röhögcsél, főleg ha mondjuk elvan magában, és én meg odamegyek hozzá és elkezdek dumcsizni...
hát megzabbantom!

Még a talival kapcsolatban egy nagyon pozitív élmény számomra:
hogy tudjtok azért kicsit féltem attól, hogy úgy fogom érezni, Liza mennyire el van maradva más babáktól, vagy mennyire totál más...
mert hiszen ezt sujkolta belénk még az a svábhegyes horror-doktornő.... és a mai napig bennem van.... na.
és az volt a tökjó, h abszolute nem éreztem így. még annak ellenére sem, hogy pl. melba domája ugyanannyi idős és már kúszik, stbstb. meg is lepődtem magamon :lol: :lol: :lol:
szóval nekem még ezért is pozitív feeling volt :lol:

na megyek főzni, pusszancsok!
lmkata

Kata,nem voltunk sehol, neten kérdezősködtem.
Jó sűrű hetirendetek van :roll: :) .
pussz

KépKép
logi

zsóka, értem.
a deveny.hu-n??
ott láttam ilyet h be lehet írni és akkor válaszolnak....
hát ja, sűrű, de végülis nem gáz annyira, na meg nagyon is fontos és jó is mert nagyon ari emberekkel dolgozunk együtt!!! :):):)
lmkata

Nem ott, de jó ötletet adtál :wink: . Egy jó barátosném jár dévény tornára a kislányával és az ő tornáztatójukkal csevegtem.
Különben Lizu kimondottan értelmesen figyelgetett a talin.Tudod amikor bent voltunk a suliban Zsófival, fél szemmel Marcit vizsgálta, de csak óvatosan, nehogy elbízza magát a pali, engem viszont kimodottan figyelt, amikor beszéltem hozzá. :)

KépKép
logi

Helló!

Lola: Szia! Üdv megint! Sztem a sima műanyag egyszerhasználatos partyevőeszközök kiválóak. Meg többszörhasználhatók is :)

Marcsi: Sztem jó, hogy neked is lesz egy kis beszoktatási idő, nekem legalábbis jó volt, hogy nem egyből kellett nyolc órát dolgozni. (Nem tudom miért írtam múlt időben, mikor még mindig négy órát dolgozom hehhehe.) Viszont négy órában szinte semmit se lehet csinálni, főleg ha van az embernek pár ráérős, avon katalógusos, állandóan kávézgatós, szófosós kolléganője :)

Bölcsi: még mindig nem aludtunk benn. Viszont már volt verekedés :) Tegnap azzal fogadott a gondozónő, hogy a gyermek harciaskodott, de sérülés nem történt, és persze ő volt az erősebb. Végülis örültem neki :) Ma már azt mondta, hogy nagyon sokat segített (gondolom játékokat kellett pakolni) és tündér aranyos volt. Reggel pedig (amikor lehámozza rólam a krokodilkönnyeket síró üvöltő gyermeket) azt mondta, hogy ne aggódjak, mert a Mirkó nagy színész. Kettő, azaz kettő percet sír, aztán mintha mi sem történt volna. Ez az egész sírásmizéria csak nekem szól. Szóval beszoktunk, beszoktunk, csak még alvás nem volt.

Ha valakit kihagytam szóljatok, mert rohanvást olvastam!
Többre nincs időm, hellópuszi mindenkinek!!!!
Ja majd tortás képet töltök fel.

M.
mircike

bakker, én nem is néztem meg a Zsófiék suliját, pedig amikor a honlapot néztük apával meg is jegyeztük, hogy mennyire jó.....na majd legközelebb valahogy :lol: :lol:

Kata, ezt én is megfigyeltem, hogy Bende is jelzi (dörzsöléssel, csak most egy picit paramami lettem :) ), hogy álmos, csak ő egy nagyon nagy harcos és szinte mindig legyőzi az álommanókat!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

olyan furi, mert én még mindig élek a tali emlékeivel, nagyon szupi volt!!!

Mircike, annyira sajnálom, hogy Veled sem dumálgattam..... :?

eddig szuper a napunk!!! de nem akarom elkiabálni, csak a séta volt húzós, mert elkapott a szél, és hát azt nagyon nem szereti a pici fiam :)

na ebédelek valamit :)
most meg nekem van szóf....m :P
mangó

Sziasztok!

Annyira jól esett a köszöntésetek, drágák vagytok! én már teljesen padlón vagyok, ui Ákosnak hiába múlt el a láza, annyira kínozza vmi,amitől egész nap nyügi és ingerlékeny. mindent bevetettem, kényeztetem, napjában többször is ölbe veszem, ringatom és ekkor egy picikét jobb a drágám lelkének. 3szor többet alszik, mint általában, én pedig nem tudok mit kezdeni ezzel a hirtelen jött sok szabadidővel. ezalatt a pár nap alatt számtalanszor végigfutott az agyamon, h mi lezs velem, ha itt lesz szabi és ákosra nem lesz ennyi időm és türelmem..........tudom, h nem kellene ezen agyalnom, de mégis........ ne haragudjatok, h igy kiborultam, de még ilyen kemény napunk soha nem volt!

zsóka, majd csak összejön az a privi :lol: marcipán még nem indult el, jól értettem a hsz-ből? ákossal mi is túlaggódtuk a dolgot, mert a családban az összes rokon kisgyerkőc már 1 évesen önállóan járt, majd 13 hónaposan elvittük a dévény anna egyik tanítványához, aki mindent rendben talált nála. ő ortopédiai kontrollt és uh-ot abban az esetben javasolt, ha 1,5 éves koráig nem indult volna el. alapvetően megnyugodtunk és 14,5 hónaposan el is indultunk, igaz még csak kapaszkodással tudott felállni, mjad elindulni, de múlt hét péntek óta egy 3 hónappal idősebb rokonkislány "buzdítására" magától felállt és elindult :lol:
óriási volt a boldogság mindenki részéről!
különben ez vicc, h ahányféle orvos, annyiféle diagnózis. végül adsz abból a cseppből marcinak??

ajjja, mennem kell, de majd igyekszem jönni.
puszi
niki
Vendég

Húúúúúúúú Niki, el sem hiszed mennyire megnyugodtam, hogy nem csak Marcipán ilyen lusta (bár Dévény Anna szerint lusta gyerek nincsen :D , úgyhogy javítom magam: kényelmes :wink: )
Nekünk látatlanban mondták ugyanezt,mint amit Nektek. De jóóóóóóóóóóó, persze nem paramamiskodtam, de azért legbelül igen, pláne,hogy a talin a jóval kisebbek már totyorásztak. Azóta mondom is mindig Marcinak, hogy tessék már lépegetni :roll: ,de csak vigyorog rám, és mászik tovább :roll: :D .
Különben nálunk a családban mindenki defektes kicsit 8) , Apa 5 éves koráig érthetetlenül beszélt :arrow: most a dumájával keresi a pénzt, Bori felállt ugyan már nagyon korán, de csak 16 hósan! indult el, ma tornázik,úszik, semmi baj a mozgásával és sorolhatnám...
Niki, nem lehet,hogy a rágótok jön? Vagy már kibújt?

Anzsi, én is sokat gondolok a talira, nagyon feltöltődtem tőle, jó fej csapat vagyunk. :wink: :D

KépKép
logi

sziasztok,

köszönöm a dicséreteket Laura nevében is.
meg a munkához is a bátorítást, biztatást. biztos megoldjuk. egyébként amikor tavaly április közepén {pont mostanság} abbahagytam a melót és még nem szültem, nagyon furcsa volt kiesni abból, amit megszoktam. az elején rettentő tudathasadásos állapot volt, soha nem tudtam az életem elképzelni munka nélkül.. most bezzeg :wink: . persze értem én, h. más lett az egész életem,felelős vagyok vkiért stb.. de most u.úgy félek az "újtól", h. munka+gyerek hogyan lesz.

Zsóka,Sniki ma Laura is álomkóros. felkelt 7 előtt vmivel, aztán 9-kor már olyan nyüügös volt, h.muszáj volt letennem. {amúgy f11-11 felé szokott aludni egy-másfél órát}. és f12-kor kelt !! átaludta a délelőttöt..
ha ma mennem kellett volna dolgozni, alig lettem volna vele..{mert du-ra fogok járni a tervek szerint 12-16 fogok járni} de még nem aggódom előre. :lol:
ja, most megint alszik Laura, 3-tól.

itt amúgy iszonyat vihar volt, szétázott az erkélyen amit kiteregettem, meg nagy szél van. remélem azért ha felkelt, le tudunk menni.

voltunk ma pólóvásárlási körúton, de egy helyen vettünk 4-et. Laura életében először ült úgy bevásárlókocsiban, mint a nagyok, állatira tetszett neki.

Lola, Edus, Zsóka, köszi a napernyős véleményeket, asszem akkor leteszek róla.
10 hónapos Borka nagyon tündéri, nem is ismerném meg, ha nem írnád, h ő az. rengeteget változott !

Mircike, asszem nálunk ez nem lesz.. :? én pont szezonra megyek vissza {gyümölcslégyár}, itt a nyár, na még rímel is. volt szerencsém 10 szezonhoz már ennél a cégnél, és kb.olyan, h. reggel f9-re bementünk, és 2-kor tudtunk először felállni pisilni menni. de nem baj, mert legalább gyorsabban megy majd a nap, én ezt jobb szerettem mindig is.
olyan jót mosolyogtam a hsz-eden, "harciaskodott", meg "a gyermek nagy színész".. :lol:
de háistennek, h. beszokott !
minden kezdet nehéz, aztán megy mint a karikacsapás.
amúgy Mirkó előtte mennyire volt gyerekek között?
mert én Laurán látom, h. mikor elkezdtünk mondókázni járni pl.akkor mennyire bátortalan meg antiszoc volt, mostmeg ahogy telik az idő, egyre jobban nyit a gyerekek felé. legalábbis érdeklődik, meg nem fél tőlük, mint az elején {volt, h. elsírta magát, ha közelített felé vki}.
én amúgy januártól tervezem nyolc órában dolgozni, de majd meglátjuk... lehet, h. még korai lesz mindenkinek..
te mikortól leszel nyolc órában?

M.

Marcsi

KépKép
alon

Edus, belevaló csaj vagy ezzel a vezetéssel ! nekem a maximum eddig Bécs volt, de az sem pocakosan.
örülök, h. ízlett a kifli, aszittem senki nem fog enni belőle, mert meleg volt, és emiatt egy kicsit elcsúszott díszítés a tetején.

amúgy nálam Zsombesz csínytevései viszik a prímet.. mindig olyanokat eszel ki, h. olyan jókat mosolygok rajta. a tóban úszás, a pelenka bodyra való felvétele, meg most ez a bokornyalás. persze tudom, h Anyaként meg szétaggódja magát az ember, h. megint mint eszel ki a gyerek.

Kata, jó süürüü a hetetek, bár mi is majd mindennap megyünk vhová Laurával. muszáj is, mert kell neki a változatosság,mert különben nyügi, meg a jelen programjaink sajna csak nyárig lesznek, azt igyekszünk kihasználni. {torna, mondókázás}.
de aztán meg lesz strand, meg játszótér is végre stb..

Zsóka, nagyon durva ez a 2 féle diagnózis ! még jó, h. elmentetek ma másmiatt a dokihoz, és ránézett. amúgy a dokker magyarázata {mászik a földön, aztán bele a szembe} tök logikus. csoda, h. Laura még nem kapott el semmi ilyesmit.

Marcsi

Kép mai szerzeményeink

Marcsi

KépKép
alon

itt vagyok újra, amíg szépen elvan a kisbeteg az ölemben. a teljes vizeleteredmény is megérkezett, most beszétem a drnénivel. hát azt mondja, h holnapra illene,h ákos a régi formáját produkálja. mára a felsőtestét még erősebben díszítik a kis apró kiütések, ami úgyszintén a vírus miatt van. enni nem eszik főtt ételt, csak a kedvenc kakaós kekszét hajlandó rágcsálni :cry:

zsóka, örülök, h megnyugtattalak!!!!
különben én is vmelyik rágófogra gyanakszom, mert lassan már nem is tudom a napját az utolsó új fog kibújásának, szépen elvagyunk azzal a meglévő nyolccal. szép, ha vírus+ fogzás együtt jelentkezik.
1 hónapja nagy nehezen rávettük magunkat, h ákos szobájából kiköltöztetjük a franciaágyat, és többé a múlté lesz a köztünkalvás, erre a betegsége miatt szinte minden éjszaka bevesszük magunk közé. igaz, nekem az az alapvelvem, hogyha beteg a gyerek, akkor minden (majdnem minden) megengedett!
borka satyis képe tényleg nagyon édi!

marcsi, különben aug.ra szabi elméletileg egy hónapos lesz, júli 6ra vagyok kiírva :lol: nagyon szeretném, ha a köv. talin mi is résztvehetnénk!!!!!
a munka miatt teljes .teljes mértékben együttérzek veled, de ha tényleg a mamával és az apukájával lesz, akkor sztem azt még külön élvezni is fogja. a rokonságunkban az egyik anyuka viszonylag hamar visszament dolgozni részmunkaidőbe (heti 2*4 h) igaz neki könnyebb a helyzete, mert saját családi vállalkozáson belül, és a házuktól kocsival 10 percre dolgozik, de ezeken a napokon a nagyinál van a kislánya, aki kimondottan élvezi.
a pólók nagyon cukik. már én is alig várom, h ákos meggyógyuljon, aztán mehessünk tavaszi pólókat vásárolni. jobban élvezem, mintha magnak venném :D :lol: :lol:

edus tényleg le a kalappal előtted, h igy tartottad a frontot a hazafeléúton! azt hiszem én ilyenre még pocaklakó nélkül is képtelen lennék, mert a hazai utakon sem merek többel menni, mint 90-100 km/h. én olyan kisvárosi bevásárlókocsis eset vagyok, :oops:
sokat gondolok rátok, h vajon kiderült már a legifjabb mazsola neme?????!!!!

[b]szilvi,
ákosod már tényleg 1 hónapos......olyan mintha még csak tegnap születt volna. ennyire röpülne az idő????? sok-sok puszi a kis pocijára és remélem remekel a szopizásban!!! tényleg melyik szopitanácsadóhoz fordultatok? kíváncsi lennék a tapasztalatodra, mert annó mi a w. ungváry renátánál voltunk, talán még emlékszel is, h írtam egyik levelemben.

szia lola, mi még nem ismerjük egymást! ákosnak is volt hasonló nemevészes állapota pár hónapja, de pár nap után minden visszatért a régi kerékvágásba. ha iszik eleget, akkor ne aggódj. banánt v. más gyümit sem fogad el? én is aggódtam emiatt, és éjszakra dupla tápszert készítettem be, de olyan szépen átaludta az éjszakát, de ákosról alapból tudni kell, h egy igazi kis bélpoklos :lol:

hűűűű, azt hiszem rekordot döntöttem hsz írásban! ákos viszont már kezdi elveszíteni a türelmét, mennem kell.

puszi
niki[/b]
Vendég

Sziasztok!

Először is Lolitát köszöntöm! SziaAAAAAAAAAAAAAAA!Én is várom a képeket! :lol: :lol:
Jelen pillanatban egyik témához sem tudok hozzászólni, :cry: :oops: :cry: csak annyiban, hogy 6 hetes csípőszűrésre megyünk az ortopédiára
05.03-án 14.54h-ra :? :roll: . Így kaptunk időpontot.
Villa ügyben szintén semmi. :oops: :oops: Ami viszont van, hogy nemrég tanakodtatok a jó kiscipő + a tejtermékek bevezetéséről és az áprilisi Kismama magazin ezt szépen körüljárja.
Ma a szélnek köszönhetően Ákos kissé „szeles” :? :? , még alvás közben is morog + mozgolódik.
Voltunk tanácsadáson és 4750 grammot :lol: mázsáltak. Eszik az én Ducmorgóm rendesen. :lol:
Lizus egyhónapos képe tündéri és bizonyíték értékű., hogy ő is volt ekkora. :lol: :D
Borcsi kalapos fotója haláli jó, ilyenem még nekem is volt.
Suli kérdésben csak annyit, hogy nagyon szuper és igaz nálunk is máshonnan van átcsoportosítva a pénz, megéri. Bővebben, hogy mi miért választottuk, csak ha valakit érdekel.

Mango: Köszi!
Kisjulcsi: A Londoni szelet az volt, amelyiknek a tetején dió volt.

S/niki: De jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó, hogy itt vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A Renáta féléhez mentünk, de nem kellett, hogy segítsenek, mert Ákos Húsvét hétfőn magától kezdett el szopizni és azóta mint egy kis kullancs :lol: rám van tapadva és ettől én nagyon-nagyon boldog vagyok :lol: . Már tudunk parkolóházban + Posta előtt, tehát bárhol szopizni. :D :) Úgy vagyok vele, hogy a felnőttek is ehetnek az utcán, ő mért ne ehetne ott, ahol megéhezik. /Na jó vannak kivételes helyek/

Íme a Londoni receptje:
10dkg margarin, 6 dkg cukor, 1 citrom héja, 4 tojás sárgája, pici só, 20 dkg liszt, egy kis szódabikarbóna, 3 ek tejföl, 1 cs. Sütőpor. Összegyúrni, kinyújtani, tepsibe rakni. A tésztát baracklekvárral meg kell kenni. / én elfelejtettem/.
4 tojás fehérje, 30 dkg darált dió, 25 dkg cukor. Habosra keverjük és a lekvár tetejére öntjük.
Darabos dióval meghintjük. Előmelegített sütőben 4-es fokozaton 25-30 percig sütjük. Légkeverésesben 130C-on sütjük.

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Ha nem veszitek rossz néven, a szülészetes topic helyett, nálatok telepednék le, mert itt sokkal inkább otthon érzem magam :lol:
remélem megadjátok az "engedélyt" !!!!

Szilvi azért kíváncsi lennék, h a te kis Ducmorgód minek a hatására kezdett el húsvét hétfőtől heves tempóban szopizni! azt hiszem ez az ő titka marad :lol: de meglehet, h az ünnepi sonka, tojás neki is meghozta az étvágyát! helyes, h majdnem mindenhol szopiztatod ákost, ez számomra is ösztönösen jött és fel sem merült bennem a kérdés, h talán bizonyos helyeken ciki lenne. sajna sok kismamától hallottam már, h ő aztán nyilvános helyen nem "vetkőzik"....pedig egy kis gyakorlattal, és praktikával olyan ügyesen meg lehet oldani ezt is, nem?! :lol: már alig várom, h szabi a cicimen csüngjön, az annyira fincsi!!!!!
nyammmm, a recept nagyon jónak tűnik, gondolom a talira sütöttél ilyet. különben én most kezdem elveszíteni a kontrollt a csoki és édességzabálásom felett, epdig eddig olyan büszke voltam a súlyomra. őrületesen kívánós lettem!

na teszek fel néhány képet ákosról :lol:

pussz
niki Kép 14 hónaposan Kép hunci-munci :) Kép virágimádat
Vendég

hahó lányok!
ma nagyon érdekes napunk volt. ill. mostanában napirend átalakulás van. ez mindig elég izgi, ugye.
samu lényegesen tovább bír fentmaradni mint eddig.
ma f6kor kelt :shock: :shock: majd f9ig visszaaludt. így a de alvás kimaradt 12:15 kor letettem ebéd utánit aludni és 3 ig (!!!!!!) aludt. utána 6ig játék f7ig fürcsi kaja és 7 óta már alszik. kíváncsi vagyok ez így marad e? bírnám h 1 nagy alvása van! még én is aludtam 40 percet. :lol: :lol:

voltunk dokinál: aki szerint már semmi baja sincs a szemének. (???) valamit belekent valszin, de már rendbejött. csepegtetni se kell.

már megint nincs víz.. ez az elmúlt 2 hétben a 4. alkalom.ááááááá :twisted: :twisted: :twisted: állandóan csőtörés vagy annak elhárítása van. szerencsére minden nap van 1-2 óra amikor megnyitják. marha klassz...

samu már nagyon ügyesen el tud indulni ültéből (de felülni még pesrze nem...) már nem spárgán át hanem hagyományos módon. és ma többször fel is húzta magát :)

marcsi: kispólók :arrow: megáll az eszem! olyan trendi a kiscsaj!!! egyiket másikat én is elhordanám :lol: :lol:

anzsi: lesz még módod megnézni a sulit, különben is bendének még ráér :wink: :wink:
zsóka: borcsa iszonyú cuki a kalpagban!!!!

még mindig nem kívántam NAGYON BOLDOG HÓFORDULÓT ÁKOSNAK!!!!!

NIKI GYÓGYULJATOK!!!!!!!!! és gyere többet!! jó rólatok olvasni!!!

lola: corvin mozis sztori, nem semmi!!! szegény! piszok rossz lehetett 3 hónapig kórházban! mit csináltak veled ennyi ideig pontosan? gyere te is gyakran! és mégegyszer welcome!

edu: gratula a sportos, vezető kismaminak!!!!

kata: lizut imádjuk!!

mircike: alakul a bölcsi: hurráááá!!!!

marcsi one more time: én erősen agyalok egy napernyőn! samut nagyon zavarja a nap! biztos van olyan jó minőségű amit könnyen lehet használni!? !

lányok úgy néz ki megyünk családilag a sulival erdei iskolába. viszont oda kellene nekünk babyphone. milyet érdemes kölcsönözni/venni?? nagy hatótávolságú (vagy mi) kellene. a lehető legnagyobb. tud vki vmi okosat?
kerekpocak

niki: na ná h szívesen vesszük ha jössz! meg is értem h a szülészetes topikon most kicsit hontalanabbnak érzed magad! amióta bezártak a kórházak, őrült sokan lettek a topikban és kicsit átláthatatlan.

valamint jönnek-mennek eltűnnek feltűnnek benne az emberek. az nagyon rossz h jön vki , megismered aztán eltűnik. valszin ennek az egésznek az adja a varázsát, h valamilyen rendszerességgel megjelennek ugyanazok a tagok. nem? ill. ha jönnek újak akkor azok maradnak is.

nem véletlen h a "régiek" is alig vizitelnek már odaát! pedig régen mindenki írt mindkét topikba. bár valszin az is egy idő után rossz, h mindig ugyanazt (mikor ki merre meddig) kell meg -leírni. együtt izgulni, örülni jó! tanácsot adni és élménybeszámolni is, szal nem arra gondolok.
kerekpocak

ÁKOS CSUDAÉDES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kerekpocak

na találtam egy babaőrző kölcsönzőt! 2500 ft /hó. ez jó lesz.
kerekpocak

Szilvi, és a Kismama magazin hasonlókat ír, mint mi? érdemes megvenni?
én eleinte nagyon rávoltam cuppanva ezekre a magazinokra, meg kaptam is kölcsön néhány régebbi számot, de aztán vhogy ráuntam, h. mindig u.az a téma ismétlődik, meg idegesített egy-két dolog benne, és szépen leszoktam róla.
de jó, h. összejött a szopi !! hurrá !

köszi a receptet, majd megmutatom Apájának. ő jobban süt, mint én, remélem egyszer megcsinálja. nekem is ízlett ez, mikor mentem volna még egy szeletért, meg már kifogyta magát.

Zsófi, nem korai még az 1 nagy alvás? bár a mostani ti napirendetek lenne a legfrankóbb nekünk, mire dolgozom, de Laura nem bírja ki de-i alvás nélkül {még}.

[quote="kerekpocak"]
írta:
kerekpocakmegismered aztán eltűnik. valszin ennek az egésznek az adja a varázsát, h valamilyen rendszerességgel megjelennek ugyanazok a tagok. nem? ill. ha jönnek újak akkor azok maradnak is.

igen, abszolút így van, én is lassan úgy olvasom magunkat, mint egy teleregényt.

napernyőt néztem a Mária nagykerben, ami színben frankó lett volna, de ennyi. bonyolult volt a fel- és leszerelése, vmint a dőlésszög állítása. inkább otthagytam. és amit Lola írt, h. minden kanyarnál állítani rajta... háááát..
fel-és leszerelés: mi elég sokat visszük a dromedár PC babakocsit autóban, és kizárt, h. én plusz 10 percet szerelgessek csak fel, a le-ről nem is beszélve. legalábbis a srácnak a Mária nagykerben ennyi ideig tartott ennek demonstrációja.
Brendon website-on néztem, náluk is van, majd szerintem vmelyik nap elmegyünk megnézni élőben, h. milyen. lehet meggyőzőbb, mint amit láttam.
meg ami most jutott eszembe, h. szoktuk forgatni a tolókart is, nemcsak a nap miatt, de néha Laurára rájön, h. minket nézzen előre helyett, és csak az az irány megfelelő, más nem.

de ha látsz vhol vmit frankót Zsófi, szólj légyszi !

Niki, Ákos nagyon édes, gyönyörüü vasgyúró kispasi !

Marcsi

Marcsi

KépKép
alon

1 nagy alvás persze h korai de igazából ha úgy veszed h f9kor kel és már 3-4 órát van fent egyben akkor így jön ki ez. és ráadásul 3 óra egyben! nem 1.5-2...

+ korai vagy nem, nem én eröltetem hanem így aludt ma. remélem állandósul. bár azt se bánnám ha pl 7kor kelne, aludna egy 30 percet és 12 körül 1 nagyot. szal hiába korai ez van.
kerekpocak

Zsófi, fel sem merült, h. te erőltetted, hanem úgy értettem, h. véletlenül alakult ma így, mert többen írtuk, h. borult az alvás - és úgy gondoltam h. Samunál is, és nem azért, mert be akar állni erre.
de hajrá új napirend ! és mint írtam nekünk is ez lenne az ideális, de ettől még messze vagyunk, ahogy nézem.

Marcsi

KépKép
alon

ja-ja attól tartok én is h csak véletlen borult ma... remélem nem!! jó lenne :lol: :lol:
kerekpocak

Sziasztok!

A szokásos reggelizőasztal mellől jelentkezem, Farkó most kenyeret eszik kifli helyett (ma először :arrow: olyan undorral nézett rá, hogy mit adok neki, de már nyammog nagyokat :) )
Éjszaka megint sokat ébredt és fél 3-kor itta a tápját, úgyhogy lehet, hogy többet kellene neki adnom enni.
Apropó, tegnap sétáltunk, odajött a szomszéd utcából egy pasi, ránéz, és megkérdezte, hogy mivel etetjük ezt a gyereket, hogy ilyen kövér, szoptatom még vagy mi? :roll: szerencsére jó kedvemben talált így csak kicsit akadtam ki, de szerintetek is nagyon kövér?

Niki,
Ákos nagyon édes! Kedvencem a viráglocsolós!Eszerint 3 hónap múlva Farkó se tépi majd a virágot, hanem locsolja? hú de jó lenne! :)

Lola, azért emlékszem ennyire a sztoridra mert nagyon beijedtem tőle, onnantól fogva, nem mentem többet wc-re sehol csak otthon. persze nem is nagyon jártam sehova...:)
étkészlet ügyben nincs tippem, nekünk is van egy fém készletünk (tramontina) de még műanyag kanalazunk.

Mircike, várjuk az autós szülinapi tortás képeket! Reggel jutott eszembe, hogy Mirkó bilizik azóta is?

NA elfogyott a kenyér :), sajna csak ennyi időm van ilyenkor bocs....

Ja, Edus, a találkozón arról beszéltetek, hogy megszűnt az egyágyas szülőszoba a jánosban? miért? ez biztos? érdekelne egy ismerősöm miatt, aki remélem nemsokára bejelentkezik ide, ugye Mariann? :lol: :lol: .

na megyek, mindnekinek puszi!!!!!

Borcsi tényleg kalán nénis, nagyon nagyon édes!!!!:)

Kép
nóri8

Sziasztok!

Zsóka volt olyan kedves, hogy lemütyürítette a képeinket. Most már fel tudom tölteni. A fotó az állatkertben készültek Linus egyéves szülinapján.

Lola

Kép Kép
lolita

Sziasztok!
Csak egy gyors reggeli bekukk :D :

ÁKOS valami eszméletlenül szép kiskrapek!!!! Nagyon édes vis vigyorka :wink: .

Marcsi, a pólók nagyon tutik, már igazi csajos modellek :wink: . :wink: szépséges lesz bennük Laura.

puszpusz mindenkinek,Zsóka
(úgy néz ki, a mi dokinknak volt igaza, ma már nem ragadt össze Marci szeme és egyáltalán nem csipás.Szóval ez egy földről szembedörzsölt trutyi miatt fellépő fertőzés ,hat az antibiós szemcsepp+kenőcs :wink: )

KépKép
logi

szegény gyerek, most jöttem rá, hogy ma kenyeret és vizet reggelizett :roll: :lol: , na meg előtte két almát. :). na megyek, bocs hogy most csak magunkról írtam :oops:
[/quote]

Kép
nóri8

NÓRI DEHOGY KÖVÉR!!!!!!!!!!!! ÓÓÓÓÓ ISTENEM, MÉGHOGY FARKAS KÖVÉR.... :shock: EGYÁLTALÁN NEM AZ, KIMONDOTTAN FORMÁS KISFIÚ!!!!!!!!!!ESZEDBE NE JUSSON EZEN RÁGÓDNI!!MÉG CSAK DUCKÓNAK SEM MONDHATÓ.

LOLA, BÁR ÉN MÁR TEGNAP LÁTTAM A KÉPEKET, DE MOST HOGY ÚJRA MEGNÉZTEM, LE KELL ÍRJAM, HOGY NAGYON SZÉPEK VAGYTOK!!KAROLINA ANNYIRA CUKKANCS KISCSAJ :wink:

KépKép
logi

jaj, de édes Linus!!!! Gyönyörű!!!!

örülök, Zsóka, hogy jobb Marci szeme, ezek az orvosok! :shock:

Laura pólói nagyon dögösek tényleg, mondjuk én tegnap amikor átfutottam itt, azt hittem Marcsi magadnak vetted őket. :)

Kép
nóri8

Köszi Zsóka! :)

Kép
nóri8

[quote] írta:n is lassan úgy olvasom magunkat, mint egy teleregényt
:lol: :lol: :lol:

Lola: le sem tagadhatnad a lanyod, kikopott anyja :wink:

Vezetes: szorri, de Edus Zsigu-terhesseg ota nem vezet. Egyebkent tenyleg le a kalappal elotte, mert kibirta az utat 18hetes terhesen. Az 1500km-t egy huzamban egyedul vezettem le. SNiki: mi sem mentunk 90+100=190km/h-nal gyorsabban Nemeto.ban :wink:

Csok
Imi
mazsolák

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?