Sziasztok Lányok,
Borzasztóan jól esik, hogy belépek a fórumra és azt látom, hogy ennyien izgultok miattam.
Őszintén szólva, nagyon sokat gondolkoztam rajta, hogy mit tegyek, megosszam-e veletek vagy sem? Csupa remény, optimizmus és derű ez a topik és én sajnos nem tudok jó hírrel szolgálni. Sajnos mindig kell, hogy legyen valaki, akinek nem sikerül. Most mi vagyunk azok.
Mindemellett, a körülményekhez képest jól vagyunk. Mivel éreztem, hogy ez most nem jött össze, kértem mára időpontot Vereczkey dokitól és átbeszéltük a "hogyan tovább"-ot még délelőtt, mielőtt meg lett volna a hivatalos eredmény.
Persze, úgy beszéltünk róla, hogy HA nem sikerült, akkor mi lehet. Levontuk a következtetéseket (pl. hogy egy következő lombinál más protokollt alkalmazunk, amivel kisebb az esély, de nálam bejöhet, mivel nagyon jól reagálok a stimura).
Lesz jövő héten inzulin rezisztencia vizsgálatom és a PCO szerű petefészek miatt a ciszták megműtésére gondoltam, de kiderült, a lombik leszívás során a cisztákat is kilyukasztották, tehát azok már nincsenek. Mindegy, én szeretnék egy laparoszkópiás vizsgálatot. Vállalom az altatást és a műtétet. Szeretnék biztos lenni abban, hogy nincs odabent semmi, ami így most nem látszik. Állítólag nyugaton, ez az alapkivizsgálás része, csak nálunk nem fektetnek rá hangsúlyt, mert nincs szakember és eszköz.
Utána lombik. Akár 2 hónap múlva is.
Mivel ez egy magánintézmény, nincs 3 hónap megkötés, de min. 1 hónapot várni kell, hogy megnyugodjon a szervezetem.
Rákérdeztem arra, hogy én mivel tudom a peteérést pozitív irányba befolyásolni, de nincs semmi különös: nem kell lúgosító diétát tartanom, elég egy normál egészséges étrend.
Gyógyteák: V. doki szerint a gyógyteáknak nincs egyértelműen bizonyított hatásuk. Vagy kevés az ilyen, és ha van, akkor meg a mellékhatások nem ismeretesek. Sima zöld teát és halolaj kapszulát ajánlott az omega 3 zsírsavak miatt (sejt tisztítás vagy mifene céljából), sport, sok séta, levegőn lenni, magyarul egészségesen élni. Meg azt enni, inni, amiben hiszünk. Ő hisz a hit erejében.
Nagyon sokat beszélgettünk, tényleg, nem is tudom, mennyi idő lehetett, de iszonyúan jól esett, hogy úgy éreztem, ha most még száz kérdésem lenne, akkor százra válaszolna türelmesen és nem rohan sehová. Hihetetlen megnyugtató a stílusa és amiket mond. Kijöttünk és még Márti is külön behívott, hogy beszélgessünk, aztán Dóri, Juli is érdeklődtek. Hihetetlen ez a törődés és borzasztó jól esik. Erika csak azért nem érdeklődött, mert nem volt ott.
Ezután elmentem TAJ kártyát cseréltetni, mert már lassan 3 éve megváltozott a nevem és még a régi volt. Bevásároltunk és moziztunk egyet. Fél4 körül lett vége az előadásnak, és hívtuk a Ciris-t, persze nem lepődtünk meg a negatív eredményen.
Ja, majd' elfelejtettem, reggelre már volt valami mensi szerűség is, ami aztán egész nap nem, majd, amikor a moziból kijöttünk, láttam, hogy valami megint volt, de még nem mensi. Lassan ideér, úgy érzem. Kutya egy éjszakám lesz, vazze...
A lényeg, végül azért döntöttem úgy, hogy megírom a sikertelenséget is, mert ilyen is van, sajnos. És mi itt szerintem, nem akarjuk a homokba dugni a fejünket. Szembenézünk a problémákkal is és nem adjuk fel. Mi már most tudjuk a férjemmel, hogyan tovább. Most még, ha a sikertelen lombikra gondolok, sírhatnékom van, de ha a jövőbeli terveinkre, akkor lelkes leszek és látom a fényt az alagút végén. Szóval Csajok, FELÁLLUNK, MEGRÁZZUK MAGUNKAT ÉS MEGYÜNK TOVÁBB ELŐRE, HOGY MINÉL HAMARAB ELÉRJÜK A CÉLUNKAT!!!
Na ezt most elküldöm, hogy ne izguljatok tovább, aztán még reagálok rátok később.