Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Annyira jó nézni ezeket a képeket. Hihetetlen, hogy mennyire megértik egymást a gyerekek a kutyákkal Kép

Baba, még mindig nagyon várom a képeket!

Tegnap megnéztem az időjárásjelentést, hát nem leltem meghallgatásra. A jövő héten is folytatódik a meleg. Amilyen mázlim van, ha szülni fogok, akkor már októberben tél lesz.

Kati 33+4

Niki&Viki & Kati

Kép
Kép
zkatica

Szilpa, Szilvamag!
Én is nagy állatbarát vagyok, minden kutyát szépnek tartok, de a schnauzer számomra az "igazi" Kép Amúgy a nagytestű kutyákat szeretem inkább, úgyhogy ha lesz, akkor az óriás schnauzer lesz! Hihetetlen, hogy az én kis "korcsom" is ugyanígy szokott feküdni, ahogy a tied Szilvamag! (széttett mellső lábakkal! ) Kép

Odex
31

Aisa és Hajni
odex

És sem bírom megállni, hogy Szilvamagék Lucáját ne dicsérjem. Iszinyú nyugis darab, Lilla elől inkább menekül, ha véletlenül rátapos, vagy belekapaszkodik a szőrébe. Kép És nagyon jólnevelt, a babáknak lerakott játszószivacsra sosem lép rá.
Ugyanakkor rendes házőrző, amíg a kapun kívül vagyunk, addig mindig jól megugat!

Kép

Kép
Kép
Kép
cas

persze azt be kell vallani, hogy mindig lekenyerezik egy kis anyatejjel Kép
szilvamag

Úgy örülök, hogy ennyien szeretjük az állatokat!!!
Szerintem ez így egészséges...Manócskám nem is fél az állatoktól, tudja hogyan kell oda menni hozzájuk.
Nekünk egy igen elkényeztetett spánielünk van, akit még meg is lovagolt (kutyagolt) a gyerkőc.

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano

Sziasztok, ma voltunk dokinál, ÉS AFP, cukor, rendben, de a lényeg KISLÁNY lesz KépA kis kujva már most szétdobta a lábait, h a doki bácsi jól meg tudja nézni KépTök jó kedvem lett tőle. Kép

pussz: Otyka
-----------------------------------------------------------

Kép
otyka

Otyka
Gratula a leányzóhoz, és remek, hogy minden leletetek rendben!
Akkor most megindul a névkeresés vadul? Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok!!

Otyka!
örülök, hogy rendben vannak az eredményeid. A "kis kurva", pedig egy igazi kiscsaj!!! Kép

Hát tényleg jó, mennyien szeretjük az állatokat, és ezen belül is mennyien a Snacikat. Hát ők tényleg ilyenek. Kivülállóknak félelmetes örző-védő, de a családnak kenyérre lehet kenni őket.

Szilvamag! Nagyon szép a kutyusod!!! Az enyémnek nincs ilyen szép szőre. Durvább szőrű, így nem olyan dús, és nem nő annyira hosszúra.

Ma betöltöttem a 20 hetet!!! Félúton vagyok :-)))

Hogy csatoljak fényképet az üzenethez? Ha küldés előtt megnyomom a melléklet feltöltése gombot, nem csinál semmit. Mit nem csinálok jól????

20+0!!!!

Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület

Otyka,
doki bácsink el kezd lassan kétségbe esni:-))) De tényleg ennyi lányzót
ma mentem a leletért (AFP, vércukor), minden rendben van nálunk is. Én majd 22-én megyek újra
Végül neked milyen nap várható? mert nekem február 6 előtti időpont lesz (ha minden igaz)

Szilpa,
Egyre közelebb vagy a célhoz. Most irigykedem. pedig közöttünk csak 2 hét van

Cas,
Bizony, emlékszel még? Buddha hasát simogattam is rendesen. Most a folyton és mindenen aggódó állapot uralkodik rajtam. Nem éreztem pár napig mozogni, már rémképeim vannak.

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano

Sziasztok,

mindig olvasgatlak Titeket, de írni nem nagyon van időm. Most viszont érdeklődnék mit lehet tenni terhesen az allergia ellen? Az a legviccesebb, hogy én még soha nem voltam allergiás, és erre most......El akarok pusztulni, miközben csak jövő kedden töltöm be a 12.hetet, úgyhogy még azon is aggódhatok minden rendben lesz-van-e a bébivel. :-(

Petra

petra73

Petra73
Milyen allergia? Mik a tüneteid? Esetleg fordulj allergológushoz, csak szólj neki, hogy terhes vagy, úgy adjon gyógyszert, miegymást (ha adhat).
Esetleg homeós bogyót is próbálhatsz (azt terhesen is szabad), öcsikémnek a dokinénink légúti pollenallergiájára a Coryzalia nevű készítményt írta fel.
De egy homeopátiás gyógyszertárban (pl. a Kolosy térnél) a gyógyszerészek is tudnak ajánlani szerintem...

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok,

Nem tudja valaki véletlenül, hogy mikor van a Margitban terhes torna? Hányadik héttől lehet menni? Pontosan hol van a kórházon belül? Kell elötte jelentkezni, vagy csak úgy "oda lehet állítatni"? Már egy hete hívogatom a kórházat, azt mondják csak a gyógytornászok tudnak felvilágosítást adni, de ők soha nem veszik fel a telefont. Kép
Előre is köszi minden infót!
tmoni

Cas: Én szeretném, ha Panna lenne, de a párom nem tudom mit fog szólni hozzá. Kép

De a fiú név miatt legalább nem kell veszekednem többet. Tudjátok, mit akart? Pál-t. Szőrnyű név nem? (Elnézést, akinek tetszik Kép) Õt is úgy hívják, az apját is. Kép De hát kiscsajszi Kép

Zseppy: örülök, h neked is minden rendben Kép Elméletileg én február 1-re vagyok kiírva, 7 helyett. Most nem tudom mi lesz a jó. Neked milyen nemű? Te tudod már?

18+3

Kép
otyka

Otyka,
Nálunk is lányzó. Én Encit szeretnék, a párom Anikót. Szóval még megy a győzködés. Ahhoz képest, hogy gazfickónknál be volt diktálva az Enikő Mirtill is most vitatkozunk.. Mesim alapján február 1-et mondtak nekem!!!!!

Cas,
Velem egyáltalán nem voltak segítőkészek a Kolosy térnél. Azt mondták kismamának csak dokival való konzultálás után adnak ki...

Tmoni,
Tornához szerezz be mindenképp a szülésztől papírt, hogy tornázhatsz, mert addig nem állnak veled szóba...

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano

Cas,
gondolom valami parlagfű vagy ilyesmi, de itt ülve még mindig a munkahelyemen bedurrant fejjel, csorgó orral, tüsszögve néha azt gondolom talán inkább valami vírus. Kicsit aggódok is, mert az allergiát elviselni nehéz de gondolom nem árt a babának, viszont ha vírust szedtem össze.....

Petra

petra73

Sziasztok!

Tmoni!
Nekem is kellene mennem oda terhestornára. Esetleg mehetnénk együtt. Te hányadik héten tartasz? Dolgozol még? Vagy otthon vagy? Hogy mikor van, még én sem tudom, de majd kiderítjük.

Petra73!
Homeopátiást nyugodtan szedhetsz.

Otyka!
Nem tudom, te hogy vagy vele, de én kivagyok attól, ha a gyereknek ugyanazt a nevet kell adni, mint az apjának, vagy a nagyapjának. Egyrészt elég a családban egy olyan név (vagy esetleg még több), hiszen olyan sok szép név van még a világon, másrészt Õ egy teljesen más ember, más a személyisége. Miért nem lehet más a neve is? Ez nem a legényanya, hogy mindenkit Bélának hívjanak. :D Ettől kivagyok. Szerencsére a párom se szereti ezt. Csak az anyósom őrít meg vele. Meg egyéb "szebbnél-szebb" nevekkel. Hát miért nem hagyják, hogy mi válasszunk? Miért akar mindenki beleszólni? Akinek más tetszik, az szüljön magának és nevezze el úgy. Nem? Bocsi a kifakadást, csak pont tegnap volt nekem a csúcspont a témával kapcsolatban, amikor mindenki rám akarta erőltetni a saját maga által kitalált nevet. Kicsit besokalltam tőlük.
Lehet, hogy együtt szülünk? hisz csak pár nap a különbség.

Zseppymano!
De jó! Te is akkor? :D Hát akkor nincs is két hét, csak 6 nap közöttünk!!!!

Tényleg jobb lenne úgy olvasni a híreket, hozzászólásokat, ha mindenki oda írná a mondanivalója végére, hogy éppen hányadik héten tart.

20+1

Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület

Sziasztok

Otyka, gratulálok a kislányhoz, válasszatok szép nevet neki! :o)
Szerencsétlen kis kujvák, még ha akarnák sem tudnák teljesen összezárni a lábukat, mert nincs annyi helyük. Azért az enyém hetekig szemérmesen takargatta az oldalával, hol pedig a köldökzsinort szorította a lába közé :o)

Szilpa, akkor most már csak egy ugrás a maradék 20 hét Kép

Zseppy, a dokibácsink már tényleg kétségbe lehet esve. Nekem töbször pedzegette, hogy a fiú gyerek az igazi :o))

Petra, az én barátnőm egy hete szült, ő is pollen alergiás, neki homeós bogyót ajánlottak és kibírta vele a terhességet. Szerintem próbáld meg Te is, egy kis kalciummal kiegészítve, az nem árt a babának.

Tmoni, úgy tudom a 12. héttől ajánlott. Van valamennyi írva a margit honlapján a tornáról.
Sajna elég kora délután szokott lenni, így én nem tudtam járni.

Tetszett ez a legényanya beszólás. Szerintem sem jó, ha a gyerek örökli a szülője nevét. Esetleg második névnek a béke kedvéért elfogadható. Nálunk szerencsére evvel nincs probléma, amikor még nem tudtuk a nemét, akkor osztoztunk, az egyikünk választotta a lánynevet, a másikunk a fiút. A páromnak volt szerencséje :o) Én pedig nem vitattam a választását, mert a Viktória nekem is tetszik.

Lassan jöhetne az utánpótlás, hogy február utánra is maradjon még csemete :o)

Kati 33+5

Niki&Viki & Kati

Kép
Kép
zkatica

Zseppy
Jaj, erre emlékszem, ha túl sokat viháncolt éjjel, akkor azért ültem ébren hajnali kettőkor a tévé előtt, ha meg se moccant, akkor meg azért virrasztottam, hogy biztosan vmi baj van... Kép
Sajnos én is mindig a morcosabbakkal találkoztam a gyógyszertárban (gondolom félnek a felelősségtől), de amikor totál influenzás voltam és a férjem beesett hozzájuk, hogy adjanak vmit, akkor nagyon rendesek voltak, és tényleg 3 nap alatt ki is hevertem.

Otyka
Ne izgulj, majdcsak dűlőre juttok a pároddal. Nálunk mindenáron Hubát akart, én meg fortyogtam, hogy jó hogy nem mindjárt mind a hét vezért. Kép Végül egyetlen névben értettünk egyet, így lett a lurkó Sebestyén.
(Ja, és akkor anyám hisztijéről ne is szóljunk, aki mindenáron bele akart szólni a névválasztásba...)
A "Pál"-os problémát ismerem, nálunk apai ágon 3 szintre felfelé mindenki Imre, anyai ágon 3 szintre felfelé mindenki Sarolta...

Petra
Hülye kérdés de: a náthás orrodból mi folyik? Ha tiszta, mint a víz, és majdnem olyan híg is, akkor jó eséllyel allergia. Ha sűrűbb, sárgább, akkor nem valószínű.
Ja, és a kalciummal óvatosan, arról mindenképp konzultálj egy orvossal! (Allergiára tényleg jó, de egy kismamának nagyon nem mindegy, mennyit szed!)

Szilpa
Veled érzek! Amikor anyámnak elővezettem, hogy Sebestyén lesz, és Sebinek vagy Sebőnek fogjuk becézni, akkor nagyon kiborított a viselkedésével. Kép Itt bőgtem a csajoknak a topicban.
Aztán mikor látta, hogy egy percig nem gondolkodunk máson, elhallgatott. Ma meg már teljesen természetes neki is, hogy Sebi az imádott unokája. Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Petra:
van most valamiféle járvány, mert egy csomó emberről hallottam, h megbetegedett. Ja, s még a párom is beteg.

Kati:
A szét tett lábakat azért írtam, mert nem is látszott belőle szinte semmi más Kép Beterítette az egész képernyőt, doki bácsink pedig még rá is nagyított Kép Mindenestre vicces volt Kép

Névválsztás: Én valójában akkor akadtam ki legjobban, mikor közölte a párom velem, h ha fiú, akkor az Õ neve, ha lány akkor az enyim. Hihetetlen. Náluk is így volt. A párom apuka nevét kapta, a hugica anyuka nevét. Én közöltem vel, h elfelejtheti ezt a hagyományt. Van elég név a naptárban. Kép
Moat épp anyum hozzáállása nem tetszik. Mikor megtudta, h lány lesz, megkérdezte, h akkor Panna-e. Én meg mondta, h em tudom, mert még a párommal nem egyeztettem ezügyben. Erre mit mondott? Hogy ne is foglalkozzam vele. Kép Ne is érdekeljen mit gondol!! De könyörgöm Õ a gyerek apja, vagy mi fene Kép És különben is Pál már nem lehet Kép

18+3

Kép
otyka

Sziasztok!

Zkatica!
Hát igen, ez a 20 hét hamar el fog menni. Sajnos. Az első fele is hirtelen elröppent. Még csak most csináltam meg a tesztet, és tessék.....
Csak nem a Pálffy doki a dokitok? Róla mondták, hogy neki csak a fiú gyerek a GYEREK. A lány, az csak egy lány...

Otyka!
A névvel ne hagyd magad!! Apájának mond meg, hogy miért nem akarsz ugyanolyan nevet, a többiekenek megh mond meg nyugodtan, hogy a te gyerekednek te szeretnél nevet adni, és nem szereted, ha más választ helyetted. Én is ezt teszem. Itthon anyámmal már közöltem, és megértette, nem is próbálkozott utána. (Persze úgy adtam elő, mintha más akart volna beleszólni, és ez milyen felháborító, mert így meg úgy. Vette a lapot. :-)))))

20+1

Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület

Tényleg Pálffy doki bácsi a dokim. Nem is volt túl boldog, mikor mondta, h lány. Utána meg mikor odaadtam az EKG-s papíromat, meg is kérdezte: Magának van szíve? Mondom, persze, miért ne lenne. Erre a válasz: Lány létére Kép

De tényleg, ha ezt előre tudom, lehet nem is őt választom dokinak, mert én biztos voltam benne, h lány lesz. Mi is 3-an vagyunk lányok, anyuék is 3-an vannak lányok, anyu testvére is 3 lányt szült, a másik pedig 1 lányt, de több gyereke nincs is Kép
S az unokatesóimnak is az első gyereke lány lett.
Szóval ezek után kevés esélyem volt a fiúra Kép

18+3

Kép
otyka

Otyka!
Én a védőnőmtől tudtam ezt meg a dokiról. Akkor nekem biztos örült a doktor úr, amikor meglátta a babó kukacát. Õ csinálta ugyanis nekem az ellenőrző UH-t a ciszták miatt. Kértem, hogy mutassa meg hol a kuki, mert az 5 nappal elötte levő UH-n nem láttam rendesen, meg igazán az idegességtől nem is tudtam figyelni. Akkor derültek ki ugyanis a kicsim cisztái.

20+1

Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület

Katica,
Nem fog kihalni a topik. Kép Mi is azt hittük miután mind "átköltöztünk" a babás topikra, és volt egy hosszabb üresjárat itt, de aztán jöttetek Ti. KépKép

Szilpa,
Elvileg amikor megnyomod a Melléklet feltöltése gombot, egy újabb ablaknak kell megjelennie, ahol tudod csatolni a mellékletet. Várj egy kicsit, lehet, hogy lassú a gép. Arra kell csak figyelned, hogy ne legyen túl nagy a kép, mert 400x500 pixel lehet a maximum.
myra

Csajok,
Most meg kell védenem Pálffyt!!! Az első egyértelműen fiú lett végig. Azért a csaszi előtt odahajolt hozzám és megkérdezte, hogyha lány lesz nem vihetné-e haza. Szóval azért tudjátok, amelyik kutya ugat, az nem harap... Nekem is most lányt mondott már kétszer, de egyszer sem tett semmilyen bántó megjegyzést! Ja és ne felejtsétek el, hogyha baj van, akkor nem poénkodik, hanem ott van mindig és csinálja a dolgát (tapasztalat)!

Én tényleg imádom és maximálisan megbízom benne!!!

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano

Névválasztás: nálunk sem volt egyszerű a dolog. A párom szülei szerencsére nem próbáltak meg beleszólni, anyukám viszont sorra mondta a neveket. (Eszter, Csenge, Zsófi stb.) Aztán szerintem rájött ő is hogy nem ő fog nevet választani, hanem mi ketten, és belenyugodott. Mikor mondtuk, hogy valószínűleg Aisa lesz, akkor csak nézett nagy szemekkel, de most már néha ő is ezen a néven szólítja a pocaklakót. Kép
Már csak a keresztszülők (névadó) személye lesz kérdéses, és ugyanilyen harcos dolog. De ezek után csak reménykedem benne, hogy nem csap nagy hűhót körülötte, rájön, hogy abban is mi fogunk dönteni.

Jó hétvégét mindenkinek!
Odex
31+2

Aisa és Hajni
odex

Sziasztok!

Zseppy!
Én nem bántásnak szántan ezt Pálffy dokiról! Rám nagyon pozitív benyomást tett. Az ultrahangon hihetetlen, hogy mennyire kedves volt. Megnyugtatott teljesen, és olyan EMBERI volt!!! Csak jó élményekkel jöttem el tőle. És nem csak az eredmény miatt, hanem miatta is. Tényleg nagyon ott van a szakmában. Ezt anyukám is mondta, mert ő kb 10 évvel ezelött hozzá járt. Azóta is dícséri.

20+2

Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület

Zseppy
Ne aggódj, nekem sincs semmi bajom vele. Kép Ha lenne, már átmentem volna egy másikhoz Kép Én is maximálisan bzom benne, mert nekem lesz egyszerű szülésem, s eddig mindig nagyon korrekt volt.
Sőt, azóta már két barátnőmet is átküldtem hozzá, s ők is odavannak érte Kép

Bár bevallom hősiesen, én azért kicsit félek tőle Kép

18+4

Kép
otyka

Odex
Különleges, szép név a tiétek! Honnan jött?

Kép
Kép
Kép
cas

Cas!
Örülök hogy tetszik! Kép
Párom akadt rá az utónévkönyvben! Nekem nagyon sokáig nem tetszett, de annyit mondogatta, hogy már tetszik! Kép És engedtem neki.... Kép
És ahol lakunk még csak egy Aisa nevű kislány van.

Odex
31+2

Aisa és Hajni
odex

Sziasztok,

Elkezdett dagadni a bokám, lábfejem. Van valakinek ötlete, mivel lehet elmúlasztani?

18+5

Kép
otyka

Otyka
Hú, szerintem az még nagyon korai! Lehet, hogy beszélned kellene a dokiddal (vagy legalább a védőnőddel)...
Eddig a melegben nem volt ilyen problémád?

Odex
Hát igen, nálunk is szempont volt, hogy ne slágernév legyen, mert annyira idétlen, mikor az ovis csoportjában/iskolai osztályában/játszótéren még 5-en fordulnak oda, ha szólok neki... Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Cas
Tudom, h korai, de nem tudok mit csinálni. Nem is én vettem észre hanem anyum, és a párom. Az orvosomhoz, csak két hét múlva megyek legközelebb.
Lehet ezt borogatni, ér valamit?

18+5

Kép
otyka

Sziasztok.

Kati,jövő héten már nem lesz olyan meleg,gondolom jobban fogod bírni.Pocaklakód mozgolódik rendesen,mi?

Otyka, nekem a végén rettenetesen dagadt a lábfejem.Amennyit tudod polcolgasd,nekem ez nagyon bevált, még aludni is úgy aludtam.

Baba, mi ujság?Hogy telnek a napjaitok?Pocifájás van még?

Eszti
eszti2

Otyka,
Éjszaa apad valamennyit? Citromos víz, az természetes vízhajtó. Meg a reszelt alma... Pihenj sokat!!!

Nam azért írtam a sztorit, mert szószerint meg kellene védeni!!!:-)))

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano

Sziasztok

Szilpa, szerintem csak ugrat mindegyikünket evvel a, ha nincs más jó a lány is szöveggel, mert jókat mosolyog közben és így nem lehet komolyan venni :o)

Otyka, nem sokat számít, hogy kinél hány fiú, vagy lány tesó van. Pl a páromnál 4-en vannak fiú tesók, mégis lányunk lett Kép

Odex, nem is ismertem ezt a lánynevet, de nagyon szép, van valami jelentése is, hogy fogjátok becézni?

Otyka, nekem is már régóta dagad a bokám. Általában csak akkor, amikor meleg van kint. Dagadás és dagadás között is van különbség. Azt mindenképpen ki kell lőni, hogy ne a vérnyomásod, vagy a túl sok só miatt dagadjon. Szerencsére nálam nem ez az ok.
Amíg nem mész orvoshoz, addig is sokat polcold fel, de azért mozgatni is kell. Az egyhelyben állás, vagy ülve lógatás kerülendő. A borogatás pedig jót tesz! Lehet géles jégakuval is hűteni. Én akkor szoktam ezt művelni, ha már fáj is a dagadás miatt.

Eszti, szia, mizujs a babókáddal, növekszik? Kép
Hát igen, Vikikém továbbra sem az a nyugodt fajta. Most már a hasam is egyre elviselhetetlenebb. A hétvégén szétrugott minden irányból, még éjszaka sem alszik végig. Amikor két irányban nyújtózkodik, az is remek érzés. Ennek ellenére már nagyon várom, hogy itt legyen kint :o)

Baba, tényleg eltűntél!

Kati 34

Niki&Viki & Kati

Kép
Kép
zkatica

Katica!

Ez egy régi magyar név (vannak akik töröknek származtatják - gondolom abban az időben alakulhatott ki), és az ajak szóból származik. Kétféle írásmódja létezik: Aisa és Ajsa (utóbbi az igazán magyaros, de mi az elsőt választjuk majd, az "elegánsabb" egy kicsit).
Becézni nem nagyon lehet, de ennek örülök is, nem szeretem az agyonbecézett neveket.
Az első időkben úgyis csak drágámnak, cicának, prücsöknek stb. fogom szólítani! Kép Kép

Nekem mostanában azt csinálja odabent a babó, hogy nekitámaszkodik a medencecsontomnak, és a lábaival meg a bordáimat próbálja meg elérni. Hát néha elég kellemetlen tud lenni, de még bírom, jó gyerek! Kép
Jó éjt mindenkinek!

Odex
31+3

Aisa és Hajni
odex

Otyka
Kezed vagy máshol nem dagad? Katicának igaza van, nehogy a vérnyomásoddal legyen gond... (Ha romlik a helyzet, én nem várnék 2 hetet, hanem mielőbb elmennék a dokimhoz...)

Lányok
Annyira jó olvasni a "panaszkodásotokat", hogy mennyire viháncolnak odabent a manócskák Kép, teljesen tisztán eszembe jutott, Sebi mekkorákat alien-ezett a pocakomban (csak úgy hullámzott!)...

Kép
Kép
Kép
cas

Otyka!

tornáztatsd!!!
ha kb 10 perces vénatornával nem megy le, menj orvoshoz!!!!

szívesen írok gyakorlatokat, ha kell

jobbulást
szilvamag

Otyka,
Meg maszírozni is lehet. De csak a lábfejedtől a bokád felé, hogy a nyirok működés beinduljon. A tornázás is erre jó. Legegyszerűbb, ha kőrözöl a lábfejeiddel.

Katica,
A gyerkőc már most szoktat az éjszakázáshoz:-))))

Odex,
Nálunk a Csibe maradt a mai napig. Most már néha Zsoltizzuk, de még nem ellenkezett közönség előtt, hogy ne Csibézzük.

Lányok,
Mi a véleményetek az aqua fitness terhes formájáról? Egyáltalán van értelme ezen gondolkodnom? A szivem miatt inkább ezt javasolta a védőnéni...

Zseppy
19+1 (ha minden igaz)

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano

Köszönöm a jó tanácsokat. Na mára lement a daganat. Tegnap egész nap pihiztem meg polcoltam a lábam. Viszont az az érdekes, h kb. óránként jártam pipilni is, pedig nem ittam sok folyadékot. Kép A kezem nem dagad. De lehet, h csak a gereblyézés volt a ludas. Kép

Szilvamag:
érdekelne a vénatorna. Ha gondolod emilben is megírhatod: otyka@axelero.hu

A vérnyomással nem hiszem, h gond lenne, eddig mindig 90/50 volt.

Odex
Szerintem szép név nagyon az Aisa.

Képzeljétek tegnap éreztem, h rugott. Kép De igazit, bár olyan gyengusz volt. Érezni lehetett kívülről is. Kép

18+6

Kép
otyka

Sziasztok!

Hát én nem is tudom, merjek e ide írni, azok után, hogy nálunk a kicsi az apja nevét kapta, igaz, megtoldva egy Gáborral Kép Az az igazság, hogy nekünk ez nem kell kérdése volt, csak a vezetéknévhez ez nagyon passzolt + nem akartunk a 47. azonos keresztnevű baba szülei lenni Kép A párom választotta a fiúnevet, én a lánynevet és neki volt szerencséje... Kép

Vizesedés: zöldalmát kell enni és gyümiteát inni ízesítés nélkül - nekem anno bevált Kép

Eszti, köszi kérdésed, gyarapodunk szépen, a törpe 90-120 gr-okat eszik, egyelőre a mellem se kezdte ki, szóval szopi ügyben sikersztori vagyunk... Pocakfájás van, szerencsére csak este visít tőle, de akkor nagyon Kép nyomjuk az infacolt és ha nagy gáz van (ha teljesen behergeli magát), akkor van papaverines görcsoldónk, de azt csak végszükség esetén adom, mert attól teljesen bekómál Kép

baba
baba76

Otyka,
Gratula a mozgáshoz...
Nem is szabad állítólag kismamaként 2,5-3 liter folyadéknál többet inni, mert az megy ám rádKép(

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano

Zseppy!

én jártam vizitornára, igaz már pocak nélkül, és nagyon jó volt. Próbáld ki egyszer, aztán meglátod . . .

Otyka!
nincs benne semmi titkos. Kép
Ha van kedved, gyere el a Baross utcai terhestornára, nagyon jóóóóó
szóval: nyújtott lábbal leülni, hátul támaszkodni.
1. lábujjakkal bekarmolni, kinyújtani
2. lábfejjel integetni
3. lábszárat megfeszíteni, hogy a sarkak felemelkedjenek
4. combot megfeszíteni
közben jó mélyeket lélegezni
figyelj rá, hogy a mozdulatok ne legyenek elkapkodottak, mindent szépen végigcsinálni, az izmok jó ritmusban, egyenletesen mozogjanak. A gyakorlatok között egy-egy "pókállást" csinálj, hogy a comban is kiegyenesedjen a véna.
remélem érthető volt
jó tornázást

Szilvi
szilvamag

Sziasztok,

köszönöm az allergiás jótanácsokat, bár a hétvége eseményei alapján már végképp nem tudom allergia, vagy betegség vagy a kettő együtt. Péntek éjjel gyakorlatilag hajnal fél négyig le-föl jártam a lakásban, mert nem kaptam levegőt és egyedül lévén bepánikoltam.:-( Nagyon szar érzés volt, úgy éreztem ha ez így fog menni több napig, elhullok. :-) Aztán szombatra már fájt a torkom, ha gyalogoltam 500métert leizzadtam, szóval a gyógyszertáros nővel megbeyzéltük, ez inkább valami allergia+megfázás (a háziorvos péntek este allergiát mondott, dehát....). Ma már kapok levegőt gond nélkül, de úgy köhögök, mint egy szamár és persze dolgozok. Hőemelkedésem szerencsére csak estefele van, bár ennek se örülök. Hihetetlen, hogy sose vagyok beteg, most meg már második hetet töltöm így pont ebben az első kritikus 3 hónapban. :-((

Viccesek a keresztnév választással kapcsolatos hozzászólások, meg amúgy is jó olvasni Titeket.

Petra
11+6

petra73

Sziasztok!

Myra!
Köszi az ötletet. Próbáltam úgy, de nem nyitott meg másik ablakot, pedig sokáig vártam. Majd este otthonról újra megpróbálom.

Odex!
Hát ez tényleg szép név. És ritka is szerencsére. Még nem találkoztam ilyen nevű gyerkőccel.

Otyka!
Dagadásnál hívd fel a védőnődet! Nekem is volt 2 hete, amikor bejött a meleg újra. Nekem azt mondta a telefonba a védőnő, hogy meg szokták mérni ilyenkor a testsúlyt, vérnyomást. Ezt én meg tudtam csinálni, mert a melóhelyen nekem vannak ilyen mérőkék. Szerencsére nem terhességi mérgezéses vizesedés, meg nem vérnyomásgond, hanem "csak" a meleg miatt. Ilyenkor a felpolcolt lábakat pihentetni kell, és borogatni. Meg vannak természetes vízhajtók. Pl.: paradicsom, alma, fokhagyma, csalántea, zeller. Só mindenképpen kerülendő!!!! Most hirtelen több nem jut az eszembe, otthon fel van írva.
Most tudtam meg azt is, hogy egy felnőtt ember napi só szükséglete egy kis csipetnyi!!! Hát ennél azért többet eszünk.
Gratulálok az óriás mozgáshoz!

Zseppy!
Én is szívesebben mennék aqua fitness-re, vagy terhesúszásra (ki-minek hívja). Lehet azt is csinálni terhestorna helyett. Ezt már kiderítettem. Utána járunk, hogy hol van ilyen?

20+4

Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület

Jajj, el is felejtettem kérni holnapra óriási drukkokat!!!
Fél 12-re megyek egy ellenőrző Uh-ra. Akkor derül ki, hogy tényleg felszívódtak-e a ciszták. Illetve csak amelyik megmaradt a kettőbol. Mert ugye a kisebbik már 5 nap múlva nem volt a fejecskéjében. Remélem, mostmár a nagyobbik sincs ott. Iszonyúan kezdek félni, meg ideges leni, pedig a múltkor úgy megnyugodtam, mikor láttam, hogy pár nap alatt mennyire kicsi lett az is.

20+4

Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület

Szilpa!

Megy a drukk! Kép Reméljük, minden rendben lesz. Aztán jelentkezz, ha megtudtál valamit!

Örülök, hogy tetszik mindenkinek az általunk kiválasztott név! Kép Már alig várom, hogy kibújjon a babó, és arc is társuljon a névhez! Kép

Ma voltam megint az előadáson, és meglátogathattuk a szülőszobát is! Nagyon jó élmény volt, és teljesen megnyugodtam a látványtól. Nagyon otthonos az egész, és alig van kórházi hangulata! Ismét csak ajánlani tudom mindenkinek, aki még nem volt, hogy menjen el! Kép

Odex
31+4

Aisa és Hajni
odex

Sziasztok,

Már írtam a múltkor, de nem még nem mutatkoztam be. Most vagyok a 14+1-ben és a Margitban fogok szülni Dr. Horváth Ernőnél. Szóval lesz utánpótlás, mert láttam már valaki aggódott, hogy kihal a topic. Kép
Szilpa: sikerült megkérdeznem az időpontokat. Mindegyik napközben van munkaidőben. Még dolgozom, de szerencsére a közelben, így meg tudom majd oldani. Te el tudsz jönni napközben? Szeretnék majd hetente kétszer járni, de nem tudom melyik napokon.
Van valaki aki már szült a fent említett dokinál? Kiváncsi lennék a tapsztalatokra.
Most beijesztettek, hogy a Margitban a császárnál hosszában vágnak fel nem keresztbe. Tudtok erről valamit?
tmoni

Hiába próbálgatom a melléklet feltöltése gombot. Már 3* is nyomtam. Az elsőt még vagy 6-7 perce, de semmi ablak nem nyílik meg. Brühühüüüüü

Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület

Szilpa!
én délre megyek, lehet, hogy találkozunk?

Otyka!
ma figyeltem a tornán és még egy-két gyakorlat:
- a nyújtott ülésben lábfejkörzés
- felhúzva a lábad lábujj-sarok
- felhúzott lábból a lábujjakkal előre araszolni, aztán vissza
- hanyattfekvésben az egyik lábat felnyújtani, itt lábfejkörzés, integetés, mint ülésben
- teljes lábkör, egyikkel, másikkal
- lábfejjel integetni, közben leengedni a lábat nyújtva és vissza, majd a másik láb
szilvamag

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?