Vera! mivel a hasam alapvetően nem kicsi, már így is helyezkednem kell cipőfűzés közben, mert nyomom a "gombócot".
KÁPOSZTA : sajnos imádom a káposztát, és eddig attól féltem, hogy majd nem ehetek szülés után. Pár hónapot kibírok, de egy évet biztos nem
Most bíztatólag hattok rám, főleg Vera!
Pipocska!!!! olyan édi a BÉBI!!!!!! Nem győzök vigyorogni!!! (mingyá bőgök is
)
Ildi! a tejet az egyik topicban el is lehet adni, ha nagyon sok gyűlik össze. gondolom tényleg nem akarsz tejcsárdát nyitni, de akkor visszajönne minimum a zacskó ára.
Valami nem oké a
csípőmmel. Sajna terhesség előtt is néha fájt, kisugárzott a combomba a fájdalom, de nem vizsgáltattam ki igazán, mert először nőgyógyászati dologra gondoltak (a petefészkem környékén fájt, de a csípő is ott van ugye)
Most meg úgy jártam, hogy kb. dec. óta néha mikor többet mozgok, bazira elfárad, megpihenek, és utána mikor felkelek, nem tudok ráállni a bal lábamra. Illetve állni igen, de lépni nem, mert ha megmozdul, azt hiszem, hogy bekakálok a fájdalomtól. (bocs, de ez még enyhe kifejezés!) Aztán bejáródik, de addig marhára fáj. Most már nem merem vizsgáltatni, rtg-t semmiképp nem engednék, de azért marhára zavar. Gondolom itt senkinél nem volt hasonló bibi, nem?