Sziasztok!
Annyit írtatok, hogy nem győztem visszaolvasni...
Na most én írok annyit, csak győzzetek utolérni...
Nagyon álmos vagyok!!!! Talán ma ez a legjobb szó, hogy milyen állapotban is vagyok. Éjjel 1-re értünk haza, mert a nagyszülők vigyáztak Vicusra, és nem akartak itt aludni, így inkább megvártak minket nálunk. Vicust most először nem mi fürdettük, nagyon fura volt minden percben rá gondoltam, de azért próbáltam magam jól érezni.
Az esküvő nagyon modernre sikeredett. Mivel a Gundelben volt, így a kajákról csak annyit, hogy sokszor nem is tudtam mit eszek.
Négy fogás volt, előétel libamáj (3 kocka), pirított hagymával meg egy-két gerezd pici paprika. Utána libaleves vagy mi, három darab ici-pici grízgombócszerűséggel. Főétel: Kacsamell és kacsacomb, lilakáposzta kacsamájas tört burgonyával. Desszert, valami túrós- étcsokis- áfonyás süti. Nem mondhatnám, hogy mind a fogamra való volt (még jó hogy előtte ettem egy picit itthon, mintha megéreztem volna). Ezek a kaják a párom ínyére voltak valók. A kacsa rágós és zsíros volt. Amitől én teljesen kiakadtam azok a pincérek.
Ezt a stílust amit ott levágtak.... Hát kedvem lett volna bepanaszolni őket.
Mutatjuk az egyiknek, hogy kérünk még vizet, erre ő bólint, majd hátat fordított és eltűnt egész estére, víz meg sehol.
Szólnunk kellett egy másiknak. Akkor volt olyan, hogy az egyik vendég kért bort (épp töltögetett a felszolgáló), erre mondja neki és mutatja is, hogy türelem!
Mi az hogy türelem??? Hogy mondhat ilyet egy Gundelben dolgozó felszolgáló????? Akkor kértünk kávét, erre mikor kihozzák, közlik hogy nincs cappuccino, így hozott nekem hosszúkávét tejjel.
Mi az hogy nincs cappuccino? Később a párom egy másik kedvesebb felszolgálónál újra megpróbálkozott a capuccinoval. Ki is hozta neki! Akkor hogy is van ez? Na mindegy, így legalább már tudom, hogy itt biztos nem lesz a mi esküvőnk. A mennyasszonytánc nem éjfélkor volt hanem fél 12-kor. A menyecske ruha színe zöld volt.
Szóval voltak furcsaságok. A vőfény ( lehet, hogy rosszul írom
) Harsányi Levente volt. Ott volt vendégként még Ungár Anikó (bűvész), és Fodor Gábor (SZDSZ). Szóval voltak hírességek. Ungár Anikó a férjével jött és késtek fél órát, pont a szertartás közepette érkeztek.
Levente kb. 5x felszólalt mondott valami poénosat és kész. Volt még az este folyamán valami humorista is egy fiatal srác a nevére nem emlékszem, láttam már tévében (Fábri showban). Valami Olivér vagy Oszkár, mindegy. Volt még vacsi közben, ((mert képezljétek minden fogás közben legalább fél óra telt el, lehet, hogy azért, hogy mindent nyugodtan megőröljünk?
)) vetítés is az ifjú pár sorsáról. Azt tudnotok kell, hogy a feleségnek nagyon nehéz élete volt, tizenéves korában meghaltak a szülei, a tesójával egyedül maradtak, és a férj családja akkoriban befogadta és ők nevelték fel. Így ismerkedett meg a férjével tíz évvel ezelőtt. Szóval a férjnek a tesója is meg a felesége is lett a lány.
Régi képeket vetítettek, olyan megható volt.
Táncoltunk is. A zenekar fiatalokból állt, jók voltak. 80-as évek beli számokat játszottak. Mulatós zene nyet - (nem volt). A vacsi alatt egy csaj nyekergett, de borzasztóan, majdnem elaludtunk. Ez van ez egy nagyon modern esküvő volt. Én régi hagyományosat szeretnék azt már tudom!!!
Na jó most már befejezem az élménybeszámolómat.
Szandra,
Nagyon szupik lettek a képek, tényleg jó idő volt tegnap.
Amúgy úgy próbáljuk mosni a haját, ahogy Te írtad, de amikor leöntjük, majd kiugrik a kádból, pedig nem is megy a szemébe. Valahogy nem csípi.
Bettem3,
Isten éltessen sokáig!!! Örülök, hogy befordult Misike. Látod érdemes velük beszélgetni.
Kérünk szépen képeket Róla (ha van)!
Csajok! Mindenkinek köszönöm a tanácsokat, aranyosak vagytok!
Jucus,
Remélem semmi komoly nincs Levike szívével! Szorítok, hogy a következő oltásnál már ne halljanak semmi zörejt!
Pociló,
Mi volt az uh-on? Költözéssel hogy álltok?
Szia SID!!!
Hát Te is megvagy még?
Rég írtál! Mi van Veletek? Gyerkőcök hogy vannak????
Hexina?
Mi volt a kórházban?
Vicanna,
Veletek mizújs?
Tali ezen a héten? Szerdán vagy csütörtökön? Lurdy játszóház???
Eszti,
Ti már visszajöttetek a nyaralásból, nem?
Most mennem kell ebédet főzni. Jó lenne aludni is, de ez nem hiszem, hogy megvalósul a mai napon, majd este. Szegény párom reggel hatkor ment dolgozni, jó fáradt lehet.