én nem tudom boboka, de tegnap teljesen kicsináltak ezzel megint..még azt mondja, hogy tekintettel kell lennem az emberekre, hogy ne hozzam szóba, mert az emberek mások és nem érint mindenkit olyan mélyen mint engem..kérdeztem, hogy énrám ki lesz tekintettel?????
Ő aztmondja, ne beszéljek a halott gyerekemről, de én meg hallgassam meg mások kisbabáinak a kunsztjait, hogy megfordul, gügyög..és nem zavar, ha én is beszélhetek róla!!!!
Nem vagyok hajlandó szégyellni a gyönyörű kis Angyalkámat!!!!!
Az egyik területi képviselő pasi,két kisgyereke van,meglátott, megörült nekem, mert nagyon kedveljük egymást, aztán láttam ,hogy lehervadt az arcáról a mosoly és alig tudott megszólalni ...mondta, hogy akkor pont itt volt amikor a személyzetisnek telefonáltam a szülés után és az irodában néma csend lett, mert miután letette a telefont a személyzetis, elkezdett zokogni és mondta nekik, hogy mi történt...és mondta a pasi,hogy még most is elszorul a torka és hogy bírom ezt ki, ez borzasztó, annyira sajnálja és ne adjuk fel, mert bízni kell....
Megint egy férfi, aki megért ,aki tud annyit mondani,hogy szívből sajnálom...
És nem tudom azt tenni ,hogy nem beszélek azzal, aki nem ért meg, mert 5 nm-en dolgozom, napi 11 órát a kolleganőmmel és nem tehetem meg, hogy kikerülöm..
Ha tudná milyen fájdalmat okoz...megnézte a ház képeket és meglátta, hogy közte van Viola képe is és mondta, hogy azt nem akarja megnézni ,tegyem el....