Új privát üzeneted érkezett!

Ahmed,
aha.
Sok sikert! De tényleg!

És amúgyilag, hogy kerültél a babanetre?

Mancs,
Olgára céloztál az erős idegzetűeknek való hsz-nél?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
Micsoda termés! Ma mindenkinek sok ideje volt Kép
Ilba, a fiad egy artista. Minden képen valami más pózt talál ki. Nagyon édes.

A képeket hol lehet megnézni, Évi77 képeit sem sikerült megnéznem. Lövésem nincs, hogy jutok el az albumhoz. Tud valaki segíteni? Köszi!

Kép
Kép
szõkemelinda

Sziasztok!
A Bumpy ügyhöz annyit tennék hozzá,hogy azóta találtam még 2 babanetes nicket,ami nagyon erősen rá utal(az egyik:fixnek tekinthető,a másik esélyes).Ezeket nem teszem közzé,nagyon kevés hozzászólást inditott el ezekről,többnyire ártalmatlan témában.Más(nem babanetes) fórumokon további tucatnyi(cirka) nevét azonosítottam be.
Miután Apa(nevezzük rendszergazdának,helyesebb a site admin.csak az olyan nem magyaros szó)intézkedett,igy elvileg búcsút vehetünk tőle.Persze,ez a módszer csak a JELENLEGI gépétől véd meg bennünket,nem örök és végleges védelem(sajnos).Most pedig az utolsó szegecsek Bumpy "koporsójába",avagy miért nem hiszem,hogy elvetélt.(Kicsit ugyanis sajnáltam,amiért ekkora vihar közepette távozott,de aztán "megacéloztam" magam,hogy miért is ne kelljen sajnálkozni utána..
1.Kedden észleli a vérzést,hány és többszöri biztatatásunk ellenére nem csinál semmit.
2.Pénteken,21óra 57-kor(topikidő szerint)irja,hogy telefonált a doktornőnek,aki AZONNALI HATÁLLYAL berendeli..Hmm,miért is?
3.Az első "helyzetjelentése" alkalmával közli,hogy ultrahang után,spontán vetélést észleltek nála,de amúgy megmarad..(szó nincs semmiféle orvosi beavatkozásról).
4.Miután kiborult a bili,közli,hogy mégicsak volt egészségügyi hm."kürete"(eszébe jutott?) és az orvosnő végigvirrasztotta vele az éjszakát,majd hazaengedte a saját felelősségére..Namármost ez felveti,hogy:
1.Ki végezte el a műtétet,aznap éjszaka?Létezik olyan,hogy mondjuk éjfélkor megműtsék?ELÕKÉSZITETT műtővel várták?Miért is?Élethalál esetén sem biztos,hogy igy menne a dolog,de ha igen,akkor ELSÕ DOLGA LETT VOLNA,hogy elmondja,nem?Vagy a vizsgálóban elvégezték?Na ne..
2 nicket hajlandó volt beismerni(Moflymaci és Bumpy)és ezeket nekünk értékelni kellett volna,mert állitása szerint simán letagadhatta volna..Namost,amikor anno rákérdeztem,hogy nem ő Moflymaci,akkor már tudtam,hogy ő(a feltöltött képeik ugyanazok voltak),ezért LE SEM TAGADHATTA VOLNA(igaz,nem próbálta meg).Mézescsuporról(akinek minden külső paramétere egy az egyben az övé és Boros doktornő fan,stb)pedig egyértelműen kiderült,hogy SOHASEM szült az általa megadott időpontban lásd
http://www.noklapja.hu/forumkifejt.php?id=18&forumid=17500
Szerintetek lehet olyan véletlen,hogy egyazon babafórumon 2 KÜLÖNBÖZÕ kecskeméti 18 éves Boros doktornő fan nemlétező szüléseit olvasgassuk(a másik Picimaci_anyucija)?Ugye,nem.Tehát beláthatjuk,hogy hazudott a "csak 2 nickem volt" kérdésben is.
Még annyit tennék hozzá,hogy Moflymaciként az egyik helyen Mankovics Krisztina@freemail.hu vagy ilyesmi volt az elérhetősége(miért Krisztina,nem Ági?) és micsoda véletlen,Mankovics Krisztina=Picimaci_anyucija,a profil szerint.(persze az ő szülése is kamu volt,de ezt most had ne kelljen belinkelnem).
MONDTAM NEKI,HOGY NYOMOT HAGY,MINT A CSIGA!!!Ez a válasz egyúttal Jucus73 kérdésére,vagyis igazán nem volt nehéz kikutatni ezeket a dolgokat,ha az ember tudja,hogy mit keressen..Sajna,szegényke bizonyos dolgokhoz nagyon ért,de nagyon sok dologhoz meg bámulatosan nem..Kép
Na jó,hagyjuk Bumpyt,megvan neki a saját keresztje.Tényleg fogalmam sincs,hogy miért ezen a fórumon próbál(t) barátokat keresni magának,de így biztosan nem fog..Sajnos sztem is orvosi eset,ő magától nem keveredik ki ebből.
VVolga:
Tudom,hogy Andriska udvarol,olvasom ám a topikot!És nemcsak ímmel-ámmal!KépEmlékszel,még szóvá is tettem,hogy hol van Szilvike lovagja..Kép
Achmed
Olga nem Bumpy.
Volt egy szerencsétlen eset anno,amiben Boros doktornő is szerephez jutott.Ezt vissza lehet keresni az interneten,ezzel most nem fárasztanék senkit.Lényeg az,hogy erősen megoszlik Boros doktornő megitélése.Nekem nem tisztem eldönteni,hogy kinek volt igaza,maradjunk abban,hogy ez a kérdés nem eme topik keretei közé való.Csak kiváncsiságból(nem akarlak számonkérni):miért is szeretnél 47 évesen 18-19 éves lánnyal levelezni?Ha nem akarsz,ne válaszolj.
Tücsökmami:
Megértem,hogy miért nem voltál bátrabb.Ne félj,nem tartunk ezért még "nyuszinak"Kép És nagyon jó,hogy szorgalmasan teszel fel Gergő képeket.Tündéri!
Natasa,Eszti,Kormi:
Szívből gratulálok,aztán jöjjenek a sztárfotók,nem unjuk ám meg..Kép
Gabuska:
"felragyog az ég is.."Kép.Óriási.A kutyusos kép is csudajó.
Ilba:
ejnye-bejnye bal cickó!(ettől biztos észhez térKép)
Várjuk ám a rövid(sportos)frizurás fotókat,nem úszod meg!
Tibi

Kép

Kép
novum

Tibimbo! (Colombo után szabadon Kép)
Képek holnap!
Bal cickó nagyon megijedt ám, össze is húzta magát rendesen. KépKépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Huh. Nem értettem az Ahmednek tett Bumpy utalásokat, és utánanéztem a febr 21-i archívban....
Én ugyan élek-halok a krimikért, mármint leginkább a régivágású agatha christie-szerűségekért, ez a sztori viszont inkább stephen king-es vonásokat hordoz. Hát, megértem, hogy ezek után bizalmatlanok vagytok az új felhasználókkal, amit őszintén szólva éreztem is (ráadásul nagyon újonnan regisztráltam, febr 14-én, és a profilomból sem derül ki a nevem, mert ki kívántam használni az internet nyújtotta kényelmes inkognitót a személyes és intim jellegű kérdéseim feltételéhez). Minden kérdésemre korrektül válaszoltatok, csak épp a kedvesség hiányzott mindebből, amit pedig egymással szemben nagyon is gyakoroltok. Ezt annak tulajdonítottam, hogy zárt közösség vagytok, akiknek egyetlen molekulája sem kívánja az új tagokat, ezért is vonultam vissza a kezdeti (febr közepe) kérdésem és annak fogadtatása után. Persze hangsúlyozom, az is korrekt és informatív volt!
Mivel a személyimet nem tudom bemutatni nektek, azt hiszem, az ági történet ismeretében legtisztább az lesz, ha bemutatkozom: dr. Matusek Piros vagyok, jogász, és ugyanezen néven (merthogy EZ a nevem! Kész őrület..) megtalálhattok a wiwen is, fotóval. (A rajta szereplő kislány nem az enyém, nekem TÉNYLEG márc 6-án lesz a császárom, tényleg Fedina Lauránál, és nem csak azért tudom múltbeli kijelentéseimet ilyen kíválóan ismételgetni, mert következetes vagyok, vagy mert remek a memóriám). Mivel a wiw is internetes fórum, ahol akár bármilyen néven is beregisztrálhattam volna, csak azzal tudom alátámasztani, hogy coolasa = matusek p, hogy a wiwen, mint láthatjátok, elég sok (több, mint 270) ismerősöm van, akik közül azért mindenki nem tévedhet, ill. nem lehet cinkosom. Ha pedig a tisztázási folyamatot végig akarjátok vinni, akár írhattok is nekem egy csekkolós üzenetet a wiwes címemre, és garantáltan én fogok visszaválaszolni onnan is.
Ja, és holnap TÉNYLEG ctg-re megyek.
Tudom, hogy senki nem szegezett nekem gyanúsítgatós kérdéseket eddig, de azért én úgy gondoltam, az átlátszóság kedvéért mindezt mégis papírra vetem.
És miközben ezeket a sorokat írom, azon gondolkodom, hogy az általatok hozzám intézett kérdésekből melyik volt természetes érdeklődés által vezérelt, és melyik "azonosító" jellegű, hogy nem ági vonul-e fel újabb fedőnévvel..

Kép Kép
coolasa

Coolasa,
üdv. köztünk, de most hogy visszaolvastál, magad is meggyőződhettél, hogy SAJNOS mással voltunk elfoglalva itten pár napig, mint a topik szokáasos dolgai: újak szíves üdvözlése, babák, mamák gondjai, dicsérete Kép
Szóval, ha nem ment el tőlünk a kedved teljesen, gyere nyugodtan.
Miért is lesz csaszi? Neked is faros a babód? Mi lesz a neve? Nem raksz fel képet? (És ezeket totálisan érdeklődve kérdem Kép)

Kép
Kép
Kép
ilba

Coolasa,
a magam nevében tudok csak nyilatkozni, nekem semmi kételyem nem volt veled kapcsolatban. Ha az én hsz-eim is csak száraz tényközlések voltak, az csak azért lehetett, mert nem volt épp kedvem vagy időm csak arra, hogy gyorsan odafirkantsam a választ. Szóval egyáltalán nem NEKED szólt, csak épp úgy jött ki. Máskor is írok ám 1-2 mondatos hsz-t, bár nem olyan sűrűn.
Azt viszont a többiek nevében is bátran mondom, hogy mindenkinek örülünk, aki idetalál. Novumot is úgy csábítottam ide a lakhely szerinti topikból, hogy jöjjön át, mert itt mindenkit szeretettel fogadnak a lányok, nincs bandázás meg "bebetonozott törzstag vagyok, én vagyok a király" felfogás. És biztos ő is megerősíti, hogy rögtön befogadták a lányok. De nem ő az egyetlen példa, ha régóta olvasol minket, láthattad, hogy vannak ezek itt.
Szóval gyere, gyere, gyere!!! Oké?Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Örülök, hogy Ilba is írt Neked közben!

Mi holnap is valszeg 5-kor kelünk, kisasszony már durmol...Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Beni még itt virgonckodik mellettem, még 9kor fürdés és még kaja. csak 10 körül fekszik.

Kép
Kép
Kép
ilba

Coolasa:
Mi is üdvözlünk,te jó ég,látod mennyi bajt kavar egy identitászavaros egyén?Mamanetről(többek között)azért tiltották ki,mert már nem nagyon tudtak hinni senkinek,ment a topikháború és akkor úgy döntöttek,hogy ennek véget kell vetni(jut eszembe:tudta,hogy bannolták,ugyanis kiírták a topikba,hogy ezt fogják tenni és utána még hozzászólt..Na jó,már tényleg Columbó leszekKép )
Gabuska:
"Novumot is úgy csábítottam ide a lakhely szerinti topikból"
Bumpy jobban örült volna,ha még maradunk egy cseppet,nem?..)
Tibi

Kép

Kép
novum

Tibi/Novum

"Csak kiváncsiságból(nem akarlak számonkérni):miért is szeretnél 47 évesen 18-19 éves lánnyal levelezni?"

Ugye úgy gondoltad: Ki tudja, mit akarhat egy 47 éves férfi egy 18-19 éves lánytól? Pláne itt a babaneten?! ... Így volt?

Ha így volt akkor jól meglódult a fantáziád! (Azt most nem szeretném ecsetelni) Ejnye-bejnye. Nem szabad ilyesmit feltételezni senkiről sem.

Csak segíteni akartam neki. Nem 47 éves férfi mivoltomból, hanem segítő emberi mivoltomból kifolyólag. Ha ugyanis nem vetted volna észre, Bumpy egy komoly betegséggel kűzd, de ha még időben szakemberhez fordul, talán még minden jóra fordulhat nála. Többet nem akarok erről írni, már így is elég valószínűtlen, hogy válaszolni fog nekem.

Gabuska

A babanetre úgy szokott kerülni egy férfi, hogy neki is gyereke van. Ugyanis egy kisbabának van 1 db anyukája és egy db apukája is. Apuka lehet vki akár 47 évesen, de akár 74 évesen is. Tehát a babanet nem = mamanet, hanem mama + papa + net. Habár a legtöbb apukát jobban érdeklik a kocsik, a foci, a net, esetleg a pia vagy egyéb, mint a saját kölke, de vannak mások is, akiknek viszont a család áll az 1. a 2. a 3. ... 100. helyen és csak azután jön bármi más. Illen vagyok én is.

Na de most eltünök, mert nem akarom zavarni a csevegéseteket és egyébként sem tartoznak rám a cickóügyek és egyéb intim részletek.

Kellemes cseverészést mindenkinek, sziasztok,
Ahmed
Ahmed

Ilba!
Kép

Kép

Kép
novum

leszólták a cickóimat Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Tücsökmami,
megtaláltam a kuponokat! Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

kövek gördülnek mellkasomról alant....(ezt az ómagyar mondatot csak azért illesztettem be, mert ági túl fiatal lenne ahhoz, hogy ilyen ódonul fogalmazzon. Ezzel is bizonyítani kívánom, hogy...jójó, abbahagytam).
Köszönöm a fogadtatást, így már egész más a leányzó fekvése!....Mármint nem úgy értem. Bár valóban kislányunk lesz, de ő már hetek óta az ISO szabványoknak megfelelően, vagyis fejjel lefelé helyezkedik el, ezt érzem a folyamatos csuklásából.
Terveink szerint egyébként Noémi néven fogja magát beírni a világtörténelembe, ha mégis fiú lesz, akkor is (ugyanis nincs bennünk annyi kreativitás, hogy kitaláljunk egy fiúnevet, pedig praktikus volna, mivel nincs sok alternatíva: egy újszülött vagy fiú, vagy lány..ez már csak ílyen ravaszul működik).
A császármetszés nálam a szemem miatt indokolt, mivel a megeröltetés retinaleválással meg egyéb határtalan előnyökkel kecsegtetne.
Képet egyelőre csak a kevéssé szépségdíjas leendő anyukáról tudnék feltenni, amitől most az emberiség iránt érzett egyetemes jóindulatom okán megkímélnélek benneteket..meg talán az ágyat tudnám lefotózni (a híresneves brendont, amire elköltöttük magyarország éves GDP-jét, és amit a Szakember azóta szerencsésen összeszerelt. Mikor mi próbáltuk, az első szembejövő levegőmolekula hatására szét akart esni.)
Ilba, ha jól emlékszem, te tettél fel néhány oldallal ezelőtt egy olyan fotót, amin kék-fehér kockás ágynemű, rácsvédő, stb látszik, mi is pont olyat vettünk. Van ilyen kis függönyös "izé" hozzá (ötletem sincs, mi erre a megfelelő terminus technicus), ami az üzletben még remekül mutatott, most viszont itt állok a győzelem kapujában teljesen tanácstalanul, felhelyezésre készen, és meggyőződésem, hogy a tervező azért választotta ezt a szabásmintát, hogy az én amúgy sem túl acélos idegrendszeremet tesztelje. Legokosabb lenne kardomba dőlnöm, ám mielőtt ekkora szívességet tennék a Föld nevű bolygónak, megkísérlek keresni egy idevágó képet a neten, hátha abból inspirációt meríthetek...

Kép Kép
coolasa

Jól elvagyok magammal Kép

Vuka,
Petra egyből majd csak 2 hónapos lesz, most gondoltam át. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba:
Benike alszik már?
Csakhogy ne érezd egyedül magadKép
Tibi

Kép

Kép
novum

Tibi,
én ezt a többnickes dolgot nem is gondoltam, csak azt tudtam, hogy ezen az egyen hazudik, mint a vízfolyás és manipulálni próbál itt mindenkit. Komolyan tanácstalan voltam a teendőket illetően. A végén már sokszor jönni sem volt kedvem. Még jó, hogy Te és még egy páran résen voltatok. Kép

A tegnapi olvasgatás során, mikor azt hittem, már jobban nem döbbenhetek meg, elértem ahhoz a részhez, ahol saját magát buktatja le. Moflymaciként figyelmezteti a többieket, hogy Milkyway nem mond igazat. Hát nem kicsit skizo.

Egyébként mi már valamelyest fel vagyunk vértezve ellene, a nyálas stílusát meg a primitív buta hazugságait nagyon hamar felismernénk. Azért remélem nem lesz rá szükségünk.

Coolasa,
üdv közöttünk. Jó, hogy jöttél. Kép

Jucus
jucus73

Sziasztok!
Hááát csajok Ti aztán nem unatkoztok!Kép
Rólunk:Domi egész éjszaka lázas volt/39,4Kép/ma is délután óta.De szerencsére a kedve jó,lót-fut egész nap csak engem esz meg az ideg,hogy nem megy le a láza.

Lányok!Meginvitáltam ide egy csajszit/nem tom jön e majd végül/csak szólok előre,hogy ő NEM Ági!KépDuddu a nickje/Réka a neve/talán Gabi majd megerősítKépamúgy Gajdos páciens lesz.Kép

Calambo-k!KépHogyan lehet megtudni,hogy egy bizonyos felhasználó azonos e egy másik nick néven szereplő felhasználóval??Itt a bneten.

Ahmed!Kép
Tetszik a gyereknél az 5 biztos.KépKép

Coolasa!Kép
Üdv a topikban!Kép

Ilba!Kép
Kép
Háát igen,Nekem is sokszor eszembe jut,hogy ezeket a topikokat férfiak is olvassák.Főleg amikor más csajokkal Kóbor Jánosunkat ecseteljük.KépKépKép

Puszi Mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Aszta!

Még olvasni is nehéz, nemhogy írni!!!

Először is, kedves Ahmed,
Kicsit kioktatósnak érzem a hangnemet amit megütöttél eme topikban az imént, és az nálunk csak akkor szokás, ha van rá bizonyított ok, és nem kevés. Bár én nem szeretek ilyeneket mondani, de nem kéne ennyire hülyének nézni sem Tibit, sem Gabit. Nem azok, és nem is érdemlik meg. Bizonyára nem szorulnak arra, hogy én vegyem védelmembe őket (remélem egyikőjüket sem sértem meg ezen hozzászólásommal), de valahogy egy kicst megzavart a stílus, amiben írtál, és ezért kérlek, hogy ezt ne tedd, mert ez nem szokás ebben a topikban.
Ha segíteni szeretnél Áginak, nosza, de ebben a topikban már nem szeretnénk vele foglalkozni, mert a bizalom az egy olyan dolog - legalábbis számomra - amit ha az ember egyszer elveszít, azt nem tudja nagyon visszacsinálni. Ezért is kértük, hogy Ági innen el...mert szeretnénk, ha Ági innen el.
Amúgy meg szerintem sem Gabi, sem Tibi nem rossz szándékból kérdezte amit kérdezett. Szerintem. De ez mindegy is.
Nem kívánok véleményt formálni továbbra sem az Ági-ügyhöz, de azért annyit hadd mondjak, és ezzel
tényleg ez az utolsó mondatom ezügyben:
Ha másról írsz hsz-t nem Ági ügyben, akkor szívesen vesszük, ha nem akkor köszi, hogy benéztél hozzánk. (Mert ugye Áginak üzentél, pedig ő már ide nem ír, reméljük)

Ilba,
ez nagyon király ez a cickós ügy!!!Jót röhögtem én is!!! KépKépKép
De jó, hogy megtaláltad, mert gáz, de én nem. KépKép Gőzöm sincs hol van. De azért Tücsökmami, ugye mehetek holnap rucikat nézni...KépKép
Kéne majd a cím.

Mikor eszünk? Hát most nem tudom mi a pálya, mert Marci ma kivételesen összevissza kérte a cicit. Nem is értem mi volt. Ha 10x nem szopiztunk, egyszer se....De most belealudt, biztos jóllakott, pedig a végén már csak az üres cicit rángatta (de nem engedte volna el a világ minden kincséért sem!!KépKép)
Szóval igazából eddig úgy volt, hogy mi 7-8h körül ettünk először, aztán 11 és 12 között, aztán csak 3-5h között valamikor ébredéstől függően, és utána este fürcsi után, és általában még egyszer kb 10 - 11h között. Eddig. De ma semmi nem ment úgy mint eddig....összevisszaság volt. KépKép
Szóval reggel egyeztessünk, hogy mikor megyünk. Annyit még infónak: én 12 és 2h között szoktam valamikor sétálni, akkor jó lenne a tali?

Gabi,
azt akartam még kérdezni, hogy ti minden képet külön kicsinyítetek, vagy van valami módszer, hogy egyszerre többet is lehet? Nekem ezzel megy el sok idő, amikro felrakom a képeket, hogy egyenként kicsinyítem őket, éspersze akkor már máshova mentem, mint az eredeti, mert azt meg ugye megtatja az ember.

Ezúton is elnézést kérek Tibi, Gabi, de Ahmedet nem állhattam meg szó nélkül. Pedig én meg szoktam...Kép

Wolga,
Okés! Benne vagyok én is. Valaki még? Ha jobb idő lesz, tudunk még többen találkozni majd valahol?

Jucus, ha melegebb lesz, egyszer esküszöm kimegyünk Marcival hozzátok. Legfeljebb együtt szopiznak egyet Bogival! KépKép

Coolasa!
Isten hozott! Én sem akartam nyers lenni, csak siettem, mert szólított épp a fiam...Kép

Dia,
mi van Domival? Gyógyultok?

Orsi,
láttam, okés, köszi.

Mennem kell, fáj a pocak...

Kép
----------------
B&M
bubek

Sziasztok!
Jucus73:
Gabuska volt a nagyon éber,én az oknyomozó,páran meg felbátorodtak..KépCsapatmunka volt.Gyere gyakrabban,elhárult a légiveszély!Kép
Ldicsi:
Jobbulást kívánunk Domikának!Reméljük semmi komoly!Orvoshoz mentek?
A stílus maga az ember-szokták mondani.Biztos receptet nem tudok adni,hogy hogyan lehet kideriteni 2 nickről,hogy ugyanazt az embert takarják-e..Bumpy alapos baklövéseket követett el,igy gyerekjáték volt a dolog.Amit segitségképpen ajánlok:
1.Figyeld a hozzászólásait!(szóhasználat,hasonló témakör stb).Ha mindig más módon nyilatkozik egy ember,akkor nagyon nehéz elkapni a frakkját,de legtöbbször azért hasonlóan írogat mindenki,ezzel otthagyva a keze nyomát..
2.Alapos gyanú esetén segíthet a site admin(Apa).Szerintem e-mailben érdemes a gondodat elé tárni,hogyha tud,nézzen utána a 2 nicknek(pl.gyanús,ha 2 távoli városban vagy internetszolgáltatónál lévő embernek nagyon hasonló az IP száma).Stb.Biztos recept sajna nincs(mint emlitettem,Bumpy olyan nyilvánvaló jeleket hagyott maga után,hogy már szinte vaknak kellett volna lennem,hogy ne vegyek észre semmit)
Bubek:
El van nézveKépKépKépKépÉn nem akartam válaszolni Achmednek,szerintem csak idetévedt,nem hiszem,hogy tartósan látogat majd minket.
Tibi

Kép

Kép
novum

Halihó!

Annyit írtatok, nem győzöm visszaolvasni. Ma közepes napunk volt, valamikor jó volt, valamikor pedig hiszti 1000-rel. Ma is voltunk sétálni, és persze erre jól felébredt, imád közben nézelődni. Hazajövünk és utána hiszti, mert felébredt és nincs a friss levegőn, meg nem ringatja senki a fenekét.
Azért volt egy kis időm, hogy kiéljem kreativitásomat. Végre közzé tettem a házban Petra létezését:
Kép

Csajok mit csináljak, Petra nagyon rákattant a cumira, teljesen megnyugszik azzal. Én meg parázok, hogy nem fog-e bekavarni ez a szopiba. Néha már olyan keservesen sírt és apa nem bírta tovább, kipróbálta és nagyon bejött. Próbálom nyugtatni magam, hogy annyi gyerek felnőtt cumival és szopott is mellette, de most mindenki lebeszél róla. Nem tudom mit tegyek.

Ilba,
már mi is elgondolkoztunk azon, hogy nem tudjuk megünnepelni Petra 1. hónapos évfordulóját. Ez kissé elszomorított. Miért nem 30 a február? Kép
Ez lenne az első fontos évforduló, de ez kimarad az életéből.

Csajok irigyellek a holnapi találka miatt. Már várom a tavaszt vagy a nyarat, hogy mi is nagyobbak legyünk és akkor talán a találka is könnyebben megy majd. Már nagyon várom, annyira szeretnék mindenkivel személyesen megismerkedni és a kis lurkókat megnézni.

Üdv
VukaKép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Na egy kicsit elfoglalom magam a kölekkel, erre bepörög az egész topicKép

Ahmed:
én pl.most szembesültem azzal, hogy ide férfiak is írogatnak. persze kivéve a mamák párját, akik a mamák nickjén írnak Kép megnéztem a hozzászólásaid és látom igen komoly témákról elmélkedsz. ezt nem tudhatja mindenki.

Jucus73:
én néha még kérdeztem is magamban, hogy hová tűntél

Coolasa:
én is üdvözöllek, most viszont akkor már gyere gyakrabban Kép

Lldicsi:
39,4??????? atyaúristen, elhiszem,hogy ha gyerek jókedvű is (bár hogy lehet ez?) te agyonaggódod magad.

A kölök egész nap aludt. Úgy látszik ezek a homeopátiás cuccok, amit a szuri miatt kapott, jól lenyugtatták. Mi lesz éjjel azt nem tudom. Viszont csajok amikor nem aludt akkor csak bukott-bukott. És este megint hányt egy k...a nagyot.Most nem aggódtam annyira, van egy hónapunk a következő mérlegelésig, addig megpróbáljuk behozni, amit most elvesztünk.

Bubek, Ilba
szóval mi a Pálya 20-ban lakunk, de úgy kell jönni, hogy a Tungsram u. 53-at keressétek, abba a lph-ba kell feljönni. piros 20-as busz vonalán ha végigjöttök kocsival: Bubek neked mondom az uszodánál jobbra ráfordulsz a Rózsa u-ra és csak végig a busz vonalán az Erdősor u.-i megállóig. Ez egy 4emeletes cseréptetős nyitott folyosós ház, egy kis ReálPont nevű kisbolt van az aljában. namost ha odaértek fel kell engem hívni telefonon, amit e-mail-re el is küldök (csak azért nem teregetem ki, nehogy Ágika is eljöjjönKép)és én ledobom a kulcsot. merthogy a kapucsengőnk nem jó. a 3.-on lakunk.
akkor jöttök amikor akartok, Gergő totál összevissza eszik újabban, arra nem tudok hagyatkozni. van jó kis szopipárnám, úgyhogy nálam is nyugodtan megetethetitek a bébiket.
megnéztem a rucikat, hát.... igen kotorni kell, hogy találj valami jobbat. én viszont már kivettem egy Snoopy-s kiskabátot ami később lesz jó. bibibí KépKép lehet, hogy az az egy jobb cucc volt benne? KépKép majd meglátjuk

jó éjt
Vendég

Sziasztok!
No,még visszanéztem mert Domi alszik/egyenlőre/és hát gondoltam olyyyyan rég boldogítottalak Titeket képekkel.Kép
Tibi!Kép
Köszi a választ.Sajnos az egyik nickes/ami engem érdekelne/összvisz 2 levelet írt azon a nick néven,de a stílus nagyon hasonlít egy másik nickeséhez akit viszont ismerek.Röviden:A két nickes sértegetet és erős a gyanúm,hogy az ismert nickes tette másnéven.Kérdeztem erről Apát,de mivel nem sért törvényt így nem monda meg,hogy egy gépről jött e a két levél.De én annnnyira kiváncsi lennék!Kép
Domival voltam orvosnál,kapott antibiotikumot amit nem hajlandó bevenni.Pedig már mindenféle cselhez folyamodtam de hát nagyon okos kisfiam van.Kép

Tücsökmami!Kép
Hát igen,sajnos általában mindig ennyi vagy hasonló már második napja a láza.A legkevesebb ma 7,7 volt de csak fél óráig tartott.Kép

És íme pár kép rólunk,Domiról.KépMindenkinek szép álmokat!Dia
KépKép
KépKép
KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Tibi,
köszike kérdésed, Benike most aludt el kb. 10 perce, szépen megfürdettük, és evett is utána. Kép
Most fáradt mamája is megy és készül a holnapi találkára.

Dia,
szegény Domi, de a lényeg, hogy őt nem viseli meg! Te meg már edzett vagy a kórház után. Kép (Ugye olvasom a Dévait én is. Kép)
Rékának akartam is már írni, csak nem volt bátorságom. Pedig láttam, hogy azt hiszem Gigi nem írt túl jókat az Istiről, akartam írni, hogy jöjjön ide és kérdezzen minket.
Szóval írd meg a Dévaiban, hogy mindent tudunk (legalábbis Gabi (gondolom Kép) és én biztosan). KépKépKép
Kóbor Janin meg akkorát nevettem még mikor felmerült, hogy a férjem bejött a szobába, hogy mi bajom. Kép

Bubek, Tücsökmami,
a férjuramnak holnap 12kor lesz egy állásinterjúja, így előtte tud minket odavinni, szerintem 11körül, aztán neki menni kell. Nem tudom mikor végez, de ha későn, akkor én átmegyek Apukámhoz. Jó így? Bubek ha oda tudtok érni 12 körül, akkor tudunk mi is még talizni, ami ugye tök jó lenne. Mert aztán nem akarok ám sokáig zavarni.

Tücsökmami,
a freemailemre nem jött meg a számod!!!

Vuka,
Beni is cumizott, de pont amikor odaadtam neki lerövidültek a szopik (40 percről 5 percre!!!), megijedtem, és azt hiszem az LLL-en olvastam, hogy a cumitól is lehet. Ekkor én elvettem tőle, kb. 2 hónapja és azóta sincsen cumi. Most rongyi van, nagyon édes vele. De csak nappal, éjjel semmi nincsen vele az ágyban. Mondjuk alszik is, nincsen balhé (kopp-kopp-kopp) Kép
Ezt Ti döntsétek el, mert cumival biztosan egyszerűbb, én örülök azonban, hogy Beninek nincsen. Ez persze csak 1 vélemény.
Nagyon édes ennek ellenére a cumizós képen. KépKépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Bubek, Ilba

mindkettőtöknek az iwiw-en szereplő e-mailjére küldtem el a telószámom.

most már tényleg elpályázom

reggel jövök
Vendég

Ok, megkaptam. KépKépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba, Tücsökmami,

nekem jó így. Akkor mondjuk legyen dél körül?
Tücsökmami, én az Erdősor u. felől megyek, mert a Pozsony útról (vagy valami iylen nevű) jövök, az egyszerűbb. Kép
De megtalálom szerintem. Megnéztem térképen, egy darabig még a környéket is ismerem. Az Rákospalota határa.Kép

Nekem megjött Tücsömami száma.Kép

Még annyit írjatok meg, hogy akkor holnap dél?

De tök jó lesz!!!! Viszek fényképezőt,jó??? KépKép

Ja Vuka, még neked akartam:
Hát nagyobb a cumi, mint Petra!!!KépKépKép
Marcinak képzeld én odaadtam a cumit kábé egy hete egyszer az ujjam helyett, de nem kellett neki. Kiköpdösi állandóan. Pedig kipróbáltam 3 félét. A NUK-ot csak egy perc után köpi ki, a többit azonnal. Tehát, nem tudok hozzá szólni.
Esetleg, ha azt veszed észre hogy nem szopizik olyan jól, akkor próbáljátok anélkül... Addig meg szerintem nyugodtan használd. csak figyelj a szopikra nagyon eleinte. Állítólag - talán Jucus mondta??? - hogy a cumiról később könnyebb leszoktatni mint az újjáról.

Kép
----------------
B&M
bubek

Bubek,
én előbb megyek, ha jó Tücsökmaminak is, mert Andrásnak 12re a Budafoki úton kell lennie. Így is ott kell majd szopiznunk valószínűleg, ami engem nem zavar, remélem Benit sem fogja.

Tücsökmami,
reggel akkor írd meg, hogy okés-e minden és ha én már 11 körül megyek, jó-e?

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
ilba

Jó reggelt!
Ilba, Tücsökmami,
akkor én is 11h körül megyek. Max fél 12h. Nehogymáá emiatt ne talizzunk Ilbával! Marci most szopizott, szóval szerintem ki is jön időben talán. Most megyek vissza aludni egy kicsit még...
Marci már húzza a lóbőrt...Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Helló!

Úgy tűnik, nincs láz, nincs extra sírás úgyhogy csajok nincs akadály. Attól eltekintve, hogy a lakást hányásnyomok tarkítják, de majd igyekszem eltüntetni Kép Este 10-től 1/2 6-ig aludt. szuper.
de vicces lesz, amikor 3 baba fog egyszerre ríni. Kép
ti tudjátok hogy kell a gyereket leszívni rendesen? egyikőnknek sem sikerült még. egyfolytában szörcsög. nem megfázva van, hanem állandóan felszippantja az orrába a bukásokat. szóval tejjel van tele az orrjárat. Pesztonka típusú orrszívónk van, egyszerűen nem szív ki semmit.
Vendég

Lányok,
már olyan sárga vagyok az irígységtől, hogy világítok! Lélekben ott leszek a talin! Aztán fotózni!!!!!

Hajnali 4-kor Lívike sírására ébredtem. Hamar megvigasztalódott, de nem tudom, mi volt a baj. Aztán fél hétkor megint sírva kelt. A fogára gondolok, de akkor nem csak 5 percig bőgne. Mindegy, most már jól van.

Ahmed!
Tényleg! Mostmár tudom, ki az a pasi, aki velünk lakik. Hát a kislányom apja! Köszi az infót!
És képzeld, szereti a focit, a kocsikat nem annyira, a piát még annyira sem, netezni viszont szokott. Mindezek ellenére érdekli a "kölke" is. Bár csak egyszer nyilvánult meg itt a babaneten, úgyhogy lehet, hogy mégsem érdekli?
Csak azt nem tudtam meg, amire kíváncsi voltam. De mostmár nem is érdekel...
Nem rossz szándékból kérdeztem egyébként. Két évvel vagy csak fiatalabb az édesapámnál, szóval lehetne több sütnivalód is... Csak azért ilyen "visszafogottan", mert tisztelem a korodat.

Assssszem, ma reggel nem lesz szükségem kávéra!Kép

Petra,
azért is boldog 1 hós szülinapot, akár van 30-a, akár nincs!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ja és tök jó, Ahmed, hogy az 5 gyerek mellett, Németországból, van időd, módod idegen (?) embereket pesztrálni!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Látom este volt itt élet!Amig én csicsikáltam az én párom tartotta a frontot!KépLátszik,hogy több évig nők között dolgozott,jól elvan a csajokkal!Kép

Vuka:
Szerintem ünnepeljétek Petrát!Akár mindennap lehet szülinapja ha Ti úgy akarjátok!És a cumit is add neki amig nem problámás a szopi!

Dia:
Biztos azért lázas még Domi,mert a gyógyszert nem veszi be és igy nem hat.Miért nem mentek vissza az orvoshoz és kértek más gyógyszert?Mikor Szilvi se vette be ,irt neki kúpot és attól rendbe jött!

Gabi:
Én is irigykedem!
Olyan jó mikor több baba is találkozik egyszerreKép

Kép

Kép
novum

Kép

Kép

Kép
novum

Sziasztok,

nekünk is nyűgös éjszakánk voltKép

De a férjem vissza altatta Zsófit fél 2 körül.
Reggel megint fent volt korán, de vissza aludt magától.
Olyan fáradt vagyok, alig látok ki a fejemből.

Itt már számomra olyan bonyolult lett ez a topic.
Nem tudom már követni Kép
csak kérdezem halkan , zárójelben: Valaki említette, hogy lehetne zárt topicot csinálni.
Olyan jó lenne.
A másik Istvános topicban meg tudnánk válaszolni azoknak a kismamáknak akik majd az Istvánban fog szülni. Vagy bármilyen kérdésük van.
Mit szóltok hozzá?

Esztinek, Natasának szívből gratulálok.

Vuka, hihetetlen,, hogy Petra már 1 hónapos leszKép
hogy megy az idő jó ég.

Jucus, írok majd mindenképp, csak még az időpont bizonytalanKép

Bubek, összehozzuk a találkát!!! Sétálni azért szoktunk mindennap.
Én is unom már az összes utcát.
A vizsgáim sikerültek, kösziKép

Novum, A szakdoga még nincs kész.
Ápr. 1-ig kell leadni.
Igyekszem. De még kell rajta dolgoznom bőven.
Ha végzem egyszer, azt se fogom tudni mit csinálok majd ennyi szabadidővelKép
Férjed szenzációs Kép
azért jó, ha ennyi nő között van egy férfi isKép
Nem tudom ki mondta TibimboKép, de nagyon jóKép

Dominak jobbulást.

Tücsökmami, rakjatok fel képeket!!!!!
Azokat megnézem mindig.

Nem tudom mikor jövök, de igyekszemKép

sziasztok

Kép

Kép
sajtine

Bubek,
minden képet egyenként kicsinyítek, másik könyvtárba, ahogy Te is. Az InfranView-val, nem olyan sok idő az!Kép
Ne kérj elnézést A. miatt, viszont ne is idegeskedj miatta, majd én!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
Gabi!Kép
Juj de morcos vagy kora reggel!Kérlek ne húzd fel magad,árt a szépségednek!Kép

Sajtine!Kép
Köszi.Kép

Novum!Kép
Az antib mellett/amit nem szed be/kap még köptetőt,lázkúpot és panadol szirupot is.A kúp és a szirup lenne a lázcsillapító "elvileg".Bár az éjjel és eddig ma még nem volt láz.Kop-kop!!

Ilba!Kép
Nem tom mit írt Gigi az Istvánról/lemaradtam rólaKép/bár azt se értem miért írt róla egyáltalán hisz nem ott szült.Szerintem Rékának nyugottan írhatsz!KépUgye nem árultál el a férjuradnak?KépKépTalálka.KépKéne már összehozni egy össznépi talit valamelyik 7végén!Hmm??Este beszámolót kérünk!Kép

Mindenkinek szép napot!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia,
vedd elő gyorsan a fiók mélyén lapuló szemüvegedet - persze csak ha van.Kép

Nem is vagyok morcos!!!!!Kép

Nagyon aranyos Domi, ahogy bújik!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Melinda!

A fotóalbumokat úgy tudod megnézni, hogy az oldal legtetején, a jobb fölső sarokban rákattintasz a fotóalbumos ikonra, vagy mi az. Utána a fotóalbumok megtekintésére, azon belül az "É" betűvel kezdődőekre, azon belül van az Évi77 albuma. Remélem nem lettem nagyon kuszaKép
Kis segítség: http://www.babanet.hu:81/album/main.php?album=6377

Tök jó lesz, hogy tudtok talizni, nekünk is volt már kettő a másik fórumon, ahova írni szoktam, és olyan klassz volt a többieket személyesen megismerni. Érezzétek jól magatokat, és csináljatok sok képet!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi ma nem mész véletlenül tornára, mert akkor találkozhatnánk is?!

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka, de szeretnék menni! Mikor a hol?Kép Jaj, de kíváncsi vagyok Petrára, meg persze rád isKép
Köszi szépen a gyors választ, pont ezekre a dolgokra voltam kíváncsi.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Vuka,
úgy szalad az idő, mégcsak most drukkoltunk Neked, hogy bent vagy a kórházban! Boldog 1 hós szülinapot Petrusnak, ünnepeljétek meg Kép Tetszik a gólyád Kép

Ilba,
jót rötyögtem a "leszólták a cickómat" dumán Kép No comment. Aki ilyen oldalakat olvas, az számítson rá, hogy cickós témákról is hírt kap, és NE SZÓLJA LE!!! Főle ne a 175-öst! Kép Jól emlékszem ugye? Kép Járóka van már? A márciusi Kismamában járókákat hasonlítanak össze, mekkora, mit tud, mibe kerül, hol lehet kapni stb. Abban körül tudsz nézni. Sztem ha nem görgőset vesztek az sem gáz, mert semmiből nem tart venni rá kerekeket egy barkácsboltban vagy áruházban, és egy aksis fúróval még Te is fel tudod őket rakni.

Coolasa,
üdv itt! A ctg-s témához még annyit, hogy talán tényleg érdemesebb vagy jó korán odamenni, vagy később, olyan 11 körül, mert én eddig mindig azt láttam, hogy reggel jó sokan vannak. Viszont szerdán 11.30-kor voltam UH-n, és csak 2-en vagy 3-an vártak összesen. Nekem hétfőn lesz az első ctg, a kispesi sztk-ban. Mehettem volna az Istvánba is, de ez közelebb van, a dokim ott rendel, úgyhogy egyszerűbb. De majd az Istibe is elmegyek, hogy párszor még tudjak beszélni a szülésznőmmel.

Bubek,
Ágis hozzászólásoddal teljesen egyetértek. Egyet azonban tudnod kell: nekem is volt egy spontán vetélésem a tavasszal, úgy estünk be az Istvánba, hogy nem is oda jártam, hanem máshova, másik orvoshoz. Megvizsgáltak, felvettek, és egyből irány a kisműtő. Úgyhogy ilyen eset van, hogy egyből visznek is a műtőbe, vetélés műszeres befejezésére. Bár Á-nál ez TUTI nem volt meg. És részemről ennek a kettyós lánynak az ügye lezárva Kép

Gabuska,
ne irígykedj a lányokra, ha meglesz nálunk is a Törpe, és már ki merek vele merészkedni egyedül az utcára, akkor sétálhatunk együtt Kép Ugye szeretnéééééd? KépKépKép

A cumi-üggyel kapcsolatban: én sem tudom mitévő legyek, bár még nincs meg a Törpe, de minden nagyszülő, rokon cumit akart neki venni. Énmeg határozottan megtiltottam nekik, mert hasonló hátrányait és is olvastam, amiket Ti írtatok. Anyósom szinte majdnemhogy megsértődött, amikor mondtam neki, hogy a cumisüveget pedig végképp felejtse el. És a sima cumira se lenne jó majd rászoktatni. De ezt majd meglátjuk, előre nem lehet tervezni.

Voltam ma is kötözésen, kellett egy kicsit hidrogén-peroxidban áztatni az ujjam a genny miatt, meg is nyomkodták (nem volt kellemes) de tök tiszta, nem jött belőle semmi Kép Már nem is kell visszamenni, a kötözés sk lesz.

Írta vki régebben, hogy a kórházba a hálós bugyi a legjobb. A gyógyszertárban, ahol venni akartam, ott Tena hálós bugyi volt, kicsit száras, mint egy kisebb boxeralsó. Ilyen kell? Mert nem vettem, gondoltam, előbb megkérdezlek Benneteket Kép

Mancs

Kép
mancs

Mancs!

Én ilyet vettem, nekem jónak tűnik. Elég rugalmas is, szerintem jól fogja majd rögzíteni a betétet.
Jó hír, hogy jobban vagyKép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi mi lenne, ha fél 3-kor találkoznánk a Klinikák metro megállónál (átjössz a nagy zebrán és ott van egy virágos bódé) és onnan sétálnánk el a Nagyvárad térig. Szerintem az nem nagy táv Neked és közben rendesen válaszolok az e-mail kérdéseidre.
Jó?

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Oké, akkor ott találkozunk!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Vuka,

Benedek cumizik mióta hazajöttünk a kórházból. Van hogy napokig nem kéri, van, hogy sokat van a szájában. Semmi gondunk nem volt. Illetve, ami volt, nem emiatt. Nekünk is sokat segített a cumi. Szerintem senkire se halgass csak magadra. Jó tanács, mi?

Bubek,

Nekünk a fényképezőnkön vagy egy olyan mód, hogy eredeti méret mellett automatikusan csinál egy jóval kisebbet is a képből. Mostanában azzal szoktam csinálni.

Coolasa,
Én is bocs, ha kicsit kockásan válaszoltam. Örülök, hogy jöttél. A Noémi nagyon szép név. Még fiúknak is:::Kép)))

Sajtiné,
A zárt topikos ötletet én támogatnám. A zárt topikot mindnki látja, csak nem mindenki írhat bele?

Gabuska,
Az Ahmednek szóló hozzászólásodon nagyon jót röhögtem. Ugyanez a véleményem!

OKép

Kép

Kép
szorsi

Mancs!
Nekem nagyon jó volt anno az eldobható bugyi csak ajálani tudom!Én az Europark emeletén vettem a bababoltban.Azt hiszem 7db van egy csomagban.

Gabi!Kép
Akkor valamit félreértettem.KépMondtam már,hogy a Csokonai utcába járunk játszani?Kép

Puszpusz!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia!
Nem értettél félre semmit a reggeli hsz-eknél, de nem morcossssssságosdiból lettek olyanok.Kép
A Csokiba? Mindig útba esik sétánál! Hánykor is?Kép

Mancs,
költői kérdés! Hogy a fenébe ne!Kép

Orsi,
melyik részén nevettél?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Mancs,

Igen én is Tenát vettem. Szuper. Mikor már hazajöttünk akkor volt pár, amit ki is mostam. Bent kidobáltam őket, csak itthon is kellett még a betét jópár napig... Inkább egy számmal nagyobbat vegyél, hogy ne szorítsa acombod.
OKép

Kép

Kép
szorsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?