Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Én leginkább olvasó üzemmódban működök. Én is a Margitban fogok szülni, kábé 3 hét múlva. Az lenne a kérdésem, hogy nálatok végeztek-e sztreptokokkusz szűrést, vagy ezt külön kell kérni? A másik kérdésem pedig az lenne, hogy volt-e valamelyikőtöknek bacis fertőzése a terhesség alatt, mert én tegnap hoztam el a laborleletemet, és azon az szerepel, hogy sok a baci a vizeletemben, meg a fehérvérsejtszámom 13,40, ami eddig a legmagasabb érték. Köszi előre is a segítséget. Mindenkit üdvözlök!
Emeskem
emeskem

Sziasztok!

A kamerával mi is majdnem megjártuk! Amikor kicsusszant a fiam, akkor én szóltam gyorsan a férjemnek, hogy " a kamera, a kamera". Ő meg csak nézett rám értetlenül, mire felfogta, hogy mit mondok. Gyorsan fel is kapta és neki akart fogni felvenni méghozzá úgy, hogy elől a kupakot nem vette le. Erre megint én " a kupak, a kupak". Mi????? kérdezi, mondom vedd le a kupakot. Én örültem, hogy éltem és túl voltam rajta, Ő meg lányos zavarában és a megilletődéstől azt is elfelejtette, hogy hogy hívják:-))

Cas
Rég jelentkeztél már be!!!
Híreket kérünk!

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
mucus
Tm

Emeskem
A Margitban rutinszűrés a streptococcus-szűrés, úgy tudom, de azért esetleg szólj a dokidnak, hogy vegye le, ha az ő fejéből mégis kimenne, hogy éppen hol tartotok időben, és még nem vették le. Max. egy hét alatt megvan az eredmény, úgy tudom.
A bacis dologra nem tudok mit mondani, nekem nem volt semmi ilyesmi.

Mucus
Itt vagyunk, most éppen Zsebi azt játsza, hogy nem örül neki, hogy itt ülök, és nyomkodja a fenekét felfelé ezerrel. Kép
Én meg teljesen hulla vagyok, a bokáim krumplik, a derekam leszakad, a pocim kőkemény, szóval nyűgi-nyűgi... KépKépKép
Csak ágyat vágyok magam alá, és aludni-aludni!
Úgyhogy mára búcsúzom is, ha van vmi újság azért jelentkezem!

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok,

Cas,
Az még hagyján, hogy folytatásos teleregényt akarunk (sőt követelünk)! De Nálad meg kezdődik a teljes meghasonulás! Olyan jó hogy még bent van, de már a kezedben is tartanád :-)))
Aztán majd jön az a fázis, hogy milyen jó volt amíg bent volt, aztán megint az, hogy nem tudod melyik volt a jobb és aztán majd jön a kistesó:-)))
Szerintem nincs is ennél szebb!

De lezárás képpen! el ne mozdulj a net mellől, ágyat oda húzni, inni és ennivalót oda készíteni, sőt még a WC-t is valahogy átszerelhetnétek...:-)))

Nikcsi,

Vegyetek fel a táblázatba:
Zseppy, 29 év, mostmár nagyon készülünk, második baba, doki:Pálffy Imre, 1.kerület...

Köszi:
Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano

Emeskem,
A streptococcus szűrést a 36. héten szokták megcsinálni. Kérdezz rá az orvosodnál, hátha véletlenül elfelejtődött.
myra

Cas!
Ma van a Te napod!!!!!
Most már produkálj valamit, mert ez így már nem állapot:-))
Reggel a Babanet az első, de ahogy olvstam nem csak nálam:-))

mucus
Tm

Sziasztok!
Hát nem mondom, hogy sokat aludtam az éjjel... (A férfiaknak olyan jó, semmin sem idegesítik magukat, az én párom is csak horkolt egész éjszaka! Kép)
Amúgy a szülésnek szerintem semmi jele, hajnalban megint eljátszottuk az akkor-sem-vagyok-hajlandó-hajnalban-reggelizni - akkor-nagyokat-dudorgok-és-nem-hagylak-aludni játékunkat Zsebivel, és még most is jókat püföl. Kép
Remélem a ctg-ig kitart, mert sosem volt igazán boldog a dokim az eredményeimtől.
Hát nem mondom, hogy nem vagyok besózva!
Nemsoká indulunk...

Kép
Kép
Kép
cas

Na elindultunk...
Szurkoljatok...

Kép
Kép
Kép
cas

Cas
"Na elindultunk": hirtelen, azt hittem már szüléshez kell szurkolni Cas & company-nak, vagy egyszerűen CASCO-nak Kép.

Boglárka 32+1
boglarka

Cas
Szurk-szurk! Ügyesek legyetek! Kép

Zsófi
nmzsx

Na már itt is vagyok!
Hát hihetetlen ez a kölyök! Életünk legjobb ctg-jét produkálta, a vizsgálat alapján totál zárt vagyok (2110, na ezt hogy csináltuk a hétfői bő 1 ujjnyi után?!), ha jól értettem beilleszkedve sincs még, szóval semmi jele a szülésnek.
Úgyhogy holnaptól minden reggel a kórházban kezdünk ctg-vel, és ha keddig semmi változás, akkor be kell feküdnöm kedd reggel.
Na ehhez mit szóltok?!
Kicsit csalódott vagyok, bár az elmúlt napok nyugija után nem lepődtem meg igazán...
Viszont vicces volt, Meglepivel együtt ctg-ztünk, meg dumáltunk kicsit. Jól el van havazva, azért nem ír, de amúgy minden oké velük.
Viszont mondott egy érdekeset, hogy ő úgy tudja, hogy már nem rutinvizsgálat a streptococcus szűrés...
Ja, és köszönöm a szurkolást mindenkinek! Még egy kicsit tartalékolnom kell őket, úgy tűnik... Kép

Zseppy
A teljes meghasadás totál igaz!!! Kép Most egy kicsit szomorú vagyok, hogy ma sem babázom, másfelől meg örülök, hogy a húsvétot itthon tölthetjük.

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok!

Cas-nak drukk!

Emeskem
Nekem volt bacim. Kaptam hüvelytablettát, meg volt olyan is, hogy sima vizeletbe sok baci, aztán amikor sterilbe pisiltem jó volt az eredményem. Amúgy mi érdekel még?

Zseppy
Köv. tábla feltevésnél benne leszel, de egészítsd ki légyszi: mikorra vagy kiírva? És esetleg név.

Nikcsi
nikcsi

Cas!
:-((((((((((((((((

mucus
Tm

Mucus
Köszi az együttérzést! Kép
Azért szerencsére ennyire nem vészes a dolog. Szépen elfordultam a szülés témájától, készülök a húsvétra, szervezem a programokat, szeretgetem Zsebit, ahogy mocorog, szóval jól elvagyok. Kép
(Fogadjunk, hogy most, hogy beletörődtem, keddig-szerdáig nem babázunk, bele fog húzni a kis galád... KépKépKép)

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok!

Cas!Ma reggel láttalak a pároddal amikor "cammogtatok"át a B épületből az A épületbeKépÉn pont már az infóspiltnál voltam amikor észrevettelek.A profilodról egyből beugrottál,hát hallod így élőben még nagyobb a pocakod.Most olvasom,lehet,hogy bekell majd feküdnöd keddenKépEzt én is úgy utáltam mindig amikor ezzel jött a dokim.Végül csak az elsőnél kellett befeküdnöm,de nekem az is kész tragédia volt.Nem azért mert rossz volt bennt lenni,de inkább itthon szerettem volna várkozni és nem a kórházban tűkön ülve.
Mi az a streptococcus szűrés?Itt mit néznek?Nekem ilyen szűrésem nem volt,mivel itt már ugye dokim sem volt.
Azért szorítok,hogy induljon be az a szülés magától,az csak jobb lehet,mintha indítani kéne.

Zseppy!Bocsi ha én voltam eddig figyelmetlen veled kapcsoltaban,de számomra nem derült ki,hogy te most babócát vársz,vagy csak még probálkoztok a pároddal?Ha még csak probálkoztok,mindent bele,sok sikert,ha pedig már pocaklakód van,akkor gratulálok nektek!KépKép

Nikcsi!Jól mondtad a lézerambulanciát,B épület 1-ső emeletén van.Ma végre túlestem ezen is,most a napot kell kerülnöm úgy bő egy hónapigKépVagy legalábbis a nyakamat kell védenem mindenféle napsugárzástól.Hát...Nehéz lesz,jön a meleg,még kikell találnom,hogy mivel fedjem el?

Na mindenkinek további szép napot!
rita75

Rita
Hát a CAMMOGÁS, az nagyon találó volt!!! Kép
Amikor nyugiban van, akkor egész mozgékony vagyok, de ha vadul a kölök, akkor alig tudok lépni tőle! Kép
A pocakom pedig mostmár tényleg ki fog pukkadni, egy hét alatt annyi csíkom lett, mint egy zebrának... Kép
A nyakaddal mit csináltak? (Elfedni: esetleg egy vékony kendő? Dekoratív, de nem sülsz meg benne...)

Kép
Kép
Kép
cas

Ja, streptococcus szűrés: ez egyfajta baktérium úgy tudom, ami szüléskor a babát is megfertőzheti, és míg az anyánál ált. nem okoz tüneteket, a babánál komoly gondokat okozhat.

Kép
Kép
Kép
cas

Cas!
nekem csak az volt furcsa, hogy az egy ujjnyid hova lett???
Miket tudsz Te produkálni??!!
De ha még be sem illeszkedett, akkor tényleg van még pár napod. Vagy lehet, hogy hipp-hopp gondol egyet, "be fúrja" a fejét, és már jönni is akar.
Most inkább már tényleg húsvétolj!
De azért gyere a beszámolókkal:-)))

Strepto: nálam még nem szűrtek kötelezően és meg is fertőződött a fiam.

mucus
Tm

Nikcsi,

mostmár nagyon készülünk, azaz még mindig nincsen meg a pocaklakó, bár a gyerkőc azt mondta "ott ül a csilláron a kistesó". Szóvl ráparancsotam, hogy csalogassa be anya pocijába...

Rita,
Ezzel szerintem neked is válaszoltam:-)))

Cas,
Van egy ötletem. Berendezünk Nálatok egy szülőszobát, vagy szerezzünk egy laptopot meg infraportos telefont és akkor a kórházban is tudsz minket tájékoztatni
Na ezen most jót röhögök, mert elképzeltem, hogy két nyomás között írogatsz nekünk "már kint van lányok a válla"

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano

Zseppy
Nem vagy komplett!!! KépKépKép
Előttem is megképzett, ahogy a szülésznő akciózik, a lábaim a levegőben, a laptop a hasamon, a férjem keresi a mobilon a térerőt a nethez, és ezért hadonászik a fejem fölött - szegény dokim meg csak áll fejet csóválva, hogy még egy ilyen idióta bigét nem látott... KépKépKép

Mucus
Hát nemtom, a múltkor a bő 1 ujjnyi mit jelentett, és ahhoz képest ez a 2110 milyen változást takar... összébb csukódtam?!
A fejecskéjével pedig teljesen ki tud készíteni időnként, olyan ereje van!!! Kép (És a kezeivel hogy tud matatni?!)

Kép
Kép
Kép
cas

Cas!
"hogy tud matatni" ez jó, teccik:-)))
Zseppy által írtak alapján lehet, hogy a dokid nem vállalna be még egyszer:-(((
Inkább maradj a hagyományos szülésnél:-)))

mucus
Tm

Ja!
A teljesen zárt, az a C:3000, úgy hogy a 2110-el nem vagy zárt, csak talán már rövidebb a méhnyak?!?
Nekem szülés előtt az egy ujjnyi nyitott méhszájra C:1222 írt be a dokim.

mucus
Tm

Sziasztok,

Cas,
mondom: Zsebi tiszta Vilmos! Egyébként hozzájárulsz az indításhoz, vagy alkudozol egy pár napért?
Minden nap CTG? Ismerôs helyzet. Én aznap reggel is voltam, amikor Vilmos megszületett. Délután amikor visszamentünk szülni, azt kérdezte az ügyeletes orvosamikor megnézte az utolsó CTG-T: ma már voltak itt? Hát igen, mondtam. Már naponta kétszer jövünk...

Nálad csináltak "kókusz"-szu˝rést automatikusan?

Mucus,
hogy derült ki, hogy a fiad megkapta a "kókuszt"? Szülés után szu˝rik a babákat, vagy volt valami jele?

Névválasztás: hát igen, maradtunk az elsô gondolatnál, de a második nevét anyósom után kapja: Éva.
Szerintetek nagyon gáz lesz az elsô keresztneve? Légyszi ôszinte véleményt írjatok!

Laga
laga

Mucus
Én is úgy gondoltam, hogy a laptopot inkább itthon hagyjuk... Kép

Laga
Mit értesz alkudozás alatt?
Kedden csak akkor indítanak, ha a vizsgálatok indokolják, szerdán viszont mindenképp. A dokimnak az a meglátása, hogy akkor már időszerű lesz, és én megbízom benne, hogy helyesen ítéli meg a dolgot (mégiscsak ő a szakember).
Alkudozni legfeljebb azon fogok, hogyha mégse indítják kedden, hogy ne kelljen már aznap befeküdnöm. Hanem csak szerdán reggel. Annyira közel lakunk, hogy ha napi több vizsgálatra is kell bemenni kedden, akkor is 5 percen belül ott tudok lenni, amikor kell.
Szűrés: nemtom mennyire volt automatikus, de rákérdeztem, hogy mikor volna időszerű levenni, ő vissza, hogy még nem volt meg?, hát még nem, jó akkor most.
Név: nekem továbbra is nagyon tetszik!!! Ha ti már most tudjátok így szólítani, és örömmel tölt el ha kimondjátok, akkor megvan a neve.
Ne hagyjátok magatokat! Mi éppen megint megkaptuk anyámtól, hogy hülye név, és ő majd máshogy fogja szólítani. Elég vacakul voltam amúgy is (fáj a pocim és a derekam elég rendesen), így nem szóltam vissza, de hazafelé a férjem kilátásba helyezte, hogyha egyszer is meglépi, akkor meg fogja neki mondani, hogy havonta egyszer esetleg eljöhet meglátogatni az unokáját... Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Laga!
Én szívesen írnék véleményt a nevtekről, de nem tudom, hogy mi lesz az:-(
Kíváncsi vagyok rá, ha megírod:-)

Amikor megszületett, akkor szerencsére a csecsemősnek meghagyta a dokinő, hogy vegyenek gyomor váladékot, Ő meg vissza kérdezett, hogy fület is? Legyen az is, -mondta a dokinő.
És ha nem lett volan??????
Ugyanis ebből derül ki, ha megferőződött a baba.
Egyébként nekem is volt valamikor a 30-35. hét között egy tenyésztés, de ott minden negatív volt. És azt én kértem a bő folyás miatt.
Antibiotikumot sem kaptam, pedig a beérkezés után a doki burkot repesztett:-(

mucus
Tm

Laga,
A babákat nem szűrik automatikusan, csak ha jelei vannak (beteg lesz), vagy tudják, hogy az anyukának van (mint nálunk). Nem tudom megszüntették-e az automatikus szűrést, de nekem tavaly decemberben még volt. Szerencsére. Megelőzésként már szülés közben kapott a gyerkőc antibiotikumot (rajtam keresztül), meg utána 1 hétig. És azt mondták a következő gyereknél szóljak.
myra

Na tudom folytatni...
Szegény lánykám tiszta lázas az oltástól, csak alszik vagy magába roskadva nézeget és nyöszörög... Kép Kép Kép

Laga,
Szerintem nagyon jó a név!!!, de ezt már múltkor is mondtam, és biztos ha elkiáltod magad a játszótéren, nem fog több gyerek is odafutni hozzád. Kép
myra

Én azért írtam, hogy szerencse, hogy kért a dokinő fülváladákot is, mert nem volt utaló jel a strepto-ra, és nekem sem volt pozitív eredményem stb.
Azt meg nem túl szerencsés kivárni, amíg jele lesz a babáknál, mert akkor már régen rossz:-( Minél előbb (1 max 2 nap) el kell kezdeni náluk is az antibiotikum kezelést.
Amikor meg megszületik semmi jel nem utal a fertőzésre.

mucus
Tm

Mucus,
Tényleg sokszor már késő mire jele lesz. Kép Az a szomorú, hogy ennek így kell lennie, és erről nem a kórház tehet. Még múltkor olvastam egy írást, hogy a TB nem támogatja a szűrést, mert olcsóbb neki az az x számú haláleset. Kép
myra

Pedig egy másik topikon mesélte egy anyuka, hogy a barátnőjének pont itt a Margitban halt meg emiatt a babája, és nem is volt olyan nagyon rég:-(((((
Akkor legalább ha van rá lehetőség mindenki kapja a burok repedés után az antibiotikumot, így talán meg lehet előzni a komoly bajt.
Egyébként nekem is előre kell majd szólnom a köv. szülésnél, hogy ez történt velünk..

mucus
Tm

Myra
Iszonyú lehangoló, hogy egy ilyen fontos vizsgálatra sincs pénz! Kép
Lillának sok puszi, remélem hamarosan lemegy a láza!

Mucus
Ha a 30-35. hét között nem volt, akkor hogyhogy mégis lett a szülésre? Tényleg, ezt egyáltalán hogy lehet összeszedni?!

Kép
Kép
Kép
cas

Egy orvos kijavíthatna ha hülyeséget írok, de én úgy olvastam, hogy ugyanez megtalálható a torokban is, illetve hugyútakban. Szóval gondolom ezer módon elkaphatod. Tartós antibiotikum kúrával kezelhető, de mivel többnyire nem okoz gondot, nem mindig foglalkoznak vele. Na meg ha az ember párja is elkapja oda-vissza lehet ping-pongozni vele.
Ha a baba elkapja nála tüdőgyulladás, agyhártyagyulladás okozhat.
myra

Myra
Tehát akkor az, hogy a 37. héten negatív volt az eredmény, nem garantál semmit, mert az utsó pillanatban is összeszedhetem? Vagy ekkor már nem tud annyira elterjedni, hogy gondot okozna?

Kép
Kép
Kép
cas

Na én kidőltem mára! Megyek aludni.
Szép álmokat mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
cas

Cas,
Hát ezt nem tudom, bár ha Mucus esetéből indulunk ki akkor elterjedhet. Na ilyenkor lenne jó ha a fórumot bújó Margitosok válaszolnának.
myra

Cas,
Mivel a gyerkőc nincs jól nem utazunk el a hétvégére. Ha mégis szülnél és nincs időd bejelentkezni, küldhetsz nekem is sms-t (ha jól emlékszem Cory elutazik) majd tájékoztatom a többieket, itt úgy is egész nap megy a net. Kép Kép
myra

Cas
Most jutott eszembe, a hétfői előadáson mondták, hogy mostantól csak napi 3 pelust biztosít a kórház odabent, de 5-6 kellenne, a többit az anyuka vigye be. És jó ha popsitörlőt is viszünk be.

Boglárka 32+2
boglarka

Boglárka
A múlt héten még 4 pelust tettek a gyerekek mellé, de törlőkendőt és cumisüveget tényleg célszerű vinni, mert az nincs. Cumisüveg csak a régi ronda bocis van. Két szopi között (lehet, hogy sokaknak ez nem tetszik), de szerintem 1-2 korty vizet érdemes itatni a babával, hogy ne sárguljon be nagyon, és ne kelljen külön folyadékpótlást adni neki. Az első 3 napban még úgy sincs szegénykének mit szopiznia.
Sára a kórházban még megitta a vizet, de mióta ráérzett az anyatej ízére azóta úgy köpi ki, hogy mindenhol folyik ki a víz száján és olyan arcot vág, mintha citromlevet adtam volna neki.
hmmc

Sziasztok!

Úgy látom tényleg mindenki elutazott, akkor ilyen későn, de tudatom veletek, hogy CAS 5.38-KOR ÍRTA basszus kitöröltem, mert Coryval ment ide-oda sms és nincs annyi tárhelyem a telcsi memóriájába, de a lényeg
Cas a kórházba van 5.38-kor küldte az sms-t várja a dokit és burokrepesztés lesz vagy már volt... Azóta nem tudok semmit, de ahogy van valami írok!
nikcsi

Sziasztok!

Rita
Akkor jól rémlett! Volt egyszer-kétszer, hogy torna után várni kellett a férjemre, ezt inkább ott fent a lift mellett ücsörögve tettem (télen hóba-fagyba), és akkor emlékeztem, mintha oda lett volna kiírva. Amúgy mit csináltak?

Zseppy
Okés bővítettem és a köviben már benne leszel!

Laga
Név: én teljesen a különleges nevek híve vagyok, már csak a mindennapos (Tóth) vezetéknév miatt is, ezért lett lányunk Korina. És talán biztos, hogy ilyen nevű lányka se lesz még egy az osztályban, oviban, játszon, stb. Szóval szerintem nagyon jó!KépKép Ja és még valami, én már akkor Korinak hívtam, amikor pocaklakó volt. (Ezt azért írom, mert pl.: Myrát is megkérdeztem, hogy hívja Lillát? Többnyire van valami beceneve, és nem Lillázza. Na ez nem is gond, csak én annyira Korinak hívom! Értitek mit akarok leírni (csak nem sikerül)?) Ez a jelmondatom: Kori gyere megyünk korizni! Tudjátok imádok korizni, a jégpályának (BS-ből jégdiszkónak) köszönhetem, hogy megismerkedtem a férjemmel!

Cas
Majd kicsit később, de talán elolvasod. Tudod nálunk is volt ilyen mizéria a név körül, de senki nem merte még máshogy nevezni. Anno pedig azt mondta kerszülöm, hogy ő Alexandrának fogja hívni, uncsi tesómék pedig Tamónak (Tamara). Kép

Mucus
Az nagyon szomorú, hogy az x haláleset olcsóbb KépKépKép
nikcsi

CAS!
szorítok ezerrel!!!!!!!
Most is mint az előzőeknél futkos a hideg a hátamon, annyira át tudja ez ember érezni.

Nikcsi!
mindenképpen írj, ha megtudsz valamit!

mucus
Tm

Sebi baba megszületett, Nikcsi majd jön az adatokkal. Kép
myra

Cas!!
Gratulálok, nagyon sok boldogságot!

Nikcsi!
gyere valami bővebbel, de siess, mert pár óra múlva mi is elmegyünk, és csak holnap este leszek, addig meg meg öl a kíváncsiság.

mucus
Tm

Sziasztok!

Ez nem semmi!Tényleg Cas már túlis van a szülésen?Hogy én milyen kis naív vagyokKépAzt gondoltam,hogy szegényke úgyis túl hordjaKépDe szerencsére nemKép
Cas!Én is gratulálok nektek,nagyon sok örömötök legyen a kissrácban!

Nikcsi!Én is kiváncsian várom a részleteket,tényleg tök izgalmas,pedig nem is ismerem Cast,de mégis tök jó,hogy új Margitos babánk vanKépKép
A nyakamon voltak ilyen apró kis fibromák(azt hiszem így kell helyesen leírni)nem sok 3db és már nagyon zavart,így leszedettem.Tök fura volt,mert egy nőgyógyász szedte le,néztem is,hogy "ez" mit keres itt a lézerambulancián?Kép
Szerencsére nem fájt és a kinnt való ücsörgésen kivül gyorsan túl voltam rajta.
Most még bő 1 hónap napmentes időszak aztán teljesen gyógyultnak tekinthetem a nyakamatKép

Na lányok akkor ma még biztosan benézek!
Szép du-ánt mindenkinek!
rita75

Mucus,
Ha Nikcsi még órákig nem jön akkor mondok részleteket, de addig nem veszem el tőle a lehetőséget. Kép
myra

Myraaaaa!
naaaa, csak egy két szót, lécci!!!
egy óra múlva már nem leszek gép közelben:-(((

mucus
Tm

Na hát Nikcsi csak nem ír...
Mucus,
Túl sokat nem tudok, én Coryval beszéltem, ő pedig csak az apukával tudott mert Cas még nincs jól. Az biztos, hogy a vérnyomásával gondok vannak. A baba jól van, délelött fél 11 körül született, 4250g és 55 cm.
myra

Sziasztok!

Varga Sebestyén szombaton 1/2 11-kor megszületett!
Súlya 4200g, és 55 cm. Ő is és a mamája Saci is jól vannak.

Itt találhatsz képeket:
http://zsom.uw.hu/sebi/index.html

Zsombor Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok!

Bocsi, már 14 órakor tudtam Corytól Kép, csak anyámnál voltunk Budaörsön és ott nincs net Kép, de látom Cas embör megírta... Kép
Amúgy még annyit tudok, hogy tegnap este 9-kor kicsit már vérezgetett és Cory mondta neki, hogy max. 11-kor menjenek be. Aztán, hogy mikor hánykor mentek be nem tudom. Szülés után elég sok infuziót kapott Cas, gondolom nagyon kimerült! Ki tudja mikor kezdődtek a fájások?!

GRATULÁLUNK! Aztán írány a babás topic!

Cas már kicsit jobban lehet, mert írta Sebi adatait, aztán: "Én kicsit kidöltem, de jól vagyunk most alszom." Szóval hagyjuk pihenni!
nikcsi

Cas,
Ezer gratula. Gyönyörű ez a Manócska is!!!!
Remélem kapunk beszámolót is...

Hú, ugyan nem lesztek otthon húsvétkor, de akkor is remélem a gyerkőc addigra betanul valami jó kis locsolós verset és meglocsol...

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?