Hűűűű, a betyárját!!
Marcinak van egy rosszabb napja, és mindjárt elmaradok itt is...
Hát most nagyon sokat nem bírtam visszaolvasni, de azt igen, hogy
Ilba,
tök jó hogy nincs baj, és látod, biztos beindult Beninek a kaja is. Egyszerűen volt egy pár rossz napja neki is. Remélem a cicid is kibírta!
Marci is 650 - 750 között eszik naponta, és egy szopi kb tart háromnegyed órát, mert annyit szenvedek vele, hogy ne bambuljon, hanem szopizzon...És most a cicim is egy kicsit kevesebb tejcit ad. De azért optimista vagyok, és azt gondolom, ha kell akkor úgyis kiszopizza, ami kell neki. (Reggel volt vérge egy 120-as adag!
)
Gabi, jó hogy jobban vagytok!
Eszti, te még nem szülsz?! Vagy vitted magaddal a gépet is???
Ági!
Ne aggódj a vérzés miatt. Egy ismerős mesélte, hogy az unokatesójáról - nem hiszitek el, csak a 8. hónapban derült ki hogy terhes, mert minden hónapban szépen menstruált, elég "telt" volt, és alig hízott, és nem is ment dokihoz addig. Vannak akik végig mennstruálnak. Ezt olvastam.
A csík az csík, akármilyen halvány, és az nem jelent semmi egyebet, mint hogy csík van. És ha csík van, akkor benne van az a nemtudommianeve (eszembejutott HCG vagy mi) hormon a vizeletben, ami egyértelműen terhességet jelez. És ez TÖK JÓ!!!!!!! Ennek kizárólag örülni szabad! Semmi idegeskedés! Szépen kérj időpontot a dokinénitől, és nézze meg az ultrahanggal is. Annyira jó!
Minden csajszinak - DE KÜLÖNÖSEN ZSÓFINAK!!!!
- mi is boldog Valentinnapot kívánunk! Sok-sok puszival!
Timi, én is kíváncsi vagyok mit mondott a dokinéni.
Jucus,
a csípőszűrésen az volt, hogy odamentünk, levetkőztünk fél óra alatt, dokinéni megnézte kézzel, aztán ultrahanggal Marcit kb 3 perc alatt, és után mondta, hogy minden rendben, és hogy ha akarom, akkor az adóm 1%-át adjam nekik. (Mert megdícsértem, hogy a zselét előmelegítették a babáknak, és azt mondta, hogy az 1%-ból veszik azt a ketyerét, amiben melegítik.)
Aztán újabb fél óra alatt felöltöztünk, és már ott sem voltunk. 4 hónaposan kell majd visszavinnem kontrollra. És 3 héttel (!!!!!) előbb kell időpontot kérni.
Tücsökmami, te is a jókai u-ba viszed Gergőt? Ti voltatok már ilyenen?
Na megyek, mert fél 3, Marci éhenhal, már 4 órája nem evett, és fél 12h óta alszik!!! És fel kell keltenem...
Pussz!