Eszter, eddig nem mentem ki a Szigetre, a hetijegyemet eladtam
Amit meg kaptam érte, azt eddig nem forgattam vissza… Holnap akartunk kimenni, de valami miatt (anyaiösztön???) huzakodom. Pedig én a hihetetlen nagy Szigetes… nem tudom. Még hezitálok.
Neked teljesen igazad van, hajrá-hajrá fagyika!!! Ahogy ismerlek, lehet, hogy kétpetévé osztódik, azért az elszólás.
Nekem ezek a képeim vannak, de már alig várom a következő kukucst:
http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... tart=48250
Missancsi, a november hamar eljön, addig meg újra összeszedheted magad és elhitetheteted magaddal, hogy te leszel a legszupibb anyuci! Üdv közöttünk
Fel a fejjel, mert itt előbb-utóbb mindenkinek lesz babája. Szóval, csak rendbe kell raknod a lelked, hited, erőd novemberig, hogy már most megérkezhessen a kis lelkecske, aki már ott kering körülötted
Árak: nekünk idén volt egy short protko és egy long is. Mellette ugye a pasis vitaminok, a terhesvitamin, a méhpempő, az utro összesen kb. 20 hétig (és ugye kétheti adag 8400 forint), plusz a MET, az endokrinológus, a vérvizsgálatok, dokisköszönő, gyogyók a endos műtét miatt, ott is hálapénz, endo elleni krém... így vagyunk 670 ezer körül. Nincs benne a kineziológus, nincs a természetgyógyász…
Tényleg az a rossz az anyagi részében, hogy amikor sikerül a baba, akkor még egy csomó költség marad (utro, egyéb gyogyók, terhesvitamin, folsav, magnaB és hát a terhesgondozás…) Aztán meg ugye ne beszéljünk a gyerekkel járó dolgokról.
Szóval, tavaly mi kihagytunk egyet, mert épp, hogy a lombikra lett volna meg, az meg ugye nem elég, mert mi van ha sikerül
De érdemes volt várni
))
Hajrá WIkka!
Kahlan, én nem voltam táppénzen, titokban szurtuk a pocim, ha kellett délben, akkor meg a munkahely wc-ben böktem, ott is utroztam
Nekem az endoval kivették az egyik petefészkem felét és 3 hétig voltam itthon tp-en.
Kisbéka kitartás a munkahelyeden! Sajnálom, én pont ezért döntöttem úgy, hogy bent nem mondom el. Túl érzékenyen érint minden ezzel kapcsolatos dolog. Kitartás!!! Most elvileg nem dobhatnak ki, lombikos vagy. Szerintem ha már beavattad a csajokat, akkor meséld el nekik, hogy mi hogy volt, mit éreztél, mi a következő lépés. Lehet, hogy jobban veszik, ha beavatottak, nem? (ez csak tipp).
Még nem jársz ott, ahol én, még van 3 napod
))))
Váltani azért nehéz, mert ugye a 3 hónap próbaidő alatt nem is hiányozhatsz… Itt viszont csak akkor maradj, ha idegileg bírni fogod.
Nagyot mosolyogtam azon a mondatodon, hogy jobb lenne ha kirúgnának… Én is mindig azt mondtam, hogy iszonyú sok a munka és ennyi túlórát nem bírok a lombik mellett. Ugye a titok, hogy nem mondtam ki konkrétan, de sokszor megfogalmaztam, hogy bárcsak több időm lenne, bárcsak kevesebbet kéne dolgoznom, mert ugye lombik alatt is dolgoztattak táppénzért otthonról 10 órában... Aztán ugye a bevonzás, ki is rúgtak, a munkábaállás 4. napján. de pont ez töltötte fel a lombik alapunkat
)) Fentről el vannak ezek rendezve
2 lombik között egyébként nem fogalmaz egyértelműen a törvény a védettségről, de még semelyik cég nem merte megkockáztatni, hogy bíróságra menjen. Minden doki azt mondta, hogy szívesen tanuskodik, hogy a 3 hónap pihi a program része, törvényileg kikötött dolog. (csak legyen pontos igazolható cuccod, hogy tudtak a lombikról – írásban igazolható, mert azt tudod majd beadni a bíróságra. Személyes tanut nem.)
Menj be SZ-höz, ő ad róla igazolást.
Hajni, utána kéne járnod. De én úgy tudom, hogy két „típust” nem véd sem a terheseket, sem a lombikosokat védő törvény. A határozott munkaszerződéseseket és a kölcsönzött munkaerőket… De kérdezz utána…
(mármint, hogy elvileg ő sem dobhat ki a lejárat előtt, arra véd a lombik törvény. csak utána nem véd már.)
Itt tudod elolvasni a törvényeket:
http://www.infertility.hu/inde.html (bal oldali menüpont, több füles
)
Aktucs… égő??? Akkor azt kívánom, hogy itt mindenki mihamarabb égjen egy hatalmasat, aki úgy szeretné, akkor duplán égjen
))
Hajrá BRUMI!!
Maccs, igen, fenn is van Kairó, de azóta sem léptem be
Csodajó képek!!!
Most olvasom, nagyon-nagyon-nagyon veled minden erőnk, hidd el, itt száz lányka (és titokban olvasó férjeik) szurkol neked, nektek!!!
Kubu, köszönöm!!! Nagy élmény volt Liza, azóta is mindenhol ezt mesélem
És pont így képzelem el a mi pocaklakónkat is. (mondjuk kicsit kisebb is lehet, mert akkor mi lesz a sok édes-miniméretű ruhával
Aranyos vagy! Pont a párod volt, akinek először megmutattam a fényképeket. Aztán az én párom le is szidott, hogy szegény Kubuapu megy szülni, én meg a képeinket dugdosom a kezébe
)
Rita, szuper, hogy nem kellett műtét. Látod, a fentiek melletted állnak, úgyhogy ne add fel!
Sajti barátnő-hajrá-hajrá!!!
Üdv Timejka
Kérdezz bármit, csak azt ne, hogy melyik dokit válaszd
)) Mindenki azt kérdezi
(érdemes visszaolvasni:) ezen kívül tényleg bármit
Velo, szerintem Maccs, most minden drukknak örül
Eszter, légyszi maradj kapcsolatba Maccsal és gyere időnként a jóhírekkel!
Maccs, ha kell társaság, akkor szólj, többünket ugrathatsz bármikor. Ha kell, viszünk bmcfórum energiákat zsákokkal!