Sziasztok!
Hú, lányok most nagyon hosszú leszek, mert egész nap ágyban voltam, és próbáltam kipihenni magam éjszakára, hogy fitt legyek!!Próbáltam visszaolvasni, termeltetek eleget!
Bibar,
hamarosan Te is feljebb kerülsz...
Numato,
köszönöm kérdésed, sajnos kénytelen voltam gyógyulgatni,mert mire el akartam menni a dokihoz, minden panaszom elmúlt...Szimulálni meg sajnos nem tudok, ezért is kellett mindig suliba mennem...
Lanett,
örülök, hogy hallok rólatok is....
Ha minden igaz, hétfőn már jön vissza kolleganőm betegszabiról, és megpróbálom pénteken megdumálni a főnővérrel, hogy engedjen el szabira, még 19 napom bent van.
Zsókuci,
szuper a csoportképed!!!Nagyon nagyon boldog vagyok,!!!!!!!
Szia
Manda!
Jó hallani felőletek is!Remélem lelkileg is rendben vagy!Hááát, nagyon csúnya dolog lesz, ha tényleg csak 1 beavatkozást finanszíroznak!Akkor mi sem rugunk labdába!
Mamm,
végre Te is jelentkeztél!Szerintem is látogasd meg a dokit, Ő tud valami nagyon okosat mondani!Nekem régen, mikor volt cisztám, volt barnázgatásom, de soha semmi okosat nem mondtak rá!(bár szerencsére ennek 5 éve, azóta nincs!). Remélem azért nem kell még egy hónapot várni!
Én is úgy tudom, be lehet adatni hetente is Gynevac-otde azt hogy inszem alatt, "szabad"-e azt nem tudom... A Dr.nő azt mondta, ha sikerül a lombikom, vagy spontán, akkor is adassam be, mert megelőzi a vetélést, koraszülést...Tehát elvileg igen, de sokan másképp vélekednek!(BMC-ben ne említsd!
, nem fogadják jó néven) de szerintem nem árthat...
Edua,
örülök neki, hogy Te is jobban vagy lelkileg, ezt csak így lehet, elesünk, felállunk, és megyünk tovább, mert helyettünk senki nem fogja megtenni a következő lépést!
Szia
Brigii!!!!!!!!
Te is jól el vagy veszve mostanában ...Na ez nem szemrehányás akart lenni!
Csak olyan régen voltál erre!Remélem a babócáid is annyira akarnak hozzád menni, és ragaszkodni, mint Zsókucihoz, és Lanetthoza kis picurkák!!!!
Bonya,
örülök, hogy túl vagy a vizsgálaton!!Gondolok rád pénteken, hogy nagyon jó eredményeket kapj!!
Háááát, igen , szegény dokik nagyon leterheltek!KOmolyan mondom isteni türelmük lehet a sok emberkéhez...Én most nem terhelem egy darabíg őket!!!
Az őszi legyet valóban meg szokták őrízni, ennek ellenére én a munkahelyen most üldöztem, mert mindig a finom epres csokimra akart rászállni...De megmenekült!
Szia
Estrella!!!!!
Azért ne vidd túlzásba a munkát!!!
(mondom én)
Bibike,
üdv köztünk!Nem semmi amin Te is keresztülmész!!!És erre előbb nem jöttek rá, hogy magas a prolactinod???(mert akkor lehet nem kellett volna 3 lombik)
Taptau,
mi van Veletek??Jól vagytok???
Chesti,
azért ez már elég félelmetes....
még 3 nap!!!!
Ha valakit kihagyatm volna, bocsika,igérem pótolni fogom legközelebb!
Nagyon jó éjszakát kívánok mindenkinek!