Sziasztok!
Végre újra itt, és már otthonról, de ez is csak Hmmc férjének köszönhetően!
Szóval Hmmc köszi az ötletet! Igazából már mindenkit nevén is lehetne szólítani, nem?
Cas
Azt hittem már mindenki tudja mi történt Veled, de csak nekem mertél sms-t írni, mert tudtad, hogy nem tudok "hírmondó" lenni? A történteket betudhatod a bútoroknak, mert még én sem reagáltam a meleg vagy milyen frontra!
A net beállítás nem 5 perc volt, mert először valami virusölöt telepített a drága férjecském.
Macskák: nálatok a házban egyből éreztem! Pfuj!
Amúgy itt a hegyen is van nyáron vircsaftolás.
Homeos füzet: kinek kellene még? Szerdán megyek be utoljára, huú nem is folytatom a mondatot, mert a végén még a börtönbe fogok szülni, lecsuknak másolásért. Laga: az egyik várandós kismamáknak (talán), a másikat most nem tudom és lusta is vagyok megkeresni, de Hmmc segíts!
Keményedések: itthon nem is voltak, kivéve vasárnap, amikor 10 perc alatt porszívóztam és mostam fel gyorsüzembe a vendégek előtt.
Bmárti
Mint láthatod kibirtuk
, hogy a doki "néni" hazaérjen!!! Nem semmi amit írtál!
Viki
Nem vagy fárasztó, de szerencsére még keményedéseket sem okozol!
Mucus
Igen nekem is eszembe jutott ez a címes dolog! Amúgy én tök nyitott lennék (dokik is jelen lennének 1-1 partyn), mert vállalom, amit mondok. Kíváncsi is lennék az ő véleményükre!
Na igen nem a dokiért vagyunk itt, ez egy Margit kórházas topic (vagy egy mikor lesz a köv. party című dolog...).
Szilvamag
Evvel én is így vagyok, annyit olvasok vissza, és én aki korán fekvő vagyok, átmegyek bagolyba! De ez csak annak köszönhető, hogy nem mentem dolgozni és jóval 9 után keltem fel, ami nagyon meglepő is volt!
Sáfrány - Eszter
Én már lecsúsztam a tanácsadásról, sőt már túl is vagy rajta. De én azt mondom, sokkal kellemesebb volt jót csalódni! Én nagyon rosszra számítottam és ahhoz képest tényleg csak limonádéztam.
Torna: én a 12. héttől jártam, nagyon rendszeresen. De aztán, amikor kinyiltam 1 ujjnyira (tudat miatt) nem mentem. Behozhatatlan hátrány? Az még odébb van! Most hogy itthon leszek, lehet, hogy megint megyek!
Tényleg MB, Bogi jártok még?
Rita
Nagyon szeretném, ha 23-án jönne, de ez nem kívánságműsor! Ja és azt mondogatták, hogy az utolsó hónap az tényleg terhesség. Nekem nem volt az, de ezt lehet, hogy a munkának is köszönhettem.
3 gyerek nem semmi?!
Myra
Homeos füzetke eljutott már? Nem haragszol, ha Hmmc-nél hagytuk? Kicsit úgy éreztem, hogy Kori mielőbb ki akar kukkantani, akkor pedig nem jutottál volna egyhamar a füzetkékhez.
Böbe
A terhesgondozóval nincs is baj. A cukros dolgot jó volna ha megúsznád, mert ha nem az szörnyű! Én nem tudom, hogy bírnám ki?
Laga
Bennem bízhatsz, maradok olyan, amilyen vagyok (nem megyek át privibe, mert olvassák)!
Na most már megyek fekszem, jó éjt!
Nikcsi 38+4