Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kubuuuuu!!!!!!
Jjajj de izgi vagyok :D :D :D
nagyon várjuk a híreket és a képeket és hatalmas mega giga drukk, hogy ne kelljen nagyon megszenvedned Lizával :D Nagyon szépséges szülést kívánok :D
Aztán majd néha, ha Marci és Liza engedik, egy picit kukkants be hozzánk :D

Woody!
Nagyon a végén jársz te is Lilivel! :)
Küldesz képet? :D szoba, poci, ...mindenre vevő vagyok :D

Lukácsné!
Neked szigorú pihi van, mert már nagyon finish van! :) csak óvatosan mindennel! És hatalmas kitartást az ügyintézéshez! Remélem hamar megcsinálják, visszaküldik és azt a kis időt még kivárja Hanna :)

Luca!
A Fer 14-et elkezdhetitek, de a Cetebe adagot és az E vitamint ne hagyjátok abba! Attól nem lesz több, de a fertilitásra jó hatással van és sokkal nagyobb lesz tőle a spermiumok feje és az fontos a lombiknál nagyon, mert abban van a DNS!!!! Úgyhogy NE hagyjátok abba!!!!!
Torkom már a múlté!
Biztosan jót tett neki az is, hogy úgy 3-4 hét távlatában kioperáltam egy 5 mm-es üvegszilánkot a kezemből! (elestem és belement valami, és azt hittem, hogy szálka, vagy pici kő, de nem tudtam kiszivatni paradicsommal, meg kinyomni sem, se kiszúrni tűvel, így haza jöttünk a Balaton Soundról, és felvágtam az oldalát (addigra kb 1 hónapja volt már benne :? ), Laci meg kiszedte egy csipesszel :) üvegszilánk volt :) erre nem gondoltam, de legalább már kint van :) úgyhogy semmi bajom hála Istennek! )

Angi!
Nagyon drukkolok holnapra! Egy pillanatra se adj fel semmit! Az utolsó pillanatig buzdítsd őket! :) És írj, hogy mi volt!

Béka!
Én is a reggeli pisire voksolok!!! Az a tuti ilyen korai állapotban! :) Vagyis az sem! A tuti majd az lesz, amit a BMC-ben mondanak :)
Hajrá hajrá :)

Sajti!
Hol vagy?

Nálunk:
Ma voltam kedvenc szívem csücske Lintner Tanár Úrnál :D ÉÉÉÉdes pofa volt, mint mindig!
És megkaptuk a zöld jelzést! Nagyon megvizsgált uh-val is, és mindenhogyan, és minden nagyon ok!
SŐŐŐŐT, még a 2 baba visszaültetést is megengedte :) Azt mondta, max 2 baba kihordható, de jobban örülne, ha most 1 lenne csak, és a második körben mehet az ikerterhesség :D :D :D
Nem hagy cserben és végigcsinálja velem :)
ééééés jövő szerdán megy Lac spermavizsgálatra, és utána megyek a BMC-be, és kezdhetünk :) :) :)
ééééés ma valószínű kiszabadult egy nagy petém, és még van 2 bal oldalon és 1 jobb oldalon :) ezek HÁRMAN kb szombat-vasárnap érnek! :) úgyhogy spontán program van hétvégén :) Dúúúúrva, hogy ennyi tüszim van spontán magamtól gyogyók nélkül :shock:
És a méhnyálkahártyám már most tizensok mm volt :)
Azt mondta, rám néz és terhesnek kell lennem :)
Úgyhogy jövő héten beszélek K2 ügynökkel és indulhatunk újra, a testem és a lelkünk is nagyon várja :)

Most eldugulok! És bár hülyén hangzik, de nagyon örülök, mert megint felgyúlt a fény az alagút végén :) És mostantól rohanni szeretnék felé :)

Puszi mindenkinek!

eszter82
Budapest

Rita

Én kb 2 hete kértem és kaptam is. Előtte a magánrendelésén voltam.
vnbeni

nah megjött hiszti Kubu,
hát csajok állapot jelenleg: sehogy sem jó, se ülni, se állni, se aludni semmi, összeesek a fáradtságtól lehet h az asztalra borulva fogok aludni, mert az ágyig elmenni halál :shock:
jól van na befejezem, bocsánat :lol:
most pedig jól visszaolvasok

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Rita,
Sajnálom a rossz híreket, kérlek ne menjetek sehova, (szerény véleményem h F Intézetbe meg pláne).
Csatlakoznék Kisbeekahoz:
„Én eredetileg szintén oda mentem volna,elég hamar kaptam időpontot,a telefont is gyorsan felvették,DE 6 hónapos várólistára kerültem volna...” - és még fizethetsz is mint a katonatiszt.
„És onnan meg nem igen fogod a papírjaidat visszakapni sem...” – dehogynem, jó kis veszekedés után !
Fülöp doki, áááá az kizárt, ez diszkrimináció meg minden, pl van olyan részleg ami csak az ÁEK-ban van, tehát én nagyon megdöbbennék ha így lenne. Ki mondta ?

Mara,
Nem vittem túlzásba a rendrakást, még utoljára kiporszívóztam, port töröltem, rendet raktam stb. stb. (persze kívülálló totál hülének gondolhatott volna, hiszen alapból ragyog most a lakás :shock:)
Nézd csak, asszem Judit ezt vette meg: http://www.teszvesz.hu/item1157211756_p ... oknek.html
Juppé jó hírek !

Aktucs,
„egyáltalán hétfőn még egyben lesztek?” – hát jelen állapot szerint remélem nem 8) Férfiak !!! örülök hogy béke van :lol: :lol: :lol:

Judit,
Egye kutya, jöjjön szombaton a melegfront és vele együtt Liza is, nagyon szenvedek :? 8) :lol:
Arról nem is beszélek h a cicim....., hát legszívesebben jégkockát ragasztanék rá, hetek óta olyan h hozzá nem tudok érni, olyan mintha forró tűvel szurkálnák.
Lapaljából is jön ám a ++++++ :lol: :lol: :lol:
Mary pedig ne szemétkedjen !

Kisbeeka,
„Amúgy meg a terhesség is sokat változtat az ember szervezetén, lehet hogy utána már mégkönnyebben lesz kistesó ” - pl Kubuéknál
Duzzadás passz :shock:
Drukkok továbbra is !

Woody,
Igen azt én is nagyon sajnálnám ha nem jönne össze a szoba, na de majd hétfőn (ha kibírom addig) okosabbak leszünk, akkor majd foglalok szobát a dokimnál és megmondom hogy mi egymást szeretnénk szobatársnak :lol:
Köszönöm hogy megkérdezed Adriennt.

Macs,
Nagyon jó a link amit beraktál, anyuka kreatív :lol: :lol:

Kispatak,
Üdv vissza, remélem jól sikerült a kiruccanásod.

Angi,
Nagyon gondolok Rátok !!!!

Eszter,
Köszönöm a kedves szavaidat, Te örök mosolygós szuper csajszi :lol: :lol: :lol:
Üvegszilánk ? és egy hónapig vendégeskedett ? nem semmi !
Juppé de jó híreket mondott Lintner Tanár Úr, hajrá hétvége, és hajrá rohanás. Nagyon nagyon drukkolok csupa jó mindenért !

Sajti ?

kubuspace

Eszter :lol: :lol: :lol: :lol: nagyon örülök nektek! :!: :!: :!: :!: csupa csupa jó hír, ha innen nézem, ha onnan!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon drukkolok!!!!

Maccs
vörösmacska

Jó reggelt!

Eszter!örülök,h vannak jó hirek!

Kubu!kitartás!(könnyű mondani)

Csajok!miért kell menni az ÁNTSZ-be?sokan irtátok!
Ki az a Fülöp a Honvédba!

Rendkivüli depi van rajtam urrá,ahogy közeledik a konzi a dokival,nem azt látom magam elött,h lesz a babám,hanem,h soha nem fogom ezeket a dolgokat átélni,mert nem fogok teherbe esni.elég megtépázott a sors és aggódom,h ezt nem fogom megkapni!na jó....elég a sirásból!
vikus82

Kubu, nagyon drukkolok, hogy simán menjen minden Lisával Kép egy könnyű és gyors szülést kívánok, még egy kicsit tarts ki!!!! jó, azért a kórházba még érjetek be :!: :!: :!: :lol:

Maccs
vörösmacska

Szép reggelt mindenkinek!
Csodásan süt a nap :)

Angi,
bár már ott ülsz a bmc-bem várakozva, még küldöm fénypostával utánad a pozitív energiákat, és a nagy drukkokat :arrow: :arrow: :arrow: Ilyen mosolyagós reggelen csak jó hírek jöhetnek!

Béku,
IGENIGENIGEN kívánj nekem lécci 9 hónap mensimenteset!
teszteltél ma reggel? Vagy türelmes jókislány vagy és kibírod holnap hajnalig? :roll:

Kubu,
nagyon is átérzem hogy már szenvedsz! De már csak pár nap, kitartás!
Tudom, ilyenkor szörnyű tud lenni a cici, de legalább érzed hogy elindult benne valami...lesz ott tejci elég Lizának :wink:
próbálj azért pihizgetni, mert a szülés se lesz éppen sétagalopp :shock:

Eszter,
annyira örültem a soraidnak!!! Még most is újra könnybelábad a szeme ha rágondolok :oops:
HAJRÁ, rohanj csak, hiszen minden együttáll ahhoz, hogy gyönyörű kismami lehess hamarosan!
mindenkinek ezt kívnom aki it várakozik velünk együtt, de neked csajszika ezerszeresen drukkolok!!!

Rita,
ezt a Fülöp doki dolgot nem nagyon értem :shock: Biztos hogy nincs sehol egy icipici kiskapu?

Kép
judit0713

Vikus,
most olvasom csak soraidat...sajnálom hogy rossz a hangulatod!
Mindannyian túlesünk ilyen mély időszakokon többször is a kezelések alatt.
DE: soha, soha, soha NE ADD FEL!!!
Sokféle sorsot ismersz itt meg a fórumon, de ebben az egyben azonosak vagyunk: mindenki kűzd a babáért ami ott él a szívében már régen!
Nézz csak ki, mosolyog a világ...gondolj arra, mennyire szereted a párod, és hogy egy közös baba ezt a szeretetet még ezerszer szorosabbá fonja majd...örülj, hogy hamarosan egy megfelelő orvos is segít benneteket a célotok elérésében!
Fel a fejjel leányzó, itt mindenki babás lesz!!!

Kép
judit0713

Sziasztok!

Köszönöm a fittneszvideókat :)
Visszaolvastam, és láttam, hogy nagyjából mindenkivel minden rendben, válaszolni sajna nincs időm, mert megyek fogdokihoz.
A kritikus fogam úgy döntött még sem bírja ki a tömést. :( Tegnap fincsi vacsit főztem, hogy ünnepeljünk egy kicsit, de az lett a vége, hogy fél órát fetrengtem a fogfájástól, mire hatott a fájdalomcsillapító. :cry: Ma kérni akartam időpontot, de azt mondták, menjek bármikor, és ha sorrakerülök kihúzzák.
Most nagyon stresszelek, mert tuti fájni fog, és azt én nagyon nem bírom :( Tiszta hiszti vagyok...

hofeherke

Sziasztok lányok!

Nem,nem teszteltem,nem is fogok ma reggel :)

Sajnos nagyobb az önuralmam,mint hinnétek :lol:
Tudom,hogy mindenki várja az eredményt,de holnapig muszáj lesz kibírni :lol:

Judit: Neked küldök 9 hónapnyi Mary-mentességet! :D
(Bocsi,ha nem érne oda időben,de felhasználhatod a következő mensitől kezdve ;) )

Köszi a drukkot mindenkinek!! Már én is tűkön ülök.
Viszont a pocim mára szinte teljesen visszahúzódott.
(Tudom,hogy ez semmit se jelent,csak megjegyzem :) )
Vendég

Mara: drukkolok,hogy ne fájjon a fogacskád! Meglátod,gyorsan megcsinálja a doki,addig meg hat a fájdalomcsillapítód!
Mit vettél be rá?
Vendég

Eszter: nagyon örülök a jóhíreknek! Talán igazad lesz,és Jóisten úgy dönt,hogy gyönyörűséges spontánbabával kárpótol Titeket!
Mással nem tudnám magyarázni a több tüszőt :)

Kívánom,hogy így legyen! :D
Vendég

Kisbeeka, Angi
Nagyon drukkolok!

Eszter,
Nagyon jó hírek :)

Rita, ez a Fülöp dokis nagyon rossz hír!!!
Körbekérdezek, hátha van ismerősöm ott...

Kubu,
Kitartás!
Egy barátnőm mára van kiírva /Sz.nél fog szülni, inszemes baba/, szóval ha ma eltűvik Sz. Ügynök, akkor én örülök nekik :)

Lányok,
Ti mennyir kezelitek a családban/barátoknál tabuként ezt a témát?
Én igyekszem nem misztifikálni a dolgot, meg így legalább nem kérdezgetik meg havonta, hogy miért nincs gyerekünk...
Nyilván nem mondom mindenkinek, csak akik közel állnak hozzám, de így is érnek meglepetések...
Most találkoztam egy nagyon jó barátnőmmel, aki amúgy gyógyszerész és elég rosszul esett a hozzáállása...
Már múltkor is megkérdezte, mikor mondtam, hogy készülünk kivizsgálásra, hogy most tényleg ennyire szeretnél gyereket? Már a kérdést sem értem...
11 éve vagyunk együtt, 4 éve összeházasodtunk, túlvagyunk az építkezésen (megvan a 2 gyerekszoba :)), szóval nem értem, miért ilyen meglepő...
Most elmondtam neki, hogy járunk a BMC-be és nagyon furán fogadta. Hogy OK, hogy kivizsgáltatjuk magunkat, de most tényleg azt akarom, hogy mesterségesen termékenyítsenek meg? Hát eléggé megdöbbentem meg szarul is esett...
És az egyik ismerősüknél is spontán jött össze a gyerek 10 év után. Hát kösz, lehet, hogy nem 40 évesen szeretném megszülni az első gyerekemet!
Amúgy mostanában fura, meg elég bigott keresztény lett, de akkor is szarul esett.
estrella22

Sziasztok!

Annyi izgalom van most ujra:

Kubu, Woody: bármikor jöhetnek már a lánykák ugye. jaj cserélnék veletek, és max megértem, hogy már sehogy sem jó semmi. De kitartás, türelem pici lánykát terem!!!!

Kubu: Tátrában se volt valami jó idő, de nagyon klassz helyen voltunk, ha esett, akkor fürödtünk bent amugy kirándulgattunk. Az Alacsony-Tátra is gyönyörű. Spanska Dolina nev. falu egy mesevilág. Csináltam képeket, egy-kettőt majd felrakok.

Macs: egy kép feltétlen nekem fog szólni! Kandurlakot meseszép, vigyázz rájuk. Apa már késziti a helyet a focicsapatnak ugye? Büszke lesz rájuk!

Angi, Breki: remélem jó hireket kaptok ma. Csak 1-1 babó legyen, ezt kívánom tiszta szívemből (több is jöhet(ne)?!)

Hófehérke: kitartás neked, pár nap és én megyek dokibához. Ha ki tudná huzni jó lenne, de ebből vésés lesz, hát majd csak tulélem ezt is, volt már benne részem pár alkalommal. Majd meglátjuk. Sajna állás ügyben semmi.

Kubu: mi van férj uram helyével?

Mieza: szóval akkor sikerült megtalálni a jó fogdokit. Igen Ors-fogászat nem a legolcsóbb sőt! Pocak növöget: nem baj, csak legyen, mikor mész uh-ra ill. CSehországba? Szlovákiában nincs magyarutálat, mint annyian mondták, béke van és szép tájak, de drágaság is.

Vbeni: te most hogy haladsz?

Sajti: nyaralni vagy?

Rodina: rólad is rég olvastunk.

Rita: remélem valahogy csak alakulnak a dolgaid.

Eszter: te az örök optimizmus - próbálok belőle meríteni, és remélem nálad is minden ok-s lesz.

Zsu: gratula hogy igy döntöttél, az idő megy, a fagyi-tábor meg vár rád!

Hát hirtelenjében ennyi. Vigyázzatok magatokra.

A mindenórásoknak szorítás, a várakozóknak hasonló kitartás.

"Fogas" pácienseknek (mint én is ) türelem és nem kell félni, kicsit lehet fáj, de elmulik

üdv

kispatak
Vendég

Sziasztok!

Angi sok-sok ++++++++++++++++, hogy jó legyen az a HCG. Aztán gyere hamar!

Béku, pedig titkon reméltem, hogy már ma örülhetünk a + tesztnek :oops:

Estrella, a keresztyénségnek ehhez semmi köze. Én is az vagyok, megtért hívő keresztyén, de ettől még értem, hogy valaki miért akar gyereket. És Jézus is megértette. Továbbá úgy gondolom, hogy az orvostudomány is Isten ajándéka, amit azért kaptunk, hogy éljünk vele, tehát a "mesterséges" baba ugyanúgy ajándék tőle. Remélem nem tűntem túl bigottnak. :oops:
aktucs

Estrella,
abszolút értelek!
Én sem szoktam nagyon titkolgatni a dolgot, szerintem nincs ebben semmi ciki, ha az ember orvoshoz fordul ha problémája van.
persze engem is értek már váratlan kérdések/megjegyzések: "Minek neked a két nagy gyerek mellé majd 40 évesen egy kicsi?"
Minek minek, mert imádom a páromat, és szeretném, ha ő is megtapasztalhatná azt az örömet amit egy új kis élet tud okozni!
És igenis megteszek érte mindent, ami csak tőle telik!
A sok okoskodónak meg toll a fülébe :twisted:
Ne hagyd hogy ezek lerontsák a kedvedet! Hiszen nem lesz a babácskáink homlokára írva hogy "mesterséges gyerek", viszont hogy ezerszer jobban megbecsüljük majd őket és egymást is, mint mások, abban biztos vagyok!

Kép
judit0713

Aktucs,
egyáltalán nem tűntél bigottnak, nagyon tetszett a hozzáállásod!

Kép
judit0713

Aktucs
Nem a vallásosságot szerettem volna bántani, dehogy!
Csak voltam egyszer náluk, ahol pl a barátaikkal arról vitatkoztak, hogy a mesterséges megtermékenyítés mekkora bűn, mert maradnak megtermékenyített zigóták, akiket nem használnak fel és már lelkük van. Én már akkor is kiakadtam, nem tudtam, hogy problémáim lesznek, csak azt gondoltam, hogy ha nekik nem lehetne gyerekük, akkor mit szólnának, érdekelné-e őket ez... Ott volt egy másik lány, ő zsinórban szülte a gyerekeket, de tényleg, ahogy szült, már esett is teherbe. És mivel mindegyik császáros volt, mondta az orvos, hogy pihennie kell a terhességek között (nem tudom, talán 1 évet), de nem foglalkozott vele, mert hogy az egyház tiltja a fogamzásgátlást és amit Isten adott...Nem ment kétszer vissza ugyanahhoz a dokihoz, mert tudta, hogy veszélyes amit csinál. Ja, és ő is orvos volt. Nekem ezzel az elvakultsággal van a bajom...
Meg ő régen is vallásos volt, de az utóbbi időben elvakult és megváltozott és ez nem tetszik. Meg az, hogy én ettől rossz ember vagyok, vagy ferde szemmel néz rám az egyik legjobb barátnőm, mert az orvosokra bízom magam...
estrella22

Én hittant tanítok, ismerem a Bibliát. Nem találtam benne azt, hogy a fogamzásgátlás bűn. A gyilkosság viszont az. Az öngyilkosság is. És szerintem ha valaki tudván tudja, hogy valami veszélyes az életére nézve és mégis teszi, az is egy formája az öngyiloknak.

Ami a zigótákat illeti, az egy nehéz kérdés. De az én magánvéleményem az, hogy ezek még a méhben sem ágyazódtak volna be. A szervezet hónapról hónapra semmisít meg ilyen kis zigótákat, mert egyszerűen nem ágyazódnak be, nem lesz táptalajuk. Hát itt ugyanez történik. Hogy mikortól van lélek, azt meg csak Isten tudja. Abban biztos vagyok, hogy nem a születéstől, annál korábban, de a titok nem nálam van.

De jót tudnék én vitázni a barátnőddel! :D
aktucs

Sziasztok,

most nincs időm olvasni, majd este pótolok.

segítséget szeretnék kérni

Az egyik itteni nagy kórházban belgyógyászaton dolgozik egy barátom, és megcsinálná nekem az inzulinos-kivizsgálást. Légyszi vki aki már túl van rajta, írja le, hogy milyen IR labort kérnek. Tudjátok, nem akarom megvárni, hogy pótlólagosan kezdjenek ezekre küldözgetni, és anyukám meg nagyim is cukros.
Szóval gondolom kell éhgyomori cukor, meg terheléses. De a terhelésesből hány pontos kell? Mi mást csináltathatok belgyógyászaton, ami nem baj ha meg van.

Előre is köszi a segítséget!
szép napot Nektek!

Verka
wikka
Miskolc

Lehet, hogy ők sarkították le a dolgokat, én csak döbbenten ültem, és hallgattam őket....
Igazad van, ha nem védi valaki a saját életét, főleg anyaként, az sokkal rosszabb... Meg a zigótáknál is!
estrella22

wikka, ha lehet, ne csak cukrot nézess, hanem inzulint is! Min. 3, de ha lehet, 5 pontosat.
aktucs

Zsuzsó, még nem nagyon nevezünk, megvárjuk a szerdát, hátha akkor már látszik. Ha nem, akkor belelendülünk…
Szorítok, hogy megjöjjön rendesen a Mikulás :))))

Ritabmc, nagyon szorítok!!!

Missmoni, nem tudok erről, hogy felolvasztás után még növesztenék őket. De a 3. naposok nagy rész nem éli meg az 5. napot, kb. 50% az átlagos esély, ezért nem szoktak kockáztatni 3 babó esetén.

Luca, nekünk a FER14 egy hónap alatt is szuper javulást hozott :) A nyugati melletti gyógyszertárba lehet kapni és az ára miatt a párom csak minden másnap szedte (nem ajánlott) és így is hozott eredményt.
mieza

Na, megint nem jutottam a végére... Este bepótolom, de most futnom kell. (A párom elrontotta a gyomrát, egész nap hány, elhozom munkából... lehet, hogy ő is terhes? :) Elkapta tőlem :) Vagy csak nagyon empatikus :)

ANGI!!! Hol vagy? Mi volt? Mesélj-mesélj!!!

Wikka, minimum kétpontost kérj. Ha teljes vérképet is tud csinálni, akkor minden legyen rajta. Nem tudok most visszakeresni, de felsoroltam kb. 5 lappal ezelőtt Navinak, hogy pontosan mi minden kell, hogy szerepeljen rajta. TSH-t is nézess, az is kell az endokrinológusnak.
mieza

Sziasztok!
Bocsánat a bepofátlankodásért, csak néha szoktalak olvasni Eszter miatt és látom, hogy Ritának szüksége lenne egy kis Fülöp dokis segítségre.

Rita!
Itt van egy fórum:
http://www.csaladinet.hu/forum/viewtopic.php?t=247
Itt MINDENT megtudhatsz a lányoktól, hogyan lehet bejutni hozzá. Én úgy tudom, hogy habituális vetéléssel csak a magánrendelőjében foglalkozik (én szerencsére nem jutottam el hozzá, megelőzött a mi kis meglepetésünk).

Eszter!
Drukk, hogy hamar eljuss az alagút végén a fényhez!!!! Örülök, hogy újból indulhat a projekt.

Macs!
Neked is puszi! Láttam a pocid, nagyon szép, és olvastam, hogy te is duplafiús anyuka leszel :lol: :lol: :lol:

Mindenki másnak tiszta szívből kívánom, hogy mielőbb bekerüljön A baba a pocijába.

Angie

Kép
Kép
angie34--

Sziasztok,
most nem reagálnék mindenre mert kb. sík ideg vagyok... szegény picúr is érzi :( Tegnap voltam cukkervizsgálaton - az éhgyomri jó, a 120 perceset még nem tudom, de szerintem azzal sem lesz gond, viszont: már jó pár hete szedem a vasat a rossz hemoglobinom miatt és tegnap - ha már ott voltam - megcsináltattam a vérképet is. És nem bírom felhívni a csajszit, h. mi lett az eredmény :shock: Rohadtul fontos lenne, h. jó legyen, mert különben vénásan kell vasat kapnom (lehet, emlékeztek, h. ezt már korábban írtam)... most nagyon fosok :?
Kérlek benneteket, h. szorítsatok, h. jó legyen a hemoglobinom!!!!!! Plíííz, muszáj! Persze igazából már mind1, hiszen megvan az eredmény, csak még én nem tudom :roll:
Bocs, h. ilyen nega vagyok, de már vagy 5x hívtam reggel óta és csak kicseng :shock:

Angi, mi van már???

Mieza, sajnálom a párodat... szerintem csak együttérzésből csinálja :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

A fogam egyenlőre megmenekült. Doktornéni alaposan körülnézett, és talált még egy lyukas fogat mellette. Azt mondta, inkább betömi azt, minthogy egy viszonylagosan ép fognak essen neki. Ha ez se válik be, akkor kihúzza azt holnap.... ugyanis utána szabin van. Ez a lyuk is olyan volt, ami kívülről nem látszott, csak max egy kis elszíneződés volt. Azt mondta én gyártom az ilyeneket :) Ennek tükrében átnézett még egyszer ás talált még egyet a másik oldalon, kaptam rá augusztus végére időpontot...

Wikka: Én először belgyógyász endokrinológusnál voltam, és a következő vizsgálatokat kérte:
Prolactin; Se cortisol, OGTT, 0 és 120 percben Se inzulin Se prolactin, TSH, FT4, rutin labor.
Menses 2. és 5. napja között LH, FSH, E2, Progesteron, 17-OH prog, tesztoszteron, DHEAS.
Menses 22. nap: progesteron
Ha lehet, én mindet kérném a helyedben, nem hiszem, hogy ártana, ha rendesen átnézik a hormonjaidat.
Az inzulin mellé érdemes a glucose-t is nézetni. Az LH, FSH arány is jelezheti az IR-t A TSH az FT4-el együtt meg a pajzsmirigyet fedi le elég rendesen. Valahol van egy táblázat fent a neten, hogy melyik értéknek nagyjából hol kell lennie a babásodához. Megpróbálom megkeresni. Mert nem elég ám, ha határértéken belül van...

Istenben én is hiszek. Konfirmációm környékén elég közel is álltam hozzá, de azóta... hm... kicsit távolságtartó a viszonyunk... Beszélgetek vele néha, és a válaszait is megpróbálom megtalálni a történésekben, de már nem járok templomba. Viszont én elég rugalmasan kezelem a bibliát (hisz mégiscsak emberek írták, válogatták, másolták, fordították....), sőt még a teremtéssel is össze tudom egyeztetni az evolúciót... de azt mégse hiszem, hogy Isten ellene lenne az általa adott (szerzett) tudás használatának, hisz még így is ő dönt arról, hogy kapunk-e babát a pocinkba, vagy nem.
Nem tudom olvasta-e valaki a Dan Brown legutoljára magyarul megjelent könyvét. Én még talán az ott leírtakat is elfogadom.
Fanatikusokkal meg nem érdemes vitába szállni, ugyanis nem hallgatnak meg. Meg se értik a felvetéseidet, mert eleve azt keresik a megtanult elveik között, hogy mivel tudnának rácáfolni az állításaidra. (És tapasztalataim szerint ez bármilyen témában így van)

hofeherke

Wikka: MEgtaláltam mind a két hormonos táblázatot. Mindkettőhöz van leírás is:

http://babatervezok.otthona.net/forum/hormonertekek.pdf
http://www.infertility.hu/hormontabla.htm

hofeherke

Sziasztok!

Aktucs: még várnod kell hajnalig,addig már nem vagyok hajlandó tesztelni,bár majd' megesz a penész addig :)

Én nem lettem anno megkeresztelve,de hívő embernek vallom magam.
Jó a kapcsolatom a Jóistennel,és én úgy tartom,hogy ha nem akarná,hogy legyen babája a "meddő" pároknak,akkor nem segítené elő az orvostudomány fejlődésével,nem vezérelné el őket ezekre a klinikákra,nem segítene a pénzt előteremteni hozzá,és utána nem segítene abban sem,hogy petesejtek érjenek,amik aztán megtermékenyülnek,és meg is tapadnak.

Megajándékoz minket ezzel a csodával,és én őszintén szólva MINDEN nap,amikor a BMC-be beteszem a lábam,hálát adok azért,hogy ott lehetek!
Egy csoda,ami ott történik,hálás voltam a szurikért is,hiába utáltam őket,mégis vártam mindet,mert 1-1 lépéssel közelebb vitt az álmunkhoz!

Ő adta a lehetőséget,így miért ne értene egyet azzal,hogy élünk vele?

Ez itt nem csoda??? :)

Kép
Vendég

Kispatak: egy baba maga a megvalósult álom,de ha esetleg 2 baba lenne,az már a mennyország :)

2 még jöhet,de sikerül,amennyi sikerül.

Nekem holnap lesz csak eredményhirdetés,addig ne várjátok ;)
Vendég

Igen, Béka, egyetértek, én is valahogy így gondolom.

De mielőtt mész, a teszteredményt azért elmondod?
Angi is hol van már?!!!!
aktucs

Persze,ha nem alszom el,és tesztelek,akkor mindenképp jövök a vv előtt,és megírom,mit láttam rajta :)

Készüljetek,korán jövök segítséget kérni a teszt leolvasásához :lol: :lol:
Vendég

Remélem Angiék elmentek ünnepelni valamerre,azért jön ilyen soká a hírekkel!! :)

Engem nem fogtok annyira várni,mert már előre tudjátok,hogy +++++++ :)
Vendég

Navi: nagyon drukkolok,de úgyis minden rendben lesz!!! :)
Vendég

sziasztok

elment haza a kis segitségem, de azért sokat segitett....
el sem hiszitek ma megjött a levél és mentem önkormiba okmányirodára hogy hátha kapok aznapra sorszámot 11:30-kor.
kaptam és nem hiszitek el 2 várakozó volt előttem.... Apa kocsiba be, rohant haza a bácsiért akinél lakunk hogy visszaérjenek, és már be is mentem mire visszaértek mindössze 30 perc alatt megkaptuk a lakcímkártyát úgyhogy holnap mehetek intézni az ovit.

most megyek pihenni mert ma még semmit nem feküdtem és ezt igencsak érzem.....

majd este jövök olvasok.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lukacsne: örülök,hogy ilyen jól ment! Néha olyan jól összejátszanak a körülmények,és hipp-hopp el lehet intézni,amit szeretnél,máskor meg ezren vannak :)

Pihengessél!!
Vendég

Navared
Drukkolok, hogy jó legyen az eredmény!

Na jó nagy lavinát indítottam ez a szerencsétlen megfogalmazással :)
Én is hiszek Istenben, csak a fanatizmust nem bírom.
/Pl ez a lány azt az elvet vallja, hogy esküvőig nincs szex. Nincs ezzel sem bajom, ha mindkét fél ezt szeretné és ebben hisz, na de ő pl már nem szűz, így meg átverésnek érzem az egészet. Szegény vőlegény is szenved, mert ő nem ilyen elvek alapján él, ráadásul ugye nem is ő veszi ez a szűzességét, szóval nekem fura/
Amúgy meg régebben azt gondoltam, hogy ha valakinek nem lehet gyereke, az nem váletlen és talán nem szabad erőltetni. Most meg persze nem így látom :)
Arra gondoltam, hogy pl a cigányok sorra szülik a putriba a gyerekeket, nekem meg nem lehet és ne hiszem, hogy az az evolúciónak kedvez, ha olyan emberek lennének többségben... na most meg rasszista leszek, de remélem értetek....
Na de amúgy nekünk már úgyis segítettek fentről, mikor haldoklott a férjem, csak Istenben bízhattunk és megmentette :)

Hofeherke
Én nem Dan Brown könyvét, miről szól?

Holnap megyek a 22. napi vizsgálatra, aztán visszavonulok read only üzemmódba, mert szeptemberig semmi sem fog velem történni.
Holnap mire számítsak, sima vérvétel és mehetek, vagy fél napot ott fogok ülni?
estrella22

Estrella: ha nincs más aznapra betervezve,akkor csak simán vérvétel,és végeztél is arra a napra.
Az eredmény majd a dokinál lesz,ha menni kell legközelebb.
Vendég

Attól még írhatsz,hogy nem történik semmi :)
Velem se történik semmi 9 napja,mégis az én hozzászólásommal van tele minden oldal azóta :lol: :lol:
Vendég

Estrella, én egyetértek veled abszolút... nem csípem az elvakult embereket, főleg akik egyszer ezt, másszor azt vallják... nagyon szánalmas! :roll: Szerintem mindenki abban hisz, amiben akar, a lényeg, h. ne akarja másra ráerőltetni és tartsa tiszteletben más véleményét! A tisztelet, tolerancia és empátia... lehet közhelyek, de ha ezeket betartaná minenki, nem itt tartanánk! Most inkább nem mennék messzebb ezen dolgok taglalásába, mert elég hosszúra sikeredne a hsz-em :oops: :)

Szerintem ha időben odamész a béemcébe, nem kell egész nap ott ülnöd a vv miatt!

Breki, köszi! Hát végül is kaptam egy kis haladékot még, mert ugyan csak 100 lett a hemoglobinom (120-155 az intervallum), de most egy új tablettát próbálok ki és iszom a Hipp Natalt is! Szóval nem lett jobb, de legalább rosszabb sem! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!

Eszter, ezek ám a hírek! Ez szuper, kezdés!!!!!! :lol:
És még spontán is lehet, nagyon drukkolok nektek!
Az üvegszilánk, viszont nem lehetett valami kellemes. De most azért a jó híreknek nagyon örülök!

Kubu, hétfő 11:30 az időpontod, alul volt a füzetben, elsőre nem is találtuk meg. :)

Vikus, minden rendben lesz, neked is ott lesz hamarosan a pocakodban a baba/babák!
Még akkor sem szabad erre gondolni, amikor már a tesztre vársz, akkor is vannak csodák.
Tudom nehéz, én sem gondoltam volna, hogy sikerül nekem tavaly, írtam is ide, hogy most már vége görcsölök és nézd meg, csoda történt és mégis 2 csíkos lett másnap a tesztem.

Nava, drukkolok, hogy jó legyen a hemoglobinod!

Wikka, minimum 2 pontos legyen az IR. 0 és 120, de talán még jobb a 0, 60 és 120 perc.

Lukácsné, pihi!!! De örülök, hogy már van új lakcímkártyátok.

Reggel voltam CTG-n. Minden ok, Lili nagyon jól van, viszont fájások nincsenek. Doki megvizsgált. (uh nem volt) Azt hittem leesem a székről úgy fájt. Mondta, hogy teljesen zárt a méhszáj (kicsit próbálta kinyitni). Itt nem lesz baba, így hétfőn ismét megyek CTG-re (Kubu én reggel 9-re megyek) és gondolom vizsgálatra is. Azt mondta, hogy 1 hétig is még bent maradhat. Majd utána beszélünk, hogy mi legyen, addig meg ne izguljak, sok kismamánál van ez. Annyi, hogy többször kell menni CTG-re. Tehát én már tuti túlhordom Lilit.
Eszter kérésére, a vasárnapi kép: :lol:
Kép
És Lili szoba, kb 1 hónapja csináltam ezeket:
Kép Kép

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem írtam eddig, de nemrég értem haza.
Sajna a pecsételés és a két negtív tesz nem hazudott. Nem sikerült...

Amit nagyon nem értek az az, hogy nem Z közölte a hírt, hanem az asszisztens. :shock: Megdöbbentem, hogy nem volt bent, mikor behívtak. így nem tudtam vele beszélni a továbbiakról.
Kb. 30 másodpercet voltam bennt.
Viszont mikor kijött az asszisztens, mondtam neki, hogy meglepődtem azon, hogy a doki nem volt bennt. Mondta, hogy el kellett szaladnia. Szóval no comment...
Ja, kértem beutalót immunológiára, el is vittem az ÁNTSZ-be. Milyen szerencse, hogy hallottam erről a vizsgálatról itt a fórumon, ill. egy másik lombikos ismerősömtől... Pár dolgot kérdeztem volna Z-től, de ez van.

Úgyhogy köszönöm a drukkokat, sokat számított azért.
Megcsináltatunk pár vizsgálatot, felkeressük az ajánlott andrológust és egyelőre nyomunk egy STOP gombot.
Nincs erőm már idén menni. Majd egyszer...
A férjem mondta, hogy megműtteti a herevisszér tágulatát, szuper eredményei lesznek és akkor összehozzuk a spontán babát ágyban, párnák közt (vagy a konyha asztalon :lol: )

Tehát szeretnék elköszönni Tőletek.
Zugban olvasok majd, mindenkinek drukkolok nagyon. Köszönöm a bíztatást Mindnyájatoknak!
Jó kis csapat vagyunk, vagytok és remélem, hogy az ÁLMAINK megvalósulnak előbb-utóbb! :)

Puszi: Angi
angi81

Ami a bigottságot illeti, egy bizonyos szakaszban természetes, csak normális esetben 1-2 év alatt elmúlik.
Én azt szoktam mondani, hogy azok bigottak, akik nem elég biztosak a saját hitükben és Isten szeretetében.

Navared, néha az is öröm, ha valami nem romlik tovább
aktucs

Angi :( :( :( :(

Azért ne menj el. vagy legalábbis gyere hamar. De megértelek.
aktucs

Angi,
potyognak a könnyeim, nem ezt éreztem, valahogy titkon úgy gondoltam h a pecsételés ellenére sikerült.
Milliónyi ölelésem a Tiétek.

kubuspace

Angi: sajnálom,hogy nem sikerült... Utánaolvastam,mikor írtad a vérzést,és nagyon sokmindenki tapasztal a beágyazódáskor pecsételő vérzést.

Így nagyon drukkoltam,hogy Nálatok is "csak" erről legyen szó!

Kívánom,hogy most összejöjjön a spontán-baba!!

Én még holnapig bizakodok...
Vendég

Sziasztok!

Rengeteget irtatok,nem gyozok olvasni.

Angi: nagyon sajnalom,es azt is,hogy a doki nem volt bennt, oke,hogy rossz hirt kell kozolnie, de akkor is, biztosan szerettel volna tolle kerdezni ezt azt.
A pecsetelo verzes pedig jelenthet jot is van akinel igy tavozik az egyik babo attol a masik bekapaszkodott. aszem nem irtam hulyeseget.
jaj draga, megertelek en is ugy letortem,de ne menj el.

Kisbeeka: te,hogy vagy? Pocifajas van meg?

woody: szuper a szoba, a pocak meg szupibb, nekem is kell!!!!!! :)

Jovo hettol szabin leszek es ez ido megyunk a babainkert.Mar nagyon varjuk.
valyoni

Szia Valyoni!

Köszi,én jól vagyok! Pocim feszít,de már sokkal jobban beleférek a nadrágaimba.
Cicim is picit meg van duzzadva,fáj is,de ez legyen a legrosszabb :D

Nem tudom,mi jel,vagy mi nem... Nekem vér nem volt egy csepp sem.

Az első 3-4 napban szúrkálódást éreztem a pocakom különböző pontjain,de néha olyan hirtelen "hasított belém",hogy ugrottam egyet a meglepetéstől.

Azóta nincs semmi extra,pocakom kevésbé duzzadt,belül viszont már egyre inkább,így nehéz "mélyen felhelyezni" az utro golyókat :lol:

Viszont illatokat képzelgek.
Egész este azt mondogattam páromnak,hogy milyen isteni pörkölt illat van,és hogy ennék belőle...
Erre odaszaglászott,hogy ő semmit nem érez.

Mire mondtam neki,hogy nem az a para,hogy csak én érzem,hanem hogy képzelt kajából nem tudok szedni :lol:

Drukk Nektek jövő hétre!!! :)
Vendég

Woody: csodaszép az a babaszoba!!! :)
Én is szeretnék egy ilyen szépet :D
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?