Új privát üzeneted érkezett!

Na, akkor ez a laptető megy a mai/héten tesztelőknek, beültiseknek, leszívósoknak, konzisoknak és spontánoknak :)

És akkor Sajti, én is nyafognék egy sort :)
Utro és a piss...
Utro még megy is, csak mindig macera utána fél órát nyugton lenni :) Mondjuk ha leállok, minden sárga bugyim kuka :)
Viszont a piss... éjjel is kétóránként kelek, ha nem megyek azonnal, akkor meg utána annyira fáj. Az egész nyaralás alatt mindig mindenhol wc-t kerestünk... A Fátyol-vízeséstől Szilvásváradra leérni kb. egy óra lassú sétácska. Nekem sikerült 5x pisilnem úgy, hogy kb. 1 decit ittam az úton. Már fáj a törölgetéstől, meg mindentől...
Ez meddig lesz így? végig a terhesség alatt?

Persze semmi gond, vállalom ezt is :)

A másik csalódásom: amikor voltam nőgyógyásznál, már tök vártam a hüvelyi uhu-t, már megszoktam, tudtam hol és hogyan fáj..stb. Aztán mondta, hogy hasi lesz. Annyira megörültem. És jött a csalódás! Iszonyúan fáj!!! Mert gondolom még kicsi és keresnie kellett, de majdnem kiesett a szemem, annyira fájt, ahogy nyomta. Tök máshonnan fájdalom, mint a hüvelyivel, szóval egy kicsit sokként ért.

De most csütörtökön megint megyek és olyan nagyon várom már, hogy fájjon :))
mieza

Kisbeeka, szuper mind a 4 gratulálok!!!!

Vicky, megnéztem Barbus képeit. Nagyon cuki!!!

Rita, azért én még drukkolok a HCG-hez!

Vayacon, majd kérünk 4d képeket!

Mieza, üdv újra itt.
Pisilés, nálam most a vége felé rosszabb, mivel a feje folyamatosan nyomja ott a dolgokat, ezért éjjel 2 óránként megyek ki. Na és utána nehéz is aludni. Mivel az én drágám éjjel nagyon aktív.

Mi jól vagyunk, jó volt a vasárnapi lehűlés. Lili még nem szeretne kijönni, de én nem is bánom, nőhet még odabent.
Szerdán voltam dokinál, sok a magzatvíz, a méhlepény is tökéletes és zárt a méhszáj. NST-n sincs semmi jele a dolognak. Tehát szerinte tuti nem szülünk még 2 hétig. Most 2500g körül van és max. 3000g lehet a születéskor. Nem egy nagy baba, de hát én sem vagyok az…..
Csütörtökön megyek ismét, de most már csak a Jánosba.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok!

Nekem még a 20. napi vizsgálat van hátra, meg az átjárhatósági.
Viszont augusztusban pont akkor megyünk 2 hétre nyaralni, mikor aktuális lenne a HSG.
Szerintetek érdemes ezért hazajönni (Balaton), vagy 1 hónap már nem oszt, nem szoroz?
Őszintén szólva idén még csak 1 napot voltam szabadságon, eléggé ki vagyok merülve, lelkileg is.
Hajlok afelé, hogy 2 hét teljes nyugalom kéne…
Amúgy azt hiszem, kezdek begolyózni, tegnap a kádban a fürdőhabból határozottan egy csecsemő képe rajzolódott ki és ezt jelnek vettem :)
Amúgy általában teljesen pesszimista vagyok, ezen kéne változtatnom…
Holnap lehet meghallgatjuk a “kötelező” előadást, most talán nem lesz olyan hőség…

Angi, kisbeeka,

Gratulálok, nagyon jó hírek!

Rita,

Kitartás, nagyon drukkolok, hogy mégis jó hírekkel gyere!!!
estrella22

Estrella, egy hónap ide vagy oda, nem nagy idő már. És a lelki része a legmegterhelőbb az egész meddőségi tortúrának, tehát szerintem a feltöltődéssel teszel a legjobbat. Hidd el, utána a HSG-t is sokkkkal jobban fogod viselni, több erőd lesz az egészhez! Hajrá nyaralás!
Ne szakítsd meg a hét hetet, hanem koncentrálj magadra, a belsődre, készíts elő a méhecskédet lélekben :)

Lehet, hogy még idén babás leszel, ahhoz meg kell a sok-sok pozitív gondolat :)
mieza

Sziasztok !

Rita,
Gondolok Rád nagyon !

Vaya,
Várjuk 4d-t.

Mara,
Gólya hozzon szerencsét :lol:

Mieza,
Üdv újra itt.
Na vettem az erőt és ráklikkeltem a hírdetett honlapra, nagggyon gáz. Azt hittem legalább valamit írnak, mutatnak.
Örülök hogy jól sikerült az elmúlt pár napotok.
Megnyugtatlak kb. a terhesség végéig így lesz hogy állandóan pisilési ingered lesz, ja és amikor a végén már bálnának érzed magad és a gondolat hogy fel kellene állni, elmászni a wc-ig azért a 3 cseppért :lol: )))))
Ahogy Woody is írja az éjszaka a halál, találsz egy pózt (vagy bal vagy jobb oldalon) és akkor jön az hogy menni kell wc-re, én úgy csinálom hogy két pisilés között egy póz van, mert fáj megfordulni is :? ))
Hasi uh nem fog mindig így fájni, persze most még jobban kell keresnie……
Én pl attól parázok hogy a kényelmes hasi uhu után lassan visszatérünk a hüvelyi vizsgálathoz ajaj nincs sok kedvem hozzá.
Már megint magánba mentek, hogyhogy ?

Woody,
Örülök hogy jól vagytok. Én picit parázok a hétközbeni melegfronttól, remélem nem akar még Liza kijönni :shock:
Holnap megyek én is CTG-re.

Estrella,
Csatlakoznék Miezához, legyen az a két hét egyben pihivel, feltöltődéssel.

Hát én ma sem kapok röhögőgörcsöt, Liza tegnap óta úgy fekszik valamelyik idegen, hogy a bal lábamat mozgatni nem tudom. Szerintem a szomszéd néni a járókerettel legyorsulna. Délután megyek védőnénihez, most már uccsó alkalommal.

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Kubu, párom írt a párodnak :)

MÉg csak a 10. héten vagyok, szóval most magánba, aztán gondolom, hogy már a Jánosba :)

Olyan jót mosolyogtam. Szóval, barátkozzak meg a pisssel. OKs :)))
mieza

Sziasztok!

Újabb jó hír: nem hívtak ma a kórházból,hogy menjek beültetésre,ami azt jelenti,hogy 5 napos bébikék várnak majd szerdán!!!

Mieza: de édes vagy! köszönöm,minden okés lesz! Hitem kissé alábbhagyott pár órára tegnap,eléggé magam alatt voltam,de nem hagytam magam,és azóta egyre jobb minden :)

Nem voltam rosszul azóta,talán csak még többet kellett innom.
Majd' 3,5 litert ittam meg nagy ijedségemben tegnap :lol: :lol:

Sokaknak ez semmi,de én max 1-et iszom átlagban amúgy... :shock:

Szóval azt hiszem jó teljesítmény :)

Mindenkinek köszönöm a drukkot és a gratulákat!

És a TITOK MŰKÖDIK!!!!!
Vendég

Piss-ről annyit,hogy tenap kb.8-10 percenkéne mentem nővéremnél a mosdóba,és mindig volt mennyiség is :lol: :lol:

Tény,hogy ahányszor kijöttem onnan,vagy eszembe jutott,2x 2,5 dl vizet leküldtem :D
Egész du. feszített is emiatt :lol:

Az Utro talán tényleg a legjobb barátom lesz,de most utáljuk egymást :)

Tény,hogy az imádat és az utálat állítólag rokon érzelmek :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Kisbeeka!de jó,akkor szerda Ti napotok,
megnézted azt a Titok linket amit küldtem??
vikus82

Megnéztem :)
Jó ez is,tetszik a zene,ami alatta megy!

Igen,mi szerdán megyünk,ezen izgultam picit,de szuggeráltam a telefont,hogy csendben legyen :D

Így is lett.
Terveim szerint legalább 2 embriócska vár ránk az ötödik napon,de talán mind a 4 is :)
Vendég

De jó Anginak,hogy holnap már megy!

Nagyon nagy drukk neki,és óriási ragacs-szállítmány :lol:
Vendég

Sziasztok!

Móni-de örülök,h írtál :lol: :lol:
Nagyon sajnálom,h nem sikerült,nagyon rossz széria volt a mi kis
csapatunk :cry: ,írjál azért még!!!

Rita-jól tetted,h bejöttél-nagyon sajnálom :cry:
2-kor jöttem el,911 lett a hcg,volt uh de sehol semmit nem látott,
Z.-vel összedugták a bukójukat és az lett a vége,h jöhetnek a szurik
(MTX),ma már megkaptam az első adagomat :cry: :cry:
Hát naon szomorú vagyok,de kemény leszek,aztán jöhetnek a fagyisok :!:
A szurik után mennyi időt kell kihagyni :?:
Köszönöm azért a drukkokat csajszik!!!!

Angi-babaragaccccsok mennek :!:

Számos Pancsi
pancsi790204

woody: Köszi a Barbus dicséretét. Drukkolok neked, látom már nincs sok hátra a szülésig.

pancsi: Sajnálom. :( Majd a fagyis.
vicky79
Budapest III. kerület

Még nem olvastam vissza, de mindjárt megteszem.
Csak gyorsan, hogy akik várják a beszámolót ne várjanak hiába.

Hystero elhalasztva. Nem tudom meddig, talán holnap megtudom.
Reggel berobogtam, kerestem a felvételit. Bekopogtam mondták, hogy üljek le a folyósón és várjak. Mondtam, hogy nem várok, de a mai nap törölve. Mondták, hogy jó és telefonáljak új időpontér. Próbáltam hívni, de nem vették fel, akkor kiderült, hogy rossz számot adtak amikor sikerült kérték, hogy holnap hívjam. Ha holnap nem sikerül telefonon akkor bemegyek, de időpont nélkül nem maradok.

A hétvégén lekvár befőzés volt. Pénteken anyuéknál a húgomnak, szombaton pedig a párom anyukájának.
Ma meg egész nap a telefonon ültem.
vnbeni

Sziasztok!

Sajnos még nem sikerült megnéznem - legalábbis végig - a filmet. Letöltöttem. Igen ám, de nem vagyok egy nagy töltögetős, töltenem kellett egy progit, ami összeilleszti. Na, elindítottam. volna, mert nem indult a mediaplayer, azt nem tudom miért, mindenesetre a többéves, géphez kapott windows-om lopottnak titulálta. Na jó. leszarom a mediaplayert, töltök le másik lejátszót. Töltöttem. Elindítom, hát a hang valahogy gyorsabban megy, mint a kép. Ott kezdett igen zavaróvá válni, ahol beszélni már a spermium lefejezéséről beszéltek, látni meg még a kórterembe bemenő párt láttam. Úgyhogy egy újabb lejátszó, újabb letöltés, ezzel már működött, de éjfélkor ágyba parancsolt az uram és még csak a felénél tartottam :roll:
Viszont ha minden jól megy, ma együtt megnézzük. Mi még az események előtt vagyunk, hátha tanulunk is belőle valamit. Eddig legalábbis tetszett.

Ritával mi van?

Számos Pancsi, nagyon sajnálom. :cry:

Angi, Kisbéka, nagy-nagy drukk!
aktucs

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem jötem, de nem nagyon volt időm.
Köszi a drukkokat holnapra, elraktároztam. :D Azt hiszem, kezdek picit izgulni... Remélem minden ok lesz.
Ugye jól emlékszem, hogy a beülti napján délelőtt nem kell "felküldeni" a gésa golyókat?

Számos Pancsi

Nagyon sajnálom :cry: Remélem, hogy a mirelit ovisok lesznek a befutók. Nagy ölelést küldök.

Breki

Neked is mennek ám a drukkok :D
Ja és újabb hasonlóságok köztünk: neked is 5 naposan költöznek be a babák+ én is latint tanultam a gimiben (ezt az infót az iwiwen lestem le) :D

Aktucs

Még nem is üdvözöltelek körünkben.Szóval üdv nálunk :D
A filmet megnéztem kétszer is, tényleg jól csinálták meg.

Mieza

Örülök, hogy jól éreztétek magatokat és hogy a hőség kimaradt.
Én pokolian izzadok, ilyen soha nem volt :?
Köszi a drukkokat Neked is :D

Most megyek, bocsi, hogy nem írtam mindenkinek személyesen.
Gésa golyóról légyszi írjatok, később még benézek.
angi81

Sziasztok!A hír,hogy holnaptól nem kell már c.elhalt a kicsikénk,nagyon szomorú vagyok, most estére omlottam össze.Megtapadási gondunk van ,jövő kedden kell mennem hcg vizsg.ra utánna kezdődnek a kivizsgálások.
Nem tudom hogy fogom túlélni ezt a3 hónapot.
Gondolom ez sokatoknak sikerült azért.Köszönöm a sok drukkot, bíztatást,Együttérzést.Nagyon-nagyon jó hogy vagytok mindannyian ,mindannyiunknak,mindenkor!köszi!Köszi! :( :cry: :( :cry:

Pancsi!Sajnálom,Ne félj tőle,túl leszel rajta,és kezdünk megint! :) :)

Ha valaki tud valami okosat habituális vetélésre orvos,vizsg.akármi, Írjatok!

Majd olvaslak benneteket+írok,hogy könnyebb legyen.

Soma fiamat jól megölelgettem,felemeltem sok idő után először.A szemembe nézett és megkérdezte:Anya!Ugye megint nem lessz kistesóm?!?!
Elbőgtem magam és megígértem neki egyszer lessz,
Pedig megfogadtam nem sírok előtte a kudarcunk miatt.
ritabmc

Bocsi lányok,HOGY KICSIT HOSSZÚRA ÉS SÍRÓSRA SIKEREDTEM!Kisbreki!Angi!nagyon nagy drukkok mennek ! :arrow: :arrow: :lol: :lol:
ritabmc

Angi, gésa golyókról nem tudok mit írni :-( viszont drukkolok a holnaphoz ezerrel. :-D :-D

Békus, neked meg mennek majd szerdára a drukkok. :-D

Rita, sajnálom hogy az injekciót nem úszod meg, kitartást, remélem nem kell majd sok belőle.

Beni, miért marad el a hystero? :shock:

Kubu, örülök hogy táska-előkészület megtörtént. :-) Marcus hol játszik hurrikánt, amíg ti a jánosban? drukk és "babragacs másképp" a holnapi vizsgálathoz. :-)

Woody, jó hogy jöttél, remélem tőled is jön majd alkalomadtán apa-hír-kép. drukkolok hogy a frontok ne bolondozzanak veletek (sem).

Kispatak, nem ismerem a történetedet, de remélem a gyerkőccel jobbra fordulnak a dolgok.

Mieza, jó hogy megjöttél, úgy mosolyogtam a beszámolódon. :-D örülök hogy jól vagytok.

Macs, merre csavarogsz?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Rita, nagyon sajnálom, sírd ki magad és gyere bármikor.
sajnos dokkert nem tudok ajánlani. tudom egyszer már kérdeztem, de IR rendben van nálad? az okozhat korai vetélést.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Jó reggelt,

Mieza,
Igen igen megkaptuk a levelet, nagy böngészésben vagyunk. Köszönjük szépen :lol:
12 heti genetikai uh a Jánosban lesz aztán 16 magánban majd 18 héten genetikai újra Jánosban :lol:
Bizony, bizony piss jó és sűrű barát :lol: :lol: :lol:

Kisbeeka,
Így tovább !

Számos Pancsi,
Ölelések, nagyon sajnálom.
Sajti majd megmondja de 3 hónap pauza van asszem szurik után.

Vnbeni,
Naaaa, tegnap jól nem jött össze.

Aktucs,
Kis IT guru :lol:

Angi,
Szerintem nem kell gésagolyó.
Hipergigamegadrukkok mennek !

Rita,
Nekem is potyognak a könnyeim, nagyon sajnálom.
Sok erőt és kitartást kívánok !

Zsuzsó,
5 táska cucc, tudtam én, hogy miért hezitálok a csomagolással. (1 nekem szülőszobára, 1 a kórházba, 1 Marcusnak, 1 Liza kórházi cuccok, 1 Liza hazajövetelhez) :lol: de alakul a mandula.
Ha éjszaka szülünk és ha bármikor akkor irány a hugiékhoz útban Jánosba és ott lepasszintjuk törpehurrikánt, aztán majd jönnek anyósomék és ők viszik el 1-2 napra. Fura lesz nagyon, főleg hogy apjával most, mint a szerelmespár úgy össze vannak borulva és úgy is alszanak a nagyágyban (napok óta száműzetésben vagyok a gyerekszobában :shock: ).

Mindjárt hozok képet hurrikánról :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.07.21 07:06-kor.

kubuspace

helykihasználás :lol:

Kép

mi van ? nem volt elég a vacsora ??? :shock:

Kép

kubuspace

Jó reggelt!

Rita: Nagyon sajnálom. Kitartás. Nagyon gyorsan el fog menni az a három hónap, főleg a kivizsgálásokkal. (Én már több mint egy évet hagytam most ki és az is elmúlt)

Kubu: Az én pü.-met is megkaptátok? Még pénteken írtam őket. Nagyon előrelátó vagy ezzel az öt táskával.
A keresztfiam születésekor a bátyám pakolta össze a hazahozós cuccot. Internetről nézett egy listát, és anyukámat kérdezgette telefonon, hogy mi az a kocsikabát. :D

Nekem ma nagyon lázad a kicsi lelkem... megjött ma reggelre, időpontunk meg csak a jövő hét keddre van. Így kimarad egy olyan ciklus amikor végig szabin vagyok, és majd egy olyan hónapban akciózunk, amikor épp iskolakezdés van, és mint minden tanár, én is nélkülözhatetlennek érzem magam... :cry: Komolyan :cry: És egyáltalán nem értem miért nem adtak időpontot amikor először kértem.... meg se kérdezték a 21. napi v.v. eredményét két héttel később, amikor adták ezt a jövőhetit... pedig pont arra hivatkoztak, hogy e nélkül nem lehet :shock:

Ma megyünk előadást hallgatni. Szerintetek nagy gáz lenne megkérdezni, hogy esetleg nem tudna-e valaki most kezdeni velem valamit?

hofeherke

Mara,
igen megkaptam, bocsánat, apa már fogalmazza is a levelet :lol:

Én a helyedben mindenképpen beszélnék valamelyik dokival ! pl azzal aki az előadáson bent lesz, emberek ők is, megértik a helyzetedet. Semmiképpen ne hagyd ki, hátha azt mondja hogy rendben kezdjetek !!!
nagyon szorítok hogy +++ választ kapj !

kubuspace

Sziasztok!

Rita,
én is sírtam ahogy olvastalak :cry:
Szegénykém, nagyon nehéz ez most neked, de hidd el, sikerülni fog, lesz kistesója Somának!!!

Számos Pancsi,
nagyon sajnálom! Úgy reménykedtem, hogy legalább valakinek sikerül abból a csapatból akik együtt voltunk, de úgy látom, ez egy negatív széria volt...talán a helyettesítgetős kapkodás is benne lehet, nekem legalábbis ez az érzésem valamiért :roll:
Én is úgy tudom, sajnos 3 hónapot kell kihagynotok :(
De mint írtad, kemény leszel, és utána ott lesz a fagyibabci!
Mi szeptemberben megyünk a mieinkért :wink:

Kubu,
5 táska :shock:
Marcust puszáld meg helyettem, mindig olyan édes ez a kölök, új erőt ad a várakozáshoz!

Mara,
totál megértem a lázadásod, az ember annyira szeretne már haladni amikor ott van a kapuban!
Csatlakozok kubu véleményéhez, kérdezz csak rá nyugodtan, vagy az előadó dokinál, vagy Irénkénél a recin (nekem az a tapasztalatom, hogy ő nagyon segítőkész és ráadásul "mindenható")

Mieza,
üdv újra köztünk!
De jó volt olvasni a soraidat! Egy elégedett, boldog kismami mosolygott belőlük :)

Kép
judit0713

Zsuzsó,
ti mindjárt kezditek az inszemet?
Az utolsó, sikeres inszemeteket :wink:

Angi,
remélem még nem késtem le: hipermegadrukkok mára :arrow: :arrow: :arrow:

Breki,
tényleg működhet a Titok, legalábbis a te példád ezt mutatja :)
Hol lehet beszerezni a könyvet?
A filmet is letöltöttem, megnézem majd, de én bizony még klasszikus könyvmoly típus vagyok :oops:

Aktucs,
ez aztán kitartás! Ha ez megmarad végig, sima ügy lesz ez a bmc-s story :wink:

Estrella,
csak semmi pesszimizmus!
Bizakodva tekintünk előre, hiszen olyan sok társunknak sikerült már :idea:

Beni,
ne hagyd magad lerázni !!!
Miért nem lehetet most megcsinálni?

Kép
judit0713

Álomfejtők, segítség kellene!
Olyan furát álmodtam ma éjjel :roll:

Valami házibuli-kertiparty féleségen voltam, Eszter lányom is velem volt. A társaság tök ismeretlen, félrevonulva álldogáltunk a kapu közelében, vártuk hogy apa érkezzen (nem tudom, miért nem együtt mentünk :shock: ). Nagyon aggódtam, miért nem jön már, hol lehet, biztos baj érte, stb. Tök sápadtnak éreztem magam, remegtem, gyomro görcsben, szóval full para, nemcsak enyhe kis aggodalom!
Egyszer csak jön egy taxi, kiszáll belőle az anyum :shock: Kérdi mi a baj, mit ácsingózunk itt? Mondom neki hogy várom az uramat, de nem jön, tuti történt vele valami!
Na jó, akkor ő bemegy (előkertben voltunk, mögöttünk a ház, aztán a hátsó kertben a party).
Nemsokára jön ki, hogy kislányom, te aztán jó faj vagy, hiszen itt van már rég az urad a többiekkel! Erre kijön a VOLT párom a házból :shock: Én meg vigyorgok mint a vadalma és megnyugszom, aztán elmegyünk hárman Eszter, ex-apu meg én haza :roll:

Hát ezt én nem nagyon tudtam megfejteni :roll:

Kép
judit0713

Kisbeeeka :) Szuppper hírek, megintcsak! Figyi, nem a titok működik, hanem a határtalan hited!! (Óvatosan vele, mert az első lombik alatt én is beleőrültem és nem sikerült és teljesen magam alatt voltam. Akkor még nem értettem, hogy sikerült, csak nem akkor, hanem most! :) Viszont akkor kimondtam hangosan, hogy olyan jó lenne ha lenne időm néha könyvet olvasni, aludni, programozni és másnap ki is dobtak a munkából :)))
Van második része,a kulcs ...

Rita, nagyon sajnálom, nagy ölelést! Lesz Somának kistesója, hidd el. A 3 hónapnak csak az eleje sok, a közepe-vége már úgy elrepül :) Majd írd meg milyen

Sokszámos Pancsi, nagyon sajnálom. Annyi mostanában a mk, mitől lehet... Nagy erőt és kitartást, Sajti elég sokat tud neked segíteni ez ügyben, ő nem régen esett túl ezen. Lesz nektek is babátok, csak ki kell várni!

Angi, az elméletem szerint már MUSZÁJ Jönnie jó híreknek!!!! SZóval hajrá!

Kubu, még mindig nagy Márkusz rajongó vagyok!!!

Hófehérke, a recin kérdezd meg (ha lehet ne valaki fiatalt), tuti, hogy segítenek, mondd el, hogy mit gondolsz, mit szeretnél. Nekem még mindig az lett :) Én Irénkével beszélnék.

Hú Judit, milyen fura álmod volt... talán azt érzem, hogy ugyanazt az összetartozást keresed, mint régen az ex-szel. hármasban. Várod a párod, aggódsz = valamit nagyon vársz, ami aggodalommal tölt el. Aztán megnyugszol, mert minden rendben van, hármasban mentek el. Az, hogy az exed szerepel benne, nem fura, mert az új pasiddal :))) még nem élted át ez a hármasban kerekcsalád érzést, ezért az álmod onnan vett figurát, ahonnan tudott :)
mieza

Köszi mindenkinek a reakciókat. Akkor majd a recepción próbálkozok. :) Úgy is leadom a 21. napi vérvételem eredményét, ha már ott vagyok. Igazán még nem tudom beazonosítani, hogy ki kicsoda :( Eddig minden alkalommal máshoz kerültem :( A recepción is, meg a dokik terén is. Igazából nem is nagyon érdekel, hogy ki foglalkozik velünk, csak haladjunk már....

Judit: Ilyen furcsa álmaim nekem is voltak az exemel (még az egyetem alatt éltünk együtt, még meg is kért, csak elvenni nem vett el). Úgy 3 év elteltével szűntek meg szép lassan. Utána olyan lelkiismeret furdalásom vol az urammal szemben, aki békésen aludt mellettem...

hofeherke

Sziasztok!

Rita: Kimondhatatlanul sajnálom :((( Remélem, hogy fognak megoldást találni a megtapadási problémára. Tudom, hogy nem vígasztal, de legalább Nálad már legalább lehet kutatni, hogy mi a pontos probléma, és a következőnél már ez ki is lesz küszöbölve!!!!!

Mara: én is szorítok, hogy a mai dokival le tudd bizniszelni a dolgot!!! :)

Kubu: Marci nagy zsivány...azt a fejet, ahogy túrkál a kukában !!!! :)

Sokszámos Pancsi: Sajnálom :( Sajti úgy emlékszem az injekciók után 3 hónap szünetet mondott. De majd jön és elmond mindent. Kitartást és nagyon sok erőt kívánok... Talán itt velünk könnyebben megy el a 3 hónap.

Juditkám: Érdekes az álmod, csak úgy kerekedett a szemem, ahogy olvastam :) Kíváncsi leszek hogy a többi álomfejtőink mit mondanak rá....

Én ma voltam a Mágusnál uh-n. Ciszta nincs, úgyhogy a dolog ezen része legalább kipipálva. Köszönöm szépen a cisztaűzőket!!!!!! :)
A jobb oldali pfészek kicsit nagyobb, de ez szerinte nem probléma, mert most nem lesz injekciózás úgysem. Ma vagyok a 8. napon. Először nem látott dominát.. aztán mégiscsak talált egy 12 mm-est, asszem baloldalon(?).... Pénteken megint kell mennem, ha nő ez a 12-mm-es és bizton rá lehet mondani, hogy ez a domina, akkor már meg tudja majd mondani, hogy lehet-e beültetés ebben a ciklusban.... :shock:
andrea-1

Rita! számos Pancsi!

Nagyon sajnálom, ami veletek történt! Hát én is megkönnyeztem a soraitokat!
Higgyétek el, össze fog jönni, és akkor ezt a sok rosszat szinte el is fogjátok felejteni!

Kubu!
Látom, meg van nálatok az akció terv. Szépen összecsomagoltál! Nagyon szurkolok!

Habituális vetélésről:
Én nagyon ajánlom Dr. Fülöp Vilmost. A stílusa furcsa –enyhe kifejezés – de nagyon jó. Egy csomó vizsgálat kell hozzá, én annak idején csináltam egy táblázatot ezekről, ha kell bárkinek elküldöm. Már több lánynak is elküldtem!
http://habitu.kozos.info/index_elemei/Page440.htm

Andi!
Nagyon szorítok!

rodina74

Rita: Nagyon sajnálom :cry: A megtapadási problémára szokták csináltatni a terheléses cukor és terh.inzulint vizsgálatot,immunológiát az ÁNTSZ-be és a trombózis hajlamot...asszem :oops: de,majd jönnek a többiek és ha nem jól írtam kijavítanak...

Én is úgy emlékszem,hogy Sajtinak 3 hónapot kellett kihagyni a szurik után...

Sokszámos Pancsi: nagyon sajnálom :cry:

Andikám,péntekre jól megnő a domináns tüsző és megkapod a kis lustaságodat :D :D :D

Kubu: Marcinak nyomjál egy puszit a nevemben :D :D :D

Kpn: tudod már az eredményedet :?:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Lányok!

Nekem a tegnapi programom doki látogatás volt. Hétvégén éreztem kis görcsölést, és valami olyan furi volt odalent. Nem fájt, vagy szúrogatott, de mégis olyan más érzés volt. Először nem is akartam dokihoz menni, de aztán úgy döntöttem, hogy mégis elmegyek a saját megnyugtatásom végett. Az én dokim 2-ig szabin van, így elmentem az ÁEK-be, és megvizsgáltattam magam. Hát jól tettem, mert kiderült, hogy megrövidült a méhszájam, de szerencsére zárt. Igazság szerint, ha nem lennék ilyen parázós, akkor el is hessegettem volna a gondolatot, hogy valami furi. Most már áldom az eszem. Rögtön küldtem sms-t a doki nőmnek, mert abban állapodtunk meg, ha van valami, küldök sms-t. Rögtön visszahívott és negyed 3-ra be is hívott. Kiderült, hogy tényleg megrövidült, de még idejében elkaptuk. Innentől kezdve viszont 3 hónap szigorú fekvés, se főzés, se takarítás, se semmi, és gyógyszert kell szednem. Reméljük 24. hétig kihúzzuk, mert utána már próbálják megmenteni a babát, de előtte semmit nem tesznek érte. Azt hittem, hogyha már így megszenvedtünk a babáért, akkor legalább a terhesség könnyebb lesz! Hát, sajnos nem! Kittikénk pedig már farfekvéses!

rodina74

Angi: gyere mááááár a hírekkel!! :lol:

Igen,ezek szerint nekünk is 5 napos bébik lesznek,de ez is szerencsét hoz.
És igen,imádtam a latint középiskolában.

Mostanra már tuti túl vagy a beültin,ez nagyon izgis!!

Mieza: valóban pár nap alatt határtalanra duzzadt a hitem,pedig más épp ilyenkorra veszíti el azt,de érdekes módon ahogy közeleg az idő,egyre biztosabb vagyok a dolgomban :shock:

Érzem,hogy minden jól megy,és hihetetlenül elégedett és boldog vagyok,hisz vannak embriócskáink :)

A kulcs...? ammegmi? :lol: Azt is meg kell szereznem?

Tegnap sokmindent kívántam még,és anyummal együtt röhögtük végig a délutánt,mert érezte,hogy szuggerálom mellette a dolgokat,és MIND bejött :lol:

Ma már párom is próbálgatja a Titkot.

Én is inkább könyv párti vagyok,de megnéztem a neten a filmet is,de nem töltöttem le.

Mindjárt megnézem,honnan lehet még beszerezni.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.20 11:03-kor.
Vendég

Rodina: Mázli, hogy időben elkaptátok!!! A Te dokid továbbra is S. ugye??
Kittikéért az a minimum 3 hónap (mert több lesz az!!!) fekvés asszem menni fog. Ha valaki, akkor mi aztán gond nélkül feküdnék és ha kell fekszünk is a babáért, nemigaz??? Kitartást kívánok Neked, csajszi, nagyon!!!! :)

Angyalkám: Hát remélem is hogy megnő.. most próbálom literszámra nyomatni magamba a cickának az ő farkát :) :) :) :) .. Remélem pénteken kimondja végre a zöldutat...
Nálatok mi az ábra???
andrea-1

Rita: sajnálom,hogy most nem sikerült a dolog,mindenképp sírd ki magad,hogy megkönnyebbülj,hogy utána teljes erőbedobással készülhess egy új bevetésre!!! Nagy ölelést küldök Neked,és köszönöm,hogy emellett még ránk is gondoltál,és ennyire drukkolsz!!
Vendég

Rodina: még szerencse ,hogy aggodós tipus vagy!!!!fekvés ezerrel :!: :!: :!: Babaragacsot küldök :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Andikám: Szorítok neked :D

Pénteken megyek hysterora :shock: úgy félek,mint az állat :shock: :shock: :shock: egyfolytában olyan gyomorgörcsöm van,hogy már majdnem elhányom magam :roll:

Kép

kiss angyal

Jajj Angyalkám, megértelek... nekem tegnap nem ment le szinte 1 falat se a torkomon, olyan ideges voltam a kurva ciszták miatt.. IR gyogyót be se tudtam emiatt venni.. csak bőgtem folyamatosan.... :(

Túl leszel rajta, meglátod... Kedvenc szittyós italunkból a koktélból kapsz majd ugye, az majd úgyis kiüt? Mert ez ilyen altatásos mutatvány, ugye??
Mit lehet róla tudni, fáj utána, feküdni kell, vagy pikkpakk jobban lesz az ember lánya???
andrea-1

Andikám: szegénykém...de,látod lemondtak a ciszták :D

Altatásban lesz,olyan mint a punci-jónál alkalmazott szer...de, a BMC már olyan számomra mintha hazamennék...ott már megszokták az állatságainkat...persze,biztos itt sem én leszek az első aki a arról beszél,hogy nehogy lerágják a fülét :lol: állítólag,ha minden oksa 15 perc az egész és 2 napig kell pihengetni...ezt mondta Lintner T.Úr...na mind1,csak ez a fránya görcs a gyomromban ne lenne :evil:

Kép

kiss angyal

Pancsi, sajnálom :(
valahogy tényleg nem volt szerencsés a csapatunk. Nem tudom mit ronthattam el, sokat töprengek rajta. Talán azt, hogy nem pihentem a beülti után, hanem sokat futkoztam mindenfele. Az biztos, hogy a következő (fagyisnál) megpróbálok minél többet feküdni.
Kedves Mindenki, segítenétek abban, hogy akinek/ ismerősötöknek
sikerült a beülti annál feküdt/pihent-e sokat? Állítólag nem ezen múlik, ki tudja. De hátha!
Üdv Mindenkinek

MÓNIKA
missmoniq

Angyalom: Szerintem ezen a helyen is volt már pár magánszámban részük... Nem tudom hogy tudnád kikapcsolni Magad, de valahogy kéne, mert péntek még kicsit odébb van.... :shock:
andrea-1

Angyalka: drukkolok Neked,hogy ne fájjon a beavatkozás!!
azt most úgyis hiába mondanám,hogy próbálj mással foglalkozni,mert ezt nehéz megvalósítani,de a lényeg,hogy mikor csinálják,próbálj mélyeket és lassan lélegezni,hogy ellazítsd a testedet,és akkor nem lesz rossz!
Vendég

Móni: a leszíváskor mesélte az egyik lány,hogy múltkor mikor beültin volt,mindenki stresszelt ezerrel,és féltek,hogy nem fog sikerülni...
Egy lány volt csak,aki legyintett rá,hogy lesz ahogy lesz,őt nem izgatta fel a dolog.

Nos,egyedül neki sikerült...

Próbáld nem elemezni az előző helyzetet,hanem úgy készülni rá,hogy ez egy lehetőség,és természetesen sikerülni fog.
Úgy látom Rád férne a Titok :)

Nekem holnap lesz beültetés,és abszolút pozitívan állok hozzá.
Izgulni is talán csak reggel kezdek majd :D
De ez is inkább csak amolyan várakozás,és nem stressz.

Sokan mondják,hogy könnyen beszélek,mert első beavatkozás,de azt hiszem a hozzáállás kérdése ettől független.

Valaki végigstresszeli az összeset,én nyugodtan megyek az elsőre is,mert az ideg nem old meg semmit.
Én voltam eddig a legparázósabb ember,Sajti is tudna mesélni róla :lol: :lol:
Vendég

Aranyosak vagytok :!: :D :!: Pedig már minden észérvet elmondtam magamnak amit csak lehetett azzal kapcsoltaban,hogy miért kéne befejeznem az önsanyargatást..de,nem megy...

Breki: azon az ágyon ellazulni :?: :lol: :?: :lol: még soha az életemben nem ment :P

de jó Neked,holnap már ott lesznek a pocódban a babácskáid :D :D :D

Macsek: Hol vagy???????????????????

Kép

kiss angyal

Angyal: Gondolj arra, hogy pénteken Misi helyett most majd egy új party-arcot ismerhetsz majd meg.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
andrea-1

az KIRÁLY :D :D :D

Kép

kiss angyal

Rodikám,
hát én is azt gondoltam, hogy a terhességed már álomszép lesz, aztán jön a kiscsaj!
De ügyes vagy, hogy megérezted hogy gond van, és rögtön léptél is!
Ezerrel szorítok hogy még minél több idig maradjon Kitti a jó puha meleg fészekben!!!

Angyal,
nyugibogyók :arrow: :arrow: :arrow:
Túl leszel rajta, mint már annyi mindenen amióta babára vágysz!
Gondolok majd rád!!!

Kép
judit0713

Angyalka: nekem is nehezen megy ott az ellazulás,főleg mert a térdem a fülemet nyomja :lol:
De olyankor keresek egy pontot,amit nézhetek,arra koncentrálok,meditálok.

Ez eddig bevált.
Írtam nektek,hogy elviselhetetlenül fájt a hüvelyi UH.
Nos,miután elkezdtem ezt a módszert alkalmazni,már nem elviselhetetlen.
Nem mondom,hogy kellemessé vált,de ezerszer jobb :)

A beültinél nem lesz semmi branül,vagy ilyesmi,ugye?
A pontos menetet még nem tudom,annyit mondott a hölgy a telefonban,hogy átmosnak,ezért az utro golyókat felesleges is már aznap használni,mert kimossák,és vékony katéterrel csinálják,de mást nem tudok :)
Dokim csinálja majd,ugye?
Vendég

Breki: persze a dokid fogja csinálni...az már tényleg nem nagy ügy...megmutatják a biológusok az embriókat..vigyél fényképezőt,ha akarsz,mert le is tudod fotózni a gyerekeket :D egy nagyon vékony katéteren berakják a lurkókat megmutatják a monitorona műtőbem is ,hogy hol vannak a méheden belül és utána 1-2 óra pihi...ennyi az egész...

Kép

kiss angyal

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?