Jo estet!
Csajok, kitettetek magatokert, alig gyozom a mai termest visszaolvasni! Csak ki ne felejtsek senkit!
Sziszike: orulok, hogy nem lett vakbela mutet, en 3x voltam gyanus, legalabb fogytam az 1 het alatt a korhazban, aztan apam jott ertem es kerdeztem, hogy akkor most megyunk az Orson a hamburgereshez? Es akkor lehetett extra nagyot kernem, meg egy csomo haverom lett utana akikkel leveleztem. NA ez csak ugy eszembe jutott.
Persela: ez volt a legkevesebb, es legtermeszetesebb:)
Meri: en kettot is gondoltam.
1. (ez olcsobb megoldas) en most, hogy Zsombit hatratettem az ulesbe, vettem egy kistukrot (babatukor kocsiba, Minimanoban kb 2 ezer, de szerintem benzinkuton is, autosboltban is lehet kapni) azt a kozepso tukor ala fel lehet ragasztani tapadokoronggal es akkor beallitod, hogy lasd, a Ti esetetekben ugy kellene, hogy a hatso ablakra tapasztod ugy, hogy az elso kozepso tukorben tudjad nezni. A hordozos megoldashoz ez passzol.
2. veszel egy gyerekulest, ha nem 9kg meg Bazsi, akkor van a 0-18kg-ig kategoria, bar lehet hogy azt sem lehet megforditani 9 kg-ig?? Ezt nem tudom, mert azoknak az a lenyeguk, hogy 9kg-ig menetirannyal szemben, aztan mehet menetiranyba? Ez nem biztos. Igy a tukrot ugyanugy hasznalhatod, ahogy en, fent leirtak szerint.
hiuzka: tokre orulok, hogy kicsit tudtunk dumalni, Zsombi egy tunder, persze Te is:).
Gabi: nekem nem tunt fel, hogy Erik benan viselkedik, pont ugy viselte magat, mint egy baba. Elottunk szerintem nem kell szabadkoznod, mindenkinek van gyereke:)
Poczvarek: nem semmi az utleveles mizeria.
Vera: en meg a sieles miatt irigy:)))) Vigyazzatok magatokra, es erezzetek jol magatokat. Aztan fenykepezzetek! Lesz ott ho eleg?
MEg egy parbeszed a fitness terembol, step ora utan egy csajjal dumaltam, akivel egyutt nyomtuk es jott az oltozobe:
En: - MAradsz meg a spinning oran is?
O: - Igen mindig 2 orat szoktam maradni, maradj Te is mert az sokkal hatasosabb. (Ekkor mar 6 ora volt)
En: - Engem var otthon a fiam akit furdetnem kell es szoptatnom.
O: - Ja ha mas elfoglaltsagod van, akkor az mas!
ZSOMBI nem egyenlo MAS ELFOGLALTSAG!!
Nem kezdtem el magyarazni egy gyerektelennek!:))))
csok