Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Jó sokat írtatok, amíg én hajásztam…na jó szundikáltam is egyet ebéd után, ahogy az előírt ET utáni időkben :oops:
Tényleg, nem is tudom elképzelni, hogy fogok holnap hajnalban felkelni, és kibirni egy három napos tréninget ebéd utáni szundi nélkül :roll:

Zsu14,
a kor miatt ne aggódj, én is az „érettebb” korosztályba tartozom. Ez szerintem nem befolyásolja azt, hogy hogy áll hozzá a doki!
Sőt, S ügynöknő (hozzá járok, bár most szabin van, így a lombikot pont Z csinálta) eddig kifejezetten igyekezett nem húzni az időnket, a koromra való tekintettel :wink:

Andrea,
megmondom őszintén, én a Cetrotide-et is pont úgy szúrtam, mint a többit (semmi dugattyú kihúz, stb) és hatott!!!

Mieza,
kicsit irigylem a párod, hogy ilyen szép helyeken jár.
Abban viszont egyetértek veled, hogy egy baba (pláne kettő) sokkal fantasztikusabb élmény bármilyen utazásnál :idea:
Azért remélem, elkerül majd Vuk, nem kell kipróbálnotok apa hősiességét :wink:

Kép
judit0713

Judit, nagyon vigyázz holnap magadra!!!
mieza

Vigyázok!
Úgy csinálom, hogy kivettem egy szobát Tatán, ahol a tréning lesz, és ott alszok majd (sőt, így du 4 után már végig pihenhetek), nem kell minden nap 1,5-1,5 órát autózni.
Meg arra is gondoltam, hogy megbeszélem a tréninges csajszival, hogy ha nem bírom, elfáradok, stb. akkor szépen visszavonulok pihenni.
Remélem megérti majd!

Kép
judit0713

sziasztok Lányok,

Mieza, megküldtem a titkosinfot. :-)
visszajelölni lehet hogy csak vasárnap tudok, mert úgy néz ki elutazunk pár napra, megpróbálunk minél több pozitív energiát magunkba szívni.

babaragacsokat azért küldöm egész héten majd.
remélem csupa jó hírre térek majd vissza... :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Hajrá Zsuzsóóóó!!!! Mindent bele :)))
mieza

Sziasztok!

Hát.... lehet, hogy elkezdődött a nyáriszünet, és ezért jobban rá kellene érnem, de úgy ki vagyok ütve, hogy minden szabad időmben alszom. És a fejem is fáj... :( Nem tudom, meddig lehet még bírni ezeket a frontokat :evil:

Én az inszemekhez gonalt szúrtam. Mind a négyhez. Nekem is az egyet jobbról, egyet balról megoldás jött be. A repesztővel meg csak annyi bajom volt, hogy vastagabb a tűje. Én egyébként (részben az IR miatt) ájulékony vagyok, de hála a jó égnek az első perctől tudtam magamnak csinálni. Mondjuk volt időm megszokni a tű látványát, mert 20 éves korom óta vesznek tőlem mikor milyen okból 2 havonta vért.

Ja és van a youtubeon oktatóvideó. Régen magyar szinkronnal is megtaláltam, de sajna nem mentettem el :(

Judit: Kitartást a 3 naphoz, és tényleg pihengess közben!

hofeherke

Judit ezek nagyon okos óvintézkedések, ügyi vagy!!! És ne felejtsd el a fehérjét :)

Hófehérke, én ettől az időtől olyan vagyok, mint az őszi légy. Nem lehet, hogy csak 3 napig ugyanolyan idő legyen egyfolytában? Nekem mindegy, hogy hideg vagy meleg, csak ne essen 15 fokokat naponta...
mieza

Sziasztok Jányok!! :wink:

Zsu,Zsuzsó!!
Nagyon-nagy ölelés Nektek!!!Annyira sajnálom. :( :(

Zsuzsó!!
Csak pozitívan,előre,ez a beszéd!!!

Mieza Mami!!
Csatlakozom a szédelgők táborához!!Olyan vagyok,mint akit 10X kicsavartak. :roll: És a derekam is leszakad,ugye műtve van,de sose szokott vele bajom lenni,de ezt az időt iszonyatosan megérzi. :oops: És szetem sem gáz Anyuddal menni uh-ra,biztos nagy élmény lesz Neki,és persze Neked is. :wink: Drukkolok ám még továbbra is.

Kubus!!
Köszi jól vagyok,Te??Fejed nem fáj???Gondoltam Rád,nincs-e migréned ebbe a hülye időben.
Marcus jól van???

Andikám!!
Hajrá szurkálás!!!!Csak így tovább..ügyesek vagytok.
Sajti Apu jó fej lehet. :D

Sajti!!
Hogy vagy???Akkor többet már nem kell menned vv-re HCG miatt??

Mai BMC-s Csajok??Gyertek meséljetek!!

Jujjj,mit is olvastam a másik oldalon??? :roll: :D

Én készülök ezerrel a szombatra,Férjecskémnek meglepetés buli van készülőbe a szülinapjára.Annyira izgulok,hogy minden jól süljön el,minden flottul mennjen. :wink:
csucsu99
Budapest

Vickany!!
Gratulálok!!!

Judit!!
Azért csak óvatosan amunkával.Az tök jó,hogy megtudod oldani az ott alvást,és nem kell annyit autóznod.Férjed ismerőse nem semmi egy csajszi. :roll: Amúgy jól vagy??

Angyal!!
Hogy vagy??Minden oké??

Navikám!!
A jó Istenke éltesen sokáig!!!Még nem vagy otthon???Merre jártatok??

Zsu14!!
Üdv körünkbe!!Jó helyen jársz,tuti a siker. :wink: Sajnos mindenhol sokan vannak,bárhová is mész,MI a Forgácsba kezdtük,de eljöttünk bizonyos okok miatt,És nem bántam meg a váltást,bár először ide mentünk volna.A vv-re,uh-ra,nem jött Velem a Párom,csak a konzultációra.Nem láttuk értelmét ott ücsörögni Velem egy vv-el miatt.Én álltalában 7-1/2 8 között odaszoktam érni(ha vv-re mentem)és volt,hoyg 9-kor már jöttem is el,de mikor a 22.napi vv-el+ vizsgálat volt,akkor 1-kor sikerült szabadulnom.

Kispatak!!
Fogad hogy van???

Vikus!!
Üdv a Szügynök táborába!! :wink:
csucsu99
Budapest

sziasztok

Úgy tűnik mk-m van, mert magas a hcg-m, és nem találta az ügynök a pzsákot! holnap is kell mennem vv-re és uh-ra.azt hiszem most kibuktam rendesen! :cry: pedig vastag mnyh várta őt, nem tudom minek kellett elvándorolnia!na mindegy...majdcsak lesz valahogy.
pusz mindenkinek és köszi az együttérzéseket!
Vendég

Zsu: Azért hátha jó helyen van! Ne add fel a reményt!

hofeherke

Csucsu, mesélj a meglepetésről!!! Mert az enyémnél múlt héten volt, de sajnos feküdnöm kellett. Ezért azt találtam ki, hogy ha hazajön, akkor feldíszítem neki a lakást, kap focitortát, meg valami ajeszt :)
mieza

Zsu, még egy kicsit azért várj, ne add fel, hátha! Van hogy egy kicsit lemaradnak a fejlődésben, nem azonnal látszik minden!
Én nagyon szurkolok!
MIt mondott még az ügynököd? Nagyon szorítok holnap!!
Annyi féle csodát láttunk már. Deca alatt megfogant babákat és olyat is, akinek azt mondták, hogy nem sikerült a lombik, pedig mégis ott volt a babó!
Még ne add fel, ki higgyen benne ha te nem?
mieza

akkorát nevettem: pelustorta :)
http://www.pelustorta.hu/

:)))
mieza

Zsuzsó,
nagyon jó ötlet ez az utazás, töltődjetek jól fel pozitív energiákkal!

Zsuzsi,
ne add még fel, hátha mégis jó helyen lesz az a babci!

Csucsu,
köszi, jól vagyok :) Vagyis remélem, hogy vagyunk :oops:
Meglepibuli apának? Ez jól hagzik :wink:

Mieza,
behaltam ezen a pelustortán :lol:
És mivel a sógornőm is meg az uncsitesó neje is mindenképpen előbb fog szülni mint én, és ráadásul nem első babát...lehet hogy ez lesz a meglepijük :lol:

Kép
judit0713

Ez a pelustorta tényleg jó ötlet, és ügyesebb kezűek még maguk is kivitelezhetik :)

hofeherke

Zsu, Veled érzek, nekem a rémálmom volt a mk. :-(
de nem lett az és Neked SEM lesz!!!
biztosra mondták hogy nincs petezsák? tényleg annyi csoda volt már ezen a fórumon!!!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Eldobom az agyam. Egy babakocsibolt szlogenje:

" A babához mindent adunk, de a BABA az Ön dolga"

Ez csak nekem fura, mint lombikosnak? Persze, hogy mindent adnak, de PÉNZÉRT :)
mieza

Szép estét mindenkinek!

Kispatak,
Sajnálom én is a melót, remélem sokkal jobbat fogsz találni.

Zsu14,
Üdv itt. Én is nemrég csatlakoztam. sikeres babásodást kívánok!

Zsuzsi.bmc
Sajnálom a történteket és kitartást kívánok neked.

Zsu1981,
Zsuzsi ne add még fel, hátha ott bujkál valahol a babó.

Kispatak,
Szépek a virágaid. Én is nagyon szeretek kertészkedni :D

Rodina,
Húha, nem semmi a táblázatod. így lestem :shock: …Ti az összes vizsgálatot megcsináltattátok?

Mieza,
Írtam privit.
Én is kaptam hűtőtáskát. Rendes volt a néni, mert adott amikor kiderült, hogy a tüszőrepit hűteni kell. Szerdán viszem vissza.

Lányok, szerdán jön valaki BMC-be? Én megyek tüszőnézőbe. Kíváncsi vagyok mennyi lesz. Remélem már csak 2szer kell megszúrni a hasam. Egyébként a tüszőrepit is ugyanúgy kell beadni?

Kismamik vigyázzatok magatokra, többieknek meg hajrá
brumi24

Én is csináltam pelenkatortát az unokatesóméknak és a sógornőméknek is. Nem olyan nehéz. Egyesével henger alakúra kell a pelusolat kötni és utána egy korong alakban az egészet. Sajnos telefonról netezek és nem tudok képet feltölteni.
vicky79
Budapest III. kerület

Majd várjuk Vicky a képet :)
mieza

Ami talán most a legfontosabb, Zsuzsi, drukkjaim mennek, hogy ne
mk legyen ++++

Többiek, segítsetek légyszi, 3.napi vv-en a pasit is csapolják?
Nem tudom, hogy a felírt (deáltalunk még nem eldöntött) genetikai vv miatt van-e a lapon, hogy ffi is. Vagy lombik előtt persze megint HIV és a többi nyalánkság?

köszi :oops: 8)
kpn

Jó reggelt,

Zsu14,
Azért nálunk picit más volt a helyzet, mindkettőnk munkahelye 10-10 percre van autóval a BMC-től és így azért könnyen ugráltunk.
Esetetekben tényleg jobb ha csak akkor megy a párod ha rá is szükség van :lol: a férfiak egyébként is nehezen viselik a várakozást.

Judit,
Fodrászkodás jól sikerült ?
Hogy vagytok ?
Felvilágosítást szívesen, tisztasor ha elégedett vagy az ügynököddel és ő még ott is praktizál akkor én is így tennék a helyedben.
Tréninghez kitartást.

Mieza,
Úh hányós szomszéd, nem semmi, akkor a tréning megvolt.
„és ez nagyobb kaland, mit a Fülöp szigetek ” ajaj mekkora kaland, egy életre szóló !!
Egyébként pont valamelyik nap pakolgattam a kincses dobozunkat és olyan jót mosolyogtam mert történetesen a párom 2008.április közepén tervezett nekünk egy meglepi utat aminek keretében egészen Lengyelországig mentünk volna, megvette a pályamatricákat, lefoglalta a szállodát, a belépőket, biztosítást kötött stb. stb. és erre kiderült hogy sikerült Marci márciusi inszem :lol: ))) szóval a szállodát, belépőket lemondtuk de van egy pár fel nem használt pályamatricánk :lol:
Szóval nem voltunk optimisták, persze pesszimisták sem az inszemet illetően... valahogy nem gondoltunk rá, de emlékszem a reggelre amikor tesztet csináltam és többször meg kellett dörzsölni a szemem hogy jól látok e (az elmúlt évek milliónyi egycsíkos tesztje után), nem hittük el hogy végre megtörtént a csoda.

Zsuzsó,
Jó pihit Nektek.

Hófehérke,
Fejfájás hess.

Csucsu,
Lekopogom erős migrénem nincs, igaz fájdogál a fejem, de akkor bekapok egy gyógyit vagy balzsamozom a tarkóm.
Marcus jól van, igaz ma 5-kor felkiabálta a bandát, 7-ig hiszti volt (nehezen bírtam) most alszik, jobb lett volna ilyenkor kelni, felborul így a napom, nem tudom hogy fogok tanulni ma. ÁÁÁÁ
Beszámolsz majd milyen meglepetésre készülsz szülinapot illetően ?

Zsu,
Öleléseim mennek. Nagyon sajnálom.

Brumi,
Hajrá szerda !

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok!
már megint esik :evil: :evil: :evil: :evil: elegem van!

Csucsu!köszi rtemélem jó választás lesz! :lol: :lol:

Judit!azért óvatosan Tatán!relax 1000rel!
vikus82

Kisbeeka:07.02-án Dr. Szücsnél fogsz várakozni, én Dr. Szücshöz vagyok beírva, ott fogok várakozni.

mieza: pelustortán nagyot nevettem, nagyon ötletes.

zsu: szerintem még nincs veszve a remény, még megtalálhatják. Bízzál benne.
Vendég

Kubu, hát gondolom nem sajnáljátok Lengyelországot :)

Knp, hívd fel a bmc-t. A pasiknál bármikor lehet vizsgálat, nincs a női ciklushoz kötve. Nekünk teljesen külön csinálták, de lehet, hogy nektek közösre írták be, ha már úgy is mentek.

Zsuzsi majd gyere és mesélj hogy mi volt a bmc-ben. Naggggyon gondolok rád :) 2 babóca+2 kutya+médiumanyukám és én szorítunk érted innen :)
mieza

Zsu
még ne add fel kérlek. :!: Nekem még 8 hetesen is kétnaponta nézték, hátha meg lesz méhen belül mert olyan magas volt a hcg-m, egy dolog , hogy nem lett meg, de a professzor azt mondta bármi lehet, ez egy olyan szakma, hogy rengeteg csodát élnek meg!
Nagyon drukkolok, :arrow: hogy meglegyen a picike méhen belül!!!!! :arrow: :arrow: :arrow: Kép

Angyal és Judit babaragacsok :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: KépKépKépKép

Lányok most megyek, mert főzök egy csomófélét, holnaptól amnio után fekvés egy pár napig. Azt mondták a vetélés 2-3 napon belül kiderül, úgyhogy addig extra para :shock: , aztán meg az eredmény miatt van izgulás mértékkel, az 3-4 hét, de remélem kisírom előbb az eredményt.
Alacsony lett az AFP-m, bár azt mondtam nem fog érdekelni annak az eredménye, de mégis beleültették a bogarat a fülembe.
Mivel a gép az emeleten, ezért egy jó ideig nem fogok jönni, mert lépcsőzésről legalább 1-2 hétig szó sem lehet!
Bár párom már napok óta pedzegeti, hogy leköltözteti a gépet, mert nem tetszik neki, hogy feljárkálok. Elég meredek a lépcső és már csak három nekifutással tudok feljönni és kapkodom a levegőt, mint a hízott liba.
Kérlek drukkoljatok! :roll:
Köszi! Puszi

Maccs
vörösmacska

Macs!

Ma annyira sokat gondoltam rá, hogy holnap mész!
Mindennek rendben kell lennie, úgyhogy nagyon nagyon pihizz!!!
Ha pedig a gép leköltözik, vagy majd már te mehetsz fel hozzá, akkor mindenképpen jelentkezz, hogy mi volt és hogy hogy vagytok!

Nagyon drukkolok!

Puszi

Bocs Lányok, igyekszem jönni, de folyamatosan benne vagyunk valamiben! Ha minden igaz, akkor lesz egy pici időm visszaolvasni este, de remélem legrosszabb esetben is max 2-3 nap és befejeződik ez a nagy pörgés itthon!

Mindenkinek drukkolok, és Zsu, ne add fel mééég!!! Bízz az utolsó pillanatig, hogy nem mk! Remélem jó hírrel jössz hamarosan, mert kiderül, hogy csak vaklárma volt! Tartsatok ki!

eszter82
Budapest

Csók Mindenki,

Helyzetjelentés:
Ma vagyok a 6. cn-on, 4 nap szurizás után.... mnyh: 6!!!!!!.... (igen jól látjátok HAT) mm-es (a régiek tudják hogy nekem az inszemekkor volt max 8-9 mm eddig a 16-18 cn-okon)......
Az egyik oldalon van 1 db 15-ös, 3 db 13-as, meg még egyéb kisebbek... a másik oldalt 3 db 12-es, 3 db 11-es.. meg szintén egyéb kisebbek.... de olyan gyorsan mondta hogy csak ezeket jegyeztem meg...
Kiváltottam a Cetrotie-ot, be is adattam,... pénteken kell megint menni... akkor derül ki, hogy jövőhéten melyik nap lesz az eksön.... :roll:
andrea-1

knp, hívd fel a bmc-t, mert ez mindenkinél máshogy volt, a pasi vizsgálata nem függ a nők ciklusától, bármikorra rakhatják :)

Macccs, nagyom szorítunk értetek!!! Minden rendben lesz. Ha már eddig eljutottatok, nem lehet másként :)))

Zsuzsi, gyere a mai bmc-s hírekkel. Reggel óta nagyon gondolok rátok!!
mieza

Hurrrá Andrea, ezek szupppper hírek!!!!
mieza

Andrea:Ezek nagyon szupi hírek, csak így tovább.

Zsuzsi: nagyon várunk a hírekkel!
Vendég

Andikám: Nagyon ügyi vagy :D szépen növesztettél ezt is azt is :wink: :wink: :wink: Sajt Papis story óriási :lol:

Macsek: nagyon szorítok értetek,de nem lesz semmi baj csak pihengessél :!: :!: :!:

Mieza:de jó a Férjecskédnek :wink:

Kubu: Marci tuti ezekre az őrült frontokra érzékeny 8)

Zsu: remélem ,hogy megtalálják a pöttömöt :!: :!: :!:

Csucsukám:Végre bejelentkeztél :D

Rólam: Berakták a 3. babát is :D szép nagy volt,Katalin mondta is,hogíy ez egy igazi kis husi-baba :wink:
Hármunknak csinálták ilyen eljárássl hétfőn az E.T...Nem egy nagy élmény,hogy pénteken is megkínoznak bent (én még véreztem) és hétfőn megint megrángatnak...mindegy is csak már sikerülne :oops:

Volt egy lány a beültin aki zokogott mikor kitolták a székben,bizti fájt neki és szerintem az első lombikja lehetett,mert aki már többször állt a rajtnál tudja mire számíthat :roll: Szegény úgy sajnáltam..meg magamat is,hogy most én fogok következni :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Halihóóóó!

Rengeteget írtatok szombat óta, bocs ha nem reagálok mindenre.

Mieza, kitartás szívhangig, tuti ok!!!

Zsuzsibmc, nagyon sajnálom, sok-sok erőt kívánok a folgytatáshoz.

Zsu, a remény csodákat tehet!! hátha :wink:

Macsek, jó főzőcskét, és igenis költözzön csak le az a számítógép!! nehogy már bezáruljon a virtuál világ mert a cicók a pocakban vannak :) A lépcsőt meg kerüld el jó messzire.

Angyal, szuper, és sok sikert! (tényleg fáj a beültetés???? erre nem is gondoltam... nem mintha ez visszatartó erő lenne :wink: )

Tegnapi bmc program megvolt (most csak apaügyben voltunk :roll: ) ééééés, találkoztam kisbeekával, és ez tök jó volt!
Meg egy másik lánnyal is, akivel a múltkor ismerkedtem meg! és ez nekem nagyon jó érzés, mert vhogy jobban érzem magam ha vannak ismerősök körülöttem. A recepciós csajszival nem tudok megbarátkozni... olyan muja és alig értem amit mond, és hülyeségeket kérdez... mindig az a szöszi van ott???? Kérdeztem, hgoy hol lesz a nagyrutinhoz a vv, mert azért itthonról 3 óra alatt érünk a bmcbe, és reggelizős vagyok, szóval totál el fogok éhezni... erre azt mondja, hogy ő nem tudja. Akkor ki tudj??? - nem tudom...- szólt erre a szöszke. Szóval ha ott vagyok, szóljak, hogy ne küldjenek át a központi laborba, mert ott annyian vannak mint az oroszok (párom vitte át a múltkori adagot, és döbbenten mondta, hogy legalább 100an várakoztak :? Nyugtassatok meg, hogy megcsinálják a lányok a bmcben... olyan ügyesen csinálták a 3. napit is, nagyon profik. Aztán du. 1-2 között megyünk Z ügynökhöz megbeszélni a folytatást.
Valaki írta itt az előző oldalon talán, hogy novemberben várhatja a lombikot, aki állami intézménybe jár. Most ezt hogy kell érteni? Ha minden vizsgálat meg lesz július elejéig, akkor is csak novemberben kerülhetek sorra? Remélem nagyon félre értettem valamit.

Verka
wikka
Miskolc

Na még egy (számomra legalábbis fontos) hír erejéig bírjatok ki:
A legjobb barátnőm ma reggel adott életet a 3. gyermekének, akit Hannának hívnak, és nagyon jól vannak. Két bátyó várja már otthon. Nekik nagyon könnyen megy a babásodás, csak megbeszélték, alkalmas-e hogy jöjjön babó, és hopp a következő ciklusban már kétcsíkos volt a teszt. Szinte hihetetlen... na mindegy, hamarosan megyek meglátogatom őket, hogy mintát vegyek :wink:

Kismamiknak pihit, harcostársaimnak kitartást, és szuper híreket!
(itt is undorító az idő....)

Verka
wikka
Miskolc

Verka: tuti,hogy előbb kezdhettek mint november...szerintem a köv.ciklusban már indul a mandula :D

Nem fáj a beülti,de ez attól is függ,hogy kinek milyen a fájdalomküszöbe....

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Naggyon magos a küszöböm, jelentem alássan :wink:

Verka
wikka
Miskolc

Kissangyal, ma rád is nagyon gondoltam. Szóval, mikor lesz majd eredményhirdetésed? Jaj, nagyon szurkolok! Remélem legalább egy baba úgy érzi majd, hogy ez a méhecske a legszebb hely a világon :) (aztán ha több gondolja így, az sem baj :)
Készülj lélekben, ez az évben fogadnak a cseh-magyar kapcsolatok gyerekei :)))

Verka, tényleg nem emlékszem, de a 3 vv egyike nagylaboros, akkor nagyon sok mindenre leveszik ott...
Én írtam, hogy olvastam több helyen is, hogy a Kaáliba (ami azért főleg fizetős betegekből áll), ha mégis az állami támogatottra akarsz menni, akkor novemberig kell várni. Azért a bmc-be nincs ilyen. Mondjuk évvégén volt, amikor decemberben mondta Sz. hogy majd csak januárban kezdhetünk, mert elfogyott a keret. (január 3-án ott voltam :)

Mostanában mindenki Hanna :)))

nem tudom ki a szöszi recis. Az a fiatalka?
Nekem Lujzi szokott lenni, vagy a legtapasztaltabb szőke hosszúhajú csaj (nem tudja valaki, hogy hogy hívják?). Ők mind nagyon benne vannak, Lujzi is egyre ügyesebb :)
mieza

Sziasztok!

Vagyok, de olyan nyomottan még mindig... alig van energiám. A fejem viszont legalább nem fáj.
Kértem időpontot a fogorvoshoz. Nagyon kedvesek voltak. Rögtön három helyre is beírtak, mikor mondtam, hogy érzékenyek a fogaim, és ki kellene csereélni a töméseket. Mondtam azt is, hogy még amalgámok, és hogy okozhat meddőséget, ezért nem is árt ha kicserélik. Az aszisztens szerint mindent ráfognak szegényekre, pedig azok a legjobb tömések. Na most kinek hidjen az ember? Mindenesetre július közepén mehetek, és elvileg egy hét alatt túl leszek mindenen :)

Olyan jó olvasni titeket, és veletek izgulni. Meg hallani ezeket az újabbnál újabb eljárásokat. Már teljesen kíváncsi vagyok nekünk mit találnak ki. :)

hofeherke

Mara, megértelek, én egész na aludtam. A párom felhívott skype-on, de miközben mesélte az élményeit, elaludtam. Én még ilyet nem éreztem, hogy szó szerint nem bírtam tartani a fejem, se a szemem nyitva...

2 óránként elaludtam ma 2 órára.
A tüneteket illetően ez tuti, hogy az időjárás miatt van, úgy látszik, hogy engem ez érint érzékenyebben, 100 jobban látszik rajtam minden változás.
A szagokkal még nincs nagy gondom, de a főzős műsoroktól és a boltban a kajától hányingerem lesz. Mindig valami kicsit eszek és gyömbért iszok, ezért nem jött még Vuk. De abszolút érezem, hogy mi az, hogy egész napos émelygés :)
A pocakgörcseim nagyon ritkán jönnek elő, akkor MagnaB és jól vagyok. Tegnap volt először hangulatingadozásom, konkrétan picsogós lettem, a párom gyereknevekkel nevettetett meg :) Hát, nagy munka lesz megtalálni, hogy minden kritériumnak megfelelő legyen :)))
mieza

TITKOSTÁBLA :)

Aki szeretné, írjon privit :) Párotoknak már elküldtem :)
(nem a párotoknak, apuknak hanem néhányatoknak :))))
mieza

Mieza: Bár kismami még nem voltam azért tudom mit érezhetsz. Amikor bromo-t szedtem a prolaktinomra és épp változtattak az adagomon, volt, hogy olyan rosszul voltam, hogy nem bíram felállni az ágyról... semmi különös tünet, csak épp minden bajom volt tőle... De azért a tied mégis más, mert egy nagy adag boldogság is vegyül bele :)

hofeherke

mieza:a hosszú hajú tapasztalt csaj a recepció vezető:Szitás Irénke.
Ha bárki bármit pontosan akar tud, őt érdemes megkérdezni, amit ő mond az tuti biztos, ő mindent pontosan tud, soha nem téved. Ő a legjobb, bár amióta csupa kezdő veszi körül és neki kell mindenkit betanítania, nagyon túlterhelt és kevesebb ideje van mosolyogni, de egyébként nagyon kedves és segítőkész.
Vendég

Hofehérke, most mit szedsz? Én is emiatt hagytam abba a bromot, Norprolacot szedtem és maradt egy levél, szívesen neked adom, hogyha szeretnéd, persze ingyé...

Igen Vickany, ő az Irénke! Na, most, hogy lassan kidobnak minket, most már az ő nevét is tudom. Ő a párom kedvence, a múltkor mondta. Akkorát nevettem, nem tudtam, hogy van kedvenc családi recisünk is :)))

Képzeljétek, S. ügynökkel álmodtam. Megsúgta, hogy ő is terhes újra és most már szólíthatom Eszternek és mehetnénk együtt nyaralni. Én meg csak feküdtem az asztalon széttett lábakkal és nem tudtam mit kellene erre válaszolnom :) hihihi
Szerintetek furán nézne a ha csütörtökön leEszterezném? :) hihihi

Itt egy dal a babásoknak, kicsit bugyuta, de édes babaüdvözlő :)
http://www.youtube.com/watch?v=25w0XsKF ... re=related
mieza

Mieza: Most épp semmit se szedek. Kb. 4 éve beállt, csak néha ugrik ki az értékem. Utoljára már nekem is Norprolacot írtak. Az utolsó két insemnél annak ellenére is kellett szednem, hogy rendben voltam. Azt mondták, hogy az évek alatt lehet annyira hozzászokott a szervezetem, hogy már hiányolja... :roll: hát.... én örülnék, ha nem tenné. Nekem is van a fiókban megmaradt készletem. Van néhány szem utróm és duphastonom is, meg egy rakat norcolut. Abból adni is tudok, ha valaki kér. Már egy fél éve nem szorulok rá :D azóta rendeződött a ciklusom. :)

hofeherke

Lányok, jelöltetek ketten az iwiwen, írjatok légyszi üzit ott vagy privit, hogy kik vagytok, mert így az igazi nevekből nem tudom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
........ vagy tudok egy jobbat Mieza átküldöd nekem is a titkos listát 8) ? Köszi!

Angyal pihizz és vigyázz nagyon egy picikre!!!!! Nekem is volt egy ágytársam aki sírva jött vissza a beültiről, neki azt mondta mindig nagyon fáj. Én megmondom őszintén semmit sem éreztem, vártam, hogy történjen valami, aztán Z egyszer csak mondja "megvan az út" :lol: :lol: :lol: . Attól is függ ügyes-e a doki, milyen a méhszáj illetve a méh elhelyezkedése szerintem.
Hajrá husi babus :wink: :arrow: :arrow: Kép

Mieza te most hagytad abba a prolaktin gyogyót? Nekem a 10. hétig szednem kellett a Bromót és csak azután hagyhattam el.

Hát Verka én egész jól "összebarátkoztam" Irénkével így hála ha már megjelentem a pultnál, "félrelökte" :lol: a kezdő csajokat és mindig ő szolgált ki, aminek nagyon örültem. Már nem nagyon emlékszem tisztán, de a legelső nagyrutint mintha a főbejáratnál vették volna le :roll: , de elég gyorsan ment a sor, mert vagy négyen szúrtak. Azt a sok várakozási időt a kaális lombikra írták a lányok, itt ha megvannak az eredmények és megvan a döntés egyből lehet kezdeni.

Köszönöm, hogy támogattok, érzem az erőt! 8) :lol: 11-40-re megyünk :?

Maccs
vörösmacska

Kubu péntekre extra erő :arrow: :arrow: Kép
Kép

Maccs
vörösmacska

Sziasztok!

Hát túléltem a mai tréninget, sőt, már szundiztam is egyet a szállásomon :oops:
(még szerencse, hogy a ffi kollégák miatt 8-kor kezdünk, mert ők ¾ 4 –kor rohannak haza meccset nézni…én meg szunyókálni…kinek mi :) )
Egyébként tök érdekes a téma: Újradefiniált kommunikáció :shock:
Csupa olyan dolog, amit színi tanodába képzelne az ember (pedig mi termelést vezetgetünk): levegővétel, hangszín, dallam, hosszú-rövid hangzók, stb…de persze mellette egy kis tartalom is: hogy építsd fel a beszédedet, legyen üzenete, stb.
Szóval tetszett, és jókat röhögtünk is magunkon/egymáson a kollégákkal.

Brumi,
hajrá tüszikék!
Tüszirepesztő: ha Pregnyl, azt jobb izomba adatni, Ovitrelle meg bőr alá megy
(bár nekem a Pregnylt is először bőr alá szúrták, de másodszorra mondta S, hogy izomba hatásosabb)

Kpn,
lombik előtt, ha előtte már megvolt az összes vizsgálat, nem kell újra HIV, stb.

Kubu,
állítólag ügyes volt a fodrász…a fejem a helyén maradt, sőt, apának és a gyerkőceimnek még teccik is :lol:
Remélem sikerült tanulnod Marcus mellett ma. Tényleg nem túl kellemes 5-kor kelni, nekem is akkor kellett az utazás miatt…
:roll:
Lengyelországi sztorin jót mosolyogtam…szerintem megérte lemondani :wink:

Macsi,
nagyon szorítok holnap az amnio-hoz, de hát persze hogy jónak kell lennie :!: :!: :!:
Pihizz sokat, aztán majd gyere, mesélj!

Andi,
jóóóóóóóóóóó hírek :) :) :)
Ezek az értékek péntekig még szépen növekednek is majd!

Angyal,
gratula husihoz, talán pont ő lesz a (egyik) befutó :wink:
Véreztél??? Én alig éreztem valamit a beültinél :roll:

Verka,
szerintem se kell novemberig várni! És amint látod, nem mindenkinek fáj a beülti. Talán attól függ, mennyire könnyen lehet felvezetni a katétert a méhbe :idea:

Mieza,
nincs jobb dolgod mint S-sel álmodni??? :lol: :lol: :lol:
Pedig neked épp nem kedvenced…bár mondják, hogy terhesség alatt furákat álmodik az ember :roll:

Kép
judit0713

Sziasztok!

Vickany!copfba van a recepciós haja?fiatal? :shock: :shock:

Vigyázzatok csajok jelölgetek az iwiwen,mert azuram nincs itthon és Én vagyok a Király! :D :D :D :D :D (Ki a Király?Sanyi!)Agyamra ment a jó idő! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikus82

Vikus: Ányím vagy lovacska!!.... Nem vagy ányím???..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Angyalkám: Gratula a nagybébihez.... :).... Szerintem úgy lesz, hogy lesz egy kislányotok a péntekiből.... ez a mostani meg lesz az ő nagy ikerbátyója, aki majd óvja a kiscsajt még a széltől is :)

Lányok: köszi a drukkokat...:)
andrea-1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?