Sziasztok !
Hunci
köszönöm !
Bevettem este is és reggel is a 2 szemet, de orbitális hányingerem van. Csak kóválygok. azt hiszem nem lesz ez így jó.
Mivel tegnap este nem dugtam utrot hüvelybe, csak tejsavas kúpot, mára semmi bajom
Lehet pár nap után visszatérek a hüvelyi progira, mert ez a Duphaston kikészít.
Komolyan mondom, 4 évvel ezelőtt nem emlékszem szenvedtem-e ennyire
(kivéve a túlstimu miatt..) lehet a korral jár ?
Köszönöm a drukkokat. A 2 szépséges versenyzőnk indul a blasto-s futamon, úgyhogy ha holnapig nincs sürgető helyzet, csak szombaton kapjuk őket vissza
A másik kettő nem termékenyült meg, őket is elengedtem...
Baba, még valami eszembe jutott. Nekem anno az urológus javasolta a tőzegáfonya kapszulát. Elvileg állandóan kéne szedni (nem olcsó), vagy napi 1000 mg C-vitamint.
Sajnos a gyomorsavas gyomrom egyiket sem bírja
de érdemes megpróbálnod.
Én is a sima Aloe Gel-t iszom, de a húgyúti bajokra a Berry nectar a jó. Ja, lehet kapni Bükkfürdői termálkristályt is, azzal is jó kis ülőfürdőt tudsz csinálni.
Az antibiotikum mellé mindenképpen szedjél probiotikumot (1 hónapos kúrát érdemes), nekem a legjobban a ProGastro vált be.
Ez sem olcsó, de a legnagyobb csíraszámú készítmény
Ne haragudj ezért a sok tanácsért, remélem hasznát veszed... és hamarosan jobban leszel !
Most már eldugulok...
Alle
két babából hármas ikerterhesség
azt hiszem szívinfarktust kapnánk a férjemmel.
Olyan szép az idézeted !
Raniko, sajnos nem értek ehhez, de ha Harcika szerint nincs min aggódni, akkor valószínűleg rendben van
Kata
én aludtam, mint a bunda, még a Született Feleségeken bealudtam. Igaz, 3x keltem pisilni.
Amina ?