Sziasztok!
Jóreggel, jó hetet Mindenkinek!
Sajtikám: Férjed nagyon jófej, látom Neked is a tuti jutott!!!
Amúgy kb. ilyen pasit tudtam eddig is elképzelni Melléd!! (Csajok, csak hogy tudjátok miről van szó, Gonal beadással töketlenkedtünk otthon, aztán mivel nem minden volt tiszta felhívtam Sajtit, a férje magyarázta el mit hogyan...... és az oktatást a végén Dart Vader lélegzési hanggal és az "erő legyen veled!" felkiálltással fejezte be...
...) Kééééééész van ez a pasi
Egyébként sikerült a művelet, beadtuk, már úgy megy, mint a karikacsapás....az a másik, a csípős ennél már csak nem lesz bonyoultabb...?
Judit, hogy vagy??? Nem semmi a vendégcsajszitok... még jó hogy nem hajnalig nyomta....
Navi: Nagyon boldog szülinapot kívánok!!!!!!!!!
Mieza, nemtudom, hogy írtam-e már, de gratula a duplikumhoz!!! Ez aztán a kellemes meglepetés!!! Olyan jó volt olvasni, ahogy írtad.... Vigyázz Magatokra, pihenj sokat, Macsek majd adja az iránymutatást ikresmamiként
Zsuzsik: nagyon-nagyon sajnálom én is..... ilyenkor nem sok okosat tud mondani az ember, de lélekben nagyon Veletek vagyunk, ha az könnyít valamit, gyertek, beszélgessünk.
Nagy ölelés Nektek (((((((((((((((((( O ))))))))))))))))))
Zsu14: Én nem szoktam szabit kivenni a BMC-s napokra. Igyekszem reggel viszonylag korán odaérni, fél 8-8-ig max, így eddig még mindig dél előtt beértem a munkahelyemre. Mondjuk nálam tudják mi az ábra, és most pl. szóltam hogy a lombiknál vérvételek is lesznek, és előfordulhat hogy csak délutánra érek majd be.
Egyébként a kezelésekre egyedül szoktam menni, csak a beavatkozásokkor jön a férjem velem (az ő munkahelyén nem igazán lehetne megengednie magának, hogy délfele gasszáljon bel....), de sok lányt látok, akikkel a párjuk is ottvan, többször is.
Kispatak: Sajnálom a munkahelyed
Bízom benne, hogy egy sokkal jobb ajtó fog kinyílni előtted!! Drukkolok!!!
Rodina: Köszi a táblát!!! Húh, nem semmi a gentekika 30/fő.. dobtam a hátast... mindenesetre kinyomtattam a táblát, bár adják az égiek, hogy soha ne kelljen ténylegesen, de jó, hogy így összeszedted!
Kisbeeka, Angyalka, a mai naphoz pedig Nektek megy a drukk! Gyertek majd mesélni mi volt....!
Én holnap megyek, valaki holnap?????
andi