Sziasztok!
Picit itt
Elmondom a fejleményeket
Jó sok időbe telt,mire végigolvastalak Titeket!
Épp a "randi" megbeszélésekor tűntem el 2 hétre,így azt már nem olvastam...
Sokminden összejött..
Szóval legutóbb talán írtam,hogy akkor kezdtünk volna máj. 25-én a 21. napon Sz ügynöknél, de az FSH értékem elég rossz lett,így elküldött még aznap egy AMH hormontesztre.
Csucsu tanácsára zaklattuk őket telefonon,hogy ne teljen 1 hónapba az eredmény,és lám, meglett egyből!!
0,2-14,6 ref. érték, mienk: 1,8
Pénteken telefonáltunk,recepción felvették,kérdeztük,hogy elfaxoljuk-e,vagy bevigyük,erre közölték,hogy nincs meg a nőgyógyászati vizsgálat eredménye, ezért 24-én menjek be újabb vizsgálatra...
Sajti tudja,milyen ideges voltam múltkor is a 21. napon,hogy kezdhetnénk végre,ahogy ígérve lett,és akkor is ezzel jöttek,hogy még hiányzik a HIV eredmény is,meg a nőgyogyó is...
No de a jún.21-én van a 21. napom,így 24-én már megint késő menni nőgyogyóhoz.
Kérdem én:miért nem telefonálnak,hogy elkevertek valamit,és még időben pótoljuk????
Na mindegy,nem hagytam annyiban a dolgot,mondtam uramnak,hogy legyen csak hétfő, Sz ügynökkel majd megbeszéljük.
Párom felhívta (én dolgoztam),erre ő azt mondta,hogy jó az AMH eredmény,és minek hívtuk fel??
Erre párom: hogy megtudjuk,megvan-e minden eredmény,vagy kell menni még vmi vizsgálatra.
Erre a dokk: ha egyszer ő azt mondta,hogy menjünk a 21. napon,akkor minek telefonálunk,nem kell más eredmény!
SZÓVAL KEZDÜNK 21-ÉN!!!!
Úgyhogy kérem szépen,bejött a múltkori egymás utáni lapalja és laptetű
kéretik a táblicskuba beírni
Longra megyünk.
Ma meg voltunk ott a videjót megnézni,Sz ügynök volt a beszélgetőtársunk.
Kérdezte a mondandója végén,hogy van-e kérdés,párom körülnézett,és mivel senki más,ő feltette az összes kérdését
Szóval itt tartunk,hétfőtől szuri
Tudom hogy már írtátok,de kaphatok összefoglalót a long-ról?
Köszi!!
Zsuzsiknak nagy drukkok,hogy minden rendben legyen!
Mieza: GRATULA!!!
Sajtikámnak NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
Aki bejelölne még wiw-en,küldjön privit