Új privát üzeneted érkezett!

Jippííííí! Laptetűűű! :lol: :lol: 8) :lol: :lol: Én csak picit kérek belőle holnapra, hogy jó legyen az értékem, ill. rendben legyek, a többi a tiétek.

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Boldog szülinapot Sajt@.

Csucsu: Mind a két értéked jó... nekem az AMH: 0,6 volt, az inhibinin: 18. Erre azt mondta Konc tanár úr, hogy rendben.

Remény az mindig van.. :D

Csodálkozott az orvosom a Kaáliba, hogy nem kértek terheléses cukor vizsgálatot és inzulin vizsgálatot, valamint a zárójelentésemen is rajta van, hogy miómák vannak a méhemben és ezt sem vizsgálták ki a BMC-ben.

Nos az eredmények szerint igen gyanús, hogy ez a PCOS valamim van. Magas az inzulin terhelésem a 60 és 120 percnél...

Ez Hófehérke ajánlott oldalából is kiderül.. sajnos.

Azt tudnám, hogy mi a túrót lehet ezzel kezdeni!

Ver engem a sors..

:cry:

Kép
avarka

Avarka: Nem kell kétségbe esni tőle. Nem olyan rosszak az értékeid. Engem már 2 éve kezelnek, de még mindíg nem tartok itt. Lehet egy kis diétával kordában lehet nálad tartani.

hofeherke

Avarka!!

Ánnn,dehogy ver!!Tuti van megoldás!!De azért ezt Én nem értem,miért nem néznek iyleneket a bMC-be,?Hiszen így megy az idő,fogynak a támogatott lehetőségek,aztán a végén,meg hoop,még kéne,ez meg az a vizsgálat,de kérem szépen,nem mI vagyunk az orvosok,nekik ezt tudni kéne. :roll: :roll:

Itt van pcos fórum,meg:www.pcos.hu

Téynleg jó lenne az az eredményem,?ne csináld????Most úgy feldobtál,hogy csuda.De hiszen nincs is referenciába,az nem baj??Na most aztán kivi vagyok mind mond Sz ügynök. :wink:

Szia Sajtiiiiiiiiii!!
Hiányoztál!!!! :wink: :D
Örülök,hoyg jól sikerűlt a gyerek megőrzés.Csuda jó pofák tudnak lenni.
Nagyid is csúcs... :wink: Holnap vv-el???Rendben lesz minden,Barátnődnek drukk szerdára. :wink:
Én sem bírom ezt a dög meleget,de jön az enyhülés.Szerdától 10 fokkal hüvösebb lesz.Dabason eddig még csak lagziba voltunk. :wink:

Mara!!
Mi újság???
csucsu99
Budapest

Neked is ilyen problémád van Hófehérke? ... és ennél rosszabb eredményekkel?

Milyennek kéne lenni az eredménynek?

Milyen diétával? Van konkrét leírás?

Köszi

Kép
avarka

Ja, ezt mondtam már:
Kép

Lukácsné:
Hihetetlen, hogy mi történt a kocsitokkal, sajnálom.
Örülök, hofgy Hannaszépen fejlődik, gyönyörű, formás a fotón! :)
Filip milyen cukorfalat, ahogy vigyáz rátok! :)

Judit:
Hát így jártam... Nem lett felnőttfotóm.
Szép tüszők, mára mentek a hatalmas drukkjaim neked, biztos ügyes voltál! :)

Macs:
Csodagyönyörűek a babukáid!!! Hihetetlen, hogy megy az idő.
A leleteid is jók, mi kell még? :D
A párod milyen aranyos apuci, az jó, ha már most beszél a gyerekekhez.
Pocifotód csudaszép!!! :)

Mieza:
Klassz linkek, köszi! :)
Szegény kutyust úgy sajnálom...
Te meg elhasaltál! Annyira kell vigyázni, de mostmár feküdnöd kell sokat és rendben lesztek. Az undi p.nagolyót majd elfelejted hamar, ha már nem kell használni, meglásd! :) Kérdezd meg a kismamikat, ki emlékszik már a dugdosásra? Szerintem mindenkinek távoli, homályos derengés... Nemsokára neked is eljön ez az idő. :)

Csucsu:
A Jedlikbe jártam és az étterem sem volt sokkal messzebb tőle. :wink:
Sajnálom az inhibined, nem is tudok ebben kotnyeleskedni, ebben tudatlan vagyok...

Kubu:
Isten Éltessen sokáig!!!
Kép
Kicsi Marcid imádatos volt a talin, le vagyok nyűgözve, élőben mégjobb a kiskrapek! Csöp-csöp...
Megy a vérnyomi naplózás?
Hugid miken megy keresztül, szegénykém. Nagyon drukkolok neki, hogy minden rendben legyel, másképp nem is történhet! :)

Pancsi:
Bódottágot Tülinapot!!! :)
Kép
Hol bújkálsz, jól vagytok? :)

A hol bújkálsz, jól vagytok vonatkozik KPN-re, STING-re, HENI-re, SZÖSZI-re is!!! Bocsi, ha vkit kifeljetettem, de nagy a meleg még mindíg... :oops:

Kisborsó:
Üdv ittente, gyors pocaknövesztést kívánok! :)

Zsuzsó:
Mennyi az a pici HCG? Annyira szorítok érte, hogy szépen nőjön és a helyén legyen a pöttömke!

Andrea:
Leadtad a lombikos papírt? Mit szóltak hozzá?
Ne vágj kupán, de ezek szembejöttek velem a neten, esküszöm nem kerestem őket:
Kép
Kép

Navi:
Hugid P-s eredménye megvan? Drukkolok neki, amúgy meg gratula a vizsgákhoz!
Zorka Léna nagggyon jó választás - szerintem! :)
Vigyázz ezzel a kánikulával, szerdára drukkjaim mennek! :)

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Avarka: A pcos.hu-n sok mindent olvashatsz róla. A betegségről, meg a diétáról is. Szénhidrát diétának hívják. A lényege, hogy ötször, hatszor kell ennyi naponta. Megvan, hogy mikor mennyi gyors (gyümölcs, tejtermék) és lassú szénhidrátot lehet enni. Ahhoz van igazítva, hogy a szervezet mikor mit tud jobban feldolgozni. A betegség lényege egyébként az, hogy a szervezet túl sok inzulint termel. Ez viszonylag tünetmentes egy daraig, de ez okoz később több betegséget is. A cisztákért a petefészekben, és akár cukorbetegségért is lehet felelős. Én nem tudom olyan jól leírni, mint a szakemberek, ezért azt javaslom olvasgass a témában, de ha kérdésed vanszívesen segítek, ha tudok...

hofeherke

Csucsu: Nincs semmi újság. Várom a mensit, de nem jön :( De most el is kell mennem.... cseresznyét szedni...

hofeherke

Mako:
Itt is nagy gratuládé! Szépek a bébikék a sztárfotón! :D
Köszi a bíztatást, úgy legyen. Tündi kolleginánk is szerdán megy szívhangnézőbe, lehet, hogy összefuttok.

Zsu:
39? :) Nagyon drukkolok értetek!!!

Eszter:
Boldog Szülinapot! :)
Kép
Hatalmas gratula a vizsgádhoz, nagyon ügyes vagy, büszke lehetsz magadra! :)
Sokan nem fogják fel, milyen csodás dolgok történnek velük az életben, csak természetesnek veszik. Amikor azonban megtapasztalják annak hiányát, rádöbbennek erre - jó esetben ekkor megtanulják értékelni azt. Vannak emberek akik eleve látják a csodát, vannak akik csak a tanulópénz árán fedezik fe és vannak olyanok, akik még ekkor sem képesek felfogni a lényegét, nem fedezik fel, m,ert annyira korlátoltak, önzőek, primitívek.
Az ismerősöd szerintem nem gondolta komolyan a sms-ben leírtakat, de azért a helyébe én neked tuti nem írtam volna ilyen hangvételűt. Nekünk - akik egycipősök vagyunk - ez a baba-téma szentség, természetes, hogy nagyon érzékenyen érintett téged is és pityeregtél. Mi élből túlreagáljuk kicsit ezt a dolgot, de nem baj.
Persze, hogy szoáré volt, hogy odajöttek az ismerősök "gratulálni"...
Én nagyon drukkolok a mielőbbi sikeres várandósságodhoz, legalább annyira - ha nem jobban, mint az államvizsgádhoz! :) Ha csak ez kell a sikerhez! :wink:

Woody:
Örülök, hogy személyesen is találkoztunk.
A pihizés tuti jót tett nektek, ezt a kis időt ki kell élveznetek "kettecskén". :)

Vikus:
Én igazi pempőt nyalintottam, a körúton vettem a méhészboltban.

Mara:
Az amalgámot azonnal tiltsd ki, a szervezetbe is benne van, érdemes méregteleníteni is. Bizony gátolhatja a babásodást!
Gratula a bacimentességhez! :)

Domi:
Sajnálom "B" babát... Most csak bekukkantott és szétnézett, hogy legközelebb hova is kell jönnie, de igazán.
"A" babához nagy gratula, micsoda boldogság, hogy ő szépen fejlődik és minden rendben van! :)

Wikka:
Az ismerősöd azért megtartotta a babát?
Én megyek holnap vv-re, remélem jó korán sikerál, talán összefutok veled is, ki tudja...

Rodina:
Gartula a szép AFP-hez és a közelgő esküvőhöz! :)

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Avarka köszi! Küldök privit.

Csucsu:
Édi vagy! :)

Hófehérke:
De jó, nálatok van cseresznye?! :)

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Csajócák!

A jóból nem adnak sokat :lol: :lol: :lol: 8) , mennem kell...
A Zuram közvetíteni fog, így most övé a gép.

Pusszanytú! :)

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok

Sajti én is bódog szülinapot kívánok!

Csucsu neked még nem is reagáltam hogy sajnálom az eredményt. de akkor ha Avarka azt mondja, lehet mégsem olyan rossz az. szoritok aztán majd kibeszéljük, ha talizunk ;)

Navi nekem is tetszenek a neveitek. Larissza meg Titusz nekem is kicsit túl különleges volt, de kellenek az ilyen bátor névválasztások is :D amúgy én is szeretem a különlegesebbeket de férjem rostáján azok nem nagyon mentek át

Zsuzsi nagyon szoritok neked biztosan megindul a csöpi.

Holnap megyek genetikai uh-ra majd megirom mi volt. remélem minden rendben Noni babánkkal csak jó lenne ha már lassan elkezdene érezhetően rugdosodni hogy tudjam, ott van.

Gondolok rátok!

Kép
vayacon

megírtam egy hosszút és elszállt. blööö.

Szóval, hajRÁ Zsuzsó baba!!! Lehet, hogy még gondolkodik, ezért biztasd kicsit :D A lélekgyógyász tanácsolta, hogy képzeld el a méhed, meg a babót. Hogy milyen jó neki ott, milyen otthonos, puha, kényelmes. Én újabban azt is el szoktam képzelni, hogy felszívódik a hematóma… ki is szoktam gondolatban radírozni, ilyen dilis vagyok :D

Csucsu, nem győzöm megköszönni, annyira jól esett!

Sajti, boldog születésnapot így utólag is! A nagyid nagyon édes!
Olyan aranyosak a gyerekek. Én egy barátnőm kislányára szoktam vigyázni, aki mindig megpróbálja beadni, hogy ő minden reggelre csokit szokott reggelizni és ebédelni is. Csak vacsorára eszik mást, fagyit…
Holnapra mennek a drukkok!

Rodina, én is a mensmentisbe járok: mensmentis.hu

Eszter, boldogságos szülinapot! Hidd el lassan bekopog a kismanótok :D

Navi, akik kivették a lakásunkat, egy édes kis Tituszuk van. Nagyon jó fej és úgy ott nem is volt fura ez a név, nagyon illik a kis szőke 2 éves rosszcsonthoz :D

Judit, ha kialudtad magad gyere és mesélj :D Mihogyhány? Milyen volt az Snénis találkozás? Misibácsi? (nálam pont szabin volt.)
mieza

Sziasztok!

Sajti, köszi szépen!!... ééééééés NAGY HEPIBÖRZDÉJ BÓDOTTÁ!!!!

Lányok,ne haragudjatok, hogy most külön másnak nem írok, de eléggé magam alatt vagyok... hazajöttem....ez a kibeba....jég..... elverte az összes gyönyörűséges virágomat, olyan az erkély, mintha sáskajárás lett volna :((( 4 láda muskátli, 3 láda petúnia és még 2 belógatós petúnia + 8 cserép muskátli a ládásokon kívül....) nagyon megsirattam őket. A férjem azt mondta veszünk újat helyettük, mert most gyalázatosan néznek ki, van amin 1 ép levél nem maradt. én nem tudom ezek helyrejönnének-e még? :(
Persze tudom, hogy nem szabad ragaszkodni tárgyakhoz-dolgokhoz, van most fontosabb is az életünkben, csak ezeknek a szegény virágoknak a felét sikerült életemben először átteleltetni, aztán már szépek is voltak... sajnálom őket..... na mindegy, annak örülök, hogy legalább a mi lakásunk nem ázott be (a lakóparkban összesen 18 lakás ázott be a mai ítéletidőben....)

Egyébként olvaslak Benneteket és mennek a drukkok az érintetteknek!!!! :)

Mi pénteken kezdünk...
andrea-1

Sziasztok!

Hú de sokat írtatok! Előre is bocsi, ha valakinek nem válaszolnék, de még kicsit nyomi vagyok a mai altatástól.
Mindenkinek köszönöm a drukkokat, 6 petesejtecském lett a leszívás után :D Kukkerbácsit megúsztam, csak csajok voltak a műtőben, és Süketnéni is elég jó formájában volt :lol:
Holnap délelőtt lehet telefonírozni, hogy mennyi termékenyült meg, és mikor lesz a beülti :oops:
Szerintem szerda-csütörtök esélyes, nem?

Csucsu, Mieza,
ha esetleg szerdán beültiznénk, talizhatunk!
Mieza, addig meg feküdj, pihenj! Hematóma hess!!!

Zsuzsó,
úgy örülök neked :) Látod, mondtam hogy utolsó percig nem szabad feladni!
Jövő kedden már tuti eredményt fog mondani Sz. Addig is mennek a babaragacsok :arrow: :arrow: :arrow:

Vaya,
holnapi uh-ra mennek drukkok, bár szerintem tuti rendben lesz Noni csajsziv :wink:

Sajti,
ügyes voltál a skacokkal! Jó kis gyakorlás volt ez, hamarosan jöhetnek a sajátjaidv :wink:

Lukácsné,
mindenkit jól megviselt ez a hirtelen nagy meleg, még jó hogy bírjátok a pocakokkal!

Woody,
kicsit irigyellek a kirándulásért, nekem most szigorú pihi lesz egy ideig…de a pocaklakóért mindent!

Andrea,
sajnálom a virágokat! Nagyon lehengoló tud lenni egy tönkreázott balkon :cry:
Viszont jó hír, hogy pénteken kezdtek! Mennek a drukkok!!!

Csajok,
nem fogjátok elhinni mi történt!
Felébredtem az altatásból, nézem a telóm, egy üzim van…a kolléganőm, akiről írtam hogy annyi idős mint én és ikreket vár, 10.50-kor megszülte két gyönyörű kisfiát (a 34. hétben volt).
Pont akkor, amikor nekem a leszívást csinálták :idea: (11-kor toltak ki)
Elég misztikusnak tűnt, írtam is rögtön neki, hogy remélem hamar követem a példáját

Kép
judit0713

Sajti!Boldog,Boldog,boldog születésnapot kivánom,h legyen még sok ilyen szép napot! :D :D :D :D
vikus82

sziasztok,

Judit, jó hogy jöttél, drukkolok, hogy holnap jó híreket kapj.

úgy látom nagyon sokan ünnepeltek mostanában.
mindenkit, aki ünnepel, isten éltessen sokáig!!! :-D :-D

köszi mindenkinek a drukkokat, annyira rendik vagytok. bízom benne hogy a babóci végül úgy dönt hogy velünk marad...

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Köszönöm a laboros segítséget!

Avarka!
Neked is inzulin túltermelésed van! Az éhgyomrinál max 3-4-szer lehetne több a 120 perces, de neked is 6-7-szeres értéket mutat. Erre gyógyszert kell majd szedned, de nem vészes, és kicsit diétáznod kell. Nekem 15-szörös értékem volt, és 6 hét gyógyszer szedése után terhes is maradtam! Szóval nagyon szurkolok! Ezt simán rendbe lehet hozni! Nem elkeseredni!

Szénhidrát diétát kell tartanod majd.
Reggeli: 7:00 30g szénhidrát (CH) lassú
Tízórai: 10:00 20g CH gyors
Ebéd: 13:00 50g CH gyors/lassú
Uzsonna: 16:00 20g CH gyors
Vacsora: 19:00 40g CH lassú

Lassú: Teljes kiőrlésű kenyér, felvágott, zöldség, hús
Gyors:Tejtermék, gyümölcs

Az az érdekes, hogy nekem ezt a vizsgálatot pont a Kaáliban nem kérték! Nem kellett volna 3 babát elvesztem, és ezért is jöttem el onnan! Szóval dokija válogatja, vagy a Kaáliban is tanultak valami újat!

Csucsu!
Már növöget a pocim! Bár ha bő dolgokat veszek fel, még annyira nem látszik. Bár már alul nem tudom maradéktalanul lenyírni magam, mert már nem látom a pocimtól! :lol:

Sajt!
Utólag , de nagyon boldog születésnapot kívánok!

Eszter!
Boldog születésnapot kívánok!
Remélem, mind a ketten egy nagyon szép születésnapi ajándékot kaptok a sorstól nemsokára!

Judit!
Örülök, hogy minden rendben volt! Gratula a 6 petesejthez! Nagyon szurkolok, és várjuk a további híreket!

rodina74

Köszi Rodina!
Nyugodtabb vagyok már.. azt hittem, hogy nagyon rossz az eredmény.
Szerintem orvosa válogatja.. én Krizsa doktorhoz mentem. De nem értem, hogy Konc tanár úrnak ez miért nem fordult meg a fejében, sőt, ha le van írva a laparoscopiás műtét után, hogy miómák vannak a méhemben, akkor miért nem kellett hysteroscopiás eljárással ellene tenni. Még az is vár rám. Továbbá apának elfogadták a xy kromószóma vizsgálatot, de további vizsgálatot kértek az x -re.
November körül lehet kezdeni, de előbb nem is akarnám.. szóval van időm lefogyni egy kicsit stb.

Kép
avarka

Sziasztok!

Long protokollos vagyok,decapeptyl 15.napján/holnap/ megyek UH-ra és kezdődik a stimuláció. A papíromon csak UH és vizeletvizsgálat szerepel holnapi napra.Holnap vérvétel lesz vagy nem, mert máskor ilyenkor teljes műtéti laborra is volt vérvétel, de akkor szerepelt a papíron is amit a decapeptyl elkezdése előtt adnak ki, most pedig csak az UH és vizeletvizsgálat szerepel. Nem tudom, hogy holnap éhgyomorra menjek vagy sem.
A menszeszem még nem jött meg, így holnap elkezdhetik a stimulációt, vasárnap kellett volna megjönnie, de még semmi jele nincs.

Köszömön ha segíteni tudnátok, akiknek most volt vagy van long protokollja.
Vendég

Jó reggelt!
Látom témáztok az inzulin rezisztenciáról,barátnőmnél most derült,ki és brutálisan rosszak az eredményei,mondjuk ő110kg volt lefogyott 10 kg,és leállt a fogyás hát ezért és nem tud teherbe esni,szigorú diéta és gyógyszer :shock: :cry: :cry: :cry:
BMC-ben csinálnak ilyen inzulin rezisztencia vizsgálatot????
vikus82

Sziasztok!

Annyit írtatok, hogy húúúúúúúúú!

Zsuzsi!
Nem semmi a tegnapi BMC járásod!
Mindenképpen noszogasd a picúrotokat, hogy maradjon és fejlődjön szépségesen :)
Nagyon drukkolok!!! :)

Rodi!
Kösziii :)
Én azt kértem a szülinapomra, hogy legyen hamar szépséges egészséges babánk/babáink :) persze mondtam Lacnak, hogy nem bánom, ha csak 1-2 hónap múlva kapom meg, de mindenképpen kérem :)

Judit!
Örülök hogy jól ment a tegnap!
Szerintem ha 6 picúr van, szerdai beülti lesz :) bár ez attól is függ, hogy hányan és hogyan indulnak osztódásnak!
Mindenképpen írd meg, hogy hogy indultak be!
Amit írtál, az valóban elég misztikus! Mindenképpen kövesd a jó példáját a kolléganődnek :) max annyit módosíts, hogy nem a 34. héten, hanem kicsit később szülj majd :)

Andrea!
Sajnálom a virágokat :(

Vaya!
Nagyon drukkolok, de hidd el minden nagyon rendben lesz! :)
Majd gyere és mesélj :)

Avarka!
remélem, most már aztán mindent megnéznek, és a jó megoldást is megmondják :)
De ne ess kétségbe, sikerülnie kell!!! Legkésőbb ez az ősz-tél a mi időszakunk lesz :)

Sajti!
Istenke éltessen :)
Majd írd meg mi volt a vv-n! Remélem minden ok lesz már :)
Örülök, hogy jól ment a gyerek pesztra :) nem is baj néhány ilyen feladat! Legalább edződünk kicsit :)

Kubu!
Neked is boldogságos szülinapot :)
Van hír a vizsgáidról?

Macs!
nagyon szépségesen nő a pocid :)
és a picúr fotók... el vagyok ájulva tőle :)

olyan nyomi napok vannak most nálam :roll: :roll: :roll:
tegnap este olyan álmos voltam, hogy 18:00kor már aludtam és csak ma reggel keltem fel 7kor :shock: (én, aki kb fotoszintetizálok, max 4 órákat alszom), éjjel persze arra felébredtem párszor, hogy fáj a torkom :? de reggelre nem volt olyan vészes, de asszem azért elmegyek a dokihoz, pláne, hogy a táppénzes papíromat is el kell hoznom!

A hormont még a nőgyogyóval nyomom, nem a BMC-ben!
Ez tavaly is így volt és elfogadták! Nem valószínű, hogy ki fogom bírni ősz végéig, így azt tervezem, hogy ha nem hozzuk össze a csemetéket itthon, ágyban párnák közt, akkor augusztus végén megkörnyékezem K2 ügynököt, és megkérem, hogy győzzük meg együttes erővel K ügynököt, hogy szept-okt-ben kezdjünk megint :)
de persze remélem, hogy erre nem is lesz szükség. :D

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Long protokollos vagyok,decapeptyl 15.napján/holnap/ megyek UH-ra és kezdődik a stimuláció. A papíromon csak UH és vizeletvizsgálat szerepel holnapi napra.Holnap vérvétel lesz vagy nem, mert máskor ilyenkor teljes műtéti laborra is volt vérvétel, de akkor szerepelt a papíron is amit a decapeptyl elkezdése előtt adnak ki, most pedig csak az UH és vizeletvizsgálat szerepel. Nem tudom, hogy holnap éhgyomorra menjek vagy sem.
A menszeszem még nem jött meg, így holnap elkezdhetik a stimulációt, vasárnap kellett volna megjönnie, de még semmi jele nincs.

Köszömön ha segíteni tudnátok, akiknek most volt vagy van long protokollja.
Vendég

A táblához pár kérdés:

Judit, mikor lesz a beültid?

Zsu, mi lett az eredmény?

Vaya, Rodina, milyen nevet is választottatok?

Jankáról tud valaki valamit?

Makó, mikor lesz szívhangkukucsod és kb. mikorra vagy kiírva? :)

Angi, kivenném, hogy nem sikerült, gondolkodjunk pozitivan. De mit írhatok be?
Anchyka, ugyanez a gondolatom, de mit írhatok be? :)

Zsuzsi, beírtam, hogy sikerült, mert én nagyon hiszek benne, de csak zárójelben, hogy ne igyunk előre...
Ha nem értesz egyet, csak szólj :)

Csajok, még valakinek valami módosítás?

Tábla csatolva ITT!
Újak, mi nagyon örülnénk,ha ti is bekerülnétek, írjatok adatokat :)
Almaink
mieza

Mieza, hozzám azt írd be, hogy június 24.-én petezsák nézés!Remélem ott lesz, ahol kell lennie.köszi szépen!
Vendég

Sziasztok!

Szeretnék még segítséget kérni.
Valaki tud valamit Dr.Sajgó Attiláról?
Hozzá kaptunk időpontot a Kaáliba.

Előre is köszönöm.
Ritt

Ritka
máté rita

Andrea, az első vagy a második lombikod indul pénteken? Ne haragudj, nem emlékszem. Nagggy drukkokat küldök!
SAjnálom a virágaidat :(

Vickany, bocs, de tényleg nem emlékszem, hogy mikor volt vérvétel, mikor nem... Viszont longnál akár megjön a mensi, akár nem, akkor is elkezdik, erre határozottan emlékszem. Nekem késett 3 napot, de megjött. Sz. külön előtte mondta, hogy mindenképp kezdjük, akár megjött, akár nem.
A long jó jel, Navi és én is +-osak lettünk utána :)

Vikus, van akinek megcsinálják az IR-t, mert indokolt. Adnak hozzá beutalót. De általában nem, azt hiszem csak a 3. lombik után kötelezőek ezek a vizsgálatok, de sztem ezt is egyedfüggő. Én nem akartam megvárni a 3. lombikot, mert van akinek az IR-re kapott gyógyszer azonnali sikert hozott :) Én emiatt külön megcsináltattam.

Judit, gyere és mesélj, hogy mit mondtak!!!!
Ilyenkor ha mondjuk mind a 6 megindulna, akár 5 naposat is kaphatsz vissza, amik sokkal nagyobb esély :) Szorítok!!!
Apu katonái rendben voltak? :)
Én hiszek a jelekben, nem véletlen, hogy pont kaptad az smst :)
mieza

Csak kérdés: van olyan köztetek, akiknek még sosem volt laptetője? :)
mieza

Sziasztok,

Mieza: beírnád,hogy 16.-a punkció...Köszi...

Mindenkinek a háttérből szorítok :wink: :D :wink:

Vickany: szerintem ne egyél előtte,abból baj nem lehet...

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Mieza!

:)
látom izgat ez a laptető kérdés :D
nekem a lombik siker előtt soha nem volt!!!
A várakozós 14 napban volt egyszer, és most nemrég 2-3 zsinórban.

De előtte évekig semmi! :)

Átírod lécc, hogy már nem 27 vagyok, hanem sokkoló 28? :?

kösziiiiii

eszter82
Budapest

Zsuzsi, én erről lemaradtam, akkor jó híreket kaptál? Hurrrrá!!! Beírtam :) Akkor ennek a napokban kellett kiderülnie... Mesélj, hogy volt :)

Sajti, neked is átírjam az évszámot? :)
mieza

Rita, nem tudom, hogy mennyit tudunk itt neked segíteni, ide a BMC-sek járnak. Akik régen Kaálisok voltak, azok azért vannak itt, mert nem voltak a Kaálival megelégedve. Ezt csak OFF írom :)

SOk sikert nektek!
mieza

Kissangyal, beírtalak, mennek a drukkok!!!
mieza

Judit, gyere már :)
mieza

mieza:Amikor még a piri előtt kezdtétek el a long stimuját akkor lett pozítiv az eredményed?

Köszönöm mindenkinek a segítséget.
Vendég

A pozitív eredmény az eredményhirdetéskor lett :)

Nekem rövidebb a ciklusom, ezért a stimu előtti nap megjött. De SZ. azt mondta, hogy akkor is elkezdtük volna, ha egyeltalán nem jön meg, mert egy mesterségesen generált ciklus, így kicsit sem baj, ha nem jön meg egyeltalán.
mieza

Kiss angyal, az holnap van!!!
mieza

mieza: nagyon sokat segítettél. Nagyon köszönöm.
Vendég

Mieza: igen,holnap lesz a napja :wink: van 11 db tüszőm,a mhny 11 mm... :wink:

Kép

kiss angyal

Vickany, sok sikert :)

Angyal, ezek nagyo jó hírek, hajrá hajrá, aztán jelentkezz az eredményekkel :) Már írni akartam, hogy a párom első dolga, hogy átpakolja a kisasztalt, hogy hol a földije ajándéka :) Aztán széles mosollyal olvas. Úgy örül neki, mint egy kisfiú :) Mármint a párod által ott hagyott újságról van szó :)))
Na, mi lett, melyik munkát fogadta el? Hogy döntött?
mieza

Mieza: akkor volt utoljára ott a párom amikor azokat az ujságokat otthagyta...95 % hogy marad a cégnél,és ha vissza fognak jönni akkor jön ő is :wink:

Kép

kiss angyal

Mieza, azt még elfelejtettem írni, hogy már nem 28 éves vagyok, hanem 29.Az eredményünk 39-es hcg lett, ezért vgyok nagyon csöndben.A drnő azt mondta, hogy majd meglátjuk...De azóta egyre erősebb a 2.csíkom és van egy kis émelygés is, ám görcsöl a hasam alja.Úgyhogy nem tudom, hogy mit gondoljak.....
Vendég

Zsu, nem tudom hogy hagytam ki, közben megtaláltam :) Akkor hasonló az eset Zsuzsóhoz. Lehet, hogy ebben a nagy melegben kicsit belassultak a babók :)

A görcsöl a has jó jel, a megtapadás utáni tünetek nagyon hasonlóak, mint a premenstruációs tünetek. Én sokáig folyamatosan éreztem, hogy "jaj, nincs bent tampon", meg mentem ki nézegetni, hogy ugye nem jött meg. Ilyenkor vegyél be egy magna B-t, nekem segít :)
mieza

Már emlékszem, írtam is hogy kicsit sokallom a 24-ét... Csajok, én annyira lukasagyú vagyok mostanában. Bocsi Zsuzsi, mennek a drukkok!!!
mieza

Mieza: Én örülnék, ha bekerülhetnék, de sajna még nem tudom, hogy mihez is kezdenek velünk. Nem lehetne egy új csoport, mondjuk a kivizsgálás alatt címszóval?
29 vagyok, halak, Maglódon lakunk, problémák: PCO + IR = PCOS, endo, pajzsmirigy, pozitív PCT (ellenanyagot termelek a férjem ellen, (mellesleg ő is maga ellen)) és volt már 4 inszeminációnk

Láttam a táblázatban, hogy sok az endós. Nekem két és fél éve derült ki a laparnál. Kaptam GnRH kezelést is, de az az érzésem kiújjulhatott azóta. Nálatok mennyire foglalkoztak ezzel? Lehet, hogy megint műtenek majd miatta?

hofeherke

KépKépÚjra pörgés a régi :lol: :lol: :lol:

KépJudit, 6 szép megtermékenyült petesejtet :arrow: Kép Gyere már, mert mindenki tűkön ül. :roll: :lol: :lol: :lol:

KépAngyalkám :!: :!: :!: :!: gigadrukkok, sok szép tüsződ van, legalább ennyi szép érett petesejtet! :arrow: :arrow: :arrow: Kép

KépSzülinaposoknak, Sajti, Eszter, Kubu: Kép

KépMieza további hematóma eltüntetés :arrow: Kép. Fejlődjön szépen a kicsike, meglesz a szívhang halamarosan :lol: :lol: :lol: Engem sohasem érdekelt a laptető, ha volt is, általában elajándékoztam :lol: "Almaink" - ez nagyon jó név a táblira :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépVcickány longos protkót nem ismerem, de sok sikert :arrow: Kép

KépEszter szép legyen a hormonprofilod :arrow: Kép. Újabb léptekkel a babácskák felé :wink: Nem csodálom ha nyomi vagy, gondolom kimerítő mértékben tanultál a vizsgákra és itt van ez a nagy meleg, meg frontok jönnek mennek :!:

KépRita úgy vélem :lol: rossz helyen jársz, ez nem kaális fórum, hanem BMC-s.

KépZsu drukkkk druukkkk a petezsákhoz! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :arrow: Kép

KépAvarka jó hallani felőled is. Úgy néz ki jó úton jársz :lol: Drukkolok nagyon :!: :!: :!: :!:

KépZsuzsó szépen növekedjen a HCG-d, babácska nővekedjen szépen a helyén :lol: :arrow: Kép

KépVaya gyere az UH-s hírekkel, mennek a drukkok, ha nem késő :lol: :lol: :arrow: Kép

Kép Sajtikám fura ha ennyi ideig nem jössz! De örülök,hogy minden rendben. Nagyon drukkolok a további jó eredményekhez Kép

Kép Andikám sajnálom a virágjaidat, elég méreg lehet így lehet látni őket. Hát nálunk is volt tegnap délelőtt égindulás- földindulás, de hála jég nem. Hülyét is kaptam volna, ültettünk egy-két tő paradicsomot, meg egy-két dolgot (szorítottunk egy kis helyet) és már gyönyörű paradicsomfürtök vannak rajta, annak is biztos annyi lett volna. Drukkk a kezdéshez és a lehető legsikeresebb folytatáshoz Kép

Maccs
vörösmacska

Mi most jöttünk meg a klinikáról. Képzeljétek visszasunnyogtam a régi dokimhoz, akire panaszkodtam itt nálatok, mert nála előbb volt Uh időpontom és legutóbb azt mondta, hogy ha most majd megyek, átvisz a genetikusokhoz is. Az új dokival akivel váltani akartam, ahhoz még csak tanácsadásra mentem volna hónap végén a genetikára, ajajajaj :!: mikor lett volna belőle magzatvízvétel! :!: :!: Úgyhogy győzött a józan ész és ez mégiscsak egy osztályvezető és évek óta az orvosom :roll: , szóval visszamentem hozzá :lol: , mintha mi sem történt volna :roll: . Nem is történt semmi, mert mindenjel és viselkedés alapján az új dokikakolléga nem is szólt neki ezek szerint, hogy átmennék.
Na szóval a dokker tünemény volt :lol: :lol: :lol: , olyan mint régen deeeeeeeee nem is ez a lényeg, hanem a babóckáink Kép Kép , akik nagyon jól vannak, majd kicsattannak :lol: :lol: :lol: , mindenük megvan, minden rendben velük, mindkettőjükkel. :lol: :lol:
Idősebbek (17 hét 4 nap, 17 hét 1 nap) az ut. mensi szerinti koruknál (16 hét 5 nap) és mintha csökkenne a különbség, jelenleg már csak 3 nap van köztük.
Sajnos képet nem kaptam :( , nem tudom miből kifolyólag. Zuramdrága is bejöhetett, sőt egyből hívták őt is velem együtt, nagyon élvezte, a tanár úr minden egyes porcikájukat végigmutogatta, végigmagyarázta nekünk türelmesen…… kivéve a lábak közét. :( Azt mondta azt még nem….hát jó lett volna tudni, de majd megtudjuk, sebaj. :lol: Úgy csodálkoztam, :oops: én el voltam tájolva: a terheskönyv szerint úgy van berajzolva 16 hetesen a méh, hogy még teljesen lent van egészen kicsi és csak néztem, hogy a B babát teljesen fent Uh-zta a köldökömnél :shock:
Tényleg átvitt személyesen a genetikai tanácsadásra :lol: , hát nem tanácsolták egyértelműen, hogy szúrni kéne, ránk bízták a döntést, mivel nem rossz Uh vagy AFP eredmény miatt kerültünk oda, hanem az életkor és az IVF+ICSI miatt, ami annyira nem bír vészes kockázattal. :? Szúrás mellett döntöttünk :? , és így a megzatvízvétel jövő szerdán már meg is lesz :shock: (a kisdokival csak valamikor a 20-22. héten került volna rá sor), eléggé fosok, de akár még addig dönthetek úgy, hogy el sem megyek, de nem merek, mivel nem volt kombinált szűrésem.

Minden egyéb rendben, meg is vizsgált, végre levették a vért toxoplazmára meg CVM-re és végre megkérdeztem és lehet házaséletet élni és kádban fürödni :lol: ….. de sokat pihenni, mert ez nem kétszeres megterhelés a szervezetnek, hanem minimum négyszeres. :lol: :lol: Szóval felénk minden happy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(bár a szipirtyó már megint belerondított a napunkba, alig hazajöttünk, drágám már mehetett vissza hozzá a városba)

Maccs
vörösmacska

Makó még tartozom neked, mert kérdezted, hogy mi az a PIC :oops: :oops: : Újszülött és Gyermekintenzív Egység.
Ha nincs és szükség lenne, ami ikerterhességnél gyakran előfordul, akkor elviszik a babá(ka)t egy olyan kórházba ahol van és az nem annyira szerencsés, jobb ha helyben van ilyen osztály.

Maccs
vörösmacska

Vörösmacska: Gratulálok! Csupa jó hírt kaptál ma! :) Látszik, hogy sugárzol!

hofeherke

Na tessék.... felajánlva annak, akinek kell! :) (Én még ráérek vele)

hofeherke

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?