Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!

Eszter!!
Jobbulást!!!!!Én is ilyesmivel küzdök,de ma már jobb a helyzet.

Voltam RTG-n és nincs tüdőgyuszim,de azért meglátom milyen leszek szombaton,nem akarok ott agyon fertőzni mindenkit.

Pancsi!!
Hol az a kép????? :wink:
csucsu99
Budapest

Bekukk,

Mieza,
pont megláttam a csíkos tesztet és elkezdtem sírni, amikor hív a férjem. szóval mondja hogy miért is hív stb. stb. én pedig csak hüppögök a telefonba, kérdezi hogy mi a baj, mondom semmi, erre kitör belőlem a sírás, kérdi újra hogy mi van picim ?
Mondom hogy mit láttam a fórumon most, erre ő elmosolyodik a telefonba és csak annyit mond: kicsim ezt meddig fogod még csinálni ? Úgyanis minden egyes alkalommal akár öröm,bánat van megosztom vele persze nagy könnyek közepette. szóval halkan de gratulálunk !!!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Jaj, Kubu, azon is bőgtem amit írtál!
Képzeld, teszteltem egy Clearblue-t és nagyon-nagyon látszik már a plussssszzz!!!!!
mieza

Sziasztok!

Judit sajnálom :( drukkolok a mielőbbi lombik kezdéshez

Mieza halk (később egyre hangosodó) gratula. szerintem egyértelmű a második csík

Fórumtali: sajna én nem tudok menni, megyünk vidékre após születésnapot ünnepelni
:( párom a héten mondta, szerinte már hetekkel ezelőtt szólt, nekem nem rémlik...

Maja nekem is volt műtétem a róbert károlyban, de nekünk túl drága az a hely. szerintem nem tudnak többet mint a bmc-ben, akkor meg miért fizessen az ember? bmc-ben nagyon sokan vannak itt sem foglalkoznak ezért túl sokat az ember lelkével, de valahogy ezen túl kell esni. viszont szakmailag szerintem profik, nekünk az első inszem sikerült

velünk minden okés, tegnap mintha éreztem volna a babát mintha két pici buborék szétpattant volna, semmihez sem hasonlitható. de még nem vagyok biztos benne hogy ő volt. hát tisztára megörültem, úgy elkezdett dobogni a szivem

nekem jobban oda kell figyelnem arra hogy mit eszek, mert elkezdtek szaladni föl rám a kilók. ikertesóm cukorgyanús, neki diétáznia kell, hát nálam is esélyes ez a dolog úgyhogy no édesség, rengeteg zöldség stb. muszáj, ha nem akarok óriásbébit és hogy esélyt adjak a természetes szülésnek

Kép
vayacon

judit
sajnálom ha nem sikerül, bár láttunk mi már másnap pozi tesztet ugye lányok?

mieza
halkan de gratula, nekem is halvány volt előző nap de ott volt, és most a pocaklakó.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Csajszik,
köszi a lelkesítő szavakat, meg a vigasztalókat is!
Mary már itt kopogtat, szóval tuti hogy lombikbabánk lesz...
Ez a sikertelenség most nem rázott meg úgy, mint az előző, valahogy sejtettem már napok óta, hogy így lesz, és készültem rá lelkileg. És persze tartja bennem a lendületet a tudat, hogy a lombiknál sokkal nagyobb az esélyünk, mivel én jó formában vagyunk, és annyi katonánk tuti van, hogy arra bőven elég.

Párom csak annyit fűzött a dologhoz vigaszként, hogy a gonoszkodó kis manók egyszerre szeretnének kibújni, ezért hajtanak minket a lombik felé :lol:

Mieza,
nekem elvileg bármelyik helyszín jó, és úgy néz ki, párom is jön (bár kicsit kifacsart állapotban lesz, mivel az árvizek miatt most 24-24-ben nyomják).

Eszter,
jobbulást! Mézes hársfatea, kizárólag langyosan! Meleget inni ilyenkor tilos, mert felülforrázod az amúgy is gyulladt mandulát!

Csucsu,
gyógyulj, mert téged is várunk szombaton!

Kép
judit0713

Mieza, szuper... én sejtettem :lol: de inkább nem mondtam semmit! Gratula!!!! :D
Még emlékszem, mikor (én is) futkostam a lakásban hajnalban és felöltözni sem bírtam, annyira örültem. Én BMC előtt teszteltem, nem előző nap és azért lehetett esetleg erősebbb a csík...

Judit, sajnálom, de a lombik tuti siker lesz!!! Ne keseredj el! De látom, írod, h. már sejtetted :(

Woody, azt hiszem én még nem is írtam, mennyire édi a pocid, bár kicsit tényleg vad :lol: : pont itt volt szomszéd-barát kislány és csak mereven bámulta, h. akkor ez most mi is? Hát ha én hanyatt fekszem, kb. semmi nem látszik, csak ha ülök-állok!

Eszter, majd nem puszilgatsz senkit… mit szólsz? :wink:
Sajnálom a manduládat… azaz téged a mandulád miatt :(
Igazad van, mert szerintem sem lesz 24 °C-nál melegebb és akkor még jók vagyunk, szóval vmi beülőst v. legalább is mint lehetőséget, ha rossz az idő, jobban preferálnék! Nekem nincs pláza-undorom :lol:

Amúgy valszín én egyedül érkezem és mivel nem szoktam Pesten (na jó ez még Buda) vezetni, vonattal megyek, ezért vmi délihez közeli helynek (Moszkva tér, Mamut, stb...) örülnék! Bár Sajti barátnőnk felajánlotta, h. elnavigál, ha kell???!!! :oops: :D
Sajti, ugye jössz???!!!

Csucsu, boldog névnapot!!!! :D
Te sem puszilgathatsz senkit!

Pancsi, ezek szerint tuti lesz magzatvízvétel? Remélem, nekem jó az AFP-m is és nem kell megcsináltatnom, azaz tudom, h. nem kötelező, de ha ajánlják, az ember elgondolkodik erősen :roll:
Persze szerintem is minden a legnagyobb rendben nálatok is!

Vaya, engem annyira meghatott, h. érzed a kiscsajt! Az már tuti az/ő volt! Pont így szokták leírni, h. mintha kis buborékok mennének a pocidban! Jajj, lehet h. jövő héten már én is fogom érezni? Úúúúgy várom már!
Naggyon kár, h. nem tudsz jönni :(

Ahogy szintén Andi nem jövetele is! :(

Kubu, akkor most te tudsz jönni, ugye??? Kissé már összezavarodtam :?
Macsek, és te???

Akkor így néz ki a leosztás:
Kubu
Eszter
Judit
Csucsu
Kispatak
Sajti
Zsuzsó
Lukácsné
Macsek
Woody
Mieza
Pancsi
Navared
Angi?
Angyalka?
Rodina?

Nekem majd péntekre szorítsatok, h. minden rendben legyen: uh, labor, ill. AFP-eredmény...áááááááááááá :oops:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Ja meg persze plusz, aki hozza az embört is :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vayacon,köszönöm!

Gratulálok a babához!
maja300

Navikám!!!

Köszi a köszöntést,milyen kis figyelmes vagy!!!! :wink: Én tuti Apa nélkül megyek,hulla fáradt és hagyom itthon,legalább pihenhet,de megpróbálom Clárit is elcsalni.Remélem nincs még programja. :wink:
Délihez a MOM park szuper hely lenne,meg az amúgy is könnyen megközelíthető hely,szóval Én inkább arra szavazok,az augusztra,hogy miért nem,azt majd inkább elmesélem. :D :lol:

Vaya!!
De kár,hogy nem tudsz jönni,de pénteken lecsekkolom a pocakodat. :wink:

Andi!!
Nagyon sajnálom,hogy nem tudsz jönni,de tuti bepótoljuk majd!!!Mást nem pocakosan,mert hamar azok leszünk!!! :D

Judit!!
Gyógyulok,gyógyulok,alakulóba vagyok,gyógyszerek hatnak.. :wink:
csucsu99
Budapest

Sziasztok!

Örülök a fórumtalinak, rám számíthattok, természetesen egyedül megyek csak irjátok meg mikor, hová. Valami beülős tényleg jobb lehet, mert én bizony nagyon felfázós vagyok a tűző napot se bírom, ja és olyan hogy kötelező fogyasztás - hát nem tudom, ez bízzák már a vendégre mit is akar ott csinálni.

Mieza: én valahogy sejtettem ezt és be is jött. Lesz babó, már csak az a kérdés hány - de egynek is kell örülni csak egészséges legyen.

Judit: ne keseredj el, lesz még babó!

Már várom a talit veletek

üdv és minden jót

kispatak
Vendég

Judit:
A bébisintérkedéstől majd' betojta,, jó duma! :) A Zuram is pont ezt mondta, h. majd Tomika segíteni fog.
Sajna a teszt miatt, nagy-nagy ölelés a lelkednek is... :( A következő majd sikerülni fog és jönnek az ikrek, drukkolok a rövidhez! :)

Kispatak:
Nekem sem fűlik a fogam a melóhoz, de azért nagyon rendesen dolgozom, hogy ne vegyék észre. :wink:

Navi:
Tesód ügyesen "otthonfelejtette" a könyvét. :)
A NAVIgációs felajánlásom még él, ha nem találnál oda. Péntekre már most drukkolok! :)

Zsuzsó:
Szita az agyam, mi már be vagyunk jelölve? Ha nem, küldj privbe mindent és megteszem. :)

Macs:
A méretek alapján tényleg picit kisebb a "B" baba, de ha a dokik nem óbégatnak, akkor minden rendben, nemigaz? Majd behozza magát, max. idekinn. Gratula hozzájuk! :)

Mieza:
Majd igyexem "elkapni" a babásodást. :)
Felfáztál volna? Szorulásra tök jó tippeket írtak már a csajok (csipketea, lekvár, cékla, ananász), vmelyi csak beválik. Akkor a festés már lezsírozva, ügyes vagy!
Nincs B terv, mert az A a nyerő és kész!!!
Ohohohóóóó!!!! Most olvasom, látom a teszted!!! Tudtam! Tudtam! Én látom a csíkokat! Nagyon halk gratuládé!!! :lol: :lol: :lol:
Nekem bármelyik fórumtalis hely jó, sőt még a Jam Pub is! Enyém Zuram nem jön, megy a kutyákokhoz a telekre. Igazából szerintem nem óhajt feszengeni, pedig jó dumálókája van és nem is nyámnyila kukagyerek... Nembaj, ezért még nem válok el tőle. :wink:

Lukácsné:
Szuper ötlet a kertesház, Pesten lenne? Remélem hamar találsz jó albérlőt. :)

Woody:
Lili nem lesz óriásbébi, na bummm! Max. könnyebben megszületik, de nem is olyan pici a súlya, szerintem minden renben lesz, ahogy eddig is. :)

Kubu:
Migrénűzők mennek! Gratula, h. már csak 5 vizsgád maradt!
Melóhelyeden nem mondtad, h. még nincs is dinnyeszezon? :wink: :lol:
Köszi a picibabás tippeket!
Marci talán focilabdának nézte a pocakodat? Fene a kis popóját, még jó, hogy jól vagytok.

Eszter:
A KRESZ-esen jót nevettem, amikor megnéztem a sofőrök gondolatát :arrow: pl.: sör... :lol:
Szerintem érdemes megpróbálni a vizsgákat, max. sikerül!
Én nem félek a hólyagodtól, úgysem nyelvespuszizunk, felőlem mellém is ülhetsz. :)

Wikka:
De jó, h. pozitív élményeid vannak K és K2 ügynökkel kapcsolatban. :)
A párod szedjen probiotikumot is az antibiotikum mellé, mert az regenerálja a bélrendszert, ezáltal az immunrendszert is, elég hosszú ez a kúra, de gondolom hatásos lesz.
Stílusdicséretet köszönöm.
E hétvégére már jóidőt mondtak, hátha belendül a bringabolt forgalma. :)

Micsek, Csucsu:
Küldtem Tündérkeresztanyás infót - asszem titeket érdekelt...

Csucsu:
Jól megkínoz téged Torok Gyula! Mondjad mááá neki, hogy inkább húzzon el Fedél Nélkül-t árulni!!!
16-a nemsokára itt lesz, mi az a pár nap, a sok éves várakozásokhoz képest! Addigra legalább szépen meggyógyulsz. :)
A talin te is mellémülhetsz, nem félek - bár szombatra még meg is gyógyulhatsz. Nem lehet, hogy allegriás vagy és az tett be ennyire, h. sípoltál-hörögtél is?
A Jó Istenke Éltessen Sokáig!!! :lol:

Vicky:
Jobbulást, fejfájással nem is lehet tanulni. Hogy bírod? Pihenj, ha tudsz.

Pancsi:
Lesz pocakszúrás? Jááájjj! Szorítok nektek! :)

Andrea:
Milyen jó fej az üzemdokid. Tényleg, neked akkor most nincs endokrinológusod ugye?
Pecsételésről: Nem tudok jó infót adni, mert én már annyit pecsételtem, hogy tele lett az útlevelem is... No, meg a hócipőm!
Vizesre sírtam a párnám, hogy nem jössz... :cry: És természetesen a többiekért is, akik nem érnek rá szombaton. :cry:
Esetleg átugorhatnánk hozzátok Kispestre a csajokkal, rokonyság tutti nagy szemeket meresztgetne! :lol:

Maja:
Szerintem a BMC nagyon rendben van. Nembiztos, hogy mindegyik doki magától tájékoztat maradéktalanul, de kérdezz bátran és akkor válaszolnak. Sajnos rengetegen vagyunk, szinte futószalagszerűen megy a dolog emiatt, kevés idő jut egy emberre, de nagyon rendesek.

Vikus:
Pedig jó lenne tudni, h. 20 mm-es az a ciszta, vagy 20 db - nem mindegy! Szerintem hívd fel S-t és kérdezz rá, hogy nem értetted akkor kristálytisztán, hogy is van ez. Biztos válaszol. Neked is azt tanácsolom, hogy kérdezz és kérdezz, ha vmi nem tiszta! Megkapod a választ rá, abban biztos vagyok és akkor te is nyugodtabb vagy, nincs benned az a hiányérzet, bizonytalanság. Csak ügyesen! :)

Vaya:
De kár, hogy Te sem érsz rá (ill. Ti :lol: )...
A buborékolást mát biztos Noémi volt, Hugicám is ilyesmiről számolt be, amikor először megindult a mozgolódás. A diétával csak okosan, van dietetikus aki kiokítson, v. a házidokid ad tanácsot?

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Köszönöm a kollegina-barátnős drukkokat, megtette a hatását!

Mieza:
Igen, vele találkoztál már. :)

Ma már látszódott a petezsákocska, legközelebb tuti lesz szívhang is (oda is kérnék szépen majd drukkokat)!
Annyira boldog vagyok!!! :lol:

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Azt még nem is írtam, hogy folyamatosan vérezgettem, de csak icuri-picurit, pecsételésnek v, vérfoltnak mondhatót. Tegnap napközben már azt hittem, hogy estére el is múlik és akkor egymásnak esünk végre a Zurammal. Hát nem megjött enyhén a kis szemétláda?! :twisted: Már nagyon unom a szárnyas fejvadászt a bugyimban!!! Vagy jöjjön meg rendesen és akkor tomboljon egy hétig, vagy hanyagoljon már a bládi... ÚÚÚnom a banánt, de nagyon!
Nem is tudom, hogy ez így normális-e mk után? Jövő héten rákérdezek.

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Nem tudtam jönni eddig, de majd most.

Judit

Sajnálom :cry: De örülök, hogy pozitívan állsz a lombikhoz. Így is kell, meghozza majd a gyümölcsét!

Mieza

Becsíkosodtál, ez nem vitás :lol: Látom ám én is! Nagyon örülök, gratulálok.

Fórumtalira én is tudok menni, nekem bármelyik helyszín jó. Döntsön a többség.

Most viszont megint mennem kell, mert főzőcskézni szeretnék vmit.

Este még visszanézek.
angi81

:D Mieza tuti éreztem :lol: :lol: :lol: :lol: , szívből örülök, ez egy nagyon határozott második csíkocska!!!!Kép

Judit nagyon sajnálom!!! :( Nagyon drukkolok, hogy mihamarabb mehessen tovább a projekt lombikkal!

Pancsi én teljesen ki vagyok, mert én is 19 hetes vagyok mire van időpontom a SOTE I. klinikára genetikai tanácsadásra és igen, nekem is ez még csak a tanácsadás. Onnan még pár hét mire adnak időpontot magzatvízvételre és annak is minimum 3 hét mire megvan az eredménye. A Dr. Hajdú krisztina genetikus akinél pénteken voltam magán UH-ban azt mondta kérdezzek rá, mert ez nagyon későn van. Rákérdeztem, de ez van. Nem értem én ezt az egészet. Tele van a faxom a kilinikával. :(

Sajti drukk a barátnődnek :arrow: :arrow: :arrow:

Andikám én is végig maszatoltam, pecsételtem az egy hónap fogigátló szedést, de ez normális azt mondta K ügynököm, ez az áttöréses vérzés, egyébként a betegtájékoztatóban is benne van. Ahogy abbahagyod el fog múlni teljesen és rá 4-5 nappal megjön rendesen. Kellemetlen tudom, de nincs semmi gond.

Kép
Ha pihiben vagyok egyre sűrűbben érzem, hogy a kölykök kaparásznak odabent.:))))) Tök cuki érzés!

Mennek a babaragcsok :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Júúj én lehet, hogy nem tudok menni most hétvégén :oops: , de holnap valószínűleg kiderül pontosan, majd jelzem.
Egyébként mikor lenne, délután ugye?

Maccs
vörösmacska

Maja a BMC nagyon jó hely, én csak ajánlani tudom! :lol: Én megjártam másik intézményt is és ég és föld! Mindenki nagyon profi, olajozottan mennek a kivizsgálások, a beavatkozások. Néha egy kicsit többen várakoznak, de én valahogy sohasem hűledeztem vagy voltam rossz szájízzel, ha többet kellett várni, mert tudtam, hogy a legjobb helyen vagyok, férjem is így érezte. Mai napig Zuram emlegeti K ügynökünk kedvességét, szakmai és emberi hozáállását, elhivatottságát. Nekem elsőre sikerült.

Maccs
vörösmacska

Sziasztok!

Macsek! Próbálj már eljönni, nagyon szeretnélek téged is látni, főleg ikres pocakot, amelyet még soha sem láttam élőben! Kismanók jó hogy kaparásznak, tegyék, ez a dolguk. Te jó lenne ha eljönnél, mert ahogy telik az idő, egyre nagyobb lesz a pocak és ki tudja esetleg kh-ba is kerülhetsz (ne tedd) De fő a kisbabók és mamájuk egészsége.

Aki csak teheti jöjjön, mert én mindenkire kiváncsi vagyok, és mindenkinek nagyon szorítok!

Sajtikám: mára valahogy visszaszoktam a munkába, hát ez van. Amugy tényleg jöjjön meg rendesen!

Tudom ez sem egy jó állapot, de higgyétek el a változókornál rosszabbat én még nem tapasztaltam, hőhullámok, izzadás - merő egy borzalom - inkább babát várnék - na ez ami már soha sem lesz sajnos.

üdv nektek

kispatak
Vendég

FÓRUMTALI!

SZOMBAT 15:00! (vigyázat, ez most szombat!)
JAM PUB Mammut 2. -1 szint
(tehát a Déliseknek is közel lesz :)

És gondoltunk kismamákra, füstmentesítik :)
AKi éhes lesz, ajánlom a padlizsánkrémet, isteni :)

MIndenki jöjjön, zugolvasók is, kérdezők is (ott még többet lehet kérdezni), de akár csak néha bekukucskálók is :)

Náthások, torokgyuszisok! Mind ott a helyetek, csak ne osztogassátok :)

http://www.jampub.hu/indexx.html
A helyfoglalást Eszter intézi :)

Maccs, ott a helyed, nem vitás, mindannyian nagyon akarunk látni, ha csak fél órára is, de ugorj be légyszi-légyszi!
mieza

Köszönöm a sok gratulációt, de holnap jövök a hírekkel. Szeretnék Konczhoz kerülni, Macs mindig annyi jót mondd róla és őt még "nem próbáltam" :) Bár remélem, hogy egy jó hírt még S. ügynök is tud vidámanlelkesen közölni :)

Rosszhírt senkitől sem szívesen hallanék :(

Csajok, ma annyira mensis tüneteim vannak... fáj. De valahol olvastam, hogy nem szabad a tüneteket nézni, mert a premenstruációs tünetek megegyeznek a beülti utáni tünetekkel. Vagyis megegyezhetnek.. No, nem tudom, holnapig már csak kibírom :)
mieza

Csucsu: Igen... bekapjuk a legyet és a legközelebbire már almostul megyunk :)

Sajtikám: Ne ríjjá édes.. :) . Majd valamit kitalálok......hopp, már tudom is.... csinálok egészalakos fotót, körbevágva, kartonra ragasztva.... azt kirakjátok a sarokba mint a Puhl Sándort a lottózókban.. azt ott hesszölöm az egész bandát majd. :)
Van edokriminológus, csak júni 23-ra van csak időpontom... lombikolás indításra 18-án kell menni.. ma meg ugye van 2-a... reggel jött az isteni szikra hogy csak megkonzultálom a mi belgyógyász-üzemdokinkal, hogy mit gondol az eredményekről... és hát addig is 3 hét van még míg endokrinhoz megyek.. az alatt is csökkenteném a szintet a 850-nel meg még odafigyelősebb kajálással, mozgolódással....ő meg heti 2-szer figyelgeti a cukkerot...
Bár fűzöm az uram, hogy kéne itthonra egy vércukor mérő.... egyelőre csak vonja a szemöldökét.. múltkor benyögtem hogy kéne nekem egy vérnyomásmérő.. (arra azt mondta, hogy ne öregasszonyoskodjak..).. de ezt szerintem lehet beszerezzük a jövőben...
Kollegina szívhanghoz mennek a drukkok!!!... és ismét gratuládé Neki!! :)
Anyósékhoz inkább nem kapacitálnálak, de hozzánk jöhettek bármikor.... igaz világvégén lakunk, de hát van Neked szépen pecsételt útleveled :) :) :)

Macsek: Köszi az infót.. szóval 4-5 nap mire megjön?? Baccara meg. megint brutálba megyek az ügynökömhöz majd akkor, fogi utáni 6. napon lesz a jelenés :P :oops:
Picit betojtam hogy mi ez a pecsét balhé..de "megnyugtat" hogy másnál is volt ilyen..... béjemcéjt meg nem akartam hívni, így hogy SZ. nincs mert mézeshetezik. ezért kérdeztem itt...... :)
Képzeld, jöttünk az előbb haza a buszon... egy nő felszállt és egy kb 6 hetes forma hófehér babacica volt a kezében... :) vissza kellett fogni magam, hogy ne menjek oda elszedni tőle... :lol: :lol: :lol:
andrea-1

sziasztok,

Judit sajnálom :-( de örülök hogy ennyire pozitívan állsz a folytatáshoz! a lombik remélem tuti siker elsőre! :-D

Mieza,
hatalmas gratula!!! annyira áradt mostanában belőled a pozitív energia meg persze a táblázat ereje is veled volt! :-D
látom a pláza undor beindította a fantáziádat, szupi hogy intézkedsz. nekem az auguszttal az a bajom, hogy az ir miatt nem habzsolnám a sütit, így az én szavazatom inkább a mom parké - bár az is pláza, csak kívül :-) és majdnem biztos hogy egyedül jövök.

Sajti,
írok privit.

Kubu,
iwiw :-D :-D mondjuk gyanús is volt hogy nincs Marcikép, de gondoltam nem akarsz naponta öt rajongói levelet kapni. ma jelöltem újra. :-D

Csajok,
akinek kell navigálás tali ügyben, írjon privit, próbálok én is segíteni.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

látom közben maradt a mammutom. :-D :-D

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Judit!
Nagyon sajnálom, de remélem, hogy a következő biztosan sikerül, hisz az már lombik lesz! Nagyon szurkolok nektek!

Kubu!
Hát, én nem csodálkozom, hogy hirtelen így reagáltál a rúgásra! Szerencsére nincs semmi baj, és ez a lényeg!

Woody!
Hát nagyon jó ez a kép! Én még nem láttam ilyet! Nagyon édes!

Mieza!
A kép könnyeket fakasztott! Nagyon örülök! Gratulálok! Bizony, látszik a csík!
Látod, azok a jelek, amelyek azt mondták, hogy már ott van körülötted a baba, igazak voltak. Nálam is bejött, örülök, hogy nálatok is! Nagyon gratulálok!

Eszter!
Remélem, hamar meggyógyul a mandulád!

Bocs, hogy most a többire nem tudok reagálni! Velünk minden rendben!
A talira igyekszem elmenni, mert délelőtt falat festünk anyuék telkén, így biztosra nem tudom mondani. Sajnos ez hirtelen jött, mert úgy volt, hogy ma festünk, de a hideg miatt nem mentünk ki, nehogy én vagy apu megfázzunk! Azért igyekszünk, hogy menni tudjunk!
Mindenkinek puszi és ölelés!

rodina74

Sziasztok!
Sajti!igen igazad van,de most úgyis meg kell várnom a menszeszt!
utána nem hagyom magam,Sz ügynök hol rendel,lent vagy fönnt???
Mieza!! :D :D :D :D :D :D
szép napot mindenkinek!
vikus82

Jó reggelt Mindenkinek,

Wikka,
Nagyon örülök a pozitív benyomásnak és hogy végre tudjátok merre tovább.
Bugyi fel van kötve, érzem én hogy lesz még gondom a fiammal, csajokkal a későbbiekben :lol:

Csucsu,
Szegénykém, jobbuljatok gyorsan.
Csúszást sajnálom.
Mi volt mellkas rtg-n ?
Tegnapra boldog névnapot !

Vicky,
Lázat sajnálom, hogy vagy most ?
Barbus hiszti, tutira az idő, érzik ezek a kismanók is.

Judit,
Még nem olvastalak, de továbbra is csuriban az ujjaim, hátha…
Jaj most jutottam oda, annyira de annyira sajnálom. Titkon mást éreztem.
Remélem a megbeszélés jól alakul.

Woody,
Nagyon szupi a kép. Marcit anno én is elneveztem csúcsfejnek, olyan mókás volt a pocom sokszor.

Pancsi,
Jó hogy jöttél. Vizsgaidőszakom van 8 vizsgával, (5 írásbeli, 4 szóbeli, egy tantárgyból van mindkettő azért van összesen 9 vizsgám). Lassan de biztosan haladok.
Örülök hogy jól vagytok. Képet várjuk.

Sajti,
HCG-nek örülök.
Kolléganőnek hatalmas adag drukk ment. Olvasom, hogy oda is ért, akkor most a következő etapra is küldöm :lol:
Imádom a dumád.

Andrea,
Sajnálom hogy nem tudsz szombaton jönni.
Üzemorvos szuper.

Mieza,
Párral megyek meg Marcussal.
Gyere hírekkel, nagyon várjuk.

Maja,
Csakis jót tudok mondani, remélem a lányok adnak egy jó kis beszámolót. Csatlakoznék Macshoz, csak Z ügynök helyett nekem Sz ügynök volt és Marci inszem elsőre sikerült.

Vikus,
Kérdezz kérdezz kérdezz mindig. Rohannak ők is, rengeteg a páciens, de ha kérdezel akkor elmondják részletesen a dolgokat.

Eszter,
Hogy haladsz ? Hogy döntöttél ? Marad a 10-i időpont ? Abban mondjuk párodnak igaza van hogy ősszel erre fogsz a legkevésbé ráérni :lol:
Jobbulást torkodnak, naná hogy gyere !!!!!

Vaya,
Sajnálom hogy nem tudtok jönni.
Bizony bizony olyan mint egy buborék, vagy egy lepke ahogy a szárnyaival hozzád ér.
Sajnálom ezt a diétás mizériát.

Nava,
Nyugi AFP miatt, picit már elavult dolog. Főleg hogy a kombi eredményed jó lett, így nincs miért aggódni.
Azért péntekre mennek a drukkok.
Jelentem megyek, megyünk.

Macs,
Hajrá kaparászás.
Remélem tudtok jönni !

kubuspace

Csajok,
Nincs valakinek ismerőse az OEP Teve utcai főhadiszállásán ?
kellene egy kis eligazítás konkrét ügyben aztán gondoltam hogy nem tartanám a telefont órákig míg kapcsolnak az illetékes szervhez.

kubuspace

Sziasztok Drágáim!!!

Mieza!!
Várunk ma a hírekkel,lassan meg lesz az eredmény...bár azt már Mi is tudjuk,csak a megerősítést várjuk. :wink:

Judit!!
Remélkem Te is számodra jó híreket kapsz ma a kezdéssel kapcsolatba. :wink:

Kubus!!
NIncs tüdőgyulladásom,ez ügyben volt RTG,hála isten...Már sokkal jobban vagyok,aludtunk éjjel,és nem külön szobába mint tegnap,mert szegény Apa nem tudott tőlem aludni,annyira köhögtem. :cry: Nem is köhögök annyit,orrim sem folyik már annyira,kúrálom Magam szombatra. :wink: .Köszönöm szépen Neked is a köszöntést!!

Sajtikám!!
Köszi Neked is a köszöntést, :wink: annyira várom,hogy megismerhesslek,imádom olvasni a soraidat. :wink: nem vagyok allergisás,sípoltam is,meg volt torokváaldék véve,és annak nem eltt valami fényes az eredménye.De sokkal jobban vagyok. :wink: Gratula a Barátnődnek!!

Pancsi!!
Jössz/jöttök szombaton???? :wink:

Csajok!!Valaki nem jön a talira a Boráros tér felől??Csak,hogy ne mennjek egyedül addig is. :D Társaság jól jönne. :wink:
csucsu99
Budapest

Sziasztok!

Hajrá fórumtali:

Nekem nagyon jó hely, mert 61-s villamos pont oda visz. Bárcsak ilyen melóhelyet is találnék, de abban nincs remény.

Szóval szombat, juhéjj!

üdv

kispatak
Vendég

Sziasztok!

Szóval, a beszámoló :)
A recin mondták, hogy Konc-hoz (most néztem, hogy z nélkül :) nagyon sok konzultációs vár, ne szívassam meg magam. Akkor maradt Skriba, mert olyan jó fenn a váró és tudtam, hogy Judit is ott ücsörög valahol.

Judit nagyon jó fej, kis energiabomba, jól elterelte a figyelmemet az eredményig, hogy ne rágja le az összes körmöm :)

Úgy volt, hogy a párom f11-re jön vissza. Mire egyszer csak látom, hogy bement a biológusunk, és mondják a nevem. Na, nem gondoltam, hogy S.ügynök fog egyszer ennyire megörvendeztetni!!! MOndta, hogy 189-s a hcg-m, kérdeztem, hogy az mit jelent, mondja, hogy Terhes. Én meg, hogy annyi kérdésem van. Mire ő: Örüljön már egy kicsit! :)
Aztán felraktam a millió kérdésemet és már kicsit mű volt a mosolya, de nagyon aranyos volt.
Szóval, hogy menses szerű görcseim vannak tegnap óta, az teljesen normális félidőig... :shock:
Egy hét múlva hozzá megyek vissza petezsák kukucsra, aztán 2 hét múlva szívhang kukucs.
Norprolacot abbahagyom, terhesvitamint szedem tovább.

A HCG 189-es-ről mi a véleményetek? Azt mondta, hogy méhenkívülinek pici az esélye ez alapján. Viszont akár ikrek is lehetnek.

Azt is kérdeztem :oops: , hogy lehet-e "testi együttlét", mire mondta, hogy igen. Macs, nektek is?

Illetve IResek, a MET-et meddig szedjem? Azt kell végig?

Jaj, én annyira annyira boldog vagyok :) Képzeljétek, mindig azt mondják, hogy az elsőszülött apura hasonlít. Hát, a környezetünkben kb. 24 babát számoltunk, akinél egy nagyon igaz.
Az én párom ugyanúgy néz ki, mint anyósom, szóval ha lány lesz, akkor tök olyan lesz. És ráadásul a baba és anyósom is vízöntő :)
HIhihi. MÉg jó, hogy iszonyú jó fej, nagyon felnézek rá, egy kistündér!
Annyira nevettünk tegnap reggel, hogy amióta járunk most a bmc-be, zuhog. És vízöntő lesz... Na, ennyi vizet! :)
A víz egyébként az érzelmek szimbóluma, szóval lehet, hogy lány lesz vagy egy túlérzelgős fiúcska :) hihihihi
Na, nem álmodozom tovább. Csak eddig annyira nem mertem, még csak elképzelni sem a gyerekszobát, se a neveken gondolkodni, semmi ilyesmit, nehogy nagyot csalódjak. Most ezek mind felszabadulnak bennem! :)
mieza

Hajrá Zsuzsó, te leszel a következő :) Aztán Judit :)
mieza

MÉg egy. Mikor bocsájtanak el a bmcből és hogy kell számolni, most hány hetes vagyok? :)
mieza

Mieza örülök a boldogságodnak és most már hangos gratula :D

Béemcéből a szivhang után bocsátanak el.

Mivel én inszemes voltam nem igazán tudom nálatok hogy számolják hány hetes a baba.

Csucsukám imádlak szeretlek de holnap testileg annyira ne érintkezzünk jó? Már a puszira gondolok :lol: :lol: Nem hiszem hogy elkapnék bármit is de biztos amizicher...

Hajrá lányok nemsoká követitek ti is Mieza példáját..

Kismamiknak virtuális puszi a pocakra.

Kép
vayacon

Most csak gyors bekukk:

Mieza: GGGGGRRRRRAAAATTTTUUUULLLLÁÁÁLLLUUUNNNKKK Jardával közösen :D :D :D Tudtam,hogy sikerülni fog Neked most :D :D :D :D :D :D :D

Fórumtali: nem jó nekünk az 5.-e sajna :cry: :cry: :cry:

Apát úgy néz ki felvették :D bár most nagy gondolkozásban van,mert a cég ahol dolgozil,vissza fog jönni egy hónapon belül M.O.-ra és Ő ezen a munkahelyen is country manager :oops: nagy dilemma,de majd kitaláljuk,hogy lenne a legjobb :roll:

Nekem egy héttel korábban jött meg,még soha nem volt ilyen,de ez annyit jelent,hogy holnap reggel megyek a BMC-be és indul a 3.lombik :D

Pusszancs mindenkinek...

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Angyal,
pont előbb jutottál eszembe, mármint Teapa hogy vajon mi lehet a munkával....

robogok majd jövök még

kubuspace

Kép Mieza kismami hivatalos gratula!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hogy a francba jut eszedbe, hogy méhenkívüli ??????? Buta kislány! Tyű nekem ez eszembe sem jutott most, ilyen meg sem fordult a fejemben. Viszont amikor méhenkívülim volt, akkor az első gondolatom ez volt a + teszt láttán, hogy csak nehogy mk legyen! 189 az egy nagyon stabil terhességi HCG, szupi! :lol: :lol: :lol: :lol: Minket ügynökünk eltiltott a házasélettől és az ülőfürdőtől a 12. hétig. Írd be a babanet kalkulátorába ahttp://www.babanet.hu/kalkulator.php az utolsó mensidet és kiszámolja hány hetes vagy, ha kb 14. nap körül volt a leszívás, akkor 4 hetes, ha később, akkor fiatalabb. Eleinte bármikor is volt a leszívás, az utolsó mensihez számolják, aztán később esetleg ha nagy az eltérés, akkor igazítanak szülés várható időpontját az UH (méretek) alapján.

Maccs
vörösmacska

Angyalom hajrá kezdés Kép

Mieza szerintem a petezsák kukucs és a szívhang kukucs után elengednek, azt hiszem a többieknek is így volt. Bár ügynököm engem 10. hétig tartott, sőt 12. tartott volna ha nem a klinikára járok.

Csucsu gyógyvarázs Kép

Maccs
vörösmacska

Köszönöm a gratulákat. A mh csak most jutt eszembe, magától mondta a dokinéni. Tuti, hogy nem az, ezek most tényleg meg akarnak érkezni. (vagy csak ő)...
Olyan álom kór van rajtam, hogy 2-3-órára teljesen kiütve alszom. így volt ez most is, alig bírtam felkellni. A két kutya ült az ágy mellett, buksijuk az ágyon, Pannikutya mancsa fent és lökdösött, hogy "ez még él?" Erre ébredtem 5 perce. Látnotok kellett volna az arcukat... hihihi :lol:

Az utsó kérdésem: Mikortól jön a hányinger? :)
mieza

Nekem nem jött! Vérvétel előtti napokban volt enyhén hányingerem, szédelgés, de a vérvétel napjától minden tünetemet elvágtak.

Maccs
vörösmacska

Macs, Sajti, Mindenki:

köszi a biztatást!

MIEZA! EZ OLYAN CSODDDÁLATTOSSSS! Gratulálok!

Asszem teljesen befordulok már ettől az időtől :cry: ... csak esik és esik megállás nélkül... Remélem máshol jobb az idő.

Verka
wikka
Miskolc

Mieza!!!

Ez az,ez az!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Annyira örülök Nektek,nagyon megérdemeltétek!!!!!!! :wink: :wink:
Szívhangkukucsra már Sz ügynökhöz mész gondolom???Azon a héten megyek Én is. :wink: Kutyusaid jó pofák lehetnek. :D Anyósék kutyuja ilyen,annyira imádom,mikor ott vagyunk,le sem száll rólunk,tuti ha ülünk a kanapén,oda jön,kuncsorog, néz a nagy szemeivel,hogy na felugorhatnék melléd??? ÉS tuti közénk ugrik,és hol egyikünkre néz,hol a másikunkra.Adja a pacsikat.:D Írok pü.

Angyal!!
Apa munkájához gratula!!!!!!Ügyesen csinálta.Hűű,akkor kezdesz is???De jóóó. :wink:

Macs!!
Jól vagy???Tegnap volt Nálatok a védőnő?? :wink:

Verka!!
Annyira sokat vagy eszembe,mikor esik az eső,és látom milyen a helyzet Felétek. :roll: :cry: Szombattól állítólag jön a nyár,remélem hihetünk nekik,itt hidegnek nincs hideg,eső sem esik,de be van borúlva.

Vaya!!
Oké,megbeszéltük. :wink:

Judit!!
Merre vagy???Dolgozól???
csucsu99
Budapest

A Judit vágya is teljesült ám, kezdhet lombikot!! Nagyon szorítottam neki :)

Angyalka, nagy gratula, még választhat is a párod, ahogy tetszik :)
mieza

Kedves Csucsu,

köszi az együttérzést. Tegnap gondoltam végig, hogy az egész tél borús volt, márciusban viszonylag jó idő volt, aztán most megint hetek óta nincs napsütés. Remélem ez egy előre hozott medárd, és hamarosan véget ér. A 7végében nagyon reménykedem.

Verka
wikka
Miskolc

Sziasztok!

Bocsi, még mindig a melóhelyen aszalódok, aztán még 1,5 óra hazáig az út, tehát ma este valószínűleg nem jövök :(
De mivel olyan sokan szorítottatok nekem - amiért örök hálám fog üldözni mindenkit :lol: - , azt azért leírom, hogy sikerült, a terv amivel odamentem :!:
Ja, most látom Mieza kismami :) már ki is kotyogta :D

Szóval NEM lesz long protokoll sallalla!
Holnap kezdem szúrni magam (legszivesebben már ma kezdeném hogy minél gyorsabban teljen az idő), jövő héten kedd, csüt, péntek uhu, aztán valamikor leszívás, ET, és a hónap végére remélem én is olyan röpködve jövök ki S-től mint ma Mieza :oops:

Látnotok kellett volna őt, komolyan, sugárzott az egész csaj, nagyon jó volt látni :wink: Teljesen átragadt rám a boldogsága, meg valami nagyon erős hit, hogy a lombik után nekünk is lesz babánk :idea:
Apa meg is lepődött amikor útközben felhívtam őt a kocsiból és mosolyogva, boldogan adtam elő hogyan tovább :shock:
Mert hát eddig mindig nyafogtam, hogy hormon, meg teher nekem, stb, most meg hatalmas megnyugvással és bizakodással fogok neki.
Na jó, tudom, hogy ez majd a szurikkal csillapodni fog :roll:

Pussz
mindenkinek! Ígérem holnap jövök és válaszolok mindegyikőtöknek!

Kép
judit0713

Mieza, :D :D :D :D
Nagyon boldog vagyok és gratulálok neked!!!
A Met-nél nálam az volt, hogy a 10. hétig normálisan szedtem, utána felére kellett csökkenteni az adagot. Majd a 12. hét után elhagyni. És nekem akkor a 13. héten volt egy vércukor vérvétel (glükózos), azóta havonta volt, a mensmentisben 1 órás tesztreggelivel vérvétel.
Szerintem beszélj egy dokival is.

kiss angyal, gratulálok a párodnak a munkához

Judit, lombik a tuti befutó!!!

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Hát, ha néha úgy is néz ki, hogy a világ összedőlt, a hit azért nagyon sok dologra képes és a végén minden rendbe jöhet :)

http://betegmagzat.hu/e107_plugins/cont ... content.15

Az eleje elég gáz, meg a közepe is, de a vége jó! :)
mieza

Köszönöm az újabb gratulákat, csak maradjon is így, mármint, hogy minden rendben :)
mieza

Hali!

Zsuzsó:
Meg vagyol jelölve! :lol:

Macs:
Minek izélgetik a mamikat ezzel a genetikaival, ha nem juthatnak el időben a vizsgálatokra? Nem értem...
De úgyis minden rendben van nálatok, slussz! Kíváncsi leszek, hogy mennyire leszek nyugodt :lol: , ha már én tartok ott, ahol te. Most könnyen jártatom a csőröm, de én is biztosan izgulni fogok majd minden vizsgálatért, megértem a mérgelődésed, teljesen jogos. Utólag majd azt fogod mondani, hogy kár volt parázni (na de addig? :) keferágás...).

Andrea:
A 850-es biztos megteszi a hatását, hajrá.
Papírmaséd készenlétben a rityikülben. :lol:

Vikus:
Az emeleten rendel és ő azért magától is mond infókat. :)

Mieza:
Ez tök szuper!!! Szerintem ikrek (ivararány 1:1 :wink: ), mert gyönyörű a HCG-d!!! :lol:
Jujj, legyen már szombat!

Angyalka:
ÚÚÚÚgy sajnálom, hogy te sem jössz... Sztyopika sem tud... :cry:
Viszont párod munkalehetőségéhez incuri.pincuri halk gratula, majdcsak kiokoskodjátok, hogy melyik a nyerő megoldás.
Hajrá Méri!!! Hajrá kezdés!!! :lol:

Judit:
Ó, de jó! Érdemes volt ma felkelned! :lol:

Wikka:
Süss fel nap!
Fényes nap!
Itt az idő, hogy nyár legyen, mindennap! :lol:

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Mieza:
Rendben lesz, így kell lennie!!! :)

FÓRUMTALIRA!!!
Esetleg vki hozna fotóapparátot, nekem ninecs... Persze nem gondoltam, hogy feltennénk ide nyíltan a képeket, de jópofa lenne egy pár fénykép. Aztán emilkében továbbpasszolhatnánk magunknak.
Vélemény?

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Mieza: én is hivatalos gratula, nagyon vigyázz te is magatokra és mindenki!

Fórumtali: én ugy örülök.

üdv nektek

kispatak
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?