Kisbeki, hát igen, mindenkiből mást hoz ki, ha szembesül azzal, h. spontán nem lehet, csak segítséggel… engem letaglózott konkrétan!
Örülök, h. a lányok megírtak mindent a konzi, hsg és egyébbel kapcs-ban, mert én nem a BMC-ben csináltattam még a 3. és 21. napi vv-t sem, mert csak azért nem akartam felutazni, csak az eredményeket vittem!
Eszter, igen, sejtem, h. álom, édes álom, de azért reménykedem!
Próbálom kitalálni, mit nem bírok, de ált. csak este jön rám, amikor már tele a pocim, gondolom…
Párom szerint a hányás csak idegesség miatt volt, mert mindig csak azután jön/tt rám (az utóbbi időben), mikor uh-ra megyek! Ez egy belső feszültség, h. minden rendben legyen és így jön ki rajtam, csak mert a hányás már nem jellemző egyáltalán, kop-kop-kop! Szóval csak a pszichém alakít
Vettem Rennie-t, ill. dr. Stomit, este jót tett!
Kubu, szegény Te, hát komolyan elbőgtem magam, ahogy olvastalak, milyen anyud hozzáállása, egyszerűen borzalmas lehet, de én is azt tanácsolom, h. kérj külső segítséget! És azt próbáld megérteni, h. TE NEM TEHETSZ SEMMIRŐL! Mert ilyenkor az ember hajlamos magát hibáztatni tudat alatt, ha nem is direkt. Viszont ez lehet, h. nagyon furcsán fog hangzani és elutasítod, ill. mindenki más, de egy dolgot muszáj lenne elfogadnod: anyud ennyire képes, ennyit tud nyújtani, egyszerűen ennyi telik tőle! Ezt nagyon nehéz elfogadni, de ha sikerül, akkor sokkal jobb lesz neked és próbálj el elvonatkoztatni tőle, hisz gyönyörű családod van! Fantasztikus kisfiad, szerető férjed és egy pocaklakó kislányod! Csak erre koncentrálj! Szerintem saját boldogtalanságát próbálja rád testálni, de ne hagyd magad!
Nekem szerencsém van anyukámmal, ő egy tündér vagy angyal inkább! Úgy érzem nem is tudom viszonozni eléggé a szeretetét, mert én nem mutatom ki könnyen az érzelmeimet, csakis a Zuramnak és tudom, h. jól esne neki, ha csak megölelném néha, de sosem voltam ilyen… Viszont mostanában nagyon sok időt töltünk együtt és mindenben az ő segítségét kérem, és csak remélem, h. tudja, mennyire imádom!
Az apámat meg nem ismerem, mikor megtudta, h. anyu terhes velem, fogta magát és hallani sem akart rólam, még DNS vizsgálatot is csináltattak, h. valóban ő-e az apám… szóval nekem ezzel kellett megbirkóznom, kb. 30 évembe került, de megérte! Most már abszolút nem haragszom rá, sőt inkább sajnálom és semmi rosszat nem kívánok neki, hisz tudom, h. nem boldog… amúgy kb. 50 m-re lakik tőlünk és szerintem ezt ő is tudja! Nekem is kellett külső segítség…
Tesókádnak meg nagyon szorítok és örülök, h. vki segít priviben!
Ágica, én is üdvözöllek, és halk gratula!!!
Gyere majd, mesélj, mi volt ma!
Ildi, köszi, igen a Rennie-t lehet, már be is spájzoltam!
Milyen kálvária???? Ne ijesztgess
Macsesz, micsoda poci!
Én nem teszek fel képet, mert kb. olyan, mintha lenyeltem volna egyben egy nagyobb zsemlét, szóval aki nem ismer, az nem veszi észre, de aki tudja milyen horpadt hasú szoktam lenni, annak feltűnik
Sajti, nagyon-nagyon szorítok, mást a’sszem nem tudok tenni, ill. szerencsére tapasztalatom sincs! De tényleg vigasztaljon a tudtat, h. spontán is megy!