Szia Tünde!
Igen, egyben vagyok még, bár tegnap felcsillant a remény... Reggel véreztem egy kicsit, és (bár ez nem túl jó), de reménykedni kezdtem, hogy talán nem húzom ki a jövő hétig. Aztán egész nap semmi, este bementünk a kórházba azért egy ctg-re a szülésznőmhöz. Ott minden a legnagyobb rendben volt, baba szíve nagyon szépen vert, és a 20 perc alatt is csak 1 összehúzódást produkáltam, bár az jóval 60 felett volt a skálán. Aztán megvizsgált a szülésznő, bő 1 ujjnyira nyitva vagyok. De ennyi, semmi több.
Viszont a választott orvosomról kiderült a héten, hogy nagyon-nagyon beteg, már megműteni sem tudják, a Korányiban fekszik. Úgyhogy új dokinál fogok szülni. Ez egy kicsit rosszl érintett, így 1 héttel a szülés előtt. Ráadásul az új doki (Dr. Szathmáry György) még szabin van, majd csak jövő héten lesz, úgyhogy még csak beszélni sem tudtam vele. Csak a régi dokim hívta fel a szülésznőmet, hogy beszéljen velem, és irányítson át a Szathmáry-hoz. Egyébként úgy volt, hogy jövő szombaton befekszem (vasárnapra vagyok kiírva), ha addig nem történik semmi. De most már végképp nem tudom, hogy mi van, ill., hogy mi lesz.
Most aztán már csak tényleg abban reménykedem, hogy nem húzom ki addig.
És Veled mi a helyzet? Örülök, hogy kezd "helyreállni a rend" nálatok is. Egyébként veled minden rendben? Én is régen voltam már ezen a topikon, mert mostanában megint nagyon leüllt, azok, akikkel kisebb-nagyobb eltéréssel, de együtt várjuk a bábát, valahogy eltűntek.
Köztük Te is, de ez érthető.
Na, most befejezem, mert ma van az apukám szülinapja , lassan indulunk hozzájuk.
Minden jót, jó pihit.
U.i.: Tünde, Te nem vizesedsz? Látnád az én lábamat! Úgy néz ki, mint valami elefántnak a lába, főleg a lábfejem, és a bokám. És érdekes, mert főleg csak a bal lábam, a jobb az nem olyan vészes...
kuha (38+6)