Sziasztok!
Dóri!
Akkor ti nagyon ügyik voltatok ha ilyen hamar hazaengedtek benneteket
.
Csajok!
Rákerestem a neten a játszóházakra, ezt találtam ami szimpi volt: a fölső az árlista az alsónál vannak képek is.
Sid! Ugyanarról a játszóházról beszéltünk
mert amit mondtam, hogy van a Lurdyban ua a cég csinálja Keresztúron is.
http://jatszohaz.dnt.hu/images2/kalandpark_arlista.doc
http://jatszohaz.dnt.hu/contact.php
Én is úgy vettem ki, hogy szerdán féláras a dolog. Szerintem jobb lenne ha hétköznap találkoznánk (bár nekem mindegy mert a férjem hétköznap is és hétvégén is dolgozhat) mert sok apuci hétköznap nincs otthon és akkor hétvégén lenne együtt a család.
Nekem személy szerint a Művészetek Palotája nagyon messze lenne, de ha az nektek jó akkor értetek mindent....
.
Még annyi (ígérem több nyavajám nem lesz
), hogy ha talizunk akkor azt egy héttel előtte egyeztessük le mert akkor megkérem apát, hogy szóljon bent arra a napra ne osszák be dolgozni mert nem árt ha az ember kocsival tud közlekedni
.
Képzeljétek ma már minden rendben volt az Edómanóval
. Egy kicsit tegnap este már paráztam, hogy mi baja lehet mert az nem normális, hogy egy két hónapos (sőt ma 10 hetes
) gyerkőc egész nap csak 2x fél órát aludjon és este is csak akkor alszik ha mellettem van. Erre ma reggel teljesen a napi "megszokott" ritmusunkban zajlottak a dolgok
. Annyira örültem, hogy azt elmondani nem lehet
. Ráadásul ma a Tami is annyira aranyos, bújós, szeretgetős kiscicafül volt, hogy én teljesen el vagyok ájúlva.
Úgyhogy szerintem tényleg csak a bolond szél lehetett a hunyó, legalább is remélem. Mondjuk tetőtérben lakunk és ez lehet, hogy mégjobban fokozta azt az amúgy is elviselhetetlen szél hangját
. Hát nem tudom
.
Na mindegy a lényeg a lényeg úgy néz ki minden oké. Ja és a Tami orrfolyása is teljesen elmúlt az Edónak is csak egyszer kellett kiszívni de szerintem az is csak anyatej volt amit "félreszívott" mert szegénykém olyan mohón eszik, hogy mindig félrenyel és köhög mint a kisbolha
.
Jucus!
Irigykedve olvastam, hogy milyen szép környezetben is laktok
. Gergő szuper manó, hogy ilyen hamar "aklimatizálódott". Ha tudsz majd tegyél fel képeket magatokról és a környékről had csurgassuk a nyálunkat.
Ja igen még egy dicsekedni valóm van:
Már tíz órakor megy durmizni a kisasszony éjjel nem kel fel, csak úgy 6 körül szopizik egy gyorsat, egy-két büfi és vissza is tudom tenni az ágyba és csak úgy 9 felé kelünk fel.
. A Tami is kb ilyenkor kezd ébredezni így "sajnos" kénytelen vagyok az áldozati bárány szerepében én is eddig aludni
mert nem akarom a motoszkálásommal felébreszteni őket
.
Na jó mára ennyi (úgy látom ez már inkább holnap).
Szandra