Na itten vagyok ám
Ancsyka, ez szuper!!! Nem véletlen, h. ott volt az a ciszta vmi mi és nem lehetett kezdeni, azaz a fagyisokat visszakapni!!!
Tökéletes a hcg-d!
Védőnéni, tényleg néni, már unokája is van (na nem emiatt...), amúgy nagyon kedves, segítőkész és lelkiismeretes (ezt mások mondták)!
Megkaptam a kiskönyvemet, olyan megható! Ahogy beléptünk a váróba már a könnyeimmel küzködtem... mióta vártam már erre!
Megvolt a mérlegelés, hát pehelysúlyban nyomom, kicsit sikerült leadnom
Vérnyomásom is durván alacsony, de hát sosem volt magas... muszáj lesz pici gyenge kávé-t innom, meg kevés fekete teát!
Jövő héten megyek a nővédelmibe, ahol csináltatok egy uh-t, ill. megkapom a laborbeutalókat és el is megyek még oda is a héten!
Hát kb. ennyi történt... a rendelőben majdnem kitaccsoltam, meg du. itthon is, de sikerült időben megfékeznem rókafit! Iszonyat fáradt vagyok egész nap, egyszerűen nem bírtam még egy porszívózást sem megejteni, ráadásul most hívott barátosnőm sétálni, de érzem, h. mindjárt ennem kell vmit, mert bajok lesznek! Alszom min. 9-10 órát, du. is ledőlök (nem mindig alszom, de pihenek) és mégis nagyon dög vagyok!
Rodi, ez a látogatási tilalom... szegény apukád
Biztos jobban lenne, ha megtudná a nagy hírt, de telefonon tényleg rossz, de ha segítene rajta kicsit, már megéri!
Veled vagyok lélekben!
Na meg ez az esti-éjjeli rosszullét, szegénykém, akkor én még befoghatom, mert este 8-9 körül már alszom reggel 7-ig, néha pisi éjjel, meg felébredés, de nem vészes... kop-kop-kop!!!
(Na jó pisiléshez is felkelek ám!
)
Pancsi, már csak egyet kell alukálni és megláthatod a pici pöttyödet! Szuper lesz!!!
Luca, én is üdvözöllek!!!! Mielőbbi babásodást!
Amúgy mindenkinek büszkén újságolom, h. aki ide jár, azok 80%-a (saját statisztika
) 1 éven belül babás lesz! Szóval csak pozitívan!
Mieza, te se higgy, ennek a sok baromságnak! Sikerülni fog neked is májusban!!! Ne azon izgulj, h. mi lesz, ha nem!!! Hogy segítsenek így neked az égiek? Csak arra koncentrálj erősen, amit szeretnél! Tudom, mondhatnád, h. én már könnyen pofázom, de egyszerre egy dolgot kell akarni tiszta szívből!
Ja és nem mellesleg ki is veszi át a táblit???
Szóval keddtől a tied, ha jó lesz így neked?!
Vaya, akkor te is halál fáradt vagy... eléggé hasonlóak a tüneteink
Állandóan ennék vmit, de igazából nem tudom mit, nagyon semmi nem ízlik, csak a gyomrom állandóan kéri a kaját! Én meg már mindenfélét kipróbáltam...
Neked nincsenek wc problémáid? A Kubu által javasolt KalMag nem rossz, azaz nem lenne rossz, ha meg bírnám inni...
Gyümölcsöt szinte abszolút nem eszem (tudom, h. kellene) és zöldséget sem
Jaj kínlódok rendesen...
Babe, szia! Jaj de fantasztikus lehet érezni a csöppséget! Biztos minden rendben van vele!
A 18. héten már érzed, ez tök szuper!