Kubuka, nem haragszom én, h. rábeszéltél KalMag-ra, csak jót akartál, de ez most nem jön be, majd később talán... még jó, h. nem volt túl drága!
Marci édes nagyon! Kérünk még képeket!!!
Örülök, h. hugival minden rendben! Neki hanyadik lombik is volt?
Most már azért rókakkomának nem kellene visszajárnia hozzád... találjon vki mást, de ne engem
Woody, köszi az infot, szegény Eszter még min. 2 hónapig bent a kórházban... csak azt remélem, h. így bármi van, rögtön tudnak segíteni, ill. h. normális a légkör! Nagyon szorítok én is nekik! Olyan jó lenne, ha látnák, h. minden rendben van és hazaengednék!
Macs, Pancsi, lehet én is kipróbálom a hideg kakaót, csak eleve nem iszom tejet... de hát egyszer meg lehet reszkírozni
Aztán vagy bent marad vagy kijön...
Macs, milyen kis helyesek vagytok, h. így tervezgettek, amúgy mi is azt csináljuk, már nézzük is a telkeket, ill. házakat. Eddig is nézelődtünk, de most azt hiszem belehúzunk! Nem arról van szó, h. nem lehet egy gyereket felcipleni a negyedikre nap mint nap (többször), hisz más is kibírta, csak azért kényelmesebb is lenne és eddig gyűjtögettünk, h. egyszer mad egy szép házba költözünk vagy építünk, de annyira brutál telekárak vannak, hogy csak na! Totál el vannak szállva egyesek
De aki akar az talál, csak nem szabad feladni!
És akkor én is mehetnék a kertbe olvasni!!!
Nem csak az erkélyre a jó kis kipufogógáz szagba
Judit, szerintem is a 14. napon vagy utána picivel tesztelj! Nagyon szorítok!
Nagyon nehéz lehet a pasiknak feldolgozni, h. velük van a "probléma"! Ezzel az önérzetükön esik csorba...
Ancsyka, nekem okt. 22-én volt az első beültim és utána febr. 19-én a köv. transzfer! Mert ugye én longos voltam és már januárban elkezdtük a lombikot...
Ibici, köszönöm kérdésed, tegnap egész jól voltam és eddig ma is... eltekintve egy kis émelygéstől, ill. szédüléstől! De legalább nem kell minden pillanatban hánynom! Ez tök jó!
Majd meglátod, h. tényleg milyen gyorsan elindulnak a dolgok és mire észbe kapsz már ott fog figyelni a pocidban a babóca!!!
Pancsi, szóval alszol sokat... már aggódtam, miért nem jössz?! Örülök, h. minden okés!
Persze, h. örülök az egy babának, legalább szimpla, nem dupla izgalom van
Vaya, nekem is csak a nagyon hideg italok jönnek be... tök érdekes! Eddig mindig lópisit ittam mindenből
de most nem megy!
Ahogy írsz(tok) erről a hideg kakaóról kaláccsal, egészen megkívántam!!!
Az az igazság, h. nem nagyon szokott nálunk lenni a póker, csak azért néha illik és úgy voltam vele, h. most még utoljára ám legyen... ha a párom megy, az nem izgat, akkor nyugi van itthon! Meg ált. havonta egyszer van és 7-8 fiú szokott összejönni, úh. ritkán esik ránk a helyszín biztosítása
Ahogy így írogatok...most épp parizert kívánnék rendes vajjal... de legalább kívánok vmit!
Bakker, el tudom képzelni, h. milyen amikor jobban vagy és nem tudod, h. akkor most mi van??!! Én is azonnal agyalok
Ha szarul vagyunk az a baj, ha meg nem, akkor az! Remélem, csak annyi, h. hozzászokik a szervezetünk a hormonváltozáshoz, ahogy Pancsi írja!!!
Képezljétek, felhívtam a saját dokimat és csak ápr. 30-ra kaptam időpontot... addigra már 12. hetes leszek...
lehet még tesztet is csinálok ezalatt a 4 hét alatt
Nagyon sokára lesz még!!! Szerintetek az nem gond, h. nem megyek a 10. hét körül???
A védőnőhöz csüt-ön megyek, aztán ő elindít minden labort és megkapom a kiskönyvet is! Max. ha mennem kell szerinte előbb uh-ra max. bejelentkezek egy másik dokihoz!
Zsuzsi, szerintem pénteken már megpróbálhasz ellőni egy tesztet! Nagyon szorítok!!!
Singecske!!! Nagyon boldog szülinapot neked!!!
Én azt hiszem lemaradtam vmiről... meghalt volna Mártika???
Vagy mi vaaaan??? Vagy vki más?
Jézusom! Én őt utoljára nov-ben láttam talán! Most kiakadtam!
Andi, akkor zajlik az élet nálatok a házban rendesen... szerintem mindenhol vanak ilyen unatkozó degenerált idióták! De mit lehet velük csinálni? Egy kis patkányméreg???
csak vicc volt!