Új privát üzeneted érkezett!

Judy, azt mondta fodrász is, hogy eljön ő egy hónap múlva is, csak könyörög, hogy ne nyúljak hozzá... :) Meggyőztetek, szőke nő vagyok. Alakul majd az a kert, meglátjátok, itt lesz az a jó idő. Nekem is nagyon kéne.

Évek óta március 15én elzarándokolunk Vácra és Szentendrére sétálni, na de most szélben, hóban, esőben? :?

Nekem meg vasalni kéne, annyira lelkes voltam a múltkor, de most vhogy Janka nem akar aludni. Nem is tudom, mi hoznra rá ihletet, amikor Benedek épp a triciklijén teker. :shock: Van csomitartója hátul, abba belepakolja a legzörgősebb autóit. Hát komolyan, mint Dennis, a komisz. Én meg szép csendesen szőkülök. :D
vbea

Steffi,
nagyon jó képek!!! Jobbulást nektek!!

Renáta,
gyere mesélj!!

Nna, tényleg mennem kell, egy óra múlva apósom látogatót vár, és a lakás még romokban...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Steffi, pusziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik soksoksok. Nagyon nagyon szépek a gyerekek. Te is, csak téged most nem látlak... :)
vbea

Lilluska!
Boginak mennyi haja van! Nagoyn szép kiscsaj!

Ancsa!
Kár, hogy rólam nem csináltál ilyen képeket, annyira klasszak! Na majd legközelebb oké? :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Eni kedvéért én és a kendőzetlen valóság: :lol: Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Lányok, próbált valaki már úgy visszaaltatni felriadt gyereket hogy közben röhögőgörcse volt??? Háát, nem sikerült...
Tudni kell: Anna aludt a szobájában. Apósom elővett egy fazekat, amiről lebillent a fedő és igen hangos csörömpöléssel landolt a kövön. Anna persze felriadt. Erre apósom: "A fenébe, pedig úgy osontam mint egy szakasz csontváz, nehogy felébresszem"

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Márc. 15: én azt az infot kaptam, hogy inkább ne menjünk a városba, mert balhé várható... Mi nem is megyünk sehova.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Á, én már évek óta nem teszem be a lábam a belvárosba nemzeti ünnepkor :oops: De a tv-palota ostroma óta semmiképp... Csak hugomékért aggódom, nekik a pesti lakásuk az október 6-a utcában van...és a hétvégén pesten lesznek :roll:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

STEFFFFIIIII!!!!
ja de jóóóók ezek a képek!!! egyik gyerek szebb mint a másik!!! de komolyna!!!! :D :D :D akartam írni, hogy melyik a legjobb kép, de nem tudok választani :lol: Mirci nagyon édes, na és Martin de nagy fiú lett. Most volt figaro-nál??? jó a haja! :lol: Te meg irtó csini mami vagy!!! bec szó! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Csak gyorsan :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Veronikusz!
Fodrász jött házhoz. Anyós ugye az. De férfi, úgyhogy Mircikém haját majd az én fodrászom vágja, tetszik, nem tetszik. Én meg ilyen vagyok oszt kész, ez van, azért két gyerek után nem rossz..., persze lehetne jobb is, de a gyerekeim így is szeretnek és a férjemnek is bejövök :wink: :oops:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Renáta,
gratula a kispuncishoz!!! Akkor hajrá rózsaszín rucik :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Reni na mondjad már!Kiscsaj mi? :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Reni!!!
ja! nekem nem is esett le, csak hogy Judy rávezetett :lol: szívből gartulálok!!!!! :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ja most látom... Grat-grat-grat! De jó - de jó!!!!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Renata, tok jo! :)

banana

Banana: őszinte részvétem ((())) hirtelen? vagy várható volt? :cry:

Tigrincs: mondd, Te honnan gyűjtesz ennyi energiet? Ezek az éjjeli írkálásaid? :shock: Te mikor alszol? Behalok rajtad :wink:

Lányok, mindegyik CundA-ban lesz holnap (? ) kedvezmény? Épp a városban leszek és a hastánc meg a siminkt. között lesz 2 órám......

Snoopy: engem mindig elvarázsol a kisfiad! Az a nézés! És azok a kis husis karok... nagyon irigykedem érte......

Veronikusz: anyám, Zsófi mindjárt fél éves? Most nézem csak.... Ritkán raksz róla fotót Te nő!

Eni: tényleg jobb a szőke :wink: nem ,baj, ezt is ki kellett próbálni...... Jankasúly :lol: :lol: :lol: :lol:

Steffi: annyira szépek vagytok Ti is! Komolyan!

Mi: Szandi már jól, Beni köhög még, bár szerencsére lépésről -lépésre többet eszik, de azért még nem a régi. És nem tudom normális-e, de néha melegebbnek érzem, még így az 5. napi antib. után is. Kedves jó, jön-megy. Holnap vinnék anyuék bábszínházba őket. Remélem el tudom engedni.

Heni

Kép

Kép
cancan

Rohanok mint mindig....cukkinit meg sajtot panírozok, a leves fő a kakukkfüves répát meg már megcsináltam de beleuntam és bekukkantottam....

Banana!
Fogadd őszinte részvétem :oops: :oops:

Eni!
Nagyon édesek a gyerkőcök :lol: Berkének is az a szokása, hogy így odahajtaj a fejét a Letykóhoz.....a hajad meg sokkal jobb szőkén :lol: :lol: :lol:

Steffi!
Nagyon szépek vagytok és a csajaink még mindig hasonlítanak :lol: :lol: :lol: Te is nagyon jól nézel ki komolyan mondom :lol: :lol:

Veronikusz!
Letti már 2-3 hete stabilan eszik délelőtt vagy délben gyümit (alma, banán, barack, narancs, mandarin) én álatlában előtte adok neki cicit de utánna is szoktam ha kéri ,mert nem itatom vízzel csak anyatejjel....Berkével is így csináltam ő 13 hónapig szopott és nekem nem apadt a tejem akkor sem és most sem, sőt most mintha még több is lenne.Tegnap főztem neki brokkolit meg répa, krumplit, de az annyira nem ízlett neki. Szerencsére simán átállt a szilárd kajára a gyomra, nem maradt ki egy nap sem kaka nélkül.... :lol: Most jut eszembe, hogy tegnap este 6 óra felé még megevett egy fél banánt. Annyira figyeli, hogy mi mit eszünk,úgy tűnt éhes...cicire tettem majd utána megpróbáltam a banánt...mondanom sem kell benyomta :lol: :lol: :lol:

majd még jövök, megyek mert vár még vagy 80 karika cukkini..... :evil: :evil:

KépKépKépKép
vdorka3

Renáta: innen is grat. a kiscsajhoz! :lol: :lol: :lol: :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

Reni!
:lol: :lol: :lol: gratula!Linda szép név nagyon :lol: :lol: :lol:

Orsi!
Kolos nagyon helyes kiskrapek :lol:

Tigrincs!
Gyógypuszik Adrinak :lol: :lol: :lol: :lol: Jól vagytok?????

Lilluska!
El is felejtettem Bogit megdícsérni. Nagyon szép kiscsajszi..... :lol: Adsz már neki mást mint tejcsit?

KépKépKépKép
vdorka3

Dorka,
kakukkfüves répa??? Még soha nem hallottam de jól hangzik... :)

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

nem vagyok egy délelőtt és máris oldalakla születnek. :wink: :roll:

voltam kinn K-val úgy, h a derekamra kötöttem, és tök jó volt. :lol:
igaz, a villamoson úgy megnézett egy bácsi, már azon gondolkoztam megkérdezem, h vlmi baja van? mi a sz@rt bámul... de nem tettem.
aztán itthon meg a hátamra dobtam az új kendőmben (ezért voltunk ma kinn) így főztem az ebédet és bealudt! íme:
Kép Kép

amúgy tudja vlki hogy kell levenni egy alvó gyereket a hátról?? :oops: mert ha ne jön haza ebédre Szabi, gondban vagyok. :lol:

Eni, na ez a szín sokkal jobban áll. szépek a gyerekek.

Zsó, küldöm ígérem...

Strand?? én imádok fürdeni, szóljatok mikor mi megyünk!!

Judy, köszi, én is örülök, h már eszik és rendesen alszik éjjel a saját ágyában, nem köztünk!!

Steffi, jaj utolsó kép!!!!! annyira cuki! meg persze ahol a tesók együtt vannak.
ok, mindjárt kicsinyítek és mennek a képek.
ha szabad egy vélemény: szerintem ezt(anya+két gyerek) tedd be avatarnak, annyira szépek vagytok!

Renéta: nagy nagy ölelés és graula a kislányhoz!!!!!

köszi mindenkinek a dicséretet. én is imádom a hurkáit. :lol:
snooopy

Steffi, szép vagy!!!

Orsi, klassz képek, csak így tovább. Bácsitól csak meg kellett volna kérdezni, hogy szolgál az egészsége...

Judy, ez oltári, de nagyon! Az én apósom miért nem mond ilyeneket. Amilyeneket meg mond, azt nem írom le... :D

RENÁTA!!! EZAZ! :D :D :D
vbea

Orsi, az jutott eszembe a nézelődésről és emberekről, akik beleütik az orrukat akármibe... szóval sógornőm férje megkérdezte, hogy mennyi tejem van, meg elég-e Jankának, ilyenek... sajna csak utólag jutott eszembe, hogy tőle meg azt kellett volna megtudakolnom, mi újság a spermaszámával... :lol:
vbea

Kép Kép
megsimogatja Levit
Kép
féltékeny volt k, h Levi anyukám ölében, és odabújt hozzá.
Kép
Levi áll
Kép
snooopy

Eni, :lol: :lol:
igen, lehet nézett volna nagyot sógorod ha ezt megkérdezd.
snooopy

Csajok!!!!!
lécci segítsetek, be lehet tenni gyerekülést (nem hordozót) anyósülésre??? Én úgy tudom, nem.. Mondjuk ez megint más, ogy még ha lehetne-e, sem jó ötlet... Lenne egy kabrio (saab, piros, amivel nagyon szívesen hasítanék mondjuk), hogy lemenjünk vele balcsira, de ha belegondolok, hogy Bogi ott hátul, ahol ajtó sincs, ha bármi baj történik velünk... hát kiráz a hideg...
??

Ja mi is azért húzunk le, hogy megússzuk a 15-i majomparádét... :evil:
Vendég

Bori!
csak akkor mehet az anyósülésre, ha a légzsák kikapcsolható!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Zsó, épp töltöm fel a képeket, de elég sokáig fog tartani. lehet inkább odaadom ha anyosodéknál jártok.
snooopy

Bori!
jó utát és érezzétek jól magatokat!!! kis kékszemű, hosszú szempillájú tündérkét külön puszilom!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz,
tehát akkor mehet?? Vagy lehet, inkább megpróbálom még a hordozóba belepasszírozni Bogit, és akkor mehetne előre csak háttal... persze szintén kikapcsolt légzsáknál..
Vendég

Bori,
ha kikapcsolható a légzsák, akkor szerintem mehet előre. Már láttam anyósülésen gyerekülést (nem hordozót). Pár évvel ezelőtt a Saab-ot tartották a legbiztonságosabb autónak ;) De azért csak óvatosan hasíts vele. Jó utat!!!

Amúgy hol és mit olvastatok márc.15-ről? Csak gondolkodom ne próbáljam-e meggyőzni hugomékat, hogy aludjanak inkább nálunk :oops: Hogy én hogy utálom, hogy az embernek huszonötször át kell gondolnia, hogy bemehet-e a városba nemzeti ünnepkor :evil:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Köszi a puszit átadom a kis büdös-hisztisnek (mi inkább így szeretjük hívni :lol: ), én is puszilom a kis álmodozószeműt :D és a fürtöskéket is, bár őket még élőben nem láttam... hm hm .. :roll: :lol:
Vendég

Bori,
KRESZ:
(7) A gépkocsiban utazó 150 cm-nél alacsonyabb gyermeket - a testsúlyához igazodó kialakítású - gyermekbiztonsági rendszerben kell rögzíteni. A 3 évnél fiatalabb gyermek csak gyermekbiztonsági rendszerben rögzítve szállítható. A gépkocsi első üléséhez a gyermekbiztonsági rendszer csak akkor szerelhető be - a jármű szokásos haladási irányával ellentétes irányban - ha az üléshez légzsákot nem szereltek fel vagy a légzsák működésbe lépését előzetesen megakadályozták.

Eszerint viszont nem :(

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Judy,
ebben egyetértek :evil: Nem, mintha az ünnepre kívánkoznék, (nekem ez a nap semmiben sem más, mint a többi) de a levegőre igen!
És természetesen nem én fogok vezetni - ez a legtöbb, amit embertársaimért megtehetek! :lol:

Na tornázok egyet, mert most ment el az egyik tanítvány és nemsokára jön a másik..
Vendég

Na ez az, ha jól értelmezem, akkor ha az autósülést nem tudom fordítva betenni, akkor nem mehet? Jól fogom fel?
Köszi nagyon, hogy megnézted!!!!!!
Vendég

Én is így értelmezem... De már láttam előre néző gyerekülést az anyósülésen...nem is egyet.

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Amúgy én se a pártemberek szónoklataira vagyok kíváncsi, de olyan szívesen sétálnék pl a várban meg hasonlók... Bár ha lesz is valami az úgyis este lesz :?

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Na akkor ezen még agyalok, lehet, hogy marad a hordozó és majd "hasítunk" 90-nel a szélső sávban :lol: Mennyi is a minimális haladási sebesség az autópályán? :lol: :lol: Na ezt ne nézd meg Judy, megoldjuk valahogy...
Vendég

Ne izgulj, nem vagyok én az a törvénybújó típus :) bár ez nálam szakmai ártalom, hogy előkapom a törvényt ha gondom van, bár adózásban sokszor már az se segít...namindegy.
Amúgy az esküvőnkön Érdről jöttünk be Zuglóba, az M7-en és kb 50-el hogy el ne repüljön a csokor az autó elejéről ;)

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 10:37-kor.
Vendég

Renáta!
Dejó dejó!

Orsi!
Milyen fiatal anyukád van! :lol:

Veronikusz!
Volt szó róla (Annabella), de most csak partizánkodom itt. Mikor mentek?

Heni!
Csak az óbudai CA-ban lesz, mert felújították, és most nyitják meg újra az egészet.

Dorka!
Te milyen szorgos vagy! Én rendel. Tényleg, Reni, hogy vált be cityfood? Nálam ma mákos guba nyomul némi madártejjel. Hát, ez nem az a fogyókúrás nap. :oops:

Kép
Kép
kriszta36

Ja, mondtam már, marha mérges vagyok. Anyós megint feltépte Peti kukacát. :twisted:

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta,
szegény Peti :(
Lehet hogy csúnyán hangzik, de nagyon örülök, hogy anyósom elkezdte az ő kis egyéni vállalkozását... azóta alig látom :oops: :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Kriszta!
fúúúúúúúú! :twisted: :twisted: :twisted:
Annabella: jún.25-júl.2-ig lehet megkapjuk utólag is a -20%-ot. Még nem írtak vissza, csak telón mondták! :wink: köszi, köszi hogy szóltál!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Steffi: Olyan szépek vagytok, jobbulást nektek. Küldök sok gyógypuszik.

banana: Öszinte részvétem :cry: :cry:

Tigrincs: Köszönöm kérdésed meg vagyunk, szerencsére nem vagyunk betegek és túl sok energiája van Viktornak. Egyszerüen nem tudom lefárasztani, pedig kilométereket motorozik, rohan és sétál naponta.
Nálunk szakad az eső és reggel még hó is volt. Adri hogy van?
Sok puszi nektek.
Mit dolgozik? Az apjánál a telepen Bobcat-ezik,de csak is az Apjával egyedül még nem engedem, na meg a lába se ér le a pedálhoz.

Na megyek mert fel ébredt és már nyafizik.
V

valentina

Sziasztok!

Banana :(

Eni
wow!

Borsika!
Mi voltunk Benével. 1 éves kora előtt. Vittük a babakocsit, és abban ült, meg az ölünkben. jegy nem kellett, csak helyjegy az IC-re és az egész vonat őt szórakoztatta. Élvezni fogja!

autóba, ha nincs légzsák minden további nélkül mehet előre...

mtunde

Kriszta: Láttom a te anyósod se jobb mint az enyém. Szegény Peti :(
Mi holnap megyünk anyóshoz, de nem nagyon szoktam a Viktor közelébe engedni ha pelenkázom, mert állandóan babusgatná amit a Viktor nem visel el. :twisted:

valentina

Sziasztok!
ahhoz képest,hogy tegnap akartam még jönni......

Banana-őszinte részvét :cry:

Heni-neked akartam írni-nagyon klassz a tavaszi asztal,kreativitásban kitünő vagy! :lol: :lol: nyárra mit tervezel-talán egy korállzátony???

Kriszta-mi az hogy megint feltépte??? :oops: már régebben kérdezted mi van a hugommal-elvégeztek minden vizsgálatot náluk,mármit véreredményeket ami mind mind jó :D úgyhogy áprilisban lesz petevezeték átfújás,és ennek eredményétől függ hogy mi a köv lépés...-reméljük minél hamarabb ő is pocakoscsajszi lesz....

Lilluska-idő nálunk is változik,az előbb olyan sötét volt szakadt az eső+jég,most meg ezerrel süt a nap!!!-ki érti ezt???-Benedekem a teraszon őt nem zavarja semmi :lol: :lol:

orsi-anyud nagyon cool!!!!!! :wink: kendős cucc is jóóóóó,meg aki benne van!!! 8)

Zsó-édi vagy Levivel-Hófehérke+Levitörpe :D

Eni-lehet jót röhögsz én tudom sógorom spermaszámával mi a helyzet :lol: :lol: :lol: de ez most aktuális a családunkba!!!-de ő nem kérdezte van e tejem....

Renáta-igen-igen-van akinek bejön :lol: gratula kicsiLindához!!!

Bori-autóülés hátra!-szóval utaztok???talán te lefuthatnál a Balcsira hamár ennyire edzésben vagy!!!nem gondolod???? :lol: :lol: :lol:

Dorka-dejó,hogymár ekkorák vagytok....én is már alig várom,hogy gyümiket adhassak Benedeknek-Mikey is annyira imádta....és cukkini???-küldhetnél pár karikát nagyon szeretjük..... :lol: :lol:

Steff:-imádnivalóak a gyerekeid!!!gyönyörűek kis olaszosak.... :lol: :lol: fodrász nekünk is házhoz jön sóginőm+gyantáz is úgyhogy királyság!!!-ma is jönnek de csak pizzaparty lesz gyerekpartyval!

Ancsa-nagyon ügyi vagy még ÉN nem mondtam!!! de csak hobbyszinten űzöd vagy komoly a dolog????-és irigy bilisLarához!!! :lol: :lol: én is szertném hogy már csak egy pelenkafogyasztó legyen a családban de asszem még várnom kell!!!!lassan több pelust használok a Mikeynak mint Benedeknek....mert ha egyszer is belepisl már cserélnem kell,ugye szól de későn-majd nyáron..... :wink: :wink:

És köszönöm,hogy visszajelöltetek az iwiwen!!-most regiszráltunk :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Sziasztok!

Ok, Orsi, akkor majd személyesen. Ezek nagyon cukik!

Bori, sztem nem lehet előre tenni, csak ha 0-18as és betehető menetiránnyal ellentétesen is.

Reni, hurrá! Most nagyon nagyon irigyellek ám! szuper. :-)

Hú, nálunk akkorákat dörren az ég, Levi mindig összerázkódik.

Képzeljéte4k, ma voltunk zenebölcsiben, volt szappanbuborékfújás és Levi (eddig csak egy-egy lépést mászott, aztán letette a popit) bemászott a terem közepéig egy buborékért. Aztán nagyon elkámpicsorodott, hogy eltűnt. De annyira megindult, csak lestem. Na, azóta itthon nem gyakorolja, be kell szereznem egy ilyen fújót.

Kriszta. :twisted: :twisted: :twisted: Szegény Peti, puszit neki!

Judy, tényleg majd jöhetnek képek ám a kertről.

Na, megyek, mert ma rettenet nyűgi napunk van. Nálatok is? Megint Front van?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?