Sziasztok!
Tegnap este de korán "kihalt"
a Banda!!!
Judy hozzászólása volt az uccsó 20.25-kor.
Mi volt itt tegnap Lányok? Pihizett Mindenki?!?!? Nem baj, néha azt is kell!!!
Eni!
Hát nekem is ez jutott eszembe, mikor megláttam JaSza vonalzóját, hogy ma van február 31?
Mondtam is Jánosnak, hogy ez milyen vicces. Aztán pár sorral lejebb olvasom, hogy ugyanazt írtad...
Egyébként tényeleg sok boldog "hófordulót"!
És már 56-os ruhák?!?!
Nem semmi!!!
Várom már a 62-es méretet is!
Mi meg 68-at kezdtük tegnap.
És ahogy elnézem a Mi két Csajunkat, igencsak "Együtt híznak"!!
Mármint ugye 1 kg különbséggel (de hát ez születésüknél is már meg volt), de eddig még mindig együtt haladtak.
JSZ: 3400 g ,
J: 4400g.
Úgy hogy azt hiszem, Kedves "Anyapajti"
büszkék lehetünk magunkra is, hogy ilyen szépen és jól tudjuk táplálni Őket!!! Jó sokáig kívánom ezt Magunknak.......... és Mindenki másnak is!!!
Linocs!
Fuzsinak sok boldog 1. szülinapot!
És igazi KisCsaj vált Belőle!!!
Remélem az enyém is "felveszi" nemsokára a kislányos kinézetet!
Dóri!
Hajrá Donát és Anyukája!!! Vannak ám még csodák!!!
De ha császár, az sem baj....és közhely, de a lényeg, hogy Mindketten egészségesek legyetek!!!!
Zsu!
Bocsi a kérdésért és előre mondom, hogy nem akarlak megbántani, de.....
Miért gondolod, hogy sokkolná Micát, ha már most megmondanátok Neki, hogy kistesója lesz?
Azért kérdezem, mert addig amíg nem születik meg Kistesó, addig "igazából" úgy sem tudják felfogni "érdemben", hogy mi/ki is az!
És ezt mondom azért, mert az én (majdnem) 4 éves Lányom is így volt vele. Ő is mindig mondogatta, hogy anya pocakjában ott van kistesó, de amíg meg nem született és nem látta, addig igazán Ő sem fogta fel a dolgot. És ezzel most nem azt írom, hogy nem szereti vagy hogy valamilyen szinten "nem sokkolta" a dolog. De igazán addig úgy sem tudják, hogy ki az, amíg nem "kézzel fogható" Kistesó!!! És szerintem nincs olyan "Nagytesó", akit ne "sokkolt" volna valamilyen szinten a Kisebb!!! (de ez csak az én véleményem!)
És szerintem azért jobb, ha van ideje "jobban" felkészülni a dologra. Mert azért gondolom már nem sokára meg fogja kérdezni Mica, hogy miért olyan "nagy" a pocakod. (de lehet, hogy tévedek)
Dorka!
Letti lábakra soksok gyógypuszi!!!
És én voltam aki megkérdezte, hogy így (Letti) van-e anyakönyvezve!
Minden betegeskedő és "fognövesztő" Kismanónak jobbulást!!! És gyors fognövekedést!
További szép estét Mindenkinek!