Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok csajok!

Rodina: jövök haza, olvasok...és egyszer csak mit látok??? Hogy pozitív lett a teszted!!!
Hát komolyan, úgy megbújt a bejegyzések között, hogy szinte átsiklottam rajta! NAGYON-NAGYON örülök!

Navared: hm... lehet, hogy én is csinálok rakott kelt...

Pancsi: talán tudod, hogy nekem is pár hónapja gondok vannak a szívemmel. Felfedeztek egy kis billentyű-hibát, emiatt szapora a pulzusom és vannak szívritmuszavaraim.
Nagyon együtt érzek veled! Azért a biztonság kedvéért menj el kardiológushoz, ha másért nem, hát hogy megnyugtasson.
Egyébként megkérdezhetem, hogy pontosan miért volt borzalmas a beavatkozás? Mi fájt? Mit csináltak?
Mindenesetre: túl vagy rajta!!!

Oké lányok, maradok a három Utrónál. Egyébként én is inkább szófogadó kislány vagyok, általában követem az előírást, csak gondoltam hátha van valaki, akinek kettőt írtak fel ugyanúgy inszem után... de igaz, jobb ez így. Nehogy már ezen múljon!
Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
lujzici

Jóó Reggelt!!

Szakad a hóóóó,nem hiszem el,ilyen szar időt. :twisted: Mikor jön már atavasz,pedig Én már elástam jó mélyre a vastag csizmámat. :lol:

Rodina!!
Bizony ott van az a csík. :D Apa édes lehetett,azért a Férfiak is megtudnak hatódni. :D

Pancsi!!
Ááááááá,nem knorr,csirkemellet összevágok csíkokra,sózom,kicsit borsozom,majd jól beleforgatom őket mustárba,általába dijoni mustárt veszek,az enyhén csípős,de nagyon kellemes íze van,és ha megsültek a pipicsíkok,nem is érezni a csípőst.Meg vöröshagymát is szoktam bele rakni,de nem apróra vágom,hanem vékonyabb szeletekre.Belerakom egy serpenyőbe,levet enged,de addig sütöm amíg kicsit megpirulnak a husik,úgy a fincsi.
Van egy másik receptem is,az is finom,sertés tarját felkockázom,sózom,borsozom,2 fej vöröshagymát bele szeletelek,majd jól nyakonöntöm mustárral.Hagyom állni 2 órát,ez vonatkozik a pipihúsokra is.Egy jénai alját kibélelek bacon szalonnával,rákarikázok nyers krumplikat,majd rá a mustáros husi,utána megint krumpli,majd a tetejére bacon.Be a sütöbe,készre sütöm fólia alatt,végén pirítom a tetejét.Hűű de éhes lettem. :lol:

Kubus!!
Jól vagy?????Kicsifiad??? :D
csucsu99
Budapest

Pancsi!!
Jól vagy???Gyere majd a telefon után,tegnap meséltelek Apának,azt mondta nagyon ügyes voltál. :D Amúgy mindig szoktam Neki mesélni,és annyira örül Ő is a sok pozitív tesztnek,sikeres végeredménykenek.Feltölt minket energiával. :)
csucsu99
Budapest

Pancsi!

Nagyon várunk a jó hírekkel! Nagyon-nagyon drukkolok!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

rodina74

Woddy!
Akartam kérdezni, hogy ilyenkor a metet ugyanúgy kell tovább szedni, igaz? Majd hétfőn felhívom a Rencz doktornőt, mert kérte, hogyha terhes leszek, akkor jelentkezzek nála! Biztos eligazít majd, hogy meddig kell szednem-gondolom!

rodina74

Jó reggelt,

Na én aztán tegnap eldőltem, mint egy zsák krumpli és most ébredtem.

Vaya,
„szép” a te fogas történeted is, ma újra megyek dokihoz, és elég nyűgi-műgi vagyok. Remélem nem fog fájni.
Hurrá 5 mm-es. Éljen elbocsátás. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De aranyos az apukád. Ejnye ez a veszekedés, lényeg h gyorsan rendeződött.

Remélem oldalad még egyben, Hírek, ha minden igaz ma írok. Már csak órák kérdése, de komolyan. Hidd el nekem is nagyon nehéz 8)

Nava,
Uh nem semmi volt a hétfői álmod, szegényke.
Tulképpen a terhesvitamin nem alap, és ahogy látom, hogy mennyi mindent szedsz és gondolom az egészséges, változatos étkezés is megvan akkor minden a legnagyobb rendben van. Sok ismerősöm egyáltalán nem szedett terhesvitamint.

Csucsu,
Örülök hogy jól sikerült a hétvége.
Köszi az infót az műsorról.
Sz doki mint nőgyógyi nem dolgozik a Jánosban, de én a szülőszobán taliztam már vele, jött kismamához szüléskor.
Ismerősödnek is drukkok a beültihez.
Húú csajszi, ezek a receptek, mindjárt felfalom a hűtőt. :lol:
Köszi, jól vagyok, tegnap nem igazán voltam jól, bezzeg amikor dokkernál voltam uh-n minden rendben, beülök kocsiba, elindulok haza és mint egy darab car úgy éreztem magam, de most már sokkal jobb.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Muzsi,
Aham olvasom a korai keléseket, sajnos csak saját ötlettárból tudok meríteni, hogy mit is lehetne mérgelődés helyett csinálni: fórumozni, tanulni vagy éppen vasalni :shock: :? 8) :lol: ))))))

Kisbeeka,
Na újabb „rémtörténet” az orvosaidtól, nagyon szép. Tényleg jó hogy váltottál.
Énanyós védőnő :lol: :lol: ))

Sajti, Drága Sajti,
Olvastalak ám, ne haragudj hogy nem írtam, nagyon sajnálom. Sok sok erőt Nektek.
És a fagyisok legyenek a befutók, szívből kívánom.

Szegény hugi, na és a kutyasétáltatásod, borzasztó tényleg, hogy még nekik áll feljebb.
Édes lehettél becsiccsentve. Örülök hogy kijött a sírás, kellett ez nagyon.

Mako,
Sajnálom a csúszást.

Kispatak,
Jó pihit.

Angyal,
Akkor jó márciusi Fagyibecsempészést.
Tegnapra utólag is nagyon boldog névnapot kívánok. :lol:

Zsuzsi,
Mi volt tegnap ?

Vbeni,
„derendes” egy főnököd van, na remélem, hogy Mieza ügyvédje ad pár tippet és jól meg lehet fingatni, az ilyen mást sem érdemel.
Hajrá a kezdés.

kubuspace

Pancsi,
Gondoltam Rád hétfő óta folyamatosan. Jaj drága, olvasom, hogy altatás nélkül kellett csinálni, hős vagy. Minden elismerésem a Tiéd. Na még egy óra a telefonig, de izgulok.
Drukk hogy tényleg csak a géppel volt a gond, és szívecskéd teljesen rendben van.

Köszönöm, fogam most jó, habár éjszaka álmomban többször „hozzácsaptam” a beti fogamat a másik fogsorhoz, remélem azért ma sem töröm le, mielőtt eljutnék dokkerhoz. Kicsi fiam alakít, majd rakok fel képet (ha nem bánjátok), miután mindent jól visszaolvastam.

Titok ma már nem titok asszem olyan dél körül.

Romantikus férfi :lol: :lol: Laura nagyon édes lehetett.

Nehogy már ! szabiból kell megoldani az otthonlétet, de kedves a főnököd.

Lukácsné,
AFP naná hogy minden rendben lesz.

Sting,
Jó spontánkodást :lol:

Ancsy,
Remek hírek.

Andi,
Hajrá 5 hét múlva kezdéshez, na és persze hurrá hogy az új ügynökkel. Yes !

Woody,
Éljen a kislány :lol: :lol: :lol:

Lujzici,
Helyes, ne változtass a mennyiségen.

kubuspace

Roooooooooooooooodina,
Olvasom egy félbejegyzésből a zebrásat. Tudtam !!!!!!!!!! És látom is a két csíkot, igen igen igen igen igen igen.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Halkan hatalmas gratula.
Édes lehetett a párod.

kubuspace

Macs,
remélem nagyon nagyon jól vagytok.
Csuriban ujjaim ezerrel, várjuk ám a jó híreket.

kubuspace

Jó reggelt!

Betti, gratula a pozitív tszthez!

Rodina, igen, jól látszik! Először az enyém baromi halvány volt, de aztán felerősödött, de tök mindegy, h. halvány-e vagy sem, ha van csík, akkor lehet örülni! :D

Csucsu, én hagynám a szívhangig a könyvvásárlást, bár nagyon jó árakon adod... ha marad, akkor majd megtárgyaljuk! Holnap viszem a dvd-t, már a táskámban van! :wink:

Lujzi, jó kislány :lol: , látod én nem vagyok annyira az, mert már írtam, h. lehet csökkenteném az adagot, de 2 v. 3 tök mindegy, jól döntöttél!
Lassan neki is állok a rakott kelnek!

Lányok én ma nagyon nem vagyok toppon :(
Lehet, túl sokat aludtam, vagy nem tudom, de olyan nyomott hangulatom... ráadásul totál behavaztunk, lagalább 5 cm és még mindig esik! Azt hiszem hiányzik a napfény! Akkor kicsit elmennék sétálni, de ebben a hóban egyedül nem akarok... hú mennyi bajom van :oops: Ja és amit kaptam virágokat hervadoznak :? Nem tudja vmelyikőtök, h. a szobarózsával mit kell csinálni? Úgy tudom szereti a sok fényt és a vizet, de konyulgat, ill. a krókuszom is megadta magát pár nap alatt.
Na nem nyavalygok tovább!

Pancsi, 35 perc és telózhatsz, ne várakoztass meg mindket!

Kubu, na hol marad a hsz?

Kép
Kép
navared
Szfvár

Rólunk:
minden a legnagyobb rendben, jelen állás szerint 19 hetes a bébim, aki továbbra is kislány :lol: :lol: :lol:
tegnap voltam genetikai uhun a Jánosban. Összehasonlítva a méreteket, ugyanazok mint Marci esetében..... Nos Marci 57 cm és 4300 gr volt születésekor :lol: :lol:
láttam az ujjacskáit, mindene rendben van, egyszerűen gyönyörű volt a kis tündérkém.
Szerencsére a párom bevállalta Marcit, igaz ma temetésre ment, de a szüleinél leadta tökmagot így túlképpen nyugodtan mehettem a dokihoz. Még jó mert erőm nem lett volna a kocsiból kivenni a gyereket, amikor hazaértem.
Úgy fájtam, lent a csontom, mintha kb. szülni készültem volna, de egész este ez volt. Mondtam is hogyha nem tudnám hogy félidős vagyok simán elindulnék a kórházba ezekkel a fájásokkal. Brrr most már sokkal jobb.
Aztán látom hogy havazott, remélem nem ezt éreztem meg ennyire, ki tudja....

jaaaaaaaaj haladjon már az idő, nem bírok magammal :lol: :lol:

ja dokim még tegnap azt mondta hogy pihenjek, sokat, én meg csak rötyögtem, aztán ő is, szívesen megmutattam volna neki a következő képet

kubuspace

Kép

kubuspace

Na Kubu, mire végig olvastam mindent és megszültem a hsz-t látom is, h. írtál egy csomót :lol:
Jaj, ez a fogmizéria baromi sz@r! Még én is szenvedek kicsit az enyémmel, amit olyan ügyesen :roll: betömött a doki, de úgyis vissza kell mennem, mert kell papír a fogaim állapotáról a "terhességhez", aztán akkor majd megnézi. Emiatt 2x nem megyek, annyira nem vészes...
Akkor látom, nem csak én vagyok nyügi, de neked mi a problem, azon kívül, h. suli, meg fogdoki, stb...? (na nem mintha ez nem lenne elég :shock: )

Kép
Kép
navared
Szfvár

Nava,
tutira az időtől van ez a nyonyóság nem ?
A virágokat hűvösbe kellene rakni egy kicsikét, úgy tippelem.
Nem elég a hsz amit írtam ? :lol: :lol:
lassan velem van tele az oldal :lol:

kubuspace

Uh, látom, kisfőnök pakol, mint az őrült! De édes... csak ne lenne ilyen veszélyes, ahogy megmássza a szekrényt! :lol:
Gratula a nagy kislányhoz! :D
Azért fáj, mert a medencecsont mozdul el egymástól??? Hát nem lehet túl kellemes :roll:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Nava,
hát nincs Marci mellett megállás, napjában 2x néz ki így a szobája. mondjuk a szekrénymászás új dolog :shock:
elméletileg azért fájnak a csontjaim igen, de azért ez korai még, Marci esetében 35-36 hétig nem éreztem ilyet, most járni nem bírok, mindjárt bőgök annyira carul vagyok.
na megyek, kaptunk angol szomszédtól általuk már kinőtt legót, átmosogatom őket :?

kubuspace

Kubu!
Látom Marcinak jó sok játéka van! És szereti mindet szétpakolni! NAgyon kis aktív gyereknek tűnik, de szerintem ez a jó!
NAgyon édes, ahogy készül megmászni a szekrénysort!
Remélem ma már jobban vagy, és nem fáj a pocakod!

Navi!
Biztos az időjárás ludas a nyögős hangulatokban!

Pancsi!
Nagyon várunk a hírekkel!

rodina74

Szijjjasztok!!!! Már annyira hiányoztatok! Kép :lol: :lol: :lol: Felmásztam az emeletre :lol: :lol: , Zuram elment bóttba, nagy terrorista ám, kiszolgál, mint egy királynőt, semmit sem enged csinálni :lol: :lol: :lol:
Megpróbálok visszaolvasni, de azt már látom, hogy Rodinak poziiii a tesztje, hatalmas gratula, nagyon ügyi vagy!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kiscicáimat dédelgetem.... eddig könnyű volt, mert megpróbáltam lazán felfogni, de kezd tele lenni a gatyám kisséééé :( :(

Maccs
vörösmacska

Üdv az újaknak Kép

Pancsikám nagyon drukkolok mindhárom gombócodnak!!!!! Kép

Maccs
vörösmacska

Vörösmacs!
Jaj, de jó, hogy újra köztünk vagy!
Nem is csodálom, hogy izgulsz! Érzel valamit, vagy nem figyeled a jeleket? :wink:
Nagyon szurkolok, hogy 6 nap múlva nagyon-nagyon boldogok legyetek! :wink: :lol:

rodina74

Jaj lányok itt vagyok

Hívtam a Katalint 8 55- kor nem bírtam tovább. Hát jó hirek!! még aznap megtermékenyült nagyon szépen osztódnak, a harmadik egy kicsit kissebb volt azt még nem sikerült, de még ma lehet hogy megpróbálják. Katalin azt mondta hogy akár mind a hármat megkaphatom. Holnap 11- re kell mennem és akkor megbeszéljük.

Mindjárt jövök, de annyi dolgom van még.
Macs látom itt vagy de örülök Nagyon hiányoztál már!!!!!!

Kép
Kép
pancsi76

Mindenkinek fogok írni, de kicsi türelem puszi addig!!!!!

Kép
Kép
pancsi76

Pancsikám nagyon örülök, bizti az egyszemke is beindul :wink: , legalábbis én ezt akarom Kép.

Képzeljétek nekem múlt pénteken 1/2 11-re kellett mennem a beültire, nemsokára ágyat is kaptam, és mindenki cserélődött körülöttünk, én meg csak ültem az ágy szélén és vártam. Ugye a múlt hét végén volt az az ominózus eset, hogy sem Sz ügynök, sem K ügynök nem volt, Z-nek volt dolga elég. Férjemmel már attól féltünk, hogy a süketnéni :oops: valamit összecserélt és már valaki hazavitte a kiscicáinkat.... aztán mintha megérezte volna, jött és szólt, ekkor már csak egyedül voltam a szobában, hogy nyugodjak ám meg, nem felejtkeztek meg rólam, de Z ügynök mindjárt fog jönni és elkezdi a beavatkozásokat, mert nagyon sokan vannak nála. Hát képzeljétek 1/4 3-kor volt a beülti, de csinálta szegényke szinkronban, mert voltunk neki egy páran.....

Szóval Pancsi nagyon ügyi vagy és hős, hogy altatás nélkül kellett végigszenvedned a leszívást, hát nem egy leányálom, én már csak tudom :cry: , de az a lényeg, hogy túl vagy rajta és minden ok. :lol: :lol: :lol: Tudod, én is gondolokdtam az altatás nélkülin, de így, hogy Z ügynöknek lettem kölcsönadva nem mentem bele :lol: :lol: :lol: Egyébként nekem akkor is szúrtak, mert kaptam valami nyugtató kábítót, mert magas volt a vérnyomim.

Hú most a leszíváskor nem az a gárda volt, aki decemberben volt és olyan bénán szúrtak a kézfejembe, hogy még mindig fáj :( Egyébként süketnéni tündér volt, mint mindig....

Hát ez a 4 nap fekvés csak erőszakkal ment, de nagyon szigorú őröm van. Én nem vagyok benne biztos, hogy erre egyébként szükség van. Tudjátok mit mondott Z ügynök a beülti után, amikor a zárót kaptam? Semmit, aztán ránéztem és kérdeztem, hogy most mi legyen, feküdnöm kell? ... "Élje, az életét, ha otthon lerágja a 10 körmét akkor sem lesz jobb!"

Megyek, mert megjött az őröm :wink:

Egyébként tiszta mensis érzésem van, egyébként nekem rövidek a ciklusaim, tehát ha esetleg nem sikerált, a napokban már meg fog sajnos jönni. :cry:

Maccs
vörösmacska

Sziasztok :lol: :lol:

Pancsi:örülök hogy minden rendben van a 3.kis 2gombóckád"ez aranyos is elindul majd a fejlődésben!

Macsek:hello :D
látom neked is már csak 6.nap!te jó ég!tényleg csak óvatosan mindent okés? :wink: :wink: puszi neked :)

Rodina:ott van a csík én is látom ám :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
örülök nagyon :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kubu:nem semmi Marcika szobája

:lol:
de inkább legyen eleven és életrevaló kis kölök :lol: :lol: :lol: :lol:
vigyázz magadra!!!!!!!!!!!

csajok:egy kis segítségre lenne szükségem :roll:

Szóval mint említettem tegnap elött volt nálam igazán (aminek naon örülök)tojásfehérjés állapot.akkor spontánkodtunk apával(már akkor is nagyon fájt a hasikám) de:
tegnap este azt hittem becarok olyan nagyon fájt a pocóm.szerintem ekkor repethettet meg a tüszikém vagy nem tom és ma reggelre meg már nem is fáj a pocakom!
KÉRDÉSEM:szerintetek ha tegnap volt repedés akkor amikor együtt voltunk tegnap elött az elég lenne ahhoz hogy összejöjjön a kis manó? :roll: :roll:
tegnap említettem pasikámnak hogy mennyire fontos az időzítés erre elaludt :oops:
pedig ha még rá is dolgoztunk volna.......

kérlek irjatok véleményt nekem! :shock: :shock: :shock:
sting1982

Sting!
Még jó lehet, de ma ne hagyd apát elaludni! MA még dolgozzatok rá!
Nagyon drukkolok!

Pancsi!
Jaj, de jó hírek! Jaj, minden annyira jól alakul! Nagyon kívánom, hogy minden rendben legyen, és jöjjenek a topiktesók!

rodina74

Vörösmacska:nem varázsolnál majd nekem kis szerencsehozó varázsport? :lol:
rám férne....

Rodina:köszi a tippet :lol: de ez a mai nap már nem késő?úgy értem oké ha hajnalban repedett meg de este még belefér?mert pasikám csak este jön haza :roll:
sting1982

Sting szerintem elég lehet a tegnapelőtti akrobatika is de én is azon a véleményen vagyok,mint Rodina KismamiKép, biztos ami biztos ma is legyetek együtt.

Jaj Sajtikám nagyon elszomorít Kép , hogy nem erősödött tovább a babucid. Kívánom, hogy mihamarabb legyél túl rajta, de látom sikerült kiengedni a gőzt?!!! Komolyan mondod, hogy nem voltál még benyomva? Megmodom őszöntén kb. 6 éve én sem voltam, de tinipicsa koromban előfordult egyszer-kétszer :oops: :oops: Én személy szerint nagyon felületesnek tartom S ügynököt, hogy csak így elengedett ezzel a HCG szinttel, Uh nélkül és további vérvétel kontroll nélkül. Bár látom, hogy majd vissza kell menned, ez jó :) . Emlékezzetek vissza Oroszlánra, hogy csak mennyi idő és gyógyszer után milyen hormon szinttel nyilvánították negatívnak - én így emlékszem. Nem akarlak megijeszteni, de nekem volt mk-m. Nem kívánom senkinek sem, és senkit nem akarok feleslegesen stresszelni, de nekem azon kívül, hogy nem volt a babám méhen belül semmilyen tünetet nem okozott 7-8. hétig, csak a szokásos terhességi tünetek, a hcg szint volt és egy normál menstruáció szerűen lezajlott késett mensi. Szóval ez nagyon veszélyes dolog és nagy körültekintést igényel. Egyébként nekem UH-n sem látszódott, hogy a petevezetékemben van, csak a műtétkor. Tényleg ne haragudjatok, ha ijesztő ez az egész csak azt szeretném, ha mindenki tisztában lenne ezekkel a dolgokkal.

Maccs
vörösmacska

Kép Sting: petesejt-apasejt randi varázslat Kép

Maccs
vörösmacska

Egyébként nálunk a 6 petesejtből
* 3 gyönyörűen megtermékenyült másnapra ICSI-vel - ezt a három kiscicámat dédelgetem. :lol: :lol:
* 1 petesejt éretlen volt, az másnapra megérlelték, ICSI-zték és nem termékenyült meg
* 2 petesejt nem csinált semmit, nem indult be

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy fagyibabám nem lett. De nem bántam :lol: , mert úgy éreztem akkor, hogy nem is lesz rá szükségem :D :D :D .

Ne megyek hajat mosni, mert a korona a fejem tetején mindenre hasonlít, csak hajra nem :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

Ja és Ritus biológus lézerezte őket.

Most már tényleg húzok :oops:

Maccs
vörösmacska

Kubuci, remélem, már jobban vagy... szegényke, ennyire fáj? :? :evil:
Amúgy remélem csak az időtől van ez a nyomi hangulat, bár most már mégis csak egy sétán gondolkodom... :wink: akár egyedül is!

Macsek, na végre! Örülök, h. jól vagy és újra itt vagy! :D
Igen, kb. nekem is 4-5 napig tartott a nagy lelkesedés, aztán jöttek a hülye gondolatok :oops: Próbálj másra koncentrálni, tudom, h. nehéz, de ha vmivel lefoglalod magad, könnyebb picit, hidd el!
Huhh, akkor jól elhúzták a dolgokat a beültinél, na ennyire mindegy, ki mikor kapja a repesztőt, nem múlik azon semmi, ha néhány órát csúsznak.
Én is tanúsíthatom, h. nem a tavalyi gárda van... még kicsit most is érzékeny a kezem :roll: Ők is aranyosak, csak a kanülös srác kicsit fájdalmasan érintett :shock:
Látom Z ügynök nem ringatott hiú ábrándokba, hogyha fekszel szigorúan, akkor tuti a baba... amúgy Sz ügynök szerint is kell sétálni, mert csak úgy elégséges a méh vérellátása!

Pancsi, szuper!!! :lol: Nekem is pont így volt :wink: 2 ügyesen osztódott, a 3. sajna nem akart és végül nem is maradt meg, és látod!!! :lol: Amúgy én is visszakaptam volna mind3-at... eddig minden stimmel :D

Sting, no para, a spermiumok, ha jól tudom 24 óráig életképesek, de utána nézhetsz neten! De azért ma ne hagyd aludni a párod!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Macsek, de a mk-dnél ezek szerint megjött, csak késett...? Jól értettem? :shock:
Jó hogy leírtad, csak már kicsit izgulok a holnap miatt! :roll:
Nekem is Rita lézerezett!
És nekem is hajat kell mosnom :lol:

Sting, ha elvileg tegnap este repedtek a tüszik, akkor még nem hinném, h. késő a ma este!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Macsek:húúúúúúúú ez a sperma petesejt randi nagyon jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!köcci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Navikám:mizus nálad?ugye jól vagytok? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: köszi neked is a tanácsot!én úgy tudtam a "fiúk"72óráig életképesek :oops: de lehet nem...húúúúúúúakkor viszont kicsúsztam az időből :?
sting1982

Rodina, nekem is ilyen volt a 14. napon. Halvány, de ott volt. Aztán egyre erősebb lett. :) :) :)
Telefonon beszéltem a dokinővel. Nekem akkor azt mondta, hogy a 10. hét végéig normálisan kell szedni, utána felére kell az adagot csökkenteni (ez 1/2 reggel és 1/2 este). A 12. hét végén el kell hagyni. Utána a 13. héten vércukor terhelésre kell menni (a szokásos italt meg kell inni). Telefonon megmondják, hogy az eredmény után mit kell csinálni. Nálam 4 hetente van ellenőrzés, de nem ez az ital, hanem a saját reggelit kell elfogyasztani és utána 1 órával rá ismét vérvétel. A héten is voltam, szerintem ma fognak telefonálni, mivel ma van először a dokinő. (Ezek a vérvételek 3e Ft). Szerencsére eddig minden rendben volt.

Kubu, nagyon örülök, hogy minden ok volt az uh-n.
Marci látom szeret pakolni. :D

Vörösmacska, drukkolok a 3 kicsikének! Ja a mensis érzés nem gond, nálam is az volt és most meg már 20. héten vagyok.
Tehát nyugi, az még nem jelent rosszat.

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sting, lehet, h. a fiúk 72 óráig, a csajszi meg 24-ig...? :oops: Mézz utána, az a biztos, én keverem ezeket!
Megvagyok, köszi, bár ez a mai nap nem a legjobb... semmi különös, csak már kész vagyok a holnaptól :? Ma még hányingerke sem jött, pedig attól megnyugodnék kicsit!

Kép
Kép
navared
Szfvár

nuuuu akkor jöhetek a hírrel ?

kubuspace

Á neeem, nem érdekel senkit! :lol: :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Kép
Kép
navared
Szfvár

Tehát van nékem egy ismerősöm aki szintén BMC-be jár és múltkor kérdeztem is az ügyében valamit itt Tőletek, lényeg a lényeg hogy Szűcs dokibához jár ő is és most volt petezsák kukucskán, két hét múlva pedig ha minden jól megy jöhet a szívhang vizsgálat is.
Jaaa és Nava pont ő is február 17-én volt a BMC-ben.

....
....
....
....

szóval idáig semmi "extra", DE AZ ISMI TULAJDONKÉPPEN AZ ÉN HUGIKÁM :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kubuspace

Navi:igen a fiúk 72 a csajok meg csak 24óráig élnek

Kubu????
sting1982

Woody:olvastam kiscsajod lesz?
ez szuper!én is arra vágyom lelkem legmélyén de ha fiam lesz sem lesz gond!!!!!!!!!!
ha már itt tartanék..........
sting1982

Gratula a huginak is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Navi:nyugika :lol: :lol: minden oks lesz holnap ne izgulj már kérlek!attól mert nem volt nálad éppen hányingerke minden rendben van odabent :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Kubu, nagy gratula a hugidnak! :D Nem is mondtad, h. ő is odajár! És hogy-hogy tulajdonképpen? Féltestvéred? Vagy csak nekem ütötte meg a fülemet?
És csak 2 hét múlva szívhang? :shock: Vayának már 1 hétre rá volt...de lehet, ő később is ment petezsáknézésre...

Sting, köszi, próbálok, próbálok!!! :lol:
Na csak összehoztuk, ki meddig él :lol: :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Szóval, majd holnap kiderül minden, megyek is és megnézek vmi jó kis filmet! Nagyon jó lett a rakott kel, csak icipicit elsóztam :roll: na de azért el fog fogyni!

Sajti, beszéltél már Sz ügynökkel??? Jössz holnap?

Kép
Kép
navared
Szfvár

Woody!
Köszönöm szépen a tájékoztatást. Ha majd holnap hivatalos lesz, akkor hétfőn felhívom őt, és megbeszéljük. De legalább tudom mire kell számítanom!

Biztos nagyon helyes kislányotok lesz!

Kubu!
Gratula a húgodnak! Nagyszerű hír! Gondolom a szüleitek nagyon boldogok, hogy két kis unokával gyarapszik a család! Jaj, ez annyira szép!

Navi!
Holnap egy gyönyörű szép petezsákocskát fogsz látni! Minden rendben lesz!

rodina74

Jaj Navi, nem akartam a frászt hozni rád a rohadt életbe! :lol: :lol: Erre ne is gondolj!!!! megmondom őszintén, hogy nekem eszem ágába se lenne ezen izgulni, ha nem utal rá semmi jel, de tényleg!!! :lol: :lol: :lol: Tök ritka!!!!!! Nyugi van!!!!!!!!!!, nekem az nem lombikos volt, hanem spontán és igen jól értetted, pozitív lett a teszt és mégis megjött...( JEL: kávézaccos vérzéssel kezdődött!!) egyébként normál mensi volt, aztán a dokim alapos volt és behívott egy újabb hcg-re. Ha nem ilyen előrelátó, akkor egyszerűen valahol összesek és akár elvérzek. Mk-val 20 perc alatt el lehet :(
Ezúttal küldöm neked a petezsák kukucsi :wink: varázslatot Kép

Kubuci hatalmas gratula a Hugcádhoz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !!!!!!!!

Woody gratula a nuncishoz!!!!! Kép

Maccs
vörösmacska

Lányok!
Már biztos többször feltették itt a kérdést: Ti mikor adtatok a dokiknak pénzt? És aki úgy gondolja, írja már meg priviben, hogy mennyit adtak, vagy mennyit szoktak? Mi egy kicsit most hezitálunk! Két részletben gondoljuk, most és a szívhang után megosztva az erre szánt pénzt! Ti hogyan csináltátok vagy tervezitek?

rodina74

14.30-kor a HÍR TV-n ismétlik a vasárnapi adást!!!!!

Rodina!!
Még egy laptető!!!Rendben lesz minden. :lol: :D
csucsu99
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?