Új privát üzeneted érkezett!

Rodina: lényeg,hogy ha rá is van írva a mikrós melegítés,ne a legnagyobb hőfokon melegítsd,és ne addig,ahogy írja!

Jó a melegvízben való melegítés is,csak mivel én mondjuk nem kenem rá egyszerre mindkét lábamra,ezért mire egy résszel végzek,újabb melegítés kell,és az nekem a lábassal körülményes,ezért szeretem a mikróval megoldani...

Szóval ne maxon,és próbáld apránként,mert minden tipusnál ki kell puhatolni,hogy mi az ideális.
Én asszem 1,5-2 percig melegítem először,aztán ha még szükséges,csak 10-15 mp-re szoktam.

Óvatosan fogd meg utána,mert a teljes műanyag forró lesz!!
Az állagán fogod látni,mikor jó,ha már rendesen folyékony,de nem baj,ha sűrűbben folyik,ahogy hűl le a megfelelő hőfokra,kevésbé lesz folyékony.

Sajnos jobb "receptet" nem tudok hozzá adni,mert óvatosnak kell lenni,nem egyformák a tároló műanyagok,nem ugyanannyit bírnak,ezlrt kell kisebb hőfokon apránként kikísérletezni,és másodjára már fogod tudni,hogy mi az optimális!

(Első kísérletnél azért raknék alá valami újságot,ha ne adj' Isten nem bírná,és kilyukadna,mert azt kemény meló kisikálni..... :roll:
Vendég

Eszter: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
na ja,de most az a "pihentető",ha nem kell kimozdulni,és azon agyalni,hova ülhetek le,nem bírok jönni-menni.

Az ablakkeretet meg széken ülve csiszatolom ;) :D :D :D

Nem épp pihentető elfoglaltság,de legalább haladnak a munkálatok,bár ez a csiszoló egy kalap sz*r.....
anyósé,párom hozta fel a pincéből,ahol anyós a cuccait tárolja nálunk még mindig.... :(
Vendég

Kösz a receptet! Nem biztos, hogy ma nekiállok. Azt hiszem holnap, és majd beszámolok a végeredményről! :roll:

Andi!
Nem korai 3 héttel Iza szülése után erről beszélni. Én éppen vajúdtam, mikor jött a szülésznő beszélgetni, és két fájás között kérdezte, hogy lesz tesó baba. Én meg alig bírtam kipréselni a számon, hogy biztos, mert nagyon akarunk testvért! :lol:
Jót is röhögött, mert mondta, hogyha szülés közben is azt mondom, hogy igen, akkor tényleg nem fog visszatartani semmi.
Szóval, mi itt a topikon vagányak vagyunk, és hajrá tesóprojekt!

rodina74

Gratulálok Zsombi babához!!! Jó egészséget, sok boldogságot az egész családnak!!

gyoreneildi

Rodina :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Na akkor mi le vagyunk kicsit maradva, konkrétan 3 nappal, mert én csak a kórházból kicsekkoláskor mondtam Zolinak, hogy tesó ügyben is számítunk majd Rá.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Hát én a szülőszobán azt mondtam a szülésznőmnek, hogy engem biztosan nem lát többet. Ő meg csak nevetett, hogy dehogynem. Nálam most érik az hogy jó lenne megint egy pici, de most nem lehet.
vicky79
Budapest III. kerület

Bakker.... még csak 3 hetes....erre benézünk....... és elfordult...... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

hihi :D :D :D :D
hát muszáj a sok plüsshöz közeledni,ha már úgy odasorakoztak!!!! ;) :D :D :D :D :D
Vendég

Milyen szép kis ágya van Iza babának! És milyen kis ügyi! Nagyon kis mozgékony lesz! :lol:

rodina74

Beszéltem Estrellával. Minden rendben van, már jól vannak. Zsombi pihen, még nem olyan régen kapta vissza, mert az elhúzódó szülés miatt nagyon elfáradtak mind a kettem. Csak megmutatták neki és el is vitték a cukor miatt, meg nem sírt fel szülés után. Elég sok doki ott volt már a végén. De 8-as lett az apgarja, úgyhogy minden rendben. Szegény Estrella nem kapott edát, mert egy pancser anesztes volt csak bent és 5-ször próbálta bekötni neki, de nem sikerült. Mondta is a doki, hogy reménykedjenek benne, hogy nem lesz sürgősségi császárja senkinek. A varrás nem volt olyan vészes, kapott helyi érzéstelenítést. Viszont van kicsi repedés is, szombaton szedi ki a varratokat a doki és ha minden rendben lesz Zsombival is, akkor mehetnek haza. A cukormérője otthon maradt, de nem is hiányolták nagyon.
vicky79
Budapest III. kerület

Lányok, erre a tesó projektre én is feliratkozom, csak sikerülne már az elsőt összehozni...ahogy néztem a táblát, mi leszünk a legöregebbek mire megjön az első bébi :?

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Vicky!
Köszi az infókat :)
Remélem, minden rendben lesz Estrelláékkal és vasárnap otthon lehetnek :D

Dorka!
Nekem sem volt semmi macerám a Jánosban a mammográfiával!
Mondták hogy kell, adtak papírt, és kb 3 hét múlvára volt időpontom. Odamentem, megcsinálták, ennyi!
Azzal meg ne foglalkozz, hogy hány éves leszel! Csak jöjjön/jöjjenek a babó/k :D
Néha elgondolkozom, hogy annó a terveimben az szerepelt, hogy 23 évesen jön az első baba! Az Apukája már megvolt addigra jócskán, de a kis Manócskák váratnak magukra....jövő nyáron meg már 30 leszek :?
De a lényeg, hogy haladunk és mindannyiunknak lesz szép népes családja :D

eszter82
Budapest

ja, és a lényeg:
Iza valami tünemény :D olyan kis meggyűrni-való!!!! Egyszer a kezeim közé kaparintom, jól megzabbantom :D

eszter82
Budapest

Eszter, bevallom, tegnapelőtt nagy felbuzdulásomban végigolvastam a blogodat elejétől a végéig...hát bőgtem rajta rendesen...de az biztos, hogy írtó nagy erőt ad a kitartásod a többieknek (na meg nekem is :) ) Gondoltam, ha ti ilyen lelkesek vagytok, akkor nekem nincs min panaszkodni! Az idő engem csak a petefészek kimerülés miatt sürget (meg azért nyugdíjas leszek mire a gyerek lediplomázik... :oops: ) és sajnos nincs a környezetemben senki aki donor lehetne, szal addig kell iparkodnunk, amíg még van saját! Ezért olyan őrjítő két lombik között a 3 hónap - úgy érzem tiszta idő, meg petesejt pazarlás...na de most + vagyok, pénteken megyek Szűcs ügynökhöz, addig meg növesztem a két kis tüszőmet! :)

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Dorka!
Növesszed nagyra őket :D
a pozitív hozzáállás már fél siker :D
Ezt megtanultuk Békutól is szerencsére :D
Drukkkkkk nagyon nagyon :D
Mire kimerülnek a petefészkeid, már rég meglesz a teljes létszám otthon :wink:

eszter82
Budapest

Eszter, egyébként, ha segítségre van szükség, irányíthatom hozzád az embereket? Ha valaki, akkor te töviről hegyire ismered az összes orvost, aki csak a témában szóba jöhet

Andi, kislány nagyon cuki, ha nem haragszol levettem a mintát és megüzentem a tüszőknek, hogy ilyenre gyúrjanak :)

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Vicky: azért remélem nem esett nagyon kétségbe,hogy kimaradt az EDA...szegény annyira készült rá,hogy adnak neki.

Mesélt még valamit magáról a szülésről?
A repedést sajnálom,talán Zsombor picit gyorsan jött ki a végén,hogy végül repedt is...

Sajnos cukrosok esetén az Uzsokiban is hasonló az eljárás :?

No,egy fél ablakkeret kész,lecsiszolva,és kimázolva,plusz egy nagy keret is,amiben 3 nagy ablak van :D
Hát a csiszoló rendesen keresztülhúzta a számításaimat,így egy picit kellemetlen a művelet,olyan picurka a szoba,hogy a lerakott ablakot nem egyszerű körbejárni,így remélem csak,hogy hamar szárad...

Addig talán a kinti részt kezdem el,hogy haladjak,mire párom hazaér...
Neki sem sikerült este áramot varázsolni a kis szobába,ami valamilyen oknál fogva eltűnt... Volt ott azelőtt,de már Ő a 3. pasi,aki megpróbálja a rejtélyt megfejteni,viszont az egyetlen közülük,aki be tudja máshonnan vezetni a szobába,ha nem sikerül a padláson boldogulnia vele....

Sokat gondolok Estrelláékra is közben,picit irigykedve,hogy már ő is ismerheti a pocaklakóját :D
Minden újabb fórumbaba születésekor egyre nagyobb vágyat érzek arra,hogy én is megismerjem Maját szemtől szemben :D :D

Az álmom megint arra ment rá,hogy lélekben még mindig csak remélem,hogy valóban babázunk mi is nemsokára,és nem a macskám az egyetlen "gyermekem"...
Ez elég fura dolog,hisz álmomban már láttam is a babát,de nem sokáig maradt baba formája,és rá kellett ébrednem,hogy cicám van,nem kisbabám...

Cicám érezte reggel,hogy valami van,mert jött kelteni,ami nem szokása...Annyira tündéri volt :)
Vendég

Eszter: köszi! :)
Nálam annyira bejött ez a hozzáállás...,hihetetlen!!! :D

pár hét,és a mi álmunk is valóra válik,addig gyönyörködöm a többiek pici babáiban! :D

Tényleg,lesz Estrella-látogatás? :roll:
Vendég

Breki,
én is épp ezt akartam kérdezni, hogy szerintetek holnap lehet-e menni hozzájuk, és hogy van-e valami látogatási rend a Margitban?
Mert mi sajnos csak kora délután tudnánk ott lenni, de szívesen megnéznénk őket!
Kb. fél2-2 esélyes nálunk.

Kép
judit0713

Dorka :)
Persze, küldhetsz mindenkit :)
Minden dokit nem ismerek, de saját tapasztalat van bőven :?
Szívesen segítek akinek tudok :)
de ha lehet, inkább a blogon keresztül, mert a babanetes priviim olykor rejtélyesen nem érkeznek meg, ill. csak hónapokkal később :)

eszter82
Budapest

csajok,

látom tesó projekt van napirenden. :-) :lol:
mi abban maradtunk Sz. dokival a szülőszobán, hogy másfél év múlva találkozunk ugyanott... csak én hozzátettem, hogy akkor Apa állja a varrás miatti 20 percet. :wink: (én akkor 38 leszek.)

köszi a hasfájós ötleteket. meleg párna, masszírozás, hason fektetésen már túl vagyunk. most kipróbáljuk a szopipárnát, aztán még lehet hogy a fürdetővödröt is. aztán ha más nem marad, jönnek a gyógyszerek. :-( :-(

aki bejut Estrellához, lécci adja át a mi jókívánságainkat is.

Kubu,
a szopipárnát olyankor nem kell félbehajtani mikor hason teszem rá a gyerkőcöt, ugye?!

Lukácsné,
a fürdetővödörbe már 5 hetesen is be lehet tenni a babát? elég ha a nyakát fogom? kicsit félek ettől! :-(
hát hallod, te sem ismered pontosan a pihenés szó jelentését!
udvaron pancsi biztos bejön a gyerkőcöknek!

Vicky,
köszi az info-kat, ezek alapján nem lehetett könnyű szülés, de a lényeg hogy Zsombit a kezében tarthatja végre. a 8-as apgar az még a jó kategória, ugye? nem vagyok ebben otthon. :oops:

Andi,
nagyon helyes Iza. te még adsz rá kint sapkát?
a következő az lesz, hogy ha beleütközik forgáskor a plüssökbe, akkor felébred és reklamál. nem tudom mi lesz pár hét múlva mikor már nagyobbak lesznek, nekünk lehet hogy kell majd egy 120X120-as kiságy!? :shock:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Judit: hát nekem a holnap be van táblázva,labor is van,meg védőnő később....
Szóval a péntek lenne jó nekem,ha aznap csatlakozik valaki :D :D :D
Vendég

csucsu
örülök hogy minden rendben van a babócáddal.

ann
kitartást nektek is meg fogja hozni a gyümölcsét az biztos....

vnbeni??? te merre jársz? csak nem a matisz klinika beutaltja lettél te is ????? mi ez a nagy csönd???

Andi
Iza valóban tüneményes csajszi, és szerintem olyan vagány csaj lesz mint az anyja :)

béku
csak lassan ebben a melegben mert megárt....

nekem gyerkőcök már kipancsolták magukat mára az első felvonásban , vendégem elment már, úgyhogy most kis pihenés lesz, aztán megyek a kertbe locsolni mert kiég minden ebben a dög melegben.

Kép hullámlovasok

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Jujj de klassz ez a kép!!! :D :D :D
irigykedek is picit,úúúúúúgy mennék fürdeni a Balcsiba! :D

talán jövő héten,ha sikerül :)

Lukácsné: muszáj haladnom,de szerencsére itt a téglaházban inkább fáztam,minthogy melegem lett volna... ;)
persze ha kívülről akarom folytatni a keret-részt,akkor az már neccesebb.... :D
Vendég

zsuzsó
már amikor leesik a köldökcsonk onnantól kezdve lehet használni a vödröt.
nem tudom hol laktok ha nem messze tőlem akkor kölcsönadhatom a Hanna vödrét akkor megpróbálnátok de tényleg jó és nagyon szereti mind a két gyerekem meg rokongyerekek is.
a hóna aljánál fogd meg a gyereket és ahogy belerakod a vödörbe úgy tartsd végig benne és így nem esik bele a feje, legalábbis mi így csináltuk.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Kép 1 hónaposan

Kép felhúzott lábbal

ezekre a képekre már nem is emlékszek pedig csak 9 hónapja voltak pont ma.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Kép hullámlovasok1

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Zsuzsó,
nem lesz gond a helyhiánnyal :-) szemléltetném

Kép

Kép

Kép

Kép

szopipárnás hasfájáskezelés

Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Hehe,de jó képek!!!! :D :D :D
a gyerekeket nem kell félteni,megoldják! :D :D

Nekem mondjuk eggyel nagyobb méretű az ágyikó,nem 60x120-as,mert ugyebár átalakítható,de emiatt nehezebb is bele bármit találni... :roll: :D :D :D
Vendég

egyébként mindegy mekkora az ágy, Liza simán 3 perc alatt végigmegy a franciaágyon is :-)

na és akkor még két kép, nesze neked biztonság, reggel vettem pelust beraktam a szobába, majd kimentem, pár perc múlva hangok jöttek hogy "help" persze mert nem tudott lejönni

Kép

ez pedig a ma reggeli cucc, nem sikerült leimádkozni a gumicsimmát :-)

Kép

kubuspace

Hát ezek a képek édesek :) :) :) de ettől a szopi párnástól végképp elolvadtam!

Kismamik, most hogy beütött a nyár, mit mondanak a dokik, pocakosan szabad menni strandra, Balatonra, tengerre? Én élek-halok a természetes vizekért, de félek, ha összejönne most a baba, akkor tervezhetünk-e valami vizes nyaralást?

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Dorkabab: az én dokim azt mondta,menjek nyugodtan akár uszodába (!!!!!) is,amíg zárt a méhszáj,nem lehet semmi para,ha meg összeszednék valamit,kikúráljuk,de a babának nem lesz baja ;)

hétfőn megyek a dokimhoz,és ha rendben talál mindent,akkor pár nappal később már csobbanok is VÉGRE!!!!! :D :D :D

De talán már a 7végén elnéznék valahová,megőrülök ebben a kánikulában!

Ja,annyit mondanak még,hogy a pocakot ne érje közvetlen napsütés, tehát érdemes olyan fürdőruhát választani (az enyém nem kismamának való,de beleférek,mert 2 mérettel nagyobb ;) ).
Vendég

Végül merész voltam,és kívülről is elkezdtem lekenni az ablakkeretet,a 2 fokú létrával se érem el túlságosan,úgyhogy 1 óra múlva folyt. köv.,ha párom hazaér :D :D :D

Ki fog akadni,mi mindenbe belekezdtem.... :roll:
Vendég

köszi kisbeeka, ez jó hír :) sok mindenről le tudok mondani, de a víz nagyon hiányozna! :) szerencsére egyébként sem fertöződtem sose ilyen helyeken

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Ezzel én is épp így vagyok,csak nem jutok el sehova,mert egyedül már nem mehetek,és nem is mernék...
párom meg este 7-ig dolgozik,sajnos még szombaton is 14h-ig,így most anyumra hagyatkozom :D
Vendég

ISTEN HOZOTT ZSOMBOR - BABA EZEN A BOLYGÓN!!! :D
Kívánunk egészséges és boldog, hosszú életet, sok-sok tejcsit és vidám babanapokat!!! :)
Estrella és Estrella Apu óriási gratuláció a kisfiatokhoz!!!

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

:D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2011.08.01 20:47-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Eszter, köszi ha megyek vérvételre akkor ezt is kérem majd.

Lukácsné, nagyon jó kép. :lol: Milyen a víz nem hideg még?

Andi, legközelebb bemész és már hason lesz Iza. Mozgékony gyermek. :lol:

Kubu, szuper édes képek! :lol: Liza mindig kitalál valamit, hát látszik hogy Marci a testvére. Gondolom mindig megmutatja a kishuginak hogy mit hogyan kell csinálni.

Esterlla, sajnálom az Eda-s dolgot. A lényeg, hogy minden ok Zsombi jól van. :D
Nálunk is 8/9 volt az apgar. (nem sírt fel és lila volt) – ezért is vittem Dévény tornára
És látod most egy kis örökmozgó terminátor. :wink:

Rodina, én sem gondolom hogy korai. Ha szeretnétek kis korkülönbséget, akkor miért ne. :wink: És igen sajnos a kor is számít.

És ha már itt tartunk én sem mondtam nektek :oops: :oops: :oops: , de nálunk szeptemberben indul a dolog, addig reménykedünk a spontán sikerben. S szerint a fagyibabákat kellene visszarakni (2 kis eszkimo) és ha az nem lesz eredményes, akkor kezdenénk az inszemet.
Viszont az elég fura, hogy a fagyisokhoz semmilyen vizsgálatot nem kérnek. Persze az inszemnél minden vizsgálatot meg kell csinálni, azt hülye HSG-t is (viszont azt ott már nem tudják megcsinálni).

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok!

Csucsukám!
hatalmas halk gratula!azért gyere!!!!!

Csajok!
az a családi adójóváirás az meddig jár?(10000Ft)miután megszületik a baba utána is ?
vikus82

Vikus: Az adókedvezmény jár a gyerekre a szülés utánra is természetesen.

Estrella-látogatás: nem kérdeztem tőle, majd meg kell tőle kérdezni. Legutóbb a látogatási idővel nem volt gond, lehetett menni bármikor.

Szeptember 1-től kezdjük a bölcsit, a 4-es csoportban lesz Barbus a vakond csoportban és csésze lesz a jele. Most azért már sajnálom, hogy vissza kell mennem dolgozni, olyan közel van ez a szeptember. :(
vicky79
Budapest III. kerület

Képek tök jók. Gyerekek nagyon édesek.
vicky79
Budapest III. kerület

köszi csajok a válaszokat és a szenzációs szemléltető képeket!!!!
:lol: :lol: :lol:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

[color=red]Estrella: hatalmas gratula, nagyon sok boldogságot és nagyon jó babázást kivánok nektek:)[/color]

Igyekszem majd jönni, de most megyek aludni, tegnap nehéz éjszakánk volt, remélem ma jobb lesz:)

Kép
oroszlán

jó reggelt,

hogy én soha nem érem utol magam :-(

Estrella,
küldhetnél nekünk képeket apával :-) olyan kiváncsi vagyok Rátok :-))))
sokat gondolok Rátok és nagyon várom a beszámolót, képeket.

Vicky,
köszi fogyidicsit, hát igen, most picit stagnál, de így is közel 12-nél tartok, még ledobok 8-10-et ha minden jól megy, meg is tartom és akkor világbéke lesz.
kipróbáltam tegnap a dm-es sárgarépát, banyek tényleg jobb :-) vettem tegnap egy rakat 8 hós kecskeméti kaját is, spagetti, almás-őszis csirke, meg egy csomó új íz még, jaaaaaaaaa és a befutó hipp jó éjszakát csokis tejbegríz, megzabbantott egy üvegnyit !!!!! (ezt kb. 1 heti mennyiség egyébként "szilárd ételből")
mi kajánk esélytelen, én diéta..... apa pedig a chilis babbal, marhapörivel, tortilla kajáival nem lenne túl népszerű. habár Liza tegnap kapott egy darab tortilla lapot, csak játszott vele majd eldobta, illetve adtam egy darab babot is neki, játszott vele, szétnyomta, majd undorodva nézte.... a legjobb, istenifinimini hasé frissen sütve pékségből, meg se fogta, hát majdnem benyomtam a fülén finnyapicsának :-)))))
továbbá húsleves esélytelen (én még nem is főztem olyat :-( de "zöccséget" párolok neki aztán a kezébe nyomom "játszon" vele.
köszönjük Estrella híreket !
:-( szeptember tényleg mindjárt itt.

Woody,
összekötözés jó dolog ! támogatom, mi meg kávézunk egyet nyugalomban 15 percig :-)))))))))))))))))
köszi képdicsit.
"sajnos" azt kell mondanom hogy Liza sokkal rafkósabb mint Marci :-)
hajrá szeptember.
"azt hülye HSG-t is (viszont azt ott már nem tudják megcsinálni)." - zárójeles részt nem értem :-(

Judit,
mindig elfelejtem írni, csudaszép helyen volt az esküvőtök.
bizony bizony előléptetek extra dobogós helyre :-)))))))) júúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj olyan izgi :-)
ízesített tápi nincs, vagyis normál ízben nincs, de tegnap picit tört a jég,
7.30 270 tápi (ez még előző naphoz számít)
10.00 80 szilva-körte (dm)
13.00 60 srépa (dm)
14.00 170 csokis tejbegríz (hipp)
17.00 170 tápi
.....
ennyi normál kaját szerintem két hét alatt nem eszik mint tegnap, persze kb. a hátam közepe is kajás volt..... de nem adjuk fel :-)

Lukácsné,
az örök rohanó :-)
képek csúcsjók !

Rodina,
hajrá hajrá ketteske !
nagyon kedves ismidnek halkan gratula !
Tgyás, Gyed: nálunk úgy volt mivel folytatólagosan történt a dolog így Liza esetében is az adta az alapot mint Marcinál, igaz a Tgyás kézhez kapott összeg ilyenkor már maximálva van, de a Gyedből ugyanazt az összeget kapom mint Marcinál is.
7 hónaposan még nem vészes Kittinél a nemevés, főleg hogy azért hozzánk képest (kivéve tegnap) mennyiségeket esztek. a helyzet hogy kellene a fehérje, vas szempontjából más is mint tápi, de nálunk a vv azt mondta hogy ezek az értékek totál rendben vannak. illetve ha már foga van a csajnak (8) akkor igazán rághatna.
para ne legyen, ha nincs növekedés nem baj, lényeg hogy csökkenés ne legyen, nem minden gyerek növekszik a nagykönyv szerint.
kötelező 8 kg ? olyan nincs :-) és no para, minden rendben lesz, ne erőltesd, én pl. néha adok Lizának egy tál bulátát, kölesgolyót, cornflakest, persze fuldoklásos dráma mindig van (naná hiszen valami idegen = nem folyékony dolog van a torkában) :-)

Béka,
szupi hogy délutáni ektiviti jól sikerült.
remélem árnyékban festettél ja olvasom hogy bent, okés.

Nava,
szupi a víz, nálunk attól is finnyázik, de a tea, gyümilé se különb..... kikészít ez a ribi.
hajrá kistesó !

Eszter,
alkoholba áztatott Mütyűrök :-)

Andikám,
forgós kép csúcs :-) örülök hogy a nyugis időszak nálatok is kezd a végéhez érni :-))))))))))))))))) pfúj gonikubu :-)

Zsuzsó,
szopipárnás félbehajtás, háááát kb. úgy legyen hogy Balázst köréfonod, lehet csak az egyik szárára is, de akkor legyen ott aránylag sok töltőanyag.

Dorkababa,
köszi képdicsit.
víz: én óvatos lennék....

Oroszlán,
mi volt a gond ? hasfájás ? meleg ?

haha én Marciszüléskor megmondtam hogy soha többé nem fogok szülni, sőt megmondtam hogy pasi oda az izéjét be nem rakja többet :-))))) aztán már úgy jöttünk haza a kórházból hogy akkor 1 év múlva talizunk újra a szülőszobán :-)

kubuspace

Kubu: van ízesített táp, de én csak 1 éves kortól tudok. Barbusnak most a banános tejital nagyon bejön. Már csak ezt issza meg. A sárgabarack-babakekszes kaját imádta nálunk, azt a tejbegrízt nem próbáltam. Most akkor neked is maradt a szeptember a melónál?

Barbusom sem volt 8 kiló az egy éves státuszon, 7990-et mértünk. :) Az a lényeg, hogy a születési súlyát megháromszorozza a baba.
vicky79
Budapest III. kerület

Kubu: aztán még festettem odakint is... :roll: :oops: :oops: :oops:

Deeeeee,szigorúan árnyék volt már ott ;) :D :D :D
Apa hazajött,és befejezte,mert nem értem el a 2fokú létráról,a másik meg olyan bazi nehéz,hogy már attól sérvet kaptam,hogy belegondoltam,hogy odahúzom :D :D

Azt hittem kikapok apától,de szerintem jobban örült a haladásnak annál,semhogy lecsesszen :D
Ja,és úgy döntöttünk,hogy nem rakjuk fel most a szigetelést,azt később is fel tudjuk,lényeg hogy van hozzá minden :) így még a maradék ezer ablak van hátra,meg a festés :)
Vendég

húúú most keltünk, mindenki, :-)

Vicky,
ja persze vannak olyan ízek, de én sárgarépás, céklás, csirkehúsos tápira gondoltam mint normál íz :-)
kekszet is reszeltem ennek a kis cuninak valamelyik kajába, semmi......
igen szeptembertől megyek vissza, ha lesz helyem, hiszen a héten is visszahívtak és megint nemet mondtam, csak azt nem értem hogy miért nem tudják elfogadni hogy szeptembernél hamarabb nem tudok menni.... szóval szerintem mire akarnék addigra nem lesz hova.
dehogy lényeg a 3x-i születési súly ! vagyis nem minden esetben, azért a barinőm aki 5642-vel szülte a gyermekét, szívás lenne ha 1 éves korára 17 kg lenne a kissác :-)

kubuspace

Morning!

Jajj, Csajok!
Ezek a képek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
tüneményesek!

Később jövök, de most muszáj dolgoznom is, mivel tegnap majdnem egész nap a neten lógtam :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

eszter82
Budapest

Na? Mindenki Estrelláékat látogatja??, :D

Nagyon igyekeztem úgy szervezni, hogy be tudjak menni hozzá valamelyik csapattal, de sajnos nem tudok ellógni bentről :(
De ha megy valaki, akkor adja át gratulációnkat, üdvözletünket, ölelgetéseinket :D
És nagyon várjuk a fotókat is :D

eszter82
Budapest

Andikám
te is el vagy tűnve , mi van veletek? csak nem tán a kisasszony anyára vágyik a drága?

mi tegnap elindultunk itthonról délután aztán 2 gyerek anyósommal maradt apa elment focizni, anya meg kertbe locsolni meg betakarítani a termést, ribizli, málna, eper, cseresznye maradék és még a meggy várat magára .. aztán beáztattam a palántokat mert ugye mára is dög meleget mondanak aztán elhervadnak szegények... utána apáért mentem focira és mindjárt 11re haza is értünk szóval jó nap volt :)

judit
hát álmaim helye volt a tietek , nagyon örülök hogy legalább nektek megvalósult :) lassan már ti jössztök a tornasorban :)

mindenkinek szép napot.

woody
amikor dög meleg volt akkor már 25 fok körül volt mikor meg lehűlt akkor nem mentek a fiúk sem bele meg senki, persze tegnapra lett kánikula mire jöttünk haza, de 7végére megint le fog hűlni....

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?