Új privát üzeneted érkezett!

A Pecsába egyre gyérebb ez a vásár... Képesek érte 600 Ft-os belépődíjat kérni, a ruhatár meg még 200 Ft. Na, mendegy...
A nénnnnye Adáról (asszem Szerbia) nem hozott sajtot - pedig már ott @oskodtam volna -, szederlekvárt viszont vettem és sütit is. A nemzeti ünnepre lesz felfüstölve a sajtjuk, úgyhogy rendeltünk nála.
Vettem egy helyre kézműves fakanalat, pempős mézet 200,-Ft-ért és hazatoltam a kuffert. :D

Pá Drágáim!
sajt@

Mieza:
A drnőről 1-2 infó:

http://www.bemer3000.hu/Pdf/III_BEMER_K ... _fuzet.pdf

(4. oldal)

Pá Drágáim!
sajt@

Na látom, ma nagyon eltér a bioritmusunk! :lol: Csak magammal trécselek...

Ti tudtátok? Természetesen a vastagbetűsre gondolok. Ciki, vagy nem, de én erről még nem hallottam.
Ovulációkor a petesejt első állomása a petevezeték - eddig stimmt.
Na de! :idea: :shock: A petefészkek és a petevezetékek nincsenek közvetlen kapcsolatban, ovulációkor a petevezeték nyúlványos vége a petefészek felszínére tapad (tiszta horror, micsoda szerkentyűnk van odabenn! :)). Így amikor a petesejt kiszabadul a fészekből, könnyen a p.vezetékbe kerül. Itt 12-24 órát várakozik, hogy megtermékenyítse egy spermium. Ha az ovulációt megelőző napok vmelyikén kekszeltek, a p.vezetékbe érkező p.sejt nagy eséllyel találkozhat élő spermiummal.

Pá Drágáim!
sajt@

Mieza köszi!!

Sajti Nagyon nehéz jó barátnőre lelni, nekem is 30 évembe telt!!
Tök jó ez a vásár, olyan dolgokat lehet venni amit rendes üzletben nem kapsz meg. De a belépő tényleg túlzás. Nem haladnak a korral. Nagyon érdekes amit a petefészkekről írtál, szégyellem de én sem tudtam!! :oops:

Kubu te nagyon aranyos vagy!! Igazán jól esett!
Szóval ki terhes? Mert te igen, és még? Na azért kibirom jővőhétig!
Jaj az nagyon jó érzés amikor mocorog. És kicsi Marci hogy fog örülni amikor elösször felfedezi hogy hugica rugott eggyet.
Hogy létezik az hogy a gyökérkezelt fog fáj?? Hát nagyon sajnálom remélem azért jó éjszakátok lesz. Én most egy kicsit be vagyok tojva, mert hétvégén volt nálunk egy kislány. Most telefonáltak hogy skarlátos lett. Hát remélem nem fertőzte meg Laurámat. Tudom hogy nem lehet burokba zárni, de most nem túl jól jönne nekem a leszivásnál. De nem lesz semmi!!! A szivem szerintem a sok víztől szúr 11 órára megittam 2x1.5 l ásványvizet. Utána már direkt nem néztem mennyi fogy.

Nava azért köszi hogy küldted volna a dvdt. Látom ma nagyon unatkoztál. Nagyon aranyosak a körülötted lévők, hogy ilyen segítőkészek. Fölleg a kislány, majd bizti jön pelenkázni. Emlékszem amikor panelba laktunk és olyan 2. os voltam a szomszédunkba született baba. És én folyton ott lógtam. Mindenbe akartam segíteni, szép emlékek azok nekem. Most meg bejelölt a kislány az iwiwen aki 25 éves :lol: :lol: :lol:
Na azért vigyázz a evéssel, de bizti a hormonok!!!

Zsuzsó küldök privit. Jó lenne találkozni, Én megint fel rakom a rózsaszin sálat a nyakamba, és szólits meg!! Én is reggel megyek!!

Már előre látom amikor bemegyek száz szem szegeződik rám. :lol: :lol:

Kép
Kép
pancsi76

Mindenkinek egy átfogó globális mega giga varászlatotKépKépKépKépKépKép

Ja és akkor magamnak is egy hármas varázslat a pontocskáimnak!!
[img]http://yelims3.free.fr/Jesuis/Magicien[img]http://yelims3.free.fr/Jesuis/Magicien3.gif[/img]3Kép.gif[/img]

Kép
Kép
pancsi76

Na látom ahogy Sajti mondotta, más bioritmusban vagyunk, én is magamat szórakoztatom!!

Most én is lépek pááááááKép

Kép
Kép
pancsi76

Pancsi,
küldtem privit és jelöltelek az iwiw-en. nekem is van egy rózsaszín sálam, ha nem felejtem el én is felveszem. :-D

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Halihó lányok!

Mire végigolvastam, elfelejtettem, hogy kinek mit akartam írni. Igaz közben apának segítettem egy szekrényt összerakni!
A lényeg, hogy mindenki jól van!
Mennek mindenkinek a babaragacsaim, a hcg, a tüsző és nyálkahártya növesztői drukkjaim!

Akinek nincs endoja, azoknak mennyibe fájt kb. a lombik? Gondolom, mivel őket könnyebb stimuzni, náluk valamivel olcsóbb. Vagy rosszul gondolom?

rodina74

Sziasztok, mindenkinek jó éjszakát!! :)

Remélem mindenki jól van, ne aggódjatok túl sokat! :)

Navared, volt már szívhangunk, még a múlt héten nézték. A március 18-ai időpont a következő uh időpontja, ekkor már a szülész orvosunkhoz megyünk. Nem értettelek ám félre!:) :wink:
Férjed dolgozik hétvégén is? Remélem azért aztán elütötted az időt!

Sajt@, ez a pink or blue elég csábító ám... De én már tudom a kínai fogantatási naptárból, hogy kisfiú :) :wink:
Egyébként köszi, hogy írtad a nőnapi akciódat, nekem ki is ment volna a fejemből, pedig pont most haza is jöttünk anyumékhoz. És persze az uracskám sem volt tisztában a dátumokkal, elég kellemetlen lett volna üres kézzel hazaállítani. Gyó ez a fórum!!:)

Kubu, hát remélem mindkettőtök foga hamar rendbe jön!!
Hát milyen dolog elhúzni a mézes madzagot?!?!?!?! :shock: :o

Rodina, nekem van endometriózisom, de szerencsére jól reagáltam az injekciókra. Így kb 150be volt. Babaragacsok mennek hozzátok!!

Vörösmacs, rem nagyon jól vagytok és pihensz sokat!!Beágyazódást segítő energiák folyamatosan úton hozzád!!

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Pancsi és Zsuzsi.bmc:
:lol: Nekem is rózsaszín a sálam! :lol: Lesz hétfőn röhögés!!!

Rodina:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nekem 20-30e volt az inszemes gyogyó...
Remélem csak az elméletben segítettél szekrényt szerelni és nem strapáltad magd!

Pancsi:
Igazából én már nem is keresem A barátnőt, persze, ha véletlenül belebotlanék... :) Gimis koromban volt utoljára igazi barátnőm, aztán elsodort az élet, később rájöttem, hogy nagyon vak voltam vele kapcsolatban, ő elég egoista és érdekvezérelt volt.
Milyen furcsa, amikor a fiatalabbakkal jössz össze iwiw-en. :roll: Nekem az oviscsoportom 90%-a megvan és már ők is 20 év felettiek, nagyon megy az idő... Sokuknak már gyereke(i) van(nak).

Lujzici:
Fáj még a pocid?

Vörösmacs:
Kiscicák hajrá! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Muzsi:
Nekem sem tűnt fel a nőnap, csak asszem Andrea szólt talán, h. pont aznap megyek vv-re... :oops: Végül is nem nekünk kéne ezt észben tartani! :lol:

Jójcakkát! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Lányok: köszönöm, hogy gondoltok rám, nagyon jól esik!

Sajti: ugye jól emlékszem, hogy hétfőn kell visszamenned? És akkor HCG szintet fognak nézni megint?
Igen, fáj még a hasam... érzem eléggé a petefészkeimet, és néha a méhem is fájdogál. De nem vészes, remélem lassan elmúlik majd.

Kubuspace: jaj dehogy, nem értettem félre amit írtál, sőt, pontosan tudom, hogy így gondoltad! :-) Nagyon aranyos vagy!

Vayacon: biztató, amit a barátnődről írtál! Gondolom ő is meg volt lepődve! Tényleg, sosem tudhatjuk, szerintem még a dokik sem, hogy igazából mi zajlik odabent!

Navi: egy pillanatig se mérgelődj a privi miatt! Majd ha lesz időd, újra írod! Remélem jól vagy!

Én a hasfájdogálástól eltekintve jól vagyok. Használom az utrót, és várom a 19-ét! Teljesen nyugodt vagyok az eredmény felől, ami történik, az lesz a legjobb.
Igazából az elmúlt két napban nem is nagyon jutott eszembe az egész dolog, gondolom majd a 19-e közeledtével már gyakrabban fog.

Ja, a múltkor elfelejtettem írni, hogy inszem előtti "bekecs-lekapásnál" egy újfajta módszert próbáltam: cukorpasztával tépegettem. Tök hatékony és bárhová kenhető, mert csak cukor. Állítólag 2-4 hétig tart a simaság... na, azért erre kíváncsi vagyok!

Puszi!

Kép
lujzici

Sziasztok Csajok,

Nálunk megint a szokásos szombat esti társasági összejövetel van.. de gondolok Rátok és benéztem :)

Sajti említette a nőnapi figyelemfelhívásom.... Ennek a mi családunkban jelentősége van... nekünk ez "ünnep" ugyanis a Drágám 2003-ban nőnapon kérte meg anyutól a kezem...
Érdekes tórténet, előtte pár hónappal a haverokkal, azt taglaltuk, hogy annó a komcsi időszakban, mi volt a legcikibb nőnapi ajándék: hát a piros szegfú és a macskanyelv kombó így együtt, ezt állapítottuk meg...(mi nem igazán vagyunk balosak és akkor még enyhén fogalmazok)
Szóval eljött a nőnap..a párommal, aki még akkor értelemszerúen nem volt férj, megbeszéltük, hogy meló után anyunál találkozunk. Én előbb értem oda, ő később jött... persze 2 macskanyelvvel és 2 piros szegfűvel (anyucinak meg nekem) ... hát a képemről a bőr rendesen lesült.. :))))))... aztán eltelt 10 perc és kiment a lépcsőházba és hozott rendes bokrétát is, meg megvolt a leánykérés is.. .de 10 percig szidtam ám magamban :)))).....

Szal a március 8 nekünk pirosbetűs ünnep a családi kalendáriomban......

Mindenesetre én még jobban örülnék, ha Sajti Barátnémnak még nagyobb ünnep lehetne a március 8-a!!!!!!!!!!!!!! :)

Csökollak Benneteket, de mennem kell .. .hiányolnak :)
andrea-1

Jóóóó reggelt,

Nava
Remélem elégedett vagy velem, 5.37 és én már a gép előtt ülök :lol: )))))

Naaa hátha a kiscsoportos meditációs foglalkozások mások lesznek. Szupi hogy ennyi segítséged van, barátnő kislánya nagyon aranyos.

Aranyos vagy…. Nincs nekem energiám 8) nagyon fáradt vagyok azt érzem, de valahogy azt is hogy a mókuskerékből most nem lehet kiszállni, talán ez visz előre.
Mindenesetre tegnap suli után az egyik tanárnőmmel beszélgettem fél órát, és hát nem biztatott :? suli, vizsgaidőszak, szülés, újra indul a suli, eszpi felsőfok és utána újabb vizsgaidőszak és nem tudjuk hogy milyen babánk is lesz, mert ha olyan mint Marci aki világbéke áktív hírdetője és mai napig előszeretettel alszik 16 órákat / nap akkor oké… ja és nincs semmi segítségem brühühü.

Kisbeeka,
Persze persze ha mehet az inszem akkor hurrá (csak nehogy clostyllal kezeljenek :roll: )
Sajt jól mondja F intézetet. Légy kemény és határozott.

Sajt,
Jelentem suli jó volt, első órám geopolitika volt. Annyira érdekes volt hogy a 2 óra 45 percet úgy ülte végig a csoport hogy se egy pisszenés se mozgás. Putyin, Irak, Bush, Afganisztán, kőolaj stb. stb. hihetetlen jó előadásban volt részünk, na a másik órám nemzetközi pü devizamozgások, hááááááát q kemény volt.
Nem nem, nem zugolvasó (tudtommal) csüt du remélem már elmondhatom.
Fogmizéria még csak most kezdődik a dokker úgy érzi hogy itt az alkalom és mindent meg kell csinálni :shock: a gyökérkezelt fogra csütörtökön néz rá, aztán mintát vesz és kapok valami betétet, mert az a gond hogy a lik nagyobb mint a fog. Ezért is kell most nagyon óvatosan ennem, fogsort nem összecsapni stb. stb.
A talpmasszázzsal az volt a „gond” hogy alkalmanként 3.000 pénz volt és azért mentem minden másnap, szóval simán 150-et otthagytam.
De sok ember volt velem egy időben akik üvöltöttek a fájdalomtól.
Babamozgás, mint Marcinál is most is szerintem csak hetekkel a mozgás után tudatosult bennem hogy hihi ez mi is pontosan.
Buta hasonlat, olyan mintha bélmozgás lenne, vagy nem is tudom, mintha egy pici lepke, madár belülről hozzáér a szerveimhez.
Örülök hogy sikerült azért bevásárolni.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Pancsi,
:lol:
Türelem türelem…. Már alig kell valamennyit aludni csütig.
A fogam azért fáj (horror következik: mert az ínyem belenőtt a fogamba és azt ki kellett szedni…. Vááááááááágni) brrrr
Uhhhhh remélem nem lesz Laura beteg, na remélem csak a víz okozta az átmeneti gondot a szívecskéddel.

Muzsi drága,
Mézesmadzag, csoda hogy idáig bírtam, de ez már nagyon kikívánkozott belőlem :lol: :lol: :lol:

Lujzici,
Cukorpaszta tényleg nagyon jó, de saját magadnak, húúú de ügyi vagy :shock:

Andi,
Éljen március 8. nagyon szép a lánykérésed.

Lujzi, Rodina, Macs, Sajt, Pancsi
Tudjátok az ujjaink nagyon nagyon csuriban. :!: :!: :!:

kubuspace

Tényleg ki volt február 17-én BMC-ben bármilyen beavatkozáson ? Nava én Rád tippelek. Többiek ?

Ja és jön lusta Kubu, naaaa akinek még nem vagyok meg az iwiwen lécci és akarja (persze hogy akarja) akkor küldjön nekem privit és úgy jelölnék.
Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol:

kubuspace

Vaya, Muzsi,
jelöltelek Benneteket iwiwen :-) ha nem baj.

kubuspace

Hellóka! :)

Lujzici:
Hasid majd napról-napra jobb lesz, klassz, h. nem izgulsz, ez a legjobb amit tehetsz. Ráérsz 19-én is! :)
Cukorpaszta nem fáj picit jobban, mint a sima gyanta?

Andrea:
Jaj, annyira bírom a felfogásotokat! Micsoda leánykérés, ez igen! Holnap hétfő, nőnap - mostmár tudom - tehát az én napom is egyben, csak jó jöhet! :)
A pirosszegfűs nőnapozást én is rühelltem (a macskanyelvet már nem annyira :lol: ). Emlékszem, hogy anno osztogatták az MSZP-sek nőnapkor a szegfűt, gondolhatod, hogy menekültem előlük. :lol:

Hofitól egy szösszenet:
"Tudom ám, az MSZP-nek miért szegfű a jelképe!
Mert a szeghez kalapács kell, a fűhöz meg sarló!"

Na, jó... Még egy pici:
A lét határozza meg a tudatot. Ha megisszuk a lét, a tudat elszáll...

A korrupció az, amiből mi kimaradunk.

Magyarországon az egy főre jutó bunkók száma: kettő.

A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva.
Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.

Az országnak nem most lett rossz! Neeem.
Most vették észre!!!

Kubu:
Köszi az infókat! :)
Azannya! Tényleg izgi órád volt, persze az előadó is rengeteget számít.
Kívánom, h. a picúrod hasonló alvókával rendelkezzen, mint Marcid - esetleg szólj még időben a fentieknek, hogy jó szoftver tegyenek be. :wink:
Fogad elég gáz, te jó ég... Akkor lassan, de biztosan felépítenek.
Szerintem nincs buta hasonlat a baba-mozgásra, nagyon érdekes érzés lehet. :)

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti, egyébként lehet, h. igazad van, h. azért vannak ilyen tapintatlan emberek, mert ezeken felül kell kerekedni, eddig sikerült is, csak ez az alkalom most más volt :D
Nekem elég sok barátnőm van, de nekem sincs olyan, akivel sülve főve együtt vagyok... bár ez már ilyenkor nem is kivitelezhető, hiszen mindenki családos gerekkel együtt, eddig mi voltunk a kakukktojás :D Meg nem is engedek magamhoz közel túl sok mindenkit, viszont akit igen, az felkötheti :lol: na nem ám...
Amúgy én tudtam ezt a petefészek + petevezetős dolgot! Baromi érdekes, az emberi test és működése egy csoda!!!
Örülök, h. azért nem üres kézzel értél haza! :wink:

Pancsi, hát nagyon vigyázzatok magatokra! Ez a skarlát dolog elég rosszul hangzik, de nem lesz semmi baj, egyszerűen dönts úgy, h. nem akarod elkapni és a kis Laura sem!
Azért ennyit ne igyál, az sem egészséges!!! Pontosan megterheli a szívet és még mérgezést is kaphatsz... :roll:

Muzsi, na akkor jól gondoltam, csak nem értettem... de már világos :lol:
Úgy szeretnék már én is ott tartani!!! Kicsit fáj, feszít a pocim alja, a szeméremcsontom felett nem sokkal... ez picit aggaszt :? :oops:
Rókakoma még sehol?
Pároméknak most nagyon sok a megrendelésük, be vannak táblázva ápr. végéig és muszáj szombaton is melóznia... egyszer fent, egyszer lent... de úgy ált-ban nem panaszkodunk!

Rodina drága, azért ne szekrényezz most! Remélem, csak irányítottad a Zuradat mit hova tegyen....?! Pihizz azért sokat!

Lujzici, holnap újra neki veselkedek :lol:
Ne is agyalj, úgy lesz jó ahogy lesz!!! :wink:

Andi, tök jó, h. nálatok így pezseg az élet... ezt én is imádom/nám!
Édes a nőnapi-leánykérős sztori! Gyere gyakrabban!!!!

Kubu, na végre, ilyen korán :lol: :lol: :lol:
Én sosem tudtam, h. ennyi mindent hogy lehet egyszerre csinálni, de nyilván ha muszáj... nem semmi vagy, de azért vigyázz magadra!
Nekem meg pont, h. nem volt ránőve az ínyem a leghátsó fogamra és minden szutyok, kajamaradék bement és jól begyulladt. Na az szépen még jobban felvágták, h. ránőjjön.... azt az injekciót sosem felejem el. És ez persze mindkét oldalon így van/volt, de csak az egyikig jutottam :twisted:
Február 17-én beavatkozáson??? Igen én voltam, de mit akasz ezzel mondani? Hiába töröm a fejem, nem értem :( Akkor volt vki, aki babás? De én nem találkoztam ismerőssel... a'sszem :oops:
Te milyen jegyben születtél? Csak mert iwiw-en (ha jól emlékszem) nincs fent a születési dátumod...

Kép
Kép
navared
Szfvár

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi:
Az a helyzet, hogy én azért szeretek egyedül is lenni. A "még a vécére is együtt megyünk" korszakomat 15 éves koromban már kinőttem. Előtte inkább a fiúkkal barátkoztam, nem is volt kiskori barátnőm, vhogy a srácok sokkal jobb fejek voltak mindig. A fiúk között éreztem magam otthon, még ma is így van sokszor. Lehet, túltengett bennem a férfias rész, mára ez szerencsére alábbhagyott. Vannak nekem is havercsajszik, barátnők akik már azért jóval többek ennél a megfogalmazásnál, de még az IGAZI barátnő kategóriába nem sorolnám őket. Talán túlmisztifikálom ezt az igazi barátnő fogalmat, vagy magas a mérce... A csuda tudja, ezt még nem beszéltem meg magammal pontosan... :)
Figyuka, az baromi jó érzés ám, hogy már te sem kakukktoji! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Emlékeztek még rám?Nem hiszem:(
Utolsó bejelentkezésem óta sikerült időpontot kapnunk BMC-be.
Hétfőn túl voltunk az első "beszélgetésen".Olvasgattalak azért benneteket!Gratulálok a babócákhoz!Annyi erőt ad ez a továbbiakra,hogy nem szabad feladni.Ha megengeditek mostmár jönnék sűrübben.

Kép
Kép
a.ibici

Hogy én miért nem találtam ide anno, amikor aktuális volt?

Drukk nektek csajok! Jó, hogy így összefogtok :)

Jóistennek hála én már BMC-s segítséggel várandós vagyok :)
Kitartás! Tényleg megéri kitartani - testben és lélekben! Persze közben nehéz elfogadni, a kislurkónk miért kéreti magát ennyire. Nehéz elfogadnunk, hogy neki is van beleszólás a dolgokba, neki is van egy életterve, amihez tartja magát :) De hiszem, hogy belőlünk lesznek a legjobb anyák, mert a küzdelmes út végén sokkal jobban megbecsüljük gyermekünket, türelmesek leszünk akkor is, ha éppen romokba vágja a lakást :)
Hajrá, ügyesek vagytok!
Vendég

Sajti, én i szeretek egyedül lenni, msot már... régebben utáltam, de az tényleg nem most volt :D
A mi táraságunkban is, mikor ini voltam, egy csajszi (+én) kivételével csak fiúk voltak! De szerintem én is magasra teszem a mércét... ez bizti amolyan ikrekes dolog :D

A.ibici, én emlékszem rád! Gyere csak gyakrabban, hátha tudunk segíteni neked, meg drukkolunk ha kell :lol:

Anya maci, üdv. itt nálunk! Gratulálok, h, neked is sikerült a babásodás! Ha van kedved, megoszthatod velünk, kihez jártál, mi volt a gond, stb... :wink:
Hát igen, mi aztán fejre is állhatunk, ha éppen nem készül hozzánk senki vagy a "kis" lélek még nem döntött úgy, h, leszületik... de mindenkinél eljön ez az idő egyszer!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Már megint laptopzok... látszik is, ez borzalom, amennyi hülyeséget írtam :lol:
ini=tini
a többi kikövetkeztethető! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok,megint itt :)
táppénz ide vagy oda,ma jó sokat pakoltam..

Köszi lányok a tippeket a F-hoz,de...mi a baj a clostyllal?
Én még egyáltalán nem ismerem a bogyókat (szurikat),világosítsatok fel plíííííz :D
Vendég

no már olvasom is az ellenjavallatot:
petefészekciszta esetén nem tanácsos,nekem most szedtek ki egy-egy cisztát mindkét peetfészkemből...
Már csak ezért se kéne :(
Vendég

navared,

mi volt a gond?
1. túl sokáig vártunk :)
Elmúltam 35, pár éve a tökéletes, óramű pontosságú havim 24-26 naposra rövidült, elvileg volt peteérésem, de valahonnan csak hiányzott az a pár nap - többnyire nem nőttek meg elég nagyra kis petesejtjeim.
2. stressz ... mindennapi, átlagos aggodalmak
3. páromra is kihatott a stressz, neki sem voltak teljesen tökéletesek az leletei ...

Mi egyből mentünk lombikra.

Dokim: Skriba Eszter

Módszer - deca, gonal ...

Petesejtlevétel után felhúzott lábbal pihentem, nekem így nem fájt a hasam.
Aztán a beülti után pihentem 4-5 napot, feküdtem, de utána dolgozni mentem - óvatos voltam, de mozogtam!

Ketten indultak ... de az egyik mindig sokkal kisebb volt, mint a másik, sajnos nem is maradt meg. Azért az akkor nagyon rosszul esett.

Ahogy nőtt a másik, úgy lettem egyre boldogabb.

12. héten genetikai uh következett - az ikerek miatt magas maradt a hcg-m, ez rossz eredményt adott, plusz a korom, chorion-boholy biopszia következett az Istenhegyi Géndiagnosztikai Centrumban, mindenkinek csak ajánlani tudom! 50.000 Ft volt. (dr.Bátorfi József, dr.Hajdú Krisztina)

Szív ultrahang 18. héten - dr.Hajdú Júlia (Magzatdiagnosztikai Központ)

... itt tartunk most, izgalmak közepette már a magzatmozgásokat figyelem, és nagyon élvezem, most már igazi örömteli babavárásom van! Mert az elején azért nehéz elhinni, hogy tényleg terhes vagyok (öröm és izgalom együtt jár), aztán nehéz volt elhinni, hogy meg is marad ...
De amióta mozog ... az valami földöntúli érzés!

Így, a nehezén még nincs túl, aki megfogan ... nálunk ez másként zajlik, nem csak ráeszmélünk egy szép napon, hogy hoppá, késik, majd lesz valahogy ...
Nem, mi az első másodperctől kezdve izgulunk!
... szerintem, amíg élünk így marad :)
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm szépen a kedves fogadtatást nagyon aranyosak vagytok!!
Navared!
Örülök,hogy emlékszel rám:) Megkérlek beírsz engem is a táblácskádba?31 éves vagyok Bp.-i egyenlőre azt hiszem mást nem tudok érdemlegeset.

Sajna már nem emlékszem,hogy ki írta az inszem árát.
Ezt,hogy kell érteni?Fizetni kell érte?
Bocsika,ha néha butaságot írok,de még nemigazán tudom,hogy hogy működnek a dolgok.

Kép
Kép
a.ibici

Szia Ibi! :)
Az inszemeknek a gyógyszer árait írták le korábban.
Az meg egyéntől függő,hogy kinek mennyi stimulálás kell,maga a beavatkozás "ingyenes".
Vendég

anya maci!
Gratulálok a kis pocaklakódhoz!!Remélem én is nemsokára ilyen élménybeszámolót tarthatok:)
Megkérdezhetem mennyi idő alatt lettél pocakos?

Kép
Kép
a.ibici

Kisbeeka!

Értem,köszi az infót .

Kép
Kép
a.ibici

Anya maci!
Gratulálok! Olyan jó látni, hogy 35 évesen is simán mennek a dolgok. A többiek itt még olyan fiatalok! Én is elmúltam 35, és néha olyan reménytelennek látom! Jó, hogy jöttél, mert ez engem, és a többieket is felvillanyozza!

Mindenkinek mennek a babaragacsaim, a tüsző, a méhnyálkanövesztő drukkjaim!

Lujzici!
Nekem akkor jött össze, amikor görcsölgettem, és végig éreztem! Úgyhogy hajrá!Nagyon drukkolok!

rodina74

Sziasztok!

Rodina: már nagyon várom az eredményt, legalább annyira mint te. Mint mindenki más, te is nagyon megérdemelnéd a kis jövevényt.

Macsek: jó sokat pihenhetsz, tedd azt remélem lesz eredménye.

Zsu: veled mi van, ritkán jársz erre. Állás ügyben mi van?

Sajti: Remélem kuty nem fázott meg, még mindig nem vagyok képben most akkor mikor derül ki valami nálad, holnap??? Nagyon izgi és nagyon szorítok!

Navi: vigyázz magadra.

Mieza: már egész jól vagyok, a héten vettem ücsörgő párnát, most szokom, mert hetek kellenek hozzá. Lesz uj állás? Remélem a régiből győztesen kerülsz ki.

Hétvégén olvastalak titeket, de nem tudtam ellentmondani egy ujabb utnak. Sopronban fog nyilni egy uj szálloda, már toborozzák a vendégeket, hát én is beneveztem. Se nem olcsó se nem drága majd meglátom. De előtte még annyi minden sok szép más vár rám, még 3 éj és megyek Siófokra, amit nagyon várok. Addig még 2 alkalom dokilátogatás és kezelés - remélem szabadulok a kinjaimtól

üdv nektek és mega-giga drukkok

kispatak
Vendég

Kisbeeka, igen, sajna a Clostylbegit nem a legjobb gyogyó, de legalább jól elvékonyíthatja a mnyh-t :roll: :( pedig máshol (itt inkább a másfajta szurikat erőltetik) ezt adják fűnek fának a petesejt serkentésére... én is szedtem vagy fél évig, pedig nem lett volna szabad! Végül is nem lett bajom, de állítólag max. 3 cikluson át adható... :? MInegy ez már régen volt és nem a BMC-ben!

Anyamaci, akkor neked sem volt leányálom eddig, de legalább most már minden rendben van!!! Ez a lényeg! Biztos fantasztikus élmény érezni a kicsit! Ha meg az ikertesó nem volt olyan fejlett, lehet, vmi gond volt vele...?! Ennek így kellett történnie!

Rodina, hogy viseled az idő lassú múlását? Pedig amúgy olyan gyorsan eltelnek a napok, mégis ilyenkor soknak tűnik. Mi is azt beszéltük párommal, h. mintha már sokkal régebb óta tudnánk, h. kisvacak/ok a pocimban figyel/nek :lol: pedig még csak 4 napja...

Ibici, beírtalak tábliba, nézd meg, h. jó lesz-e így!!!

BMC babaprojekt

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok lányok

Jól írtam egy hosszút és az egész kitörlődött. Sajnálom, de ma már nincs időm így holnap jövök, és bepótolom.

Mindenkitől a drukkokat köszönöm és kérem holnapra!!
Meg Sajtnak is és Zsuzsónak.

Ma is nagyon hosszú napom volt kicsavartak mint egy rongyot!!!

Mindenkinek drukkolok. Babásoknak ragacsot!!!!

Kép
Kép
pancsi76

HOLNAPRA: Pancsi, Sajti, Zsuzsó!!!
Nagyon szorítunk és hamar gyertek a hírekkel!!!
Ugyi más nem megy??? :oops:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Milyen jó, hogy valaki fejben tudja tartani, hogy ki megy holnap!
Pancsi, Sajti, Zsuzsó! Megy a drukk!

Navi!
A napok könnyen mennek, mert egyáltalán nem izgulok az eredmény miatt! :cry:
Már a következő lehetőségre koncentrálok, úgyhogy egyáltalán nem vagyok elkenődve! :wink:
Te, hogy vagy?

rodina74

Szíp jó estét minden kedves fórumozónak!!
Remélem sikerült kipihenni magatokat a hétvégén!!

Kubu, én is jelöltelek :)
Rájöttem ám! Szóval te a terhesség 9 hónapjára szünteted be a rendes alvást. Ezért van az, hogy Marci, miután kibújt, már hagy aludni. Szal ez lesz a kiscsajjal is, egyszóval mindenre marad majd időd!!
Fogmizéria nagyon nem hangzik jól…Remélem hamarosan megoldódik!

Sajt@, hát valóban nem a mi dolgunk lenne észben tartani a nőnapot… :) Nekem van egy bátyám, egyszer azért hívott fel és tolt le de nagyon, mert nem szóltam neki, hogy a húgának, aki nekem a nővérem, születésnapja van, amiről én nem tájékoztattam időben… Szerinted ?? Mégis milyen észjárása van a férfiaknak?!?! :)
Holnapra hatttalmas energiát küldök!

Andrea, az uradnak is van humorérzéke :D Gondolom abban a 10 percben sült az arcodról a bőr :)

Lujzici, ügyi vagy, de megnézem majd egy hét múlva, hogy áll ez a nemizgulás!:) Babaragacsok úton!!

Rodina, remélem jó a közérzeted a teszt közeledtével!! ++++++++

Macs, megy még a pihi?:) Cicmicragacsok érkeznek hozzád!!

Navared, nemsoká itt az a szívhangkukucs, ne aggódj miatta. (Én aggódtam. :) ) Figyi, nekem a punkció óta fájdogál a hasam alja, no nem vészesen és nem is mindig, de szinte minden nap előjön. Azt mondják, hogy teljesen normális a hasfájás addig, amíg nem nagy a fájdalom.
Rókakoma sehol…Nem tudom hol csavarog!!
Hát, akkor az nem olyan vészes, mármint ha ez a hétvégézés csak időszakos. Végülis ma már tényleg annak kell örülni, hogy van mit melózni, sajnos..

Ibici, szia megint! Mesélsz kicsit, hogy mik a tervek, kilátások?

Anya maci, problémamentes babavárást kívánok neked! Mostmár tuti minden rendben lesz, ha már ennyi izgalmon át kellett esned eddig is!

Kispatak, nagyon jó kikapcsolódást neked!

Pancsi, hmmm, kicsvartak? Ehh, hát ez nem valami jó! Holnapi jó hírek majd egy kicsit feltöltenek!! +enerdzsi megy!

Zsuzsó, én is drukk holnapra! :)

Heni, remélem már sokkal jobban vagy!!

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

A.Ibici:
Szia! Én még emlékszem rád, gyere sűrűbben! :) Akkor végre beindult nálatok is a gépezet, gyors babásodást!

Anya maci:
Üdv itt nálunk! Milyen igaz, nekünk tényleg dupla öröm a várandósság és mégis mindig van min izgulni, amire felfogja az ember, hogy igenis sikerült! :)
Gratulálok neked! Eszternél fogsz szülni?

Navi:
Lehet, h. ikres dolog a magas mérce, nemtom... Vagy csak sok bántás, csalódás ért kiskoromban (a gyerekek nagyon kegyetlenek tudnak lenni), talán túl érzékeny voltam a többiekhez képest és ezért inkább begubóztam a magas mérce álcája mögé. Nekem a pasik, fiúk jobban bejöttek barátként, velük egyszerűbb volt, mint a csajokkal. Mára én is sokat változtam, talán jobb szemem van a lányokhoz, így picit könnyebben választok "barátnőt" - ha van kit. Hiába, az ember öregszik és sokmindent megtanul - jobb esetben -, képes látni a valódi személyiséget.

Kispatak:
Holnap vv-re megyek, amin a HCG emelkedését nézik. Ha megfelelő mértékben emelkedett, akkor talán hivatalosan :) is kezdek hinni.
Jól csinálod, kényeztesd csak magad! :)

Rodina:
Nem ám föladni! Hol van még a tesztelésed!!!
Egyébként én sem vagyok mai pipi (38 leszek), úgyhogy simán van remény, amúgy meg 18-nak nézek ki!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

Holnap jön még Vnbeni is a BMC-be.

Köszi a drukkokat holnapra, nagy szükségem van rá! :)

Jójcakkát!

Pá Drágáim!
sajt@

Muzsi:
Mekkora fazon a tesód!!! :lol: :lol: :lol:

Na tényleg léptem, pá drágáim! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti!

Hát nem gondoltam volna, hogy 38 vagy! Annyi csintalanság van benned, mint egy 20 évesben! Ez a jó! :wink: :lol: :lol:

Kicsit feladtam, de nem is baj, mert így ha mégis terhes leszek, nem aggódtam szét magam! Bár, ha pozit tesztelnék, így néznék: :shock:, aztán ezt csinálnám: :cry: :lol:
Jó lenne....

Sajti! Holnapra nagyon szurkolok neked, hogy jó sok legyen a hcg-d!
Csuriba lesz a kezem végig! Nagyon fogjuk várni a híreket!

Holnapra mindenkinek küldöm a drukkokat!

rodina74

Jóóóóóóóóóó hajnalt,

Sajti
Most nem azért de a gépem 3.33-kor jelentkezett be, azonnal eszembe jutottál. :lol:

Nava,
Yes, február 17. ne törd a fejed, nem volt ott Neked ismerős, csak kérdeztem, hogy még jobban csigázzalak Benneteket :lol: :lol:
Ikrek vagyok, asszem ízig-vérig 8)

Ibi,
Üdv újra itt. És drukkolok.

Anya maci,
Üdv közöttünk.
Gratulálok a 22 hetes terhességedhez.

Muzsi,
Alvás: a próféta beszéljen belőled.
Bátyád nem semmi.

Rodina,
Akkor Neked ezt kívánom így ebben a sorrendben :shock: :cry: :lol:

Pancsi, Sajti, Zsuzsó, Vnbeni
Drukkok mára elindultak.

kubuspace

Sziasztok!

Hétvégén sok volt a program, nem tudtam jönni, tegnap este meg, mire elolvastalak titeket, már nem volt energiám írni is. De gondoltam rátok, hiányoztatok ;)

Kubu remélem, már jobb a fogatok, hát nem lehet valami kellemes. Nekem is van horror történetem, egyszer nagyon fájt és a fogdokim épp szabin volt, kénytelen voltam másikhoz menni. Az meg úgy tömte be, hogy a tömés hozzáért az ideghez. Több hónapba került, mire utána rájöttek, mért fáj olyan kegyetlenül a fogam (azzal a foggal eleinte nem is foglalkozott a dokim mondván, hogy azt már betömték). hát néha besz.tam a fájdalomtól. na jó, csak majdnem

Mikor írsz nekünk híreket?

Navi simán lehetsz a terhesvitamintól éhes, lehet hogy inkább azt kéne váltanod elevitre vagy femibionra. Nem tudom, jó-e ha csak minden másnap szeded. Én az első három hónapban inkább szedném minden nap. De lehet hogy csak én parázom túl ezt a dolgot. Nekem meg kéne valami vastablettát szednem a Femibion mellett, mert tegnap a pezsgőtabi majdnem visszajött, elviselhetetlen az íze. Csak az a baj hogy csomóba van plusz folsav meg még más vitaminok. Na majd körülnézek, mit lehetne.

JÓ kis jósnő vagy, ha kisfiú lesz ha kislány igazad lesz :D De nekem is :D

Sajti látod tényleg megkapják ezek a büntetésüket. Az énismerősöm is megkapta egy jó kis comb nyaktörés formájában. Persze ettől mi még nem fogjuk elfelejteni. Jaj de izgulok érted, írj majd amint tudsz. Nem ér megint úgy megváratni minket.

Pancsi csak nem kaptam át a kislányod a betegséget, ne is gondolj erre. Nem semmi hogy bírtál ennyi vizet meginni? Én nagy ivós vagyok de azért ez nagyon sok.

Rodina remélem a teszt mást mutat majd, mint amit gondolsz és kellemesen fogsz csalódni. Péntekre mennek a drukkok.

Muzsi hol található ez a kínai fogantatási naptár? Interneten meg tudom nézni? Én bátyám dettó őt is figyelmeztetni kell minden ünnepre.

Andrea nem semmi lánykérés, férjednek van fantáziája.

Kubu mindjárt visszajelöllek. Ancsyka, téged meg bejelöllek..

Barátnős téma: hát nehéz igazit találni, nekem is a tesóm akinek mindent elmondok. Én is csalódtam 2 nagyon jó barátnőmben is, úgyhogy azóta nem nagyon hiszek az igaz barátságban. Persze szeretnék még kellemesen csalódni.

Ibi üdv újra, és drukkolok hogy minél hamarabb meglegyen amiért jöttetek a béemcébe.

Anya maci, gratula a kis pötyihez.

Nekem szerencsére hamar eltelt az idő holnap már mehetek is szívhangra. Már nagyon várom.

Drukk a maiaknak írjatok beszámolót!

Kép
vayacon

Rodina, van aki még jobban tudja, h. ki megy ma... Vnbenit én is kifelejtettem, de Sajti képben van lagalább!!! :D
Igen, úgy látom feladtad... ez nem biztos, h. rossz! Legalább nem görcsölsz az eredmény miatt, ha meg kellemes meglepetés lesz, az meg szuper :shock: :( :lol:
Én jól vagyok, kicsit fáradtan, szerintem ma pihenek még, amennyit tudok, érzem, h. többett kellene, mint amennyit teszem... várom nagyon a pénteket! Azt hittem, a pozitív teszt után már nyugodtabb leszek valamelyest, de hát ez nem jött be :D

Ma hajnalban olyan borzalmasat álmodtam, de szerencsére fel is ébredtem: megjött a mensim :cry: :twisted: Én meg csak néztem, és szóltam a páromnak és bőgtem, szerencsére gyorsan felébredtem és tényleg felkeltettem szegényt, h. elmeséljem... hát reggel lestem is, h. minden okés-e?! Szerintem ez a hülye Utro folyik és emiatt van az egész... néha éjjel is érzem :roll:

Muzsi, még "csak" petezsáknézés lesz... jobb lenne, ha már a szívhangnál tartanánk! De nem akarom siettetni az időt, csak ez a kettő az alap, aztán kicsit fellélegzem! :lol:
Örülj, h. rókakoma késik! Élvezd ki :D
Milyen kis kedves a bátyád.... remélem, azért eligazítottad :lol:

Sajti, hát engem sem kíméltek a kis gonoszok :roll: nagyon bántóak tudnak lenni a gyerekek, de szerintem ez is csak nevelés kérdése... szóval nekem is volt benne részem! Lehet, ez sok mindenben közrejátszik! Engem amúgy is mindig vagy nagyon szeretnek/tek vagy utálnak/tak... ált. addig amíg nem ismernek, fenntartásokkal viseltetnek irántam... bár ez mostanra már normalizálódott, ahogy a fejem helyretettük :)
Mindig szerettem kicsit irritáló lenni és cinikus... valszín ez is csak álca!
Nagyon szorítok mára, gyere, amint tudsz!!!
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((O))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Kubu, te kis huncut...csigázzuk a jó népet... :roll: :D Tényleg azt hittem emlékezni kellene vkire :oops:
Amúgy sejtettem, h. ikrek vagy te is!!! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vaya, láttam, h. fent vagy, de mire én is megírok egy hsz-t visszaolvasással együtt, addigra lemegy a nap :lol:
Nagyon izgi lesz holnap! Nagyon szorítok, bár szerintem tutti-frutti 10000%, h. minden rendben lesz! :D :wink:
Diplomatikus vagyok, mi :lol: De egyébként ha a párodra rákoncentrálok (nem gondolni semmi rosszra), akkor inkább mégis kislány a befutó :lol: hát kíváncsi leszek!
Szedek én minden nap vitamint, már több mint egy éve. Olyat, amiben van a D-vitaminon kívül minden, ezen kívül pluszban folsavat, B-komplexet, ill. Ca-Mg-ot is külön tablettában... na ehhez csaptam még hozzá a Gravidát a D-vitamin és még több vas miatt! Ezért szedem csak 2 naponta... azért így elég kell, h. legyen! Vagy rosszul gondolom? :?

Muzsi, igen, az a naptár engem is érdekelne!
Amúgy nekem megjósolták, szintén naptár (Jónás-naptár) alapján, h. 33 éves koromban ikreim lesznek segítséggel, ha pedig nem "avatkozunk bele", akkor spontán is 1 évre rá.... ekkor voltam 28 éves, jól kiakadtam, de lehet, bejön :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Feldobom a táblit, h. mindenki képben legyen, ahogy Heni is minden reggel megtette!
Remélem, jó van vagy vagy, ha olvasol minket???!!!

BMC babaprojekt

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!!

Próbálok visszaolvasni,ahogy időm engedi. :lol:

Tegnap hazaérkeztünk,hétvége nagyon-nagyon jó volt.Sokat fürödtünk,ettünk finomakat,sétáltunk,feltőltödtünk. :D

Tegnap a HÍR TV-n láttam egy műsort,nem látta valaki????Meddőségről volt szó,konkrétabban az endometriozisról,illetve a cukorbetegség mint ok,és egy endokrinológussal beszélgettek,Dr,Szendei,azt hiszem a SOTE1-en dolgozik.
És mondta,hogy a 80-as években ÉVES!!!! szinten 4-5 beteget műtöttek endóval.Most pedig napi szinten van 4-5 műtét!!!!!!!Durva,nagyon durva.
Mutatták a műtéteket is,milyen gondokat tud okozni.nem semmi arány,kész voltam ahogy halgattam.

Lesz ápr 18-án és 21-én műsor a lombikról.

Na megyek,puszi,és jövök majd. :lol:
csucsu99
Budapest

Köszi mindenkinek a kedves fogadtatást,nagyon aranyosak vagytok.Olyan jól esik,hogy többen emlékeztek rám:)

muzsi!
A férfiak memóriáról ne is beszéljünk!Szegény anyósom,apósom szülinapjukat nem köszöntenénk,ha a férjemen múlna a dátum észben tartása:(
Kilátások:Minden áron kistesó a 8 éves kislányomnak!!

sajti!
Megy a drukk neked!!Gyere az eredménnyel amint tudsz!!

rodina!
Csuriban az összes ujjam a teszthez neked!!

kubu!
Nem semmi milyen korán kelsz. :shock:

nava!
Köszi,hogy beírtál a tábliba!Most látom,hogy te vagy talán a legújabb kismami?Gratulálok neked!!!

Kép
Kép
a.ibici

HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!!
Ez jót jelent "szűz" kéz és rögtön laptető ugye????

Kép
Kép
a.ibici

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?