Új privát üzeneted érkezett!

Már megint majdnem megcsíptem laptetűt :wink: :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

sziasztok Lányok,

Macs, gratula a 3 babóhoz :-) :-), remélem követed Esztert és Tigriskét. persze az sem baj, ha kisfiú is lesz az ikrek között. :-)

Sajti, küldöm én is a drukkokat nagyon hogy minden oké legyen. :-) mi hétfőn megint kora reggel megyünk, legkésőbb hétre biztos ott leszünk, tényleg jó lenne találkozni. ha gondolod megírom a tel. számomat priviben, hogy biztos megtaláljuk egymást. :-)

Nava, Neked is mégegyszer gratula, a táblázatba azért nem jelentkeztem, mert az ügynöknő nem mondott az inszemre pontos időpontot. a 14 nap márc. 12 lenne, de én úgy tudom hogy nem biztos hogy a 14 napon csinálják. még nagyon kezdő vagyok a témában. :-(

Lányok, tudtok nekem az inszem előkészületére illetve az inszem utánra tanácsot adni hogy mit érdemes enni, inni? Ti mennyit maradtatok otthon pihenni az inszem után? az én melóm fizikailag nem megterhelő, viszont nagyon stresszes, ezért 1 hetet mindenképp otthon maradnék.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sting sajnálom, hogy nem megy jól az üzlet. Remélem, nyáron már kezd javulni és többen mennetek hozzátok is vásárolni.

Kép hol találom a varázslást az oldalon? annyi minden van itt, hogy nem találom. amúgy tök jók az emotikonok. Akkor már holnap cicamami leszel :D Igazolást kapsz a hiányzásra, a lényeg a sok pihi! ;)

Navi laptető? Látom az ikrekre gyúrsz. KépKép

Ancsyka hát ez mekkora szemétség, biztos ezzel akarnak elüldözni. Figyi a lombikhoz meg úgy állj, hogy csakazértis sikerülni fog, hogy jól kiszúrj velük. Én is sokat aggódtam az inszem után az anyagiak miatt, mert mi is szarul állunk. Itt görcsöltem, hogy fogjuk kifizetni a további kezeléseket, és lám mégis itt van a pocimban a babó. Szóval ez a pszhichológiai rész kicsit fel van fújva szerintem. Nyilván nem jó a sok aggódás, de egy pici még belefér.. Úgyhogy sikerülni fog, meglátod.

Angi Navi boszik nem akarjátok megjósolni, hogy fiam vagy lányom lesz? ;) Nekem van egy tippem, bár én annyira nem vagyok jó a megérzésekben. De csak majd a jóslás után mondom el Kép

Kisbeeka Arwent én el tudom örülni, bár nem tudom, mikor jutok hozzá. De igyekszem ;) Írd meg priviben hova küldjem. Amúgy bevallom nekem sem volt annyira szimpi hely a Forgács, de valakinek tényleg bejön. De ez így pont jó lesz, hogy legalább haladtok a vizsgálatokkal. Utána jöhettek béemszibe :D

Sajt ZT ez édes hogy a zurad is meg volt zavarodva. biztos nem lett semmi baja a kutyinak. Neked is vannak ám jó álmaid, hogy épp kakis pelussal.. nem semmi csajszi vagy te

Ja a képet már lecseréltem, volt egy farsangos kép feltöltve azon a párom mágus volt. Ő varázsolt ám nektek a háttérből. Most meg a keresztfiam csatlakozott Marcihoz és csuriban az ujja (csak épp nem látszik)

Pancsi ő a keresztfiam, rajta gyakorlok amíg nem jön a saját. Kép

Szegény hát nem lehet túl jó, hogy ilyen rosszul vagy. Nem tudsz szabira menni?

Janka remélem jól vagy. Írj magadról ha van egy kis időd.

Kép
vayacon

Navi ha nem baj inkább rád bízom a dvd küldést. Én kissé el vagyok havazódva mostanság szal nem tudom mikor jutnék hozzá. Jó te kis kismami :lol:

Kép
vayacon

Zsuzsó: nekem tegnap volt az első inszemem. Röviden: én a 3 cn-on voltam ultrahangon, akkor kezdtem a stimulációt Merional injekciókkal. 7 napig szúrtam és utána visszamentem (10.cn). Akkor már volt 2 nagy tüszőm, ezért aznap este tüszőrepesztő szurit kaptam, 2 napra rá pedig inszem. Tehát a 12.cn -on. Ez teljesen attól függ, ki hogy reagál a stimulációra. Én jól reagáltam.
Kaja szempontból szerintem semmi megkötés nincs. Én 3 napig maradok itthon, de nem fekszek, csak pihenek.

Esetleg bármi más kérdésed van még? Szívesen segítek, ha tudok. Te most akkor hol is tartasz?

Puszi,
Lujzi

Kép
lujzici

szia Lujzi,

köszi a választ.
én hétfőn voltam 3. napi UH-n és jövő hétfőn lesz a következő UH, én is Merionalt szúrok, 2/3-ot. akár még lehetünk zebratársak is. :-D

ha most ünnepeltél, akkor boldog névnapot neked.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó: én is 2/3-ad Merionalt szúrtam, és nekem is egy héttel később kellett visszamennem. Nekem akkorra meg is érett két tüszőcske, egy 22 és egy 19 mm-es. Mindkettő a jobb oldalon, aminek nem annyira örültem, mert azon az oldalon gyerekkoromban volt egy petevezető gyulladás, és a HSG-én le is volt tapadva egy picit. De elvileg megnyílt... az jó lenne!
Persze, lehetünk zebratársak, Vörösmacskával együtt akár... és akkor mi egy ilyen kis hármas csapatocskát fogunk alkotni. :-)
Te a doktornőhöz jársz?
Nem, nincs most névnapom, a Lujzi csak a nicknevem. Bár akár a való életben is szívesen viselném. :-) Azért köszi!

Kép
lujzici

Navi

Szerintem sínen vagytok... :D
angi81

Ancsyka

A fizetésedhez nem nyúlhatnak, főleg ha átvették tőled a papírt.

Nava

A lépcsőház ajtóban álltam.
vnbeni

Sziasztok Csajszik!
Sajtikám Hogy vagytok?

Sting! http://www.titokfilm.hu/thesecret itt van filmbe nézétek meg igy hatásosabb nekem hasonlókat meg ezt kell meg néznem naponta és más a gondolkodásom peddig elég nagy bajba vagyunk de ez az üzlett ki segitt bennünket!Ja és ha érdekel bármelyikötöket szoljatok.Böbém ez ki huzna beneteket az anyagi bajból!És fel virágozna az üzlet!!A vezetőm már 8 millát kereset vele fél év allatt!!
Láttom sok uj van már üdv az ujjaknak!!
Zsuzsibmc,lujzicirodina,meg mindenkinek megy a drukk!
Rolam hogy most közép fül gyuladást szedtem össze elég makacs minden nap járok fülészetre..,de küzdök ellene.Jó az eredményem most spontán probálkozunk mag kapom a millát meg mentem a házat és le nyukszom és sikerül spontán a baboca!!
Kép Küldök nektek egy csokor rózsát!
Puszi mindenkinek!

Kép
rózsa11

Rózsa, nagyon szépen köszönjük a szép Rózsákat :lol:
Gyógyulj meg gyorsan és hajrá spontánkodás!

Zsuzsó, igen, az inszemet a 14. nap körül csinálják, akkor majd szólj, ha már tudsz pontosabbat!
Nagyon szorítok, h. minden gördülékenyen menjen! :D

Vaya, persze, megoldom én! Akkor két pl-ban másolom, aztán elküldöm a csajoknak! De azért ne hajtsd túl magad, pihizzél is, ha meg nem fogsz, akkor majd a baba jelez, h. anyuci tessék többet aludni, mert ügyesen fejlődni szeretnék, h. gyönyörű, egészséges kislányotok lehessek!!! Nekem ez ugrik be mindig... nem tudom, h. beletrafáltam-e? :oops: :D

Amúgy örülnék az ikreknek is... persze tényleg teljesen mindegy!
Állandóan lesem magam, h. van-e vmi tünet... Vaya, te is ezt csináltad, még vv után is? Jaj, azrét izgulok ám kicsit! :wink:

Angi, azért remélem nem úgy, mint József Attila.... :lol: :oops: :roll:
Köszike amúgy!!! :D

Vnbeni, akkor sajna nem tudom, ki vagy :( :?
Na majd legközelebb!

"Újak"! Vnbeni, Kisbeeka, Zsuzsó,... iwiw-en szeretnétek, ha bejelölnélek benneteket? Vagy ti is küldhettek privit, ha van kedvetek!

Kép
Kép
navared
Szfvár

azrét=azért

Muzsi kismami!!! Merre kószálsz??? Ugye jól vagy???!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Jó reggelt! :)

Már lehet, h. láttátok, de nagyon jó kis statisztika a meddőségi központok eredményességéről:

http://www.oszmk.hu/EMKI/bhdb4343234njn ... 010feb.pdf

Pá Drágáim!
sajt@

Mi van lányok???
Csak hárman vagyunk ilyen fittek? :lol:

Lujzici, írtam neked egy szép hosszú levelet és bakker elszállt az egész.... :twisted: :roll:
Na de nem vagyok hajlandó felidegesíteni magam most semmin... úh. majd később újra megírom :lol:

Sajti, kutyuli, aki kintragadt, jól van? És te kismami? Érzel vmit a fáradtságon kívül? :wink:

BMC babaprojekt

Most javítottam, de eddig megelőlegeztem magamnak, h. már szívhangkukucsra megyünk :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi:
A haj az megnő, nemhiszem, h, csufi lennél egy rövidebb frizuval. Amúgy szerdán pont azt nézegettem, hogy nagyon jól van levágva, vagány a fazonja. Én a fodrászoknak folyton mondtam, h, vagány sérót szeretnék, nyugodtan nyeshetnek, tépkedheti, jöhet az asszimetrikus frizkó, de aztán sosem az lett az eredmény, hanem ez a már-már klassziku-nőies... Nemtom méé nem merik az extravagánsabbat nálam bejátszani?
Lehet, hogy féltek tőlem? :roll: :lol:
Lina elég szőrös, de nemrég lábalt ki egy rusnya vesegyulladásból, ezért féltem annyira... Azóta thermopokróccal közlekedik és fekszik, rajta tartom a gubáimat, akár egy vérbeli revizor. :wink: :lol: Azért úgy látom, talán nem vágta földhöz a kint alvás.
A nevelőapuddal talán azért jössz ki ilyen jól és hasonlítasz rá, mert bizti szeretitek egymást és lehet, h. kiskorod óta együtt él veletek? Nekem is volt, de az egy féreg, még a vége felé ki is akart kezdeni velem a rohadék! :twisted: Már túl vagyok rajta, talán ez is befolyásolta a teherbe esésemet tudatilag több más okkal együtt... :roll:
A meditációs élményedre kíváncsi vagyok, h. jól sikerült-e és éreztél-e vmi különdbséget. Olyan izgi! :)
Hú, mennyit írtam neked, de képtelen voltam leállítani az ujjaimat. :lol:

VMacs:
Igen, egyről beszéltünk talpilag, sokan dicsérték.
Naggyon-naggyon-naggyon szorítok mára!!! :D :D :D

Szöszi:
Nagyon köszönöm! :)
Figyu! Már annyian írtunk az alapítványi támogatott beavatkozások lehetőségéről, nem néztél még utána?

Rodina:
Ne csüggedj!!! Nézz rám! Negatívat teszteltem, rendesen megjött, erre most emelkedik a HCG-m! Én sem gondoltam volna, most sem fogtam még fel és nem merem elhinni... Nem szabad feadni, még az uccsó pillanatban is történhet bármi! Fő a pozitív hozzáállás, a görcsmentesség. :) Nagyon drukkolok nektek!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsuzsi.bmc:
Hétfőn mi negyed-fél 9-re érünk be, titkosinfó menta priv.
Inszem előtt már lehet szedni a kismamavitamint, pempőt. Egyél sok fehérjét (tonhal, nyers túró, fehér husik, tojás...), igyál sok bubimentes vizet. Inszem után ugyanígy, az egy hét otthonlét tökéletes. Kíméld magad, hagyd, h. kényeztessenek és pihenj sokat, no házimunka, hajolgatás, emelés, cipekedés, erőlködés!
Persze van aki ugyanúgy csinál mindent és mégis babás lesz, de én ettől izgulósabb vagyok és nem adok esélyt a sikertelenségnek, holmi melózással, vagy cipekedéssel. Ezt majd biztos érezni fogod, hogy neked mi a jó (remélhetőleg). :)

Vaya ZT:
Háát, tényleg meg vagyunk zakkanva, úgy tűnik... :lol: Mi lesz később? :shock: :lol: :lol: :lol:
Óóó, emlékszem arra a kalapos képre, jó nagy és csúcsos! Így már okés.
Úgy látom, sokunk küszködik anyagi problemákkal mostanság, de mégis az a legszörnyűbb, ha nem bírják folytatni a babaprojectet... Remélem ezek a franmcos problemák mostmár elköszönnek mindenkitől, mert egyhelyben úgysem marad semmi a világon, folyton jönnek a változások.

Rózsa:
Köszönjük a szép rózsacsokrot - egy darab a lelkedből... :)
Hétfőn megyek újabb vv-re, mert a szerdain kiderült, hogy emelkedett a HCG-m. :) Eddig nyugiba voltam, de mostmár várakozással tekintek a hétfőre, nagy-nagy szemekkel.
Anyum is a fülével szenved, úgylátszik ez az időjárás nem kedvez a "füleseknek". :? Gyógyulj meg, most biztos gyógyszeres gézt dugogatnak beléd, ha jól gondolom... Annyira kívánom nektek, hogy a topon legyetek minden szempontból! Már nagyon megérdemlitek. :)

Pá Drágáim!
sajt@

Navi:
Csak az émelygést, most fáradt sem vagyok...
Na, kívánós az iiigeeen!!! Tudod mit kívánok, de nagyon? Hát ezt:
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Csajszik,nagyon köszönöm mindenkinek,hogy egyből ugrottatok a dvd kérésemre,tündérek vagytok!! :)

Navi: igen,iwiw okés a részemről,továbbiakat priviben ;) :lol:
Vendég

Kisbeeka:
én is iwiw, ha akarod... :D

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti, nem csufi ám a hajcim, csak elég rövid és szerintem ha látdád, azt mondanád, h. vagány :lol: Remélem, pénteken majd együtt megyünk petezsákkukucsra és akkor majd jól megnézheted!!! Aztán, ha tetszik bejelentelek hozzá :lol: ő nem szarozik, amúgy a színházban is csinál hajakat és az egész családom hozzá jár, úh. elég ügyeske és nem utolsósorban gyors is!
Megértem ám, ha kutyuliért aggódsz, csak vicceltem, amikor azt írtam, h. mi baja lenne, hisz szőrös :D
Igen, már 11 éves korom óta "nevel", először nehéz volt egy új apuka (egyáltalán, h. van apukám), de nagyon szeret! Sosem tett különbséget köztem és a tesóim közt!
Egyébként az biztos, h. nálad az is bejátszhat, h. a mostoha apád ilyen görény volt... ezek durva dolgok, nem lehet csak úgy elmenni mellettük. De remélem, már sikerült túljutnod rajta... sőt minden jel arra mutat! :D
Na én is hosszúra sikerültem :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Kisbeeka, oksa!

Sajti, igen, ezt én is eléggé, de mostanában csak álmaimban :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

küldtem az adatokat Sajti ;)
Vendég

Navi,nagyon szép pár vagytok,a babóval (babókkal) már tökéletes lesz az életetek!:)
Vendég

Na megyek, mert lépek itthonról, egy kis kimozdulás remélem jót tesz! Ma legalább nem leszek egyedül! :D Ráadásul a napocska is kisütött! Elmegyek turkiba is, hátha rálelek vmi csini nacira, ami nem szorongatja a pocimat!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Kisbeeka, nagyon kedves vagy :lol:
Te is csini vagy!!! Lehet, h. tudom, miért vagy kisbéka? :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

[quote="navared"]K írta:navaredisbeeka, nagyon kedves vagy :lol:
Te is csini vagy!!! Lehet, h. tudom, miért vagy kisbéka? :wink:

köszönöm :oops: :)
Kisbékának az exem nevezett el még anno,mert úgy nyúltam el az ágyra zuhanva egy kirándulás után,mint egy béka :D
Vendég

Sziasztok Kismamik és Lennedő Kismamik! :lol: :lol: :lol: :lol:

Remélem mindenki jól van... hála ég ma már péntek (ez nekünk rövidebb nap is).. aztán vééééégre hétvég :)

Macsekom: Mára: Pillanatragasztó-Technocol Rapid-Pálmatex szállítmány fénypostával indult :)+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Navi: Neked az iwiw-es képeiken is olyan "állat" hajaid vannak.. biztosan a mostani is tökjólehet :) Hogyvagy KISMAMI??? :)

Sajtika: Úgy szorítok érted! Hétfő nőnap :).... ez a kis vásott Sajtkukac gyerek igazán megköszönthetne... :)

Zsuzsó: Én az inszemek után egyszer 1 hetet, egyszer meg 2 hetet voltam otthon.. de a másodiknál az pont a karácsonyi időszak volt, és kikellett venni a maradék szabit. Egyébként ez volt a legjobb, ha módom lesz rá én ha lehet és még szükség lesz rá persze :).. itthon lennék mindig..... Ja a termináltkor is voltam pár napot....de az nem volt egy hét.... Van aki már másnap megy dolgozni.....
Az én melóm sem fizikai, de a melóhelyi légkör nem a leg ideálisabb egyrészt ezért is maradtam és fogok is maradni otthon, másrészt meg bkv-val járok, több mint 1 óra az út csak be a melóhelyig.. és vissza is ugyanennyi... aztán hazafele elég meredeken kell a megállótól 3 utcányit fölfelé hegymenetben menni hozzánk... lefele még haggyán..de haza elég gáz... na de nem rovázok itt Nektek :))))

Rodina, Lujzi: A Macsek-féle ragasztószállítmányból 1-1 pakkot természetesen Ti is kaptok :)++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép: Drágám..... Nagyon csöndben vagy :) Ti mikor kezdtek?

Lányok, remélem senkit nem hagytam ki abból a csapatból, akikért most szorítunk.. :)

Nekem még semmi előjel, hogy megjönne.. a ciklus.hu szerint pedig elméletileg ma kéne.. és annak már napokkal előtte szokott előjele lenni..... de hát sosem volt pontos... pedig jólenne ha már minél előbb, mert akkor már indulhatna a visszaszámlálás az áprilisi inszemre... Hát remélem hétvégén...
andrea-1

Navi,mit gondolsz az Arwen tornáról?
Sok sikersztorit olvasni róla,talán Neked is segített?;)
Vendég

Sajti is naon céééééééép!!! :D

Ilyen helyes csajszik,és mégis küzdenek...
de még hogy!! :)
Vendég

Sziasztok :lol: :lol:

Rózsám:Szia!sajnálom hogy megint nem vagy jól és a füleddel baj van!de rendbe jössz hisz jön a tavasz is a virágok is nyílnak...
Köszi a filmet nekem is megvan de valahogy olvasni sokkal másabb sokkal jobban érti az ember a lényeget!vagy csak nekem ilyen a "felfogásom"
:lol:
Egyébként nem gazdag akarok lenni mert nem vagyok egy telhetetlen ember csak a kis megélhetésünket szeretném jobbá tenni!
Így arra döntöttünk hogy megint elmegyek normális helyre dolgozni ami legalább fix pénz lesz!sajnos a gyerek témával nem tudom mi lesz a szívem megszakad hogy megint a cél előtt kell feladnom......
remélem te helyre rázódsz és megy spontán is!puszillak téged!!!!!!!!
sting1982

Navi:
Bizti jól áll! Lehet, engem még péntekre nem hívnak vissza... Bár örülnék egy kis leskelődésnek! :)
Már továbbléptem, de ehhez a lélekgyógyász is kellett. Hihetetlen, h. mennyi idiótaságot cipel az ember évekig a batyujában és nem is tud róla, a tudatalattiban meg ott gonoszkodik a sok szemétre való élmény.
Jó bányászatot, néha én is bevetem magam, nemrég három szoknyával gazdagodtam. :lol:

Csajok! Én mindenkinek ajánlom - a hitetleneknek is - a lékekgyógyászomat, mert nagyon sok mindennel szembesített a kezelés során, amire nem is gondoltam. Én is úgy mentem az első kezelésre, hogy már előtte is és alatta is csak nevetgéltem, de a végén megdöbbentettek a doktornő szavai. tök igaza volt!

Kisbeeka:
Nagyon helyes nőci vagy! :) Én már mellédláttam egy szőke kislányt is, aki átkarolja anyuci derekát. Bocs, de ez kibukott belőlem! :) A párod esetleg világos hajú?

Andrea:
Milyen igazad van! Nem is figyeltem fel rá, hogy nőnapkor megyek. Csak jó dolgok történhetnek velem aznap! :)
Neked meg jöjjön a véééér!!! Aztán irány a bíemszí! :)
))))))))))))))))))))))))))))((((((((((((((((((((((((((((((((

Sting:
Ez igazán jó ötlet, h. fix melót keresel, talán így beállsz egy rendszeresebb életvitelre is és az meghozza az eredményt.
Van a presszótokba (vagy éttermetekbe, nemtom mi a jó szó rá) pl.: újságárusítás, totó-lottó, kaparós sorsjegy? Az ilyesmik becsalogathajták a vendégeket, mert "csak beugrom egy újságért", aztán talán mellé megkávézik, reggelizik, ilyesmi... Csak egy kósza ötlet volt... Esetleg akciókat is csinálhatnátok...

Pá Drágáim!
sajt@

[quote="sajt@"]K írta:sajt@isbeeka:
Nagyon helyes nőci vagy! :) Én már mellédláttam egy szőke kislányt is, aki átkarolja anyuci derekát. Bocs, de ez kibukott belőlem! :) A párod esetleg világos hajú?

hihihi :D
nem mondasz hülyeséget!
Nézd meg egy perc múlva a wiwemet! ;)
Vendég

Szöszi, Heni és akiket érinthet:

Ezt találtam a neten, asszem a bal oldalon a kapcsolatokban talán telefonszám is van, ahol lehet érdeklődni, mert ezt írták pl.:
"Az Országgyűlés határozatot fogadott el arról, hogy a rossz anyagi körülmények és a szegénység ne lehessen akadálya a meddőségi kezelésben történő részvételnek (a határozat teljes szövege: http://www.complex.hu/kzldat/o05h0062.htm/o05h0062.htm))"

http://www.lombikbaba.civil.co.hu/modul ... age&pid=81

Itt regisztrálni kell, hogy belenézhess a kapcsolatoka, de talán a telefonos tudakozóban is megtalálhatók... :roll: Szerintem egy próbát megér!
Ha ők nem tudnak segíteni anyagilag, akkor talán tudnak mondani olyan helyeket, ahol igen.

Pá Drágáim!
sajt@

Sajtikám... nem eszk ilyen forrón.... most márciusban még nem megyünk sajna.. majd csak az áprilisi megjövetelkor..... szal már addig számolnék vissza... :)
andrea-1

Sting Baby:
Sajnálom, hogy megint halasztani kell a fránya anyagiak miatt... Viszont nézzük a jó oldalát, ha sikerül elhelyezkedned, ráadásul egy olyan melót találni, amiben még örömöd is leled, az olyan pozitív energyket szabadíthat fel Benned, ami csak jó lehet..... ki tudja, lehet ez fogja meghozni a várva-várt babókát... :)
Én nagyon szorítok Neked!
Pussz,
andi
andrea-1

Kisbeeka:
Júúúj, de cukimanóci voltál picinek!!! Én is voltam egy ideig szőke, göngör. Akkor a meglátásomat most alátámasztottad, aztán nem feleselni, ha barna hajú fiúcska lesz belőle! :)))))) :wink: Max. átveszem, ha nem kell. :lol:

Na lépek, pá! :D

Pá Drágáim!
sajt@

[quote="sajt@"]K írta:sajt@isbeeka:
Júúúj, de cukimanóci voltál picinek!!! Én is voltam egy ideig szőke, göngör. Akkor a meglátásomat most alátámasztottad, aztán nem feleselni, ha barna hajú fiúcska lesz belőle! :)))))) :wink: Max. átveszem, ha nem kell. :lol:

Na lépek, pá! :D

mindketten szőkék voltunk párommal :)
mostanra bebarnultunk,de egy jóslat szerint 2 lányunk lesz.
Persze arra nem tért ki egy a jóslat,hogy egyszerre születnek-e meg ;)
mindenesetre nagy esélyem van iker-terhességre,mert a családunk összes női tagjának lett volna... Ez elég furi.
Amúgy mindegy,hogy fiú vagy lány (bár mindketten lányra szavazunk), mindenképpen maradéktalanul boldogok leszünk! :D
Vendég

Kispatak: igen Pesten voltunk, de nagyon jó volt!

vbeni, bocsi, összekevertelek vayaconnal, neki ígértem a pregnyl-t. Viszont mivel neki már nem kell, újra szabad egy hűtőben tartott, bontatlan Pregnyl :lol:
Illetve van egy rakat Bromom, mert az nekem ugye nem jött be.
Írjatok privit !

Ancsy, hát ezek nem túl jó hírek, egyeltalán nem örülök! Sajnálom, buzi munkáltatók :shock: Gondolom a saját fizujukból nem igazán vonnak le…

A barátnőm tudja, hogy mi történik velem, de szerinte ez nem kéne, hogy hatással legyen rám.
Tudom gonosz dolog, de én nagyon életpárti vagyok… Szerintem Navi már most anyuka!!! Ezek szerint a barátnőm is… és ott van benne egy nagyon édes ártatlan kisember, nekem meg pont egy olyan a legnagyobb álmom… Szóval, most kicsit nem lesz a barátnőm, nem is baj.

Ma teszteltem, egycsíkos szomorú arcos. No, de majd legközelebb!!!
Már szedek mindent, amit csak lehet.

Képzeljétek, elég jó ajánlatok találnak meg állással kapcsolatban. Most majd nagyon el kell döntenem, hogy mit szeretnék… Mert van magas pozíció, jó fizuért, de ugye én már babásodni szeretnék. Viszont van olyan magas pozíció, ahol azért nem kell halálra dolgoznom magam…
A másik, hogy a saját vállalkozást beindítom, és itthon maradok, emelett project jelleggel dolgozgatok.
A harmadik, hogy beállok egy multihoz, alacsonyabb pozícióba, hasonló fizuért, de nyugis, biztos háttér, kevés felelősség és normál munkatempo.
Jaj, a hétvégén nagyon el kell döntenem ,hogy mit szeretnék…
Hétfőn megyek a régi céggel tárgyalni, szorítsatok!!

Navi, az arwen tornást én is szeretném ! Köszönöm előre is!!!

Macccs, annyir szurkolunk és tényleg tessék legalább az első pár napban pihenni

Lányok, akik már volt long protokolon, az leírná, hogy milyen? Megyek az 21. napon és aztán? Megvárunk közben egy Piroskát és a következőnél kezdünk?
mieza

Navi ajánlotta, hogy menjek el cukorterhelésesre.
Elmentem. Ma kaptam meg az eredményeket, a 2 pontos 57 lett. Gondolom ez sok.

Mit tegyek? Mire vigyázzak? Mi az amit kérdezzek majd konzultációkor?
A Mens Mentist képtelenség felhívni, csaknem 2 órája pórbálom, Vagy foglalt, vagy fel sem veszik...

Segítség METesek, segítsetek :)
mieza

Bocsi, megint kavarok, a METről Woody írt ezelőtt.
A Met-tel kapcsolatban tudtok segíteni? Kicsit káosz a fejemben és minél többet olvasok róla, annál rosszabb..
MET, PCOS, inzulinszint, IR…
mieza

Felvették, hétfőn mehetek :)
mieza

[quote="mieza"]F írta:miezaelvették, hétfőn mehetek :)

jujj de jó!! :D
végre jó hírek! :)
Vendég

Mieza.

Lehet, hogy majd szükségem lesz egy kis kioktatásra, a munkahelyi kirúgással kapcsolatban.... :)
Ha ilyen sok jó munkalehetőséged van, egyet lepasszolhatnál nekem is :) Úgy itt akarom hagyni ezt a céget , mint a húzat!!!!!!
Csajok, én is akarok iwiw-en bejelöléseket :cry: Navi, Vaya, Mieza..és mindenki :P
ancsyka

Istenkám, istenkám!! Hát micsoda sziivmelengető hiirek!!

Navared, nagyon boldogságos, kiegyensúlyozott, sokat mosolygós kismamaságot kiivánok!!! Nagyon izgi, hogy hány sziivhang lesz két hét múlva!!! :) Azért reméljük, hogy nem az 1+1+1+1 jön be :) Ja, és nekünk is Rita biológusnő segiitkezett ám! :) Nagyon husi az új vonalzód!
Ez a könyves sztori!!!Mégis ennek mennyi az esélye?!
Ja, és még annyi, hogy én egyhuzamban olvasom vissza a fórumot szerdától, és tuttti ébren vagy, mert nem biirtad volna eddig álomban!!Szal most már tényleg ne csipdessed magad, mert tényleg ébren vagy!!! :)
Hát nem tudok annyit inni… De azért törekszem minél több folyadékbevitelre. De szerintem max 2-3 liter megy le.

Sajt@, csak iigy menjenek a dolgok tovább!!Aztán eljön az az idő is, amikor már megnyugodhatsz és örülhetsz!!Nagyon szoriitok először a hétfőhöz, aztán a petezsákkukucshoz!!!!
Miért nem lehet már hétfőn meguhuzni? Vagy még akkor nem látszódna valszeg?
:) Kutyu remélem kiheverte a kizárás miatt megélt megrázkódtatást! :) De tényleg, azért szoktak nyüszögni vagy vakkantani, nem, ha nem tetszik nekik valami? Lehet jól elvolt az éjszakai létben :)
Mi jól vagyunk :) Tényleg. Most márc 18-ig nem látom a csöppenetet, szal megpróbálok nem idegeskedni addig. Leginkább a fáradtság jelentkezik nálam, mint tünet, rókázás, émelygés elkerül…amit néha bánok…de csak módjával bánkódom. :)

Vörösmacs, 6 petesejt, na, te nagyon ügyi vagy!!Remélem azért maradt néhány körmöd!Egyébként én sem tudtam aludni egy beavatkozás előtt sem…Aztán persze a sziivhang előtt sem… Nu, nagggggyon szoriitok a mához!!! A három picúr jól befészkeli majd magát a pocidba!Pihenj sokat!!!++++++++++++ Minden okés lesz!

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Ancsy, remélem a lehetőségekhez képest a legjobb sült ki a „beszélgetés”ből. Hát, látom már, hogy nem igazán. :( Biztos nagyon nehéz, de azért gondolj arra, hogy a pároddal biztos meg tudtok oldani mindent!!Tuti találtok megoldást, csak fel ne adjátok!Semmiképp!!És ha kicsit nehezebb is lesz most, de a jövőbeni beültire tessék nagyon vágyni és nem leiirni!!!Nagyon szoriitok, hogy most már majd valami jó jöjjön!!

Eszter, ügyi, ahogy eldöntöttétek a nevek hovatartozását :) Várjuk a pocakos képet nagyon!

Rodina, babaragacs minden nap megy! Remélem megy a bizakodás is!! :)

Pancsi, remélem jó hiireket kaptál ma! A hétvégi melóhoz kitartás, próbálj meg laziitani, amennyire csak tudsz. Aztán nemsoká vége a stimunak, tuti jobb lesz, ha nem kapsz már majd ennyi hormont!
Még korábban kérdezted: volt Gnrh kezelésem még 2008 végén.
Az uccsó műtétem 2009 októberében volt, a beültim pedig 2010 januárban.
Nem, én nem rókáztam még…, pedig én azok közé tartozom, akik szeretnének…Csak hogy tudjam, minden ok…De hát ha nem lesz rókakóma és mégis minden ok, akkor azért nem fogok utólag bánkódni :)

Lujzici, hozzád is mennek a babaragacsszálliitmányok!! Ne agyalj ezen a jobb oldal, bal odal problematikán!! Ki tudja, hogyan reagál most a szervezeted! A lényeg, hogy a fiúk jó helyre kerültek és megtesznek mindent, hogy babás legyél!!

Kisbeeka, remek, majd gyere a hiirekkel, hogy hogy mennek máshol a dolgok!Csak jókat kiivánok addig is!!

Vicky, a szerencsecsomag Barbitól jókor jött… :) Azóta is ilyen kedves velünk?:)

Mieza, nagyon jól hangzik az, hogy a főnökség nyilatkozza, hogy eltolták!!Ügyes vagy, csak iigy tovább, és növekszik majd az az alap rendesen!Hát üljetek le a pároddal és mérlegeljetek, hogy melyik meló lenne a legjobb!Tudod, pozitiiv, negatiiv jelek, aztán összegzés…Azért nagyon szerencsés is vagy, hogy ennyi lehetőséged van! Használd ki a legjobban!!Cukor témában nem vagyok otthon, de majd a többiek!

Vnbeni, szoriitok a hétfői kezdéshez!!De azért higgy magadban is!! ++++

Sting, hát a stressz az egy nagyon nagy ellenség!Kiivánom, hogy minél hamarabb eltakarodjon az életetekből és 100%-osan a babusra tudjon a párod is koncentrálni!

Zsuzsibmc, drukk a hétfőre, biztos jól reagálsz a gyogyókra!

Vaya, naon ari a keresztfiad! És szépséges is, szal jó példa lehetett nektek! :) Persze, ha kisfiút jósolsz te is és a többiek is :wink:

Rózsa, mielőbbi gyógyulást, és legyen igazad, hajrá spontán babus! :)

Andi, rem hamar beköszönt a bládi!Akkor ezután még egy ciklus, aztán indulhat is az inszem?

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

[quote="muzsi"]K írta:muzsiisbeeka, remek, majd gyere a hiirekkel, hogy hogy mennek máshol a dolgok!Csak jókat kiivánok addig is!!

Köszönöm,tündér vagy,én is minden jót kívánok Neked!! :D
Vendég

Sziasztok lányok elöször Macsról.
Találkoztam vele láttam az 5 sejtes embrióit. Hát nagyon helyesek!!
Lefotozta a telefonával és megmutatta. Vártak még, mert rengetegen voltak.De nagyon boldog, egész ki van virulva. Nagyon drukkolunk neked Macs!!!!!!!! A szeme láttára lett 4 sejtesből 5 sejtes és ezen annyira meg volt hatódva..

Kép
Kép
pancsi76

[quote="pancsi76"]S írta:pancsi76ziasztok lányok elöször Macsról.
Találkoztam vele láttam az 5 sejtes embrióit. Hát nagyon helyesek!!
Lefotozta a telefonával és megmutatta. Vártak még, mert rengetegen voltak.De nagyon boldog, egész ki van virulva. Nagyon drukkolunk neked Macs!!!!!!!! A szeme láttára lett 4 sejtesből 5 sejtes és ezen annyira meg volt hatódva..

de örülök!!
gratulaMacs!!
:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Vendég

én is picit fellelkesültem a mai jó hírektől!!
annyira jó végre olyan példákat látni,amik optimizmushoz vezetnek :)
Vendég

amúgy megkérdeztük ma a másik ügynökség dokiját,ha inszem is jó lenne nekünk,azt azonnal lehetne kezdeni,míg lombikra a legközelebbi időpont októberi...
csak akkor az inszem 40000+gyogyó ... :roll:
Vendég

Mieza, ez még nem tuti, hogy sok az 59.

Mennyi lett a 0 perces Vércukor és IR, illetve a 120 percesek?
Ha 5x több a 0 percesnél, akkor van enyhe IR és diéta + Met.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?