Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

amina: hajrá november! kitartást a bromohoz!

krisz: ma ettem hallét. :wink:

rakok táblát, szóljatok, ha vmit javítsak benne :wink: köszi.

Kép
Kép

kati
katica30

Krisz!

Köszi, egy kicsit jó volt távol.... most majd visszarázódom, kezdődnek a vizsgálatok, lapar + hisztero, ha minden jól megy a 3. lombik. Te hol tartasz??

Hunci, nem leszidni, de nem tudtam tartani a diétát, vissza is szedtem pár kilót, de majd most (mindig ezt mondom, de... )

Katica: mega drukk tapiragik ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Újakat üdvözlöm itt, csak kitartás......!!!!!

Katica - drukk!!!! a többi akciózónak is!!!!

Amina - van másik gyógyszer is, ami helyettesítheti a Bromó-t, ha ilyen erősek a tüneteid, most sajnos nem emlékszem a nevére, de van Bromós topic is, ott biztos tudják.

Én megyek csütörtökön UH-ra a Kaaliba, aztán irány a saját dokim :-)
leo50

Sziasztok!

Nagyon elvesztem, de azért néha olvaslak benneteket! Látom beindult a babásodás :D

Üdvözlet a újaknak!

Katica

+++++++++++++++++++++++++++++++
buborék5

sAnnah, néha belefér, szerinted én állandóan tartom azt a fránya diétát???Neeeem...terhesen rohadt nehéz volt tartani, de akkor azért kibírtam a baba miatt, de előtte voltak megingások egyszer-egyszer.Nem baj!Kivi vagyok a kontrollra, rendben lesz minden!:)
Vendég

SZiasztok!

Katica,
fagyitapasztók! ++++++++++

Bella,
++++++++++ :wink:

Sannah,
jó, hogy bejelentkeztél! :)
Így legyen! :wink:
Látom mozgalmas időszak következik...
angel37

Bubiiii, szijjjja! Végre a csellengők is visszazökkennek közénk. Hogy vagy leányzó?

Sannah, ha minden jól megy, én október-novemberben kezdem a 2. lombikot. Fúj csúnya lapar. Ezen sajna mindenki átesik előbb-utóbb. Mikorra várható a kisműtét?

skrisz72

Skrisz

Köszi a kérdést, vagyogatok. Nem tudom mikor kezdjük a 4. lombikot, mert most minden elég zavaros körülöttünk és apának ismét biopsziát kell csinálni.

Október- november mindjárt itt van :D :wink:
buborék5

Bubi, azért gyere időnként, és számolj be a fejleményekről. Persze, csak ha neked is jó, ha beszélgetsz velünk róla. Nem kell siettetni semmit. Megvár az a baba! Nálad minden rendben? Hormonálisan, immunológia szempontból, IR stb.? Már minden vizsgálaton túl vagy? Mert ha még valami kimaradt, szerintem csináltasd meg a 4. előtt. Biztos, ami biztos alapon.

skrisz72

Katica, egészségedre! Biztos örültek a kicsik is a finom levesnek.
Az már biztos, hogy úszni fognak tudni. :wink:

skrisz72

Buborék, gyere gyakrabban!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok! Hát egyik szemem sír, a másik nevet, de inkább sírok. Délelőtt még nem voltam ezzel így, de most hogy végiggondoltam az eredményem.... A hiszteron túl vagyok, nincs semmi panaszom. A méh taljesen rendben van, ami a lombikhoz teljesen tökéletes. Viszont a tubaszájadék fedettnek tűnik. Ezt nem igazán értem, áprilisban voltam HSG-n és akkor az a doki, aki csinálta, azt mondta, mindkét petevezeték átjárható. Bár nem tudom pontosan mi is a "tubaszájadék" de a petevezeték kijáratára gondolok. Tévedek? Szóval életem legszörnyűbb vizsgálata volt az a HSG áprilisban, és kiderül, hogy nincs is minden rendben. Akkor most megint ott tartunk, hiába lesz páromnak sokmillió kiskatonája, ha nem tudnak átjutni. Még egy HS-t nem szeretnék, nekem tényleg annyira rossz volt, akkor ezerszer inkább a lombik. Csa már úgy örültünk, hogy talán spontán is lehet baba, vagy inszeminációval.

Az IR-re annyit mondott doki bácsi, hogy ha a háziorvosom nem ír fel, akkor majd ő felírja a metet. És hogy kb. 3 hónapot várjunk a kontrollig.

Szóval szomorú vagyok, én még senkit nem hallottam akinek HSG után 5 hónappal már lett volna valami gond. Megpróbálom majd felhívni azt az orvost, aki csinálta és elkérni a röntgenem, csak egy záróelentést kaptam, amiből semmi nem derül ki, csak az volt hogy átjárhatóak a petevezetékek.

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

Amina,
sajnálom, hogy így megviselt a bromo! :( Dokit hívtad ma?

Buborééééééék!!!!! :P
Merre vótál? :lol: Hiányoltunk!!!

Sannah,
szia Neked is! :P (diétát én is alig bírom... :oops: )

Katerina,
nagyölelés Neked!!! :oops: Doki mit mond???

Katica,
megadrukk ma is+++++++++++++++++++++++++++++++

(lécci írd majd át nálunk a lombikot januárra!)

/Till is kínlódik: felülfertőződött az allergiája, így hónap antibiót írat a házinéninél...már annyi gyogyóm van, hogy dobozban tárolom, és ráírom a rekeszekre, melyiket mikor kell bekapdosni... :oops:
(+ mai bosszúságom: Manó másik tanítónénije nem csípi a kölköt...minden nap úgy fogad, mikor megyek a kölökér', hogy asszem, leordítja a fejet a nyakamról, hogy ez a gyerek kezelhetetlen, megígy, megúgy...ráadásul piaszaga van!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: -ma aszittem még egyet szól, és megrúgom... :evil: )

tillidian

Ja, elfelejtettem:

csütörtökön 21 órakor cahtelünk a blogon, aki ráér, gyűjjön!!!!! :P

tillidian

Az ám!... Amina! Mit mondott a doki?

Kép
kisbuta

Sziasztok,

ma nap közben nem tudtam jönni :( Viszont mivel munka van, gyorsan eltelt a nap.

Amina, remélem, ma már jobban vagy.

Till, ilyen még van??? Na nem a piaszagú tannénire gondolok, hanem hogy ennyire éreztetik a személyes szimpátiát? Eléggé durván hangzik ez az egész :?

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok Lányok!

Katica: nagyon drukkolunk, a ferjecskem is mindig kerdi mi ujsag Veled! hajra hajra fagyibabak!

Till: nagyon sajnalom, remelem hamar rendbejossz!

Katerina: sztem is nezz utana! azert 5 honap alatt nem szokott elzarodni...mondjuk en sem tudom mi az a tubaszájadék... :oops:

Mó, Leo50: koszi az infokat! utana is neztem a norprolacnak.

Ma mar semmi bajom nincs, de nem is vettem be a bromot...
Sajnos ugy alakult, hogy terveimmel ellentebe kulfoldon voltam egesz nap, igy nem tudtam beszelni a dokival, de holnap felhivom.
Nem szivesen szednem tovabb ezt a gyogyszert, kivancsi vagyok mit fog mondani.... es ma sem veszem be, lesz ami lesz...

Egeszegestol kicsattano, vidam estet mindenkinek :lol:
De szuper erzes, ha ez ember jol erzi magat! kezdem egyre jobban ertekelni... :)
amina
amina09

Sziasztok Lányok!

Katica: nagyon drukkolunk, a ferjecskem is mindig kerdi mi ujsag Veled! hajra hajra fagyibabak!

Till: nagyon sajnalom, remelem hamar rendbejossz!

Katerina: sztem is nezz utana! azert 5 honap alatt nem szokott elzarodni...mondjuk en sem tudom mi az a tubaszájadék... :oops:

Mó, Leo50: koszi az infokat! utana is neztem a norprolacnak.

Ma mar semmi bajom nincs, de nem is vettem be a bromot...
Sajnos ugy alakult, hogy terveimmel ellentebe kulfoldon voltam egesz nap, igy nem tudtam beszelni a dokival, de holnap felhivom.
Nem szivesen szednem tovabb ezt a gyogyszert, kivancsi vagyok mit fog mondani.... es ma sem veszem be, lesz ami lesz...

Egeszegestol kicsattano, vidam estet mindenkinek :lol:
De szuper erzes, ha ez ember jol erzi magat! kezdem egyre jobban ertekelni... :)
amina
amina09

Köszi lányok, hogy hiányoltatok!

Skrisz

Csak az alap vizsgálatok vannak meg, ami feltétlenül kell a lombikhoz.
Olyan mint pl. IR nincs meg és nem is tudom hogyan kezdjek hozzá, pedig valahogy rosszat érzek ezzel kapcsolatban.

Till

Azért ez elég durva!
Jobbulást!

Katerina :(
buborék5

Lányok,
ez komoly, mármint a tantónéni-sztori :oops: (én is aszittem, hogy ez a "fajta" már "kihalt", mert ugyen nekünk még voltak ilyen tanáraink, még most is feláll a toll a hátamon, ha eszembe jutnak! :evil: - de hogy a mai világban??? :shock: (Apával csak "Alkesz-néninek" hívjuk, elég őskövület, az biztos! És mikor Manót beírattuk ezt a szipirtyót dugosták, csak a másik tan-nénivel találkoztunk, aki rendben van...ezt meg most év elején előhúzták, mint nyulat a kalapból... :roll: :evil: ) Asszem hónap végéig kap türelmi időt (nyilván nem fog a tütükéről leszokni), utána ha kell váltunk! - OFF vége :)

Buborék,
naná, hogy hiányoltunk!!! :P

Amina,
jól tetted, hogy nem vetted be a fránya gyógyit!!!

(én pénteken dupláztam meg a metet, - most reggel-este 500, és lekopogom: jól vagyok! (leszámítva a torokgyulát! :? )

tillidian

Már én is 2x500-at szedek, de mától szün. a hystero miatt.

babaimádó
Kép
babaimado

Till! Hát én elég sok rosszat hallok mostanság a tanítókról, de többnyire inkább csak "nemtörődömségről" esik szó. Hasonlóról, mint írtál még nem találkoztam. :( Disznóság tényleg, hogy ezt nem mutatják. Talán jó tanár lehetett, ha még mindig ott tartják, adnak neki esélyt. Bát ha valakiről "szaglik", hogy iszsik, azt inkább egy elvonókúrával kellene támogatni. Na de reméljük a legjobbakat!

Till és Baba! Még mindig nem kaptam metet, KP. doki bácsi azt mondta, kérjem meg a háziorvosom írja fel, ha pedig nem teszi meg akkor majd ő felírja. :( Jó ez a küldözgetés. Pedig mondtam, hogy a házidokim szerint nem is kell erre bogyó. Hát délután mindenesetre felhívom, mert ha megkérem biztos fekírja (nagyon kedves) csak azt nem tudom, majd hogyan szedjem. Csak úgy vaktában nekem ez nem tetszik. Nektek ki szabta meg az adagot?

Amina! Szegénykém, az biztos, hogy ha valami rossz történik, utána ha minden helyreáll az olyan csodálatos tud lenni. :) Remélem a másik bogyóval minden rendben lesz.

Katica! Már nagyon várjuk a pozitív teszted! :wink:

Buborék! IR-rel nekem is rossz érzésem volt, egyszerűen fogtam magam kértem egy időpontot a Mensbe, (erre hamar adnak) aztán már ott is volt a kezemben a hervasztó eredményem. :( Kívánom, hogy neked egy megnyugtató lelet kerüljön a kezedbe. Olyankor valahogy rögtön jobban van az ember, előtte bárhogy is érezte magát. :wink:

Kép
katerina

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem hozzátok, hogy a Mens-ben megszűnt a külsösöknek a vérvétel? Tudtok róla valamit, mert a honlapon levették a labor árlistát is.

Kép
kata05

Szia Kata!
Szerintem nem szűnt meg, én kb. egy hete voltam terheléses vércukor vizsgálaton. És érdeklődtem hormonvizsgálatról is, és akkor sem mondták, hogy ne lehetne. Lehet árat emelnek? :?

Kat :)

Kép
katerina

SZiasztok!

Katica,
+++++++++++++++++ :)

Bella,
hajráhajrá! :wink:

Búboskemence,
merre vagy? Látom a táblában mostanság kezdenél te is!

Katerina,
:?
A tubaszájadék (ha jól tudom), ahol a petevezető becsatlakozik a méhbe.
angel37

Bubi, a Mens-en kívül van még a Biovital is. Én most voltam náluk vérvételen.
www.biovital.hu
Fel kell őket hívni, és időpontot kérni. IR-en még én sem voltam.

Katerina, az én nőgyógyászom kapásból azt mondta, hogy nem csinál nekem HSG-t, mert szerinte nem elég megbízható. Mi egyből a laparral+hiszteróval kezdtünk. Azt is mondta, hogy az nem elég, hogy a kontrasztanyag átfolyik, mert azt is meg kell nézni, hogy hova folyik, mert az nem mindegy. A kérdés az, hogy ezt a fajta fedettséget meg tudják-e szüntetni. Szerintem erre kérdezz rá!

Till, felháborító, amit írtál. Az ilyenek mit keresnek gyerekek közelében?? :evil:

skrisz72

Skrisz! Hát valószínüleg igaza is van a te orvosodnak. Kár, hogy nem mindegyik gondolkodik így. Most nekem volt ugye egy nagyon fájdalmas HSG, most volt egy hisztero, aztán meg majd biztos kitalálják még, hogy kell egy lapar is, amit a párom már biztosan nem vesz be. Így is utálja már ezt az egészet és nekem is kezd elegem lenni. Hát ha sikerül az IR-t kikezelni, úgyis csak akkor térünk vissza erre a témára, addig még van időm lenyugodni.

Till!
Egyik kolléganőmnek meséltem mi történt veletek, azt mesélte, hogy az ő unokájával is hasonlóképpen jártak, és ők három hét után úgy döntöttek kiveszik a kisfiút abból a suliból. Az igazgatónő bevallotta nekik, hogy nagyon sajnálja, már ők a negyedik pár, akik amiatt a tanárnő miatt viszik el onnan a gyermeküket. Talán beszélhetnél te is az igazgatónővel...

Kép
katerina

Sziasztok!

Hazaértünk.Visszaolvasok.Remélem mindenkivel minden rendben.
Kati!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Táblit nézve izgalmas ősz lesz:)

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Katica
+++++++++

Viktu,
már aggódtunk nem tudtuk hova tűntél

Krisz,
Nekem rögtön a hármat megcsinálták egyszerre. Lapar+hisztero+hsg.
Vendég

Katica! Az én lombikom az IR miatt minimum két hónappal tolódik.

IR-es lányok! Nekem Adimetet írt fel KP. doki bácsim. Nagyon rendes volt. Azt mondta először 1x1 majd 2x1 majd 3x1 szemet szedjek, ha mellékhatás van akkor hívjam nyugodtan, illetve ha nem bírom a napi 3x1-et akkor maradjon a 2x1. Elutazunk egy hétre és nem tudom, hogy elkezdjem-e szedni. Hányás, hasmenés, hányinger lehet a mellékhatás. Valaki szedi ezt a bogyót? Van akinél nincs mellékhatás, vagy ez az elején elkerülhetetlen?

Kép
katerina

Sziasztok lányok!

Viktu: mi ujsag?

Katerina: kitartas majd a methez es sajnalom hogy ugy megkinoztak...:(

Till: hihetetlen hogy meg ilyen tanitok/tanarok dolgozhatnak! felhaborito! en lehet hogy valtanek...de ezt Nekek kell erezni...

Rolam: Ma sikerult elerni a dr B-t! Es ugy orultem amikor mondta, hogy hagyjam abba a bromot, majd csinalunk eloszor egy kontrollt, meg amugy sem olyan veszesen magas a prolaktinem.
Csak gondoltam, gyorsan beszamolok :)

Mindenkinek legyen szep napja!
amina
amina09

Sziasztok!

Köszi az együttértést a Tanerővel kapcsolatban! :oops: Úgy gondolom, egy hónapot legalább ki kell várni (türelmi idő), megpróbálok beszélni vele, hátha kompromisszumképes...

Katerina!
Én Merckformint szedek (úgy tudmo, ez ugyanaz), és nálam semmilyen mellékhatása nincs! Igaz, még csak 2x500 at szedek, majd meglátjuk 3x500-nál...(Puszedlinél akkor gyütt rókakoma :oops: ) A lényeg, hogy étkezés közben/után vedd be! (halkan jegyzem meg: én bevettem már helyette is - épp nem volt nálam kaja :roll: )

Viktu,
szijjja!!! Hogy vagy, kismami? :P

tillidian

Hello Csajok!
Köszönöm a drukkokat a "nagy spontán őszhöz" :roll:

Alle!
Jól hangzik ez a fürdős terv! :wink: Képzeld, mióta metet szedek egyszerűen nem bírok bort inni, tisztára megfájdul a fejem tőle... :? Eléggé bánatos vagyok tőle.... De ha télen emiatt nem ihatok majd síelés (khömm...inkább kocsmázás :oops: ) közben forralt bort, akkor tuti eret vágok...

Bella!
Pizsi jól van, ördög, ma épp kikapcsolta a faxről a rögzítőt, gőzöm sincs hogy nyomta meg az a pici gombot... :shock: Elkapott minket a kutyaláz, épp kutyapajtit keresgetek neki, bár ha most néha egy kutyától is tépem a hajam, nem tudom mit tesz velem majd még egy ilyen kópé... :roll:

Amina!
Huhhh, ez a Bromo-dolog elég durván hangzott....ált. mindenki elég rosszul tolerálja, de nálad ez teljesen extrém...

Sannah! :D
Jó, hogy itt vagy újra!
A diétát sokszor én sem nagyon tartom, de nálam ez inkább a teljes kajamegvonásban valósul meg...egyszerűen sokszor nem bírok enni...egyáltalán. Gáz.

Katerina!
Nekem sem volt HSG, pont amit Skrisz írt, az én dokim is haszontalannak tartotta.

Till!
Sajnálom, hogy így kifogták a tanár nénit, bosszantó lehet :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

sziasztok!

köszi a drukkokat.

till: gyógyulást.

katerina: doki mit mond?

jó éjt!

kati
katica30

Jó reggelt!
Lois,még egy kutyu!?Hát nem semmi!

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt!

Lois: én 3*1000-et eszem a metből, de én sem kívánom mindig a kaját, de muszáj enni, viszont ami jó, nem kívánom az édességet!!!!! Rajta van a papírkán, hogy nem szabd alkoholt fogyasztani a met mellett, lehet, hogy ezért fáj a fejed.

Krisz: novemberre, de a hátam közepére sem kívánom, jó lenne már túl lenni rajta.

Till: ez a tanár dolog kellemetlen lehet.

Viktu: hogy vagy(tok)???????

Katica: drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Vendég

Sziasztok!

Katica,
++++++++++++++++++

Bella,
++++++++++++++++

Lois,
két kutya kicsit jobban leköti egymást, állítólag kevesebb kárt csinálnak így! :wink: Bár én is ha belegondolok még egy Dorkába... :roll: :D
A sielés valóban nem az igazi egy kis forralt bor vagy grog nélkül! :wink:
angel37

Sziasztok,
kéne egy kis segítség. Megjött a labor eredményem. Idemásolom a progit:
Progeszteron 3,71 nmol/l * 0,32 - 1,72

Mitől magas? A 3.cn-on voltam vérvételen.

skrisz72

Krisz,
3. napi magas progi úgy tudom, nem nagyon jó...
Ennyit tudok róla, ami itt a táblában van: http://www.oviklub.hu/betegeknek/11_3tabl.php
angel37

Köszi, Angel.

skrisz72

Hol vagytok topiklakók??? :?: :roll: Mindenki melózik ezerrel?

skrisz72

Halihó!

Én vagyok:)

Kati!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

sziasztok!

köszi a mai drukkokat :wink:

krisz: nem tudom, hogy mitől lehet magas.

kati
katica30

Katerina!
Én Adimetet szedtem, úgyanúgy kezdtem, ahogy te. Vigyázni kell vele, csak akkor kezdd el, ha nyugalom van, mert hasmenés 100-ból 99-nél előfordul. Később megszokja a szervezet, akkor emelheted az adagot. Sok sikert, nekünk duplán bejött...

Babaesőt kívánok Mindenkinek
szöcske

Sziasztok!

Nagyon eltűnt mindenki! Az őszi nyár kifogott mindenkin?!

Katica, Bella! +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Angel! Mindjárt 14-e!

Viktu! Rókakoma látogat?

magamról: 15 nap késéssel, de megérkezett tegnap piri végre!
Ma bevettem az első Marvelont, 22-én megyek uh-ra.

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Én is vok! :P

Sajna tényleg beindult a meló, csak este tudok jönni...

Viszont holnap este Ti gyertek, mert már beígértem a blogon a chatet, úgyhogy ha esik, ha fúj, csetelünk! :P Este 9!!!

Bols,
hajrá indulás!!! :P

Katica++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Skrisz,
ez télleg érdekes...dokinak mikor mutatod?

IR-es tábor,
csokit, vörösbort én se kívánom! (nálam pedig lételem volt mindkettő!!!) Viszont képtelen vagyok reggel 7-kor enni!!! :shock: Próbáltam, és met nélkül is rókáznom kell! :oops: (a leghamarabb a fél 9...) Este viszont kevés a 40 CH, néha felébredek éjjel, hogy korog a gyomrom :lol: - ennek ellenére HÍZTAM!!! Nem férek a gatyóimba! :shock: - igaz, torna csak péntektől rendszeres...
Ti nem éreztek állandó szomjúságot? Mer'én majd kiszáradok...???...

tillidian

Sziasztok!

Katica! +++++++++++++++++++ (nem akarsz lassan partizántesztelni? :) )

Krisz! Sajna progiszinthez nem tudok hozzászólni én sem :(

Till! Nekünk is volt ilyen tanárunk :( magyartanár létére mi győzködtük arról, hogy Vörösmarty neve ipszilonnal írandó. Őt csak fél évig hagyták.

Bella! Hajá :)

Kép

Sziasztok!

Till! Hát azt hiszem csak egy hét múlva kezdem el a metet. Elmegyünk egy hét szabira. Ilyen meglepit még szülinapra nem kaptam, de asszem nem is fogok. :) Párom és a legjobb barátaink megszerveztek egy utat Zakinthosra. Ez az én ajándékom. Bár ezt már tudom úgy három hete, csak most tudom már beleélni magam. Épp ezért asszem egy hetet várok a bogyóval, mert nem akarom, hogy ott baj legyen. Mondjuk nekem már az is szokatlan, hogy egy hete nem ettem szinte semmi "cukrosat", kenyeret is alg, tésztát meg egyáltalán. Azért egy kis diabetikus csoki becsúszik, az egy hét alatt találtam olyat, amelyik ehető is. :D A 7 órai reggeli nekem is nehéz, de azért egy keveset mindig leerőltetek. A szomjúság az olykor nálam is megvan, illetve inkább azt veszem észre, hogy kiszárad a szám, de mégsem tudok sokat inni. Abból nem lehet baj, ha keveset eszem? Amúgy se voltam egy nagy étkű, de most meg hogy nem is ehetek azt, amit nagyon szeretek méginkább csak úgy csipegetek. Fogytam is egy kilót.

Katica! Arra gondolsz, a lombikkal kapcsolatban mit mondott doki bá? Mert csak annyiban maradtunk, hogy az IR miatt két hónap múlva kontroll, és annak tükrében beszéljük meg a következő kezelést. Mivel optimista vagyok, karácsonyra remélem lesz pocaklakóm. Ha hamarabb nem is. :D

Skrisz! Hát erről fogalmam sincs.Írsz, ha megtudsz valamit?

Viktu! Hogy vagy?

Jaj el is felejtettem, mert hol ide írok, hol máshová! Nagyon sok bíztatást kaptam arra vonatkozólag, hogy a hiszteron az a bizonyos "tubaszájadék fedettnek tűnik" az igazából nem jelent semmit, az is lehet, hogy csak a méhnyálkahártya takarta. :)

Kép
katerina

Sziasztok!

Kati!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++(Tesztelni fogsz?)
Baba!Drukk a hiszteróhoz!++++++++++++++++++++++++++++++Gyere majd mesélni, remélem minden rendben lesz!
Bols!Éljen a piri! :wink:

Katerina, ezen az egy héten már nem múlik, érezzétek jól magatokat!

Jól vagyok, köszönöm, nagyon várom a keddi uhut :)

viktu

Viktu!
Nekünk már az is nagyon jó érzés, hogy olyasvalakivel "beszélhetünk" aki itt babásodott. :) Biztos minden rendben lesz és nagy boldogság lesz látni a "kis apróságot".

Kép
katerina

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?