Lányok
Bocsánat a hosszú hallgatásért, de mostanra lett csak meg a netem. Velünk annyi történt, hogy a márciusi beültetés sikeres lett
A 6. héten egy élõ és egy halott magzatot láttak, aztán a 7.héten két elõ magzatot láttak a Kaáli-ban de az egyik oly picike volt, hogy azt mondták, valószinüleg a 12.hétig meg fog halni ezért egy babára számitsunk. Ezután kiköltöztünk Svájcba majd a 12. heti UH-ra hazautaztam és kiderült, hogy mindkét baba él!!!
Igaz, hogy az egyik kissebb de jók az életjelenségei és nagyon kis mozgékony
Igy most a 15. héten már nyugodta vagyok és boldog, hogy két babácskát hordhatok a szivem alatt
Bella
ÉN is szivbõl gratulálok a kis Manócskához
A méretbeli eltérésekre pedig itt van elötted az élõ példa (ÉN lennék az)akinek az egyik babáját halottnak, majd valószinüleg meghalni készülõnek látták. Két hét lemaradása van a nagyobbik babához viszonyitva aki a korának megfelelõen fejlõdik. Senki sem érti miért maradt le ez a picurka az elején de lényeg, hogy sikerüljön behozni a lemaradását
Egyébként kitartást a hányingerhez, én a 15. héten vagyok és egész álló nap hányingerem van. Hol erõsödik, hol enyhül egy kicsit. Még éjjszaka fél 2-kor is arra tudok felébredni, hogy a gyomorsav mar, és hányingerem van ezért ilyenkor is bekapok egy-két falatot
Málna
Kicsit megkésve irok, de hátha még érdekel. A PCO-policisztás petefészkeket jelöl. Hormonálisan befolyásolja a szervezetedet ezért nagyon jó, hogy hormonszinteket néznek. Nekem is PCO-s-ak a petefészkeim. Nekem laparoscopia során kilukasztgatták a petefészkeimet, hogy kiürüljenek ezek a kis ciszták mert túlságosan kérges volt a faluk és igy nagyon nehezen tud kiszapadulni a petesejt.
Adrienn
Veled is egy cipõben járunk...nekem is endometriosisem van. A mûtét amit irsz a laparoscopia? Nekem is az volt a lombik elött fél évvel. Nekem van egy elég komoly endom a méhem és a vastagbelem falán. Nos ehhez nem mertek nyúlni a mûtét során, mivel fennállt a veszélye, hogy átszakadhat a méhem fala. Viszont a méhen belül elhelyezkedõ endoknak leégették a felszinét és fél évvel késõbb sikerült a lombik. Csak biztatni szeretnélek, hogy fel a fejjel, igy is sikerülhet
Émi
Sac
Nagyon drukkolok Nektek
Drága Karmen
Szivbõl gratulálok és igen, igen, igen!!!!
Vannak csodák
Hány hetesek vagytok? Irj meg légyszi mindent mert teljesen le vagyok maradva
Puszi Mindenkinek és Kitartás
Most már gyakran jövök majd és a
doris1973@bluewin.ch e-mail cimen elérhetõ vagyok
Doris