Sziasztok!!!
köszi a hiányolást, eléggé depiztem és nem akartam itt rontani a levegőt.
Azért zugolvastam, és így késve, de szeretnék én is boldog boldogat kívánni a szülinapos szépségeknek!!!!!
Most gondoltam elejébe megyek a dolgoknak, így minden reggelt gyógyteával, tornával, rendes (leülős, kipakolós, nyugodt) reggelivel indítok, és mindennap kimegyünk az utcára is. Ma már voltunk (a turiban
). És eljárogatok esténként.
Az esküvői és párnapos fotók nagyon feldobták a topikot, olyan jó volt nézegetni! Szépek vagytok! És akármilyen karikás a szem, vagy löttyedt a pocak (amit egyébként nem láttam senkin se, de majd mindjárt mutatok én
), egy pár hetes baba mellett csak szép lehet az is, nem?
SnoopOrsi,
vettem ám a leragasztós technikát, köszi a fotót. Nekiállok én is! (Közben vettünk egy hasonló kockás szőnyeget, és Bogi azt is felhajtogatja és rágja, úgy megszokta már, hogy a pokróc alatt színes szivacs volt...
Vagy minden gyerek ezt csinálja?)
Veronikusz,
az nekem kimaradt, bocs, hogy a sóoldatot hogy fogod használni? Készüléket is kell hozzá venni, vagy csak kirakod párologni? Lehet hülye kérdés, de én is vennék, tudom, mennyire jó a sós levegő....szellő.....napsütés.... hmmmm......jaj, a bilibe lóg a kezem...
Bevált a borostyánlánc?
Boginak kijött egy foga, nemtom ettől nyűgisebb-e kicsit vagy más baja is van, de a mutatóujja mindig a szájában, és rágcsálja... Béna anyja nem vett neki rágókát, annyira biztos volt benne, hogy egyéves kora előtt nem lesz foga
semmi jele nem volt ugyanis.
De most felrémlett előttem az éjszakázás nyomorúságos gondolata, így gondoltam tájékozódom: ugye a Dologél a növényi és a Dentinox a lidokainos? Vagy hogy is van ez? Mi vált be még nektek? (Tudom, ez már sokszor volt, de....
)
És mikortól kell tisztogatni is a fogacskát? Ti hogyan csináljátok, mi vált be? Vegyek szettet a dm-ben?
Pocisok kitartás!!!!!