Új privát üzeneted érkezett!

Ma megint jól érzem magam. 2 hónapja elment Bogikám. :cry: Erre kaptam ma a gyermekklinikáról egy levelet, hogy születésekor rossz helyről vették le tőle a vért az újszülöttkori szűréshez, úgyhogy újra küldjek az Angyalkámtól vérmintát, hogy a szűrést újra elvégezhessék. :shock:

Kép

Kép
melcsike70

Mi van veletek lányok? Remélem mindenkivel minden rendben van.

Betti

Fogad fáj még? Mindenképp szakits rá időt, mielőtt próbálkoztok a kistesóval.

Kép

Kép
melcsike70

ó,Melcsike ,sajnálom nagyon...én nem értem, hogyan lehetséges, hogy nincs kommunikáció az osztályok között.
tünci28

17.38

Meg vagyok teljesen keveredve a idő miatt. Hogy egy órával több van a babaneten. És tegnap sem tudtam hirtelen ki hogy van fenn meg ki nincs fenn. :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Ó Tünci most látom hogy fent voltál amikor én is. Sajnálom hogy elkerültük egymást, én kiléptem utána, mert vittem a Barcit 5-re edzésre. Remélem este lesztek, már ugy hiányzik, hogy tudjunk egyszerre beszélgetni. :(

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Vagyok:)

Én szerintem leszek este is:) Bár ma este már mindenképp beiktatok egy tornát, mert azt már két hete elsunnyogom...
Vendég

Sziasztok Lányok!!

A Nyugatinál van a Don Pepe pizzéria, ott az emeletr is fel lehet menni, nem szokott zsúfolt lenni.. És az árak is tűrhetőek.. Csak egy ötlet.. Vagy az Oktogontól nem messze van egy kínai büfé, az emelten étterem és az is elég jó..

Kisanya a szerelmi bánat nem múlik el egyik napról a másikra, adj magadnak időt.. Talán ez is egy jó alkalom, hogy Pieter megmutassa mennyit is jelentesz számára..Ha akar Téged, úgy ahogy Te is őt, akkor tenni is fog, hogy visszakapjon.. Ha nem, akkor gyorsan gyógyulnod kell..

Majd még jövők ma..

Kép
leda2002

19.39

Jó estét mindenkinek!

Kép

Kép
melcsike70

Van valaki?

:roll: :roll: :roll:

Kép

Kép
melcsike70

Bocsi, csak pakolászok közben, de vagyogatok:)

Leda, a don pepe tök jó ötlet, központi helyen van:)
Vendég

Ha lesz idegenvezető akkor nekem jó az is akár.

Szia Leda

Meggyógyultál már? Remélem eltüntek azok a fránya bacik. :lol:

Boboka

Sziaaaaaaaaaaa!

Mit kell mindig pakolászni csücs és pihi. Milyen volt a MELÓdia ma?

Kép

Kép
melcsike70

Boboka

Meg volt az esti torna? :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok Lányok!

Melcsi megnézted az éttermeket, amiket belinkeltem az előző lapon???

Többiek?

Manó,Sütőtök???

Szia Leda!
De jó, hogy jössz!Hogy vagytok?
Gyanítom nem kaptad meg az email-emet.Kaptam valami hibaüzenetet, de nem értettem az egészet... :roll: no nem baj, majd holnap írok, mert azóta az már úgysem friss infó..

Ma megint nekem is elment hamar a nap.Itthon pakolásztam én is.Megint varrtam is.Kaptam egy nadrágot a barátnőmtől,mert "kínőtte",nekem meg az most jó,mert a sajátjaim még nagyon szorítanak hasban.Olyan csúnyán volt megvarrva, hogy döbbenet.Valamikor gondolom megpattanhatott a fenekén a varrás és csak úgy végigszaladt rajta géppel, de teljesen ferde és ráncos volt.Kibontottamaz egészet és megcsináltam szépre.
Úgyhogy nadrághiány megoldva.

Beszélgettük a párommal hogy vaalmin spórolni kellene,mert nagyon sokat költünk ételre és tisztító-tisztálkodószerekre.Táblázatba írom minden nap,amit költök és tényleg sok.Aztán elkezdük sorra venni, hogy mit lehetne és nem sok mindent találtunk...csupa olyan dolgon, ami egy kis örömet jelent..

Ti hogy vagytok ezzel, ha megkérdezhetem????

Még egy kérdés:már többször akartam kérdezni,Olyan tűzhelyem van, aminek a sütőjén üvegajtó van, olyan amin nemigen látni át, inkább kicsit tükör(nem tudom mi a neve)...Már mindennel próbáltam tisztítani, de mindig foltos...Valami ötlet????

Nekem is kellene tornázni.
Ha nem jöttök, akkor megyek is.

Betti, Te vagy ma???

KépKépKép
tünci28

megyógyultunk.. mindenki.. csak csúnya, esős, hideg idő van és nincs kedvem semmire..

mennék én is a don pepébe :)

Kép
leda2002

Leda!
Ruccanjatok át!!!! :lol: :lol:
tünci28

Helló lányok!

Huuu Leda nem akarlak elkeseriteni, de nálunk 20 fokos időket mondanak a hétre. Bár zivatart is mondtak de reméljük az elmarad.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsi, a meló ok volt ma, szerencsére gyorsan eltelt az idő:)

Tünci, még nem jutottam oda, hogy megnézzem a linkeket, de hamarosan bepótolom:)

Közben tornázgatok is:)

Melcsi, nálunk azért kell mindig pakolni, mert mi kb. 5 percig tudunk csak rendet tartani... nem tudom ez másnál hogy megy, nekünk nem sikerül:(

Tünci, mi sem tudunk semmin spórolni, én is írogatom, de sajna attól nem lesz kevesebb a kiadás...
Próbálom már mindenből az olcsóbbat venni, de néha nem az olcsóbbal járunk jobban, úgyhogy passz. De ha van valakinek spórolós ötlete, arra én is vevő vagyok:)
Én legutóbb 40 ezret hagytam a sparban (általában tescoba megyünk), és egy hét múlva már szinte semmi sem volt a vásárolt cuccokból, úgyhogy még heti kb. 3-4 szer minimum 3-4 ezret / alkalom hagyok a kisboltban is. És nem veszünk extra cuccokat. Tej, felvágott, kenyér, tejföl, kefír, gyümölcs.

Tűzhely témában nem tudok okosat mondani :oops:
Vendég

Tünci

Sporolás: Őszintén, hogy én a kaján tudok leginkább, mert nem eszünk sokat, általában két napra főzök. Meg ha férjem nincs itthon akkor magamnak egyáltalán nem. Villany? Este nem ég már ha szól a tévé. Én sem szoktam ilyenkor sötétben ütöm a gépet. Viz? Zuhanyozunk nem szoktuk tele engedni a kádat. De nem azért mert sporolunk hanem zuhanyozni szeretünk. Barci szokott beleülni játszani. De igazából nem azért vannak ezek a szokásaink mert sporolunk, csak megpróbáltunk gazdaságossan használni mindent. De az mellett nyáron 600-700 ezer elmegy a tengerparti nyaralásra.

Sütő ablak: Én a régi hagyományos szappanos párnát használom az ilyen tisztitásokra, bevállt, tűzhely ,sütő, edények, mindenre jó. Én szivesen használom.

Kép

Kép
melcsike70

Én megnéztem a linkeket . Nekem a 2. szimpatikus volt, meg a don pepe is elmenne, meg amit boboka feltett az is.

Kép

Kép
melcsike70

Szia Boboka!

Jaj, köszi!

Az kicsit megnyugtat, hogy nem csak én küszködök a spórolás ötlettelenségtől. 8)
MÁr én is veszek olcsóbb dolgokat, amiknél mindegy.
Ma a rizs árától kaptam sokkot.Mindig a karcagi A rizst veszem.419 Ft!!!!!! :shock:
Na kicseréltem másmilyenre...meg a dr oetker puding89 ft...

Ha nem emelkednek a bérek felkopik az állunk.

Tegnap este néztem a Csányival egy riportot,Ő az egyetlen közszereplő, aki azt mnodta, hogy muszály emelni a béreket, mert ha az emberek nem tudnak vásárolni, akkor még jobban csökkena termelés,mélyrepül a gazdaság..ilyenkor mindig arra gondolok, hogy nekem ugynannyi a fizetésem ,mint 6-7 éve is volt...sőt..talán kevesebb egy picit...
tünci28

Amúgy én is akciókat vadászgatok, amiből lehet, de azért mindig nagyjából tudom mely dolgok amikből beválik az olcsó, mert azért olcsó húsnak hig a leve. De szerintem kilehet fogni akciókat. Pl. Öblitőnél mindig 2 fizet hármat kap, persze meg van a kedvenc a kismacis de általában mire elfogy a három addigra van újra akció. Most pl. balettcipő kellett a Barcinak, nálunk a komolyak 3-4ezer Pestről hozattam 1700-ért. Általában utána járok a dolgoknak. Tavasszal megszoktam venni a téli cuccokat féláron. Ősszel szoktam a nyári cuccokat.

Kép

Kép
melcsike70

Köszi Melcsike!
Tünci de hülye!
A szappanos víz persze eszembe se jutott, csak a drága kencék!
Na holnap kipróbálom!

Nálunk a rezsi is sok,de csak a netet sokallom, mert itt csak egy szolgáltató van ,ami a matáv vonalat használja, így a 8 megás vonal 9000 havonta,ebben van talán 2000 vezetékes lebeszélhetőség...
Pedig már sok mindenről lemondtunk.Nem voltunk már sehol két éve...
tünci28

Most a közférában dolgozóknak akarják a bérét befagyasztani, meg elvenni a 13. havi fizetést, ma volt a hiradóban.

Kép

Kép
melcsike70

Nem szappanos viz, Tümci SZAPPANOS PÁRNA ez a neve annak a kis dörzsinek amit be kell vizezni és tisztitószer van benne. azt hiszem most 199 vettem a Rossmanban van benne vagy 16 darab azt hiszem jó darabig elég. De a tescóban is vettem már.

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok
Én is vagyok, de fél órája értem haza, beleültem egy kád vízbe, de úgy, hogy már az ajtóba lerugtam a nadrágom, annyira fáradt voltam.
Meg tök rossz, hogy már fél 5-kor sötét van és ez decemberig nem is javul, majd kiesett a szemem, mire hazaértem, de majd belejövök ebbe is.

Spórolás?
Én is eldöntöttem, hogy nov.1-től írom, soha nem írtam, de valahogy mindig elcsodálkozok hova megy a pénz..... :oops:
Pedig nem élünk nagy lábon. luxus nem nagyon van, néha veszek minimális sminket, de ruhákban például a tavalyiakban járok, téliekben, semmit nem vettem még a télre.
Azt mondják a tv-ben, hogy még mennek fentebb az árak, jóval, pár hét múlva, és a népnek össze kell szorulni, de ugyan honnan?

Fogamat még nem voltam ma nézni, komolyan reggel fél hétre beértem és fél 5-ig néhány szem szőlőt tudtam megenni, azt is meg-megszakítva, annyi minden volt ma.

Betti
Kép
betti0412

Nekem jó mert nálunk kábelnet is van és nekünk a Mini csomagunk van amire mi használjuk arra elég. 3800 forint havonta és korlátlan. Nem is lassu ugy hogy meg vagyok elégedve vele. Letöltések sem lassuak rajta.

Kép

Kép
melcsike70

Ez szezonális leárazás tök jó lenne...Csak mindig úgy vagyok, hogy pont most nincs pénzem nyári cuccokra.
Mondjuk idén csak egy kabát kell, meg egy csizma.De olcsót veszek ,mert tavaly előtt vettem 25000 ért csizmát, hordtam kb 3 hónapot.Tavaly elővettem, decemberben kitőrt a sarka,lecseréltettem 4000 ért.tiszta vicc ez is...Úgyhogy veszek olcsón kínaiba.Esetleg még egy két hosszú ujjú poló a munkaruha alá.MÁs nem kell.
tünci28

És most hallom, hogy nem lesz 13. havi bér, mert befagyasztják.
Hát ez csúcs, így is csak a fele volt, hónapra elosztva, kezdődik a szívás...
Meg a spórolás, rajtunk.
Fú, nincs is kedvem menni dolgozni, miért is?

Betti
Kép
betti0412

Szia Betti!

Azért lassan ügyelj a rendes evésre, hogy felkészült legyen a tested a tudod mire! :wink:
Még az hiányzik hogy gyomorfekélyt kapj a nem evéstől meg az idegeskedéstől!!!

Muszáj lesz kitalálnom valamit, mert így nem tudunk félretenni egy fillért sem...
tünci28

REmélem a pároméknak lesz 13. havi, az hkihúzna minket a pácból.
Mondjuk neki júniusban van, addigra lremélem lecseng az a mizéria és kezdünk rendbe jönni.
tünci28

Én egyedül cipóben veszem meg a drágábbat, mert ráfáztam már olcsóbbal és vannak 5-6 éves cipőim, amiknek semmi baja.

Ezen a bér dolgon nagyon kiakadtam.
Se bérfejlesztés, se egyéb juttatás, semmi, munka mint az állat, felelősség rengeteg, pénzzel dolgozok, kemény elszámolások mellett és most meg kiderül, hogy pénz sincs.
Mi az, hogy befagyasztják? Ezt? Hát az övékét is?
Vagy a tisztelt képviselők hol érzik ezt meg komolyan?
Bár uram bocsá, egy 13. havi nem hiszem, hogy ott feltűnik.....
Ezen kell spórólni? mirét? más nincs?
Nekem lassan az az érzésem, hogy semmire sincs pénz, se nekünk, se kicsi hazánknak, örüljünk, hogy levegő még ingyen van.

elnézést a durrogásért, de muszáj kiírnom magamból.

Betti
Kép
betti0412

Hát Tünci, szerintem ne reménykedj, most újjabb hitelt vett az ország fel a tengernyi tetejére, azt is visszafizetjük majd, mi.

Betti
Kép
betti0412

Betti, tényleg ne mtudom meddig lehet még így csinálni.
Hogy lehet ezz, hogy azemberek nem gyarapodnak ,hanem évről évre szegényednek???
MÁr nincs olyan hogy középosztály...Vannak a gazdagok,a nyomorgók kb 5 millióan,meg mi, a bérből élő csórók... :?
tünci28

Tünci, ez tényleg így van.
Tök rossz, hogy lassan egy cipő vagy egy új ruhára egy hónapot kell spórolni, mert luxus már lassan az öltözködés is, az meg ha nem a kínaiban akarok venni pláne.

Betti
Kép
betti0412

Hát valahogy úgy már szinte a kinaiban vetekednek az árak a drágább helyekkel.

Kép

Kép
melcsike70

Nálunk most megnyilt a KIK és szerintem elég kedvezőek az árak. Olcsóbb mint a kinai, és szerintem a minőség tök jó.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsi
Én nem hagynám ezt, írnék az intézmény vezetőnek, hogy legyenek szívesek áttekinteni a rendszert.
Ne hagyjuk már hogy hülyének nézzenek komolyan!
Azért ezt nem hiszem el, hogy nincs egy ilyen kommunikációs csatorna az intézmények között!

Ez majdnem olyan, mint mikor a genetikáról a csajszi engem kért meg, ha túl vagyok rajta küldjem már neki vissza a statisztikát.
Azóta is küldöm, egyébként sem szimpi volt.
Majd 45 percet vártunk a megbeszélthez képest és mikor mondtam neki, hogy már mennünk kellene, mert a doki vár vissza, tiszta hiszti lett, hogy hagy várjon, különben is most extrán fogad minket, nincs is fogadó napja, igaz nekem meg dönteni kellett volna,de az nem számít annyira.

Melcsi tegyél valamit, ne hagyd annyiba, vegyék már észre magukat.

Betti
Kép
betti0412

Mi az a KIK?

Betti
Kép
betti0412

Én már komolyan azt hiszem hogy ezt direkt csinálja valaki velem, amilyen dolgok történtek. Ez a mai is, meg a Államkincstártól , hogy hova utalják ezentúl a családit mert a papirokból nem derült ki, stb.

Kép

Kép
melcsike70

Én is puffogok a 13. havi miatt. Ilyenkor persze a közszolgáktól kell elvenni, de azon nem gondolkoznak, hogy mi mennyit dolgozunk... És persze nyáron sem kaptunk jutalmat, ilyenkor csak ebben reménykedünk... Azt nem látják, hogy már nem az van mint régen, és dolgozunk annyit, mint pl. egy versenyszférában dolgozó.
És ettől függetlenül a képviselőknek persze minden jár...ott még véletlenül sem kell egy fillért sem csökkenteni...
Vendég

Tényleg ilyen értetlenek az emberek?
Ennyire nem érthető, hogy elment valaki és nem kell utalni senkinek semmit, törljenek mindent, egyszerűen. Máskor olyan nehezen akarnak bármit is utalni, most meg szinte rád akarják tukkmálni, hogy itt van már, csak ők nem tudják hová utalni.

nekem ilyen nem volt, nem volt anyakönyvezve...
de én már ajtóstul mentem volna befele.

Betti
Kép
betti0412

Jajj, Melcsike, ez nagyon gáz, amit a kórház művel, nagyon sajnálom :cry:
Vendég

Ausztriában előszeretettel vásárolnak ott a magyarok. És most nyitottak nálunk egy üzletet. Ruházati üzlet, de az mellett vannak egyéb dolgok is, most pl. karácsonyi cuccok, mécsesek, iskolai irodai felszerelések. Ruházat zoknitól kabátig minden van. És tök jó minőségben.

Kép

Kép
melcsike70

Hát boboka ez az egyszerű pórnép szegényes élete...
Örüljünk, hogy van a hátső felünkön ....k.

Betti
Kép
betti0412

Melcsike, meríts abból egy kis erőt, hogy már nagyon nem tudnak megbántani mással, talán már ezek után nem jön semmi rossz.

Én tavaly fürödtem be az ázsia centerrel... Gondoltam spóroljunk:) Vettem melegítőalsót itthonra, pizsamát stb. Melegítőgatyó el volt szabva, az egyik szára vékonyabb volt meg hosszabb mint a másik, pizsi fölső első alkalommal szétszakadt... Na akkor megfogadtam, hogy szinte semmit soha többé nem veszek kínaiból. Persze vannak kivételek, de nagyon meg kell nézni, hogy mit vesz az ember.
Vendég

Legközelebb nem hagyom magam.
AZt sem fogom engedni, hogy bárki belém nyulkáljon..meg ,hogy orvostanhallgatónak mutogassanak, széttárt lábbal ,hogy nézze csak feszülő buroksapka..ez már nem lesz meg sokáig... :cry:

MÁsodjára harcolok Érte!!!!!!!!!
tünci28

Mi a Vajdaságban vásárolunk, nagyon sokszor, kaját is, ruhát is.
Szabadkán a piacon kétszáz forintért vettem tavaly!!! trikókat télire, pulcsik alá és tökéletesek az idénre is.

Betti
Kép
betti0412

Igazad van Melcsike.
Jó lenne, ha ilyenkor embernek néznék az embert és nem mutogatnák, mint a vásári tehenet.

Engem is néztek már hallgatók és hát nem volt épp kellemes 10 fiatalember előtt félmeztelenre vetkőzni, hogy megnézzék a mellem a műtét előtt.

Betti
Kép
betti0412

Ti egyébként ha mentek pl. havi egy alkalommal nagy bevásárlásra, az kitart az egész hónapban? Vagy még (tejen és kenyéren kívül) azért van napi bevásárlás?

Melcsike, nem akarok indiszkrét lenni, de nekem még évi 50 ezret sem megy félretenni, áruld el a titkot, hogy tudtok még a nyaralásra is spórolni év közben?:)
Nagyon ügyesek vagytok
:lol: :lol:
Vendég

Anno 1995-ben volt nekem egy petevezető átjárhatósági vizsgálatom. Bevittek a műtőbe, lábakat fel csatolták, mert eléggé kellemetlen érzés. Feküdtem kb. 10 percet mert eltünt a doki, persze privát jártam hozzá és egyszer csak megjelent vagy 10 orvostanhallgatóval. Azt hittem elsüllyedek a szégyentől és csak bámulták hogy mit csinál a doki ...... a lábam között. :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?