Új privát üzeneted érkezett!

Zsu, eddig én is úgy tudtam, de egy indexes fórumon írta egy lány, hogy a bmc-ben az a legújabb, hogy az inszemeket is csak 3 havonta lehet csinálni, már nem megy a folyamatos stimu. Na rákérdezek ettől a lánytól, honnan vette ezt. Remélem, tényleg csak félreértett valamit.

Lujzici örülök, hogy átjárható vagy, tényleg megnőtt így az esélyetek, drukk nektek.

Tényleg pang most a bmc-s fórum, ez nem jellemző. :?

Lányok plíz valaki írja le az inszem menetét, csak nagy vonalakban. Mi most kezdünk és kiváncsi vagyok. köszi!
vayacon

sziasztok Lányok,

új vagyok még itt a fórumon, a 2010-ben babázók csapatát szeretném én is erősíteni.
mi a párommal szerdán voltunk megbeszélni, hogy lombikkal vagy inszemmel kezdünk. mivel az eredményeink alapján éppen határeset vagyunk, végülis az inszem mellett döntöttünk.
az inszemek között 1 hónapot kell várni, ez biztos, mert rákérdeztem és a dokinéni mondta, hogy 3 inszem esetén 5 hónappal kell számolni.

Babe:
mi karácsony előtt pár nappal veszítettük el egy családtagot. szerintem jól döntöttél, hogy bemész a kórházba. most nehezebb ez biztos, de ha nem mész és később megbánod a döntést, az ennél a helyzetnél is sokkal nehezebb lenne.

vayacon:
mivel tudtam, hogy nálunk is szóba jöhet az inszem, elraktároztam korábbról egy hozzászólást, melyben valaki nagyon szuper módon leírta az inszem menetét.
hátha Neked is segít, de hozzáteszem nem saját tapasztalat, idézek egy itteni korábbi hozzászólásból:

"...Kell az inszemre hálóing, köntös, papucs és esetleg tisztálkodó szerek, de én még sosem fürödtem le utána. Max. vigyél egy kis tusfürdőt meg egy kis törölközőt, bár nem vérzik az ember annyira. Tisztasági betétet azért majd az inszem után tegyél be, mert egy kicsi maszatolás lehet attól, hogy megfogják a méhszájat és egy kicsit megsérülhet. De nekem a 4-ből talán egyszer volt maszatolás. Ja és vinni kell a közjegyzői nyilatkozatot, vagy a házassági anyakönyvi kivonatot. Szóval soron kívül odamegy a párod reggel a recepciósokhoz (ahogy a párom mondta mindig a "soron kívüli sorba" ). Mondja hogy inszemetek lesz, aláíratják vele a papírokat aztán mehet játszadozni. Te vagy mész reggel vele, vagy akkorra, amikorra visszahívtak. Te is soron kívül mehetsz, bár akkor már nem lesz sor. Aláírod a papírokat, amiket a pároddal is aláírattak reggel. Utána jelentkezni kell a nővérkénél vagy a földszint másik oldalán vagy az emeleten. Megmondják melyik ágy lesz a tiéd, ha lesz. Akkor sincs semmi, ha nem lesz ágyad, akkor valamelyik szobába bemész, átöltözöl a fürdőben és leülsz valahol. Majd szólnak, hogy mikor kell a műtőbe menned. Ezek a földszinten vannak. Bemész, bugyi le, felfekszel arra az asztalra amelyikre mondják, (ha szerencséd van Misibá megkuksiz , mint majdnem mindenkit) utána jön a doki, aki lehet hogy uh-val megnézi hogy megrepedt-e a tüsződ. Ezután felhelyezi a katétert, ami nem fáj, csak kicsit talán feszít. A biológus lecsekkolja a férjed mintáját és hogy jót hoztak-e be, ha érdekelnek a paraméterek, akkor tőle nyugodtan megkérdezheted. Fellövik a fickókat és az asztalt úgy állítják, hogy a fejed van lejjebb. Így kell maradnod vagy 5 percig (majd szólnak ha letelt), utána segítenek leszállni és már mehetsz is a szobádba. Azért a köntöst és a bugyit ne hagyd bent. Ha van ágyad és nem kell sietned, akkor még 5 percet fekhetsz úgy, hogy a párnát a popsi alá teszed. Visszaöltözöl és leülsz a dokid rendelője elé a zárójelentésedért. Ez akár sokáig is eltarthat. Utána go home és sok pihi. És előtte az utrókat váltsd ki a patikában. És 17 napra rá a pozitív teszt...."

gratulálok és problémamentes babavárást kívánok minden kismaminak és üdv mindenkinek,

Zsuzsi
zsuzsi.bmc

Sziasztok

Zsuzsi.bmc, üdv itt, mielőbbi babásodást kívánok! Mikor kezditek? És, ha megkérdezhetem, mi a problémátok? :D

Kiss Angyal, a szurik közül tényleg a gonal a legjobb, bár tegnap az első alkalommal sikerült nem felhúzni és csodálkoztam rajta, hogy miért nem működik! :oops: :D

Vayacon, szerintem is csak félreértett valamit...

Második napja lövöm magam, és már jönnek ki rajtam a banyakór tünetek!! Tök jó! :? :D
Vendég

Szia Zsuzsi.bmc :D én emlékszem rád, hiszen egyszer már írtál!
Üdv. a csapatban! Mielőbbi kakis pelusokat kívánok :lol: na persze nem csak azt, ám... :D
Akkor nem is fűznék az inszemhez semmit Vayaconnak... nekem nem a BMC-ben csinálták, hanem a helyi kórházban, úh. nincs ittnei tapasztalatom. De persze az első (és eméljük egyben az uccsó is) mindig nagy újdonság, de aztán a következők... szóval nem akkora dolog, szerintem!

Angyalka, hát a Deca-t én is rühellem, de baromira :cry: a többivel elvagyok, bár a Merional sem a kedvencem elhiheted. Nem is értem hogy lehet, h. még mindig ilyen primitív módon van összerakva: kicsi tű, nagy tű, por feloldása az oldatban, ide szívom, oda szúrom...stb. :lol: De még ezzel együtt is a Deca a nagy "kedvenc" :roll:
Ti most hogy is álltok? Jó lesz megnézni a táblit, a'sszem, mert most kicsit le vagyok maradva ez ügyben :oops:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Zsu, szerintem ezek a tünetek el fognak múlni, legalább is nálam elmúltak!
Jó szúrkálódást! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

vayacon, zsuzsi: Furcsa volt az inszemes írásomat viszont látni, de egy valami kimaradt belőle. A műtősbácsi, Misibá. :D Igaz lányok? Ő a nézegetős bácsi, aki majdnem mindenkit megkukkolt. :) De ennyit megért a baba. Sok sikert az inszemhez.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky, te kis huncut... pedig milyen jó kis meglepi lett volna nekik :lol: :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Zsuzsi, köszi szépen, hogy bemásoltad az inszem menetét. Igazából az is érdekelne, hogy pl előtte mennyi ideig gyógyszereznek, injekció kell-e. Gondolom kb. két hét a beültetésig. Tudom, hogy az inszemnek kisebb az esélye, de azért én bízom benne, barátnőmnek is elsőre sikerült. Persze tudom, hogy nagy szerencséje volt. De én azzal is kiegyeznék, ha a 2. v. 3. sikerülne csak legyen majd baba. :lol:

Babe majd írj, mi volt a mamidnál, remélem jól bírod, bár biztos nagyon nehéz lehet. De később biztosan nem fogod megbánni a döntésedet.
vayacon

A Misibás hozzászólásokat olvastam régen, és meg is figyeltem a BMC-ben, hogy ki is ő. Hát bármit kinézek belőle.. :lol:
vayacon

Akkor most januárban, ill. februárban akikért lehet izgulni:
Dmimi, Heni, Kiss Angyal, Sajt@, Sztopane, Zsu, Vayacon, Zsuzsi, Sting, Muzsi, Oroszlán.... ja és Én is... ha vkit kihagytam az szóljon!!! És bocs érte :oops:
Vagyunk egy páran...

Kép
Kép
navared
Szfvár

Ja és persze izgulunk a Kismamikért is ezerrel! :D

Vayacon, nekem kb. 7-8 napig volt a szurizás (a 3. naptól) és közben 2-3 naponta uh, aztán amikor már jók voltak a tüszők, akkor repesztés, aztán inszem. Én Puregont kaptam, nem volt vele semmi gondom! Általában injekció van "csak", ez elsőre elég brutálisan hangzik, de nem vészes!!!
Az inszemes lányok majd jobban felvilágosítanak!

Kép
Kép
navared
Szfvár

És igen kb. 2 hét az egész mutatvány, de mindenestül!
És nyugodtan bízzál benne, szerintem nem a szerencsén múlik, hanem a hozzáálláson (is)! Miért nem sikerülhetne elsőre...? Csak nézd meg a táblázatot :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

vayacon: Azért nálam volt a másik véglet. Én a 3. napon kezdtem a puregonnal és az nem hatott. Utána merionalt kaptam és csak a 24.napon lett az inszem. De nekem is ez volt a leghosszabb. És ez lett az utolsó inszemem.

Drukkokat én is kérek, lassan rám fér.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky, neked is megy a drukk: (((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))
hogy bent maradjon még a kicsilány!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!

Navared!
Rendi vagy, hogy megelőlegezed nekem a kezdést, de ez majd csak hétfőn derül ki, akkor megyek beszélni a drnővel.

Tényleg!
Szerintetek megint végig kell menni a vv eken, hogy megnézzék a 3., 21, 24. napi hormonokat?

Szerintem igen.....és egy kérdés, lehet e esetleg úgy, ill volt e már valakinek, hogy 2 különböző ciklusban nézték ezt meg?

Szóval érthetőbben, hétfőn leszek a 19.napon, ha azt mondja a drnő, hogy vágjunk bele, akkor meglehet beszélni vele szerintetek, hogy a 20, és 24 napikat vegyük le ebben a hónapban, és ha megjön utána a 3.napit. És STIMU!!!

Azért kérdezem, mert tudjátok nagyon sürgős nekem a melóhely miatt!!!!!

Persze mindez csak akkor kérdés, ha hétfőn ÁMEN t mond a bulira!

Jajj de bunkó vagyok, Zsuzsi üdv itt, és mielőbbi pocakosodást neked is!!!!!

Vayacon!
Tessék csak bízni abban az inszemben. Itt van Babe, elsőre becsíkosodott :)

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Sziasztok!

csajok:tegnap voltam Bmc-be és ma már bököm is magam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
volt egy pár előttem de utánam senki...

ennek a jan és ferb hónapoknak össze kell jönni lányok
ugye tudjátok.....

puszika....

Kép
sting1982

Sting, milyen szurikat kaptál?
Vendég

navared: Még két hét és a szüléshez is kérem a drukkokat. Már kezdek beparázni kicsit.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: mennek a drukkkkkooookkkkkk :D :D :D semmi baj nem lesz :!: :!: :!: :!: :!: hogy is lehetne, a kishercegnőd nem fog rendetlenkedni :D :D :D

Navared: mi még nem 100 %,hogy tudunk kezdeni,mert meg kell ismételni a sperm.vizsgálatot,mert találtak valami bacit a páromnál ami nem volt egyértelmű :roll: hétfőn megyünk,szerda körül meg van a eredmény és majd ezt követően leszünk okosabbak :? :? :?
Én baciűzéseket kérek :lol: :lol: :lol:

Zsuzsi: üdv itt nálunk :D

Heni: serintem nem fognak újra hormont nézni...

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Igazatok van, bízom az első inszemben! :lol: Már alig várom, hogy leteljen ez a pár hét és kezdjünk. Bocsi, már elvesztettem a fonalat, ki csinálja a táblázatot: tudnátok javítani, hogy nem lombikos vagyok hanem inszemes?

Kiss Angyal, küldöm a baciűzőket! ++++++++++++

Vicky, Neked meg a szüléshez mennek a drukkok! ++++++++++++++

Sting, tök jó, hogy kezdtetek. Én is hiszek a január-februárban, szerintem sok pozi tesztünk lesz. :)))

Heni én úgy tudom, egy ciklusban nézik a hormonokat, de ha szólsz, hogy mennyire fontos, lehet hogy megoldható h 2 ciklusban legyen. Régebben voltunk olyan helyen, ahol nálam is 2 ciklusban vették le.

Navared, köszi a felvilágosítást, már kezdek képbe jönni. :wink:

Lányok még egy kérdés, mi van, ha pénteken vagy szombaton jön meg? (Naná, hogy nálam ez simán esélyes.) Akkor mikor kell bemenni, mert ugye akkor hétvégére esik a 2. nap.
vayacon

Heni, akkor azért megy a drukk, h. kezdhessetek!!!
Szerintem sem lesz újabb hormonvizsgálat, viszont ha mégis, akkor fontos az egy cikluson belüli... legalább is mikor júliusban először voltam a dokinál a BMC-ben, még ezt mondta. Ezért sem tudtunk volna augusztusban kezdeni, szeptemberben meg miattunk nem. De ez csak először kellett, nem hinném, h. újra vv lenne!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
remélem ez elég lesz :wink:

Vicky, azt hittem február elejére vagy kiírva :oops: ezek szerint már alig van időd... Figyu, valahogy ki kell jönnie, bent nem fog maradni az tuti :lol: Ne izgulj, minden okés lesz!

Angyalka, jó lenne, ha kezdhetnétek ti is, akkor megint majdnem együtt "lennénk" és együtt húzhatnánk át a másik topicba :D
Páromnak még eddig nem volt baja a katonákkal, úh. nagyon reménykedem, h. most is minden okés legyen!

Vayacon, Lukácsné csinálja a táblit, neki kell "szólni", de most megnézegettem, de sokan elég hiányosak... Nem miattad Lukácsné, ne érts félre, csak lehet, azt kellene csinálni, h. mindenki átnézi és ami nem egyezik vagy változott vagy hibás, akkor szól!
Bocs, nem akarok beleugatni, csak segíteni szeretnék :oops:
Ja és szerintem ha pénteken jön meg Vayacon, akkor... akkor ne jöjjön inkább :lol: , de ha hétfőn, akkor jó a hétfői menetel.

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vayacon... bocs, ha szombaton jön meg, akkor jó a hétfői menetel...

Kép
Kép
navared
Szfvár

Köszi a baciűzőket :D

Navared: jó lenne valóban együtt mehetnénk át a másik fórumba :wink:

Vayacon: nekem nmindig pénteken vagy szombaton jött meg, és hétfőn kellett menni u.h.-ra..ez tuti :!: ha csütörtökön jön meg akkor pénteken :!:

Kép

kiss angyal

navared: Igen február elejére, de idejében el kell kezdeni parázni. :D Nem szabad az utolsó pillanatra hagyni.
vicky79
Budapest III. kerület

Ja értem... hát Vicky, akkor ne hogy egy nappal is kevesebbet izgulj ám :lol:

Angyal, együtt megyünk és kész! Woodyék is így tervezték Lukácsnével, ha jól tudom és be is jött nekik :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Hogy a bánatba kell egy nyomorult vonalzót beilleszteni????

Kép
Kép
navared
Szfvár

Kiss Angyal: augmentint kapott a férjem, két hétig napi 2x kellett szednie. Valamilyen .....coccus bacilus volt neki.
Jövő héten kiderül, sikerült-e kipusztítani őket. Nagyon remélem hogy igen.

Rodina: ugye te írtad, h már az 50. napnál tartasz?
Ez előfordul nálad, hogy ilyen hosszú a ciklus?
Nekem meg általában rövidebb, van, h csak 24 nap.

Kép
lujzici

Lujzici!
Nem, szinte soha nem szokott előfordulni. 4 évben kb 1x,de az is megszokott jönni 44 nap körül. Nálam a 33-35 napos a ciklus. Már nem tudom kitalálni, hogy hogyan hozassam meg, már mindent kipróbáltam! SZ@r ügy! Pedig már nagyon mennék hsg-re! Így már csak március elejei kezdés lesz! Sajna!

rodina74

Sziasztok

Szeretnék eladni egy bontatlan doboz + 1 db (össz.8db) decapeptyl szurit! Hűtőben tárolom! Ha érdekel írj privit!

Elnézést kérek, ha valakit zavart, hogy ide is kiírtam! :oops:
De most most minden pénzre szükségünk van!
Vendég

Zsu, miért lenne baj, h. ide is írtál...? Hogy-hogy maradt ennyid?
Inkább írok privit... :D

Amúgy jó reggelt mindenkinek! :lol:

Ha tudtok segítseket majd, h. kell ezt a nyamvadt vonalzót betenni minden hsz-hoz!!! Köszike

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vörösmacska, jut eszembe, küldtem neked privit... még nem mostanában, az iwiw-el kapcs-ban, de nem válaszoltál :(

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navared!

Fent profil, és ott az aláírásnál bemásolod ar URL vagy milyen kódot, és akkor minden aláírásnál ott lesz a vonalzód

puszi

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Heni, igen eddig nekem is megy, csak nem a vonalzót rakja be, hanem a linket, mármint a hivatkozást... :( és nem magát a vonalzót.
Na majd még próbálkozom! De azért köszike!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navared, köszi, én is így gondoltam.

Kiss Angyal, én még nem uh-ra megyek, az inszemet fogjuk most kezdeni. Ott a 3. nap kell kezdeni a gyógyszerezést, nem? mert ha így van, akkor elvileg pénteken kell menni.Na mindegy, legtisztább, ha felhívom majd a BMC-t.

Lányok, honnan lehet vonalzót szerezni? Tudtok valami jó oldalt ajánlani?
vayacon

Vayacon: az inszemet u.h.-val kezdjük :D amikor meg fog jönni a menzeszed és mész az inszemet kezdeni az az első lépés,hogy meg fognak .ultrahangozni...

Vonalzót a családinetről a picibaba.hu-ról vagy a www.nagyonbaba-ról tudsz leltölteni...

Kép

kiss angyal

Lányok: pénteken volt a HSG-m. Még mindig barnázok egy kicsit, viszont holnap lesz ovulációm. Szerintetek lehet már spontán próbálkozni, vagy ilyenkor érdemes várni?
Csak hogy ne múljon el ez a ciklus, ha már megnyílt a jobb oldalam is...
Van erre valami "szabály", hogy meddig kell várni?

Kép
lujzici

Lujzici, nekem azt mondták, hogy a HSG hónapjában nem szabad teherbe esni, meg kell várni, hogy a mensivel a kontrasztanyag kiürüljön ami bent maradt.

Maccs
vörösmacska

sziasztok csajok!

Remélem mindenki jól van!

Vicky: a másik topikba megnéztem Barbus szobáját nagyon szép lett!!!!

Angyalka: nagyon jó lett az új képed :lol: Apa holnap megy? Mikor lehet telefonálni az eredményért? Inzulint majd akkor nézetek, ha apának is kell menni kontrollra nem akarok azért külön menni Pestre, majd kettecskén :lol:

Lujzici: nagyon klassz, hogy mind a két petevezetőd átjárható!!!

Sajtocska: apa uralja a gépet?! :lol: Merre vagy? Meddig kell szedned a fogigátlót, 28-ig???

Babe: mizújs veletek? Voltál mamádnál?

Sting: mikor kell menned UH-ra? Hajrá inszem!!!!!!!! És csak pozitívan :wink:

zsuzsi.bmc: Üdv nálunk és mielőbbi pocakosodást nektek :D !!!

Heni: drukkolok, hogy holnap jó híreket kapjál aztán gyere mesélj, hogy mi volt!!!

Kép
sztyopane

Szia Sztyopáné :D egész d.u. ezzel a képpel és az új vonalzómmal vacakoltam :D :D :D igen holnap reggel megyünk új cuccos leadni :? ...remélem nem lesz bacis :oops: majd megkérdezem mikor lehet hívni leghamarabb az eremény miatt őket, és megírom majd...

Sztyopa elment már :?:

A 8)

Kép

kiss angyal

Sziasztok!!Mindenkinek szép estét, remélem, hogy jól telt a hétvégétek!Tuttti hosszú leszek…boi előre!:oops:

Navared, a profilban be kell álliitani azt is hogy a rendszer „Mindig engedélyezze a BBCode-t” vagy „Mindig engedélyezze a HTML-t”, attól függően, hogy milyen hivatkozást másolsz az aláiirásba.
Olvastam, hogy milyen „édi” lett az új frufru :wink: …Gondolom azóta már azért normalizálódott a helyzet  A long protokollhoz szoriitok. Szerintem nekem is az lett volna, de hamarabb megjött, még a fogigátlószedés 13. naján…

Lujzici, de jó hiir, hogy mindkét petevezetőd átjárható lett!! Én is úgy tudom, hogy a HSG hónapjában jobb védekezni, a kontrasztanyag meg a röntgensugár miatt. Szoriitok, hogy holnap bacimentes hiirt kapjatok!
Angyalka, neked is hasonlóakat!!
Sztyopáné, remélem hogy nálatok is űződik a baci!!
Végülis ilyenkor kell mindkét félnek a gyogyit szedni?

Vörösmacs, milyen jó, hogy le tudták fagyasztani a petesejteket! Akkor ti is tudtok majd mostanság lombikozni? Vagy ilyenkor is ki kell hagyni 3 ciklust?

Vayacon! Azért remélem most már megy a nagy bizakodás az első inszemben!Annyi + példa van!:) KPN, Sting, nektek is megy a szoriitás az inszemhez!

Heni, először is nagyon gratu a majdnem -20 kilóhoz, naggyon durva vagy! Remélem nem szegte (nagyon) a kedved az inzulinos eredmény! Hisz ott van Lukácsné példája is. Az tuti, hogy a dokinő holnap úgyis a lehető legegészségesebbet fogja ajánlani. Remélem ez egybeesik azzal, ami a legszerencsésebb is lenne most. Nehéz, hogy az ember nem tudhatja magát biztonságban, mármint munkahelyileg. Nekem decemberben szűnt meg a munkám. Most én is keresek, lesz ami lesz, nem is gondolok bele, hogy interjúkra kell majd járni, ahol igyekezni kell eltitkolni a babaprojektet; hogy próbaidő van, amit mégis hogyan lehet összeegyeztetni a kontrolokkal, a beavatkozás utáni otthonmaradással…

Zsu1981, a banyakór tünetei megszűntek már? Pontosan mi volt? Nem tudtál aludni?Vagy hőhullámok, feszültség?

Rodina, mikulást valahogy elő kéne csalogatni. Nem lehet, hogy van valami + oka, hogy nem jön meg?

Mariann, drukkolok, hogy minél hamarabb szerda legyen és jó hiireket kapj!

Babe, Először is hatalmas gratu a babushoz!! Elsőre sikerült!!Nem semmi, jól bebeszélted magadnak:D Remélem tudtam tanulni tőled :wink:
Nagyon sajnálom, ami a nagyiddal történt. Szerintem is fontos, hogy bemenj hozzá, főleg, hogy te is ezt szeretnéd. Remélem erőt tudsz meriiteni a találkozásból valahogy.
Vizsga hogy sikerült?

Angi, sajnálom, hogy nem sikerült a beültetés. Remélem jobban vagy már, pihensz, és nem sokára tudsz majd kezdeni újra!

Andi, olvastam, hogy negatiiv lett a teszt, remélem visszatért már nagyjából az „előre” hozzáállás!!A PCO meg nem bővülhet azzal a kocsog ’S’-sel!! Mikor lesz az IR vizsgálatnak eredménye? Vagy már van is, csak lemaradtam??

Eszter! Milyen kis bujkálós az egyik babád!:) Reméljük azért még egy negyedik nem bújt el! Biztos nem lesz egyszerű a három babussal, de tutti csodálatos lesz!

Avarka, neked pedig a bujkálós petefészked került elő!Mostmár unja meg ezt a „játékot”!
Hogy áll a bolt átruházása?Gondolom az sem egyszerű folyamat lesz.

Woody, a te kicsid egy akrobata lesz, ha már most fejen áll

Lukácsné, a te picurod felvétele is erőt ad! De jó, hogy vigyázol a táblázatra!

Sajt@, remélem a tesód és unokaöcséd is sokkal jobban vannak már! A magyar egészségügy nem tudott rácáfolni magára a te esetedben sem. Elkeseriitő és felháboriitó, hogy játszanak emberek életével. :twisted:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára muzsi 2010.01.10 21:55-kor.

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Mert még tuti nem volt elég belőlem mára:

Az lenne a kérdésem, hogy Szűcs dokihoz lehet menni kontrollra délelőtt is? Én mindig dél és kettő között mentem, de most jobb lenne reggel. Csak az is a gondom, hogy nem vagyok "előjegyezve", mert csak csütörtökön kellet volna mennem, de mivel megjött a menzim fogigátló szedése alatt, ezért mennem kell holnap.

Előre is köszi!

M
muzsi

Sztyopáné: küldtem mailt :wink:

Kép

kiss angyal

Sziasztok, elnézést, hogy ismeretlenül írok, a segítségeteket szeretném kérni! Holnap délutánra van időpontom Skriba ESzter doktornő magánrendelésére, de sajnos elhagytam azt a papírt, amire felírtam a pontos címet :cry: Tudna esetleg valaki segíteni? Tudom, hogy a Moszkva téren van valahol, de a pontos címre nem emlékszem. Köszönöm szépen előre is :)

Kép

Kép
bébike4

Szia Bébike4!

Én nem tudom, hogy hol van a doktornő magánrendelése, de ha a BMC-ben (-János kórház), akkor : 1125, Diós árok 1-3.

Remélem ez segiit!

M
muzsi

Angyal, jah azt nem tudtam, de kis buta vagyok. :oops: Úgy ultrahangoznak, hogy megvan? Juj de fura, de hát sokan kibírták már... Köszi a vonalzós tippeket.

Bébike, én nem tudom, hol van a dokinő magánrendelése, de szerintem ha felhívod a BMC-t, tudnak segíteni. Remélem, eléred őket.
vayacon

Sziasztok!

Egy kicsit visszaolvastam, de nem volt "türelmem" mindent.
Tegnap Drága Nagyikám örökre itthagyott Bennünket. Szörnyű éjszakám volt, Anyu hívott 23:15 körül. Ezután már semmit nem tudtam aludni.
Holnaptól szabin vagyok. És a hab a tortán tegnap délután meghalt Apukám Testvére is, a Nagybátyjám.
Jó mi? :cry: :cry: :cry:
Egy dolog vigasztal, hogy szombaton bennt voltam Maminál és el tudtam köszönni Tőle, igaz, hogy már beszélni nem tudtam Vele, de Én biztos vagyok benne, hogy Ő érzete, hogy ott vagyok. Sokáig voltunk bennt Anyuval, simogattuk, fogtuk a kezét, beszéltünk Hozzá. Az egy más dolog, hogy a látvány azóta is itt lebeg a szemem előtt.
Hát bocsi, hogy ezt így Rátok zúdítottam, de muszály volt kiadnom Magamból.

Ki hogy vagy? Én szerdán megyek UH-ra. Remélem, minden OK lesz. És nincs méhenkívülim.
De az azért fájna, nem? :cry:

Kép

Kép

Babe:)
babe3

Sziasztok!

Babe: Nagyon sajnálom a Mamád és a Nagybátyád is. Fogadd őszinte részvétemet!!!
A bajban talán az ez egy jó, hogy el tudtál búcsúzni a Mamidtól..... Vigyázz nagyon Magatokra, most erősnek kell lenned!! Fogadd el, hogy mi az élet "rendje", a picúr most a legfontosabb!

Muzsi: Erre a hétre mondták hogy lehet érdeklődni a leletekről. Ha megvan egyből megyek érte.

andi
andrea-1

Babe, nagyon sajnálom a Mamád és a Nagybátyád! Részvétem!

Muzsi, inkább hőhullámok vannak, de van feszültség is! Szerintem nyugodtan menj reggel a dokihoz, nekem is hamarabb jött meg egy nappal, mint ahogy kiszámoltuk, és én is így hamarabb mentem, és jól tettem, így nem csúsztam ki az időből!Nem dobtak ki. :D
Vendég

Lányok, ki jön 13-án korán reggel a BMC-be? Szerda.
Én megyek UH-ra. Jó lenne már talcsizni Valakivel. Nos?

Kép

Kép

babe3

Hop-hop, ismét egy laptető.
Remélem, hogy szerencsét hoz szerdán.

Kép

Kép

babe3

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: