Sziasztok!
Mako!
Tüszőrepit nekem anno W.doki azt mondta, hogy mehet bőr alá. Viszont ugyanarra a szurira Sz. doki azt mondta izomba mehet csak
Na tegyél igazságot. Az, hogy ki melyiket írja fel, szerintem dokifüggő, illetve lehet a stimutól is függ.
Én egyszer rákérdeztem W. dokinál, hogy mi a különbség pl a Pregnyl és az Ovitrelle között. Azt mondta, hogy mindkettő ugyanannak a célnak felel meg, de az egyik szinte kétszer annyi, mint a másik!
Ekkor kérdeztem rá, hogy mehet e a Pregnyl is bőr alá, mert eddig mindent magamnak szúrtam, nem igazán volt kedvem az éjszaka közepén elmenni az ügyeletre beadatni, és akkor mondta, hogy tök mindegy hova szúrom.
Kpn!
Ne add fel azért, drukkolok!!!! ++++++++++++
Vörösmacsek!
Gratula az első stimus szurihoz!!! Tudom mit érzel, én is annyira örültem neki anno.
Nálam mikor kiderült az IR, akkor elakartam menni a Mentsmentisbe endokrinológushoz.
Mondta a főnököm, hogy miért mennék ilyen drága helyre, neki az egyik barátnője a Szendei dr hoz járt a SOTE ra, neki köszönheti a babájukat, tök profi, rendes, kedves....stb kérjek hozzá időpontot a kórházba. Meg is lett az időpont, de nem tudom, lehet csak sz@r napja volt, de én nem voltam elájulva a stílusától!! Nem is írom miket mondott, ill. nem is az, hogy miket,( mert tuti igaza volt/van ) hanem, hogy hogyan
De bizti profi
Babe!
A csajok tényleg nem b@sz...ni akarnak, de valóban egyszerűbb ha megtanulja az ember és magának böki. Természetesen ez a te döntésed, csak könyebb, ha nem kell mindig keresni valakit aki ráér.
Különben az első stimunál nekem is a szomszédasszonyom adta be a szurikat ( szülésznő ) popóba, de aztán olyan hülye beosztása van szegénykémnek, hogy éreztem, hogy terhére vagyok, mikor pl este hazaért, én meg tolongtam náluk
Így a BMC ben a csajok megmutatták mit hogyan, és azóta profi vagyok
Bár el kell mondanom, hogy előtte szinte majdhogynem mindig elájultam a tű látványától.
Stimu alatti zabálhatnék szerintem több mindenkinél előfordul, nekem ilyenkor mindig fel is ugrott pár kg
a hormonoknak IS köszönhetően.
Ha meg szedtem kismamavitamint arról meg ne is beszéljünk!!
Muzsi!
Beavatkozások úgy vannak a BMC ben, hogy reggel a punkciósok vannak, 11-től kb pedig az inszemesek, és az ET sek.
Köztes időben meg a dokik rendelnek, ezért is van, hogy ennyit kell várnunk, pl egy 5 perces UH ra!!
Na nagyjából ennyi!!!!
Eszter!
Alig várom, hogy gyere a létszámmal
Puszi
1259822275.0793.xls