Új privát üzeneted érkezett!

Vuka, és miért nem tesz jót? Allergiáról hallottam, de eddig semmi panaszom nem volt a sok tejtermékről. Dokim azt mondta, hogy nyugodtan lehet, és a védőnő se mondta, hogy ne. Ráadásul ez az egy, amit nagyon kívánok (a tejberizsen kívül - azt mindennap tudnék enni...) Kép
Azért majd szülés után visszaveszem. Kép
Ilba, sapi tuti jó! Kép
Vendég

Sziasztok!

Szia Ilba Kép Jó Téged itt látni Kép

Ez hihetetlen, délután óta ennyi írás... Kép Nem győzöm visszaolvasni az archívot Kép
Magamról... Április 3-ra vagyok kiírva, kisfiunk lesz, és dr. Bikkál Attilához járok. Õ a kispesti sztk-ban rendel, és szerdánként van az Istvánban. Sajna nem olvastam róla a neten semmit, nem igazán ismerik, én viszont igen, és nagyon csípem Kép
Épp szülésznőválasztás előtt állunk, a dokim Bőröndi Zsuzsát (asszem így hívják) javasolta, de személyes találkozásra még nem került sor, majd most, januárban. Ismeritek őt? Bumpy, Te biztosan ismered Kép
Most szeretnék majd elkezdeni járni a szülésfelkészítő tanfolyamra is, bár az orvosom szerint annyira nem szükséges, ő és a szülésznő mindent elmond és megmutogat, ha szeretnénk. Nem tudom, majd megnézem mikor mi van, és ami érdekel, arra elmegyek. Az időpont elég vacak, mert a férjem dolgozik 4-ig, és nem sűrűn tud elszökdösni a melóhelyéről Kép Ti jártatok tanfolyamra?

Ja, és Pestlőrincen lakunk Kép

Bumpy, egy hatalmas kalappal holnap Kép Kép Kép

Kép
mancs

Gabuska!

Az igazolást én úgy tudom, hogy az egyszeri anyasági támogatáshoz kérik majd, a baba szül. akvi kivonatával és TB kártyájával együtt. Ennek intézése általában az apukákra hárul Kép
Jó hogy itt olvastam róla, mert mosz jutott eszembe, hogy nekem az orvos sose pecsétel bele a kiskönyvembe, csak a védőnő. A "dokis" papírok és a leleteim külön vannak. Be kell gyűjtenem a pecséteket Kép

Kép
mancs

Esztipeszti a doki nénim mondta, hogy ne vigyem túlzásba a tejet (napi 1 liter max., esetleg 1,5 l), sajnos már nem nagyon tudom az okát. De ezek szerint ahány orvos, annyi tanács.
Egyébként ma voltam bent a cégemnél és kitöltöttük a TGYÁS-hez szükséges formanyomtatványt, mert én már Petra születése előtt igénybe veszem. Csatolni kellett a körzeti orvos igazolását, hogy terhesállományba vesz és az útmutató szerint még a terhes kiskönyvemet. Röhejes, hisz azzal kell mennem szülni, úgyhogy lefénymásoltuk. A baba születése után majd csinálni kell egy hiánypótlást (szül. anyakönyvi kiv. stb...). Ez a magyarországi ügyintézés kiakaszt, utálom a bürokráciát Kép.
Üdv: Vuka

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka, azért ennél többet én sem tudok meginni...Kép
Egyébként az min múlik, hogy ki honnantól veszi igénybe a Tgyást? Merthogy lehet a szüléstől is, meg az előtt egy hónappal is.
Ugyanannyi, mint a táppénz, ugye?
Vendég

No Kép

Ma megint valahogy nem jön össze a szokásos napirend, valamit változtatnunk kell, de még nem tom hogy. Eddig aludt napközben is Beni, délután 4-5 között evett, onnan viszont fent volt, 9kor fürcsi, kaja és szunya. Na most pár napja nem alszik szinte semmit napközben, még séta alatt is csak egy fél órát, mostanra azonban hulla fáradt, most elaludt. Megint tök nehéz lesz felkelteni, jól ki fog minden tolódni.
No nem panaszkodom, mert éjjel viszont alszik. Kép

Gabi,
édik a rugik, én is vettem egyet, nem bírtam persze ki, képzeld 74-est vettem. Ma ugyanis egy 68-as van rajta, ok, még nem kicsi, de nagynak sem mondanám. Kép
Sajna body nem volt olyan. Kép
Ilba: titok! Kép András szokott engem hívni valahogy il..... ba...... és innen. KépKépKépKép

Natasa,
se védőnő, se doki nem kapott még pénzt, vettem nekik egy-egy desszertet karira, a védőnő eltűnt, az orvos itthagyta. Kép
Beni sem mozgott ha front volt, úgy kellett előcsalogatni, hogy azért érezzem.

Roli,
gyönyörűek a kis pasik! KépKépKép

Lona,
lehet, hogy a Te védőnőd az enyémmel nyaral, mert az enyém is eltűnt. Kép

Titati,
én ajánlom a szénsavmentes ásványvizet. Az tuti nem bántja a babát. Kerüld a szilvalét, meg ami Téged is csikar. Nekem is bejött a Laktoherb, a csecsemősök forralnak vizet, csak kérni kell.
Kaki: én nem produkáltam bent, csak itthon, a csaszisok viszont kaptak kúpot 2 nap után, ha addig nem tudtak. Én is majdnem bekakáltam ettől (na akkor már nem is kellett volna Kép), hogy én is fogok kapni, mert utálom a kúpokat, ki is találtam, hogy hazudok majd Kép, de aztán én nem kaptam.

Bumpy,
tudom, hogy már nem tudod olvasni, de megy a drukk ezerrel részünkről is!!!

Eszti,
a madártejről azt hallottam, hogy nem ajánlott. Kép És ennyi tej? Bizti, hogy jó? Én azt olvastam valahol, hogy napi fél liternél ne igyon a várandós kismama. Én ezt tartottam. Most meg Beni sajna nagyon érzékeny rá, 2 deci kakaó is kicsapja szegényt. És szegény én. Kép
Persze lehet, hogy én tudom rosszul.
Kórházi kaja: nekem egyszer volt lencsefőzelék. Szoptatós anyáknak! De Andrásnak ízlett! KépKépKép

Mancs,
látod, ez nem az a topik!!! Kép

4 pecsétes téma kitárgyalva, csak annyit, az én férjemtől kérték a múlt héten az anyaságihoz. Amikor jöttem ki a kórházból, akkor adta oda a doktornő ezt az igazolást. Szerintem rutinszerűen mindenki kap ilyet. Legalábbis nekem ez volt az érzésem.

Tábla:
felrakom ahogy most áll, nincsen energiám visszakeresni az újak adatait, nincs hari remélem Kép, aki szeretne belekerülni, légyszi küldjétek el mégegyszer az adatokat! Kössssszi! Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Mancs,
csak ismételni tudom magam, tőlem nem kérték. Lehet, hogy az ügyintéző elfelejtette. Lőrincen laksz?! Az tök jó, akkor már öten vagyunk Lőrinc-Kispest Cityből!KépKépKépKépKépKépKép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ilba,
köszi, hogy megnézted! Cupp-cupp!
74-es?! Molnár G. Benedek! (Most biztos gondolkozol, mi az a G.Kép)Lívi 2-3 napja nagyon sokat alszik nappal, éjjel is, csak hamarabb kel reggel.
Én azóta nem ittam tejet, amióta terhes lettem. Féltem, nehogy baj legyen. Most már ihatnék (sajnosKép), de már nem kívánom.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Esztipeszti mintha a laktóz miatt nem ajánlotta volna a dokinénim. És mint Ilba is írta, az ideális mennyiséget 0,5 literben állapította meg, amit írtam az tényleg a max.
Mindegy ki honnan veszi igénybe a Tgyás-t, ugyanannyi mint a táppénz (70 %). Az előtte lévő 180 napi fizudat veszik figyelembe (táppénzt is). Én már nem akartam bonyolítani a dolgot a céggel stb hogy táppénz

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Gabi,
tényleg, mi az a G.? Az én nevemből? Vagy nem értem. Kép
Mert még ha K. lenne! Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Gabuska,
láttam, hogy vagytok páran környékbeliek Kép Tööööök jóóóóóó Kép Kép Kép

Találtam a múlt héten egy jó kis babaruhaboltot. A Vajda Péter u.-ban van, ez az utca a Népligeten megy keresztül, a bolt Könyves Kálmán és az Orczy út közötti szakaszon van. Ioko kft. a nevük, kis-és nagyker, ruhák, játékok, kelengye, babakocsik, meg minden, ami kb. 1 évig kell. Ami a legjobb: a rugik, bodyk amiket nézegettünk, jó áron vannak Kép Ahogy láttam, minden termékük lengyel gyártmány, a legtöbb jó minőségű. Hétköznap vannak nyitva, 8-16-ig. Gondoltam, szólok Nektek, hátha érdekel vkit Kép Mi valszeg itt vesszük meg a még hiányzó darabokat.

Madártejet akarooook! Kép Kép Kép

Kép
mancs

Egyébként ilyen:
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Mancs!
Mi ott vettük meg a babakocsit. Igen, ott minden lengyel.

Ilba!
A K. meg én nem értem!Kép
G. = Góliát.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Csak összeboronáltam már a két kis lurkót. KépKépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Hűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű! KépKépKépKép:

Kép
Kép
Kép
ilba

Mancs
Pestszentlőrincen merre vagy? Én a Szarvascsárda térnél. (Évi77 pedig a szomszéd lépcsőházban)
Ja és az én szülinapom április 3.!!! Tuti időpont.

Natasa
Tök jó, hogy voltatok a szülőpozíciós jógán. Remélem, tudjátok használni a szüléskorKép
Egyébként én is varrogatok. A kiságyba a rácsvédőt, ágyneműhuzatot, függönyt stb. Szerdán megyünk Szegedre és visszahozzul a fényképezőt, majd küldök képet ezekről.
Ja és a ritmus: nekünk bejött. Beni se maceráltt esténtként és most is jó alvó.

Lona,
Sztem válts védőnőt, mert elvileg nekik sok mindenben kell segíteni. Pl. a barátnőm védőnője nem vette észre, hogy a kislány féloldalasan fejlődik! A gyógytornász csodálkozott, hogy a védőnő, milrt nem szólt. (Nem látszott csak a gyakorlott szeműeknek, csak azt vették észre, hogy nem forog úgy mint a korosztálya)

Egyébként szinte egész nap sétáltunk, délelőtt és délután is, Remélem, ilyen marad még 1-2 napig az idő.
Mindenkinek jó éjszakát!
Orsi

Kép

Kép
szorsi

Szorsi,
üdv a kosok táborában! Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba
Mi ez a táblázat? Kik iratkozhatnak fel?

Kovács Roland
roli

Jézusatyaég!

egy kicsit nem vagyok itt, és nem bírtok magatokkal!!KépKép

Ini, Wolga, nagyon örülök, hogy megismertelek benneteket! Tök jó, hogy találkoztunk! Legközelebb febr. 6-án megyek dokihoz, ha esetleg valamelyikőtök szintén...KépKép

Bumpy,

először is köszi a magyarázatot. Holtig tanul az ember....KépKép

Másodsorban, sok sikert holnap! Mi is drukkolunk Marcival!
Igazat szólt Ilba, KépKépén tettem fel anno azt a versikét, és most akkor újra, hogy az újak se maradjanak le róla:

Mielőtt Anya lettem

Mielőtt Anya lettem
Főzhettem magamnak meleg ételt.
Ruháim nem voltak pecsétesek.
Nyugodtan telefonálhattam.

Mielőtt Anya lettem,
Addig aludtam amíg akartam
És nem izgultam milyen későn fekszem le.
Minden nap megfésülködtem és fogat mostam.

Mielőtt Anya lettem,
Minden nap kitakarítottam.
Nem botlottam meg játekokban és
nem felejtettem el altatódalok szövegét.

Mielőtt Anya lettem
Nem izgultam, hogy a növényeim mérgezőek e.
Nem gondoltam védőoltásokra.

Mielőtt Anya lettem
Nem hányt le senki
Nem lettem kakis
Nem köptek le
Nem rágcsáltak meg
Nem pisiltek le
Vagy nem csípkedtek meg pici ujjak sem.

Mielőtt Anya lettem teljes birtokában voltam:
Gondolataimnak
Testemnek
Lelkemnek.
Végigaludtam az éjszakákat.

Mielőtt Anya lettem
Sosem tartottam egy síró gyereket, hogy az orvos megvizsgálhassa Vagy beadja neki az injekciót.
Sosem néztem könnyes szemekbe és sírva fakadtam Sosem váltam boldoggá egy egyszerű mosolyon.

Nem maradtam fenn késő éjjel, hogy egy alvó bébiben gyönyörködjek.

Mielőtt Anya lettem
Nem tartottam kezemben egy alvó bébit mert nem akartam letenni.
Sosem éreztem, hogy a szívem apró darabokra törik Mikor nem tudtam megszüntetni a fájdalmat.
Nem tudtam, hogy valami olyan pici ekkora hatással lesz életemre.
Sosem tudtam, hogy képes vagyok valakit ennyire szeretni.
Nem tudtam, hogy ennyire imádni fogom az Anyaságot.

Mielőtt Anya lettem
Nem ismertem az érzést, hogy a szívem a testemen kivül van.
Nem tudtam milyen nagyszerű érzés a gyerek etetése.
Nem ismertem az Anya és Gyermeke közti köteléket.
Nem tudtam, hogy valami oly pici
Olyan fontossá tehet.

Mielőtt Anya lettem
Sosem keltem fel az éjszaka kellős közepén Minden 10 percben, hogy megnézzem minden rendben van e.
Sosem ismertem a melegséget
Az örömöt
A szeretetet
A szívfájdalmat
A csodát
Vagy az Anyaság élvezetét.

Nem tudtam, hogy képes vagyok ilyen érzésekre, mielőtt Anya lettem.

A szoptatatáshoz még annyit írnék, asszem Titati a kérdező, de talán a többieknek is hasznos lehet.
Én szülés előtt egy hónappal elkezdtem maszírozni a ciciket. Nem nagyon, csak gyengéden, esti fürdés után kb 3-5 percig. Előtejem már ekkor volt, de csak pici, és csak ha nyomtam. Szülés után szintén maszíroztam, de akkor már nem keveset, hanem sokat, és minden lehető alkalmat kihasználtam, amikor Marci szopizni akart. Még akkor is rásegítettem neki egy kis szopi közbeni maszírozással. Nekem a kórházban nem indult el a tejem, Marci így 40 dkg-t fogyott a 3,44-ből. Ezért még kapott pótlást az utolsó éjszaka. (3050 g-mal hoztuk haza a kórházból)
És amikor hazajöttünk, folytattam tovább a maszírozást, fejést, és aznap éjjel indult el a tejci. Nekem semmilyen duzzadt mell, vagy gyulladás, vagy fájdalom nem kísérte azt hogy elindult a tejem. Az indulástól számított 2. vagy 3. nap volt egy csomó a jobb cicimben, ami viszont fájt is, és akkor meleg zuhany (minél melegebb annál jobb), és zuhany közben jó sokat maszíroztam. 20-25 percet biztos. (A férjem már bejött utánam a fürdőszobába, hogy miért fürdök ennyi ideig - azt hitte valami baj van.KépKép)
2 nap alatt kimaszíroztam a csomót is, meg a fájdalmat is.
Az első napokban itthon fürdésnél mindig egy kicsit tovább zuhanyoztam a ciciket, mert jót tesz ez is annak, hogy beinduljon a tej.
De a legjobb, az a szopi.
És megnyugtatlak benneteket, a szoptatás nem fáj!!!! Akkor jó, ha megcsinálja a babó a vákumot, és nem tudod kiszedni a szájából csak úgy. Kép

A mellbimbóm nekem is érzékennyé vált egy hét után, viszont kezdettől fogva bekentem mindig szopi után anyatejjel, és hagytam rászáradni. Ez nagyon sokat segített. Egyszer pedig bekentem Garmastan kenőcsel, és szopi előtt megmostam a cicit. Na az viszont csodákat tud művelni. Javaslom, hogy egy kis tubussal tartsatok otthon, mert szenzációs krém. 2 óra alatt úgy helyrehozta a mellbimbómat, hogy utána nem is fájt, és azóta sem.
Hát nekem ennyi a 3 hetes szopis tapasztalatom. Remélem segít. Kép

A kórházban én csak VERA ásványvizet és a Laktoherb teát ittam. Gyümölcsléből az ottani egyik nővér javasolta, hogy csak szürt italt igyunk, rostosat inkább ne, de én inkább nem ittam semmilyet sem.

Gabus,
az Auchanba vett nekünk anyukám ilyen patentos bodyt (nem kötős), de a számozása....!!!!
Hát, 56-os van az egyiken, 62-es a másikon, és tök egyformák. És mindegyik bazi nagy, szerintem legalább 74-es. De amúgy tök aranyosak. Kép
Akarsz képet róluk? Ha igen, akkor majd csinálok holnap.

Ja, azt is akartam írni, hogy tök jók a sétás képek! Ilba, a kocsitok is szuper. Én holnap veszem elő a miénket, de még nem tudom hogy cipelem le két emeletet.Nem kell ide semmilyen torna, hogy az ember visszanyerje az alakját! Simán lemegy ez a pár kiló plusz a gyerek körüli teendőkkel. Nem igaz?KépKép

Mindekinek jó éjt, Babók ti is aludjatok mostmár, hogy a Mamik is tudjanak pihizni!!!KépKép

Kép
----------------
B&M
bubek

Itt akkor már lassan mindenki ismer valakit személyesen?! KépKépKép
Csak én nem ... Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Roli,
ez csak egy olyan .... táblázat. Tudjuk mindig melyik babának van hónapfordulója, szülinapja, ki mennyi idős pontosan, ki hol lakik, hány éves, ki a dokija. Csak úgy magunknak csináltuk.
Bekerülni az kerülhet bele, aki küld hozzá adatokat! KépKépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba
Értem és köszi.
Nemvagy egyedül én seismerek senkit személyesen.Mondjuk elég friss vagyok mégKép
Bubek
Nagyon szép ez a vers.A könnyem is kicsordulKépKép

Kovács Roland
roli

Az enyém is, pedig csak most lettem anyuka!!!KépKépKép

Kép
----------------
B&M
bubek

Szerintem ez a világ legcsodálatosabb érzéseKépKépKép
Mikor lettél anyuka Bubek?Kép

Kovács Roland
roli

dec 19-én. Ma vagyunk 3 hetesek. És Marci 3 hét alatt hízott 70 dkg-t! Eszméletlen! A védőnéni azt mondta, hogy heti 15 dkg-t kéne hízni. Akkor most 45-nél kellene tartanunk. Olyan kis tokája van, mint egy japán szumósnak! KépKép
Hát lássátok a Hörcsögöt!!!KépKép
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Sziasztok,

az Egri csillagok ehhez a topikhoz képest semmiKép
Gabuska,
a férjem beceneve a Sajt-->ígyhát Sajtiné
csak először azt hittem ékezetet nem lehet használni

Ilba,
jó a sapitokKép

most csak ennyit tudok hozzászólniKép

Kép

Kép
sajtine

Nagyon aranyosKépIgazi kis fickó.KépKépKép
Mi is így voltunk.Havonta egy kiló.Decemberben az egy éves státuszon volt12.90kgKép

Kovács Roland
roli

Bubek, nagyon édi a kis vejemKép
nagyon hasonlít RádKép

Kép

Kép
sajtine

Szorsi Benedekjének boldog 3 hónapos szülinapot
Kép
(mindjárt 10-e vanKép)

Kép

Kép
sajtine

Ilba Benedekjének meg boldog 2 hónapos szülinapot
Kép

Kép

Kép
sajtine

Bubek,
Ne aggódj, úgyis csak annyit eszik, amennyire szüksége van. A gyerekek hízását sem lehet standardizálni, mint ahogy a szopimennyiséget sem. Szüksége lesz még a kis hurkákra, ha elkezd jobban mocorogni, mászni, meg ilyenek.

Sajtiné,
Köszönjük a köszöntés táncot!

Ilba,
Holnap nem tudom, lesz-e időm jönni ezért boldog 2 hónapos szülinapot a kis druszánknak. OrsiKép

Kép

Kép
szorsi

Marci köszöni a bókokat!
Az hagyján, hogy hízik, de olyan hosszúnak látom....El sem hiszem, hogy ez a gyerkőc bennem volt. De tényleg olyan az anyaság, mint az a vers. most is. Nemhogy aludnék, inkább itt vagyok a neten, és amíg nem írok mindig őt figyelem. Csak nézem hogy alszik, milyen képeket vág álmában (néha még sikongat is...KépKép), és imádom, hogy van egy fiam. Kép

Sajtiné, reméltem, hogy Zsófinak jó parti lesz Marci. Merre laktok a kerületben? Már sétálhatunk kb fél órát naponta, akár együtt is tehetnénk időnként ezt Zsófival, meg veled!!KépKép
Főleg ilyen szép időben!
Utánozzuk Gabiékat! Kép

Tényleg hasonlít? De én csak nem vagyok ilyen Hörcsög!Kép
Amúgy szerintem csak a szeme az enyém, az arca többi vonása az apja. Bár nálunk eléggé egyforma, mert Apa is golyófejű, én is, és mindketten sötét tónusúak vagyunk. Ez az esküvői képen is látszik szerintem, ha visszanézed! Szóval lehet hogy nem is rám hasonlít, hanem Apára...Kép

Mi is csatlakozunk a szülinapozáshoz! Boldog szülinapot Benedek! KépKép

Kép
----------------
B&M
bubek

A Másik Benedeknek is!!! (nincs is időm megnézni a táblázatot, hogy hol tartunk...!

Kép
----------------
B&M
bubek

Itt nézzétek mennyire hasonlít. Szerintem nem is...Kép
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Sziasztok!
Köszönjük szépen a köszöntéseket!

Bubek,
hízzon csak Marcus, ez a dolga! KépKépKép Beni 1 hetesen 2,65kg volt, tegnap durván 8 hetesen 5,1kg! Kép 7 hét alatt majdnem 2,5kg. Kép De ő is nagyon hosszú, ma már 74-es rugit vettem neki. Kép
A szeme tényleg tisztára a Tiéd, még olyan ari csecsemő arcocskája van, meglátod 6-7 hetesen mennyire más lesz, kész kis gazfickó! Kép

Kedves kis druszánk!
Isten éltessen sokáig 3 hónapos szülinapodon!!!
Kép

Holnap (illetve már ma) 2 hónapos Beni, nagy elhatározásra jutott para mamája: holnaptól nem mérem a szopikat. Jujj! Kép Majd mérjük mint eddig, heti 2x meztelen súlyt, amíg hízik, nincs több para szopi miatt. KépKépKép

Most meg megyek tusolni és aludni.

Puszi mindenkinek és jó éjszakát!

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok.

Bubek, komolyan nagy élvezettel olvastam a szopis írásod. Köszi ezt a masszírozós tippet, szerintem akkor én is fogom. Ártani biztosan nem árt, és ha még segít is... Kép Egyébként hogyan masszíroztad? Gyurmáztad Kép, vagy hogyan? Bocsi, az idióta kérdésért. Kép

Csatlakozom a kosokhoz a magam április 10-ével!
Vendég

Sziasztok!!!
Bubek,
szépek vagytok nagyon-nagyon!!! És hasonlít a kis hörcsögöd! További jó hízást Marcusnak!!!

Köszi a neves válaszokat mindenkinek!Kép
Ilba, csak nem illatos bazsarózsa?Kép

BOLDOG 2 ÉS 3 HÓNAPOS SZÜLINAPOT BENEDEK ÉS BENEDEK!KépKépKépKépKépKépKép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Jó reggelt!

Na, milyen koraiak vagyunk ma, mi? Kép
Beni éjjel tök mohón evett, nem büfizett szokás sszerint, egyből aludtunk tovább és szegénynek fájt a pocója, erre keltünk. De most kapott még egy pici cicit, bukott egyet és úgy néz ki minden ok. Kép

Gabi,
nem!!! Kép De langyos. KépKépKép

Átírtam a korom. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Szép napot mindenkinek!

Boldog hónapos forduló minden babánakKépKépKép
Tegnap nem tudom mi volt.Front vagy mi.Dodó egésznap olyan nyügi volt.Szinte már rá se lehetett nézni,mert attól is sírtKépKépKép
Nekem meg úgy fájt a fejem,hogy már nem mertem forgatni,mert féltem hogy kiesik a szememKép
ma már jobb,de még mindig fáj.
Na megyek is takarítani amíg jól vagyokKép
Majd még benézekKép

Sziasztok!!!!!!

Kovács Roland
roli

Sziasztok!

Nagyon boldog szülinapot kivánok:
Szorsi Benedekjének és
Ilba benedekjének!Kép

Bubek:

Nagyon édes a kisfiad! Szerintem hasonlit rád!

Most megyünk bevásárolni,mert üres a hütő!

Kép

Kép
novum

Köszi a köszöntéseket!
Bubek, zabálnivaló kis kópéd van.

Roli,
valami lehetett, mert Benedek tegnap átaludta szinte az egész napot. Délután csak enni kelt fel, de a szemét ki se nyitotta!

Állítólag ma is szép idő lesz, már szakadoznak a felhők. remélem!!!!Kép
Orsi

Kép

Kép
szorsi

Szorsi,
én a volt Fórum mozinál lakom az egyik kis utcában, nincs messze a Szarvastól Kép És én is Orsi vagyok Kép Kép
Tényleg április 3-án van a szülinapod? Kép Micsoda véletlenek! Aztán majd meglátjuk, hogy a kis törpém mikor akar kibújni.

Láttam Lona védőnős problémáját... Én úgy tudom, hogy védőnőt nem lehet váltani, mert az mindenkinek a lakhelye (tart.helye) szerint van beosztva. Én ahova járok, ott is vannak többen védőnők, de az utcák szerint be van osztva, és akihez kerülök oda kell járni. Szerencsére nekem mázlim van, nagyon aranyosat fogtam ki. Kép Minden hónapban megyek hozzá, beszélgetünk, súlyt és vérnyomást mér, szívhangot néz, stb. Már volt velem a férjem is, neki is nagyon szimpi a védőnő és a hely is, meg ahogy foglalkoznak az emberrel. Csütörtökön megint megyünk.

Most megyek kicsit sétálni, meg rugdalózókat nézegetni. Lehet, hogy veszek is vmit Kép Nem bírom megállni Kép Süt a nap!!!!!

Mancs Kép

Kép
mancs

Sziasztok!
Túl a vérvétel, vizelet, ctg tortúrán Kép A ctg-m 20 helyett 36 perc lett, mert az első negyed órát átaludta a pocaklakóm, de aztán alaposan megrázták, és rögtön kalimpált Kép De vagy a gép rossz, vagy nem tudom, de a keményedéseimet nem jelezte, pedig múlt héten már 50-esek is voltak. Sebaj Kép

A gyerekágyas részlegen milyenek a mosdók? Mert itt a ctg és környékén valami ocsmány volt Kép

Vuka: február 2-re vagyok kiírva.

Bubek: köszi a szopis leírást.

Szerdán (holnap) ki jön az előkészítőre?

Titati 36+5
titati

Titati,
a többi mosdó sem sokkal jobb...
Én is jártam így, hogy aludt a Manó, Barbi jól megrázta a hasamat, egyből felébredt. Férjem meg elsápadt,hogy mit művelnek velem, elég brutál volt az ébresztés.

Mancs,
nálunk is be van osztva utcára, de lehet máshoz is járni. A gyerekdoki is így van itt, de nem ahhoz járunk, akihez tartoznánk.
Jó vásárlást!

Szorsi,
és utána éjjel is aludt? Jó kis alvókája van!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Minden újnak üdv. a topikban! Kép

Tegnap a dokinál csúcstalálkozót tartott a topik. Kép
Inessel 6 hetes kontrollon voltunk babástul és míg várakoztunk és beszélgettünk, egyszer csak a kettőnk közötti széken ülő lányról kiderült, hogy Bubek. Kép Jó mi? :D)
Úgyhogy én is nagyon örülök, hogy mindkettőtöket megismerhettelek. Kép Még így a babanetről nem ismertem senkit.

Wolga: amatőrfilmeztem gimi alatt és ez volt a nevem a filmek stáblistáján Kép, Vagyis a nevemből van + Olga, Először így használtam: V.V. Olga, aztán W. Olga és végül Wolga. Kép Szóval elég rég használom már.

Ilba, Szorsi: A Benedekeknek boldog 2 és 3 hónapos szülinapot!!! Kép

És egy kép végre, ami karácsony után készült Bicskén a nagymamánál: Kép

Kép Kép
Kép
vvolga

Gabi,
csináljak képeket az Auchanos bodykról, amiket írtam?

Kép
----------------
B&M
bubek

Hát még mindig itt tartunk: Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Bubek,
köszönöm, aranyos vagy, de nem kell kép. Így is úgy is el kell mennem venni.Kép

Ilba,
mi meg itt tartunk...
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi

Látom Livi is szereti a tv kapcsolót!
Milyen szép kék szeme van Livinek.Hogy tudod úgy lefényképezni,hogy ne csukja be mindig a szemét a vakku villanásakor?
A bodykat mikor adhatom oda?

Kép

Kép
novum

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?