Új privát üzeneted érkezett!

de ezekhez lehet "hevedert" is kapni, nem? vag az egy másik hordozási forma? a heveder egyszerűbb, mert felcsatolod, azt kész. csak számítsd bele, hogy télen elvágódsz a havon, azt ráhullasz szegény gyerekre.

ancsipancsi

Ancsi, attól tartok, az uraság nem kívánkozik még kifelé. remélem, hogy a dokid csak megnyugtat majd, hogy nincs semmi gond, és hamarosan megfoganhat a kisbabád! Kép

képzeljétek, olyan érdekeset álmodtam, hogy elmegyek azokra a helyekre, ahol korábban laktam, és "elköszönök" tőlük. rengeteg régi baráttal is találkoztam, megöleltük egymást, és elbúcsúztunk. szóval már elbúcsúztam a régi életemtől... hát nem hátborzongató, hogy milyen dologokat képes vetíteni az agy?

votiv 8)
votiv

8-10 darab?

a parom szivbajt fog kapniKép

na, hat egesz nap mosni nem akarok

bodybol van eleg szerencsere

akkor azt kerek mindenkitol, rugikatKép

pedig lehet, hogy nekunk kene olyan hordozo, vegul is az eslo hetekben nem lesz babakocsi, es a repulon is visszuk a babat

Kép
babarozsa

Sziasztok,

Irigykedve olvasok a nagy pocakotokról.Bárcsak én is ott lennék már. Claudia tényleg gyönyörű pocid van... Uram Isten, hogy ez a szoptatás is tényleg mekkora para... Én olyan naiv voltam a terhesség elött és most szembesülök mindennel. Úgyhgy még mindenre rácsodálkozom. Az az igazság,hogy régóta szerettem volna babát, de csak amolyna elméleti sikon, hiszen nem volt meg az apajelölt... Mikor meglett akkor a dokim azzal riogatott, hogy nem lehet gyerek.. Gondoltam okés, majd teszünk ellene. De nem gondoltam, hogy 1 hét alatt teherbe fogok esni. Igy se idöm se más nem volt nagyon felkészülni a dologra. Eszméletlen boldog vagyok, hogy igy alakult. Csak ezért vannak néha ennyire naiv és bugyuta kérdéseim...
Másfelöl ezért sincs rendes nőgyógyászom, mert ugye megértitek, hogy ahhoz aki évek óta riogatott, hogy nem lehet... stb... ahhoz nem megyek, a többi akivel találkoztam az is folyton hormonokkal akart bombázni, a repecteket már kifelé jövet kidobtam... Ehhez képest hormon nélkül itt csücsülök köztetek 11 hetesen...

Votiv: mikor szülsz? én már azt hittem nem is vagy itt és reménykedtem, hogy talán éppen csodálatos babádat hozod a világra. Te kinél is szülsz?

Mindenkinek szép napot

Johanna

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!

Volt mar valaki Babaklubban? Erdemes elmenni? Holnap lesz, ha jol tudomKép

Fibi (36)

KépKép
fibi

Votiv, mi is tegnap voltunk a Brendonban, lehet, hogy lattalak Kép Tenyleg irto draga, nem vettunk semmit. A Coraban viszont talaltunk sok jo es nem tul draga kiegeszitot (mellszivo, stb)

KépKép
fibi

Johanna, miert mondtak, hogy nem lehet gyereked?

Mondjuk a hormon meg nem baj....

Kép
babarozsa

Sziasztok,
A Corában lehet kapni olcsó babaruhákat, 900.-ft-ért van meleg rugdalozó, polár, ami máshol 2000.-3000.-! Érdemes megnézni szerintem is.
Mossejaw, megnyugtató, azzal rémisztgetnek, hogy óriás lesz,a 36.heti ultrahang meg tudja mondani, hogy kb mekkora lesz?
claudia

Hát sose mensturáltam rendesen és volt olyan női hormonom, amit szinte ki sem tudtak mutatni... De mint kiderült az a doki hülye volt, aki ezt mondta. de hormontablettával mindegyik bepróbálkozott. Én másban hiszek és az be is jött...

Remélem a méhem alkalmas lesz a kihordásra. Állítólag egy kicsit vékony a fala és nem is tudom még milyen, de hát az UH-kon egyik sem mondta, hogy valami gáz lehet belőle, majd rákérdezek...

Kép
Kép
johanna1975

sziasztok

a házassági anyakönyvi kivonatnak mindenképpen egy éven belülinek kell lennie? Nem jó az eredeti ha lemásolom? Szerintetek normális az ha a doki úgy vizsgál meg,h. utána vérzem? Ettől nem lehet semmi bajom ill. a babának nem lehet semmi baja ugye?

üdv juji
juji

Hogy az orvosok szerint mi normális, nem tudom. De mint kismama egyáltalán nem találom normálisnak. Mondtad neki?
Illetve, nem emlékszem, te mikor fogsz szülni, mert esetleg tágulásos vérzés nem lehet?
ila_mama

szerintem a vizsgalatnal elofordulhat, ha van mehszajsebed, vagy ilyesmi

eros verzes semmikeppen sem

es az sem mindegy, hogy honnet jon a verzes( ezt uhval tisztazni kell) szolj az orvosnak!

Kép
babarozsa

JOHANNA, persze ha nem akarsz hormonokat megertem...
es mi az a masik dolog, ha nem titok?

Kép
babarozsa

ÉN elvégeztem egy energia tanfolyamot és járok is kezelésre, illetve magamat is kezelem, meg némi kis homeopátiát szedtem. De azt össze vissza 3 hétig.

Nem tudom melyik segített, de az energia az nagyon jó a babának is.

Kép
Kép
johanna1975

Juji, hány hetes a babád?
claudia

Claudia, en is szeretek a Coraban vasarolni, de vigyazz, mert egyreszt van, ami el van meretezve (somlo coop vagy maxima baby tipusu - katicas logoval - rugdalozokbol meg pocival vettem vagy hatot es egy honapos koraban mar csak a 74-est tudtam raadni), masreszt a hatulgombolos rugiknak nagyon szuk a nyakuk, nekem ket patentot is nyitva kell hagynom, ugyhogy nem is hasznalom oket. De az INFLUX tipusu ruhak eleg jok, azokkal meg nem volt problemam.

Juji. hany hetes vagy? Nekem csak a szules elotti nap volt verzesem, ahogy rovidult a mehnyak, meg tagult a mehszaj. Kerdezd meg a dokit, mi a csudat muvel.

Votiv, en egy Chicco Go Plus kengurut vettem (asszem 16e volt a Brendonban). Csak annyi vele a nehezseg, hogy ha fekvokent hasznalom, akkor nem ket vallra kell felvenni, hanem valahogy keresztbe van a testen, igy nem olyan kenyelmes. Bar amit Te irtal, az sem ketvallas. (Egyebkent jol nez ki, biztos jo lehet, asszem mar lattam is valakin korabban.) 3-4 kilos manonal mondjuk meg nem olyan veszes, de az enyem mar 7 kilos es meg nem ultethetem, masreszt most annyi ruhat kell raadni, hogy ugy mar nem fer bele a kenguruba, ugyhogy most nemigen tudom hasznalni. Egyebkent a fotora hirtelen azt hittem, mar Te vagy rajta a sracoddal, gyanus is volt, milyen gyorsan elinteztetek, mikor delelott 9 korul meg itt irogattal Kép

Johanna, Te kerdeztel korabban Urban doktornorol? En nala szultem juliusban, elegedett voltam vele.
moosejaw

Sziasztok!

Merre van Cora a közelben?

Én a Tesco újságban láttam 5 darabos bébi szettet (sapka, kardigán, rugi, póló, kombi) 2999,-ért! A sapka, kardigán, rugi anyaga 80%pamut, 20% poliészter! Jól néz ki, de nem tudom, hogy ilyen pici babának nem-e jobbak a teljesen pamut cuccok! Vagy a többi nekik kapható cucc sem teljesen pamut? Lehet, hogy túl aprólékos a kérdés, csak felvetődött bennem!

Ildi(31+3)
ildi76

Sziasztok!
Újra bekapcsolódtam, bár mégcsak a mai írásokkal végeztemKép) Nem tétlenkedtetekKép
Ildi!
A body legyen biztos 100% pamut, amit ráadsz, rugdalózót az szerintem már nem tragédia ha nem 100%. A plüss rugik azok alapból nem azok vagy a kötött holmik.
Lányok segítsetek! Hol vegyek overállt? Újszülöttnek kéne, abba akarnám a prüntyőkét hazahozni. Vagy zsákos kivitel lenne jó ha lehet kesztyűvel és legyen rajta kicsi nyílás ahol a babyhordozó övét át lehet dugni vagy legyen kezes lábas szintén kesztyűvel. Egyszerűen nem látok sehol választékot. A La Halle-ban 1 hónapja láttam, de azóta elfogyott és nincs utántöltés.
Votiv, a Megatoys megszűnt, megvette az összeset a Brendon! A Soroksári úton lévőt már teljesen kifosztották, nem hoznak már új árut.

Manós (37)
manós

Manós!
Én is alig győzöm olvasni, de legalább nem pangunk. Kép

Ildi!
Én pont ma láttam a teszkóban azt az együttes, amir írtál, nagyon édes, 1 ki is volt bontva példának, szerintem puhának tűntek, de marha picik. Lehet, h alapból már nem is lesz jó a babára. A body még oké, de a felsőbb rétegekbe még bele kéne számolni,h mi kerül alá.. mindenesetre érdemes ellátogatni, és ha még nincs elég cuccod, ennyi pénzt szerintem megér.
Hogy merre van közeli Cora? Nekünk Tbálinton, de hogy te hol laksz..??? Kép

Juji!
A sztimrében 1 évnél nem régebbi kell (ház.anyak.kiv.), ha nincs, még most szerezzétek be, de van H, ahol 1 hónapos kell, hát ahhoz képest ez még leányálom... tiszta hülyeség, nem? Miért, ha 2 éve vagy házas, már logikusabb, h félreléptél, és nem ő az apa??? Nem értem, de biztos van benne logika... Kép

Fibi!
IGEN-IGEN-IGEN!!!! Mindenképp menj el és vond le a következtetéseket és KÉRDEZZ, más is fog!!! Nagyon hasznos, szerintem ez volt a legjobb előadás!!!

Votiv!
Elvileg én is szülhetnék holnapután, telihold lesz, nem győzöm hangsúlyozni.. Kép Ha találkoznánk, tőlem válassz te színt, de a sziniminizt már kiettem a H-i cuccos táskából, bocsi... Kép Kép

A többiekre reagálok új levélben, ez már így is hosszú, és az előző lapon vagytok, ennyire szapora volt a mai nap. Kép
neet
neet

Moosejaw!
Írigyellek a régi farmered miatt, de nekem meg 112 cm-s pocim van, bibibíííííí! Kép
Egyébként tényleg lassan telik a nap, ma is sütit sütöttem, h teljen valahogy.

Votiv!
Lazítsak? Már majd' szétesem, olyan laza vagyok... Kép Kép Kép Egyébként ez azért is igaz, mert mintha a csípőmnél húznának szét, szerintem egyszer csak azt fogom észrevenni, h kiesett a baba... már a m.l.teából is csak egy pici van (3.zacsi), de többet már nem veszek.

Claudia!
Az UH se tesz csodát, ha a baba nem akarja, nem mutatja meg a méréshez kellő részeit, így én sem tudom, mekkora lehet. Pedig már a 39. hetem végefelé tartok, utoljára a 32.héten mondták, h 2kiló körüli. talán most pénteken, ha meg nem szülöm addig (teihold!!), akkor tán az újabb UH mutat valamit. Most nem iszom előtte kólát, és akkor majd jól alszik, és suttyomban megcsináljuk a vizsgálatot... Kép Kép
neet
neet

Lányok! Én már a babazenét hallgato ám!! Kép Betettem, még a páromnak is tetszik. Jól összerakta ez a fickó, Raimond Lap.

ancsipancsi

Manós!
Mi a Corvinban vettünk lábzsákos hordozóba való autós overált, igaz ugyan, hogy utcán nem lehet használni, csak autóban. Kép

Johanna!
Bálint Balázsról annyit, hogy decemberben tanulmányi szabin lesz, januárban lehet hozzá majd bejutni, hosszú harcok árán.
zanza

Manós,Neet!
Köszi az infót, lehet, hogy én is megnézem az együttest a Tescoban! A Corát viszont kihagyom, mert kocsi nélküli vagyok és messze van, azthiszem hozzánk is a Törökbálinti a legközelebbi!

Manós! Már válaszoltam is a leveledre!
ildi76

Ancsi!
Ez a babazene megtalálható itt a neten valahol vagy boltban lehet megvenni?
ildi76

Juji, ez a vérzés aggasztóan hangzik. elmúlt már?

Claudia, ha nem azzal ijesztgetnének, hogy nagy lesz a babád, akkor azzal, hogy túl kicsi lesz... mindannyian végigéljük ezeket az ijesztgetéseket, sajnos, mintha ezek a másállapottal járnának. pedig inkább a másállapotban lévő nőkkel kapcsolatba kerülők (orvos, védőnő, család stb.) okoskodásai és felelőtlen - és alaptalan - rémisztgetései.

én már ott tartok, hogy ha mégegyszer terhes lennék, nem állnék szóba az ég világon senkivel sem! Kép és persze ez a beleszólogatás nem ér véget a szüléssel, akkor is meg kell küzdeni az okosokkal - jó példa erre Ila kálváriája a szoptatással.

Hála az égnek a párom kijelentette, nem lesz itt vég nélküli vendégeskedés meg látogatódzás, hogy a lehető legnyugodtabb legyen a légkör a szopizáshoz. még a védőnőt/a gyerekdokit is csak az elengedhetetlenül fontos alkalmakkor eresztjük be. a kedvesem majd segít mindenben, és minden stressz-faktor kizárva! Kép

ma voltunk NST-n meg UH-n. a legjobb új hír: köldökzsinór van a baba nyaka körül. azt ugyan nem látni, hogy az egy darab zsinór-e a nyaka körül, vagy két különálló. de már hallom a dokimat előre, hogy ezzel fog halálra rémiszteni, grrr.

egyébként Faludinál fogok szülni, ha eljön Kép

votiv 8)
votiv

Neet, én szívesen mennék az Ikea szobába, szinimiz meg van itthon, majd viszem - ha nem felejtem el Kép

de én még semmit nem érzek, és nincs igazán lenn a hasam se - persze az is lehet, hogy már nincs mire várnom...

Fibi, Manós, mindjárt Ti jöttök! Hogy vagytok? Isszátok már a málnalevélteát?

elmentünk ma Megatoysba, tényleg megváltozott, és persze iszonyat drága, szóval már ízig-vérig Brendon Kép

na de a Kenguru gold boltban végül vettünk kengurut, egyszerű, tipikus, magyar gyártmány, de jó masszív, 3500ért. viszont csak akkor kezdhetjük használni, ha Isti tudja majd magát tartani. talán tavaszra már jó is lesz.

szép estét mindenkinek!

votiv 8)
votiv

Jucus!
mail ment, szia!

Votiv,
az ikeásat én is kipróbálnám, de ezen nem veszünk össze, csak már ott lennénk! Kép
Ritka amorf formákat tudok felvenni, mint a Barbamama, attól függően, hova moccan a pici. Kép
neet
neet

Sziasztok!

Nem tudom van e még itt valaki hozzám hasonló éjjeli bagoly KépA 32. héten tartok,most találtam rá erre a jó kis társalgóra,péntek óta van netünk itthon.Az lenne a kérdésem mikor kezdődik és meddig tart a Babaklub?Az A épület első emeleten?
Egyébkét engem is azzal riogatnak a tapasztalt ismerősök hogy óriásbébit fogok a világra hozni (poci:122cm)de a dokim azt mondja korának megfelelő.Neki hiszek.A pocaméret alkat kérdése is nem igaz?
A málnalevélteát mikor kezdjem el iszogatni?Ma vettem egy zsákkal és már kipróbálnám de nem korai még?Előre is köszi az infókatKép
Ltündi

Szia Tündi!
Üdv. közöttünk! A málnalevél teát a 35. hét végétől javasolják inni!
A babaklub információim szerint 5-től fél 7-ig van, A. ép. II. emelet, nőgyógy. konferenciaterem! Én is filózom, hogy elmegyek!
Ki a dokid? Én is pont 32 hetes vagyok!
Szió
Ildi
ildi76

sziasztok

a vérzés elmúlt ill csak akkor volt amikor a doki megvizsgált (elég erősen vizsgált szerintem). Utána megnézett uh-n azt mondta minden ok,csak a méhlepény túlságosan lent tapad(emiatt már volt régebben egy kis vérzésem). Fekvő pihit rendelt el,nem szabad emelni stb. Most a 26. hétben vagyok,úgyhogy még időm van bőven és remélem,hogy ki is bírjuk addig.Amúgy a baba most kb 900gr és nagyon eleven.

sziasztok juji
juji

Szia Tündi!
ez igen, tényleg szép nagy lehet a pocid! van róla képed?

én úgy tudom, mindenkinek máskor/másképp nő, és legfeljebb csak tippelni lehet a baba méretére a pocakról. viszont az uh-n a csontok alapján szoktak mondani becsült súlyt is, ami +-400 grammal térhet el a ténylegestől - ami, lássuk be, elég tág intervallum.

minket most 3910-re saccoltak, szóval nyugodtan lehet 3,5 kilós átlagos baba és 4,5 kilós vasgyúró is Kép
hamarosan kiderül! a tegnapi uh-n olyan erővel és vehemenciával szopta Isti az ujját, hogy meg is ijedtem, mi vár majd rám, ha ez az éhenkórász kezdi követelni a kaját Kép

Neet, az NST tegnap többször is volt 50% fölött. ez mit jelent?
érzel már valamit? itt semmi...
votiv (holnap?)

votiv 8)
votiv

Sziasztok,

Ancsi: hol tettél szert babazenére. Tényleg jó?

Bálint Balázshoz tényleg ilyen nehéz bejutni. Tud valaki elérhetőséget hozzá??? Annyi jót hallottam már róla...

Köszi Johanna

Kép
Kép
johanna1975

Votiv!
Nem tudom, de biztos jelent valamit... Kép
És holnap telihold!
Ezek szerint még egyben vagy. Én holnap megyek NST-re, meg újra megpróbáljuk az UH-t is, hátha okosabbak leszünk. Kép
neet (8 nap még????)
neet

Johanna!
386-0700 a telefonszám.

Lányok, lehet, hogy már tudjátok, akkor bocsi, de apócáknak is jár "ismerkedő szabi" - Apanap néven van. 5 nap jár minden apának, a munkahelyen kell bejelentenie, hogy megszületett a baba és mikor szeretné igénybe venni, aztán a többi a munkáltató és a TB dolga. És ezt a törvényt semmilyen munkáltatói, vagy kollektív szerződés nem módosíthatja!
zanza

Sziasztok,
köszi mindenkinek a megnyugtatást ( has ügyben).
Elmésélem mi történt velem tegnap, teljesen kiakadtam, voltam a gyerekorvosnál ( most először, bemutatkozni), azt mondta, hogy nem ír fel előre semmit a babának, mert Ő babonás és annyi negatív dolog történhet a szülés alatt, marhára megnyugtató, ilyen hozzá állást! Azt hiszem le is cserélem, mit fog művelni szegény gyermekemmel ha megszületik?????
Szörnyű.....
claudia

Még valami, tudtok akciós babakocsit valahol?
claudia

Clau!
Vannak babonásabb dokik, ezért ne haragudj rá, nekem is azt mondták, h csak akkor váltsam ki a recepteket, ha már meglesz a baba. Szerintem ez mindegy. Akciós babakocsit a Corában vettünk (35 helyett 15ért!!!), de itt Keres-Kínálban is érdemes körülnézni, meg a Babamagazinok uccsó oldalán, meglepően jó vételeket lehet csinálni! Sok sikert, jó keresgélést!

Votiv!
Már látom a kövi elbúcsúzásaidat a kövi üzeneteid végén: Votiv(ma, tegnap, tegnapelőtt... Kép )
Kitartás, mondom én, aki már alig tart ki... Kép
neet(kitudjamármikor????)
neet

Sziasztok!

Minden este úgy ülök le ide, hogy lehet hogy egy újabb baba is megszületett már! Kezdek én is izgulni értetek, pedig nem is ismerlek benneteket!

Egy ideje böngészem a többi fórumot is, és láttam hogy máshol vannak táblázatok a fórumozókról. Arra gondoltam, hogy esetleg ennek a topicnak sem ártana. Az újak legalább rögtön tudnák hogy ki kicsoda, hol tart éppen, ki az orvosa (szerintem legeloszor szinte mindenki igy keveredik ide, igy kerdezni is egyszerubb lenne) stb., illetve mi is talan jobban tudnank kovetni.

Persze ez utobbi egy ido utan mar nem olyan nehez, de en nem tartanam hulye otletnek. Valami ilyesmi adatokra gondoltam:
Nick
Orvos - valasztott vagy nem
Szuleszno - valasztott vagy nem
Szules ideje - varhato ideje
Baba neme es neve
Barmilyen egyeb megjegyzes.

Mit szoltok hozza? Mindenkit bele lehetne rakni aki olvassa/hozzaszol a forumhoz, es nem felejtkeznenk meg senkirol.

Persze nem akarok itt tulbuzgo lenni, csak eszembe jutott!

Ma mar sotetben jottem haza, es hatalmas volt a hold :-))))))) :-)

Dorka

Kép
szdorka

Kép
arra gondoltam, hogy most már lefexem, és alszom, míg be nem indul a szülés...

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Nem jó kihagyni a babaneten 1-2 napot sem, mert olvashatok utánatok órákon át! :-))

Voltam a keddi előadáson, de nem hallottam, hogy az Apukának hol is lehet beszerezni azt a fehér szerkót, amiben bejöhet a szülésre?? Ti tudjátok??

Engem is halálra rémisztettek a múltkor a UH-n, hogy ez nem is 32 hetes baba, hanem 35, és nem nézett itt el valaki valamit? Hát majdnem leestem először az ágyról a hirtelen rám zúdult erőteljes kérdéstől...de aztán a doki megnyugtatott. Onnantól kezdve már csak "kicsit" vagyok parás, de igaza van Votivnak, mindenkit mással ijesztegetnek, vagy kicsi baba, vagy nagy. Ha tökéletes, az is gyanús...:-))
vollard

Vollard!
Én úgy tudom, hogy egy fehér pólót, papucsot, meg valami szabadidőruhát kell vinni a papának!

Volt valaki a babaklubbon? Milyen volt? Ott mindig ugyanazt mondják el, ugye, mint a kismamaklubbon is?

Votiv!
Hát mostmár nagyon kíváncsi vagyok, hogy mikor lesz meg a baba! Tényleg jól érezheti magát odabenn!

Votiv, Neet!
Ti tudtok háton feküdni? Én kb 1-2 hete nem tudok, mert nagyon russzul leszek! Teljesen lezsibbadok, elgyengülök, meg szívdobogásom lesz! Biztos a nagyeren fekszik a baba! Csak az a gond, hogy ez mostmár előjön egyre többször ülve és állva is! Nyugtassatok meg, hogy ez normális-e? Vagy menjek el a dokihoz?

Ildi(32)
ildi76

Előbbi kérdés természetesen máshoz is szólt, akinek hasonló gondja van, csak úgy tudom, ez a tünet a vége felé szokott inkább előjönni!
ildi76

Ildi

Nekem kinyomja magát közvetlenül a mellem alatt, néha azt hiszem kijön a számon, szerintem teljesen normális amit érzel. Ne aggódj. Háton én se tudok már feküdni, olyan mintha súlyt tennének a tüdőmre, gyomromra, nem esik jól úgy feküdni, marad az oldal-fekvés, az mindkettőnknek jó.
Vollard
A papának egy fehér póló, fehér nadrág ( vagy világos) és egy paucs kell, ja és némi harapni való, állítólag nagyon éhesek tudnak lenni.
Neet
Köszi, holnap megyek vásárolni a Corába, szétnézek... Ismered a MATTI BABA BOLTOT? Neked is közel lenne, Büdaörs Gyár u.2.-ben vannak. www.matti.hu az internetes címük, szeretek oda járni,, mellette van a KENGURU GOLD is, jó minőségű ruháik vannak. Múltkor ( nyáron) láttam a MEGA TOYS-ban fél áron babakocsikat, de szerintem már vége az akciónak.
Szdorka
Jó ötlet a táblázat! Lenne kedved tölteni? Én benne vagyok egy másikba is, a 2004/2005 téli babáknál.
claudia

Szia Ildi!

én most már megint tudok - legalábbis egy rövid ideig - háton feküdni. eddig még ennyire se ment. volt zsibbadás, szívdobogás, nehéz légzés stb. minden teljesen normális, amit leírtál! egyrészt a nagyér is lehet ludas, másrészt a babus már elég nagy, és mindent szét/összenyom - gyomrot, tüdőt, szívet...

szerény tapasztalatom szerint 2 dolog segít: nem szabad háton feküdni, csak oldalvást, vagy jól fel kell polcolni a hátadat/derekadat (mintha félig ülnél), és alapvetően többet kell pihenni.

most már lassan beérsz Te is a finisbe, muszáj kicsit lassítani Kép dolgozol még?

votiv 8)
votiv

Sziasztok!
Ildi! Szerintem ez teljesen normális, nekem pl. addig voltak ilyen "rosszullétek" amig bejártam dolgozni, sokat ültem egyhelyben, de felálltam és sétálgattam egy kicsit és az jót tett. Próbáld meg te is, a lényeg hogy változtass a helyzeteden. Akkor a baba is alrébb mozdul, valamerre.
Érdekes én most elég jól tudok háton feküdni, sokszor az a legkényelmesebb alvási pózom. Meg a bal oldalam, a jobb most egyáltalán nem működik, kisarkalt egy foltot a drágám és így nem tudok jobbra fordulni.
Votiv, igen mi Fibivel együtt fogunk szülniKép) A szobákat mi is osszuk egymás között, igaz Fibi?Kép) Bár mindketten az IKEásra vagy a kékre pályázunkKép) Teázni teázok, szerintem nem is olyan szörnyű, inkább semleges íze van.
Claudia, mennyire akciósat keresel? És mit tudjon? Mi nem régen vettük meg, ABC Design a márkája és van hozzá baby hordozó is, amit autóba lehet bekötni és a babakocsira is csatlakoztatható, de a lényeg hogy külön-külön sokkal drágább lett volna, így került 40e Ft-ba. Először a Megatoysban néztük ki, de mire meg akartuk venni elfogyott. Végül a Brendonban ugyanannyiért találtuk meg, sőt még színválaszték is volt.
Akkor most be is fejezem, ma se tétlenkedtem, kellően be is dagadt a lábamKép
Jó éjt!
Manós
manós

Claudia, Votiv, Manós!
Köszi a megnyugtatást! Votiv! Nem dolgozom, úgyhogy tudok pihenni bőven, hál'Istennek! Csak az a gond, hogy oldalt sem tudok feküdni, - akkor meg becsípődik a rekeszizmom, plusz bizsereg valami ér a szívemnél! Úgyhogy az egész éjszakám forgolódással telik,- gondolom Ti is így vagytok vele - és biztos, hogy csak rosszabb lesz, már ameddig az ember egyáltalán tud fordulni! Köszi! Akkor ezek szerint "normális vagyok" és nem rohanok a dokihoz!

Manós! Voltál babaklubbon?

Jó éjt! Ha nem tudok aludni még visszajövök! Erre a telihold miatt is megvan az esély!
Sziasztok!
ildi76

Votiv, Neet!

Telihold van!!Kép
Van valami hatása?
Puszi nektek!
Ha ma történne, nagyon szorítok!
Ha nem ma, akkor is.

Kép
Kép
pipocska

Vollard!
Arra a 800 Ft-os "egyszer használatos" aparuházatra gondolsz? Azt az adminisztráció alatt lehet igényelni, ha éppen nem visztek magatokkal.
zanza

Sziasztok!
Ildi!Köszi az infokat.Akkor a málnalevélteával még várok.Jan.21-re van kitűzve a nagy nap.Neked?A dokim Dr Prijadi Josdi.Tényleg, ismeri valaki? Még nem olvastam itt róla.Én nagyon meg vagyok vele elégedve.A babaklubba sajnos nem jutottam el,reggel meghúzódott a derekam úgyhogy annak is örülök hogy itthon el tudok csoszogni a lakás egyik végéből a másikba.Kép Rettegve nézek az éjszaka elé, eddig sem volt egyszerű a fekvés,forgolódás...Kép A szívdobogás nekem is elég gyakori, olyankor leesik a vérnyomás így emelkedik a pulzus.Én is megijedtem először a 110-es pulzusnál (tényleg vacak egy érzés) de a dokim szerint nem gond, akkor van gubanc ha a vérnyomás lesz magas.
Vollard!Kedden ott voltam én is, a papiknak lehet bevinni cuccot amit a lányok is írtak fentebb vagy 800Ft-ért adnak egyszer használatos kórházit.
Votiv,Neet!Sok sikert a célegyenesben !Kép
Csak fehérneműs kép van rólam azt azért mégsem teszem közszemlére Kép) De ha lesz másik beteszem a profilomba.
Jó éjt!
Ltündi

Ildi!
Ja, teljesen normális tüneteid vannak! Én háton csak levegőt nem kapok, de az pont elég... szóval marad az oldaltfekvés, az legalább megy. Kép

Pipocska!
Holnap lesz telihold, én legalábbis úgy tudom. Hát, eddig no hatás, bár ma 2x is fájtam vagy fél-fél percig (félóránként) de aztán elmúlt.

Ltündi!
Köszi a bíztatást! Kép

Clau!
Nem ismerem az említett boltot, de már nagyjából minden megvan, úgyhogy nem izgi. Kép

Szdorka!
Én is töltögetnék már, láttam azt a tábl.ot a másik fórumon, nem rossz ötlet, beletehetnénk még pl: a kiírthoz képest milyen eltolódással jött a baba, éjjel vagy nappal, stb.

Zanza!
AZ aparuhát nem kötelező megvenni, ugye? Mit csinálnánk vele itthon? Játsszunk orvososdit? Kép
Különben jó, h írod, akkor még bepakolunk azt is (pólót neki), de nem papás szülés lesz, csak papás vajúdás, ahhoz nem tudom, kell-e ennyi macera, tehát ha a műtőbe vagy mibe már nem jön be, a folyosón sétálgathat velem bármiben, nem??

Votiv!
Mit is írhatnék??? Kép
neet
neet

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?