Sziasztok!
Oroszlán!
Merre???? Nagyon várunk ám a jó hírekkel!!!
Rózsa!
Sajnálom Mamit!
tényleg nagyon fontos a pozitív hozzáállás, és hogy ne hagyjátok hogy elhagyja magát és túlságosan belekeseredjen! Ha bíztok a felépülésben, sokkal nagyobb az esély mint ha belenyugszotok! Sokat gondolok rátok!
HSG: nekem a Jánosban csinálták, és tudtam hogy nem lesz egyszerű, és valószínűleg többet fogok érezni a "kellemetlennél"... hát úgy is lett!
Nekem a nőgyógyászom csinálta, még mielőtt a meddőségibe kerültem.
Többektől hallottam, hogy semmiség, és többen mesélték, hogy ilyet még sosem éreztek, annyira pocsék volt...
kellemesnek semmiképpen sem mondanám, mondjuk nem hosszú idő a "fájdalom" része... az egész eljárás max 10 perc volt.
Én utána mondtam Lintner dokinak, hogy melyik rész fájt, ő meg elmesélte, hogy akkor éppen mi történt... ha ezeket a részeket előre hallom, sokkal rosszabb érzésre számítottam volna.
Én fel voltam készülve a fájdalomra, és ilyen tudattal ki lehetett bírni. A rögzítési szakasz és a felfújás az pocsék érzés...illetve az amikor kiszedik belőled azt a fél műtőnyi cuccot amit betettek, és azt hiszed, hogy majd megkönnyebbülsz és elmúlik az a feszítő érzés, de nem múlik el azonnal. Nekem aznap fájdogált a hasam, de ennyi. úgy, hogy állítólag orvosi szakkönyvbe illőek azok a részeim, tehát nálam nem volt szűkület, sem elzáródás, se nem volt túl kacskaringós. állítólag ezek befolyásolják azt hogy milyen érzés.
Mondjuk nálam bejátszott az is, hogy mikor elkezdtük a HSG-t, mondta a dokim, hogy nem lesz gond, és ne féljek...aztán néhány centi után mondta, hogy kicsit picinek születtem, ezért a belső részek sem túl tágasak, mert úgy arányaiban minden elég pici bennem
ezért valószínű kicsit fájni fog. Na ez így is lett, mert nekem már az sem volt egy jó érzés, mikor feltette a szondát (leeresztve), nemhogy mikor felfújta, és végigtolta a kontraszt anyagot.
Én azt gondolom, hogy ha a fájdalomra készül valaki, akkor max pozitívan csalódhat! én így szoktam
DE az igaz, hogy mindenki túléli, és biztosan sehol sincs a szülési fájdalomhoz képest!
LÁnyok!
én most kezdek parázni, hogy Lac spermavizsgálata ki ne csússzon a 3 hónapból.
csináltassuk meg az utazás előtt, biztos ami biztos?
ezt telefonon megmondják, hogy mikori volt a legutolsó?
Eszter