Sziasztok!
Elég rég jártam erre, mert csüt. péntek szabin voltam....
Szerdán voltam dokinál, és annyira jó volt.
Tiszta laza hangulat, még az aszisztens nő is, pedig nem a mi korosztályunk! Annyira kedves volt ő is, meg állandóan a nevemen szólított, pedig most találkoztunk először - azt hiszem. Mindent meg mertem kérdeztem, semmi gátlás nem volt bennem. És ami a legfontosabb: ÁTÍRTÁK A DOKI NEVÉT! Szóval az előzőt lefestették! Már így is fogom feltenni a táblázatba.
Van valaki, aki az előtej folyásról tud valamit? Most kezdek majd utána nézni, de nálam előfordult és tök félek, hogy ez nagyon korai???
Laga
A 2 éves korkülönbséges dolog elég durván hangzik! Sőt tényleg nem hallottam még halálesetről!
Őssejt: Mzsx, aki már nem dolgozik, ezért nincs net közelben, ő fog ilyet csináltatni. Tudomásom szerint ehhez semmi köze a Margit kórháznak, ezt bárhol megcsinálják. De ha minden igaz szerdától ismét itt lesz köztünk...
Bmárti
Végre beírtam a táblázatba, mert a terhesgondozóba szó nélkül ÁTÍRTÁK! Annyira boldog vagyok!
Gyerek fejlődése: biztos aggasztó lesz/lehet, ha későn kezd el beszélni, stb. Anyukám engem is vitt orvostól-orvosig, mert nem akartam beszélni (3 éves koromig). Az egyik doki anyunak azt mondta, ne izguljon a végén már hallgatni is alig bírja, annyit fog beszélni. És anyukám azóta is ezt emlegeti - behoztam a "lemaradást" (lehet, hogy ezért is vagyok ennyire szókimondó?)!
Gyereknevélési ideál: nekem az anyukám egyáltalán nem az, tényleg csak azt érzem mit nem fogok úgy csinálni, mint ő. Viszont olyat is hallottam (anyukám esetében igaz is lehet - az enyémbe remélem nem lesz!), mivel az anyámat a mama sokat verte, ezért én is kaptam eleget fakanállal. Bár anyám szerint örülhettem, mert ő sokkal többet kapott, ráadásul rajta el is törtek a fakanalak. Attól rettegek nehogy én is ilyen legyek!
De visszatérve az ideálra: kollégiumban dolgozom, főnököm vidéki, felesége is, szóval itt laktak bent (kb. 1 éve költöztek ki). A fiúk (Gabesz) a szemem előtt cseperedik fel (már 3,5 éves), szóval láttam hogy van nevelve, nekem nagyon tetszik, és szeretnék én is ilyen anya lenni. Persze sokat bébiszitterkedtem - születésüktől (mert imádom a gyerekeket) Gabesszal is nagyon jó a kapcsolatom, szokott is nálunk lenni, aludni (amikor főnökék esküvőre, bálra, színházba, stb. helyre mennek). Ja, de azt is tudom, hogy más a más gyerekével foglalkozni, mint majd a sajátommal!
Cas
Ugye milyen jó érzés, én a világ legboldogabb embere voltam és vagyok, hogy érzem a kis babyt. Az én férjecském is nehezen és elég sokára érezte meg 100%-osan. Most meg már ilyeneket kérdez: atya isten mindig ekkorákat rúg? Annyira jó érzés, anno alig vártam, hogy elmenjünk a Praxisba legalább látni, de most már érzem és ez elég megnyugtató! Fittmama újság 2003 nov.-dec. részlet: Felejthetetlen élmény:
"A magzat mozgás érzékelése 41%
Az ultrahangos vizsgálatok 35%
A baba nemének megállapítása 17%
A baba szívhangjának hallgatása 14%"
Előadások a kórházban, valaki jön? Ma lesz és én megyek, találkozhatnánk!
Laga
Nem Reisz János, hanem András. A tájszólása azért van, mert határon túli magyar, tehát a gyerekkorát Szlovákiában élte. (Filakovo az otthoni városi címe! - nem valami nagy város... Csak nehogy adatkiadásért elővegyenek...) Bocsi, ezt azért tudom, mert tanulmányi ügyintézőként dolgozom (határon túli magyarok kollégiumában) és az említett hallgató, a hallgatónk. Tiszta ciki volt, mert én rá kérdeztem a nevére, hogy ez nem ciki??? Szegény elpirult, aztán én is...
Orbis
Ez a cukor dolog ilyen, én is hasonlót tapasztaltam. 12. hét után ahol, 7,6 lett közölték, hogy előző este alig kellett volna édes dolgot enni... Én pedig egy elég nagy fürt szőlőt ettem... Jövő héten megyek a 26. hetire, na kíváncsi leszek!
Cas én is így hallottam, legalábbis az tuti, hogy a Jánosban és Sz. Imrében egyszer nézik és csak a 26. héten...
Mucus
Engem érdekel a homeopátiás bogyó, sőt az egész homeopátiás dolog. Van egy valaki akihez jársz, vagy csak a homeopátiás gyógyszertárba mész be?
Boglárka
Végre valaki más is, aki így gondolja! Én febr. végére vagyok kiírva, de ha minden jól megy, akkor jan. közepéig dolgozni szeretnék! Csak ne legyen most nagy tél - pedig imádom, de sejhajon lecsúszva nem szeretnék lejönni a hegyről!
Ma újra felteszem a táblázatot, ha valamivel bővíteni szeretnétek, írjatok! Amit eddig írtatok, elmentettem!
Üdv Nikcsi 24+4