Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Vuka:
Üdv közöttünk!!Nagyon szép mennyasszony voltál!

Ilba,Sajtine:
Köszönjük aszülinapi üdvözléseket!A kis képek aranyosak!

Sajtine.
Ezt a képet már én is láttam,csak már régebben! Tök jó!!!Kép
A kengurutok jól néz ,minden kényelemmel fel van szerelve.

Ma megyünk az 5 hónapos szurira,remélem minden rendben lesz!

Gabi!
Mi van veletek?

Kép

Kép
novum

Kép

Szorsi,
na látod, mégiscsak jót adtak, nem fáj a fejed, nem?! Kép

Vuka,
azért óvatosan azzal a BKV-val!

Beni cumizik, de tényleg nagyon ritkán, de akkor is elalszik, vagy megnyugszik és kiköpi. De van, hogy napokig nem vesszük elő. Szerencsére nem zavarta meg a szopiban.
Viszont azt hiszem picit már most elrontottuk Kép, egy ideig elvan magában (na jó nem olyan sokat), aztán a szokásos pózba fel kell venni, különben balhé van. Persze szívesen felveszem, egész nap fognám, csak akkor vagyok gondban, ha valamit csinálnom kéne. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,

Hát tényleg hatott. És tényleg nincs mellékhatása. Kép

Vuka, megpróbálom ezt a Képbalzsamot. Hátha.

OrsiKép

Kép

Kép
szorsi

Pocakosok! (Vagy akit érdekel) Kép

Elajándékoznék 1 csomag Babylove Newborn 2-5kg pelenkát. Most kaptuk ajándékba, 1db hiányzik belőle (tehát 25db van), de már kinőttük. Kép
Szívesen odaadom bárkinek, ha erre jár, csak valahol a közelben kéne találkozni, én Óbudán lakom.

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!!!

Tök jó, hogy így bővül a táblázatunk!!!

Timi, köszi a kérdésed, nincs semmi különös, én egy kicsit nyomi vagyok mostanában, nincs kedvem írni. Törpike viszonylag jól van, meg akartam neki mutatni a hóesést délelőtt, de a szundikálás jobban lekötötte. Azért lecipeltem magammal közértbe megvenni a kari ebédhez valókat, meg gyógyszertárba (holnap szuri, brrrrrrrr!).

Ilba,
ilyen idős korában Lívia is folyton rajtunk csüngött, de elmúlt. Mostmár csak akkor borul ki, ha a látószögéből kikerülünk.

Szorsi,
a panadolt és az algopirint lehet szedni. De remélem nem lesz rá szükséged!

Megyek, mert az uralkodónő nem viseli a törődés hiányát!

Sziasz mindenkinek!!!

Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok,
Ilba, Gabi,
Köszönjük az érdeklődést, Boginak most egész jó időszakai vannak (lekopogtam). Nem bukik olyan nagy mennyiségeket és már nincs rosszul evés után. Az előetető viszont felidegesíti, úgy ordít, miközben próbálom beadni neki, hogy félek, attól kezd el fuldokolni.
Ilba,
Tennék én fel képeket a lányokról, de egy zsák bolhát könnyebb összeterelni és nyugalomra bírni, míg elkészül egy normális kép, mint őket. Azért még nem adtam fel...Kép

Nektek is Graco babakocsitok van? A mózeskosárról gondolom.

Gabi,
Ezek a fuldoklások nagyon ijesztőek lehetnek. Nekünk csak elvétve volt, de a frász kerülgetett. Szegény Livi és szegény Te! De most majd biztos megint egy hosszú, sokkal jobb
időszak következik, legalábbis mi nagyon-nagyon kívánjuk nektek.Kép

Bori, Timi,
Nagyon szépek ezek a lányok!Kép

Wolga,
A kisfiad tündér!Kép

Vuka
Üdv közöttünk. Olyan jó nosztalgiázni veletek, pocakosokkal!Kép

Sajtine,
Én még leragadtam a forgónál. Bogi imádja, teljesen beizgul tőle, úgy kalimpál, hogy majd elrepül. A szobájában olyan van, amit a Viki csinált HAMÁ-ból. Az még jobban is tetszik neki, mint a nappaliban levő zenélős. Majd teszek fel képet. Ha meg kinövi akkor a kis játékokat le lehet róla szedni és odaadni neki, nem? Vagy jó lesz a tesónak...Kép

Szorsi,
Örülök, hogy elmúlt a fejfájásod. Ezek ott a gyógyszertárban mégis tudnak valamit...Kép

Nagyon izgulok, mert nálunk hatalmas hó van és ma fogok először havas úton lemenni a lányokért. (dombtetőn lakunk!) Hókotrónak még eddig semmi nyoma, annyi autó meg nem jár errefelé, hogy lejárnák.
És lefelé még csak-csak, de vissza is kell jönni! Semmi tapasztalatom a téli vezetésben. Szorítsatok!

A kis szülinaposoknak küldjük:

Kép

Jucus
jucus73

De szívesen lennék most légy az István kórház falán! Olyan kíváncsi vagyok Marcikára! Gondolom, nem vagyok egyedül ezzel.Kép
Pont Szent este előtti nap mennek haza valószínűleg, micsoda Karácsonyuk lesz!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Jucus,
próbáltad anyatejjel beadni a gélt? Nekünk az bejött, később meg már magában is lenyelte. Van aki úgy adja be, hogy 20 ml anyatejet lefej és azt sűríti be. Én megcsináltam a gélt és hozzáöntöttem egy pici anyatejet, úgy kanalaztam be neki.
Örülök, hogy Bogesz manó jól van!Kép

Timi,
kár, hogy 1 nappal előbb mentek szurira mint mi, összefuthattunk volna.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok Kép

Gabuska, én is nagyon kiváncsi vagyok Marcira. Gondold el Õ lesz a kis vejemKép
Már gondoltam, hogy felhívom a kórházat, de lehet, hogy nem is adnának felvilágosítást.
Livi szorítok Neked holnap. Ha nagyon fáj boxolj be a doki néninekKép

Ilba tedd el a pelust a tesónakKépKép

Jucus, igen lehet hazsnosítani a pörgettyűt később is.
Zsófi mindig hason alszik úgyhogy úgyse élvezné nagyonKép
Mondjuk van egy csak nem tetszik.

Novum, Nektek is szorítok a szuri miatt, hogy ne fájjonKép

Vuka, élvezd ki minden percét a terhességnek, mert úgy fog majd hiányozniKép
Olyan jó volt pocakosnak lenniKép
Ha van kép a pocidról akkor elő vele, meg ha van UH kép a Petráról.

Szorsi, ez nagyon jóKép
mármint nem a fejfájás, hanem ahogy megoldottadKép

Kép

Kép
sajtine

Sajtine,
köszi a drukkot, dokibácsim van, úgyhogy maradok a t...n rúgásnál!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Helló!

Itt voltak Anyósék uncsizni, legalább kapva kaptam az alkalmon és gyors porszívózást csaptam. Ugyanis ma jönnek a kolléganőim Benedek nézőbe. Úgyhogy most szopi után mindjárt ünneplőbe vágjuk magunkat! Kép

Gabi,
nem hiszed el, de pont most akartam kérdezni, hogy nem jár valaki a kórház felé? Bubek jól felizgatott minket itt a hetek alatt, most meg tessék, napokig nem jutunk infóhoz! Kép Kép Kép
És mit kezdek majd egy nyomi nászasszonnyal? Tessék mosolyogni!!! Kép

Jucus,
a mózest kölcsön kaptam, nekünk Jané babakocsink van, de csak hordozó van hozzá, ami kocsiba is jó. Szeretem a mózest, belevágom a gyereket, azt mehetek Kép vagy Kép
Vigyázz a vezetéssel, tuti minden rendben lesz!!!

Sajtine,
Zsófi tesójának??? Kép Kép Kép

Minden szurira készülő törpének üzenem, hogy ügyesek legyenek és nem is fog fájni (na jó, csak egy picit).

Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
nekem is itt porosodik 2 csomag újszülött pelenka. Már én is hirdettem itt a babaneten, nem kelt el, majd elküldöm a védőnővel egy újszülött pácienséhez. (Szegény cipelhet.)
A nyomi nászasszony azért jó, mert nem ugat bele mindenbe!Kép
Azt gyanítom, hogy a csemetének sav problémái lehetnek, mert mindig kesernyés szagúakat büfög és olyanokat mordul a hasa, mint amikor mi éhesek vagyunk. Holnap szuri közben megkérdezem, vagyis előtte, mert akkor még nem üvölt túl minket senki.Kép
Ma még nem aludt Lívia semmit, csak a séta alatt 1 órát.Kép
Hozzám is ma jön egy volt kollégám, pontosabban a volt főnököm. Neki egy egy éves kislánya van, a felesége bedobozolt nekünk egy raklap ruhácskát, nagyon kíváncsi vagyok rájuk. Remélem, nem mind rózsaszín.Kép Milyen bunkó vagyok, örüljek, hogy kapunk egy csomó ruhát!

Megyek ennnnnnnni, szijjjjlllya!

Puszi a Hercegnek!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Kép
Sziasztok,

Benedek szinte csak kajcsizni kel fel. Remélem, éjjel is aludni fog.
Amíg a pocakomban volt, nem fájt a fejem egyszer sem. Tegnap már beszéltünk róla, mikor jöjjön a kistesóKép

Kép

Kép
szorsi

Na és, mikor?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Még nemKép
2 év korkülönbséget szeretnék, úgyhogy még ráérünk.

Kép

Kép
szorsi

Mi is így tervezzük. De remélem majd most mi nyerünk 1 hónappal! Kép Kép Kép
És mi Hannát, vagy Maját szeretnénk.

Kép
Kép
Kép
ilba

Vuka!

Megkaptad az e-mailjeimet? Remélem tudtam segíteni!

Bubek már biztos babázik, de jó is neki... Kár, hogy nem tud hírt adni magáról, na de majd ha hazajöttek!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Túl vagyunk a szurin!Köszi a drukkokat,igencsak szükség volt rá!Szilvi már akkor orditott mikor meglátta a dokit,alig lehetett meghallgatni!De ,7410g és 69 cm,szép nagy lány.Azt mondta a védőnéni,hogy lassan elkezdhetjük a főzeléket!Sajnos a BCG oltás nem eredt meg ,ugyhogy hamarosan még egy szuri kell.

Gabi:
Sajnálom,hogy nem tudunk találkozni,de azért valamikor megbeszélhetünk vslamit,hizsen csak egy pár utcányira lakunk egymástól!Lehet,hogy már találkoztunk is csak nem tidunk róla!A spárba jársz vásárolni?

Ma még muffint is sütöttem,mert Fanninak holnap lesz a karácsony a suliban és vinnie kell mindenkinek valamit!

Kép

Kép
novum

Ilba, azt mondta a szülész doki azért fújjuk el az első gyertyát a Zsófi tortáján és utána jöhet a kövi bébi.
Remélem ikrek lesznek 3-mas méghozzáKép
és mind lányKépKép
najó csak vicc voltKépKépKép
1 fiút szeretnénk, de tudom ez senkit nem érdekel, hogy mi mit szeretnénkKépKépKép

Kép

Kép
sajtine

Ilba,

Mi a lánynevekkel nagy gondban voltunk. Talán Pera lett volna. Az favoriom a Kamilla, de a férjem leszavazott. A Maja nekem is tetszik, de majd meglátjuk. Fiúnevünk több is van, ami mindkettőnknek tetszik.
Sajtiné, Mi is a szülinapi torta körül gondoltukKép
Jó lenne, ha még akkor is itt fórumoznánk és várnánk a tesókat
Kép
Orsi

Kép

Kép
szorsi

Timi,
igen, járok a Sparba, de kettő is van, én a Hunyadi Mozival szemben lévőbe szoktam menni, mert kb. 50 méterre van tőlünk.
Én is ettől tartok, hogy holnap már a dokibácsi látványától sírás lesz. Dehát, ez már csak ilyen. Puszild meg a babócát helyettem is, gyors "szurikiheverést" kívánok neki!!!Kép
Mi most 5130 és 64 vagyunk.
Mi is most kezdjük majd a főzelékeket, egyszer már ettünk is krumplifőzit, hát nem volt elragadtatva a lányzó. Tapasztalatcsere mehet majd?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
Hazavánszorogtam mai körutamról (cég, fogorvos, nőgyógyász). Kicsit sántikálok már, annyira kimerítő volt a mai nap. A fogorvos elkeserített, holnap vissza kell mennem és egy antibiotikumos kúrát kezdünk el az ínyemre. Gajdos doki néni megengedte, azt mondta nem fog ártani Petrának, de ettől még nem lettem túl nyugodt. Egyébként szeretné, ha január közepén megszülnék, mert a testalkatomnak és a csípőproblémáimnak nem ártana, de meglátjuk Petra mennyire fog sietni (végülis jan. 27-re vagyok kiírva). A gyerekbútort pedig január végére ígérte a Kika (a kiságy, fürdőkád, pelenkázólap azért már megvan).
Évi köszi szépen a leveleket, megkaptam, ha holnap lesz lelkierőm majd válaszolok.
Van pocis képem és 4D-s is, csak most fáradt vagyok kikeresni, de ígérem sort kerítek rá.
Bubekről már nagyon várom a híreket, annyira kíváncsi vagyok.
Mindenkinek jó pihenést.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Gabi:
Gondoltam,hogyabba jársz,mert az közel van hozzátok.Néha én is szoktam oda menni,meg a gyógyszertárba is.
"Szurikiheverés" folyamatban,gyógypuszik mennek ezerrel!Szilvi egész jól viseli,éppen most kajált egy jó adagot!
A krumplifőzit mivel adod?Nekünk azt mondták az okosok,hogy almával,rrépával mehet.Most azt nem tudom,hogy bolti bébiételt adjak vagy készitsem el én.Te hogy csinálod?
Azünnepek után egy talit is megbeszélhetünk!

Kép

Kép
novum

Képzeljétek ma be akartam jelentkezni a 6 hetes kontrollra, erre nem kaptam már időpontot jövő hétre. Kép Kép
Csak január 3-án este tudok menni. Kép
Most mérges vagyok, majd jövök később.

Kép
Kép
Kép
ilba

Timi,
eddig mindent (alma kivételével) anyatejjel turmixolva adtam neki. De azért csak azzal, mert nem akarom mással keverni 6 hónapos koráig. A bolti bébiételekről azt mondta a védőnőm, hogy amiben déli gyümölcs vagy tejféleség van, azt még ne (van a Mildinek alma-banán-ananász-túró ízesítésű, megkóstoltam, eszméletlenül finom), a többi mehet. De abból is először 2-3 kiskanál pár napig és ha nincs baja tőle, akkor lehet egész adagot adni. Azt nem tudom, hogy egy egész üveggel lehet-e adni egy 4 hónapos 5 kilós gyereknek, vagy bízzam rá és adjak neki annyit, amennyit megeszik. Ezt holnap megkérdezem az orvostól.
Örülök, hogy Szilvike jól van!Kép
A taliban örömmel benne vagyok!

Képzeljétek, végre elaludt Lívia 6 óra tájban (ma először), de elkezdtek fúrni a szomszédban, annyira megijedt szegényke, hogy még sírni se tudott, csak lilult egy darabig. Szerencsére amint kiértem vele a konyhába (az a lakásban a varázshelység) abba is maradt az ijedelem. Két perc múlva megint fúrtak, akkor ijedten rámnézett, mondtam neki, hogy nincs semmi baj, teli szájjal vigyorogtam rá, és ő hitt nekem. Tök ari volt.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi:
Kösz az infót!Nekem mondjuk azt mondta a védőnő,hogy mivel már Szilvi 5 hónapos nem kell ennyire elaprozva adni,mehet féladagnyi egy pár napig.
Akartam az előbb irni,hogy Livi jó hosszú kislány.biztos szép magas és karcsú lesz,ha megnő.

Kép

Kép
novum

Szilvike,
nagyon ügyi voltál!!! Kép Kép Kép

Vuka,
ma voltál a doktornőnél? Ki volt ma ott? Mármint nem a Barbi, ugye? Telefonban elég hülye volt. Kép
Mi van a csípőddel és milyen a testalkatod?

Novum, Gabi,
sárgulok, hogy Ti tudtok talizni! Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
költözz Kispestre!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba ma valóban nem Barbi volt az aszisztens. Nem ismerem azt, aki helyetesítette, de nekem se volt valami szimpi. Amúgy tömegnyomor volt, futószalagon mentünk ma. Legközelebb én is 3-án megyek ctg-re 14.30-ra. Eléggé tele volt a doki néni naptára.
Csípőficamos vagyok és ha nagyon megterhelem a lábam, akkor eléggé fáj. Amúgy én is vékony vagyok, Petrácska pedig hízig ezerrel, így nem ártana, ha csak egy 3 kg-os gyereket kéne megszülnöm.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

mi is 3-án megyünk Benivel, de én 17:15re. Kár, találkozhattunk volna!

Kép
Kép
Kép
ilba

Lányok!

Ha talizni szeretnénk valamikor, akkor itt nálam összegyűlhetne a banda,szivesen látok mindenkit aki jönni szeretne!

Kép

Kép
novum

Vuka,
nekem is azért szurkolt a doktornő, hogy ne legyen nagy babám, alacsony is vagyok, gizda is vagyok. Lívia pedig tudta, mi a dolga, 2510-zel született, és elég könnyen.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Nekem is mondta, hogy nem lesz Beni óriás: 3060g lett. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

ok Novum köszi!
Most megyünk fürdeni, már jó késő van.

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Ma egész nap csak olvasni volt időm, délelőtt topikkarácsony volt, délután meg nagy nyügizések, jön a foga manómnak, a felső kettő vagy három, nagyon rosszul viseli.Kép

Novum,
Mi hat hónaposan kezdtük a hozzátápit, akkor kb. három kanálkával evett meg egyszerre Ákos az almából, de én azért fél üvegnyi bébiétellel nem kezdeném, mert ha allergiás rá, rendesen kiüthet tőle. Ákos a körtétől pöttyös lett, pedig csak 1-2 kiskanálnyi volt az almához keverve. Még most is csak úgy vezetem be az új kajákat, hogy 1-2 kiskanálnyit teszek az ételébe, aztán másnap picit többet stb.

Bocsi, hogy most többre nem reagálok, csak az észt osztomKép, fel kell töltenem a mai fotókat meg a profi fotókat is.Kép

KépKép
connie

Sziasztok!

Gabi:
Nagy drukk a mai szurihoz!!!!

Connie:
Köszi a figyelmeztetést!Én is csodálkoztam amikor mondták,hogy ilyen sokat lehet adni egyszerre.Dirrekt rá is kérdeztem erre.A másik érdekesség,hogy a gyümölcs elkezdését későbbre jayasolták.Ki érti ezeket?

Kép

Kép
novum

Köszi Timi!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Részünkről is drukk Livinek!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Novum,
van egy olyan elmélet, hogy ha először gyümit kap, akkor nem fogja szeretni a főzelékeket, mert azok nem annyira finomak. Másik elmélet szerint, ha gyümit kap először, könnyebben fogadja el a szilárdat, mert azok édesek, és az anyatej is édes.
Mi gyümivel kezdtünk, és nem volt semmi gond a főzelékekkel, először gyümivel keverve adtam neki répát, krumplit, utána magában, és szereti. Főzelékekbe szoktam tenni pici fűszert: pl. petrezselymet, főzőlébe egész pici sót, most főztem neki úgy sütőtököt, hogy tettem egy gerezd fokhagymát a főzőlébe, szóval nem kell teljesen ízetlenre csinálni (szopis tanácsadó mondta), és akkor sztem elfogadják. Sóval kell vigyázni, magát az ételt soha nem sózom, meg cukrot nem szoktam tenni bele. Én nem is szeretek olyat adni neki, amit én nem szívesen ennék meg.

KépKép
connie

Gabi,
Köszi a tippet, majd megpróbálom. Livinek sok puszi a szuri helyére, remélem jól viselte.
Tegnap azt hiszem elkiabáltam a bukikat, mert kb. öt textilpelust hánytunk tele estig + 3x öltöztünk mind a ketten.
Alig volt tejem (nagyon hullámzó az ellátmány) és Bogesz meg annyira begorombult - gondolom, hogy nem jött úgy, ahogy ő akarta - hogy már szívni sem volt hajlandó, csak üvöltött a cicivel a szájában. Este a téboly határán felengedtünk egy adagot a fagyóból. Mire kész lett, a gyerkőc édesen szopizott, majd bealudt.
Ilba,
Köszi a drukkot, tegnap tényleg nem volt semmi baj. De ma reggel visszajött a kis családom, mert a szomszéd integetett az utca végéről, hogy el ne induljanak. 1/2 tízkor jött valami sószóró, így a párom elkorcsolyázhatott dolgozni...

Jucus
jucus73

Sziasztok!!!

Megjöttünk, csemete tündér volt! Fél perc bömbi, aztán szundi. A dokibácsinál hogy úgy mondjam benyaltuk magunkat, Lívia megragadta a karját (persze még a három szúrás előtt) és nyalogatta, alig akarta elengedni. Nagyon édi volt.
Köszi még1× a drukkokat!
Majd visszaolvasom a mai üziket is valamikor.

Sziasztok!

Hazajöttünk, azóta:
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska,
Nálatok a Szabin-cseppeket rummal adják be?
Kép

KépKép
connie

Sziasztok!

Connie: Köszi amit irtál!
Mit kell tenni amikor hasmenése van a babának? Szilvi ma egyfojtába kakilt,ahogy etettem úgy jött ki alul belőle.Nem tudom mitől lehet,hiszen még nem kap semmit az anyatejen és a tápin kivül.Lehet,hogy újra megyünk az orvoshoz.

Gabi:
Örülök,hogy Livi ilyen jól viselte a szurit!Nagyon édesen alszik!Kép
@>

Kép

Kép
novum

A fiúknak küldöm ezt a csábitó képet!Kép

Kép

Kép
novum

Húha Szilvi! Kár, hogy már alszik Beni! Reggel megcsodáltatlak vele!
Mi különböző okok miatt csak ma tudtunk menni a 2 hónapos szurira. Szegénykém akkor még nem sírt, mikor beleszúrta a doki a tűt, csak akkor kezdte, mikor belenyomta az anyagot. Akkor viszont nagyon sírt. Annyira, hogy nekem is potyogtak a könnyeim.Kép Kíváncsi leszek az éjjelre. Amióta hazjöttünk néha elaludt, de közben felsírt.

Orsi

Kép

Kép
szorsi

Novum,
Mindenképpen vidd el dokihoz. Addig is sok-sok folyadék (szopi), nehogy kiszáradjon!

KépKép
connie

Jó reggelt babák, mamák!

Orsi,
milyen volt az éjjel? Gondoltam rátok este, hogy hogy van azóta Benedek.

Szilvike is gyengélkedik? Az oltástól nem lehet hasmenése? Fogalmam sincs, csak eszembe jutott.

Úgy látszik, Bogi és Lívia felváltva hányikálnak, mert most meg nálunk van csend.

Minden babócának jobbulást kívánunk!!!!!!

Nekünk hálistennek megint simán zajlik a szuri utáni időszak, azon kívül, hogy a combikái és a válla érzékeny nincs más baj. Hangulatilag is jól állunk, ma reggel meg is reptettem pannnit, reggel garantáltan üres a gyomra, úgyhogy elengedtük magunkat és csak úgy repültünk meg dobálódtunk fel a levegőbe. Nagyon tetszett neki, ezentúl minden reggel így kezdünk, napközben úgysem lehet.

Connie,
nem a szabin cseppet kapta rummal, hanem a sütőtököt! Ízlett neki!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Drága Ákos és Fanni!

Nagyon boldog 8 hónapos és 157 Kép hónapos szülinapot Nektek!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Csatlakozom Ilbához, HEPIBÖRSZDÉJ Fanni és Ákos!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?