Új privát üzeneted érkezett!

Tünci pótolja az elmaradt "100" óra alvást :?: :P
Vendég

visszaolvastam,de az uram még bitorolja a netet,majd este reagálok...
pussz

KépKépKép
tünci28

közben én is elkalandoztam... :oops: majd jelentkezem, remélem még este is tudok. jók legyetek addig is.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Sziasztok!

Én meg nem voltam itthon, osztálykirándulás szinház volt a délutáni program. Egy anyuka aki mellettem ült kisbabával, megkérdezte első kérdésként a Barbika kistesója otthon van az apukájával. Hát ..................... igen mondtam, csak nem úgy ahogy gondolod. Aztán jöttek az akaratlan könnyek. Ne haragudj sajnálom, kedves volt amugy mert simogatta a kezem. Aztán meg 20 perc múlva előkapta a melleit és elkezdett mellettem szoptatni. Jó volt a szinház.

Boboka

Szerintem nem kislányos egyáltalán a vonalzód.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

Megnéztem a videót. huu........

Kép

Kép
melcsike70

újabb bejelentkezés,aludtam is egy órát..

KépKépKép
tünci28

Mindenkinek szia

Betti
Kép
betti0412

Ma reggel kávézás közben igen jót beszélgette a férjemmel.
Elmondtam neki, hogy neki meghalt az apukája, nekem a gyermekem, a két dolog miben különbözik? miért lehet az egyikről beszélni, a másikról hallgatni?
Nekem elég, ha rámjön, hogy beszélhessek róla, még ha ő csak hallgat is, mert ha még beszélni sem tudok róla az felölri az idegeimet.
Jó fél órát beszéltem, ő pedig csak hallgatott, és a végén oda lyukadtunk ki, hogy nem tud velem mit kezdeni, de megpróbálja.
Menni kellene nagyon látogatni, tegnap felhozta ismét, de úgy bizsereg a gyomrom, ha rágondolok.
És tegnap még az álmodtam, hogy méhnyakrákom van.!!!!!Jó éjjel volt.

Egyébkén fáradtabb vagyok, mint pénteken voltam, a határon két órát vártam, dög meleg, persze a magyarok nem dolgoznak, lassúak, húzzák az időt.....
Holnap hétfő, már alig várom.... :(

Betti
Kép
betti0412

ennek az áldatlan állapot könyvnek minden sora, minden betúje igaz rám nézve, van olyan része, amit többször elolvastam már. Páromat kértem, olvassa el, de még nem tette meg.
Egyre biztosabb vagyok benne, hogy meg kellett volna néznem. Erre reggel az volt a válasz, hogy még csak az kellett volna!
Az hiányzott volna még csak neked!
Valahogy úgy érzem, ha láttam volna, tudnám ki is volt, hogyan is nézett ki, de így nem tudom megfogni.
Csak azt tudom, hogy 3 centis talpacskája volt.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!!

Kisanyácska! Azt szeretném kérdezni,hogy ti hogyan mondtátok meg a fiatoknak,hogy nincs kistestvér??
Nekünk szőrnyű volt!! Hazajöttem a kórházból és ugyanúgy tette a hasamra a csokit,játékokat, stb.De azt mondta a dokim mondjuk meg az igazat,így hát azt mondtuk,hogy a kiksbaba meggondolta magát.Erre Lilla még egyszer megpróbálta ugyanezt csoki ,játék stb... mintha úgy éreze volna ez csak egy próbálkozás.
De aztán megértette,elvonult és nem szólt hozzám egy darabig.
Majd odajött az ölembe ült és csendben könnyezett.
Mindent értett.Ezek nagyon fájdalmas percek voltak!!
sütõtök

Még előző témához
Nagymamámnak volt egy testvére, egy kislány, aki másfél éves korában halt meg, utána született a mamám, csak egyszer mesélt róla, hogy neki is az anyukája mondta....
Nem tudom annak idején hogyan dolgozták fel, de biztosan mindenkit megviselt ez.

sütötök
üdv köztünk

Betti
Kép
betti0412

Bocs !
Melcsike!!!
A kérdésem hozzád is szól.
sütõtök

Röhej!!
Az én nagymamámnak anyu elött született egy fia aki 1-2napot élt.
Ezt tudtuk,de azt hogy nyitott gerinccel és hogy milyen nagyon beteg volt azt nem.Ezt is anyu mondta el tavaly.Semmit soha nem mondott a nyagymamám!!Még így sem hozta szóba,hogy 2-szer is így jártam.Én nem tudom ,hogy az a generáció miből volt hogy ennyire kemény emberek voltak.Lehet,hogy az volt a normális??
Nem tudom......
sütõtök

Nálunk is nyitott gerinc volt a baj.....Nekem is azt mondták, egy két napot él csak.

Ez tök jó, hogy létszámleépítésekről beszélnek egyfolytában, fő a biztonság.

Azt még el is felejtettem mondani, hogy a genetikai tanácsadáson a nőci kezembe nyomott egy kérdőívet, hogy ha túl vagyok rajta, töltsem már ki neki és küldjem vissza.
kérdés: élve született a gyerek?
szülés módja?
mi volt a halál oka?
Akkor mondtam, hogy na el lehet menni...Nem küldtem vissza. Egy intézményen belüli tagrészlegek nem kommunikálnak egymással ez ügyben?
Ja és csak a statisztikához kellettem volna neki, ha vagyok olyan rendes, de nem voltam.

Betti
Kép
betti0412

Tünci eltünt

Betti
Kép
betti0412

Mindenki eltűnt én is eltűnök.

Jó éjt!
Majd reggel jelentkezem munkából.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok Mindenki!

Na megint lemaradtam.. :cry:
most nagyon pipa vagyok a férjemre,egész délután könyörögtem, hogy legalább egy-két alkalommal engedjen ide,de nem,mert telepített egy új programot ,aminek csak az az értelme, hogy ezentúl távirányítóval is tudja kezelni a gépen lévő média fájlokat... :evil:

Mégesgyszer visszaolvasom majd az előző oldalakat, ráérek majd itt magamban írogatni..
Betti!
Amit Te írsz,azzal kapcsolatban két döbbenetes beszélgetésem is volt ma,majd leírom, ha jön valaki..

Betti,azt meg tudod mondani, hogyha én most akarnék menni genetikai tanácsadóba,azt hogyan kell csinálni?kell beutaló valakitől?

KépKépKép
tünci28

Jó reggelt Tünci!!!

Nagyon kis ari lehet a férjed!!
Kb az enyém is ilyen :x
Na de: ha el akarnál menni a genetikára,én úgy tudom már nem kell srmmilyen papír.
Sajnos az előzmények miatt,bármikor mehetsz.
sütõtök

Visszanéztem

Betti
Kép
betti0412

Szia Sütőtök!

Nem is tudom Fehérváron hol van ilyen,kaptam egy nvet, majd megkérdezem a kórházban, hol van a rendelés...

Most amúgy is megint olyan vacak a hangulat közöttünk.Tegnap e-meil-eztünk és úgíy vagyok ezzel, mnit Betti,egyszerűen nem értem a férjem csak azt tudom, hogy nem jó így valami...

idézek a levelekből,kérlek mondjatok ezekre valamit!elsősorban azt írjátok, amit gondoltok, nem kell udvariasnak lenn,jó?
Végül beírtam az egész levelezést, szó szerint.

Tünci:Beszélgetsz a barátaiddal a dolgokról?
Férj: se a Zs se a L nem tudna értelmeset mondani...
akkor meg minek hozzam őket kellemetlen helyzetbe?
T:ez olyan fura így..nekem ez például gondot jelent a barátnőmmel,hogy még én ne hozzam őket kellemetlen helyzetbe????
F:nem vagyunk egyformák
T:de ha már gondolsz arra,hogy nem tudnának értelmeset mondani, akkor mégiscsak szeretnél beszélni...
F:nem. amit én akartam azt meg is beszéltem ezzel-azzal, mikor kivel.
van itt a melóhelyen azért pár ember akivel lehet dumálni.
idősebb nők családdal gyerekekkel... velük lehet beszélgetni értelmesen.
ez elég
T:és azokat velem is megbeszélted??mert azért az csak nem jó,hogy mi egyáltalán nem beszélünk róla csak ha sírok..pedig jó lenne,csak úgy szeretetből,nem?
meg arra se mondtál semmit,amikor megjöttem aházidokitól..egyáltalán semmit,nem is tudom, hogy hallottad e...:(((
F:mostanság már nem beszélek erről...
T:nem az gond ha beszélsz róla..csak szeretném,ha mi is beszélnénk róla..és nem csak akkor amikor bömbölök..
F:mondom: nem beszélek róla!!!
T:de nem ezt mondom,hanem:csak szeretném,ha mi is beszélnénk róla..és nem csak akkor amikor bömbölök
F:én már nem tudok erről mit beszélni
T:de nem arról,hogy mi történt a kórházban,vagy előtte..hanem Violáról..róla sem tudsz?
F:nem.
T:ezt én mindenféle idegesség és veszekedni akarás nélkül kérdeztem.nem látlak és nem tudom, hogy hogyan reagálod ezt le,de nekem ez nagyon nagy baj.ezzel megtagadod a létezését számomra is.mert akkor ezekszerint nem beszélhetek veled róla.a kislányunkról.így nem tudom feldolgozni,ha soha többé nem beszélhetek róla
F:ez nem azt jelenti.
én azt irtam, hogy én nem tudók már mit mondani...
ha Te beszélni akarsz erről akkor beszélgetünk.
nem mondtam, hogy nem hallgatlak meg.
T:de emiatt én azt érzem, hogy ráderőltetem, meg ha különben sem mondasz semmit, akkor még rosszabb.csak gondolj bele, hogy a következő terhességnél egy csomó vizsgálatra el kell mennünk,ezerszer szóba fog jönni,a kiskönyvembe nagy betűkkel bevésik..nekem az nagyon fáj, ha te nem beszélsz róla semmit..így egyedül maradok..nem tudok olvasni a fejedben és ha nem mondod, akkor nem fogom tudni..nekem is mondod hangosan ,hogy szeretsz,mert kell mondani is..kérlek szépen!!!
F:de ha nem tudok mit mondani??
szerintem mondom sokszor hogy szeretlek!

T:de ha csak néha mondanád, hogy hiányzik, hogy mennyire vártad, hogy neked is mennyi terved volt,vagy bármit, amit gondolsz!
nem lehet, hogy csak egyedül gyászolom,hogy csak nekem fáj..ezt így nem bírom ki...
F:ez nem azt jelenti, hogy egyedül gyászolod
T:akkor én már semmit sem értek.csak azt hogy most itt bőgök,mert szükségem van rád, mert szeretlek, mert született egy kisbabánk, akit amíg élek szeretni fogok!!!
de így olyan eyedül vagyok,mert tudnom kell, hogy neked is hiányzik, hogy nem fogod elfelejteni!mert ha én már valamikor nem elszek ,akkor ki fog gondolni rá,ki visz neki virágot?
F:Én nem hiszem, hogy ezt mondogatnom - bizonygatnom kell.
Legalábbis én igy érzem.
Szerintem már többször elmondtam, mit érzek mit éreztem Violával kapcsolatban.
Ez nem változik.
"mert ha én már valamikor nem elszek ,akkor ki fog gondolni rá,ki visz neki virágot?" ennek nincs értelme számomra.
T:mért nincs?ha én meghalok 10 -20 év múlva?akkor mi van?
F:és szerinted én nem megyek ki akkor a temetőbe????????!!!
F:aludjál most már,puszi...

KépKépKép
tünci28

sziasztok

Kép

Kép
melcsike70

ennek a beszélgetésnek a mai folytatása....

a már töbször említett közös barátunk elvitt bevásárolni.közben beszélgettünk az autóban erről, amit fenntebb írtam.

Ezeket pedig ő mondta:

Biztos, hogy gyászolja,de fogadjam el,hogy Viola volt, nem pedig van...és valamikor nekem is túl kell lépni,ez egy borzasztó tragédia, de majd születik még közös gyerekünk, akit majd nagyon szeretni fog a férjem is...
T:VAN gyerekünk...
Barát:VOLT gyereketek...
T:de mi lesz, ha meghalok, akkor rajtam kívül ki emlékezik majd?
B:Tünci,ez egy másik dimenzió amiről beszélsz..élni kell tovább..
T:de így nehezebb,lassabb,mert nem csak a saját gyászom hordom, hanem azt is ,amit szerintem a páromnak kellene éreznie..helyette is megyek minden nap a temetőbe..mert tudni akarom, ohgy minden rendben..de ha ő kimenne minden harmadnap, akkor nekem nem kellene minden nap,mert nyugodt lehetnék..
B:mért nem megy?
T:de megy..de csak velem..egyedül nem tudok róla hogy lett volna..
B:nem tudom mit mondjak,túl kell rajta jutni...
T:de egyedül nem tudok..
B:erre sok kapcsolat rámegy..erre nem lehet felkészülni,nincs rá receot mit érezzetek..
t:hát épp ez az..hiszen Te láttad a három évvel ezelőtti válságunkat..akkor úgy döntöttünk, hogy most már semmi sem állhat közénk..
B.de ezzel senki nem számol...

Lányok,aki rendszeresen olvas és tudja mi történik velem, kérem írja le szerinte mit tehetek, hogyan kezeljem ezt!!!

Sőt ha valaki FÉRFI olvasna....

KépKépKép
tünci28

Betti, nagyon együttérzek veled.."mert ha még beszélni sem tudok róla az felölri az idegeimet"

Mért van ez így..?

Azt már el sem mesélem, hogy ma megint mit mondtak a munkahelyemen a kollegáim..
szinte biztos, ogy az év elején elmegyek majd onnan...

KépKépKép
tünci28

Tünci!

Szerintem a férjed nem akarja mutatni már hogy gyászol, mert nem akar gyengének látszani. Mert a külvilág azt várja el tőle hogy túl kell rajta lépni.

Az én párom, sem beszél sehol róla, de nálunk itthon napi téma a Bogikám. Mi úgy beszélünk róla, hogy érzem tényleg velünk van. Persze csak a kis lelke. De velünk van. Ha bármiről eszembe eszünkbe jut beszélünk róla. De mondom úgy mintha itt lenne velünk. Én a Barcival is beszélek róla mindig csak úgy hogy Neki van kistestvére. És hall minket és lát minket.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci!

A férfiak M Á S O K !!! Nagyon mások.

Hogy nem mondja, attól még gyászol, és fáj neki is. Pont azért NEM tud beszélni róla, mert fáj neki.
A nők (általában) szeretik kibeszélni magukból a dolgokat. A férfiak (általában) szeretik magukban tartani a dolgokat. A fájdalmakat különösen! (ezért tulajdonképpen ők a gyengébb nem, sokkal védtelenebbek, sokkal halandóbbak - ha a statisztikákra nézel, láthatod)
Szerintem elégedj meg annyival, hogy MEGHALLGAT (ez is óriási dolog!!!), és ne várd el tőle, hogy ő is beszéljen. Ő így gyászol.
Ahogy elvárod tőle, hogy értsen meg téged abban, hogy te hosszan - és kimondva a a fájdalmadat - gyászolsz, te pedig értsd meg őt, hogy neki csak így megy. Ez nem KEVESEBB, ez egyszerűen csak MÁS!
aarnika

hát pont ez mondom Melcsike!
AZ nem baj, ha másnak nem beszél róla,de nekem se akar....

az előző oldalon láttam pocifotókat.
az enyém 20 hetesen..bár nem volt rajtam szűk ruha,de nem volt sokkal nagyobb öt hét múlva sem...és a kis Angyalkám ott volt bennt.. :cry:
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tünci28 2008.10.12 21:13-kor.

KépKépKép
tünci28

AArnika,olyan jó, hogy ezt mondod,mert nem akarom érzéketlennek látni a férjem..de az ítélőképességem nagyon megingott...már semmiben sem vagyok biztos. :cry:

Ráadásul ma a munkahelyemen megint mondták, hogy mért kellett eltemetni,jobb is..stb...az egyok kolleganőm azt mnodta, hogy nagyon készüljek fel az első néhány napra,mert van néhány lány,akik kifejezetten rosszindulatúan beszélnek rólunk,mindenki találgat...annyira félek ettől..már a gondolattól is megint zokogtam...

KépKépKép
tünci28

[quote="melcsike70"]S írta:melcsike70zerintem a férjed nem akarja mutatni már hogy gyászol, mert nem akar gyengének látszani. Mert a külvilág azt várja el tőle hogy túl kell rajta lépni.

Tünci! Most olvastam a baráttal való beszélgetésedet. Gondolom ő is férfi. Fogadd el, amit mond. A férfiakat így nevelték, ezt várja el tőlük "a társadalom", és ez a több évtizede beléjük rögzült nevelés sokkal erősebb, mint hogy most te ennek az ellenkezőjét kéred tőle.

A temetőt pedig a férfiak zöme végképp nehezen viseli, a fiatalok különösen. Ha végignézel egy temetőben (nem halottak napján, hanem egy normál hétköznapon), biztosan sokkal több nővel találkozol, mint férfival.
Ne bántson a dolog! A leírt beszélgetésetekből nekem úgy tűnik, a férjednek "van szíve". Örülj ennek, és ne várj tőle olyasmit, amire képtelen.
aarnika

én nagyon igyekszem..de olyan nehéz..mert emiatt nem merek előtte sírni ,akkor sem ,ha fojtogat..
és igen a barát,a gyerekkori férfi barátom...aki nagyon jól ismeri már a párom..

elképzeltem, hogy Karácsonykor megyünk a nővéréhez és ott van a közel két éves unokája(mert ott a 19 éves fia is reprodukálta már magát),aki egy tündéri kislány, de ha a párom karba veszi, ahogy szokta,akkor nem tudok úrrá lenni majd a féltékenységen, hogy Viola kellene, hogy a kezében legyen már!!!!!
olyan elkeserítő, hogy ilyen lettem... :cry:

KépKépKép
tünci28

Ostoba kolléganőkkel meg ne foglalkozz! (tudom, ezt könnyű mondani, és megtenni meg nehéz, de próbálj meg nem odafigyelni azokra a megjegyzésekre, amelyek bántanak) "Kibicnek semmi sem drága" - fogalmuk sincs, hogy mit éltél át, hogy mit érzel. Ne haragudj rájuk az ostobaságuk miatt, de ne foglalkozz azzal, amit mondanak.
aarnika

Aarnika!
azt hiszem ennek a gyakorlati kivitelezésével lesznek gondjaim..állok majd az eladótérben..odajön valamelyik ostoba, mond valamit...én meg???? mi mást tehetnék:sírok majd...

KépKépKép
tünci28

Tünci! A féltékenység nem jó érzés. Ne bántsd magad ezzel! A párod is nyilván sokkal szívesebben fogná a karjában Violát - ha tehetné! De sajnos nem teheti. Hogy egy másik babát a karjába vesz, ezt egyfelől - bizonyos helyzetekben - nem kerülheti el, másfelől egészen biztos lehetsz, hogy olyankor neki is a kislányotok jár a fejében!!!
Attól, hogy ő másképpen viselkedik, neki is ugyanolyan rossz érzés, ugyanolyan fájdalom, mint neked.
És ha egy baba jelenlétében a következő hetekben-hónapokban olykor még esetleg elsírod magad, ne szégyenkezz, akik közelről ismernek, akik tudják, hogy mi történt, meg fogják érteni.
aarnika

[quote="tünci28"]A írta:tünci28arnika!
azt hiszem ennek a gyakorlati kivitelezésével lesznek gondjaim..állok majd az eladótérben..odajön valamelyik ostoba, mond valamit...én meg???? mi mást tehetnék:sírok majd...

Ha mégis előfordul ilyen, az első ilyen jelenet után biztosan abba fogják hagyni a megjegyzéseket, mert ők fognak zavarba jönni!
aarnika

Aarnika!

nem tudom milyen a virtuális ölelés, de megöleltelek...
köszönöm..

ahogy az orvosaim is mondták:csak néhány napig tart majd,aztán könnyebb lesz a munkába járás..nekik legyen igazuk..

a féltékenységet meg nagyon igyekszem legyűrni..

KépKépKép
tünci28

tünci vagy még?
Vendég

Szerintem az a baj aarnika hogy nem nagyon értik meg az ismerősök mert mindenki azt hajtogatja hogy túl kell lennem rajta, de én sem tudok. És ma rájöttem hogy én nem vagyok még arra felkészülve hogy emberek közé menjek , mert én csak Bogiról tudok még beszélni, és a környezetemet már nem érdekli. Ő nekik eltelt a csoda ami 3 napig tart. De nekem sokkal tovább tart és Tünci is igy van vele szerintem. Te sem vagy még rá felkészülve, hogy erős legyél, lehet még korai volt Tünci a munka.

Kép

Kép
melcsike70

még vagyok.
tünci28

De az is lehet hogy most az első nap ilyen nehéz neked is. Túl kell lenni a tűzkeresztségen. Legyen úgy hogy csak az első napok ilyen nehezek és napról napra könnyebb lesz.

Kép

Kép
melcsike70

Az van Melcsike, hogy annyian és annyiszor mondták, ohgy meg kell próbálni, hogy már nem mertem azt mondani, hogy nem megy...
tünci28

melcsike! igen igazad van abban, hogy a környezet elvárja azt h csendben legyünk, de hidd el pár nap és nem is akarnak róla beszélni. Mert mint mondtad minden csoda 3 napig tart. Tüncinél is ott lesznek majd a rosszindulatúak de pár nap után átlépnek a témán, mert az ilyeneknek pletyka kell, a pletykához duma kell, aki meg nem dumál az nem pletykatéma.

Tünci: a beszélgetés amit a férjeddel folytattál egyértelműen azt hozza le, hogy szeret és gyászol. Gyászol azzal, hogy meghallgat mert nem tudja kimondani. Az én férjem sem tudja kimondani, de meghallgat. Azt mondja h ő nem tudná ilyen szépen szavakba önteni és jó neki h én megteszem helyette. Soha nem hozza fel témának mert nem képes rá. De meghallgat. Ha nem gyászolna azt mondaná, hogy ne beszéljünk róla, elmúlt vége.
De a te férjed nem mondja ezt. Mond neki azt: megértem hogy te nem akarsz beszélni róla de nem baj ha én megteszem és sírok és beszélek? Nekem ez segít. Biztos ő is közelebb kerül majd hozzád azzal, hogy megérted és elfogadod, ő ilyen. Nem rossz csak ahogy aarnika mondta más.
Gondoltál már arra neki milyen jó lenne ha te azt mondanád, igen megértem hogy nem tudsz és nem akarsz róla beszélni de olyan jól esik, hogy meghallgatsz? Biztos boldoggá tennéd.
Az élet úgy működik, hogy megszerünk egy férfit...de megtartani is nekünk kell. Mi szülünk, mi menstruálunk, mi beszélünk. A nehezebb dolgokat mi visszük a vállunkon. Kérlek Tünci próbál meg a fájdalmadon felülemelkedni csak egy pillanatig, hogy érezze azt a férjed, hogy nincs egyedül. Ő ugyanolyan egyedül érzi magát mint te.
Vendég

Én nem tudok neked jó gondolatokat küldeni Tünci, mert én a saját érzéseimről tudok beszélni és az neked nem segit. Főleg ha ilyen napom van mint a mai nem is kéne megszólalnom, mert szeretnél már te is erősödni lelkileg.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci: féltékenység nem jó érzés de ha van és ne küzdj ellene!!! Bár szerintem ez nem az. Mond ki. Mert lehet ezt szépen is: pl dejó lenne ha most Violát fognád a karjaidban! És csak nézz a szemébe. Rögtön tudni fogod, ő is erre gondol. Ha rosszul esik mond ki. Aki nem érti meg elmehet melegebb tájakra. Aki megérti az nem fog haragudni. És ez nem igazi gonosz féltékenység hiszen a gonoszság azt jelentené, hogy azt kívánod neki se legyen. De te nem ezt kívánod csak azt bár Viola lenne a karjaiban. Ez nem féltékenység. Ez a vágyakozás. Vágy valamire ami nincs. Mert anyák vagyunk. Angyallá lett gyermekek anyái. De itt a földön ezt úgy hívják: volt. Volt egy gyereked. Volt. Mert valóban volt. Fizikailag valóban volt de a lelke van/volt és lesz!!!!!!!
Vendég

Melcsike ne mondd ezt!
Nekem nagyon is segítesz!!!!!!
Nagyon sajnálom, hogy ma is rossz napod van!

Mano!
Most ezt a tanácsod megfogadom, mert valóban nem gondolok arra, hogy esetleg a páromnak is szüksége lenne pozitív megerősítésre..
jaj, ezek a férfiak...
Nálatok mi újság?Költözés?

egyébként ma végre megjött hat nap késéssel...természetesen az AUCHAN kellős közepén..
tünci28

melcsike! Kemény napok sajnos az elején nagyon sokan vannak...sokan...tudom....bár ne tudnám...de attól még elmondhatod, elsírhatod. Az én könnyeim is folynak....hisz emlékezek....és ez nem egy boldog emlék...már csak emlék. Mond ki, mert attól, hogy bíztatom Tüncit ma nekem is nagyon nehéz napom volt. Van.
Egész nap sírógörcsöm volt. Sokszor sírtam. Rámtört és nem tudtam abbahagyni. Mikor a bölcsőt pakoltam össze.....iszonyúan fájt. Azt hittem beleőrülök...zokogtam és leborultam a földre...aztán lassan elmúlt.....de nem teljesen...csak az az erős roham, amikor nem tudod abbahagyni
Vendég

most is alig látok ki a könnyeim mögül...már elázott a billentyűzet is...apa alszik...én megint nem tudok....
Vendég

Mano!

azt írod, hogy gyermekünk:van,volt,lesz..de csak mi gondoljuk így..még a legjobb barátom is,ahogy feljebb írtam,kihangsúlyozta:hogy VOLT...
pedig tudom, hogy szret engem, életem minden nehéz idejében sziklafalként áll mellettem..ő az "emberem"..akit fel lehet hívni hajnali ketőkor is...
és mégis..

KépKépKép
tünci28

Szia Manó.

Látod ez nagy baj nálam is hogy én ezt hogy "volt " nem tudom elfogadni.

Kép

Kép
melcsike70

a földi világban más nyelv van, mint abban a dimenzióban, ahova mi kerültünk. Mert biztos vagyok benne, hogy ez a fájdalom minket más értékrendszerbe/világba/dimenzióba kényszerített. Erre írtam neked.

Ha valaki meghal itt a földön, legyen az akár egy kiskutya az volt. A halott kutyámra sem mondom, hogy nekem van kutyám...a babám is volt. De ezzel én a fizikai létére értem csak. A volt az csak a földi létben volt. Mert valóban ő van. Csak nem itt. De nem fogja rajtunk kívűl soha senki megérteni.
Vendég

Tegnap hogy nagyon sok ember és ismerős között kellett lennem nagyon nehéz volt. És mindenki csak azt mondta amit már le sem irok. De volt egy valaki, és ő férfi volt és nincs gyereke, sem felesége, és tudjátok mit mondott. "Hogy nagyon sajnálom, és ezt az Angyalkád miatt mondom." Nekem ez nagyon jól esett mert ő nem azt mondta hogy már nincs hanem azt hogy van csak Angyalka. :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
melcsike70

melcsike! én tényleg nem letörni akarlak. Soha nem is fogod elfogadni! Soha!!!! Velem egy éve történt az első...egy éve és a mai napig nem értem meg azt, hogy volt. Nekem van...de mára addig eljutottam, hogy a volt az másnak is a fizikai valóját jelenti és nem a lelkét. És ez segített valamelyest...Mert ő van és vár rám...csak nekem még dolgom van itt a Földön, de ha eljön az idő menni fogok. Addig meg? Egyik nap a másik után, levegőt be, levegőt ki......az idő megtanít együtt élni a fájdalommal de a fájdalom nem fog elmúlni. Csak megtanulsz együtt élni vele. Ennyivel lesz csak könnyebb...és ha hinni lehet a tapasztaltaknak a második baba segít egy kicsit.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?